آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ایرج اکبری
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 10934

پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
    من شانس توافق رو بالای 90درصد می بینم ولی بحث من زمان اون هست.این خیلی مهمه ،کی؟
    تو این ماه؟فروردین ماه؟ یا تیر ماه؟

با سلام طبق قرار باید با ماه آینده توافق سیاسی انجام بشه تا بهانه از کنگره گرفته بشه و مانع از تحریم های جدید بشه به امید خدا تیر ماه هم کار تمام میشه چه مثبت چه منفی !!!

اگر مثبت بود به نفع همه می باشد ولی اگر توافق انجام نشه این بار کار اسراییل دیگه تمام میشه حالا بیاید در کنگره مثل سگ واق واق کند با دست خودش داره نابود میشه
    كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• "heydar"
      عضو فعال
      • Sep 2012
      • 7493

حمیدرضا آصفی در گفت‌وگوی تفصیلی با فارس:
      اولین گفت‌وگوی محرمانه ایران با آمریکا در زمان وزارت صالحی صورت گرفت/رهبرانقلاب به داد مذاکرات رسیدند/اقتصاد ایران فقط 20 درصد تحت تاثیر تحریم‌هاست
      - See more at: http://www.farsnews.com/newstext.php....M8zFcjjq.dpuf

نظر

• گیلان
        عضو فعال
        • Jul 2011
        • 2178

در اصل توسط ایرج اکبری پست شده است View Post
        .
        .
        .

اگر مثبت بود به نفع همه می باشد ولی اگر توافق انجام نشه این بار کار اسراییل دیگه تمام میشه حالا بیاید در کنگره مثل سگ واق واق کند با دست خودش داره نابود میشه
        به نظر من اغلب مسلمانها مخصوصا ایرانی های شیعه که در این 40 سال اخیر در توهم نابودی اسرائیل بوده اند در اشتباه بزرگ استراتژیک قرار دارند ! و همانطور هم که آمارها نشان میدهد فلاکت و مرگ و نیستی برای ایرانی ها رقم میخورد تا اسرائیل !
        اسرائیل با جمعیتی حدود 30 میلیون نفر در کل جهان !حدود 1.5 میلیارد مسلمان را حریف است که از صبح خروس خوان تا بوق سگ برایش نقشه و دشنام و تهدید طراحی میکنند...و این نشان از شعور , دانش , استفاده از عقل و متوهم نبودن یهودیان است و به زعم خودشان قوم برتر ملتها !
        نابودی اسرائیل و اینطور شعارها مصرف داخلی دارد , اسرائیل وزنه بسیار مهمی در روابط بین الملل به واسطه قدرت برترشان در اقتصاد هستند !
        هیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد , مگر آنکه از درون نابود شده باشد !...ویل دورانت

نظر

• ashkan zandi
          عضو فعال
          • Jun 2013
          • 1137

در اصل توسط گیلان پست شده است View Post
          به نظر من اغلب مسلمانها مخصوصا ایرانی های شیعه که در این 40 سال اخیر در توهم نابودی اسرائیل بوده اند در اشتباه بزرگ استراتژیک قرار دارند ! و همانطور هم که آمارها نشان میدهد فلاکت و مرگ و نیستی برای ایرانی ها رقم میخورد تا اسرائیل !
          اسرائیل با جمعیتی حدود 30 میلیون نفر در کل جهان !حدود 1.5 میلیارد مسلمان را حریف است که از صبح خروس خوان تا بوق سگ برایش نقشه و دشنام و تهدید طراحی میکنند...و این نشان از شعور , دانش , استفاده از عقل و متوهم نبودن یهودیان است و به زعم خودشان قوم برتر ملتها !
          نابودی اسرائیل و اینطور شعارها مصرف داخلی دارد , اسرائیل وزنه بسیار مهمی در روابط بین الملل به واسطه قدرت برترشان در اقتصاد هستند !
          و جالب ینکه پارسال بود ظاهرا یه نظرسنجی بود تو کشورهای همسایه و ایران در بین اینها کشور ما کمترین تنفر از یهودی هاو صهیونیست ها رو داشت و کشورهای عربی بیشترین تنفر اما جالبه همنا قشنگ رابطه دارن بخاطر منافعشون اما ماهم ............البته منافه ما هم لابد اینه

نظر

• Rudel
            عضو فعال
            • Apr 2014
            • 2164

فکر می کنم یه نظر سنجی در این ارتباط تنفر کشورهای خاورمیانه از یهودیان بود که ایران حدود 85 درصد و بعضی کشورهای عربی تا 98 درصد از یهودیان خوششان نمی آد. این تنفر قومی تا ده های متوالی طول می کشه که دچار تغییر بشه و به همون تناسب هم مشکلات خاورمیانه برطرف نخواهد شد.

نظر

• ایرج اکبری
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 10934

منظور من حمله مستقیم ایران نبود بکله با حزب الله درگیری شروع میشه و با حل نشدن مذاکرات هسته ای آرامش از خاور میانه گرفته میشه حالا تصور آن روزهای بسیار سخت باورنکردنی می باشد گذشت زمان نشان می دهد که چه اتفاقی ها رخ می دهد
              كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• گیلان
                عضو فعال
                • Jul 2011
                • 2178

در اصل توسط ایرج اکبری پست شده است View Post
                منظور من حمله مستقیم ایران نبود بکله با حزب الله درگیری شروع میشه و با حل نشدن مذاکرات هسته ای آرامش از خاور میانه گرفته میشه حالا تصور آن روزهای بسیار سخت باورنکردنی می باشد گذشت زمان نشان می دهد که چه اتفاقی ها رخ می دهد
                منظور من هم حمله مستقیم نمیباشد ,ایران توان و جرات چنین کاری را ندارد !
                منظورمن به متوهم بودن ایرانی هاست که خیلی شعارها را بدون تعمق و فکر تنها طوطی وار تکرار میکنند و فکر میکنند خدا نیز با آنهاست و یاریشان میکند ! در صورتی که آمارها و ریاضیات جامعه شناسی نشان میدهد استفاده از فهم و شعور نزد آنها بیشتر است و هم خدایشان قدرتمند تر است !
                هیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد , مگر آنکه از درون نابود شده باشد !...ویل دورانت

نظر

• نجاT...
                  عضو فعال
                  • Dec 2013
                  • 2639

این تاپیک 90 درصد هویت خودش رو از دست داده!!
                  بجای اخبار هسته ای،حدس و گمان های هسته ای جایگزین شده...
                  انتقال ثروت از كوتاه مدتي ها به بلند مدت ها !

نظر

• نجاT...
                    عضو فعال
                    • Dec 2013
                    • 2639

در اصل توسط نجاT... پست شده است View Post
                    این تاپیک 90 درصد هویت خودش رو از دست داده!!
                    بجای اخبار هسته ای،حدس و گمان های هسته ای جایگزین شده...
                    الان حدود 80 نفر حاضر هستند اینجا!
                    اینها نیومدن اظهار نظرهای شخصی رو بخونن،چون نه فایده ای داره نه درسته!!
                    قبلا تاپیک نبض سیاست برای عقاید شخصی به وجود اومد،دوستان لطف کنن اونجا رو انتخاب کنن.
                    معذرت که یه کم بی پرده حرف زدم.
                    با تشکر.
                    انتقال ثروت از كوتاه مدتي ها به بلند مدت ها !

نظر

• ایرج اکبری
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 10934

| تاریخ خبر: 12/12/1393 | ساعت: 10:22| نسخه چاپی | ارسال به دوستان
                      فیسبوک
                      تویتر
                      Google+
                      Cloob
                      رویترز؛

قوت گرفتن رفع تحریم ها علیه ایران، قیمت نفت برنت را 5 درصد کاهش داد
                      تهران - ایرنا - خبرگزاری رویترز اعلام کرد، قیمت نفت برنت دریای شمال ساعاتی پیش در پایان معاملات روز دوشنبه بازار لندن کاهش چشمگیری را تجربه کرد.
                      قوت گرفتن رفع تحریم ها علیه ایران، قیمت نفت برنت را 5 درصد کاهش داد
                      به گزارش گروه اقتصادی ایرنا از رویترز، پیش بینی توافق هسته ای میان ایران و گروه 1+5 این گمان را تقویت کرد که تحریم ها علیه ایران می تواند بزودی لغو شود و عرضه نفت ایران در بازارهای جهانی افزایش یابد.

افزایش تولید نفت لیبی و افزایش ارزش دلار نیز از دیگر دلایل کاهش قیمت نفت برنت در روز گذشته بودند.

قیمت نفت خام آمریکا نیز دیروز اندکی کاهش یافت.

دومنیک کریچلا شریک ارشد سازمان مدیریت انرژی در نیویورک گفت: پس از افزایش غیرواقعی قیمت نفت در هفته گذشته میلادی، من فکر می کنم که باید یک ارزیابی واقعی داشته باشیم. واقعیت این است که یک مازاد چشمگیر عرضه، نه تنها در آمریکا بلکه در سراسر جهان وجود دارد و این مازاد در حال افزایش است.

پس از صحبت هایی که انتظار یک توافق هسته ای زودتر از موعد، میان تهران و شش قدرت جهانی را تقویت کرد، قیمت نفت برنت دریای شمال که در ساعات میان روزی دیروز، با 5 درصد کاهش نسبت به جلسه قبل، به 59.34 دلار در هر بشکه کاهش یافته بود، در پایان معاملات دیروز به 59.54 دلار در هر بشکه رسید. این در حالی است که قیمت نفت هفته گذشته 4 درصد و در ماه فوریه 18 درصد بالا رفته بود.

صادرات نفت ایران که چند سالی به دلیل تحریم های آمریکا و اتحادیه اروپا محدود بود، با برداشته شدن تحریم ها افزایش خواهد یافت.

تحلیلگران بر این باورند که ایران می تواند فروش نفت خود را بسرعت افزایش داده و صادراتش را بیش از یک میلیون بشکه در روز بالا ببرد. براساس مطالعات رویترز، ایران در ماه فوریه 2.8 میلیون بشکه نفت تولید کرده است.

قیمت نفت وست تگزاس اینترمدیت آمریکا نیز در پایان معاملات دیروز بازار نیویورک با اندکی کاهش به 49.59 دلار در هر بشکه رسید.

نظر

• لولی بربط زن
                        عضو فعال
                        • Nov 2013
                        • 1862

گروه سیاسی / حوزه احزاب و تشکل ها
                        93/12/12 - 10:44
                        شماره: 13931212000372

اجمالی/ آیت‌الله رفسنجانی در تالار وزارت کشور:
                        دلواپسان با نتانیاهو همنوا شده‌اند/ مذاکرات نزدیک به نتیجه رسیدن است

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام مهم‌ترین پروژه دولت را تیم مذاکره‌کننده دانست و گفت: ببینید که دلواپسان چه بر سر اینها آورده‌اند و با نتانیاهو همنوا شده‌اند.

به گزارش خبرنگار حوزه احزاب خبرگزاری فارس، آیت‌الله هاشمی رفسنجانی رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در همایش ملی الگوی توسعه پایدار و متوازن منطقه‌ای که صبح امروز سه‌شنبه در تالار وزارت کشور برگزار شد، ضمن تسلیت ایام شهادت حضرت زهرا (س) اظهار داشت: در آستانه حرکت جدید و عالمانه توسعه و سازندگی که در این مرحله چشم امید مردم به شماست باید نکاتی را مطرح کنم.
                        هاشمی رفسنجانی با بیان اینکه دیشب تصمیم گرفته بودم که درباره اسناد بالادستی صحبت کنم اما احساس کردم که معمولاً نیازی به تشریح آنها نیست ادامه داد: قبل از جلسه و پس از صحبت با وزیر کشور برنامه خود را تغییر دادم و می‌خواهم درباره «ما می‌توانیم»‌ صحبت کنم.
                        رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به صحبت‌های رحمانی فضلی درباره توسعه پایدار و متوازن منطقه‌ای تصریح کرد: این مطالبی که گفته شد کاملاً عملی است اما بنده از تجربیات خود و شرایط می‌گویم تا جدیت شما بیشتر شود چرا که در حال حاضر خیلی چیزها مهیاست و فقط همت ما را می‌طلبد.
                        وی خاطرنشان کرد: مسئله توازن منطقه‌ای و توسعه دانش‌محور در مسئله توسعه‌ای که شما امروز به دنبال آن هستید، خوشبختانه در این سالها در مجمع تشخیص بر روی آن کار شده و فرمایشات مقام معظم رهبری نیز فرستاده شد و ایشان تأیید و ابلاغ کردند از این رو اصول آن آماده است.
                        هاشمی رفسنجانی با اشاره به کار کمیسیون زیربنایی مجمع بر روی مسئله آمایش سرزمینی ادامه داد: بنده خودم مسئول این کمیسیون بودم؛ ما می‌دانیم ایران از لحاظ بنیه طبیعی و شرایط جغرافیایی و نیروی انسانی قدرتمند است.
                        رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به نوشتن چشم‌انداز 20 ساله آن را آلترناتیو برنامه تمدن بزرگ اسلامی دانست و افزود: این کار را ما در دولت سازندگی طراحی و بر روی آن کار کردیم و رهبری هم که دیدند اسم آن را حیات طیبه گذاشتند لذا آن برنامه از یک بعد با کار شما می‌خواند.
                        وی گفت: ما در آنجا به جای اینکه از بالا فرمان دهیم از پایین و از فرمانداران خود خواستیم منطقه، امکانات، ظرفیت و موانع خود را بررسی کنند و برای ما بفرستند تا جمع‌بندی و تصمیم‌گیری کنیم و در سازمان برنامه نیز بر روی آن مطالعه صورت گرفت.
                        وی با اشاره به پایان دولت سازندگی و اجرا نشدن این موضوع پس از دولت‌اش یادآور شد: بنابراین بنده در مجمع به این فکر افتاده است که آن را پیگیری کنیم و با رهبری هم آن را مطرح کردم که ما باید چشم‌انداز تمدن و توسعه را به عنوان سند بالادستی مسئولان تهیه کنیم؛ در ذهن خود ایشان هم چنین چیزی در گذشته بود لذا تأیید کردند و بر اساس آن برنامه چهارم 5 ساله نوشته شد.
                        هاشمی رفسنجانی با بیان اینکه آن برنامه، برنامه خوبی بود ا ما دولت وقت عقیده‌ای به آن نداشت و انجام هم نشد افزود: وقتی که در پایان کار گزارش‌های دیوان محاسبات در این زمینه آمد مشخص شد که تنها 23 درصد آن برنامه انجام شده است که اگر ما آن را رها هم می‌کردیم 23 درصد خودش انجام می‌شد.
                        رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: چند سالی از این چشم‌انداز باقی مانده است که می‌توانیم در مدت باقیمانده همه کارهای آن را انجام دهیم.
                        وی با اشاره به ظرفیت‌های مختلف کشور ادامه داد: ما در ساحل جنوب و خلیج‌فارس و از خرمشهر تا مرز پاکستان را بررسی کردیم و دیدیم می‌توانیم با کارهای ناشی از نفت و دریا بزرگترین تمدن را در آنجا داشته باشیم از این رو ما معلوم کردیم که چه کارهایی در آنجا باید اولویت داشته باشد.
                        هاشمی رفسنجانی با بیان اینکه اخیراً مسئله توسعه دانش‌بنیان را مطرح کرده‌ایم افزود: در گذشته بیشتر از ماشین‌آلات استفاده می‌شد و نقش نیروی انسانی کم و بهره‌وری نیز ضعیف بود هر چند که اکنون هم ضعیف است اما ما با محاسبات متوجه شدیم می‌توان 2.5 درصد از رشد سالانه را با بهره‌وری تأمین کنیم؛ یعنی در 8 درصد رشدی که ما نوشتیم 2.5 درصد آن از بهره‌وری به دست می‌آمد که اگر اجرایی می‌شد به نقطه‌ای که در چشم‌انداز تعریف شده است می‌رسیدیم که باید در پایان سال 1404 مقام اول را در همه ابعاد توسعه در منطقه داشته باشیم.
                        رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام تأکید کرد: اما من تأسف می‌خورم که ما از آنجایی هم که بودیم عقب ماندیم و ترکیه و عربستان و کشورهای کوچک از ما جلو زدند.
                        وی با تأکید بر اینکه توسعه دانش‌بنیان یک موضوع خیالی نیست و ما میلیون‌ها فارغ‌التحصیل داریم که جزو نخبگان هستند یادآور شد: ما برای همه ابعاد توسعه نیروی متخصص در کشور داریم که در این حرکت نیز از اساتید استفاده شده است.
                        هاشمی رفسنجانی با بیان اینکه مردم قبلاً خیلی از نیازها را درک نمی‌کردند اما امروز به خاطر انفجار اطلاعات حتی در روستاها هم می‌دانند که چه چیزی حقشان است افزود: بنابراین نیاز از عوامل اصلی توسعه است.
                        ادامه دارد ...
                        انتهای پیام/

- See more at: http://www.farsnews.com/newstext.php....zFbDojzj.dpuf
                        ای لولی بربط زن ! تو مست تری یا من ................ ای پیش چو تو مستی، افسون من افسانه ( مولانا )

نظر

• milad97
                          عضو فعال
                          • Aug 2012
                          • 2520

از انجایی که مذاکرات داره به انتها و زمان توافق میرسه پس طبیعیه که هر دو طرف صحبت های در جهت تعدیل توافق به نفع خودشون داشته باشند و من دقیقا انتظارشو داشتم که جان کری و یا هرکسی دیگه بیاد در مورد توافق صحبت های سر سختانه ای داشته باشه......این صحبت ها رو از هر دو طرف مواضع واقعی ندونید بلکه برای گرفتن امتیاز بیشتر است و احتمالا تا زمان توافق از این دست صحبت ها بیشتر بشنویم
                          لا اله الا انت سبحانک انى کنت من الظالمین

نظر

• لولی بربط زن
                            عضو فعال
                            • Nov 2013
                            • 1862

گروه بین الملل / حوزه آمریکا، اروپا
                            93/12/12 - 10:53
                            شماره: 13931211001392

تحلیل بروکینز، نشنال‌اینترست و تایمز اسرائیل
                            نتانیاهو می‌خواهد آزادی عمل کامل را از رقیب بزرگ خود ایران درخاورمیانه بگیرد/ تل‌آویو از پایان تاریخ مصرفش‌نگران است

رسانه ها و اندیشکده های غربی با تحلیل و تمرکز بر روی سخنرانی عصر امروز نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی در کنگره آمریکا، اصرار وی بر این امر به رغم مخالفت کاخ سفید را ناشی از وجود نگرانی های عمیق امنیتی برای اینده این رژیم توصیف کردند.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری فارس؛ بنا به ادعای نخست وزیر رژیم اسرائیل ، ایران تحت هر شرایطی قادر به گریز هسته ای بوده و می تواند در کمترین زمان ممکن و با وجود غنی سازی محدود نیز به سلاح هسته ای دست پیدا کند. در واقع ممنوعیت غنی سازی و نابودی تمامی تاسیسات هسته ای ایران بهترین نتیجه مذاکرات از دید وی است .
                            بر اساس اخبار منتشر شده ، سخنرانی بنیامین نتانیاهو در جلسه روز سه شنبه کنگره در مورد توافق آمریکا بر سر برنامه هسته ای ایران است ؛ توافقی که بنا به خواسته اسرائیل باید نه تنها مانع هسته ای شدن تهران شود بلکه تمامی شرایط برای دستیابی به آن را نیز برای تهران از بین ببرد. اما به گفته مقامات کاخ سفید چنین توافقی نه دست یافتنی است و نه برای تامین امنیت و منافع ایالات متحده و دوستانش در خاورمیانه مورد نیاز
                            نشنال اینترست در این باره نوشت : عملکرد نتانیاهو نشان می دهد که نگرانی که وی را به سوی دیپلماسی مخرب با آمریکا و ضدایران سوق داده «نگرانی از هسته ای شدن ایران» نیست وانگیزه ای جز این مورد ، عامل تقلاهای وی بوده چرا که در غیراین صورت تا این مرحله در برابر هم پیمان دیرینه خود -که دارای منافع و اهداف مشترک بسیاری با آن است - نمی ایستاد .
                            دلایل زیادی نیز برای تردید در لفاظی های نتانیاهو درباره سخنرانی اش در کنگره وجود دارد : اتهام زنی های تل آویو علیه تهران - که حتی تصمیمی کلامی برای ساخت سلاح اتمی هم ندارد - سابقه ای طولانی دارد . همچنین تاریخچه نظامی گری های خشونت آمیز و جنایات جنگی اسرائیل نیز در سراسر منطقه غیرقابل انکار است . سرویس های اطلاعاتی و ارتش رژیم صهیونیستی نقشی کلیدی در این زمینه داشته و دارند .
                            سخنرانی دو هفته پیش از انتخابات
                            پل پیلار، کارشناس سیاسی و بازنشسته سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) در بخش دیگری از مقاله خود در «نشنال اینترست» تصریح کرد : نتانیاهو به خوبی از این مساله آگاهی دارد که «عدم توافق» تنها نتیجه ای است که درصورت برهم خوردن شرایط کنونی مذاکرات بوجود خواهد امد . در سخنرانی وی در کنگره نمایندگان اجازه پرسیدن سوالات خود را ندارند و نخست وزیر اسرائیل متکلم وحده خواهد بود .
                            در ظاهر گویی تمامی نمایندگان موافق اظهارات وی هستند اما اگر فرصتی برای سوال و جواب پیش آید حتما این مساله مطرح میشود که : آقای نخست وزیر ، اگر حقیقتا شما نگران پیشروی فعالیت های هسته ای ایران به سوی تولید سلاح هستید ، پس چرا با استفاده از لابی گری های متعدد، ما ( نمایندگان آمریکایی ) را به سمتی سوق داده اید که تحت شرایطی ویژه برنامه اتمی محدود را در ایران بپذیریم ؟
                            کارشناسان اندیشکده بروکینز در این باره معتقدند که نتانیاهو از تریبون کنگره بعنوان ابزاری تبلیغاتی بهره می برد تا بتواند برای سومین دوره پیاپی در راس قدرت در تل آویو باقی بماند در کنار مشکلاتی که ریاست بر کابینه یک حکومت منزوی ( رژیم اشغالگر قدس ) دارد، وسوسه های مالی فراوان نیز به اندازه ای هست که نتانیاهو را وادار به انجام هرکاری برای ابقای خود نماید .
                            مغایرت منافع تل آویو و واشنگتن
                            در این میان نکته قابل تامل اینجاست که به گفته مقامات کاخ سفید هیچ یک از اهداف نتانیاهو برای مخالفت با «برنامه هسته ای ایران» جزو منافع و اهداف اوباما نیست ؛ حتی در برخی موارد با آن مغایرت نیز دارد . اما ظاهرا اصلی ترین تناقض اهداف این دو هم پیمان اصراری است که تل آویو برای عدم همکاری واشنگتن با کشورهای منطقه ـ و مخصوصا ایران ـ دارد .
                            بدیهی است که روابط دیپلماتیک با ایران می تواند برای ایالات متحده وسوسه انگیز و جذاب باشد . صرف نظر ازاینکه کدام حزب یا گروه در راس قدرت در کاخ سفید قرار دارند ، این مساله که رابطه ای حتی محدود با قدرت برتر خاورمیانه وجود داشته باشد ، برای سردمداران آمریکایی بسیار حائز اهمیت می باشد . همچنین با در نظرگرفتن تحقق توافق ، می توان این خوشبینی را داشت که ادعای اسرائیل مبنی بر تلاش بالقوه و احتمالی تهران در تولید تسلیحات اتمی محقق نشود .
                            جنگ نرم نتانیاهو علیه ایران
                            روزنامه «جروزالم پست» در یکی از تحلیل های خود درباره سخنرانی نخست وزیر رژیم صهیونیستی در کنگره نوشت : برای نتانیاهو عدم هسته ای شدن ایران به معنای توقف کامل فرآیند غنی سازی اورانیوم است .غنی سازی اورانیوم هم می تواند برای مصارف صلح آمیز و غیرتسلیحاتی استفاده شود و هم به منظور تولید سلاح اتمی . بنا به ادعای نخست وزیر رژیم اسرائیل ، ایران تحت هر شرایطی قادر به گریز هسته ای بوده و می تواند در کمترین زمان ممکن و با وجود غنی سازی محدود نیز به سلاح هسته ای دست پیدا کند . در واقع ممنوعیت غنی سازی و نابودی تمامی تاسیسات هسته ای ایران بهترین نتیجه مذاکرات از دید وی است .
                            از سوی دیگر ، جمهوری اسلامی ایران قویا معتقد است ممنوعیت از حق مسلم آنها برای غنی سازی اورانیوم و دستیابی به انرژی صلح آمیز هسته ای ، بسته شدن درهای پیشرفت علمی به روی آنان به شمار می آید . ملت ایران از تمامی احزاب و طیف های سیاسی ترجیح می دهند شرایط کنونی تحریم ها باقی بماند اما توافقی که موجب تحقیر کشور شود ، انجام نگیرد .چنانچه از منظر دیگری نیز به این مساله نگاه کنیم ، خواهیم دید که زمان برای توقف یا نابودی برنامه هسته ای ایران دیر است . دانشمندان ایرانی اکنون به علم بومی چگونگی ساخت و عملکرد سانتریفیوژها دست یافته اند . حتی اگر با این فرض محال که « توافق هسته ای تمامی فعالیت های هسته ای ایران را از بین می برد » هم پیش برویم ، آنها ( ایرانی ها ) این توانایی را دارند که در بازه زمانی کوتاهی بار دیگر فعالیت های تاسیساتی خود را احیا کنند .
                            با این حال ، نتانیاهو در صفحه شخصی اش در «فیس بوک» به دفاع از سخنرانی در کنگره پرداخت و نوشت : سخنرانی در واشنگتن تنها فرصتی است که می تواند مانع معامله بد با ایران شود . سخنرانی من کاملا به موقع و برای تامین امنیت و موجودیت اسرائیل ضروری است . سایر اعضای حزب لیکود نیز از طرق مختلف تلاش می کنند هدف نتانیاهو از سخنرانی در کنگره را تنها جلوگیری از هسته ای شدن ایران و تامین امنیت برای ساکنین سرزمین های اشغالی وانمود کنند .
                            این در حالی است که احزاب مخالف نخست وزیر کنونی اسرائیل سخنرانی وی را تحریم کرده اند و حامیانی زیادی را نیز جذب نموده اند. یکی از سرشناس ترین مخالفان اقدامات انتخاباتی نتانیاهو، رهبر کمپین انتخاباتی اوباماست که به منظور مبارزه تبلیغاتی علیه نخست وزیر عازم تل آویو شده است .
                            سایه تبلیغات انتخابات بر سر معامله هسته ای
                            نشریه آمریکایی نشنال اینترست در گزارش دیگری با اشاره به زمان و موقعیت انتخابات اسرائیل و همچنین روند مذاکرات هسته ای غرب با ایران نوشت : طبق لابی گری های نتانیاهو می توان دریافت که یکی دیگر از اهداف اصلی وی در این سخنرانی جلوگیری از تسلیحاتی شدن فعالیت های هسته ای ایران نیست بلکه ممانعت از هرگونه معامله با این کشور است . وزیر دفاع اسرائیل اخیرا در اظهاراتی «هر معامله ای» میان تهران و غرب را محکوم کرده است .این اقدام از دیدگاه نتانیاهو دارای چند مزیت است : نخست اینکه ، آزادی عمل کامل را از رقیب بزرگ خود در خاورمیانه می گیرد، در وهله بعدی و با فرض وجود و تداوم یک تهدید هسته ای از سوی ایران ، روابط میان اسرائیل و آمریکا پایدار و مستدام باقی می ماند . همچنین عدم معامله واشنگتن با تهران ادعای تل آویو مبنی بر اینکه اسرائیل تنها شریک موثر و قابل اعتماد غرب در خاورمیانه است نیز محقق می شود. ایران و بخصوص برنامه هسته ای آن بهترین بهانه برای نتانیاهو است تا با استفاده از آن افکار عمومی دنیا را از مشکلات اصلی ای که ناشی از موجودیت و اقدامات اسرائیل است ، منحرف نماید .
                            شایان ذکر است «تایم اسرائیل» در گزارشی با اشاره به فعالیت های احزاب مخالف نتانیاهو تاکید کرد : اسحاق هرتزوگ ، رهبر و نماینده لیست اتحادیه صهیونیست و اصلی ترین رقیب انتخاباتی نتانیاهو در مصاحبه با رادیو اسرائیل گفته است: ما مخالف سخنرانی نتانیاهو در کنگره هستیم . خنثی سازی پتانسیل ایران برای هسته ای شدن هدف مشترک همه ما در تل آویو است اما راهی که برای دستیابی به این هدف باید پیموده شود ، میان من و نتانیاهو کاملا متفاوت است .
                            در بخش دیگری از این گزارش آمده : تقلای نتانیاهو برای پیروزی در انتخابات و نخست وزیری اسرائیل برای سومین دور می تواند دردسرهای بی پایانی را برای او ایجاد کند . وی در حالی بر سخنرانی خود در «کاپیتال هیل» اصرار دارد که از خشم کاخ سفید و شخص اوباما از چنین اقدامی آگاه بوده و می داند که اظهاراتش می تواند چه تاثیراتی بر روند دستیابی به معامله هسته ای میان غرب و تهران _ که اوباما به شدت برای آن تلاش می کند _ داشته باشد .
                            نخست وزیر کنونی رژیم صهیونیستی در توجیه این سیاست دوگانه خود اینگونه عنوان می کند که : « من صرفا نگران امنیت اسرائیل هستم که قصد سخنرانی در واشنگتن را دارم . من قویا با توافق هسته ای میان ایران و قدرتهای بزرگ جهانی مخالفم چرا که موجودیت ما را به خطر می اندازد . » این در حالی است که به گفته هرتزوگ و دیگر مقامات اسرائیلی چنین اقدامی هیچ تاثیری بر تحقق این هدف نداشته و تنها جنبه تبلیغات انتخاباتی دارد .
                            انتهای پیام /

- See more at: http://www.farsnews.com/newstext.php....4OV8dgwP.dpuf
                            ای لولی بربط زن ! تو مست تری یا من ................ ای پیش چو تو مستی، افسون من افسانه ( مولانا )

نظر

• H.samimi
                              عضو فعال
                              • Jan 2014
                              • 2092

واکنش ظریف به اظهارات «کری»/ این اظهارات کمکی به راه‌حل نمی‌کند
                              وزیر خارجه کشورمان در پاسخ به این سوالی که جان کری گفته است راه دیپلماسی را برای جلوگیری از اقدام نظامی ضد ایران آزمایش می‌کنیم، گفت: این گونه صحبت‌ها فقط اعلام مواضعی است که به راه‌حل کمکی نمی‌کند.

به گزارش گروه سیاست خارجی خبرگزاری فارس به نقل از واحد مرکزی خبر، محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه ایران گفت: بدون شک تنها انتخاب دنیا برای راه حل هسته‌ای ایران، مذاکره است و غیر از این راه هیچ انتخابی وجود ندارد.ظریف افزود: با توجه به اینکه با حضور تیم‌های عالیرتبه فنی دو کشور در دور قبلی مذاکرات توانستیم بخشی از موضوعات را یا روشن‌تر و یا راه حل‌هایی برای برخی موضوعات پیدا کنیم، این دوره هم فرصتی خواهد بود تا درباره باقیمانده مسائل فنی صحبت کنیم.وی گفت: این دوره از مذاکرات هسته‌ای فرصت مناسبی است تا دو وزیر درباره موضوعات سیاسی به ویژه نحوه رفع فوری تحریم‌ها گفت‌وگو کنند.ظریف ادامه داد: امیدواریم در این مذاکرات بتوانیم گام‌های اساسی برداریم.وزیر خارجه کشورمان در پاسخ به این سوال که جان کری گفته است راه دیپلماسی را برای جلوگیری از اقدام نظامی ضد ایران آزمایش می‌کنیم گفت: این گونه صحبت‌ها فقط اعلام مواضعی است که به راه حل کمکی نمی‌کند.وی گفت: با جدیت مردم در دستیابی به انرژی صلح‌آمیز هسته‌ای و مقاومت آنان این اجازه را داریم از رهبری و مردم که درباره موضوعی حساس گفت‌وگو کنیم.ظریف افزود: در این باره به کشورما ظلم شده زیرا اتهامات ناروایی به ایران زده شده است و ما به همین علت مذاکره می‌کنیم.وی گفت: این‌گونه اظهارات اراده مردم ما را قوی‌تر و مصمم‌تر خواهد کرد تا حقوق خود را پیگیری کند.انتهای پیام/ - See more at: http://www.farsnews.com/newstext.php....nBOWoKXp.dpuf

نظر

• H.samimi
                                عضو فعال
                                • Jan 2014
                                • 2092

سفیر ایران در لبنان تاکید کرد
                                مذاکرات هسته‌ای در صورت اراده طرف غربی به نتیجه می‌رسد
                                سفیر ایران در لبنان تاکید کرد که چنانچه طرف غربی در مذاکرات اراده و نرمی نشان دهد، می‌توان در مدت معین به راه حلی برای پرونده هسته‌‌ای رسید.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، «محمد فتحعلی» سفیر جمهوری اسلامی ایران در لبنان تاکید کرد: دیپلماسی هسته‌ای ایران همواره بر گفت‌وگو و برابری با کشورهای بزرگ استوار است.به گزارش وبگاه خبری «النشره»، فتحعلی در سخنانی مطبوعاتی تاکید کرد که تهران سال گذشته (میلادی) به منظور دستیابی به اعتماد متقابل در پرونده هسته‌ای، مذاکرات شفافی را انجام داده است. شرکت در این مذاکرات به علت تهدید یا تحریم‌ها نبوده بلکه ناشی از اراده ملت ایران است. بنابراین معتقد هستیم که تنها راه حل پرونده هسته‌ای با مذاکره حاصل می‌شود.وی با اشاره به تلاش‌های دولت ایران طی سال گذشته جهت حل پرونده هسته‌‌ای تاکید کرد: چنانچه سایر طرف‌های گفت‌وگو (5+1) اراده و نرمی نشان دهند؛ در مدت معین می‌توانیم به راه حلی برای این پرونده برسیم.فتحعلی، دستیابی به توافق با ایران را فرصتی تاریخی برای کشورهای غربی خواند که ثابت کنند مخالف پیشرفت و توسعه دیگر کشورها نیستند... و اینکه این توافق می‌تواند پیامی جهانی برای امنیت و صلح باشد. بر اساس این پیام، راه حل اختلافات مذاکره است نه درگیری و تحریم.سفیر ایران در بیروت روند مذاکرات هسته‌ای طی ماه‌های گذشته را جدی و امیدوار کننده توصیف کرد ولی در همان حال هشدار کرد که هر گونه تاخیری در دستیابی به توافق نهایی زیان‌ها را افزایش می‌دهد.وی افزود:‌ این ضرر تنها برای ما نخواهد بود بلکه برای اقتصاد و تجارت سایر ملت‌ها نیز زیان بخش خواهد بود.فتحعلی با ابراز امیدواری در دستیابی به توافق نهایی در مذاکرات جاری بین جمهوری اسلامی ایران و مجموعه 5+1، شرط دستیابی به این توافق را اراده صادقانه طرف غربی برشمرد و افزود: ما عزم خود را برای ادامه برنامه صلح آمیز هسته‌ای جزم کرده‌ایم. چنین امری حق ما را در غنی سازی در داخل کشور و سایر حقوق هسته‌‌ای‌مان در چهارچوب قوانین بین‌الملل را حفظ می‌کند.- See more at: http://www.farsnews.com/newstext.php....l1CM8POd.dpuf

نظر

در حال کار...
                                X