آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بابک 52
    ستاره‌دار (27)
    • Mar 2011
    • 17028

    #571
    سه خواست نخستوزیر اسرائیل از ایران


    بنیامین نتانیاهو در گفتوگویی با نشریه آلمانی بیلد اظهار داشته که خواستهای گروه ۱+۵ در ارتباط با برنامهی هستهای ایران ناموثر هستند. وی صرف توقف غنیسازی از سوی ایران را ناکافی خواند.
    روزنامه آلمانی بیلد که پرتیراژترین نشریه در این کشور محسوب میشود، روز چهارشنبه (۶ ژوئن/۱۷ خرداد) دومین بخش از گفتوگویی خود با بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل را منتشر ساخت که یکی از موضوعهای محوری آن مناقشهی هستهای ایران و تلاشهای غرب برای حل آن بوده است.

    نتانیاهو در این گفتوگو تصریح کرد که گروه ۱+۵به هر ترتیبی که شده قصد دارد مذاکرات را به نتیجه برساند و از این رو نیز خواستهای خود را تا چنین میزان پایینی کاهش داده است. به اعتقاد وی گروه ۱+۵در تلاش است که از به خطر افتادن این گفتوگوها جلوگیری کند.

    "ناموثر بودن مطالبات گروه ۱+۵"

    نخست وزیر اسرائیل همچنین خواستهایی را که هماهنگ با تحریمها مطرح شده اند، نامناسب دانست و در این رابطه اظهار داشت که ایران شاید غنیسازی اورانیوم با درصد پایین را متوقف کند، اما این به معنی توقف برنامهی هستهای این کشور نخواهد بود.



    نتانیاهو به خواستهای سهگانه اسرائیل در این مورد اشاره کرد و گفت: «نخست آنکه باید هرگونه غنیسازی اورانیوم پایان یابد. دوم، تمام اورانیوم غنی سازی شدهی موجود در ایران از این کشور خارج شود و سوم آنکه تأسیسات اتمی زیرزمینی در نزدیکی قم تعطیل شود.»

    وی افزود، اگر ایران واقعا قصد استفاده صلحجویانه از انرژی هستهای را داشته باشد، پذیرفتن این خواستها مشکل آفرین نخواهد بود. به باور نتانیاهو، هدف جمهوری اسلامی اما دستیابی به سلاحهای هستهای است.

    بحث حمله ی نظامی

    نخست وزیر اسرائیل در گفتوگوی خود با روزنامه بیلد، همچنین به نگرانیهای موجود از احتمال حملهی نظامی به ایران پرداخت.

    وی در این رابطه خاطرنشان ساخت: «من درک میکنم که عملیات نظامی نگرانی انسانها را برمی انگیزد. در واقع هیچکسی خواهان و دوستدار چنین چیزی نیست. من اما در عین حال میدانم که جلوگیری از دستیابی رژیم آیت ا لله ها به سلاحهای هستهای تا چه اندازه مهم است.»

    نتانیاهو افزود که اگر ایران واقعا به سلاحهای هستهای دست یابد، بهایی که اسرائیل بعدا باید در قبال آن بپردازد به مراتب بالاتر از هر سناریوی ممکن خواهد بود که موضوع آن جلوگیری از دستیابی ایران به سلاحهای اتمی است.

    در این میان شماری از کارشناسان اسرائیلی نگرانی خود را از پیامدهای احتمالی حملهای نظامی به ایران ابراز داشتهاند.

    روزنامه اسرائیلی یدیعوت آخرونوت روز سه شنبه (۵ ژوئن) به نقل از مئیر داگان، رئیس اسبق سازمان اطلاعاتی اسرائیل، موساد، نوشته است که «میان آغاز حمله به ایران تا شروع یک جنگ منطقهای تنها ۵ دقیقه فاصله خواهد بود.»

    رئیس پیشین موساد همچنین تأکید ورزید که اگر متقاعد میشد که برنامهی هستهای ایران در پی حمله ای نظامی به مدت ده سال متوقف میشد، وی نیز از چنین حملهای پشتیبانی میکرد.

    آخرین ویرایش توسط بابک 52؛ 2012/06/06, 15:13.
    The greater the risk ، The greater the reward

    هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

    نظر

    • بابک 52
      ستاره‌دار (27)
      • Mar 2011
      • 17028

      #572
      رئیس ستاد مشترک اسرائیل: برای حمله به ایران به طرز فوق العاده ای آماده هستیم,احتمال آغاز جنگ توسط تهران کم است

      ژنرال بنی گانتز رئیس ستاد مشترک نیروهای مسلح اسرائیل در جلسه ی کمیته ی امور خارجه و دفاع کنست گفت: در صورت نیاز، اسرائیل کاملا آماده یحمله به ایران است.
      به گزارش سرویس بین الملل انتخاب، وی در خصوص کسانی که در مورد حمله ی اسرائیل به ایران شک دارند گفت: این افراد نااگاه هستند و همواره نیاز است که تهدید حمله به ایران وجود داشته باشد.
      اشاره ی رئیس ستاد مشترک اسرائیل به مئیر داگان رئیس سابق موساد و یوال دیسکین رئیس سابق شین بث است.
      گانتز افزود: پچ پچ ها و سخنان زیادی در خصوص ایران وجود دارد اما تنها برخی از حقیقت ماجرا خبر دارند. این پچ پچ ها پر از مبالغه است.
      وی گفت: بسیاری از افراد اطلاعات خود را به رخ می کشند اما تعداد کمی از افراد از اخبار اگاه هستند.
      رئیس ستاد مشترک اسرائیل گفت: برخی از این افراد قبلا از این مسائل مطلع بودند اما دیگر در خصوص این موضوع ها اطلاعی ندارند.
      گانتز افزود: تهران به دلیل ملاحضات استراتژیک، هنوز تصمیم نگرفته است که از توانایی های هسته ای خود برای ساخت سلاح استفاده کند.
      وی اضافه کرد: احتمال اغاز جنگ توسط دشمنان ما کم است اما احتمال وخیم شدن اوضاع و وقوع یک جنگ شدن وحود دارد.
      وی گفت: تا آنجا که می دانم، ما به طرز فوق العاده ای اماده ی حمله به ایران هستیم.

      The greater the risk ، The greater the reward

      هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

      نظر

      • وحید 20
        ستاره‌دار(98)
        • Mar 2011
        • 29911

        #573
        پیام عدم آمادگی اشمیت برای برگزاری مذاکرات معاونین

        خبرگزاری فارس: تحلیلگران عقیده دارند عدم آمادگی 1+5 برای برگزاری مذاکرات کارشناسی با ایران نشان دهنده آن است که این گروه در مذاکرات مسکو آمادگی در پیش گرفتن یک رویکرد سازنده را ندارد.

        به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از سایت ایران هستهای، تحلیلگران عقیده دارند عدم آمادگی 1+5 برای برگزاری مذاکرات کارشناسی با ایران نشان دهنده آن است که این گروه در مذاکرات مسکو آمادگی در پیش گرفتن یک رویکرد سازنده را ندارد.
        نگارش دو نامه از سوی علی باقری معاون سیاست خارجی و امنیت بینالملل شورای عالی امنیت ملی در روزهای 9 و 15 خرداد 1391 (29 می و 4 ژوئن) خطاب به هلگا اشمیت معاون کاترین اشتون، و پاسخ دهی دیر هنگام وی که نشان دهنده عدم آمادگی 1+5 برای برگزاری مذاکرات معاونان با ایران بود، حاوی علامتهای ناامید کننده ای در آستانه مذاکرات مسکو است.
        ایران و 1+5 در بغداد توافق کردند که معاونان جلیلی و اشتون قبل از مذاکرات مسکو برای تدوین دستور کار این نشست با یکدیگر دیدار کنند، اما عدم آمادگی اشمیت برای برگزاری این نشست نشان میدهد احتمالا 1+5 یا به سبب اختلافهای داخلی و یا به دلیل عدم جمع بندی موضوع هنوز رویکرد خود در مسکو را تعریف نکرده است و قادر به پای بندی به توافقات بغداد نیست.
        یک احتمال بدبینانه این است که 1+5 قصد دارد همان بحث های بغداد را در مسکو تکرار کند که در این صورت دورنمای مذاکرات مسکو چندان مثبت نخواهد بود.
        ایران و 1+5 روز های 28 و 29 خرداد در مسکو مذاکره کردند.
        درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

        توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

        نظر

        • وحید 20
          ستاره‌دار(98)
          • Mar 2011
          • 29911

          #574
          در نشست شورای حکام اعلام شد

          سلطانیه: غنیسازی را متوقف نمیکنیم

          خبرگزاری فارس: نماینده دائم کشورمان در آژانس بینالمللی انرژی اتمی با تاکید بر همکاری تنگاتنگ ایران با این سازمان تصریح کرد: به فعالیتهای صلحآمیز هستهای از جمله غنی سازی بدون هیچ وقفهای ادامه میدهیم.


          به گزارش خبرگزاری فارس، علی اصغر سلطانیه نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران
          در آژانس بینالمللی انرژی اتمی امروز (چهارشنبه) در نشست شورای حکام سخنرانی کرده است که مشروح آن را در زیر میخوانید:
          آقای رئیس
          در ابتدا مایلم مراتب تسلیت خود را برای درگذشت آقای سئو بازرس بخش پادمان آژانس در سانحه اتومبیل به خانواده محترم ایشان مدیرکل آژانس، آقای ناکارتس و همکاران ایشان ابراز نمایم. دولتم از هیچ تلاشی برای تسهیل پروسه قانونی در رابطه با انجام درخواستهای خانواده وی فروگذار نکرده است.

          با اطلاع از تصمیم دولت شما در خصوص ارتقاء انتصاب جنابعالی برای سمت مهمی در ایتالیا و ترک وین من باید در اینجا رضایت هیات کشورم را از انجام ریاست بیطرفانه و حرفه ای جنابعالی برای ریاست کنفرانس عمومی و شورای حکام ثبت نمایم و برای شما بهترین آرزوها را دارم.
          من موظفم تشکر صمیمانه خود را برای ادامه حمایت ارزشمند کشورهای عدم تعهد بویژه برای سخنرانی که توسط سفیر محترم مصر جناب آقای شاما به نمایندگی از سوی کشورهای عدم تعهد ایراد شد ابراز دارم.

          آقای رئیس، همکاران محترم
          در این جلسه در نظر دارم با مرور وضعیت جاری آژانس، انتظاراتی که در اساسنامه آژانس برشمرده شده است، مقایسه نمایم. یکبار برای همیشه لازم است که بیاد آوریم مفاد اساسنامه برای اجتناب از انحراف از اصولی که بر اساس آن آژانس تاسیس گردیده و تدوین شده است. در این فرآیند مرور اساسی ما بایستی بین آژانس و دبیرخانه تمایز قائل شویم. من تصمیم گرفتم تمرکز نمایم بر مشکلات اصلی آژانس بجای پرداختن به گزارش مدیرکل در خصوص ایران تا جائیکه این مسئله یک موضوع حاشیه ای نسبت به مسائل اصلی آژانس و فرآیند تصمیم گیری محسوب میشود. اگر چه یک یادداشت توضیحی شامل نظرات مطرح در خصوص گزارش مدیرکل بعنوان سند رسمی آژانس توزیع خواهد شد.


          اهداف اساسنامه ای آژانس و عملکرد آن چیست؟
          1 - براساس ماده 2 اساسنامه اهداف آژانس تسریع و ارتقاء مشارکت آژانس انرژی اتمی در جهت صلح، سلامت و خوشبختی در تمامی دنیا میباشد. برای تحقق این منظور آژانس به ترغیب و کمک در انجام تحقیقات و توسعه و کاربرد عملی انرژی اتمی برای مقاصد صلح آمیز در تمامی جهان موظف شده است.
          2 - براساس ماده 3 اساسنامه، آژانس برای تامین نیاز تحقیقاتی و توسعه و کاربرد عملیاتی انرژی اتمی در زمینه مواد خدمات، تجهیزات و تاسیسات برای مقاصد صلح آمیز جهان، منجمله تولید انرژی برق با لحاظ نمودن نیاز مناطق کمتر توسعه یافته در جهت تقویت تبادلات اطلاعات علمی و فنی برای آموزش دانشمندان و کارشناسان در عرصه کاربرد استفاده صلح آمیز از انرژی هسته ای، بایستی ترتیباتی را اتخاذ نماید.
          3 - تاسیس و اداره طراحی پادمان به گونه ای که مواد شکافت پذیر، دیگر مواد خدمات و تجهیزات، تاسیسات و اطلاعات بنا به درخواست کشورها توسط آژانس در دسترس قرار گیرد. در اختیار گذاشتن این اقلام تحت نظارت و کنترل آژانس به گونه ای که برای مقاصد نظامی که مورد استفاده قرار نگیرد و براساس نیاز کشورهای عضو بنا بر موافقتنامه های دوجانبه و یا چند جانبه و یا به درخواست یک کشور برای فعالیتهای هر کشوری در عرصه انرژی هسته ای.

          اینجا اجازه میخواهم مروری بر وضعیت گذشته و حال انجام دهم:
          موضوع حل نشده تامین بودجه همکاریهای فنی که بجای اینکه چون بودجه پادمان از بودجه جاری تامین گردد از محل پرداختهای داوطلبانه استفاده میشود که یک مشکل مبرهن در شرایط جاری بوده که شاهد بارز انحراف از اساسنامه میباشد.
          من باید یادآوری نمایم که علت وجودی آژانس ارتقاء کاربرد استفاده صلح آمیز از انرژی هسته ای در تمامی جهان میباشد.
          ماهیت پادمان آژانس داوطلبانه میباشد. پادمان آژانس تنها براساس درخواست کشورهای عضو برای تسهیل موافقتنامه های دوجانبه میان کشورهای عضو و یا در پی الحاق داوطلبانه به هر معاهده ای چون NPT انجام میپذیرد. نظارتهای پادمانی بر مبنای پادمان مواد هسته ای و نه براساس پادمانی که برمبنای اطلاعات جاسوسی بنا شده میباشد که در طی ده گذشته شاهد آن بوده ایم. قرار نبوده که آژانس نقش سگ نگبهان و بازرس را ایفاء نماید که در مسائل داخلی کشورها و یا محدوه امنیت ملی کشورهای عضو مداخله نماید. بر پایه موارد عراق و کره شمالی و اخیرا موضوع هسته ای ایران برخی از کشورهای عضو که بطور دائم هم در شورای حکام حضور دارند فرآیند تصمیم گیری را مخدوش نموده اند و وظایفی را به بخش پادمان تحمیل نموده اند که در مغایرت کامل با اساسنامه میباشد. بازرسانی که قرار بوده راستی آزمائی مواد هسته ای و دیگر تاسیسات هسته ای که براساس موافقتنامه پادمانی توسط کشورهای عضو اظهار شده را انجام دهند، از سوی معدود کشورها مجبور شده اند در فعالیتهای اطلاعاتی جاسوسی درگیر شوند و اطلاعات مجعولی را از سرویسهای اطلاعاتی کشورهای مشخص در خصوص اتهامات فعالیتهائی که در حوزه مواد هسته ای نمیگردد دریافت نمایند.
          نگرانی فزآینده از اینکه ارتباطات مداومی بین کارمندان آژانس با برخی هیاتهای کشورها با توجیه پیگیری اتهامات انجام میگیرد. براساس اطلاعات دریافتی از نمایندگان کشورهای عضو در خصوص آخرین فعالیتهای آژانس در کشور متهم شده، کشورهای مدعی در حال آماده سازی موارد مجعول بیشتری برای فعال نگه داشتن این فرآیند میباشند. این روند بهیچوجه قابل پذیرش نیست. انتظار می رود بازرسان آژانس در زمینه مواد و تاسیسات هسته ای متخصص باشند نه اینکه متخصص نظامی باشند. از یک دهه پیش بطور خاص تحت نظارت دو معاون مدیرکل پیشین بخش پادمان، بتدریج و به آرامی کارشناسانی که هیچ تخصص هسته ای نداشتند استخدام شدند و به آنها دسترسی به اطلاعات محرمانه داده شد که این اقدام مغایر مقررات میباشد که تنها بازرسانی را که پس از تصویب کشورهای عضو بعنوان بازرسان منصوب مورد تائید قرار گرفته اند مجاز به دسترسی به اطلاعات کشور مطرح میباشند.
          حضور "کارشناسان بدون هزینه" در بخش پادمان که با اطلاعات محرمانه سر و کار دارند نقض صریح یک چنین الزاماتی میباشد. نشت اطلاعات محرمانه که تاثیر منفی بر امنیت ملی کشورهای عضو دارد مایه نگرانی جدی است. درگیر شدن بخش پادمان آژانس در بازرسی شبکه های قاچاق. براساس منابع علنی و یا دیگر منابع معاون مدیرکل قبلی و بازرسان در فعالیتهائی که اصلا ماهیت هسته ای نداشته است شامل فعالتیهای قضائی و اطلاعاتی منجمله حضور در زندان و گفتگو با اعضاء شبکه که ورای وظایف اساسنامه ای میباشد درگیر بوده اند. آژانس یک سازمان اطلاعاتی نمیباشد بلکه سازمان بین المللی تخصصی است. یک چنین فعالیتهائی منجر به تغییر دیدگاه و عملکرد کارشناسان هسته ای و افزایش نقش مداخله جویانه ای به بازرسان و بر همین اساس موجب خدشه وارد آوردن به روابط اعتماد آمیز بین دبیرخانه و کشورهای عضو میگردد.
          موضوع دیگری که مایه نگرانی است تبدیل اقدامات داوطلبانه چون پروتکل الحاقی به اسناد حقوقی الزام آور میباشد.
          طبق اساسنامه آژانس یک سازمان مستقل و واحد میباشد و بعنوان ارگان فرعی سازمان ملل محسوب نشده و حتی یک سازمان تخصصی سازمان ملل بشمار نمیآید. ترتیبات کاری آژانس و سازمان ملل نباید تداخل داشته باشد بگونه ای که شورای امنیت سازمان ملل به آژانس بگوید که چه باید انجام دهد. مدیرکل آژانس از سوی کشورهای عضو آژانس انتخاب شده است و در مقابل کشورهای عضو مسئولیت کامل دارد، لکن به کشور های عضو سازمان ملل متحد، شورای امنیت سازمان ملل و یا دبیرکل سازمان ملل پاسخگو نمیباشد. درگیرنمودن شورای امنیت سازمان ملل در مسائل آژانس دربردارنده ابعاد سیاسی و امنیتی بوده است و آژانس را از ادامه مسیر فعالیتهای خود باز داشته است.
          موضوعات دیگری وجود دارد که مایه نگرانی است چون ضعف سیاستگذاران آژانس در برخورد با موضوع امنیت هسته ای که با رویکرد انحصاری گروگان گرفته شده است. این رویکرد منجر به محرومیت بیش از 100 کشور از حضور و مشارکت در یک چنین موضوعی که مایه نگرانی جهانی میباشد گردیده است. فقدان راستی آزمائی در خلع سلاح هسته ای و نگرانیهای عدم اشاعه ای در خصوص تهدید سلاح های هسته ای بخصوص از کشورهای اروپائی که بعنوان کشور غیر هسته ای در NPT شناسائی شده اند، قرار گرفتن سلاح های هسته ای در این کشورها آخرین ولی بعنوان کم اهمیت ترین، تهدید سلاحهای هسته ای اسرائیل برای صلح و امنیت منطقه و جهان در گستره وسیعتر که عامل نگرانی جدی میباشد.
          با توجه به ضیق وقت از طرح دیگر موارد اجتناب مینمایم.
          با درنظر گرفتن نگرانیهای فوق شکی نیست که معدود کشورهائی شورای حکام را تحت سلطه خود گرفته اند و از آن سود استفاده مینمایند و باید در خصوص مغایرت اینگونه اقدامات با روح اساسنامه و همچنین قصورهای صورت گرفته پاسخگو باشند. همزمان تمامی ما بعنوان کشورهای عضو آژانس بایستی مورد ملامت قرار گیریم که چرا اقدامات عاجلی انجام نداده ایم؟ در حالیکه از دبیرخانه انتظار می رود که وظایف محوله خویش را انجام دهد نه اینکه تمرکز خود را بر انجام موارد انحرافی معطوف نماید. در این چارچوب ضرورت اصلاح شورای حکام در خصوص عملکرد، ترکیب، توزیع کرسیهای انتخابی و انتصابی، افزایش تعداد کرسیها، حضور براساس مناطق جدید جغرافیائی با در نظر گرفتن عضویت آژانس مشاهده میشود.
          هیات کشورم و بسیاری دیگر از دوستان کشورهای همفکر مصمم هستیم تا این موارد را در کنفرانس عمومی بعنوان عالیترین مرجع سیاستگذاری و تصمیم گیری آژانس تعقیب نمائیم.

          آقای رئیس
          با در نظر گرفتن اصول و نگرانیهای برشمرده شده فوق اجازه میخواهم بطور خلاصه به موضوع هسته ای ایران اشاره نمایم.
          تمامی دنیا از این واقعیت مطلع است که علیرغم انجام دشوار ترین بازرسیها در تاریخ آژانس بیش از 4 هزار نفر - روز و بیش از 100 بازرسی اعلام نشده در ایران، حتی یک گرم مواد هسته ای که به مقاصد نظامی انحراف یافته باشد یافت نشده است که گزارش مدیرکل پیشین و مدیرکل حاضر تائید این اظهارت است. یک واقعیت مهم دیگری نیز وجود دارد که مکررا توسط آژانس تکرار شده است که انجام راستی آزمائی دائم بدون روبرو شدن با هرگونه مانعی میباشد. تنها دلیل که این پرونده هنوز باز است اتهاماتی با انگیزه های سیاسی معدود کشورهای غربی میباشد. اگرچه در بسیاری موارد بی اساس بودن این اتهامات ثابت شده همانطور که مدیرکل پیشین در گزارش خود به شورای حکم ارائه نمود. لکن به دلیل فقدان ساز و کار جبران خسارت به اعتبار یک کشور عضو و صدمه به منابع و وحدت آژانس داستان تکرار شده است.
          من همیشه به دبیرخانه توصیه کرده ام که با احتیاط از این تقابل سیاسی که توسط چند کشوری که دستور کار پنهانی برای خارج کردن آژانس از وظایف سازمانی با پیش زمینه موضوع هسته ای ایران دارند، فاصله بگیرند.
          بمنظور اینکه به جامعه بین الملل ثابت نمائیم تمامی این اتهامات مجعول و بی اساس است و فعالیتهای هسته ای ما منحصرا برای مقاصد صلح آمیز میباشد ما در بسیاری موارد همکاری تنگاتنگی با بخش پادمان داشته ایم و در بسیاری موارد گامهائی ورای تعهدات براساسNPT برداشته ایم. اجرای کامل برنامه کار ( سند شماره 711 آژانس ) در سال 2007 که توسط ایران و آژانس مذاکره و توافق شد و متعاقبا توسط شورای حکام مورد تائید قرار گرفت سندی بر عزم سیاسی و نیات مثبت دولت کشورم در این راستا میباشد.
          گزارش دهی جزئیات فنی به دیپلماتها و مخاطبین عام نه تنها در مغایرت با اصول حفاظت از اسناد محرمانه میباشد بلکه موجب سردرگمی خوانندگان غیر فنی نیز میشود که در منجر به تقابل بین کشورهای عضو میشود. گزارش موقت در خصوص فعالیتهای راستی آزمائی در میانه فرآیند پیش از اینکه تحلیلهای فنی نهائی شده باشد بطور جدی اعتبار آژانس را خدشه دار نموده است.
          من تبلیغات بی اساسی را که در سال 2004 بر مبنای برخی تصاویر ماهواره ای علیه کشور من پس از گزارش آژانس مطرح شده بخاطر شما می آورم. این تبلیغات پیرامون فعالیتهای اعلام نشده هسته ای در محلی در جنوب ایران که ادعا شده بود معدن اورانیوم، تبدیل اورانیوم و غنی سازی وجود دارد بوده است. در طی بازرسی آژانس که من شخصا حضور داشتم بازرسین یافتند که تمامی موارد نادرست بوده است. محل ذکر شده متعلق به یک شرکت خصوصی بود که سنگ را به بنادر حمل میکرد نه اینکه معدن اورانیوم باشد و ساختمانهائی که سرویسهای جاسوسی موساد و CIA بعنوان فعالتیهای مخفیانه گزارش نموده بودند برای دستشوئی کارگران اختصاص یافته بود. این یک مثال شرم آور است که براساس تصاویر ماهواره ای و یا اطلاعات غیر معتبر آژانس در تله ای افتاده که اعتبار آژانس را خدشه درا نموده است. من دهها از این موارد را بعنوان مثال دارم لکن با توجه به ضیق وقت از مطرح نمودن آنها خودداری مینمایم. با این وجود من آمادگی دارم تا در صورت درخواست شورای حکام در رابطه با تمامی موارد توضیحات کافی ارائه نمایم. برخی اظهارت بخصوص توسط اتحادیه اروپا در خصوص موارد فنی که در حال بررسی است قضاوتهائی نموده است که مایوس کننده میباشد. من تعجب میکنم که چرا دوستان اتحادیه اروپا و برخی دیگر از کشورها توصیه های صمیمانه من در بروکسل را مورد توجه قرار نمیدهند و از یک چنین اظهارات تحریک آمیز منجمله درخواست از ایران برای اجرای قطعنامه های شورای امنیت خودداری نمینمایند. من ثابت نمودم که فاقد مشروعیت قانونی و فنی میباشد. آیا تردیدی در این است که ایران برای تعلیق غنی سازی برای مقاصد صلح آمیز تسلیم فشار نمیشود. من توصیه میکنم به انهائی که ایده آل گرا هستند واقع گرا باشند و خود را با واقعیات موجود وفق دهند. با این وجود ما آماده هستیم که راه مناسبی برای حل این مسئله و برون رفت از بن بستی که ایشان بوجود آورده اند، بیابیم.
          برخلاف سوابق ذکر شده و در پی گقتگوهای اخیر بین مقامات عالیه و مدیرکل طی بازدید اخیر از کشورم مایلم اطلاع دهم که در نظر داریم بطور تنگاتنگ با دبیرخانه بطور خاص با مدیرکل بمنظور بستن سریع موضوع پس از یک دهه خسته کننده اتهامات که منجر به سیاسی نمودن آژانس و دسته بندی اعضاء گردید همکاری داشته باشیم.
          برهمین اساس من به نسبت به هرگونه اقدامی که این حرکت را به مخاطره اندازد منجمله بیان تهدید و درخواست گذر از مرزهای امنیتی که منجر به بازنگری در رهیافت جدید ما میشود هشدار میدهم. هیچ کشوری امنیت ملی خود را مصالحه نمیکند که ما این کار را انجام دهیم.

          آقای رئیس
          بنا بدرخواست تنی چند از دوستان اجازه میخواهم تحولات مهمی را به اطلاع برسانم از جمله مذاکرات جمهوری اسلامی ایران و گروه کشورهای 5 + 1. ما امیدواریم طرفهای ذیربط نسبت به توافقات انجام شده در گفتگوهای استانبول 2 بمنظور اینکه اجلاس آتی مسکو به موفقیت برسد متعهد باشند. با یادآوری تصمیم بغداد که بر همین اساس، معاونین جناب آقای جلیلی و سرکار خانم اشتون قرار شد برای آماده سازی دستور کار اولیه و دیگر ترتیبات مقدماتی که زمینه کار موثر اجلاس را در مسیر موفقیت فراهم نماید با یکدیگر دیدار نمایند. در این چارچوب در این مقطع سیاسی و تاریخی که پس از بازدید مدیرکل فضای مثبتی فراهم آمده است و در پرتو مذاکرات مسکو اظهارات اتحادیه اروپا و آمریکا سازنده نبوده است.

          آقای رئیس
          در خاتمه من تاکید مینمایم که جمهوری اسلامی ایران مصمم به همکاری فشرده ای تمایم کشورهای همفکر برای تحقق این شعار انرژی هسته ای برای همه و سلاح هسته ای برای هیچکس میباشد. جمهوری اسلامی ایران بطور کامل بر وظایف بین المللی طبقNPT، متعهد میباشد و همیشه مذاکرات را بعنوان تنها مسیر متمدنانه برای برداشتن ابهامات و ارتقاء همکاری بر موضوعات جهانی و منطقه ای چون کاربرد هسته ای برای مقاصد صلح آمیز، خلع سلاح و عدم اشاعه تاکید ورزیده ایم. در این چارچوب ایران به فعالیتهای هسته ای منجمله غنی سازی برای مقاصد صلح آمیز بدون هیچگونه انقطاعی تحت نظارت آژانس و طبق موافقتنامه جامع پادمان (سند 214 آژانس) ادامه میدهد.
          درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

          توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

          نظر

          • بابک 52
            ستاره‌دار (27)
            • Mar 2011
            • 17028

            #575
            طی نامهای مطرح شد؛
            هشدار جلیلی به اشتون درباره عواقب تعلل غرب در قبال مذاکرات مسکو
            نماینده مقام معظم رهبری و دبیر شورای عالی امنیت ملی در نامه ای به کاترین اشتون مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا و نماینده کشورهای 1+5 در خصوص روند منتهی به مذاکرات مسکو و تعلل طرف غربی تذکر داد.
            به گزارش خبرگزاری مهر، سعید جلیلی در نامه به کاترین اشتون نوشت: تعلل طرف مقابل در برگزاری جلسه معاونین و کارشناسان اراده آنان را برای گفتگوهای موفق در مسکو در ابهام و تردید قرار می دهد.
            جلیلی در این نامه تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران با منطق روشن و ابتکارهای مشخص آمادگی دارد تا گفتگوهای رو به جلو را برای همکاری شکل دهد.
            رئیس تیم مذاکره کننده ایران روندی را که گفتگو صرفآ برای گفتگو باشد بی ثمر دانست و ابراز امیدواری کرد طرف مقابل بتواند آمادگی لازم برای شرکت در جلسات معاونین و کارشناسان پیدا کند تا مقدمات لازم برای دستور کار اجلاس مسکو فراهم شود.
            The greater the risk ، The greater the reward

            هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

            نظر

            • بابک 52
              ستاره‌دار (27)
              • Mar 2011
              • 17028

              #576
              تلاشهای دیپلماتیک ایران در آستانه مذاکرات مسکو

              کمتر از دو هفته مانده به مذاکرات هستهای در مسکو، ایران از بی علاقگی نماینده کشورهای ۱+۵ برای گفتوگو بر سر دستور کار این نشست گلایه میکند. در همین حال مقامهای ارشد ایران راهی چین و روسیه شدهاند.

              علی باقری، معاون دبیر شورای عالی امنیت ملی گلایه میکند، دو نامهای که پس از نشست بغداد برای هلگا اشمید معاون کاترین اشتون، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا نوشته بیپاسخ مانده است. نامه ی نخست پنج روز پس از مذاکرات بغداد و نامه دوم دوشنبه، ۱۵ خرداد فرستاده شده است.

              خبرگزاری اسوشیتدپرس از قول مایا كوسیانسیچ، یکی از سخنگویان اتحادیه اروپا نوشت، به نامهی باقری پاسخ داده شده است. معاونت رسانهای دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی در پاسخ به خبرگزاری ایسنا دریافت نامه از سوی هلگا اشمید را تایید کرد اما گفت که "این نامه پاسخ نامههای باقری نبوده است."

              گلایه از بیاعتنایی اتحادیه اروپا



              به گزارش ایسنا معاون رسانهای شورای عالی امنیت ملی گفته است: «در نشست بغداد توافق شد تا پیش از نشست مسكو، نشست معاونان و كارشناسان دو طرف برای تهیه دستور کار گفتوگوهای آتی ایران و گروه ۱+۵ در مسکو برگزار شود.» بنابر این گزارش قرار بوده علی باقری و هلگا اشمید زمینهی دیدار کارشناسان دو طرف را پیش از مذاکرات مسکو فراهم کنند.

              باقری در نامه به اشمید تاکید میکند، موفقیت نشست مسکو در گرو تمهید مقدمات لازم و تدوین دستور کار جامع و توافق شده است. او همچنین از بیپاسخ ماندن اعلام آمادگی ایران برای دیدار معاونان گلایه کرده است. از جزییات پاسخ اشمید به طرف ایرانی اطلاع دقیقی در دست نیست.

              آنگونه که از واکنش دبیرخانهی شورای عالی امنیت ملی برمیآید این پاسخ به هر حال انتظارات ایران را برآورده نکرده است: «در این نامه نقطه نظراتی از سوی اشمید مطرح شده كه درباره برگزاری نشست معاونان و كارشناسان قبل از نشست مسكو نیست و فقط مباحثی كلی است.»

              انتقاد از پاکسازی تاسیسات پارچین



              به گزارش اسوشیتدپرس سخنگوی کاترین اشتون میگوید، اصل همکاری بر سر موضوعهای مورد مناقشه است، نه بحث بر سر روند گفتوگوها. او میافزاید کاترین اشتون دربارهی این مسائل مستقیما با طرف ایرانی (سعید جلیلی، رئیس تیم مذاکرهکننده ایران) گفتوگو خواهد کرد.


              گفتوگوهای بغداد مثبت ارزیابی شد، اما فضای فعلی چندان امیدبخش نیست


              گفته میشود اشمید در نامه به باقری خواستار موضعگیری آشکار ایران درباره پیشنهادهای قبلی کشورهای ۱+۵ شده است. یکی از این پیشنهادها اعلام آمادگی جمهوری اسلامی برای تعلیق غنیسازی اورانیوم تا روشن شدن ابهامهای فعالیتهای هستهای است.

              یوکیا آمانو مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی روز دوشنبه (۴ ژوئن/ ۱۵ خرداد) اعلام کرد تصویرهای ماهوارهای نشان میدهد ایران در پایگاه نظامی پارچین چند ساختمان را تخریب کرده است. آژانس احتمال میدهد که ایران در پارچین به آزمایشهایی دست زده که میتواند در ارتباط با ساخت سلاح هستهای باشد. تهران این ادعا را بیاساس میخواند اما اجازه بازدید از این تاسیسات را به بازرسان آژانس نداده است.

              اتهام جاسوسی به بازرسان آژانس


              یوکیا آمانو که در نشست شورای حکام آژانس سخن میگفت ابراز امیدواری کرد طی روزهای آینده بر سر بازدید از پارچین با مقامهای ایران به توافق برسد. علی اصغر سلطانیه سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی در آژانس در سخنرانی خود در شورای حکام مدعی شد اتهامهای آژانس "برمبنای اطلاعات جاسوسی بنا شده" است.

              به گزاش خبرگزاری مهر سلطانیه بازرسان آژانس را متهم به تاثیر پذیری از قدرتهای غربی و جاسوسی میکند: «بازرسانی که قرار بوده راستیآزمائی مواد هستهای و دیگر تاسیسات هستهای ... را انجام دهند، از سوی معدود کشورها مجبور شدهاند در فعالیتهای اطلاعاتی جاسوسی درگیر شوند و اطلاعات مجعولی را از سرویسهای اطلاعاتی کشورهای مشخص در خصوص اتهامات فعالیتهائی که در حوزه مواد هستهای نمیگردد دریافت نمایند.»

              هشدار اتحادیه اروپا در مورد وقتکشی



              اتحادیه اروپا روز چهارشنبه، ۶ ژوئن/ ۱۷ خرداد با انتشار بیانیهای از تهران خواست هرچه سریعتر توافقنامهای را با آژانس برای راستیآزمایی فعالیتهای هسته ایش امضا کند. یوکیا آمانو ماه گذشته پس از دیدار از تهران اعلام کرد، جمهوری اسلامی به زودی توافقنامهای را با آژانس به امضا خواهد رساند که بر مبنای آن دسترسی بهتر بازرسان به تمام تاسیسات هسته ای، اسناد و افراد مرتبط با این تاسیسات میسر شود.

              به گزارش خبرگزاری فرانسه اتحادیه اروپا در بیانیهای که خطاب به اجلاس شورای حکام صادر شده، از تهران خواسته بدون اتلاف بیشتر وقت توافقنامه با آژانس را امضا کند. در این بیانیه بر اهمیت دسترسی سریع بازرسان به تمام تاسیسات هستهای، از جمله پایگاه نظامی پارچین تاکید شده است. اتحادیه اروپا عدم دستیابی به توافق، به رغم گفتوگوهای فشرده میان تهران و آژانس را نگرانکننده خوانده است.

              امیدواری ایران به مذاکرات مسکو


              نشست شورای حکام تا روز جمعه در وین پایتخت اتریش ادامه دارد. سلطانیه در سخنرانی خود در این نشست گفت: «معدود کشورهایی شورای حکام را تحت سلطه خود گرفتهاند و از آن سوء استفاده مینمایند.» او در عینحال ابراز آمادگی کرد در صورت درخواست شورای حکام در مورد تمام ابهامهای فعالیت هستهای ایران توضیحات کافی را ارائه کند.
              سلطانیه در بخش دیگری از اظهاراتش درخواست اتحادیه اروپا از ایران برای اجرای قطعنامههای شورای امنیت را تحریکآمیز خواند و از این کشورها خواست از طرح چنین درخواستهایی خودداری کنند. به گزارش خبرگزاری مهر سلطانیه با تاکید بر این که جمهوری اسلامی غنیسازی را تعلیق نمیکند گفت: «ما امیدواریم طرفهای ذیربط نسبت به توافقات انجام شده در گفتوگوهای استانبول ۲ بمنظور اینکه اجلاس آتی مسکو به موفقیت برسد متعهد باشند.»

              تردید آمریکا در مورد توافق با ایران

              همزمان با این تحولات محمود احمدینژاد برای حضور در اجلاس سازمان همکاریهای شانگهای همراه با شماری از وزیران کابینه و رئیس بانک مرکزی به چین سفر کرده است. ایران عضو رسمی این سازمان نیست و در نشستها به عنوان ناظر شرکت میکند. ظاهرا قرار است احمدینژاد در حاشیهی این اجلاس با رئیس جمهور روسیه ولادیمیر پوتین نیز دیدار و گفتوگو کند.

              سعید جلیلی دبیر شورای عالی امنیت ملی نیز برای شرکت در نشست بینالمللی امنیت سن پترزبورگ که ۱۷ و ۱۸ خرداد برگزار میشود راهی روسیه شد. ناظران تحرکات دیپلماتیک اخیر مسئولان ایران را بیارتباط با پرونده هستهای و مذاکرات مسکو نمیدانند. روسیه و چین به نسبت موضع نرمتری در برابر تهران دارند اما هر دو کشور تمام قطعنامههای الزامآور شورای امنیت علیه جمهوری اسلامی را امضا کردهاند.


              قرار است گفتوگوهای هستهای در مسکو روزهای ۲۹ و ۳۰ خرداد (۱۸ و ۱۹ ژوئن) انجام شوند. به گزارش خبرگزاری فرانسه روبرت وود، نماینده آمریکا در آژانس روز سه شنبه، ۱۶ خرداد گفته است به آیندهی مذاکرات با ایران خوش بین نیست. بیانیهی اتحادیهی اروپا نیز نشان میدهد بدون انعطاف ایران دست یافتن به توافق کار سادهای نخواهد بود.
              The greater the risk ، The greater the reward

              هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

              نظر

              • ایرج اکبری
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 10934

                #577
                با سلام چه تحریم های فلج کننده ای در انتضار ایران می باشد اگر مذاکرات مسکو نتیجه بخش نباشد تحریم های ناوگان های دریایی و هوای یعنی اگر هر کشتی تجاری وارد آبها ایران بشود دیگر حق وردو به آبهای اروپا و امریکا را ندارد نفت کش ها هم شامل این طرح می شود اگر دیگر کشتی و هواپیما دیگر وارد ایران نشود چطور می خواهند مردم بدون هواپیما به کشور های اروپا بروند به این می گونید تحریم فلج کننده:((
                كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                نظر

                • مات
                  عضو فعال
                  • Aug 2011
                  • 5650

                  #578
                  شرط آمریکا برای به رسمیت شناختن حق هسته ای ایران!
                  فارس به نقل از خبرگزاری رویترز، «مارک تونر» در پاسخ به خبرنگاران اعلام کرد: ما مدتها است که اعلام میکنیم که حق ایران را به عنوان امضاکننده «انپیتی» برای استفاده صلح آمیز از انرژی هسته ای به رسمیت میشناسیم اما این تنها در صورتی است که این کشور به تعهدات بین المللی هسته ای خود پایبند باشد.


                  وی ادامه داد: آنچه که هماکنون در اینجا موضوع بحث است این واقعیت است که آنها (ایران) به تعهدات خود پایبند نیستند. اگر و هر زمانی که در اینباره سازش کنند، ما موضوع استفاده صلحآمیز از انرژی هستهای را مورد بررسی قرار میدهیم.


                  با فضاسازیهای آژانس و رسانههای غربی درباره برنامه هستهای ایران، یکی از مقامات ارشد آمریکا به تازگی در آستانه مذاکرات ایران و ۱+۵ (آمریکا، انگلیس، روسیه، فرانسه، چین بعلاوه آلمان) در مسکو با نظامی جلوه دادن برنامه هستهای ایران، اعلام کرد که ایران باید به آژانس اجازه بازرسی از سایت «پارچین» را دهد.


                  «رابرت وود» نماینده آمریکا در آژانس نیز با وجود آنکه هیچ گونه شواهدی درباره نظامی بودن برنامه هستهای ایران وجود ندارد، اعلام کرد: برخی از تصاویر موجود که به ما ارائه شده، واضح و روشن میکند که یکسری پاکسازیهای بیشتری در این سایت (پارچین) در حال انجام است. اگر ایران چیزی برای مخفی کردن ندارد، به چه دلیل به آژانس اجازه دسترسی و انجام تلاشهای پاکسازی را نمیدهد.


                  مقامات ایران ادعاهای غرب درباره غنیسازی در پارچین را «بچهگانه» و «مضحک» اعلام کردند و «علی اصغر سلطانیه»، نماینده دائم ایران در آژانس بینالمللی انرژی اتمی اعلام کرده در صورت توافق بر «چارچوبی مشخص» که در آن انتظارات و تعهدات دو طرف لحاظ شده باشد، بازرسان آژانس اجازه خواهند داشت از هر محلی که مورد نظرشان است، بازدید به عمل آورند.


                  غرب و به ویژه آمریکا در شرایطی در حال متشنج کرد فضا علیه ایران هستند که آژانس بینالمللی انرژی اتمی و ایران قرار است دور جدیدی از مذاکرات را روز جمعه هفته جاری در «وین» برگزار کنند و همچنین قرار است کشورمان با ۱+۵ مذاکراتی را در مسکو برگزار کنند.


                  مدتهاست رسانههای غربی با شایعه سازی درباره این سایت سعی دارند بخشی از «ابعاد نظامی احتمالی» ذکر شده در گزارشهای مدیر کل آژانس را با تکرار این موضوع توجیه نموده و ممانعت ایران از دسترسی به این سایت نظامی را دلیلی بر انحراف تهران از برنامه صلح آمیز هستهای ذکر کنند.


                  اما چند روز است که رسانههای غربی و در رأس آن یک اندیشکده آمریکایی با انتشار تصاویری ماهوارهای سعی در القای این امر به مخاطبان دارند که ایران در حال انجام عملیاتی جدید در سایت پارچین و یا همان عملیات پاکسازی است.
                  الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                  اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
                  اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

                  نظر

                  • بابک 52
                    ستاره‌دار (27)
                    • Mar 2011
                    • 17028

                    #579
                    اتحادیه اروپا خواستار توافق فوری ایران با آژانس شد


                    اتحادیه اروپا خواستار توافق فوری ایران با آژانس برسر بازرسی از همه سایتهای ایران شد. روسیه و چین بر اتخاذ راهحل صلحآمیز در قبال پرونده ایران تاکید کردند. اسرائیل ایران را همچنان به فریبکاری متهم میکند.
                    اتحادیه اروپا روز چهارشنبه (۶ ژوئن، ۱۷ خرداد) در بیانیهای خواستار آن شد تا ایران پیمانی را با آژانس بینالمللی انرژی اتمی سازمان ملل امضا کند که بر اساس آن بازرسان آژانس بتوانند ماهیت برنامه هستهای ایران را بررسی کنند.
                    به گزارش خبرگزاری فرانسه، یوکیا آمانو، مدیر کل آژانس بینالمللی انرژی اتمی، پس از بازدید خود از ایران در ماه مه امسال اعلام کرده بود به زودی با تهران قراردادی را منعقد خواهد کرد که بازرسان آژانس دسترسی وسیعتری به سایتهای ایران خواهند داشت. با اینهمه از آن زمان هیچ نشانهای مبنی بر تحقق چنین قرادادی دیده نشده اشت.
                    اتحادیه اروپا در بیانیه خود اعلام کرده از ایران میخواهد تا توافق را بدون هیچ تاخیری به سرانجام برساند.
                    در بیانیه اتحادیه اروپا خطاب به شورای حکام آژانس آمده است: «اتحادیه اروپا بار دیگر بر اهمیت امکان دسترسی به کل سایتها، افراد و اطلاعات درخواست شده از سوی آژانس در ایران تاکید میکند.» نشست شورای حکام تا روز جمعه در پشت درهای بسته در وین ادامه دارد.
                    آژانس بینالمللی انرژی اتمی روز جمعه در وین با هیئت نمایندگی ایران به گفتوگو خواهد نشست. آژانس خواهان دسترسی به سایت پارچین واقع در نزدیکی تهران است. آژانس میگوید آزمایشهای مشکوکی در این سایت انجام میگیرد، اما ایران با این توضیح که اقدامات انجام گرفته در پارچین به پرونده هستهای کشور بیارتباط است، تا کنون مانع دسترسی بازرسان آژانس به آن شده است.

                    اتحادیه اروپا همچنین بیان میدارد به رغم افزایش گفتوگوها بین ایران و بازرسان اتمی، همچنان این کشور هیچ "پاسخ اساسی" به درخواستهای مطرح شده در قطعنامه ماه نوامبر آژانس نداده است.
                    اتهامات ایران به غرب
                    بیانیه آژانس بینالمللی انرژی اتمی در حالی صادر شده که مقامات ایران آژانس را مورد انتقاد قرار داده و نسبت به نتایج مذاکرات پیش رو در مسکو ابزار ناامیدی میکنند. روز چهارشنبه (۶ ژوئن، ۱۷ خرداد) سعید جلیلی، دبیر شورای عالی امنیت ملی، در نامهای به کاترین اشتون، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، طرف غربی را به تعلل در تهیه مقدمات نشست مسکو متهم کرد.
                    قرار است گفتوگوهای هستهای در مسکو روزهای ۲۹ و ۳۰ خرداد (۱۸ و ۱۹ ژوئن) انجام شوند.
                    به گزارش خبرگزاری مهر، سعید جلیلی در نامه به کاترین اشتون نوشت: «تعلل طرف مقابل در برگزاری جلسه معاونان و کارشناسان اراده آنان را برای گفتوگوهای موفق در مسکو در ابهام و تردید قرار میدهد.» جلیلی در این نامه تاکید کرد ایران با منطق روشن و ابتکارهای مشخص آمادگی دارد تا گفتوگوهای رو به جلو را برای همکاری شکل دهد.
                    علی اصغر سلطانیه، نماینده ایران در آژانس بینالمللی انرژی اتمی سازمان ملل نیز در آستانه دیدار خود با مقامات آژانس که قرار است جمعه انجام گیرد، در جمع خبرنگاران نسبت به عملکرد آژانس انتقاد کرد.

                    وی آژانس را متهم کرد که تحت تاثیر کشورهای غربیست. سلطانیه همچنین گفت اقدامات نظامی ایران به آژانس مرتبط نیست. وی افزود: «آژانس از اختیارات قانونی خود منحرف شده است. متاسفانه آژانس که قرار بود یک سازمان تخصصی بینالمللی باشد، به نوعی در حال ایفای نقش یک نهاد اطلاعاتی است.»
                    با اینهمه سلطانیه بیان کرد ایران تصمیم دارد با آژانس همکاری کند تا ثابت کند ادعای کشورهای غربی درباره تسلیحاتی بودن اهداف ایران از برنامه هستهای "جعلی و ساختگی" است.
                    چین و روسیه، تاکید بر حل صلحآمیز پرونده ایران
                    در حالی که تنشها پیرامون پرونده اتمی ایران ادامه دارد، چین و روسیه در اجلاس پکن خواستار جستوجوی راه حل صلحآمیزی برای پرونده اتمی ایران از طریق گفتوگو شدند.
                    این دو کشور در بیانیهای مشترک که در جریان اقامت سه روزه ولادیمر پوتین، رئیسجمهور روسیه در پکن صادر شد تاکید کردند که روسیه و چین با توسل به زور یا تهدید ایران به استفاده از آن مخالفاند. در این بیانیه افزوده شده چین و روسیه با اعمال فشار بیش از حد و اعمال هرگونه تحریم یکجانبه علیه ایران نیز مخالفاند.
                    این در حالیست که هیات اسرائیل در آژانس بینالمللی انرژی اتمی روز چهارشنبه (۶ژوئن) انتقادات خود نسبت به پرونده اتمی ایران را بار دیگر تکرار کرد. اسرائیل بار دیگر جمهوری اسلامی را متهم به فعالیت مخفیانه برای دستیابی به تسلیحات هستهای، "فریب، تمرد و پنهانکاری" کرد.
                    نماینده اسرائیل همچنین در یک اظهارنظر جداگانه به آسوشیتد پرس گفت: «زمان برای اتخاذ راه حل سیاسی رو به اتمام است.»
                    با این همه در بیانیه روسیه و چین از هر تلاشی در جهت تسهیل مذاکره با ایران استقبال شده است. در این بیانیه هشدار داده شده تا فضا به سمت رویارویی کشانده نشود. در این بیانیه آمده است که رویاروئی با ایران، بر کشورهای منطقه و کل جامعه جهانی تاثیر خواهد گذاشت.
                    شب گذشته (سهشنبه، ۵ ژوئن) محمود احمدینژاد نیز برای شرکت در اجلاس سازمان همکاری شانگهای وارد پکن شد.


                    The greater the risk ، The greater the reward

                    هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                    نظر

                    • بابک 52
                      ستاره‌دار (27)
                      • Mar 2011
                      • 17028

                      #580
                      سلطانیه در آژانس: شرمندگی دیگری در راه است

                      علی اصغر سلطانیه سفیر ایران در آژانس امروز در برابر دوربین های خبری متفاوت از گذشته ظاهر شد. وی آژانس و کشورهای غربی را متهم کرد که می خواهند این نهاد را بر خلاف منشور و وظایفش به یک سازمان اطلاعاتی مبدل کنند.
                      این سخنان در حالی مطرح شد که نمایندگان آژانس قرار است جمعه این هفته با آقای سلطانیه در محل نمایندگی ایران در وین مذاکرات تازه ای داشته باشند.
                      آقای سلطانیه در مقابل دوربین های خبری با لحن و صورتی جدی که می شد آن را عصبانی هم توصیف کرد گفت که برخی می خواهند آژانس را به یک سرویس اطلاعاتی تبدیل کنند. وی این کار را غیر قابل تحمل خواند.

                      وی تاکید کرد که برنامه هسته ای ایران و غنی سازی اورانیوم "به هیچ وجه" در ایران متوقف نخواهد شد. در این ارتباط وی خواهان واقع بینی شد.
                      وی در عین حال گفت که "فعالیت های ایران تحت نظر آژانس بوده و خواهند بود".
                      آقای سلطانیه با اشاره به سخنانی که دقایقی پیش از آن در برابر شورای حکام ایراد کرده بود، افزود: "من بشدت از این روند انتقاد کردم که قبل از کسب نتایج نهایی آزمایش هایی که آژانس انجام می دهد می آیند و گزارش منتشر می کنند و این باعث سردرگمی می شود".
                      اشاره سفیر ایران در آژانس به نمونه برداری هایی است که بازرسان این نهاد در ایران انجام داده و بعد در آزمایشگاه روی آنها کار و سپس نتیجه نهایی به آژانس منعکس می شود.
                      مدیر کل آژانس در گزارش خود به شورای حکام این نهاد که در ٢٥ ماه مه به خبرگزاریها هم درز کرد در چندین مورد خاطر نشان کرده بود که گزارش آزمایش ها هنوز نهایی نشده اند.
                      گزارش مزبور در مجموع انتقادات بسیاری را متوجه ایران می کند، هر چند در آن بار دیگر تاکید شده که فعالیتی خارج از چارچوب های اعلام شده توسط ایران مشاهده نشده است ولی در نهایت خاطر نشان کرده که بخاطر عدم دسترسی به برخی سایت ها از جمله سایت نظامی پارچین نمی توان برنامه هسته ای ایران را شفاف و فاقد جوانب نظامی اعلام کرد.
                      آقای سلطانیه در خصوص سایت پارچین بار دیگر تاکید کرد که باید چارچوبی توافقی برای بازرسی از پارچین بدست آید.
                      به گفته سفیر ایران، بحث پارچین "ورای معاهده منع گسترش سلاح های هسته ای است" و از همین رو باید با مذاکره در مورد آن به نتیجه رسید. وی با یادآوری اینکه آژانس فقط حق دارد در مورد بحث های هسته ای کار کند گفت: "آژانس حق ندارد در مسایل نظامی و موشکی و امثال آن مداخله کند. این موضوعات ربطی به کار این نهاد ندارد".
                      وی تاکید کرد که ایران در مسایل مربوط به امنیت ملی خود کوتاه نخواهد آمد کما اینکه هیچ کشوری چنین نمی کند. وی با خطاب قرار دادن خبرنگاران گفت "یک سند به من نشان دهید که مدیر کل قبلی یا فعلی آژانس گفته باشد که در ایران فعالیت غیرقانونی انجام شده است".
                      وی با اشاره به فضای شورای حکام به کشورهای غربی تاخت که علیرغم تحولات اخیر می خواهند "فضا را خراب کنند" و فقط نقطه نظرات تکراری قبلی شان را مطرح می کنند.
                      بهرحال با در نظر داشتن مذاکرات جمعه -پس فردا- از هم اکنون می توان گفت که انتظار نمی رود که مذاکرات به سرعت به نتیجه برسند.
                      آقای سلطانیه گفت که سعید جلیلی دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران در جریان سفر یوکیا آمانو به ایران که دو هفته پیش صورت گرفت به مدیر کل گفته که علیرغم وجود برخی اختلافات، مانعی برای رسیدن به توافق با آژانس نمی بیند.
                      رابرت وود کفیل سفیر آمریکا در آژانس دیروز همین قول مساعدت آقای جلیلی را دستمایه قرار داده و در گفتگو با خبرنگاران پرسید: "دو هفته از حرفهای آقای جلیلی گذشته است، دلیل این معطلی در امضای توافق چیست؟"
                      آقای وود افزود که با در نظر گرفتن گذشته به چشم انداز گفتگوهای جمعه خوش بین نیست.
                      با این حال سفیر ایران گفت که اصولا همیشه آدم خوش بینی است.
                      وقتی خبرنگاری از آقای سلطانیه درباره عکس های ماهواره ای پرسید که آژانس و آمریکایی ها با استناد به آنها نسبت به وجود برخی فعالیت ها در ایران ابراز نگرانی می کنند، آقای سلطانیه جواب جالبی داد.
                      وی با ذکر مثالی چنین استناداتی را زیر سوال برد. وی گفت "در سال ۲۰۰۴ سازمان اطلاعاتی آمریکا و موساد اسراییل تصویری ماهواره ای در اختیار آژانس گذاشته و مدعی شده بودند که در نقطه ای در جنوب ایران فعالیت های مخفی هسته ای صورت کرفته است".
                      سفیر ایران در آژانس افزود که وی شماری از بازرسان آژانس را به آن نقطه برده و بازرسان یک کارخانه سنگ بری در آن نقطه دیدند و ساختمان ادعایی محل انجام فعالیت های هسته ای هم توالت مورد استفاده کارگران بوده است.
                      وی گفت که بازرسان آژانس از این بابت بسیار عصبانی بودند که چنین گمراه شده اند.
                      سفیر ایران در آژانس پس از ذکر این مثال گفت: "حالا شرمندگی دیگری در راه است".
                      این جدی ترین شکلی بود که آقای سلطانیه می توانست اعتبار عکس های ماهواره ای در مورد برنامه هسته ای ایران را زیر سئوال ببرد.
                      به کار گرفتن این لحن و چنین مثالی گویای آن بود که فضای دیپلماسی بر سر برنامه هسته ای ایران که ظاهرا و حداقل در برابر دوربین های خبری مثبت و در حال پیشرفت معرفی می شد، همچنان مسایل جدی حل ناشده ای دارد و لحن های جدی دیپلمات های معمولا خنده رو هم خود نشانی روشن از استمرار پیچیدگی ها دارد.
                      The greater the risk ، The greater the reward

                      هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                      نظر

                      • بابک 52
                        ستاره‌دار (27)
                        • Mar 2011
                        • 17028

                        #581
                        پایان نشست فصلی شورای حکام آژانس

                        نشست فصلی شورای حکام آژانس بین المللی انرژی اتمی عصر امروز چهارشنبه پس از سه روز در وین پایان یافت.

                        به گزارش واحد مرکزی خبر از وین, در نشست عصر امروز شورای حکام آژانس و در بخش رسیدگی به موضوعات مورد بحث اعضای شورای حکام،اعضای عرب این شورا، با صدور بیانیه ای در خصوص توانمندی هسته ای رژیم صهیونیستی و بی اعتنایی این رژیم به خواست جامعه بین الملل برای پیوستن به "ان.پی.تی" و قرار گرفتن تاسیسات هسته ای اسراییل تحت نظارت پادمان های آژانس، بشدت انتقاد کردند.

                        اجرای برنامه عمل آژانس بین المللی انرژی اتمی در خصوص ایمنی هسته ای , اجرای موافقتنامه پادمان در ایران, سوریه و کره شمالی,گزارش همکاری های فنی 2011 و گزارش آژانس درباره اجرای موافقتنامه پادمان سال 2011, از موضوعاتی بود که در این نشست سه روزه بحث و بررسی شد.

                        The greater the risk ، The greater the reward

                        هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                        نظر

                        • وحید 20
                          ستاره‌دار(98)
                          • Mar 2011
                          • 29911

                          #582
                          براساس این طرح؛ایران باید پروتکل الحاقی را بپذیرد. برپایه این پروتکل بازرسان آژانس می توانند از هر نقطه ایران، در هر زمانی که بخواهند به صورت «سرزده» و بدون اطلاع قبلی بازرسی کنند.

                          کیهان در سرمقاله خود با عنوان«چاه وین و چاله مسکو ! » به قلم حسین شریعتمداری نوشت:
                          *شاید در نگاه اول، باور کردنی نباشد و شاید هم برداشت مورد اشاره این یادداشت، «ادعای خلاف» و یا «سخن گزاف» تلقی شود! ولی توضیح مستندی که در پی خواهد آمد از چاهی حکایت می کند که آژانس بین المللی انرژی اتمی به زعم خود و غافل از هوشمندی مثال زدنی تیم هسته ای ایران در مذاکرات روز جمعه وین -19خرداد/ 8ژوئن- پیش پای نمایندگان کشورمان حفر کرده و با پوشش نازکی از «قانون نمایی»! سعی در استتار دهانه آن دارد! آژانس به بهانه اطمینان از صلح آمیز بودن برنامه هسته ای ایران و در ادامه چالش غیرقانونی و باج خواهانه نزدیک به 10 سال گذشته، این بار پروژه جدیدی را با عنوان من درآوردی -تأکید می شود من درآوردی- «رهیافت سازمان یافته» -STRUCTURE APPROACH- و در قالب یک فرمول و چارچوب -MODALITY- برای ادامه مذاکرات طراحی کرده و به میدان آورده است.

                          *در این به اصطلاح مدالیته، یک دوره بررسی و بازرسی -INVESTIGATION- از تمامی تاسیسات هسته ای، مراکز نظامی، بخش های صنعتی و همه-دست اندرکاران فعالیت هسته ای کشورمان درخواست شده است که انجام آن در کمتر از 200 سال امکان پذیر نخواهد بود!!

                          *بعدازظهر روز دوشنبه -15خرداد/4ژوئن- یوکیا آمانو مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی که در جمع 35 عضو شورای حکام سخن می گفت، ابتدا به انجام دور جدید مذاکرات ایران و آژانس در وین- جمعه 19خرداد/8ژوئن- اشاره کرد و هدف از این مذاکرات را رسیدن به توافقی برای انجام بازرسی از تاسیسات هسته ای ایران اعلام کرد و سپس گفت؛ من از ایران دعوت می کنم این «توافقنامه را که گامی به جلوست هرچه سریعتر امضاء و اجرا کند و اجازه دسترسی به سایت پارچین را نیز صادر کند و به تمامی تعهدات بین المللی خود نیز عمل کند» منظور آمانو از تعهدات بین المللی، قطعنامه های شورای امنیت سازمان ملل علیه ایران است که در تمامی آنها بر توقف غنی سازی اورانیوم و فعالیت های هسته ای مربوط به آن تاکید شده است. تا اینجا جناب آمانو، زیرآب مذاکرات ایران با 1+5 در مسکو را زده است، چرا که اگر آنگونه که آقای آمانو می گوید، قرار بر توقف غنی سازی اورانیوم - در همه سطوح و با هر درجه از غلظت- در میان باشد، به آسانی می توان نتیجه گرفت که کف مذاکرات مسکو، سقف انتظارات باج خواهانه آمریکا و متحدانش است!

                          *مذاکرات مسکو اگرچه موضوع یادداشت پیش روی نیست و به نوشته جداگانه ای نیاز دارد ولی همین جا باید از هوشمندی دکتر جلیلی مسئول تیم مذاکره کننده کشورمان تقدیر کرد که بعد از بی پاسخ ماندن درخواست ایران برای برگزاری جلسات کارشناسی معاونان- پیش از اجلاس مسکو- به ترفند احتمالی حریف پی برده و در اولین اقدام برای خنثی کردن این ترفند احتمالی، ماجرای درخواست یاد شده و بی پاسخ ماندن آن را رسانه ای کرد و دیروز طی نامه ای خطاب به خانم کاترین اشتون نوشت «تعلل 1+5 در برگزاری جلسه معاونین، مذاکرات مسکو را دچار ابهام می کند».

                          * آژانس با لغو مدالیته ای که پیش از این به امضا و تصویب هر دو طرف ایران و آژانس بین المللی انرژی اتمی رسیده بود، توافقنامه جدیدی را با عنوان کش دار، بدون مرز و فاقد تعریف مشخص «رهیافت سازمان یافته» تهیه کرده و در پوشش فرمول و چارچوب -مدالیته- جدید برای ادامه مذاکرات به ایران پیشنهاد کرده است.

                          براساس این طرح؛ایران باید پروتکل الحاقی را بپذیرد. برپایه این پروتکل بازرسان آژانس می توانند از هر نقطه ایران، در هر زمانی که بخواهند به صورت «سرزده» و بدون اطلاع قبلی بازرسی کنند. البته پروتکل الحاقی اجازه بازرسی از مراکز غیرهسته ای را نمی دهد ولی بازرسان آژانس می توانند با این ادعا که در فلان مرکز غیرهسته ای فعالیت هسته ای صورت می گیرد، خواستار بازرسی از آن مرکز شوند. ادعایی که تاکنون با تکیه بر آن، دو بار از مرکز نظامی پارچین بازدید و بازرسی کرده اند!.

                          آژانس بین المللی انرژی اتمی- بخوانید نهاد تحت قیمومیت آمریکا و متحدانش- برای عبور از موانع پروتکل الحاقی، بخش من درآوردی تازه ای- باز هم تاکید می شود که من درآوردی و تعریف نشده در اسناد و قوانین آژانس- ابداع کرده و با عنوان «بازدیدهای شفاف کننده»! -TRANSPARENT VISITS- در مدالیته جدید جای داده اند.

                          این بخش از مدالیته جدید که آقای یوکیا آمانو بر پذیرش آن از سوی ایران اسلامی اصرار دارد به بازرسان آژانس اجازه می دهد از تمامی تاسیسات هسته ای، مراکز نظامی، بخش های صنعتی و هر نقطه ایران که مورد نظر آژانس باشد بازرسی کنند و به تمامی اسناد و مدارک عادی و سرّی و طبقه بندی شده کشورمان اعم از هسته ای، نظامی و یا هر سند دیگری دسترسی پیدا کنند و با هر یک از دست اندرکاران برنامه هسته ای یا نظامی ایران اعم از دانشمندان و سایر کارکنان اجازه ملاقات و گفت وگو - بخوانید بازجویی- داشته باشند! و... آیا این مدالیته و اصرار آژانس و 1+5 بر پذیرش آن از سوی ایران اسلامی، شما را به یاد قرارداد ننگین «ترکمانچای» نمی اندازد؟!

                          *بر فرض محال- تاکید می شود بر فرض محال- اگر جمهوری اسلامی ایران مدالیته جدید را بپذیرد!! آیا چالش درباره پرونده هسته ای ایران پایان خواهد یافت؟ پاسخ آن است که هرگز!! چرا...؟! بخوانید؛مسئولان هسته ای کشورمان در مذاکرات خود با مدیرکل و سایر مقامات آژانس از آنها پرسیده اند؛ بر فرض صدور اجازه بازرسی از مراکز مورد نظر، مثلا بعد از صدور اجازه بازرسی از پارچین و اثبات آن که در این مرکز هیچگونه فعالیت هسته ای صورت نمی پذیرد آیا آژانس ادعای خود را پس می گیرد و فقدان فعالیت هسته ای در مرکز بازرسی شده را به عنوان نتیجه نهایی بازرسی ها- CONCLUSION- اعلام می کند؟

                          پاسخ آقای آمانو به این پرسش منفی بوده است و رسماً اعلام داشته است؛ از کجا معلوم که فعالیت هسته ای غیرصلح آمیز در مراکز نظامی یا مراکز هسته ای اظهار نشده و یا مراکز و تاسیسات غیرنظامی دیگر در حال انجام نباشد؟! این نگاه باج خواهانه و غیرحقوقی مانند آن است که مثلا راننده ای به تصادف منجر به مرگ یا جراحت یک عابر متهم شود و بعد از تحقیقات و بررسی ها کمترین تردیدی باقی نماند که این اتهام بی اساس بوده است ولی قاضی- منظور قاضی بلخ است- اعلام کند که این راننده باید همچنان تحت نظر بوده و از برخی حقوق اجتماعی محروم باشد! و در پاسخ به این سؤال که چرا؟! گفته شود از کجا معلوم بعداً مرتکب تصادف منجر به مرگ یا جراحت یک عابر فرضی نشود؟!

                          *آمریکا و متحدانش به خوبی دریافته اند که ایران اسلامی نه فقط اهل باج دادن نیست، بلکه به حریف اجازه باج خواهی از دیگران را نیز نمی دهد که دخالت ما در جنگ 33 روزه و 22 روزه لبنان و غزه و الگو شدنمان برای انقلاب های اسلامی منطقه، تسخیر عقبه های استراتژیک آمریکا و متحدانش در بسیاری از نقاط دنیا و... فقط بخشی از این نمونه هاست و به قول دکتر جلیلی در اجلاس بغداد، ایران اسلامی در آن سال های اولیه علی رغم هجوم تمامی کشورها و قدرت های شرق و غرب و در اوج تنهایی در برابر دشمن سر تسلیم فرود نیاورد چه رسد به امروز که به قول حضرت آقا در اوج قدرت و درخشان ترین دوران خود هستیم و آمریکا و اسرائیل و متحدان اروپایی و منطقه ای آنها به اعتراف خود روی قوس نزولی قدرت با شتاب در حرکتند.

                          بنابراین به آسانی می توان نتیجه گرفت که فرصت سوزی حریف فقط به فقط با هدف درگیر کردن بخشی از ظرفیت جمهوری اسلامی به چالش هسته ای و پیشگیری از به کارگیری این ظرفیت در مدیریت و الگودهی به تحولات منطقه و ممانعت از پی گیری پیشرفت های پرشتاب علمی و فنی و تکنولوژیک ایران اسلامی است و حال آن که جمهوری اسلامی ایران بی اعتناء به تهدیدها، تحریم ها و قطعنامه های بی خاصیت شورای حکام آژانس و یا شورای امنیت سازمان ملل به فعالیت همه جانبه خود مشغول است و از سوی دیگر به هوشمندی و توان مثال زدنی تیم مذاکره کننده هسته ای خود اعتماد و اطمینان کامل دارد.

                          بنابراین هرجا که ادامه این بازی را به مصلحت ندانیم در توقف آن کمترین تردیدی روا نخواهیم داشت و از هم اکنون به ضعف و دست خالی 1+5 در مذاکرات پیش روی پی برده ایم و می دانیم که «چاه وین» برای عبور حریف از «چاله مسکو» حفر شده است .
                          درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                          توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                          نظر

                          • بابک 52
                            ستاره‌دار (27)
                            • Mar 2011
                            • 17028

                            #583
                            سخنگوی اشتون: پاسخ نامههای ایران را دادهایم

                            سخنگوی سرپرست هیات نمایندگی گروه ١+٥، با تاکید بر ارسال شدن پاسخ نامه های ارسالی معاون سرپرست مذاکرات هسته ای ایران، بر ماهیت سیاسی مذاکرات آتی تاکید کرده است.

                            روز چهارشنبه، ١٧ خرداد (٦ ژوئن)، خبرگزاری دانشجویان ایران - ایسنا - به نقل از دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی ایران گزارش کرد که هلگا اشمید، معاون سرپرست سیاست خارجی اتحادیه اروپا، به نامه های علی باقری، معاون دبیر شورای عالی امنیت ملی، در مورد لزوم برگزاری نشستی در سطح معاونان سرپرستان دو هیات و کارشناسان برای بررسی دستور کار اجلاس مسکو پاسخ نداده است.
                            جلسه قبلی مذاکرات هسته ای ایران و گروه ١+٥ با شرکت هیات ایرانی، به ریاست سعید جلیلی، دبیر شورای عالی امنیت ملی، و نمایندگان کشورهای گروه ١+٥، به سرپرستی کاترین اشتون، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، در روزهای ٣ و ٤ خرداد (٢٣ و ٢٤ مه) در بغداد برگزار شد.
                            در این جلسه، دو طرف بر سر ادامه مذاکرات توافق کردند و اعلام شد که دور بعدی گفتگوها در روزهای ١٧ و ١٨ ژوئن در مسکو صورت خواهد گرفت.
                            به گزارش ایسنا، دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی ایران گفته است که پنج روز پس از اجلاس بغداد، آقای باقری با ارسال دو نامه برای خانم اشمید، پیشنهاد کرد که قبل از جلسه مسکو، مذاکراتی در سطح معاونان آقای جلیلی و خانم اشتون و کارشناسان دو طرف صورت گیرد.
                            رونوشت این نامه ها برای کشورهای عضو گروه ١+٥ - آمریکا، بریتانیا، چین، روسیه و فرانسه و آلمان - نیز فرستاده شد.
                            به گفته دبیرخانه شورای امنیت ملی، آقای باقری در توجیه این پیشنهاد گفته بود که "موفقیت نشست مسکو در گرو تمهید مقدمات لازم و تدوین دستور کار جامع و توافق شده است."
                            خبرگزاری ایسنا به نقل از معاون رسانه ای دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی نوشته است که خانم اشمید به این پیشنهاد پاسخی نداد و در نتیجه، آقای باقری با ارسال نامه دیگری در روز دوشنبه این هفته، با اشاره به گذشت دو هفته از مذاکرات بغداد، بر لزوم برگزاری جلسات پیشنهادی خود "در فرصت اندک باقی مانده تا مذاکرات مسکو" تاکید کرد.
                            در واکنش به اظهارات دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی، مایا کوسیانچیچ، معاون سخنگوی مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، به بی بی سی گفته است که پاسخ هلگا اشمید به نامه طرف ایرانی روز ٤ ژوئن ارسال شده و افزوده که "مساله کلیدی، تعامل دو طرف در مورد ماهیت مساله است و نه شیوه های تعامل."
                            خانم کوسیانچیچ تاکید کرده است که "موضوع مورد بحث، ماهیتی سیاسی دارد و ما به علایمی از طرف ایرانی نیاز داریم که حاوی ابراز آمادگی برای ورود به محتوای پیشنهاد گروه ١+٥ باشد."
                            معاون سخنگوی خانم اشتون، در مورد پیشنهادهای آقای باقری گفته است که خانم اشتون تا قبل از گفتگوها در مسکو، موضوع پیشنهادی آقای باقری را با طرف ایرانی خود، سعید جلیلی، مطرح خواهد کرد.
                            خانم کوسیانچیج در عین حال گفته است که "ما در اصول، مخالفتی با جلسات فنی نداریم، اما زمان برای برگزاری چنین جلساتی مناسب نیست. موضوع ماهیتی سیاسی دارد و کمیسیونر عالی (کاترین اشتون) مستقیما با دکتر جلیلی تماس می گیرد."
                            به گزارش ایسنا، دفتر معاون رسانه ای دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی دریافت نامه خانم اشمید را تایید کرده اما گفته است که "این نامه پاسخ نامه های باقری نبوده است و در این نامه، نقطه نظراتی از سوی اشمید اشاره شده که در باره برگزاری نشست معاونان و کارشناسات قبل از نشست مسکو نیست و فقط مباحث کلی است."

                            The greater the risk ، The greater the reward

                            هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                            نظر

                            • وحید 20
                              ستاره‌دار(98)
                              • Mar 2011
                              • 29911

                              #584
                              وی با بیان اینکه آمریکا به دنبال این است که اگر قرار است امتیازی به ایران داده شود از طریق این کشور باشد، تصریح کرد: البته دوستان ما در 1+5 تلاش خواهند کرد که ما در همین مذاکره آینده به نتیجه برسیم.

                              دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: امروز آمریکا و اسرائیل مثل یک وسیله ای که در قعر جهنم انداخته باشند دست و پا می زنند و به دنبال این هستند که مذاکرات را با شکست مواجه کنند.

                              به گزارش خبرنگار مهر، محسن رضایی صبح پنج شنبه در یادواره شهدای قریه صاحب الزمان استان لرستان با اشاره به روند مذاکرات هسته ای ایران اظهار داشت: کجای تاریخ دیده اید همه دولت های بین المللی یک طرف و ایران در طرف دیگر باشد که این امر حکایت از اقتدار ایران اسلامی دارد.

                              وی ادامه داد: امروز آمریکا و اسرائیل مثل یک وسیله ای که در قعر جهنم انداخته باشند دست و پا می زنند و به دنبال این هستند که مذاکرات را با شکست مواجه کنند.

                              دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه آمریکا و اسرائیل از ایران ترسیده اند و می گویند ایران دارد ابهت پیدا می کند، عنوان کرد: متاسفانه برخی کشورهای عربی و اسلامی نیز به جای اینکه با ما همراهی کنند به کمک اسرائیل دارند کاری می کنند که مذاکرات مسکو به نتیجه نرسد.

                              رضایی یادآور شد: آمریکا، اسرائیل و برخی کشورهای عربی به دنبال این هستند که ایران مجبور شود یا وارد عرصه جنگ شود، یا با آمریکا و انگلیس مذاکره کند و یا ایران اسلامی با تحریم های سنگینی مواجه شود.

                              وی با بیان اینکه آمریکا به دنبال این است که اگر قرار است امتیازی به ایران داده شود از طریق این کشور باشد، تصریح کرد: البته دوستان ما در 1+5 تلاش خواهند کرد که ما در همین مذاکره آینده به نتیجه برسیم.

                              دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام تصریح کرد: اگر 1+5 امضا کند تضمین بیشتری دارد تا آمریکا؛ چرا که آمریکا در آستانه انتخابات ریاست جمهوری است و با تغییر رئیس جمهوری سیاست های جدید اتخاذ خواهند کرد.

                              رضایی با تاکید بر اینکه ایرانیها آدم های هوشمند و اهل مذاکره ای هستند ولی نه با یک کشور متزلزل، تصریح کرد: ایران دیپلماسی و سیاست خارجی دارد و محوریت سیاست های ایران رهبر معظم انقلاب است چرا که در طول تاریخ با ایستادگی و همراهی ملت با رهبری به نتایج خوبی رسیده ایم.

                              وی تصریح کرد: البته از این ایستادگیها و مقاومت ها دیپلماتهای ما باید استفاده کنند و بهره برداری درست و ثمره درستی از این مقاومت ها بگیرند.

                              دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام همچنین در ادامه سخنان خود با بیان اینکه ما امروز در برخی شاخصها تبدیل به الگو شده ایم، عنوان کرد: این در حالیست که هنوز در برخی زمینه ها مانند اشتغال، تولید، اقتصاد، کشاورزی و غیره الگو نشده ایم در حالیکه باید در این زمینه ها نیز به بهترین ها در دنیا تبدیل شویم و این امر را قرآن و خداوند از ما خواسته است.

                              رضایی همچنین با اشاره به برگزاری یادواره شهدای قریه صاحب الزمان لرستان اظهار داشت: معنی این یادواره این است که کسانی مانده اند و راه را ادامه خواهند داد تا ایران اسلامی به یک الگوی همه جانبه در دنیا تبدیل شود.
                              درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                              توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                              نظر

                              • satyr
                                عضو فعال
                                • Dec 2012
                                • 1229

                                #585
                                اوضاع بس ناجوانمردانه بیریخت میباشد

                                نظر

                                در حال کار...
                                X