آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • azad1
    عضو فعال
    • Jan 2012
    • 310

    #1441
    با استناد به طرح زیردریایی هسته ای در ایران ادعا شد
    یک توجیه ساده برای غنی سازی با خلوص بالاتر




    دیپلماسی ایرانی: جمهوری اسلامی به تازگی اعلام کرده است قصد دارد نخستین زیردریایی هسته ای خود را بسازد. بیانیه ای که نگرانی غرب در خصوص افزایش سطح غنی سازی اورانیوم و تولید سلاح هسته ای را افزایش داده است.

    خبرگزاری رویترز در این زمینه می نویسد: کارشناسان غربی در خصوص توانایی ایران برای ساخت چنین زیردریایی های پیشرفته ای تردید دارند، چرا که ایران تحریم تسلیحاتی سازمان ملل قرار دارد و از سوی دیگر در حال حاضر تنها قدرتمند ترین کشور ها این نوع از زیردریایی را در اختیار دارند. با این حال این گروه از کارشناسان می گویند ایران می تواند از این طرح برای توجیه فعالیت های هسته ای حساس استفاده کند، زیرا زیردریایی های هسته ای با اورانیوم فرآوری شده فعالیت می کنند. گفتنی است این نوع از اورانیوم غنی شده می تواند برای ساخت هسته منفجر شونده کلاهک هسته ای مورد استفاده قرار گیرد.

    اولی هاینونن، بازرس سابق آژانس بین المللی انرژی اتمی در این خصوص اظهار داشت: زیردریایی های هسته ای معمولا با اورانیوم غنی شده با خلوص بالا یا اچ ای یو کار می کنند اما به نظر نمی رسد ایران بتواند با توجه به تنش های بین المللی بر سر برنامه های هسته ای اش این نوع اورانیوم را از خارج تامین کند. به همین دلیل جمهوری اسلامی می تواند از کمبود منابع خارجی به عنوان توجیهی برای ادامه عملیات غنی سازی استفاده کند.

    این در حالی است که هر اقدامی از سوی تهران برای غنی سازی با خلوص بالاتر، زنگ خطر ها را در آمریکا و متحدانش به صدا در می آورد. این کشور ها هم اکنون نیز ادعا می کنند برنامه های هسته ای ایران می تواند ماهیت نظامی داشته باشد. از سوی دیگر افزایش سطح غنی سازی می تواند تلاش های دیپلماتیک به منظور حل بن بست هسته ای ایران را پیچیده تر کند. بن بستی که بیش از یک دهه از عمر آن می گذرد و چندین دور مذاکره به منظور برون رفت از آن بی نتیجه بوده است.

    اهرم قدرت

    جوشی، کارشناس امور خاورمیانه در موسسه رویال بر این باور است که ایران از بیانیه ای که در خصوص ساخت زیردریایی هسته ای منتشر کرده به منظور یک اهرم در معامله به غرب استفاده خواهد کرد. ایران می تواند برای کنار گذاشتن این طرح در مقابل توافق هسته ای مذاکره کند یا اینکه آن را به عنوان توجیهی برای ادامه فعالیت های غنی سازی مطرح کند.

    این در حالی است که معاون فرماندهی نیروی دریایی ایران ماه گذشته اعلام کرده بود گام های نخستین در خصوص ساخت زیردریایی هسته ای برداشته شده است. هرچند وی به سوخت این زیردریایی ها اشاره نکرده است اما کارشناسان می گویند ایران به اورانیوم غنی شده با خلوص بالا برای سوخت رسانی به این زیردریایی ها نیاز دارد.

    ایران در حالی حاضر غنی سازی اورانیوم را تا 20 درصد افزایش داده است و برخی گزارش ها از کشف اورانیوم غنی شده با خلوص 27 درصدی در ایران حکایت دارد. اما کارشناسان می گویند برای ساخت سلاح هسته ای یا تولید سوختی مانند آنچه در زیردریایی های هسته ای آمریکا استفاده می شود به اورانیوم غنی شده 90 درصدی نیاز است.

    مارک فیزپاتریک، مدیر موسسه بین المللی مطالعات اسراتژیک در لندن می گوید، ساخت زیردریایی هسته ای یک توجیه ساده برای غنی سازی بالای 20 درصد است. یک دیپلمات غربی نیز در این مورد خاطرنشان کرد تهران می تواند با استفاده از این بهانه به غنی سازی با خلوص بالاتر ادامه دهد.

    این در حالی است که آمریکا و متحدانش در مذاکرات هسته ای خود با ایران به دنبال متوقف کردن برنامه های غنی سازی در ایران یا دست کم محدود کردن سطح غنی سازی به کمتر از 5 درصد هستند. از سوی دیگر اسرائیل نیز همواره اعلام می کند با هر توافقی به جز توقف کامل عملیات غنی سازی در ایران مخالف است.

    زیردریایی های گرانقیمت

    در شرایطی که ایران تحت اعمال تحریم های سنگین آمریکا و اتحادیه اروپا قرار دارد و تامین منابع ارزی برای جمهوری اسلامی دشوار است، بسیاری از کارشناسان ساخت زیردریایی هسته ای برای ایران را بسیار هزینه بر توصیف می کنند. فیزپاتریک ادعا می کند ساخت زیردریایی هسته ای برای ایران بسیار سخت و پرهزینه است و راهی برای ایران وجود ندارد که بتواند این زیردریایی ها را تولید کند.

    در حال حاضر ایالات متحده، روسیه، چین، فرانسه و انگلیس زیردریایی های هسته ای را در اختیار دارند. زیردریایی هایی که می توانند بدون سوخت گیری مجدد در دریا باقی بمانند و زمان ماندگاری آنها زیر آب نسبت به زیردریایی های معمولی بیشتر است.

    تهیه کننده : تحریریه دیپلماسی ایرانی/

    نظر

    • alirezasa
      عضو فعال
      • Jun 2012
      • 508

      #1442
      کاربردهای صلحآمیز انرژی هستهای

      علوم و فناوری هستهای در حال حاضر به عنوان فناوری برتر (های تک) محسوب می شود. امروزه تأثیر این علوم بر افزایش دانش بشری، طبیعت حاکم و ارائۀ رفاه و خوشبختی به زندگی بشری غیرقابل تردید می باشد و می تواند به عنوان یک عنصر اساسی و مبنای ضروری برای توسعۀ پایدار به شمار آید. درطول نیم قرن گذشته، در پرتو تلاشهای دانشمندان در سراسر جهان این فناوری نقش مهمی را در توسعۀ صنعت، کشاورزی و پزشکی ایفاء کرده است. استفادۀ رادیوایزوتوپ ها در شناسایی و درمان بیماری ها، کاربرد فناوری هستهای در تولید برق و تولید مواد باکیفیت و مقاومت ویژه و همچنین تولید محصولات کشاورزی مقاوم در برابر خشکسالی و آفات فقط برخی از کاربردهای این علم در پزشکی، صنعت و کشاورزی می باشد.

      فناوری هستهای علاوه بر تأمین انرژی پاک، کمک می کند تا: تشخیص پزشکی بهبود یابد، بیماری های بشری درمان شود، تغذیه بشر افزایش یابد، از سلامت حیوانات اهلی مراقبت شود، منابع آبی توسعه یابند، حیوانات خطرناک نابود شوند، بهره وری کشاورزی بهبود یابد، مواد غذایی تأمین شود، کنترل کیفیت صنعتی تقویت شود، و علم شناخت محیط زیست پیشرفت یابد. انرژی هستهای از آن نظر یک فناوری توسعۀ پایدار است که:

      سوخت آن تا قرن ها در دسترس خواهد بود؛
      سابقۀ بی خطر بودن آن برتر از سایر منابع عمده انرژی است؛
      مصرف آن هیچ آلودگی واقعی ایجاد نمی کند؛
      منابع باارزش سوخت های فسیلی را برای نسل های دیگر حفظ می کند؛
      هزینه های آن قابل رقابت و هم چنان در حال کاهش است؛ و
      پسماندهای آن را می توان برای مدت زیادی بدون خطر کنترل کرد.

      نظر

      • alirezasa
        عضو فعال
        • Jun 2012
        • 508

        #1443
        کاربرد انرژی اتمی در بخش پزشکی و بهداشتی

        طبق آمارهای سا زمان بهداشت جهانی، میزان افراد سرطانی در کشورهای در حال توسعه تا سال 2015 هرساله 10 میلیون نفر افزایش می یابد. این در حالی است که شیوه های زندگی در حال تغییر است. أکثر کشورهای در حال توسعه دارا ی متخصصین کافی در این زمینه یا دستگاه های رادیوتراپی نمی باشند تا بتوانند به طور مؤثر و ایمن با بیماران سرطانی خود تعامل کنند. در بیش از 15کشور آفر یقایی و چند کشور آسیایی، حتی یک دستگاه رادیوتراپی نیز وجود ندارد. از تکنیک ها ی هسته ا ی در ساخت داروهای هستهای نیز استفاده می شود. به طور کلی، می توان موارد ذیل را به عنوان مصادیق کاربرد تکنیک های هستهای در حوزۀ پزشکی نام برد :

        تهیه و تولید رادیوداروی ید131 ؛
        تشخیص بیماری های تروئید و درمان آنها؛
        تهیه و تولید کیت های رادیودارویی جهت مراکز پزشکی هستهای؛
        کنترل کیفی رادیوداروهای خوراکی و تزریقی برای تشخیص و درمان بیماری ها؛
        تهیه و تولید کیت های هورمونی؛
        تشخیص و پیگیری درمان سرطان پروستات؛
        بررسی مراکز عفونی در بدن؛
        تشخیص سرطانهای کولون، پانکراس، روده کوچک و برخی سرطانهای سینه؛
        شناخت محل تومورهای سرطانی و بررسی تومورهای مغزی، سینه و ناراحتی های ریوی؛
        تصویرگیری بیماری های قلبی، تشخیص عفونت ها و التهاب مفصلی، آمبولی و لخته های وریدی؛
        تشخیص کم خونی ها یا سندرم اختلال در جذب ویتامین ب 12؛
        تولید دزیمترهای جیبی و محیطی؛
        استریلیزاسیون لوازم پزشکی یک بار مصرف.

        نظر

        • alirezasa
          عضو فعال
          • Jun 2012
          • 508

          #1444
          کاربرد انرژی اتمی در بخش دامپزشکی و دامپروری

          کاربردهای انرژی هسته ای در این حوزه به شرح زیر می باشد :

          نقش تکنیک های هستهای در پیشگیری، کنترل و تشخیص بیماری های دامی؛
          نقش تکنیک های هستهای در تولید مثل دام؛
          نقش تکنیک های هستهای در تغذیۀ دام؛
          نقش تکنیک های هستهای در اصلاح نژاد دام؛
          نقش تکنیک های هستهای در بهداشت و ایمنی محصولات دامی و خوراک دام.

          کاربرد تکنیک های هستهای در مدیریت منابع آب

          بهبود دسترسی به منابع آب جهان به عنوان یکی از زمینه ها ی بسیار مهم در توسعه شناخته شده است. بیش از یک ششم جمعیت جهان در مناطقی زندگی می کنند که دسترسی مناسب به آب آشامیدنی بهداشتی ندارند. تکنیک ها ی هستهای برای شناسایی حوزه های آب خیز زیر زمینی، هدایت آب های سطحی و زیرزمینی، کشف و کنترل آلودگی و کنترل نشت و ایمنی سدها به کار می روند. از این تکنیک ها، همچنین در شیرین کردن آب شور و آب دریا نیز استفاده می شود.

          نظر

          • alirezasa
            عضو فعال
            • Jun 2012
            • 508

            #1445
            کاربرد انرژی هستهای در بخش صنایع غذایی و کشاورزی

            کاربردهای انرژی هسته ای را در این حوزه می توان به شرح زیر نام برد :

            جلوگیری از جوانه زدن محصولات غذایی؛
            کنترل و از بین بردن حشرات؛
            به تأخیر انداختن زمان رسیدگی محصولات غذایی؛
            افزایش زمان نگهداری؛
            کاهش میزان آلودگی میکروبی؛
            از بین بردن ویروس ها؛
            طرح های باردهی و جهش گیاهانی چون گندم، برنج و پنبه.

            کاربرد انرژی اتمی در بخش صنایع

            کاربردهای انرژی هسته ای را در این حوزه می توان به شرح زیر نام برد :

            تهیه و تولید چشمه های پرتوزایی کبالت برای مصارف صنعتی؛
            تولید چشمه ها ی ایریدیم برای کاربردهای صنعتی و بررسی جوشکاری در لوله های نفت و گاز؛
            تولید چشمه های پرتوزا برای کاربردهای مختلف در علوم و صنعت از قبیل: طراحی و ساخت انواع سیستم های هستهای جهت کاربردهای صنعتی، اندازه گیری خاکستر ذغال سنگ، بررسی کوره های مذاب شیشه سازی جهت تعیین اشکالات آنها، نشت یابی در لوله های انتقال نفت با استفاده از تکنیک های هستهای.

            نظر

            • alirezasa
              عضو فعال
              • Jun 2012
              • 508

              #1446
              کاربرد تکنیک های هستهای در شناسایی مین های ضد نفر

              در سال 1383 آژانس بینالمللی انرژی اتمی از تکنیک های هستهای در کرواسی به صورت آزمایشی برای شناسایی مین های ضدنفر استفاده نمود. نتیجه این بود که اندازه های خاصی از این مین ها در اعماق مختلف و در شرایط خشکی خاک زمین شناسایی شدند.
              کاربرد انرژی اتمی در تولید الکتریسیته

              با توجه به مزیت های متنوع انرژی هسته ای، مهمترین کاربرد این انرژی در حوزۀ تولید الکتریسیته یا برق هسته ای می باشد

              نظر

              • خوشبين
                عضو عادی
                • Jun 2012
                • 54

                #1447
                شنيده ها حاکي از ان است که توافقاتي در نشست استانبول در سطح کارشناسان انجام شده

                ودر دور بعدي اقاي باقري و معاون اشتون پاي ميز مذاکره خواهند رفت
                سلامتي اونايي كه تو اوج سختي و مشكلات بجاي اينكه تركمون كنن در كمون ميکنن

                نظر

                • amir888
                  Banned
                  • May 2012
                  • 132

                  #1448
                  ديپلماتها: مذاکرات فني به حل مناقشه اتمي ايران کمکي نکرد



                  پس از سه دوره مذاکرات هستهاي در استانبول، بغداد و مسکو، مذاکرات فني درپيش گرفته شد

                  برخي ديپلماتهاي غربي گفتهاند که مذاکرات کارشناسي استانبول ميان ايران و غرب، اگرچه منافعي براي دو طرف داشت اما لزوما به حلوفصل مناقشه اتمي کمکي نکرد.

                  خبرگزاري اسوشيتدپرس به نقل از دو ديپلمات غربي روز پنجشنبه 15 تير نوشت که علي اصغر سلطانيه، نماينده ايران در آژانس بينالمللي انرژي اتمي در اين نشست گفته است «اکنون موضع طرف مقابل را بهتر درک ميکنم.»

                  در پي بينتيجه ماندن سه دور مذاکرات اتمي ايران و گروه 1+5 طي سه ماه گذشته، بر اساس قرار قبلي، روز 13 تير مذاکراتي در سطح کارشناسي ميان دو طرف در استانبول برگزار شد.

                  اين ديپلماتها که نامشان فاش نشده، افزودهاند که اين گفتوگوها به موارد فني مربوط ميشد و ادامه مذاکرات در سطوح بالاتر به تصميم مقام‎هاي ارشد مذاکرهکننده بستگي دارد.

                  به گفته آنها، مذاکرهکنندگان گروه 1+5 نيز گفتهاند که در پي اين نشست موضع ايران را بهتر درک ميکنند اما اين موضوع لزوما منجر به دستيابي دو طرف به يک توافق نخواهد شد.

                  آنها افزودهاند که غرب پيشنهاد داده تا در صورت توقف غنيسازي اورانيوم 20 درصد و تعطيلي سايت هستهاي فردو، به ايران قطعات هواپيماي مسافربري بفروشد و براي برنامه اتمياش خدمات فني ارائه کند.

                  روز گذشته معاون وزير خارجه روسيه درباره اين مذاکرات گفته بود که روسيه از برخي زمينههاي آن راضي است و اگر ايران اجازه نظارت جامعه بينالمللي را بر برنامه اتمياش بدهد، اين کشور از حق غنيسازي جمهوري اسلامي حمايت ميکند.

                  سرگي ريابکوف تصريح کرده بود که هر چند در اين مذاکرات اختلافهايي وجود داشت، اما نميتوان گفت که دچار «شکست» شده و حتي زمينههايي از «پيشرفت» در آن وجود دارد.

                  سخنگوي رئيس سياست خارجي اتحاديه اروپا نيز در بيانيهاي گفته بود که در اين مذاکرات، پيشنهادهاي پيشين غرب و همچنين پيشنهادهاي ايران و برخي موارد فني بررسي و توافق شد جلسهاي با حضور هلگا اشميت و علي باقري برگزار شود.

                  در واکنش به اين خبر، رئيس سازمان انرژي اتمي ايران بار ديگر بر حق استفاده ايران از انرژي صلحآميز هستهاي بر اساس پيمان «انپيتي» تاکيد و ابراز اميدواري کرد که غرب گفتوگوهاي کارشناسي را جدي بگيرد.

                  همچنين وحيد احمدي، عضو کميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس گفته است که کشورهاي عضور گروه 1+5 تمايلي به کسب نتايج مثبت در روند گفتوگوهاي اتمي ندارند.

                  ايران تاکنون طي مذاکرات مختلف گفته است که غنيسازي اورانيوم در سطح بالا را متوقف نخواهد کرد، مگر اينکه دولتهاي غربي تحريمهاي تنبيهي عليه ايران را لغو کنند و حق ايران براي غنيسازي اورانيوم تحت قوانين بينالمللي را به رسميت بشناسند.

                  نظر

                  • hasa
                    عضو فعال
                    • Feb 2012
                    • 724

                    #1449
                    در اصل توسط alirezasa پست شده است View Post
                    کاربردهای صلحآمیز انرژی هستهای

                    علوم و فناوری هستهای در حال حاضر به عنوان فناوری برتر (های تک) محسوب می شود. امروزه تأثیر این علوم بر افزایش دانش بشری، طبیعت حاکم و ارائۀ رفاه و خوشبختی به زندگی بشری غیرقابل تردید می باشد و می تواند به عنوان یک عنصر اساسی و مبنای ضروری برای توسعۀ پایدار به شمار آید. درطول نیم قرن گذشته، در پرتو تلاشهای دانشمندان در سراسر جهان این فناوری نقش مهمی را در توسعۀ صنعت، کشاورزی و پزشکی ایفاء کرده است. استفادۀ رادیوایزوتوپ ها در شناسایی و درمان بیماری ها، کاربرد فناوری هستهای در تولید برق و تولید مواد باکیفیت و مقاومت ویژه و همچنین تولید محصولات کشاورزی مقاوم در برابر خشکسالی و آفات فقط برخی از کاربردهای این علم در پزشکی، صنعت و کشاورزی می باشد.

                    فناوری هستهای علاوه بر تأمین انرژی پاک، کمک می کند تا: تشخیص پزشکی بهبود یابد، بیماری های بشری درمان شود، تغذیه بشر افزایش یابد، از سلامت حیوانات اهلی مراقبت شود، منابع آبی توسعه یابند، حیوانات خطرناک نابود شوند، بهره وری کشاورزی بهبود یابد، مواد غذایی تأمین شود، کنترل کیفیت صنعتی تقویت شود، و علم شناخت محیط زیست پیشرفت یابد. انرژی هستهای از آن نظر یک فناوری توسعۀ پایدار است که:

                    سوخت آن تا قرن ها در دسترس خواهد بود؛
                    سابقۀ بی خطر بودن آن برتر از سایر منابع عمده انرژی است؛
                    مصرف آن هیچ آلودگی واقعی ایجاد نمی کند؛
                    منابع باارزش سوخت های فسیلی را برای نسل های دیگر حفظ می کند؛
                    هزینه های آن قابل رقابت و هم چنان در حال کاهش است؛ و
                    پسماندهای آن را می توان برای مدت زیادی بدون خطر کنترل کرد.
                    خدا قوت و خسته نباشید دوست عزیز دستت درد نکنه از این اطلاعات مهم واقعا لازم و ضرروری بود. ما که تا الان در این تاپیک جز کاربرد در ساخت بمب اتم چیزی دیگری ندیدیم و این نشانه این هست در اختیار داشتن چنین صنعتی چقدر به پیشرفت کشور در آینده تاثیر دارد چرا که تا اون موقع کاربردهای علمی بیشتری با بالا بردن امنیت در استفاده آن خواهد داشت.
                    آخرین ویرایش توسط hasa؛ 2012/07/06, 16:45.
                    قانون ماندن همیشگی در بورس:
                    1-داشتن دانش تحلیلی تکنیکال و بنیادی
                    2- مدیریت سرمایه( بیش از 5 درصد برای هر سهم در هر بار،پولتان را درگیر نکنید.) چون هیچکس نمی تواند پیشبینی صددرصد روی هر سهم داشته باشد.
                    3- گوش نکردن به خریدی که دیگران به شما پیشنهاد میدهند مگر اینکه از نظر تکنیکالی و بنیادی برای شما اثبات شده باشد.
                    4- مشخص کردن هدف و خروج از آن.
                    5- کنار گذاشتن هیجان و انتظار معجزه داشتن.
                    6- صبور بودن.

                    نظر

                    • علی بابا
                      عضو فعال
                      • Mar 2012
                      • 972

                      #1450
                      در اصل توسط hasa پست شده است View Post
                      خدا قوت و خسته نباشید دوست عزیز دستت درد نکنه از این اطلاعات مهم واقعا لازم و ضرروری بود. ما که تا الان در این تاپیک جز کاربرد در ساخت بمب اتم چیزی دیگری ندیدیم و این نشانه این هست در اختیار داشتن چنین صنعتی چقدر به پیشرفت کشور در آینده تاثیر دارد چرا که تا اون موقع کاربردهای علمی بیشتری با بالا بردن امنیت در استفاده آن خواهد داشت.
                      تمام این فواید ، تا حالا کشف شده و خدا می داند در اینده چه کاربردهایی داشته باشد.
                      اگر خواسته باشیم به مسائل بین المللی خوب فکر کنیم ، جنگ اصلی در دنیا چنگ آب است! دوستان سرچ بکنند تا آماری دستشون بیاید. نمونه ان تمام تلاشهای اسرائیلی ها برای گرفتن مناطقی در اطراف خود که منبع اب هستند.
                      حالا کشوری مثل ایران با توجه به نیم خشک بودن چگونه می خواهد در اینده زندگی کند؟؟؟
                      خیلی از شهرهای ایران با کمبود اب مواجع هستند
                      کشف ابهای زیر زمینی و همچنین اصلاح بذر ها جهت بازدهی چند برابری و کنترول بهتر اب و ... خیلی مهم و حیاتی است .

                      یادمان نرود که فقط 10 سال پیش بود که غرب تمام زور خودش را می زد تا ایران حتی در سطح آزمایشگاهی هم کار نکند . اگر سیاست ما می خواسته طبق نظر دوستان مخالف فعالیت های هسته ای جلو می رفت ما الان چی داشتیم؟ بهانه های غرب مثل روز روشن است

                      اگر کمی دورنگر باشیم وبه فکر رفاه الان نباشیم ، اونوقت می فهمیم مقاومت بد هم نیست.
                      یک نمودار سهم هم اگر به ان نگاه کرده باشید همیشه صعودی نیست!
                      بالا داره، پایین داره
                      مقاومت داره و حمایت و پیروزی

                      تاحالا فکر کردید که اینترنتی که در وزارت دفاع امریکا اختراع شد چرا و چگونه برای جهانیان هدیه داده شد؟؟؟
                      80درصد کاربران اینترنت چنان تحت تاثیر تبلیغات و اخبار و انحرافات قرار می گیرند که بعضا پیاده نظام دشمنان به حساب می ایند.

                      حالا خواهید گفت که مگر شما کجا زندگی می کنید؟ دور و بر خودتون را مگر نمی بینید؟!
                      هر موفقیت یا خرابی ای یک شبه به وجود نمی اید
                      ما در مملکت خود 30 ساله ، تا دلتون بخواهد دزد عمل آوردیم . دزدانی که به مانند زمان بعد از پیامبر هر کدام ادعای سهم از حکومت پیغمبر داشتند!!!
                      اگر فرهنگ دزدی و حرام حواری نبود الان هه در سطح بالایی از رفاه زندگی می کردن و غرب هم با تمام فشارها کاری از پیش نمی برد.

                      این جمله که ما راه کره شمالی را می رویم هم اشتباه است.
                      مگر اینکه شما یک ایرانی را با یک شخص کره ای یکشان بدانید.
                      سلامتی و برکت بزرگترین نعمت ها هستند. بزرگترین آرزو هم عاقبت بخیری است. انشالله نصیبمان شود.

                      نظر

                      • بابک 52
                        ستاره‌دار (27)
                        • Mar 2011
                        • 17028

                        #1451
                        سوئیس از تحریم نفتی ایران پیروی نمیکند

                        دولت سوئیس روز پنجشنبه اعلام کرد تحریمها علیه ایران را سختتر میکند. با اینهمه این کشور تصمیم گرفته است از تحریم نفت ایران که از سوی اتحادیه اروپا و همچنین آمریکا در نظر گرفته شده پیروی نکند.
                        تحریمهای جدید سوئیس علیه ایران از امروز ٬جمعه ۶ ژوئیه٬ به اجرا درمیآید و شامل تحریم تجهیزات صنعت پتروشیمی، تجهیزات ارتباطات راه دور و خرید و فروش فلزات گرانبها و الماس خواهد بود.

                        بر اساس بیانیهای که روز گذشته از سوی وزارت امورخارجه سوئیس صادر شد مبادلات نقدی با ایران نیز سختتر خواهد شد. در لیست موادی که کاربرد مختلفی دارند و صادرات آن به ایران ممنوع و یا منوط به کسب مجوز است نیز بازنگری شده است. تحریمهای مالی همچنین دامنگیر ۷۸ نفر از کسانی که متهم به نقض جدی حقوق بشر هستند میشود.
                        با اینهمه دولت سوئیس اعلام کرد تحریم نفت ایران را «به دلیل مسایلی که به سیاست خارجیاش مربوط است» اجرا نخواهد کرد.
                        شش ماه پس از تصویب تحریمهای تازه اتحادیه اروپا علیه جمهوری اسلامی، اجرای کامل این تحریمها از روز یکشنبه ‎۱۱ تیر برابر با اول ژوئیه آغاز شد.
                        از این تاریخ واردات نفت ایران به کشورهای عضو اتحادیه اروپا متوقف شد و تمامی قراردادهای پیشین نفتی شرکتهای اروپایی با جمهوری اسلامی لغو شدند. از روز یکشنبه شرکتهای بیمه اروپایی نیز بیمه محمولههای نفتی ایران را متوقف کردند.
                        تحریم نفت ایران از مجموعه تلاشهای جامعه جهانی برای توقف برنامه هستهای ایران است. ایران میگوید از فعالیتهای هستهای خود اهداف صلحآمیز را دنبال میکند، در حالی که سازمان ملل٬ غرب بویژه آمریکا و همچنین اسرائیل این ادعا را رد میکنند. آنها میگویند این نگرانی وجود دارد که ایران در تلاش برای دستیابی به تسلیحات هستهای باشد.
                        سوئیس عضو کشورهای اتحادیه اروپا نیست و از نظر قانونی الزامی به تبعیت از تحریمهای اتحادیه اروپا ندارد. با اینهمه این کشور در تلاش است در جهت هماهنگی با سیاستهای اتحادیه اروپا رفتار کند.
                        بر اساس تحریمهای جدید سوئیس واردارت٬ خرید٬ فروش و حمل نفت خام و مواد نفتی٬ و همچنین معاملات مالی و بیمهای مرتبط باید به دولت اعلام شوند. همچنین دولت باید در جریان پرداخت میزان اسکناس یا سکه به بانک مرکزی ایران باشد. سوئیس اعلام کرد تحریمهای تازه میتواند ابعاد دیگری نیز بر اساس گزارشهای دریافتی پیدا کند.
                        بیطرفی برای حفظ منافع آمریکا
                        سوئیس واردات نفت ایران را شش سال پیش قطع کرده است با اینهمه گفته میشود این کشور یکی از مراکز عمده تجارت نفت خام ایران است. و مقر یکی از شعبات شرکت ملی نفت ایران (nioc) است. در حال حاضر مشخص نیست چه مقدار از نفت ایران از طریق سوئیس معامله میشود.

                        متیو پاریش٬ از شرکت حقوقی "هولمان فنویک ویلان" در ژنو٬ به رویترز گفت که تصمیم سوئیس برای پیروی نکردن از تحریم نفت ایران میتواند صرفاْ دربرگیرنده شرکتهای کوچک باشد که فقط در سوئیس دفتر دارند یا در کشورهای خارج از محدوده تحریم اداره میشوند. به اعتقاد وی معامله با ایران برای شرکتهای بزرگ با میزان بالای داد و ستد میتواند تبعات منفی به همراه داشته باشد. سوئیس در آوریل سال جاری میلادی داراییهای بانک مرکزی ایران را از انسداد معاف کرد.
                        دونالد بیر٬ سفیر دولت آمریکا در سوئیس٬ در ماه ژوئن از اینکه سوئیس همچنان تحریم نفتی اتحادیه اروپا علیه ایران را نپذیرفته، اظهار ناامیدی کرده و افزوده بود انتظار دارد که این کشور راه گریزی برای فرار از تحریمها باز نگذارد.
                        با اینهمه "اولین ویدمرشلومپف"٬ رئیسجمهورکنونی سوئیس٬ در گفتوگو با رویترز از موضع این کشور در قبال تحریمهای آمریکا دفاع کرد و گفت که این موضوع در جهت منافع آمریکاست چرا که از این طریق سوئیس میتواند همچنان به نقش خود به عنوان رابط آمریکا و ایران ادامه دهد. او گفت: «تنها به علت بیطرفیمان است که میتوانیم رابط آمریکا و ایران باشیم.» سوئیس بیش از ۳۰ سال حامی منافع آمریکا در ایران بوده است.


                        The greater the risk ، The greater the reward

                        هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                        نظر

                        • بابک 52
                          ستاره‌دار (27)
                          • Mar 2011
                          • 17028

                          #1452
                          تلاش بیثمر ایران برای بیاثر جلوه دادن تحریمها

                          برخلاف ادعاهای ایران در مورد بیاثر بودن تحریمهای نفتی، روزنامه "زود دویچه" در گزارشی از افزایش فشار بر این کشور خبر میدهد. به نوشتهی این روزنامه ضرر ایران در هر ماه به ۳ میلیارد دلار میرسد.
                          وزارت نفت، بانک مرکزی و شماری دیگر از نهادهای رسمی جمهوری اسلامی تلاش میکنند کاهش صادرات و درآمدهای نفتی این کشور را ناچیز و دور تازهی تحریمهای غرب را بیاثر جلوه دهند. خبرهای منتشر شده از سوی منابع بینالمللی و واقعیتهایی که بعضا مورد تایید مقامهای ارشد ایران نیز قرار گرفتهاند خلاف این ادعا را نشان میدهند.
                          با به اجرا گذاشته شدن تحریمهای نفتی جدید اتحادیه اروپا از ابتدای ماه ژوئیه (۱۱ تیر) و شدیدتر شدن تحریمهای مالی ایالات متحده آمریکا علیه جمهوری اسلامی، پیش بینی میشود درآمدهای نفتی ایران میلیاردها دلار کاهش یابد. اتحادیه اروپا در کنار توقف واردات نفت از ایران، بیمهی شناورهایی را نیز که محصولات نفتی این کشور را حمل میکنند، ممنوع کرده است. ظاهرا اقدامهای ایران برای تغییر نام و محل ثبت نفتکشها هم موثر نبوده است.
                          افزایش در آمد با کاهش تولید؟
                          بانک مرکزی جمهوری اسلامی با انتشار تازهترین آمار درآمدهای نفتی ایران در پنج سال گذشته، ادعا میکند که درآمد متوسط ماهانه در سال ۹۰ به نسبت سال قبل با چهار میلیارد افزایش به بیش از ۱۱ میلیارد دلار رسیده است.
                          سال گذشته احمد قلعهبانی، مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران اعتراف کرد که به دلیل فرسوده بودن چاههای نفت و عدم سرمایهگذاری لازم در تعمیر و نگهداری آنها تولید نفت به نسبت سال گذشته روزانه ۲۰ هزار بشکه کاهش مییابد. چند ماه پیش از آن هرمز قلاوند مدیر عامل شرکت مناطق نفت خیز جنوب، متوسط کاهش سالانه تولید نفت در ایران را ۳۰۰ تا ۳۳۰ هزار بشکه عنوان کرده بود.
                          به گزارش خبرگزاری ایسنا بانک مرکزی میگوید درآمد متوسط ماهانه نفت در سال ۸۹ حدود ۷ میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار بوده است. با این حساب درآمدهای ارزی ایران از فروش نفت در سال ۹۰ نزدیک به ۶۰ درصد بیشتر شده است.
                          دهها میلیارد دلار کاهش درآمد نفتی
                          به اعتقاد کارشناسان ارقام ارائه شده از سوی بانک مرکزی تناسبی با واقعیتها ندارد. با توجه به کاهش میزان صادرات افزایش درآمدها به این میزان تنها با بالا رفتن بهای جهانی نفت قابل توجیه است؛ این درحالی است که بر اساس آمار منابع معتبر جهانی، در زمان مورد اشاره بانک مرکزی قیمت نفت ۱۵ درصد بیشتر افزایش نداشته است.
                          بیاثر خواندن تحریمها به دلایل دیگری نیز باورپذیر تلقی نمیشود. برخی از نهادها و منابع مختلف بینالمللی میزان کاهش صادرات نفت ایران را دریک سال اخیر تا ۶۰۰ هزار بشکه در روز اعلام کردهاند. مقامهای جمهوری اسلامی نیز بارها تلویحا و آشکارا این کاهش را بدون ذکر میزان دقیق آن تایید کردهاند.

                          مرکز تحقیقات بینالمللی انرژی در لندن پیش بینی میکند در سال جاری درآمدهای نفتی ایران با ۳۹ درصد کاهش ۴۴ میلیارد دلار کمتر از برآوردهای حکومت جمهوری اسلامی باشد. روزنامهی آلمانی "زود دویچه" در گزارشی که روز جمعه (۶ ژوئیه/ ۱۶ تیر) منتشر شد این کاهش را حدود ماهی ۳ میلیارد دلار برآورد کرده است. برخی منابع کاهش درآمد سالانه را تا ۵۵ میلیارد دلار عنوان کردهاند.
                          تغییر نام و محل ثبت نفتکشها
                          از هفتهی گذشته خرید نفت ایران توسط تمام کشورهای عضو اتحادیه اروپا متوقف شده است. کره جنوبی نیز، به عنوان چهارمین مشتری اصلی نفت ایران اعلام کرد از همین تاریخ واردات خود از ایران را متوقف میکند. به این ترتیب جمهوری اسلامی مجبور است روزانه برای حدود یک میلیون بشکه نفت خام خود مشتری جدید پیدا کند.
                          معضل کنونی ایران با توجه به خودداری شرکتهای اروپایی از بیمهی نفتکشهای حامل محصولات ایران دو چندان شده است. ۹۰ درصد از کل نفتکشهای جهان توسط موسسههای اروپایی بیمه میشوند. یافتن جایگزینی برای این شرکتها اگر در مواردی ممکن هم باشد ساده نخواهد بود.
                          یکی از ترفندهای شرکت ملی نفتکش ایران برای مخفی ماندن فعالیتهایش تغییر نام و ثبت شناورها در کشورهای مختلف است. به نوشتهی فایننشال تایمز این شرکت در دوماه گذشته نام ۲۴ شناور خود را تغییر داده است. یکی از این شناورها هدا نام داشت و با پرچم قبرس حرکت میکرد.
                          تایید کاهش ۲۰ تا ۳۰ درصدی صادرات

                          شناورهایی که در آبهای بینالمللی حرکت میکنند دارای یک شمار ثبت جهانی هستند که با تغییر محل ثبت و نام آنها ثابت میماند. از همین طریق هیچ نفتکشی نمیتواند در دراز مدت خارج از نظارتهای بینالمللی به کار خود ادامه دهد. با این همه چنین اقدامهایی کار تعقیب مقصد نهایی محمولههای نفتی ایران را گاهی با مشکل روبرو میکند.
                          در شرایط فعلی مشکل بزرگتر جمهوری اسلامی، پیدا کردن مشتریانی است که جایگزین خریداران از دست رفته شوند. برخی از خریداران سابق نفت ایران با روی آوردن به نفت عربستان، عراق یا امارات تاسیسات خود را مطابق با ویژگی محصولات این کشورها تغییر دادهاند و بعید است در کوتاه مدت حاضر به برگرداندن آن به وضعیت سابق باشند.
                          ظاهرا همین دشواری باعث شد که احمد قلعهبانی حدود ده روز پیش در کنفرانس انرژی مسکو اعلام کند، ایران «به خاطر تعمیرات در مخازن و میادین» ممکن است از میانهی تیرماه صادرات نفت خود را ۲۰ تا ۳۰ درصد کاهش دهد.

                          نفتکش هدا اکنون پرشس نام گرفته و با پرچم کشور تووالو، که جزیرهی کوچکی در اقیانوس آرام است فعالیت میکند. به نوشتهی روزنامه زود دویچه چنین تلاشهایی چندان موفقیت آمیز نبوده و از نظر نهادهای بینالمللی کشتیرانی دور نماندهاند.


                          The greater the risk ، The greater the reward

                          هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                          نظر

                          • بابک 52
                            ستاره‌دار (27)
                            • Mar 2011
                            • 17028

                            #1453
                            نشست پاریس خواهان اتحاد مخالفان اسد شد

                            در غیاب روسیه و چین بیش از ۱۰۰ کشور و نهاد بینالمللی خواهان برکناری بشار اسد از قدرت شدند. از سوی دیگر گفته میشود که ژنرال مناف طلاس دوست نزدیک بشار اسد و از افراد بانفوذ رژیم سوریه به ترکیه گریخته است.
                            نشست بینالمللی گروه دوستان سوریه با شرکت ۱۰۰ کشور، نهادهای بینالمللی و نیروهای اپوزیسیون سوری در پاریس امروز (۶ ژوئیه/۱۶ تیر) برگزار شد. مهمترین پیام نشست پاریس اتحاد نیروهای اپوزیسیون سوریه بود.
                            گروه دوستان سوریه از مخالفان اسد خواست که با اتحاد و همبستگی "گزینهای قابل اعتماد" در مقابل رژیم حاکم تشکیل دهند. تاکنون تلاشهای کشورهای غربی و عربی برای وحدت اپوزیسیون پراکندهی سوریه نتیجهای مطلوب در بر نداشته است.
                            نشست پاریس همچنین اعلام کرد که در پی ارائه قطعنامهای جدید پیرامون بحران سوریه به شورای امنیت سازمان ملل متحد است. فرانسوا اولاند، رئیسجمهور فرانسه در این نشست اعلام کرد که «بحران سوریه با بیش از ۱۶ هزار قربانی کارنامهای غیرقابل قبول را به نمایش میگذارد.»
                            اولاند: روسیه و چین باید تغییر موضع دهند
                            اولاند تصریح کرد که شورای امنیت باید "هرچه سریعتر" اقدامات لازم برای پایان دادن به خونریزی و خشونت را در دستور کار خود قرار دهد. رئیس جمهور فرانسه افزود که برنامه کوفی عنان هنوز "راهحلی مطمئن" برای بحران سوریه به شمار میآید.
                            بنا به آخرین خبرهای رسیده، در بیانیه پایانی این نشست به فصل هفتم از منشور سازمان ملل اشاره شده است. گروه دوستان سوریه با استناد به این فصل از سازمان ملل خواسته است که در پی اجرایی کردن ماده ۴۱ این منشور برآید. بر اساس این ماده میتوان تحریمهایی جهانی و الزامآور را علیه رژیم اسد برقرار کرد.
                            روسیه و چین تا کنون تمامی قطعنامههای پیشنهادی علیه حکومت سوریه را وتو کردهاند. اولاند به عنوان میزبان این نشست از این دو کشور خواست که رویکرد خود را تغییر دهند. روسیه و چین از شرکت در نشست پاریس خودداری کردند.
                            اولاند تصریح کرد :«به کسانی که از این رژیم پست و حقیر حمایت میکنند، تا شاید بتوانند از ایجاد هرج و مرج جلوگیری کنند، میگویم که چیزی جز همین که هست، نصیبتان نخواهد شد.»
                            کلینتون: روسیه وچین باید بهای رویکرد خود را بپردازند
                            هیلاری کلینتون، وزیر امورخارجه آمریکا از پکن و مسکو خواست که در "کنار گود" نایستند. وزیر امورخارجه آمریکا گفت: «روسیه و چین سرانجام مجبور به پرداخت بهای رویکرد خود میشوند، زیرا آنان از روند دستیابی به راهحلی برای سوریه جلوگیری میکنند. این وضعیت دیگر قابل تحمل نیست.» کلینتون تاکید کرد که سوریه کشوری با "دستگاه نظامی گسترده" است. وی همچنین درباره سرایت خشونت و کشتار به کل منطقه هشدار داد.
                            نشست پاریس از بشار اسد خواست که هر چه زودتر از قدرت کنارهگیری کند و به خشونت پایان دهد. در بیانیه پایانی آمده است: «اسد باید از قدرت کنار رود، زیرا که سرکوب و اعمال قهر در سوریه امنیت کل منطقه را به خطر انداخته است.»
                            فرانسوا اولاند، رئیسجمهور فرانسه، میزبان نشست گروه "دوستان سوریه" در پاریس

                            شرکتکنندگان در نشست پاریس به احترام قربانیان سوریه یک دقیقه سکوت کردند. نمایندگان گروههای اپوزیسیون بار دیگر از جامعه جهانی خواستند که به آنها کمک نظامی کند. در بیانیه پایانی به ضرورت تشکیل دولت انتقالی در سوریه نیز اشاره شده است.در بیانیه پایانی آمده است: «تمام کسانی که به ضرورت دوره گذار اعتقادی ندارند، باید از روند تشکیل دولت انتقالی کنار نهاده شوند.» در کنفرانس ژنو نیز کوفی عنان خواستار تشکیل دولتی انتقالی شده بود، اما به علت مخالفت روسیه و چین این پیشنهاد عملاَ مسکوت ماند.
                            فرار یک ژنرال ارشد ارتش و یار نزدیک اسد
                            یکی از فرماندهان ارتش و دوست نزدیک بشار اسد با جدایی از رژیم سوریه کشور را ترک کرده است. به گفته یک منبع آگاه از دمشق «ژنرال مناف طلاس َبه احتمال زیاد سوریه را به مقصد ترکیه ترک کرده است.»
                            کنار دهها فرماندهی ارتش که تاکنون به مخالفان پیوستهاند، جدایی طلاس ضربهای بزرگ بر کادر رهبری سوریه به شمار میآید. چند روز قبل این خبر در توئیتر انتشار یافت، اما حال تایید شده که حتی مخالفان در فرار طلاس به ترکیه به وی یاری رساندهاند.
                            ژنرال مصطفی طلاس، پدر مناف یکی از دوستان نزدیک حافظ اسد بود و سالها وزارت دفاع سوریه را بر عهدهداشت.
                            مناف طلاس سنیمذهب و از شهر "رستن" در استان حمص است. حمص یکی از کانون اصلی مقاومت علیه رژیم اسد به شمار میآید.
                            گزارشهای رسیده حاکی از آنست که مناف طلاس از یک سال پیش دیگر اعتمادی به بشار اسد و رهبری کشور نداشته و همواره مایل بوده است که میان رژیم اسد و اپوزیسیون میانجیگری کند. این فرد آگاه در دمشق گفت که طلاس با گذاشتن ریش و بلند کردن مو، چهره خود را تغییر داده است. طلاس پیشتر خانواده خود را به خارج فرستاده بود.

                            The greater the risk ، The greater the reward

                            هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                            نظر

                            • بابک 52
                              ستاره‌دار (27)
                              • Mar 2011
                              • 17028

                              #1454
                              یکی از ژنرالهای مورد اعتماد اسد سوریه را ترک کرد

                              خبرگزاریهای بینالمللی از خروج ژنرال مناف طلاس، یکی از فرماندهان گارد ریاستجمهوری سوریه، از این کشور خبر دادند. از ژنرال طلاس به عنوان یکی از فرماندهان مورد اعتماد بشار اسد، رئیسجمهور سوریه، و از دوستان نزدیک خانواده او نام برده میشود. ریاض الاسد، فرمانده ارتش آزادی سوریه، جمعه (۶ ژوئيه/ ۱۶ تیر) در گفتگویی تلفنی با خبرگزاری آلمان تأیید کرد که نظامیان مخالف بشار اسد به ژنرال طلاس کمک کردند تا از کشور خارج شود. دلیل خروج وی از سوریه اعتراض به ادامه سرکوب خونبار معترضان عنوان شده است. مخالفان بشار اسد میگویند ژنرال طلاس پس از ترک سوریه راهی پاریس شده است. پاریس از روز جمعه (۶ ژوئیه/ ۱۶ تیر) میزبان نشست "دوستان سوریه" است. هنوز هیچ خبر یا گزارشی در تأیید سفر ژنرال مناف طلاس به پاریس منتشر نشده است.
                              The greater the risk ، The greater the reward

                              هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                              نظر

                              • بابک 52
                                ستاره‌دار (27)
                                • Mar 2011
                                • 17028

                                #1455
                                دیپلماتها: مذاکرات فنی به حل مناقشه اتمی ایران کمکی نکرد


                                پس از سه دوره مذاکرات هستهای در استانبول، بغداد و مسکو، مذاکرات فنی درپیش گرفته شد


                                برخی دیپلماتهای غربی گفتهاند که مذاکرات کارشناسی استانبول میان ایران و غرب، اگرچه منافعی برای دو طرف داشت اما لزوما به حلوفصل مناقشه اتمی کمکی نکرد.


                                خبرگزاری اسوشیتدپرس به نقل از دو دیپلمات غربی روز پنجشنبه ۱۵ تیر نوشت که علی اصغر سلطانیه، نماینده ایران در آژانس بینالمللی انرژی اتمی در این نشست گفته است «اکنون موضع طرف مقابل را بهتر درک میکنم.»

                                در پی بینتیجه ماندن سه دور مذاکرات اتمی ایران و گروه ۱+۵ طی سه ماه گذشته، بر اساس قرار قبلی، روز ۱۳ تیر مذاکراتی در سطح کارشناسی میان دو طرف در استانبول برگزار شد.

                                این دیپلماتها که نامشان فاش نشده، افزودهاند که این گفتوگوها به موارد فنی مربوط میشد و ادامه مذاکرات در سطوح بالاتر به تصمیم مقام‎های ارشد مذاکرهکننده بستگی دارد.

                                به گفته آنها، مذاکرهکنندگان گروه ۱+۵ نیز گفتهاند که در پی این نشست موضع ایران را بهتر درک میکنند اما این موضوع لزوما منجر به دستیابی دو طرف به یک توافق نخواهد شد.

                                آنها افزودهاند که غرب پیشنهاد داده تا در صورت توقف غنیسازی اورانیوم ۲۰ درصد و تعطیلی سایت هستهای فردو، به ایران قطعات هواپیمای مسافربری بفروشد و برای برنامه اتمیاش خدمات فنی ارائه کند.

                                روز گذشته معاون وزیر خارجه روسیه درباره این مذاکرات گفته بود که روسیه از برخی زمینههای آن راضی است و اگر ایران اجازه نظارت جامعه بینالمللی را بر برنامه اتمیاش بدهد، این کشور از حق غنیسازی جمهوری اسلامی حمایت میکند.

                                سرگی ریابکوف تصریح کرده بود که هر چند در این مذاکرات اختلافهایی وجود داشت، اما نمیتوان گفت که دچار «شکست» شده و حتی زمینههایی از «پیشرفت» در آن وجود دارد.

                                سخنگوی رئیس سیاست خارجی اتحادیه اروپا نیز در بیانیهای گفته بود که در این مذاکرات، پیشنهادهای پیشین غرب و همچنین پیشنهادهای ایران و برخی موارد فنی بررسی و توافق شد جلسهای با حضور هلگا اشمیت و علی باقری برگزار شود.

                                در واکنش به این خبر، رئیس سازمان انرژی اتمی ایران بار دیگر بر حق استفاده ایران از انرژی صلحآمیز هستهای بر اساس پیمان «انپیتی» تاکید و ابراز امیدواری کرد که غرب گفتوگوهای کارشناسی را جدی بگیرد.

                                همچنین وحید احمدی، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفته است که کشورهای عضور گروه ۱+۵ تمایلی به کسب نتایج مثبت در روند گفتوگوهای اتمی ندارند.

                                ایران تاکنون طی مذاکرات مختلف گفته است که غنیسازی اورانیوم در سطح بالا را متوقف نخواهد کرد، مگر اینکه دولتهای غربی تحریمهای تنبیهی علیه ایران را لغو کنند و حق ایران برای غنیسازی اورانیوم تحت قوانین بینالمللی را به رسمیت بشناسند.
                                The greater the risk ، The greater the reward

                                هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                                نظر

                                در حال کار...
                                X