آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ایرج اکبری
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 10934

    #5416
    به دلیل نیافتن جایگزین مناسب
    کرهجنوبی، هند و ژاپن واردات نفت از ایران را افزایش دادند

    براساس اعلام مسئولان سه کشور هند، کره جنوبی و ژاپن این کشورها به دلیل نبود جایگزین مناسب برای نفت ایران قصد دارند از ماه آینده میلادی واردات نفت از ایران را افزایش دهند.

    به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس سه کشور کره جنوبی، هند و ژاپن که پیشتر به دلایلی مانند بیمه نبودن نفتکشهای حامل نفت ایران، خرید نفت خود از ایران را کاهش داده بودند، اعلام کردند با پذیرش پیشنهاد ایران مبنی بر بیمه شدن نفتکشها توسط بیمه ایرانی، خرید نفتشان را افزایش میدهند.

    براساس این گزارش یک مقام شرکت پالایشگاهی هیوندای کره جنوبی اخیرا اعلام کرده است مذاکرات این شرکت با ایران در مراحل پایانی قرار دارد و احتمالا واردات نفت ایران توسط این شرکت شهریور ماه آینده از سرگرفته می شود.

    همچنین یکی دیگر از شرکتهای پالایش نفت در کره جنوبی در یک بیانیه رسمی اعلام کرده است پس از توقف خرید نفت از ایران به دلیل برخی مسائل بین المللی قصد دارد از اول ماه جولای خرید نفت خود را از ایران از سرگرفته و حتی مذاکراتی نیز با برخی از مسئولان شرکت ملی نفت ایران انجام داده است.

    از سوی دیگر، نیز دولت هند اخیرا اعلام کرده است مجوز کشتیها برای حمل نفت ایران به صورت مورد به مورد بر اساس درخواست پالایشگاه های دولتی این کشور صادر می شود و بنابراین دیگر شرکتهای پالایشی این کشور نباید نگران عدم ورود نفت به مجتمع های خود باشند.

    این مجوز زمانی از سوی هند به شرکتهای خصوصی داده میشود که چند روز پس از اینکه یکی از پالایشگاههای دولتی هند از مشکلات تخلیه یک محموله ارسالی از تهران به علت لغو مجوز «سیآیاف» (هزینه، بیمه و کرایه کشتی) برای کشتیهای حملکننده نفت ایران سخن گفت، دولت این کشور بیانیهای را منتشر کرد.

    در این بیانیه که از سوی وزارت امور خارجه هند منتشر شده، آمده است به علت تحریمهای اتحادیه اروپا که از ابتدای جولای سال 2012 اعمال شده است، برخی مشکلات به علت عدم وجود بیمه حفاظت و پرداخت غرامت برای کشتیهای حملکننده نفت ایران افزایش یافته است درنتیجه یک معافیت عمومی توسط دولت هند برای کشتیهای خارجی حملکننده نفت ایران بر پایه «سیآیاف» در بنادر این کشور تحت شرایط خاص صادر میشود.

    همچنین برخی از شرکت های ژاپنی اخیرا اعلام کرده اند که قصد دارند واردات نفت از ایران را از سر گیرند. در همین زمینه برخی از مسئولان ژاپنی اعلام کردهاند با وجود فشارهای غرب به مشتریان آسیایی نفت ایران، شرکتهای ژاپنی به دنبال افزایش واردات نفت از ایران هستند زیرا تاکنون نتوانسته اند جایگزین مناسبی برای نفت ایران پیدا کنند.
    كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

    نظر

    • وحید 20
      ستاره‌دار(98)
      • Mar 2011
      • 29911

      #5417
      شرکت سونی اعلام کرد
      احتمال تخطی از تحریم ایران در برخی از تولیدات

      شرکت فنآوریهای پیشرفته سونی اعلام کرده است که این احتمال وجود دارد در فروش برخی از تولیدات خود به ایران تحریمها را زیر پا گذاشته باشد.

      این شرکت، ششم تیر ماه گفت برخی تولیدات پزشکی رادیویی، دوربینهای مداربسته و لوازمی برای کنفرانس ویدئویی خود را به طرفهایی در دوبی فروخته است که قصد داشتند آنها را از جمله به پلیس و نیز رادیو تلویزیون دولتی ایران بفروشند.

      برخی از دریافتکنندگان این تولیدات در فهرست یکطرفه تحریمی ایالات متحده علیه ایران قرار دارند.

      به گزارش شبکه خبری بلومبرگ، مارک دوبویتز، مدیر اجرایی موسسه دفاعی و دموکراسی در واشینگتن گفته است «فروش محصولاتی به رادیو تلویزیون دولتی ایران هم میتواند تحریمهای آمریکا را به دنبال داشته باشد و هم از نظر اخلاقی نابهجاست».

      شرکت سونی میگوید داد و ستد اخیر رقمی به اندازه ۱۳ میلیون دلار را در بر میگیرد.

      قوانین تحریمی ایالات متحده به آن کشور اجازه میدهند تا از شرکتهایی که تحریمها را زیر پا میگذارند یا آنها را نادیده میگیرند درخواست جریمه کند.

      شرکت سونی اعلام کرده به قوانینی که تصویب شده تا جلوی داد و ستد با ایران یا هر جای دیگری که تحریم شده را بگیرد، احترام میگذارد و به آنها پایبند است.

      بلومبرگ میگوید، جان سالیوان، سخنگوی خزانهداری آمریکا -ساز و کاری که برخی تحریمها را تصویب و بر آنها نظارت میکند- در مورد تشکیل پرونده تحقیقاتی در مورد شرکت خاصی نظری نداده است.

      آقای سالیوان گفته است شرکتها میتوانند اجازه ویژهای برای فروختن تولیدات به ایران بگیرند، علاوه بر اینکه برخی محصولات دارویی از فهرست تحریمها مستثنی شدهاند.

      بلومبرگ از قول یک کارشناس نوشته است اعلامیه سونی در مورد «زیر پا گذاشتن احتمالی تحریمهایی» که آمریکا تصویب کرده، در حالیست که این شرکت در ژاپن قرار دارد و تحت قوانین ژاپن نیز اداره میشود.

      البته جریمه شرکتهایی خارج از آمریکا در پی زیر پا گذاشتن تحریمهای آن کشور علیه تهران سابقه دارد. در خود ژاپن در اواخر خرداد ماه آمریکا بانک «توکیو میتسوبیشی یو اف جی» را به خاطر نقل و انتقالات مالی برای ایران، سودان و میانمار که منجر به نقض تحریمها شده بود، ۲۵۰ میلیون دلار جریمه کرد.

      ایران به دلیل نادیده گرفتن خواستهای شورای امنیت سازمان ملل در مورد برنامه اتمی خود با تحریمهای بینالمللی روبهروست.

      علاوه بر اینها آمریکا، اتحادیه اروپا و چند کشور دیگر نیز به طور جداگانهای تحریمهایی را علیه تهران به اجرا گذاشتهاند.
      درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

      توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

      نظر

      • وحید 20
        ستاره‌دار(98)
        • Mar 2011
        • 29911

        #5418
        فریدون عباسی خبر داد:

        سایتهای جدید برای ساخت نیروگاه هستهای شناسایی کردهایم/محل آنها را به آژانس اعلام میکنیم

        رییس سازمان انرژی اتمی جمهوری اسلامی ایران گفت: سایت های جدیدی را برای ساخت نیروگاه هسته ای شناسایی کرده ایم که اطلاعات آنها در حال نهایی شدن است و در آینده نزدیک محل آنها را با ذکر مشخصات جغرافیایی به آژانس بین المللی انرژی اتمی اطلاع داده می دهیم.

        به گزارش گروه دریافت خبر خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، فریدون عباسی در حاشیه نمایشگاه بین المللی اتم اکسپو ۲۰۱۳ و همایش برق هسته ای در قرن ۲۱ در روسیه در جمع خبرنگاران خارجی در پاسخ به پرسشی درباره برنامه کشورمان برای ساخت نیروگاههای هسته ای جدید اظهار کرد: برنامه ما ساخت چهار راکتور یک هزار تا یک هزار و ۲۰۰ مگاواتی در نیروگاه بوشهر بوده است که یک واحد آن در حال فعالیت است و برای ساخت دو واحد دیگر نیز برنامه ریزی کرده ایم. پس از ساخت دو واحد برنامه ریزی شده نیز درباره ساخت واحد چهارم تصمیم می گیریم.

        رییس سازمان انرژی اتمی کشورمان درباره وضعیت همکاری های ایران و شرکت روس اتم گفت: با روس اتم در ساخت واحد نخست نیروگاه بوشهر همکاری خوبی داشته ایم و امیدواریم در آینده برای ساخت واحدهای دیگر با این شرکت همکاری داشته باشیم.

        وی همچنین از آغاز اقدامات ساخت راکتورهای آب سنگین در داخل کشور خبر داد و گفت: علاوه بر این طراحی راکتور ۳۶۰ مگاواتی نوع آر تی دبلیو تقریبا به پایان رسیده است و تجهیزت اصلی مدار اول آن در حال ساخت در داخل است. اگر شرکتهایی بخواهند با ما همکاری کنند، از آن استقبال می کنیم.

        عباسی درباره وضعیت جاری نیروگاه بوشهر نیز اظهار کرد: نیروگاه هسته ای بوشهر هم اکنون با توان یک هزار مگاوات در حال فعالیت است.

        رییس سازمان انرژی اتمی ادامه داد: پیمانکار روس باید شماری آزمایش انجام دهد تا نیروگاه را به ما تحویل دهد. نیروگاه هسته ای بوشهر بعد از انجام آزمایش های لازم و آمادگی طرف روسی به صورت نهایی به ما تحویل داده می شود.

        وی در برابر پرسشی درباره احتمال تغییر سیاستهای هسته ای ایران در دوره جدید پاسخ داد: برنامه هسته ای ایران دو هدف تامین برق و رفع نیازهای مردم را دنبال می کند و نیاز ما بر اساس این دو هدف ثابت است و تغییری نمی کند. تولید سوخت و غنی سازی ما نیز متناسب با رفع همین نیازهاست.

        عباسی در پاسخ به پرسش دیگری درباره سایت فردو اظهار کرد: مرکز فردو تحت نظارت آژانس بین المللی انرژی هسته ای است و ما فعالیت های خود را در این مرکز متناسب با آنچه به آژانس اعلام کرده، ادامه می دهیم. همچنین در نظر داریم راکتور تحقیقاتی ۱۰ مگاواتی بسازیم. این راکتور از نوع استخری آب سبک و به روز شده و پیشرفته تر از راکتور تحقیقاتی تهران است. طراحی این راکتور تمام شده و منتظر به دست آوردن پارامترهای نهایی محل استقرار آن هستیم. بزودی عملیات کارگاه برای ساخت راکتور شروع می شود.
        درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

        توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

        نظر

        • وحید 20
          ستاره‌دار(98)
          • Mar 2011
          • 29911

          #5419
          مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا درباره روابط آینده تهران و ۱+۵ ابراز خوش بینی کرد، اما از سرگیری مذاکره با تهران را در کوتاه مدت، بعید دانست.



          به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، کاترین اشتون افزود: اعضای 1+5 برای تعیین گام های آینده در برابر ایران به ویژه در رسیدگی به پرونده هسته ای این کشور، رایزنی هایی را آغاز کرده اند.


          وی با بیان اینکه انتخاب حسن روحانی به سمت ریاست جمهوری ایران می تواند شاخص مثبتی در روابط آینده با این کشور تلقی شود، افزود: امیدواریم این انتخاب سبب بهبود روابط آینده ایران با جامعه بین الملل شود.


          وی افزود: تنفیذ حکم ریاست جمهوری جدید ایران تا قبل از سوم اوت صورت نخواهد گرفت، در نتیجه تا این تاریخ، شاهد تحرک خاصی نخواهیم بود.
          درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

          توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

          نظر

          • وحید 20
            ستاره‌دار(98)
            • Mar 2011
            • 29911

            #5420
            به عنوان حسن نیت
            برخی از صاحب نظران آمریکایی با ارایه تحلیل هایی بر این باور هستند که به عنوان یک واکنش مناسب در قبال انتخاب روحانی باید شیب تحریم ها علیه ایران به عنوان یک سیگنال مثبت کاهش یابد. این تحلیلگران معتقدند ؛ واشنگتن برای گام نخست و برای اثبات حسن نیت خود باید فاز جدید تحریمی خود را علیه واحد پول "ریال " و "صنعت خودرو " ایران به حالت تعلیق در آورد.

            همزمان با انتخاب حسن روحانی به ریاست جمهوری ایران ، تحلیل های رسانه ای و نظر بسیاری از صاحب نظران در آمریکا در قبال این رویداد سیاسی شگرف در ایران، بر این مبنا قرار گرفته که دولت اوباما باید به بهترین نحو از فرصت انتخاب روحانی در ایران بهره ببرد.

            به گزارش عصر ایران با نگاهی به مجموع ارزیابی و تحلیل هایی که در دو هفته گذشته در رسانه های آمریکایی انتشار یافته و یا صاحبنظران آمریکایی در مصاحبه با رسانه ها بیان کرده اند، می توان دریافت که فشارها به دولت اوباما برای کاهش تحریم ها علیه ایران به عنوان قرار دادن یک فرصت مناسب در برابر دولت روحانی برای به حرکت درآوردن پرونده هسته ای ایران از رکون و بن بست فعلی، متمرکز شده است.

            برخی از صاحب نظران آمریکایی با انتشار مقالات و ارایه تحلیل هایی بر این باور هستند که به عنوان یک واکنش مناسب در قبال انتخاب روحانی باید شیب تحریم ها علیه ایران به عنوان یک سیگنال مثبت کاهش یابد.

            این تحلیلگران - که تعداد آنها کم هم نیست - معتقدند ، واشنگتن برای گام نخست و برای اثبات حسن نیت خود باید فاز جدید تحریمی خود را علیه واحد پول " ریال" و " صنعت خودرو " ایران به حالت تعلیق در آورد.

            در تحریم های جدید که از سوی کنگره آمریکا به تصویب رسیده ولی هنوز اجرایی نشده است، قرار است ریال ایران و صنعت خودرو سازی ایران تحت تحریم آمریکا قرار گیرد.

            حسن روحانی رییس جمهور منتخب ایران در شعارهای انتخاباتی و در نخستین کنفرانس خبر ی خود پس از پیروزی در انتخابات، وعده شفافیت بیشتر در برنامه هسته ای و ادامه گفتگوهای هسته ای با اعضای 1+5 با اعتماد سازی بیشتر به منظور حل و فصل موضوع هسته ای را داده است.

            با این حال برخی از تحلیلگران در آمریکا که مدافع ایده تحریم و فشار مضاعف بر ایران هستند در دو هفته گذشته با مخالفت با "شل کردن" تحریم ها ، معتقدند که نفس انتخاب روحانی در ایران ناشی از تاثیر گذاری تحریم ها بر این کشور است و آمریکا و اتحادیه اروپا نباید به راحتی از این ابزار موثر علیه ایران عقب نشینی کنند.
            درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

            توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

            نظر

            • وحید 20
              ستاره‌دار(98)
              • Mar 2011
              • 29911

              #5421
              اعمال تحریم جدید آمریکا علیه ایران از روز دوشنبه

              تحریم های جدید آمریکا که در ماه ژانویه با امضای رئیس جمهور به قانون تبدیل شده بودند، از دوشنبه این هفته و در سالگرد تحریم های نفتی و بانکداری آمریکا و متحدانش اروپایی اش، به اجرا در می آیند.

              از تیرماه سال گذشته تا تیرماه امسال، 12 ماه می گذرد، اما تحریم هایی که از 11 تیر 91 به طور هماهنگ از سوی آمریکا و اتحادیه اروپا علیه صنعت نفت و بانکداری ایران اعمال شد، آسیبی را به اقتصاد ایران وارد کرد که چندین سال وضعیت وخیم اقتصادی می توانست زمینه ساز آن شود. در این 12 ماه ارزش ریال به عنوان پول رایج ایران به نصف کاهش یافت و یک میلیون بشکه نیز از صادرات نفتی جمهوری اسلامی کاسته شد. این در کنار نرخ تورم بی سابقه و افزایش نرخ بیکاری است که البته سوء مدیریت ها نیز در آن نقش داشته است.

              اکنون با گذشت یک سال و در حالی که انتظار می رفت با روی کار آمدن دولت حسن روحانی، ایالات متحده در سیاست تحریمی خود علیه ایران تجدید نظر کند، تحریم های جدیدی در راه است. پس از آنکه روحانی پیروزی غافلگیر کننده ای را در انتخابات ریاست جمهوری 24 خرداد، رقم زد، برخی تحلیلگران به دولت اوباما پیشنهاد کردند برای اعمال تحریم های جدید علیه جمهوری اسلامی دست نگه دارد. اما گزارش ها حاکی از آن است که تحریم های جدید آمریکا که در ماه ژانویه با امضای رئیس جمهور به قانون تبدیل شده بودند، از دوشنبه این هفته و در سالگرد تحریم های نفتی و بانکداری آمریکا و متحدانش اروپایی اش، به اجرا در می آیند.

              این در حالی است که حدود یک ماه تا تحلیف روحانی و روی کار آمدن دولت جدید در ایران باقی مانده و کارشناسان معتقد بودند دست کم در این مدت و تا زمانی که روحانی بتواند در سیاست خارجی نفوذ کند، نباید تحریم های جدیدی را علیه ایران اعمال کرد. مقامات عالی دولت اوباما می گویند تحریم های جدید که از اول جولای اجرا می شوند، فشار را بر طیف گسترده تری از مقامات و شرکت های ایرانی افزایش می دهد. وال استریت ژورنال نیز در این زمینه نوشت: تحریم های جدید نشان می دهد که آمریکا برای حفظ فشار و محدودیت ها بر اقتصاد ایران آمادگی دارد.

              بسته تحریمی جدید آمریکل علیه ایران در ماه ژانویه به تصویب رسید و هدف آن بخش انرژی، کشتیرانی و کشتی سازی است. همچنین فروش یا انتقال خدمات و کالاهای خاص از سوی شرکت های غیر آمریکایی به ایران نیز ممنوع خواهد شد. از سوی دیگر این تحریم ها مانع تجارت فلزات گرانبها با ایران می شود. این تحریم ها ریال ایران را نشانه می گیرد و به آمریکا این قدرت را می دهد تا علیه موسسه های مالی خارجی که به نقل و انتقال ریال برای ایران کمک می کنند، اقداماتی را به عمل آورد. به گفته مقامات آمریکایی هدف از این تحریم ها بی ارزش کردن هرچه بیشتر ریال است.

              اما دولت آمریکا در حالی خواستار همراهی دیگر کشورها با این تحریم ها شده که بسیاری از رای دهندگان به روحانی از او توقع دارند گامی در جهت لغو تحریم ها بردارد. تحریم هایی که به بهانه فعالیت های هسته ای تردید آمیز علیه ایران اعمال شده اند و غرب بارها تاکید کرده تنها رفع نگرانی ها در زمینه برنامه های هسته ای جمهوری اسلامی است که می تواند به ملغی کردن تحریم ها منجر شود. آمریکا و متحدانش به عنوان یکی از درخواست ها، تعلیق غنی سازی 20 درصدی را مطرح می کنند.

              این در حالی است که حسن روحانی که خود مذاکره کننده ارشد هسته ای در دوران ریاست جمهوری محمد خاتمی بوده می گوید اکنون دیگر بحث تعلیق غنی سازی مطرح نیست، چرا که ایران از این مرحله عبور کرده است و تجربه تعلیق مربوط به سال ها پیش بوده است. از سوی دیگر مقامات وزارت خارجه ایران و همچنین فریدون عباسی، رئیس سازمان انرژی اتمی ایران نیز می گویند اصول سیاست هسته ای با تغییر دولت ها دستخوش تحول نخواهد شد.

              اعمال تحریم های جدید آمریکا در شرایطی که بسیاری از تحلیلگران انتظار تعلیق آن را داشتند، حاکی از این واقعیت است که مقامات کاخ سفید قصد ندارند پیش از مشاهده گامی عینی از سوی تهران، گامی در جهت امتیاز دهی به ایران بردارند.
              منبع: دیپلماسی ایرانی
              درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

              توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

              نظر

              • وحید 20
                ستاره‌دار(98)
                • Mar 2011
                • 29911

                #5422
                طی توافقی تسلیحاتی با امریکا؛
                Osprey ها برای حمله زمینی به ایران در اختیار اسرائیل قرار می گیرد


                یو اس آ تودی نوشت: آمریکا می خواهد طی یک قرارداد تسلیحاتی به نیروهای ویژه اسرائیل ابزاری را دهد که انها برای حمله به تاسیسات هسته ایران بدان نیازمندند. در حالی که تا چند روز پیش، تیتر نخست رسانه های دنیا در مورد انتخابات ایران بود، بار دیگر تیتر بخشی از رسانه های تندرو به ادعای تکراری حمله به ایران بازگشته است.


                پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :


                در حالی که تا چند روز پیش، تیتر نخست رسانه های دنیا در مورد انتخابات ایران بود، بار دیگر تیتر بخشی از رسانه های تندرو به ادعای تکراری حمله به ایران بازگشته است.

                به گزارش سرویس بین الملل انتخاب ؛ یو اس آ تودی نوشت: آمریکا می خواهد طی یک قرارداد تسلیحاتی به نیروهای ویژه اسرائیل ابزاری را دهد که انها برای حمله به تاسیسات هسته ایران بدان نیازمندند.

                ایالات متحده قصد ارائه تسلیحاتی به اسرائیل را دارد که این رژیم را قادر به ارسال نیروهای زمینی برای حمله به تاسیسات هسته ای غیرقابل نفوذ از طریق هوایی می کند.

                این توافق تسلیحاتی شامل هواپیمای سوخت گیری، رادارهای پیشرفته برای جنگنده های اف 15 و 8 V-22 اسپریز می شود.

                اسپریزها می توانند مانند یک هلی کوپتر به زمین بنشینند و 24 نیروی ویژه همراه با لوازمشان را در طول مسیرهای طولانی با سرعت هواپیما حمل کنند.

                پولاک تحلیلگر سابق سیا می گوید: اسپرزی سکوی ایده ال برای ارسال نیروهای ویژه اسرائیل به ایران است.

                وی مدعی شد: این هواپیما می تواند ناتوانی اسرائیل در نفوذ به تاسیسات غنی سازی ایران را حل کند.

                این عضو سابق سیا ادامه داد: طراحان نظامی اسرائیل مدتها است که در حال مشورت برای انجام عملیات تاثیرگذار هستند.

                به گفته ی پولاک، یکی از احتمالات این است که اسرائیل از نیروهای ویژه برای حمله به تاسیسات فردو و انفجار ان استفاده کنند.

                مترجم: محمد امین فرزانه
                درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                نظر

                • وحید 20
                  ستاره‌دار(98)
                  • Mar 2011
                  • 29911

                  #5423
                  این مقام آمریکایی افزود که افزایش تولید نفت آمریکا در کنار افزایش ظرفیت تولید نفت عراق و ظرفیت مازاد تولید بسیاری دیگر از کشورهای عضو اوپک به خوبی توانسته است کسری ناشی از تحریم های اعمالی علیه ایران در بازار جهانی نفت را جبران کند.

                  وزیر انرژی آمریکا گفت که ایالات متحده با اعمال تحریم های دو سال گذشته خود علیه صنعت نفت ایران، عملا ارزش و اهمیت نفت ایران در بازار جهانی را به حاشیه رانده است.

                  به گزارش عصر ایران به نقل از رویترز، "ارنست مونیز" وزیر انرژی آمریکا اعلام کرد که به گمان او بازار جهانی انرژی کاملا قادر است تا کاهش بیشتر ناشی از تحریم های نفتی ایران را تحمل کند.

                  این مقام آمریکایی با اشاره به اینکه نفت صادراتی کنونی ایران هیچ نقش مهمی در بازار جهانی ندارد، افزود که افزایش تولید نفت آمریکا در کنار افزایش ظرفیت تولید نفت عراق و ظرفیت مازاد تولید بسیاری دیگر از کشورهای عضو اوپک به خوبی توانسته است کسری ناشی از تحریم های اعمالی علیه ایران در بازار جهانی نفت را جبران کند.

                  طبق قوانین تحریمی به تصویب رسیده در آمریکا از ابتدای ماه ژوئیه (امروز) ایالات متحده فاز جدید تحریمی خود علیه ایران را به مورد اجرا می گذارد . به موجب این تحریم ها که روی طلا و سایر فلزات از جمله آلومینیوم و فولاد اعمال می شود، دولت ایران دیگر قادر نخواهد بود در ازای صادرات نفت طلا وارد کند و و این فلز گرانبها را جایگزین ارز در مراودات بین المللی خود کند.

                  با پیروزی دکتر حسن روحانی در انتخابات ریاست جمهوری اخیر بسیاری از تحلیلگران آمریکایی به دولت اوباما توصیه می کنند تا به عنوان یک گام مثبت در قبال تحولات اخیر در ایران، تحریم های جدیدی را علیه ایران به مورد اجرا نگذارد.
                  درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                  توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                  نظر

                  • وحید 20
                    ستاره‌دار(98)
                    • Mar 2011
                    • 29911

                    #5424
                    بازها و کبوترها؛ روایت دو رویکرد متفاوت در آمریکا پس از انتخابات ریاستجمهوری ایران



                    گروه سياسي: اصطلاح بازها و کبوترها در زمان ریاستجمهوری جرج بوشِ پسر به افرادی در دولت وی، به ویژه وزارت خارجه، تلقی ميشد که دو رویکرد متفاوت و گاه متضاد در قبال ایران داشتند.



                    اشکان بنکدار جهرمی

                    گروه بازها تحت تأثیر شدید لابیهاي صهیونیستی خواستار رفتاری سختگیرانه و غیر قابل انعطاف در برابر جمهوری اسلامی بودند و کبوترها افرادی بودند که منافع آمریکا را در رفتاری ملایمتر و همچنین اجتناب از خواستههاي حداکثری جستجو ميکردند. اکنون اما به نظر ميرسد پرواز بازها و کبوترها گسترهاي بیشتر از فضای کاخ سفید یافته و پهنای آسمان سیاست ایالات متحده را در برگرفته است.

                    در واکنش به نتیجه ی انتخابات ریاست جمهوری ایران هر کدام از این دو گروه به پیروی از رسم پیشین خود سخنانی را بیان داشته اند که در تضاد با هم، مشخص کننده دو پتانسیل موجود در سیاست آمریکا در قبال کشورمان است که آگاهی از آن باعث خواهد شد سیاست پیشگان جمهوری اسلامی در استفاده از آن به نفع منافع ملی کشور بهره برند یا حداقل مانع سوء استفاده لابیهاي طرفدار رژیم اسرائیل از این ظرفیت به نفع خود شوند. لذا در ابتدا به بیان دیدگاههای دو گروه یاد شده و برنامههاي پیشنهادی آنان ميپردازیم.

                    نظر رسمی کاخ سفید:

                    ایالات متحده آمریکا مشارکت مردم ایران درانتخابات ریاست جمهوری را محترم شمرده به آنها تبریک ميگوید همچنین این کشور امیدوار است دولت جدید خواست و اراده مردم را بشنود و گزینش هایی که زندگی بهتری را برای آنها فراهم آورد انجام دهد.
                    جان کری وزیر خارجه آمریکا:
                    ما شهامت ایرانیان در رفتن پای صندوقهای رای را میستاییم و برای گفتوگو و تعامل با دولت و مردم ایران به منظور رسیدن به راهحل سیاسی آمادهایم.
                    آلن ایر سخنگوی وزیر خارجه آمریکا:
                    در صورتی که ایران به وظایف و تعهداتش درباره برنامه هستهایش عمل کند، ما را شریک خوبی خواهد یافت. و همانطور که آقای اوباما به کرات گفتهاند آمریکا آماده مذاکرات با ایران است.
                    چاک هاگل وزیر دفاع آمریکا:
                    با رعایت مفاد قطعنامههاي شورای امنیت ملل متحد درباره برنامههاي هسته ایران ميتواند واشنگتن را به عنوان یک شریک بالقوه برای خود بیابد.
                    دنیس مک دانا، رییس دفتر کاخ سفید:
                    پیروزی حسن روحانی در انتخابات ریاستجمهوری ایران نشانه بالقوه امید بخشی است.
                    فیلیپ جی کارنی سخنگوی کاخ سفید:
                    کاخ سفید برای تعامل مستقیم با ایران درباره برنامه هستهای آمادگی دارد. آمریکا به ایرانیها برای شجاعت حضور در انتخابات تبریک میگوید.
                    پائول پیلار کارشناس پیشین دستگاه امنیتی آمریکا (سیا):

                    واشنگتن باید امتیازات بیشتر و بهتری را به جمهوری اسلامی ایران ارایه دهد.

                    و اما از آن سو سیاستمداران و گروههای سیاسی دیگری نیز وجود دارند که در تضاد با این دیدگاهِ امید وارانه پنداری ناباورانه توأم با تهدید در سر دارند.


                    کنگره آمریکا:

                    بر اساس طرح جدیدی که اول جولای ۲۰۱۳ برابر با دهم تیرماه ۱۳۹۲، در صحن علنی مجلس نمایندگان آمریکا به رای گذاشته خواهد شد، درآمد نفت ایران به طور کامل قطع شده و حجت الاسلام حسن روحانی به همراه بسیاری از سران نظام در لیست تروریستهاي بین المللی قرار خواهند گرفت و سپاه پاسداران به شکل رسمی یک تشکیلات تروریستی اعلام خواهد شد!
                    تد دویچ نماینده ارشد دموکرات از ایالت فلوریدا:
                    نباید به نمایشهاي جمهوری اسلامی توجه کرد و باید قاطعانه مسیر رو به جلو را برای تحریمهاي کمر شکن علیه جمهوری اسلامی پیمود. وی همچنین از تکمیل طرحی برای تحریم کامل نفت ایران خبر داد که آماده و تنظیم شده و به تصویت کمیسیون سیاست خارجی مجلس نمایندگان آمریکا هم رسیده است و به زودی در صحن علنی مجلس به رای گذاشته خواهد شد.
                    سناتور جمهوری خواه مارک کرک، در مصاحبه با اسوشیتدپرس:
                    تداوم تشدید تحریمهاي اقتصادی علیه ایران ضرورت دارد تا غرب از توقف فعالیتهاي هستهاي ایران برای دستیابی به سلاح اتمی اطمینان خاطر یابد. وی همچنین از طرحی مشابه مورد فوق خبر داد که در مجلس سنای آمریکا با هدایت او در دست تدوین است و تا پایان تیرماه امسال ارایه خواهد شد.
                    جیمز استاینبرگ، معاون وزیر امور خارجه در دوره اول ریاست جمهوری اوباما:
                    جامعه بین الملل نباید فریب بازیهاي سیاسی ایران را بخورد. ما به جای حدس و گمان و پیش بینی باید راهبرد صحیحی را بیابیم .
                    اولیور نورث تحلیلگر جمهوریخواه و مورخ جنگی در گفتگو با نیوز مکس:

                    حسن روحانی را یک میانه رو نمی دانم، دیگران او را اینگونه جلوه ميدهند. هرکسی که تصور ميکند، روحانی فردی میانه رو یا منطقی است، فراموش کرده که این آقا در حین مذاکرات هستهاي به عنوان دبیر شورای امنیت ملی ایران با ما چه کرد که پر از تاخیر، دروغ و فریب بود!
                    يکي از اعضاء پارلماني کاخ سفيد (به نقل از المانيتور):
                    به نظر ميرسد که در کنگره ایالات متحده، هم جمهوريخواهان و هم دموکراتها، خريدار حرفهاي روحاني نبوده و معتقدند که روحاني از قدرت لازم براي تغيير مسير ايران برخوردار نبوده و ايران سعي دارد که غربيها را خام کرده و اين تصور را القاء کند که او قادر به چنين امري هست.
                    ...................................
                    اکنون با آگاهی از نظرات موجود در سیاست آمریکا به عنوان کشوری که بیشترین و طولانی ترین تنشها را در سی و اندی سال پس از انقلاب در روابط خارجی با آن داشته ایم، بر دولت یازدهم فرض است که با کلید تدبیر و میانه روی در صحنه ی دیپلماسی خارجی از تأثیر گذاری گروههای فشار طرفدار اسرائیل بر سیاست غرب هر چه بیشتر بکاهد ـ گروههایِ رادیکالی که خوراک تبلیغاتی خود را همانا از افراطیون داخل ایران گرفته و بیشترین استفاده را از ادبیات سیاسی بی ملاحظه و ماجرا جویانه ی ۸ سال اخیر برده اند. و در گام بعدی زمینه ایجاد تعاملی سازنده که تضمین کننده ی عزت، استقلال و پیشرفت میهن عزیزمان باشد را جهت رفع مسائل فی ما بین فراهم سازد.
                    درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                    توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                    نظر

                    • وحید 20
                      ستاره‌دار(98)
                      • Mar 2011
                      • 29911

                      #5425
                      ماهوارههای غربی شبکههای دولتی ایران را از دسترس خارج کردند

                      اینتلست، شرکت ارتباط ماهوارهای اروپا، از روز دوشنبه، دهم تیرماه، رسما پخش برنامههای شبکههای دولتی جمهوری اسلامی ایران را از فرستندههای خود قطع کرد.

                      بر اساس گزارش های منتشره، شبکه پرس تیوی، کانال خبری انگلیسی زبان دولت ایران، از جمله شبکههاییست که دسترسی به آن از طریق گیرندههای اینتلست غیر ممکن شده است.

                      شبکه پرس تیوی پیشتر گزارش داده بود که شرکت خدمات ماهوارهای «اینتلست»، در لوکزامبورگ، با ارسال نامهای به سازمان صدا و سیما گفته است که در همراهی با «تحریمهای ایالات متحده علیه عزتالله ضرغامی، رییس این سازمان»، تصمیم به قطع برنامههای شبکههای ایرانی گرفته است.

                      در حال حاضر شرکتهای اینتلست، هاتبرد و یوتلست پخش پرس تیوی را متوقف کردهاند. در کنار این شبکه خبری، شبکه اسپانیایی زبان «هیسپان تیوی» و عرب زبان «العالم»، نیز از برخی فرستندههای ماهوارهای حذف شدهاند.

                      البته پیشتر پخش برنامههای برخی شبکههای دولتی ایران در برخی کشورهای اروپایی قطع شده بود.

                      پخش ماهوارهای شبکههای تلویزیونی و رادیویی جمهوری اسلامی بر روی ماهواره هاتبرد نیز از مهر ماه سال گذشته قطع شده بود. دلیل این اقدام نیز «تحریمهای اتحادیه اروپا» اعلام شده است.

                      ایالات متحده آمریکا بهمنماه سال گذشته اعلام کرد که رادیو و تلویزیون دولتی ایران و عزتالله ضرغامی به دلیل آنچه «کمک به جریان سانسور دولتی» خوانده شده، در فهرست تحریمهای این کشور قرار گرفتهاند.

                      اکنون با خبر قطع پخش برنامههای شبکههای دولتی ایران از فرستندههای ماهوارهای غربی، مقامهای ایرانی گفتهاند که به واسطه مراجع بینالمللی پیگیر این ماجرا خواهند بود.

                      شبکه پرس تیوی در وبسایت خود نوشته است که نهاد بینالمللی ناظر بر مخابرات ماهوارهای از اینتلست و آمریکا خواسته است برنامههای شبکههای دولتی ایران را قطع نکنند.

                      پرس تیوی میگوید این اقدام کارزاری «علیه آزادی بیان» است.

                      در خود ایران دسترسی به شبکههای ماهوارهای بینالمللی غیرقانونیست.
                      درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                      توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                      نظر

                      • وحید 20
                        ستاره‌دار(98)
                        • Mar 2011
                        • 29911

                        #5426

                        اجرای دور جدید تحریمهای آمریکا علیه ایران


                        تحریمهایی که از نیمه شب اول ژوئیه به اجرا گذاشته شد، کل تجارت خارجی ایران را هدف گرفته است. با اجرای این تحریمها ایران از ارز خارجی کاملا محروم و ضربه دیگری بر ریال وارد میشود.

                        ایالات متحده از روز دوشنبه (اول ژوئیه) رشته تازهای از اقدامات تحریمی شدید را علیه جمهوری اسلامی به اجرا میگذارد. هدف این اقدام محروم کردن کامل ایران از ارز خارجی و طلاست.

                        کنگره آمریکا در روزهای پایانی سال ۲۰۱۲ میلادی تحریمهای تازهای را علیه ایران تصویب کرد. این مصوبه روز دوم ژانویه ۲۰۱۳ به امضای باراک اوباما، رئیس جمهور آمریکا، رسید. کاخ سفید به منظور آمادگی اجرای تحریمها ۶ ماه برای شرکتهای تجارتی مهلت تعیین کرد.

                        تحریمهای تازه کل بخش انرژی، حمل و نقل دریایی، ساخت کشتی و معامله نفت در برابر طلا را در بر میگیرد. هدف این است که تمام راههای "دور زدن" تحریمها بسته شود، از جمله این راه که ایران بتواند در ازای فروش مواد خام به جای ارز طلا دریافت کند.

                        تا کنون و با وجود تحریمها، ایران توانسته بود بخشی از بهای فروش نفت و گاز خود را در کشورهای مجاور مانند ترکیه به صورت طلا دریافت کند و سپس از طلا برای خرید کالاهای خارجی استفاده کند. تحریمهای تازه این امکان را به روی ایران میبندد.

                        قطع کامل تجارت دریایی

                        با تحریمهای تازه هرگونه حمل و نقل دریایی با ایران متوقف میشود. تنها محمولهای که مجاز است به بندرهای ایران حمل شود، دارو و غذاست. تحریمها خرید و فروش فلزات، کالاهای مصرفی و همچنین نرمافزارهای مربوط به تولیدات صنعتی را نیز شامل میشود.

                        آمریکا تهدید کرده است شرکتهایی که تحریمها را نقض کنند، دارایی آنها در ایالات متحده ضبط و برای همیشه از ورود به بازار ایالات متحده منع میشوند.

                        تحریمهای تازه عملا تجارت خارجی ایران را فلج میکند. در سالهای گذشته ۳۰ شرکت دریایی به بندر شهید رجائی کالا حمل می کردند. به گفته خبرگزاریها تمام این شرکتها کلیه مراودات خود را با بندر مزبور قطع کردهاند.

                        بندر شهید رجائی مهمترین بندر تجاری ایران است که چهارمین بندر مهم منطقه شناخته میشود. با طرحی عظیم قرار بود که این بندر با تجهیزات بیشتر توسعه یابد و به یکی از بزرگترین بندرهای جهان تبدیل شود اما این طرح به علت موانعی از جمله تحریمهای اقتصادی، به اجرا در نیامد.

                        "به نفت ایران نیاز نیست"

                        ارنست منیز، رئیس اداره انرژی آمریکا، گفت که ایالات متحده آماده است صادرات نفت و گاز را به کشورهای متقاضی افزایش دهد.

                        رئیس اداره انرژی آمریکا که در وین سخن میگفت، اظهار داشت که هدف نهایی آمریکا قطع کامل صادرات نفت از ایران است، بدون آن که از کمبود آن به بازار جهانی فشاری وارد آید.
                        قطع صادرات نفت ایران احتمالا میتواند با مقاومت چین و هند روبرو شود، زیرا این دو کشور هنوز تا حدی به نفت ایران وابسته هستند. از این گذشته ممکن است که افزایش بهای نفت خام را در بازار جهانی منجر شود؛ اما در مقابل رئیس اداره انرژی آمریکا گفت که بهای نفت همچنان پایین است و دلیلی ندارد که حذف نفت ایران از بازار جهانی، افزایش بهای نفت را موجب شود.

                        منیز اظهار داشت: صادرات نفت ایران دیگر یک "عامل تعیین کننده" در بازار نفت نیست و میتوان به سادگی از آن صرفنظر کرد. او توضیح داد که با افزایش تولید در ایالات متحده و عراق و همچنین با افزایش ذخایر بنیادین برخی از کشورهای عضو سازمان اوپک، مانند عربستان سعودی، از کاهش نفت ایران خللی به بازار وارد نیامده است.

                        منیز تصریح کرد: «گمان میکنم که بازار نفت به راحتی تحریمهای تازه علیه ایران را تحمل خواهد کرد.» او تأکید کرد که ظرفیت بالا بردن صادرات نفت همچنان وجود دارد.

                        ایالات متحده و اتحادیه اروپا قصد دارند با تحریمهای تازه ایران را از هر نوع درآمد خارجی محروم کنند تا جمهوری اسلامی به دادن امتیازاتی در زمینهی مناقشه هستهای وادار شود. آنها عقیده دارند که ایران با ادامه غنیسازی اورانیوم به دنبال تهیه سلاح هستهایست، درحالیکه جمهوری اسلامی بارها این موضوع را انکار کرده و بر حق خود مبنی به دستیابی به انرژی هستهای برای مقاصد صلح آمیز پافشاری کرده است.

                        به گفته ی منابع صنعتی در ماه مه گذشته صادرات نفت ایران به روزانه ۷۰۰ هزار بشکه کاهش یافته است که پایینترین میزان در دهه های اخیر است.

                        درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                        توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                        نظر

                        • وحید 20
                          ستاره‌دار(98)
                          • Mar 2011
                          • 29911

                          #5427

                          از نزدیک دو هفته پیش، باراک اوباما رئیسجمهوری آمریکا، پیشنویس تحریم جدیدی علیه ایران را امضا کرده که قرار است از امروز بر پایه برنامه اجرایی شود. بنا بر گزارشها، تحریمهای جدید آمریکا، قرار است حوزههای وسیعتری را در بر گرفته و برخی صنایع ایران همچون صنعت خودرو نیز به آن افزوده شده است.


                          به گزارش «تابناک»، امروز یکم جولای سال 2013 میلادی، مصادف است با زمانی که در یک سال پیش اتحادیه اروپا و آمریکا، تحریمهای اقتصادی و نفتی را علیه ایران اجرایی کردند. در سالگرد آغاز تحریمهای جدید، قرار است از امروز تحریمهای دیگری علیه ایران اجرایی شود؛ تحریمهایی که طرح پیشنویس آن چندی پیش به امضای باراک اوباما رسیده بود.

                          این تحریمها قرار است بر تحریمهای سابق افزوده شده و بنا بر آن، پیشبینی شده که شرکتهای غیر آمریکایی نیز ـ که به تجارت با ایران پرداخته یا به ایران در دور زدن تحریمها کمک کنند ـ مشمول تحریم آمریکا شوند.

                          بنا بر قانون اجرایی 13645 جزيیات تحریمهای جدید آمریکا به شرح زیر است:


                          تحریم پول ملی ایران: نهادهای مالی خارجی که اقدام به تسهیل یا هدایت نقل و انتقالات مالی مربوط به خریدهای خارجی ایران یا ریال ایران یا اقدام به معامله پایاپای ارزی و ابقای حسابهای بانکی با ارقام بالا کنند، مشمول تحریم آمریکا خواهند بود.

                          تحریم حمایت کنندگان از شرکتهای ملی ایران: هر فردی که در فراهم آوردن مواد اولیه، تکنولوژی و خدمات مورد نیاز برای نهادها و شرکتهای ملی ایرانی شرکت داشته باشد، تحریم خواهد شد. این بند از تحریم ضمن وسعت بخشیدن به تحریم افراد در بعد فرامرزی، نقل و انتقالات به شرکتهای دولتی ایران را نیز در بر میگیرد.

                          تحریم بخش خودروی ایران: هر فرد یا نهادی که مستقیم یا غیر مستقیم در معاملات یا فروش خودرو و قطعات مورد استفاده در صنعت خودروسازی ایران درگیر باشد، مشمول تحریم خواهد بود. این معاملات شامل معامله کالاهایی که در صنعت خودروی سبک و سنگین، موتور سیکلت یا هر وسیله نقلیه دیگر بشود نیز هست.

                          تشدید تحریم صادرات پتروشیمی و نفت: قانون تحریم 13622 که در جولای سال گذشته به اجرا درآمد، شامل تحریم افرادی بود که در نقل و انتقال و معاملات محصولات پتروشیمی و نفت ایران حضور کارآمدی داشتند. تحریم جدید و قانون 13645 ضمن تشریح و شفاف سازی تحریم سابق، هر شرکت یا شخصی را که در حمل و نقل و بازاریابی این محصولات فعال باشد، نیز تحریم خواهد کرد.

                          تحریم جدید همچنین به شفاف سازی در برخی حوزهها و تحریمهای سابق نیز پرداخته است. در ماههای اخیر، وزارت خارجه آمریکا، تلاش بسیاری برای شناسایی و تحریم شرکتهای غیر آمریکایی که اقدام به همکاری با ایران در دور زدن تحریمها میکنند، داشته است.

                          بنا بر قانون جدید، شرکتهایی که پس از تاریخ یکم جولای (امروز) اقدام به تجارت با ایران کنند، ضمن خطر تحریم احتمالی آمریکا با ریسکهای تجاری زیر نیز روبهرو میشوند:

                          * محرومیت از خدمات بیمهای شرکتهایی که ریسک تحریم را نمیپذیرند.

                          * عدم پذیرش از سوی بانکهایی که نقل و انتقال مالی با ایران را تحریم کردهاند.

                          * قوه قاهره نهادهای مالی قانونی برای فسخ قرارداد با افرادی که احتمال یا قطعیت فعالیت آنها با ایران مشخص شده است.

                          گفتنی است، بنا بر گزارشها، از نزدیک دو هفته گذشته که این قانون به امضای اوباما رسیده، به شرکتهای غیر آمریکایی فرصت داده شده بود تا سیاستهای خود را برای تطبیق با تحریمهای جدید تغییر دهند.
                          درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                          توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                          نظر

                          • وحید 20
                            ستاره‌دار(98)
                            • Mar 2011
                            • 29911

                            #5428
                            وزیر خزانه داری آمریکا:
                            این وزیر آمریکایی با ارائه تصویری از اقتصاد ایران گفت: تحریم ها در حال تحقق اهداف خود هستند. این موضوع در تولید ناخالص داخلی، ارزش ریال، شاخص بیکاری و تورم نمایان می شود. تصویر کلی از اقتصاد ایران، مثبت نیست.

                            وزیر خزانه داری آمریکا گفت که امیدواریم تحریم های اقتصادی علیه ایران، نتیجه بدهد زیرا گزینه جایگزین، برای ایران و جهان، بدتر است.

                            به گزارش عصر ایران به نقل از خبرگزاری فرانسه، "جاکوب لو" که در کنفرانسی در شهر "اسپن" در ایالت کلرادو آمریکا سخن می گفت؛ اضافه کرد: "برای ایران و همه بهتر است که تحریم ها علیه تهران، نتیجه مورد انتظار را داشته باشد زیرا گزینه ها جایگزین برای ایران و جهان، گزینه های بدتر هستند."

                            وی که وزارتخانه اش بر اجرای تحریم های اقتصادی علیه ایران نظارت می کند با اشاره به اینکه تحریم ها نسبت به هر اقدام نظامی برتری دارند؛ اضافه کرد: هر رئیس جمهوری در آمریکا بدون استفاده از همه وسایل در اختیارش نباید به سمت گزینه نظامی برود.

                            این وزیر آمریکایی با ارائه تصویری از اقتصاد ایران گفت: تحریم ها در حال تحقق اهداف خود هستند. این موضوع در تولید ناخالص داخلی، ارزش ریال، شاخص بیکاری و تورم نمایان می شود. تصویر کلی از اقتصاد ایران، مثبت نیست.

                            وزیر خزانه داری آمریکا اضافه کرد: به دلیل موضع یکپارچه جامعه جهانی، تحریم ها علیه ایران، یکی از شدیدترین تحریم هایی است که جامعه جهانی در تاریخ اعمال کرده است. این تحریم ها برخلاف نظر برخی، جدی هستند. هدف تحریم ها این نیست که ملت ایران رنج ببرد بلکه هدف، اجبار دولت ایران به تغییر موضع خود است.

                            وی افزود: ایرانی ها انتخابات برگزار کردند و ما باید بررسی کنیم که این انتخابات چه نتایجی در بر دارد. در داخل حکومت ایران، باید در بالاترین سطوح تصمیماتی اتخاذ شود.
                            درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                            توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                            نظر

                            • وحید 20
                              ستاره‌دار(98)
                              • Mar 2011
                              • 29911

                              #5429
                              واکنش ایران به تحریمهای جدید آمریکا

                              سخنگوی وزارت امور خارجه اقدام آمریکا در اجرای تحریمهای جدید علیه ایران را گامی اشتباه در زمانی اشتباه توصیف کرد.

                              سید عباس عراقچی، سخنگوی وزارت امور خارجه در گفتوگو با ایسنا، درباره اجرای تحریمهای خصمانه دیگری از سوی آمریکا علیه کشورمان از امروز، خاطرنشان کرد: این تحریمها تصمیم جدیدی نیستند و تصمیم برای برقراری این تحریمها از حدود 6 ماه پیش گرفته شد و اقدامات اجرایی آن و تهیه دستورالعملها و آییننامهها و هماهنگی با کشورهای دیگر انجام شد تا از دهم تیرماه اجرایی شود. باید گفت سیاست تحریم به خودی خود سیاست شکست خوردهای است و جای تعجب دارد که آمریکاییها با این که در عمل میبینند که سیاست اعمال تحریمهای بیشتر هیچ کمکی به حل و فصل موضوع هستهیی ایران نمیکند و بلکه آن را پیچیدهتر و سختتر میکند باز هم به این روش شکست خورده ادامه میدهند.

                              وی اضافه کرد: اینکه پس از انتخابات باشکوه مردم ایران دوباره توسل به این شیوه ادامه پیدا میکند جای تعجب بیشتر دارد، البته آنها مدعی هستند که این تحریم از قبل در دستور کار قرار گرفته و در شرایط فعلی فقط اجرایی شده است اما به هر حال در حتی خود آمریکا کسانی بودهاند که پیشنهاد کردهاند این تحریمها اعمال نشود و یا به عقب بیافتد.

                              عراقچی تاکید کرد: در هر صورت از نظر ما تحریمها هیچ کمکی به حل و فصل موضوع هستهیی ایران نمیکند، بلکه آن را سختتر و پیچیدهتر میکند اما برداشتن تحریمها میتواند به عنوان یک اقدام اعتمادساز کمک کند که حل و فصل موضوع هستهیی ایران روال سریعتر و منطقیتری را به خود بگیرد.

                              سخنگوی وزارت امور خارجه گفت: اقدام آمریکاییها گامی اشتباه در زمانی اشتباه بوده است و منجر به پیچیدهتر شدن وضعیت خواهد شد.

                              این دیپلمات ارشد کشورمان اضافه کرد: در زمانی که همه دنیا به دنبال نشان دادن حسن نیت در رابطه با ایران هستند، آمریکاییها به میزان بدبینیها نسبت به خود در ایران همچنان اضافه میکنند، اما ما تاکید داریم نفس تحریمها چه در گذشته و چه اکنون یک اقدام بیحاصل و شکست خورده است؛ اگر آمریکاییها فکر میکنند با اضافه کردن تحریمها میتوانند در مواضع هستهیی ایران از جهت احقاق حقوق مردم ایران تغییری دهد، اشتباه میکنند و مسلما هر چه به تحریمها اضافه کنند مسیر مذاکراتی را نه غیر ممکن بلکه سختتر و پیچیدهتر میکنند، زیرا از جانب آنها عوامل جدیدی مرتب وارد عرصه میشود و کار را برای هر گروهی که بخواهد مذاکره کند سختتر میکند. بنابراین نفس تحریمها همواره اشتباه بوده است و در این زمان به مراتب اشتباهتر است و هیچ کمکی نه در گذشته به حل موضوع کرده و نه در آینده خواهد کرد.

                              اقدام اینتلست کاملا غیرقانونی و خلاف حقوق بینالملل است
                              عراقچی همچنین دربارهی اقدام اینتل ست در توقف پخش برنامههای شبکههای ایرانی گفت: اقدام اینتلست اقدامی کاملا غیرقانونی و خلاف حقوق بینالملل است. اینتل ست وابسته به سازمان بینالمللی مخابرات ماهوارهای ( ایتسو (ITSO)) است و اصل اولیه این سازمان که اصل راهنمای اینتل ست است دسترسی بدون تبعیض برای همه دولتهای عضو خدمات ماهوارهای است.

                              وی ادامه داد: این شرکت برای آن ایجاد شده که به دولتهای عضو خدمات ماهوارهای را بدون هیچ گونه تبعیضی ارائه دهد و ایران از دهه 1350 عضو این سازمان بوده است. این که با فشار یک دولت دیگر این شرکت برای کشور عضو تبعیض قائل شود قطعا خلاف اصول اساسی این سازمان بینالمللی است و ما از طریق خود این سازمان در حال پیگیری این موضوع هستیم. مکاتباتی انجام شده و رایزنیهایی در حال انجام است. قرار است جلسهای در این باره تشکیل شود و اگر لازم باشد حتی به مراجع داوری هم مراجعه خواهیم کرد که این اقدام غیرقانونی صورت نگیرد.

                              وی اضافه کرد: البته این اقدام خلاف اصول مورد ادعای این کشورها است که مدعی حقوق بشر، اصل دسترسی آزاد به اطلاعات و آزادی رسانهها و مطبوعات هستند. اینکه درباره ایران این اقدام را دنبال میکنند خلاف ادعاهای آنها است و افکار عمومی به خوبی این موضوع را متوجه میشوند.

                              درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                              توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                              نظر

                              • arash
                                عضو فعال
                                • Mar 2011
                                • 819

                                #5430
                                92/04/10 - 17:49
                                شماره: 13920410001265


                                سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در گفتوگو با فارس:
                                آماده گفتوگو با دولت ایران بر اساس احترام متقابل هستیم


                                «آلن ایر» گفت که دولت آمریکا آماده است بر اساس احترام متقابل با ایران وارد مذاکره شود.




                                «آلن ایر» سخنگوی فارسی زبان وزارت خارجه آمریکا در مصاحبهای اختصاصی به سوالات خبرگزاری فارس پاسخ داد و در مورد مذاکره با ایران گفت: همانطور که آقای اوباما رئیسجمهور بارها گفتهاند، ما آمادۀ گفتوگو با دولت ایران هستیم، چه در چارچوب گروه 1+5، چه به صورت دوجانبه. و این گفتوگوها بر اساس احترام متقابل خواهد بود.
                                وی انتخابات اخیر ایران را «نشانهای دیگر از خواست مردم ایران برای تعیین سرنوشت و شکل دادن آینده خود» دانست و گفت: دولت آمریکا به مردمی که تصمیم گرفتند پای صندوقهای رأی بروند و رأی دهند، «احترام میگذارد».
                                سخنگوی دولت آمریکا ابراز امیدواری کرد که نظام ایران به خواستههای مردم توجه کند و با استفاده از این فرصت «آیندهای بهتر برای همه ایرانیها خلق کند».
                                ایر افزود: رئیسجمهور منتخب جناب آقای دکتر روحانی در مبارزات انتخاباتی خود قولهایی در مورد گسترش و ترویج آزادیهای فردی همۀ ایرانیان داد، و ما امیدواریم ایشان به وعدههایشان عمل کنند. علاوه بر این ما امیدواریم در جهت برطرف کردن نگرانیهای جامعه جهانی در مورد برنامه هستهای ایران نیز عمل کند، تا تحریمها برداشته شوند.
                                وی در مورد پرونده هستهای ایران و راهکار پیشنهادی دولت آمریکا برای حل آن، گفت: ما بارها گفتهایم بهترین راه حل مسألۀ هستهای ایران از طریق دیپلماسی است، و از این پس توصیه ما این است که ایران با جدّیت به گفتوگوها وارد شود که ما بتوانیم از طریق دیپلماسی به راه حلی جامع برسیم، که هم به حقوق ایران در مورد استفادۀ صلحآمیز از انرژی هستهای، به عنوان عضو پیمان انپیتی، احترام بگذارد و هم نگرانیهای جامعه جهانی را در مورد ماهیت برنامه اتمی ایران بر طرف کند.
                                سخنگوی کاخ سفید نتایج انتخابات اخیر در ایران را «بالقوه امیدوارکننده» خواند، اما گفت دولت آمریکا میداند که «تصمیم گیرنده نهایی در امور راهبردی، از جمله مسألۀ هستهای، مقام رهبری است».
                                وی در مورد هدف آمریکا از برداشتن تحریم قطعات رایانهای هم گفت: ما جوازی کلی را برای صدور سخت افزارها و نرم افزارهای مربوط به ارتباطات شخصی به ایران صادر کردیم تا اطمینان حاصل کنیم که ایرانیان در صورت تمایل بتوانند با یکدیگر و دنیای خارج با امنیت و اطمینان خاطر ارتباط برقرار کنند.
                                ایر این اقدام را بخشی از تلاشهای دولت آمریکا برای حمایت از مردم ایران در روند تلاششان جهت برخورداری از حقوق اولیه دانست.
                                انتهای پیام/ص

                                نظر

                                در حال کار...
                                X