آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ایرج اکبری
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 10934

در ژنو چه می‌گذرد/۷۸
    نشست ۳ جانبه ظریف، کری و اشتون از سر گرفته شد
    نشست سه جانبه وزرای خارجه ایران، آمریکا و مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا از سر گرفته شد.

Tweet
    به گزارش خبرنگار اعزامی خبرگزاری فارس به ژنو، نشست سه جانبه ظریف، کری و اشتون وزرای خارجه ایران، آمریکا و مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا که برای تنفس و صرف ناهار در ساعت 15:30 به وقت ژنو (18:00 به وقت تهران) متوقف شده بود، لحظاتی پیش از سر گرفته شد.

کری، ظریف و اشتون شب گذشته نیز نزدیک 5 ساعت به گفت‌وگو نشستند
    كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• nesvatb
      عضو عادی
      • Oct 2013
      • 69

در اصل توسط zorba پست شده است View Post
      دوستان... ما که ابزار خاصی نداریم اما خواهشا واسه اینکه بدونن ملت از این تیم حمایت میکنه و اینا ( طرف غربی )نخوان از وضعیت فعلی ما سو استفاده کنن با سفارت فرانسه در تهران و یا هرجای دیگه در دنیا تماس بگیرین و مودبانه مراتب اعتراض خودتون رو ابراز کنید... بدونین حتما به مقامات بالایی انتقال میدن و ما دست کم اینطوری میتونیم اقدامی در راستای منافع کشورمون انجام داده باشیم. فرانسوی ها خیلی منافع اقتصادی در ایران دارن و با توجه به نوع تیپولوژی شخصیتی ایرانیها، میدونن نارضایتی مردم ایران هیچ به نفعشون نیست.
      تلفن سفارت فرانسه در تهران : 00 40 09 64
      پ.ن: خواهشا این کار رو انجام بدین.... لازم نیست هیچ توضیح و یا تفسیری ارائه بدین، همین که مودبانه بگین من به عنوان یک شهروند ایرانی دیگه کالای فرانسوی نمیخرم کافیه......
      اگردوستان درفیس بوک اکانت داشته باشند انجا مکان بسیار فراگیری برای درج اعتراض ایرانیان است میشود به همه اشناهایی که درکشورهای خارجی داریم بگوییم که اینرا پخش کنند ویک جو ضدفرانسوی درست بشه که بفهمند یک من ماست چقدر کره داره؟من راهش رابلد نیستم ولی یادمه که سرموضوع خلیج فارس کارهای خوبی دراین مورد انجام شدم که صداش به دنیا هم رسید
      مرگ بر فرانسه که تاحالاگمش کرده بودیم

نظر

• موی عاقل
        عضو فعال
        • Sep 2013
        • 875

این نظام اگر خیالش از فشار خارجی راحت بشه توی داخل همه منتقدین رو له میکنه.

أَكْثَرُهُمْ لَا يَعْقِلُونَ

نظر

• Spring2020
          عضو فعال
          • Jul 2013
          • 450

در اصل توسط zorba پست شده است View Post
          دوستان... ما که ابزار خاصی نداریم اما خواهشا واسه اینکه بدونن ملت از این تیم حمایت میکنه و اینا ( طرف غربی )نخوان از وضعیت فعلی ما سو استفاده کنن با سفارت فرانسه در تهران و یا هرجای دیگه در دنیا تماس بگیرین و مودبانه مراتب اعتراض خودتون رو ابراز کنید... بدونین حتما به مقامات بالایی انتقال میدن و ما دست کم اینطوری میتونیم اقدامی در راستای منافع کشورمون انجام داده باشیم. فرانسوی ها خیلی منافع اقتصادی در ایران دارن و با توجه به نوع تیپولوژی شخصیتی ایرانیها، میدونن نارضایتی مردم ایران هیچ به نفعشون نیست.
          تلفن سفارت فرانسه در تهران :
          00 40 09 64
          پ.ن: خواهشا این کار رو انجام بدین.... لازم نیست هیچ توضیح و یا تفسیری ارائه بدین، همین که مودبانه بگین من به عنوان یک شهروند ایرانی دیگه کالای فرانسوی نمیخرم کافیه......
          فرمایش شما متین. اما وقتی کنسرو ذرت ما از چین وارد میشه و من خودم 20 سالی میشه جنس فرانسوی ندیدم تو بازار. این حرف یکم شکل طنز به خودش میگیره. البته خودرو آشغال فرانسوی رو میشه این حرف رو زد. فرانسه از این ناراحته که آمریکا اول اون رو از بازار ایران با نیرنگ تحریم انداخت بیرون الان داره کم کم جای فرانسه رو میگیره. به هر حال ما مراتب اعتراض رو اعلام می داریم :)
          آموزش زبان انگلیسی از مبتدی تا حرفه ای http://zaban4us.blogfa.com

نظر

• majid664
            ستاره‌دار (۴)
            • Oct 2011
            • 1052

در اصل توسط almerindo portfolio پست شده است View Post
            فردا خودرو و بانک لیدر و مثبتند.
            بازار نیز به آرامی رنگ تعادل میگیره.
            با اخبار رسیده تا این ساعت یا بر عکس نتیجه گیری کردی یا منطورت از فردا، امروز بوده!;)
            آن ها که به گوششان بیش از چشمشان اعتماد میکنند یک چیز بزرگ را از دست میدهند و آنهم حقیقت است.
            وقتی خودت را هم صدا با اکثریت دیدی، وقت آن است که بنشینی و عمیقا فکر کنی.

نظر

• ashkan zandi
              عضو فعال
              • Jun 2013
              • 1136

در اصل توسط almerindo portfolio پست شده است View Post
              بسیار ساده.خبرگذاری های به نام bbc و... ایجاد شدن و دارای امکاناتی به نام گزارشگرن.
              من تعجب میکنم اکثر دوستان در خماری اند.
              مذاکرات به گفته اکثر مقامات کشور ها مثبت بوده و 7 تا 10 روز دیگر ادامه میابد.
              فرانسه با نپذیرفتن چند بند از توافق اجتناب کرده که آمیریکا و بریتانیا دارن مخشو میزنن!
              فک کنم حرف منم حرف شما بوده ها

نظر

• banker
                عضو عادی
                • May 2011
                • 106

با تشکر از Zorba عزیز...

بنده نیز متنی را تهیه کردم که لطفا آن را برای سفارت های فرانسه و هر کچا که امکان داره به اشتراک بگذارید.... فیس بوک و شبکه های اجتماعی...

=================================
                Bonjour.
                Ne vous embêtez pas.
                Moi, en tant que citoyen iranien exprime sa protestation contre le ministre des Affaires étrangères de la France
                La patrie de l'Iran et au Gouvernement français annonçaient.
                Certes, les sabotages français récupération 5 +1 pourparlers colère de la nation iranienne sera en France. L'avenir des voyages et du tourisme à l'achat potentiel du pays des produits que nous avons choisi de refuser.
                le noble

================================== ترجمه با گوگل
                سلام.
                خسته نباشید.
                بنده به عنوان یک شهروند ایرانی مراتب اعتراض خود را به موضع وزیر امور خارجه کشور فرانسه در قبال
                میهن عزیز ایران را به شما و دولت فرانسه اعلام می نمایم.
                یقینا این کارشکنی فرانسه در روند بهبود مذاکرات ٥+١ موجب خشم ملت ایران از کشور فرانسه خواهد گردید. و در آینده ضمن عدم سفر گردشگردی به آن کشور از خرید احتمالی محصولاتی آن کشور امتناع خواهیم ورزید.
                لطفا مراتب را به استحضار مقامات خود برسانید.
                از طرف ملت شریف ایران
                دی: 35 درصد === وصنعت: 25 درصد ===ثمسکن: 15 درصد ===فزرین: 15 درصد=== خبهمن: 10 درصد

نظر

• ashkan zandi
                  عضو فعال
                  • Jun 2013
                  • 1136

در اصل توسط Spring2020 پست شده است View Post
                  فرمایش شما متین. اما وقتی کنسرو ذرت ما از چین وارد میشه و من خودم 20 سالی میشه جنس فرانسوی ندیدم تو بازار. این حرف یکم شکل طنز به خودش میگیره. البته خودرو آشغال فرانسوی رو میشه این حرف رو زد. فرانسه از این ناراحته که آمریکا اول اون رو از بازار ایران با نیرنگ تحریم انداخت بیرون الان داره کم کم جای فرانسه رو میگیره. به هر حال ما مراتب اعتراض رو اعلام می داریم :)
                  یعنی 20ساله سس فرانسوی نخوردین؟(جنبه شوخی)

نظر

• والیخان
                    عضو فعال
                    • Oct 2013
                    • 413

در اصل توسط ashkan zandi پست شده است View Post
                    یعنی 20ساله سس فرانسوی نخوردین؟(جنبه شوخی)
                    ​منظورتون سس فرانسوی ساخت جمهوری اسلامیه یاچین کمونیست؟

نظر

• Aiming
                      ستاره دار(18)
                      • Jul 2012
                      • 2641

فارغ از بحث تحریم محصولات که گفته شد.. اتفاقا دوست عزیز فرانسه در مواد غذایی خیلی در ایران فعاله... نمونش شرکت

بل فرانسه که درایران تولید کننده پنیر های کیبی،گاو خندان(VQR) و پنیر های UF روزانه هست که مدیر کارخانه و دفتر مرکزی

کلا فرانسوی هستند.. نزدیک 2 سال اونجا مسئول کنترل کیفی شرکت بودم..

یکسری آنزیم های صنایع لبنی و Bakery و اسنک ها هم سورسشون فرانسه هست..
                      وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.

نظر

• zorba
                        ستاره دار(3)
                        • Aug 2013
                        • 3951

دوست من،
                        سری به سایت گمرک ایران بزنید بد نیست. واردات ما هنوز که هنوز است از فرانسه زیاد است. فراموش نکنیم برای غربی ها یک سنت هم یک سنت است
                        زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست

نظر

• banker
                          عضو عادی
                          • May 2011
                          • 106

http://www.diplomatie.gouv.fr/en/nav...e/contact-form

از این آدرس ایمیل بزنید............
                          دی: 35 درصد === وصنعت: 25 درصد ===ثمسکن: 15 درصد ===فزرین: 15 درصد=== خبهمن: 10 درصد

نظر

• madio
                            عضو فعال
                            • Oct 2012
                            • 390

من پیشنهادم حضور در جلوی سفارت خانه و اعتراض معقوله

نظر

• مخبرالدوله
                              عضو فعال
                              • May 2012
                              • 5228

بنظر بنده نباید در مورد فرانسه اقدامی کرد...
                              اولا ممکنه صلاح باشه تا یه فرصتی پیش بیاد....
                              دوما ما باید به دنیا نشون بدیم که مذاکرات نیاز دوطرف هست چون نحوه برخورد با مسله
                              اینرو نشون میده....

مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

نظر

• madio
                                عضو فعال
                                • Oct 2012
                                • 390

در اصل توسط مخبرالدوله پست شده است View Post
                                بنظر بنده نباید در مورد فرانسه اقدامی کرد...
                                اولا ممکنه صلاح باشه تا یه فرصتی پیش بیاد....
                                دوما ما باید به دنیا نشون بدیم که مذاکرات نیاز دوطرف هست چون نحوه برخورد با مسله
                                اینرو نشون میده....
                                اعتراضه که نیاز دو طرفه رو نشون میده،در واقع باید عدم توافق براشون هزینه ساز بشه!
                                مخصوصا اعتراض طبقات متوسط و تحصیل کرده برای اونها ناخوشاینده
                                ضمنان مانور بعضی ها رو هم میشه مانع شد

نظر

در حال کار...
                                X