آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • rajabnejad
    عضو فعال
    • Jan 2012
    • 4331

پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

نیویورک پست: ۱+۵ با آمریکا متحد نیستند

یک روزنامه آمریکایی در گزارشی با اشاره به اینکه اعضای گروه ۱+۵ دیگر با آمریکا متحد نیستند نوشت که سایر اعضا هر یک خواسته‌ها و منافع خود را در مذاکرات دنبال می‌کنند .

به‌گزارش فارس، روزنامه آمریکایی «نیویورک پست» طی تحلیلی در زمینه مذاکرت هسته‌ای ایران و نبود اتحاد بین اعضاء این گروه با آمریکا» می‌نویسد: گروه ۱+۵ در ابتدا خواهان بسته شدن تاسیسات هسته‌ای ایران در «فردو» و «اراک» بود اما تا آخر هفته گذشته این گروه در حال تقاضا از ایران برای عدم ساخت ۵ تاسیسات هسته‌ای جدید غنی‌سازی بود .

نیویورک پست می‌نویسد: گروه ۱+۵ متشکل از آمریکا، انگلیس، فرانسه، روسیه، چین و آلمان هیچ ائتلافی حتی برای ارائه درخواست‌های خود ندارند .

در این میان روسیه در حالی وارد این گروه شد که به آمریکا فقط یک بله بگوید. اوباما می‌تواند کماکان بگوید که همه گزینه‌ها روی میز هستند اما تا زمانی که گفت‌و‌گوها ادامه دارند باید گفت که تنها گزینه باقی مانده گفت‌وگوی بیشتر است و این همانی است که روسیه می‌خواهد .
    چین نیز با شرکت در گروه ۱+۵ تنها در پی سنگین کردن کفه پرونده خود در عرصه جهانی است .

برای آلمان نیز وضعیت مشابه چین است و فقط برای بالا بردن وزنه خود در مذاکرات شرکت دارد. در این بین وزیر خارجه آلمان اظهار داشت که اعتقاد ندارند ایران در پی ساخت سلاح هسته‌ای باشد .

نیویورک پست می‌نویسد: چین و روسیه در واقع گفت‌وهای هسته‌ای را نوعی اقدامی سمبلیک فرض می‌کنند. هیئت اعزامی انگلیس ، متحد آمریکا نیز تنها برای دیدار با مقام‌های ایرانی و فرصتی برای بهبود روابط وارد وین شده بود .
    فرانسه نیز با ارسال هئیتی بلند مرتبه دیپلماتیک به وین در پی احیاء روابط تجاری با ایران است .

این نشریه آمریکایی می‌نویسد: در پایان مذاکرات وین اختلاف عمده همچنان پابرجا ماند و آن این بود که گروه ۱+۵ حق ایران در غنی سازی را البته در حجم کمتر به رسمیت بشناسد .

در ‌ادامه این مطلب آمده است: در واقع با کاسته شدن از حجم تحریم‌ها طی ۶ ماه گذشته فشار بر اقتصاد ایران کمتر شده و این کشور چندان ضروریت فوری در هرگونه تعامل هسته‌ای در خود نمی‌بیند .

قسمت شیرین این بخش علاوه بر تمدید زمان مذاکرات موافقت آمریکا با انتقال ۲.۸ میلیارد دلار از دارایی‌های مسدود شده این کشور بود و در این ۴ ماه باقی مانده سران ایران هیچ فشاری را برای تغییر مسیر خود احساس نمی‌کنند .

این روزنامه در خاتمه می‌نویسد: یک دهه قبل تقاضا از ایران عدم ساخت بمب هسته‌ای بود و امروز تقاضا کاسته شدن از روند هسته‌ای شدن این کشور است.
    هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....

نظر

• کاظمی
      عضو فعال
      • Sep 2012
      • 331

در اصل توسط bahary پست شده است View Post
      طنز بسیار تلخی است ولی حقیقت دارد.هر ماه حداقل 500میلیون دلار بدون کسب اجازه از ملت ایران برای برقراری حزب الله و حماس و جهاد اسلامی هزینه می کنند.در جنگ 33 روزه 6میلیارد دلار برای بازسازی فوری خرابی های جنگ تحویل سید حسن نصرالله شد........
      این بذل و بخششها در حالی است که بعد از 26 سال از پایان جنگ هنوز مناطق جنگی جنوب و غرب کشور توجه خاصی برای باز سازیشان نشده است و مردم خرمشهر و آبادان از نیازهای اولیه هم محرومند!
      عدم توازن توسعه سیاسی و توسعه اقتصادی بی شک توسعه پایدار به همراه نخواهد داشت...اینو کی می خوان بفهمن سیاسیون ما !
      تومپندارکه خاموشی من...هست برهان فراموشی من...

نظر

• PETROLEUM
        Banned
        • May 2014
        • 853

این مهم هست دوستان : بخوانید

بهروز نعمتی سخنگوی هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی ظهر امروز در جریان بررسی جلسه غیر علنی نمایندگان با محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: با توجه به مذاکرات هسته‌ای، هیئت رئیسه مجلس تصمیم گرفت از آقای ظریف دعوت کند تا درباره مذاکرات و اختلاف نظرهای موجود بین طرفین توضیحاتی ارائه کند.

وی با بیان اینکه بحث‌های امروز درباره غنی‌سازی، موارد اختلافی و همچنین زمان مذاکرات بود، خاطر نشان کرد: آقای ظریف گفت که 1+5 بر این عقیده بودند که مذاکرات را در همین 6 ماهه اول به اتمام برسانند و در هفته آخر نیز فشار زیادی آوردند تا مذاکرات را به اتمام برسانند.
        سخنگوی هیئت رئیسه مجلس گفت: مسائل اختلافی که مقام معظم رهبری نیز یکی از آن موارد را مبنی بر غنی‌سازی 190 هزار سویی ایران اعلام کردند، بحث غنی‌سازی را تحت‌الشعاع خود قرار داد و طبیعتا تمدید مذاکرات پیشنهاد شد و طرف خارجی نیز آن را پذیرفت.

نعمتی با بیان اینکه آقای ظریف گفت که عمده موارد اختلافی درباره تعداد سانتریفیوژها و ظرفیت غنی‌سازی کشورمان است، گفت: آنطور که وزیر خارجه کشورمان توضیح داد، آمریکایی‌ها و دیگر کشورهای طرف غربی پذیرفته‌اند که خواسته‌های به حق ملت ایران را در نظر بگیرند البته این موضوع ادامه دارد.وی اضافه کرد: آقای ظریف گزارشی ارائه داد و بنده فکر می‌کنم برای نمایندگان قانع کننده بود.سخنگوی هیئت رئیسه مجلس با بیان اینکه جلسات بین دولت و مجلس خصوصا تیم مذاکره کننده ادامه خواهد داشت، ادامه داد: فعلا در این مقطع احساس می‌کنیم توضیحات آقای ظریف کافیست.نعمتی با اشاره به اینکه پروتکل الحاقی و موارد غنی‌سازی باید به تصویب مجلس برسد، خاطر نشان کرد: ما هر کجا ببینیم که نیاز است مجلس وارد ماجرا شود، حتما مجلس از پتانسیل خود استفاده خواهد کرد.وی افزود: ما با توجه به بیانات مقام معظم رهبری و تلاش‌های سازنده تیم مذاکره کننده فکر می‌کنیم در حال حاضر نیازی نیست که مجلس از پتانسیل خود استفاده کند اما هر کجایی که نیاز باشد مجلس حتما اثرگذاری خود را خواهد داشت.
        ------------------------------------------------------------------------------

آقای زرنگ بازم زد به اسم بیت و موضوع تمدید رو انداخت گردن بیت !!! واقعا" کارکشته هست :: لابد بیت گفته بود که تاسیسات فردو و اراک رو تعطیل کنید و حتی نقشه تاسیسات زیرزمینی فردو رو (طبق توافقنامه) ، بدی دست آژانس ؟؟؟
        برای کدوم کشورها ، آژانس نقشه تاسیسات زیرزمینی رو درخواست کرده که ما دومیش باشیم ؟
        به زبان بی زبانی گفتی که مجلس ساکت بشه تا هرموقع لازم بود !! خب لااقل به کنگره آمریکا هم میگفتی ساکت بشن تا هرموقع دولت آمریکا تشخیص داد !!
        آخرین ویرایش توسط PETROLEUM؛ 2014/07/22, 13:18.

نظر

• علی کریمی
          عضو عادی
          • Jul 2014
          • 95

این مربوط به مناظرات انتخاباتی سال گذشته هست جالبه یه موقع به 4-5 هزار تا سانتریفیوژ نسل اول که قبل از تحریم ها می گفتن p1(پاکستان 1) یا IR1 راضی بودیم حالا 190 سو هم قانع نیستیم.

در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post

سومین مناظره کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری با موضوع سیاسی برگزار شد.

ولایتی با قرار گرفتن در پشت تریبون سخنان خود را در پاسخ به نقدهای دیگر کاندیداها اینگونه عنوان کرد: : در رابطه با صحبت جلیلی، بنده عرض میکنم دیپلماسی این نیست که انسان در برابر کشورهای دیگر خطابه بخواند. دیپلماسی این نیست که ما یک طرف بنشینیم و آنها طرف دیگر و ما حرف مشخص بزنیم بدون اقدامات دیگر. اینکه می فرماید مال 20 سال پیش است و الان وضعیت فرق کرده ناچارم موضوعی را مطرح کرد. زمانی بعد ازاینکه به قطعنامه های شورای امنیت نرسیده بودیم، آقای سارکوزی مستقیم از من دعوت کرد، برای مذاکره. من با رئیس جمهور صحبت کردم گفت برو. رفتم و یکساعت ملاقات کردیم. ما با سارکوزی درباره عدد سانتریفیوژها به توافق رسیدیم که غنی سازی تعلیق نشود. مثلا 4-5 هزار سانتریفیوژ داشته باشیم. قرار بود ظرف یک هفته یک تیمی به ایران بیایند. سارکوزی گفت من به ایران می آیم و دست دولت و رهبر شما را می فشارم. من آوردم در داخل کشور و منتقل کردم کار متوقف شود. همان زمان که با تاکید رئیس جمهور به فرانسه رفتم ، قائم مقام وزارت خارجه کاردار فرانسه را خواست و گفت که این آقا که آمده نماینده ایران نیست. متاسفانه دولت جواب نداد و نه تنها جواب نداد، موقعی که چنین حرفی به کاردار زدند، وزارت خارجه گفت اگر این خبر زودتر به فرانسه رسیده بود ملاقات تو و سارکوزی لغو شده بود.

می شود کشور را به تحریم ها نرساند. در رابطه با روسیه هم همین اتفاق افتاد. گفتند اگر قول بدهی پوتین بیاید ایران و دست خالی برنگردد ما او را می آوریم. من آوردم ولی بازهم کارشکنی کردند.

در آلماتی 2 آنها پیشنهاداتی کردند که میشد پیش رفت ولی آقای جلیلی نپذیرفت. گفتند غنی سازی 20 درصد را تعلیق و فردو را کند کنی، 3 تحریم را برمیداریم. در پاسخ به آنها گفتند این کارها را میکنیم شما کل تحریم را بردارد. حرف من این است که باید قدم به قدم پیش رفت. کاری که کردند نشان داد نمیخواهند کار پیش برود. اصولگرایی انعطاف ناپذیری نیست. در رابطه با مصالح ملی باید بتوانیم از دیپلماسی به نحو احسن استفاده کنیم. دیپلماسی معامله و تعامل است. سرسختی نشان دادن نیست. دیپلماسی بیانیه پشت میز خواندن نیست. اگر اینطور نبود وضع ما به اینجا نمی رسید.

سعید جلیلی در پاسخ به اظهارات ولایتی عنوان کرد: اگر همین نکته ای که در آخر اشاره کردید همینطوری است. اگر اطلاعات دیگرتان مثل اخبار سومی هست واویلاست. نوار گفتگوهای آلماتی پیاده شده و به آقا داده شده و اتفاقا این گزارش شما را گفتند از کجا دارد میگوید این خلاف است. در آلماتی آنها گفتند 20 درصد را بدهیم در ازای 2 تحریمی که بعدا میخواهد حل شود. یعنی در در برابر آبنبات.این روش شما خطاست. هم سارکوزی و هم روسیه که بحث شد، درباره بعد روسیه بحث و جلسه شد و من خودم رفتم آنجا. سارکوزی هم به شما گفته بود متوقف کنید. لوید که یک کارشناس الیزه است افتخار است بیاید ایران. بعد از آن قضیه سه بار سارکوزی با رئیس جمهور به صورت تلفنی صحبت کرد. نکته ای که قالیباف گفتند درست است ما باید ببینیم ما به ازای چیزی که میدهیم چیست. نباید اخبار را تکه تکه بگوییم با مبنای غلط. ما در آلماتی گفتیم حاضریم گام های متقابل برداریم هر قدر شما بیاید ما هم میاییم. نماینده انگلیس گفت حاضرید همین الان؟ ما گفتیم بله . گفتم شروع کنیم. نماینده آمریکا به انگلیس گفت ساکت چیزی نگو. من گفتم ادامه بدهیم. چه حرفی است که شما میزنید؟ به دلیل منطق محکم ما بود که آنها گفتند باید به مراکزمان برویم و مشورت کنیم.

وی در ادامه عنوان کرد: کاری که آنها درش گیر کردند و جوابی برای منطقمان نداشتند، امروز متاسفانه از سوی فردی مثل شما باید اینطور بیان شود؟ واقعا سوالم این است که اگر اینگونه در سیاست خارجی که حوزه جدی است و منافع کشور است برخورد کنیم حتما نمیتوانیم. کی گفته در گفتگوها فقط اعلام موضع کردیم؟ از سال87 فقط یک قطعنامه صادر کردند و نتوانستند دیگر اجماعی داشته باشند.

ماجرای قرار لاریجانی و سولانا

در بخش دیگری از این مناظره، محسن رضایی گفت: واقعیت این است که افراط و تفریط شده است هم در زمان آقای جلیلی و هم در زمان روحانی. درست است که از جنگ جلوگیری کردیم اما نمی توانستیم اینقدر عقب نشینی نکنیم؟ در زمان جلیلی با سولانا برای 2700 سانتریفیوژ توافق کرده بودیم قبل در زمان آقای لاریجانی. آیا اگر این را مکتوب نکرده بودیم بهتر نبود؟ من در جریان جزئیات هستم. این افراط و تفریط ها از سیاست اصلی نظام دور بوده. باید به آن پایان داده شود. حالا گذشت، سوال این است که میخواهیم از گذشته مان بدون کم و کاست دفاع کنیم؟ اگر بوده که نباید مشکلی داشته باشیم. دوستان خود را حق مطلق ندادند. بالاخره سی و چهار سال تازه پا هستیم و باید تجربه را به گروه های بعدی منتقل کنیم. من در دفاع جلیلی و روحانی یا دوستان دیگر که از خود دفاع میکنند میگویم نباید دفاع از خود را به دفاع از نظام و مردم ترجیح بدهیم. شک ندارم با بسیج همه توانایی ملت ایران میشود اقدامات بزرگ انجام داد مشروط به اینکه صداقت را در پیش بگیریم.
          * جلیلی در نقد به رضایی اما چنین گفت: بین حق و باطل راه رفتن معنی اش دوری از افراط و تفریط نیست. اینکه این کار را کنیم، نشاندهنده دوری از افراط و تفریط نیست. اطلاعاتی هم که آقای رضایی فرمودند مبنایش درست نیست. زمان لاریجانی معاونش با سولانا به توافق رسیدند اما سولانا زد زیرش و قبول نکرد. * حدادعادل: جناب رضایی طوری صحبت میکنند که انگار همه ماها غیرمردمی هستیم و فقط جناب ایشان غصه مردم را میخورد. همه ما به فکر مردم هستیم و برای مردم این حرفها را میزنیم. راه ها متفاوت است ولی هدف تامین سعادت و رفاه مردم است. * ولایتی اما سخن رضایی را تایید کرد و گفت: تایید میکنم صحبت آقای رضایی را. لاریجانی در مذاکرات با سولانا به جای خوبی رسیدند. همین تعداد سانتریفیوژ را توافق کردند. اما درست همزمان با اینکه لاریجانی با سولانا مذاکره می کرد یکی از مقامات بلندپایه اجرایی ما در نمازجمعه گفت ما مذاکره نمیکنیم. آقای سولانا آن تلکس را نشانداد و کارشکنی در کار آقای لاریجانی صورت گرفت. دشمن زمانی که تناقض در بین مسئولان ما می بیند، اینگونه می شود. آنها به توافق رسیدند و میشد هسته ای را حل کرد ولی یک فردی حرف دیگری زد و آن خراب شد. مشابه آن برای خودم هم اتفاق افتاده است. * جلیلی: صحبت ولایتی درست نیست. * ولایتی: اطلاع دقیق دارم که درست است.

نظر

• ایرج اکبری
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 10934

ناگفته هایی از جلسه غیرعلنی:
            ظریف: طرف غربی خواستار تمدید توافقنامه ژنو به مدت چند سال بود/ موارد اختلافی ایران و غرب/ اعتراض دو نماینده به ظریف

عضو فراکسیون رهروان ولایت مجلس شورای اسلامی درباره جلسه غیرعلنی که با حضور وزیر امور خارجه برگزار شد گفت: در این جلسه ظریف در مورد مواضع ایران پیرامون نیروگاه اتمی بوشهر و لزوم تامین اورانیوم این نیروگاه از داخل، رایزنی‌های تیم مذاکره‌کننده در مورد تعداد سانتریفیوژهای مورد نیاز ایران و زیاده‌طلبی‌های طرف غربی برای تمدید توافقنامه ژنو به مدت چندین سال گزارش داد.
            یک نماینده مجلس در گفتگو با خبرنگار پارلمانی مهر در خصوص جلسه غیرعلنی نمایندگان با وزیر امور خارجه گفت: در این جلسه ظریف اعلام کرد که در راستای فرمایشات مقام معظم رهبری خواسته های مردم و نمایندگان مجلس مذاکرات هسته ای را ادامه دادند.

وی گفت: ظریف قاطعانه اعلام کرد که ایران برای رسیدن به نتیجه مطلوب در مذاکرات آمادگی دارد و اگر مشکلی در روند مذاکرات ایجاد شود، از سوی طرف مقابل است.

این نماینده مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: ظریف معتقد بود پیش از مذاکرات جو جهانی علیه ایران بوده و رسانه های بیگانه به گونه ای ایران را قانون‌گریز معرفی کردند که مذاکرات اخیر این جو را به نفع ایران خاتمه داده و ایران را به عنوان کشوری که با جهان تعامل خواهد داشت، معرفی کرده است.

عضو فراکسیون رهروان ولایت مجلس شورای اسلامی ادامه داد: مساله مهمی که در این جلسه مورد بررسی قرار گرفت مساله غنی‌سازی ایران بود، ظریف گفت: طرف غربی در مذاکرات اعلام کرده که اورانیوم مورد نیاز برای مرکز اتمی بوشهر را تامین می‌کنند، اما تیم مذاکره‌کننده تاکید دارد که ایران می خواهد خودش برای نیروگاه بوشهر اورانیوم مورد نیاز را تولید کند.

وی اظهار داشت: ظریف معتقد بود که طرف غربی بر روی تعداد سانتریفیوژها حساس است و خواستار کاهش تعداد سانتریفیوژها است، در حالی که تیم مذاکره کننده ایران معتقد است تعداد سانتریفیوژهای ایران باید به گونه ای باشد که سوخت مورد نیاز نیروگاه بوشهر را پوشش دهد.

این نماینده مجلس تصریح کرد: وزیر امور خارجه اعلام کرد که طرف غربی علاقه مند بود که توافقنامه ژنو تا چندین سال تمدید شود که تیم مذاکره‌کننده مدیریت زمان را از آنها گرفت و تنها اجازه داد که توافقنامه ژنو تا آذر ماه تمدید شود.

وی اظهار داشت: ظریف در ابتدای صحبت های خود اعلام کرد که تیم مذاکره کننده در دولت روحانی برخاسته از اراده قوی و قدرتمند مردم هستند و مذاکرات ما نتیجه انتخابات مردمی است.

عضو فراکسیون رهروان ولایت مجلس شورای اسلامی خاطر نشان کرد: این اظهارات ظریف مورد اعتراض شدید روح‌الله حسینیان و مهدی کوچک‌زاده نمایندگان تهران در مجلس شورای اسلامی قرار گرفت و از وزیر امور خارجه خواستند که در موضوع صحبت کند.

ظریف در پاسخ به آنها گفت: اگر اطلاعات شما بیشتر از ما است می خواهید شما به ما خبر بدهید.

به گزارش خبرنگار مهر، بر اساس شنیده‌ها ظریف در این جلسه ضمن ترسیم مسیر 7 ماهه مذاکرات ایران و غرب کلیاتی از مذاکرات ژنو و موارد اختلاف ایران و غرب در مورد نیروگاه آب سنگین اراک و فوردو ارائه داده است.
            كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• PETROLEUM
              Banned
              • May 2014
              • 853

این دوتا خبر مربوط به امروز رو بگذارید کنار همدیگه : از همین تاپیک هست

این نماینده مجلس تصریح کرد: وزیر امور خارجه اعلام کرد که طرف غربی علاقه مند بود که توافقنامه ژنو تا چندین سال تمدید شود که تیم مذاکره‌کننده مدیریت زمان را از آنها گرفت و تنها اجازه داد که توافقنامه ژنو تا آذر ماه تمدید شود.

-------------------------------------------------------
              وی با بیان اینکه بحث‌های امروز درباره غنی‌سازی، موارد اختلافی و همچنین زمان مذاکرات بود، خاطر نشان کرد: آقای ظریف گفت که 1+5 بر این عقیده بودند که مذاکرات را در همین 6 ماهه اول به اتمام برسانند و در هفته آخر نیز فشار زیادی آوردند تا مذاکرات را به اتمام برسانند.
              (نقل قول از سخنگوی هیئت رئیسه مجلس)
              ------------------------------------------------------------------------------------------

من هیچ چیزی نمی گویم و قضاوت را بعهده خوانندگان می گذارم :::
              میگویند دروغ گفتن مالیات نداره !! ببینید چجور داره این آقای کارکشته با گفته های متناقض ، مجلس رو بهم می ریزه تا عملکرد تیمش رو لاپوشانی کنه :: به اتهام دروغگویی باید استیضاح هم بشه

نظر

• علی کریمی
                عضو عادی
                • Jul 2014
                • 95

در اصل توسط PETROLEUM پست شده است View Post
                این دوتا خبر مربوط به امروز رو بگذارید کنار همدیگه : از همین تاپیک هست

-------------------------------------------------------
                (نقل قول از سخنگوی هیئت رئیسه مجلس)
                ------------------------------------------------------------------------------------------

من هیچ چیزی نمی گویم و قضاوت را بعهده خوانندگان می گذارم :::
                میگویند دروغ گفتن مالیات نداره !! ببینید چجور داره این آقای کارکشته با گفته های متناقض ، مجلس رو بهم می ریزه تا عملکرد تیمش رو لاپوشانی کنه :: به اتهام دروغگویی باید استیضاح هم بشه

از کجا معلوم که این دوتا نماینده مجلس دروغ نگفته باشن؟

نظر

• PETROLEUM
                  Banned
                  • May 2014
                  • 853

محتوای کلی صحبتهای این دوتا نماینده را بخوانید متوجه می شوید دروغ از جانب نماینده ها نبوده :: من واقعا" به این تیم کارکشته ، لایک میدم !!! امتیاز دروغگویی هم اضافه شد
                  البته اینجا توی ایران کسی به اتهام دروغگویی متهم نمی شود :: اون وزیر نفت که مردادماه علنا" توی کمیسیون مجلس دروغ گفت ، برکنارش نکردند حالا اینم فدای سرت !!!
                  اگر توی آمریکا بود قطعا" این دوتا برکنار می شدند :: بگذریم : بنده هم قضاوت در این خصوص این دو خبر مستند را بعهده خوانندگان می گذارم ::
                  گذشت اون دوره ای که هرکی بیاد عملکرد خودش رو بچسبونه به بیت یا خودش رو قایم کنه پشت رای مردم و هرکاری کرد بگه مردم رای دادند ::: این حرفها مصرف تبلیغاتی داره

نظر

• مخبرالدوله
                    عضو فعال
                    • May 2012
                    • 5228

بارها اشاره کردم.....
                    ا.ن 8 بار رفته نیویورک .......
                    کشورا در حد سقوط بهم ریخت و فاجعه ببار آورد.....
                    باندهای تخریب و فساد و ویژه خواری برپا کرد......
                    بنظرتان این باندها ساکت مینشینند؟؟؟؟

مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

نظر

• ایرج اکبری
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 10934

در اصل توسط مخبرالدوله پست شده است View Post
                      بارها اشاره کردم.....
                      ا.ن 8 بار رفته نیویورک .......
                      کشورا در حد سقوط بهم ریخت و فاجعه ببار آورد.....
                      باندهای تخریب و فساد و ویژه خواری برپا کرد......
                      بنظرتان این باندها ساکت مینشینند؟؟؟؟

با سلام آقای مخبر آیا این باندها دین و ایمان ترس از خدا ندارد که دست از سر کشور ومردم برداند تا بتوانیم یک مدتی با آرامش زندگی کنیم !! با تشکر !
                      كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• مخبرالدوله
                        عضو فعال
                        • May 2012
                        • 5228

در اصل توسط ایرج اکبری پست شده است View Post

با سلام آقای مخبر آیا این باندها دین و ایمان ترس از خدا ندارد که دست از سر کشور ومردم برداند تا بتوانیم یک مدتی با آرامش زندگی کنیم !! با تشکر !
                        حب الدنیا راس کل خطیه
                        شهوت قدرت و مال(دنیا) از شهواتیست که در تمام طول عمر دست از سر انسان بر نمیدارد.....
                        طیفی از روحانیت(همانند اقشار دیگر) در تمام اعصار بعداز پیدایش به سمت قدرت طلبی و شهوت دنیا
                        تمایل داشته اند....
                        آخوندهای درباری در زمان شاه.....
                        آخوندهای راحت طلب که در زمان انقلاب به گوشه ایی خزیدند و بعداز ارتحال حضرت امام خمینی(ره)
                        به یکباره سراز قدرت درآوردند...
                        با توجه به حکومت دینی ما این قشر از روحانیونی که فرصت طلب هستند و اکثرا در اطراف ا.ن حلقه زده اند
                        همانند مصباح....آقا تهرانی.و رسایی و........ از خطرناکترین اقشاری هستند که میتونن کشور را به آشوب بکشند...
                        البته ا.ن با تقویت ویژه خواران بازوی این گروه را در بخش اقتصادی تقویت کرد...

مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

نظر

• والیخان
                          عضو فعال
                          • Oct 2013
                          • 413

در اصل توسط ایرج اکبری پست شده است View Post

این باندهافقط دلواپسی دارن

نظر

• rajabnejad
                            عضو فعال
                            • Jan 2012
                            • 4331

وزیر امور خارجه:
                            غرب برای توافق تا ابد فرصت ندارند

اکونیوز:وزیر امور خارجه گفت: در این دوره از مذاکرات هسته ای احساس کردم طرف مقابل به حرف ما گوش می دهد و در مورد آن فکر می کند و 1+5 به این نتیجه رسیده است که تا ابد فرصت برای توافق وجود ندارد.

به گزارش خبرگزاری اقتصادی ایران(econews.ir)،"محمد جواد ظریف"با اشاره به رویکرد 1+ 5 و طرف غربی مذاکرات هسته ای در دور اخیر، گفت: در بحث مذاکرات نرم و سخت شدن طرف مذاکره مطرح نیست بلکه باید دانست تا توافق صورت نگیرد همه برای رسیدن به مواضع خود تلاش می کنند.
                            وی با بیان اینکه در این دوره از مذاکرات هسته ای احساس کردم طرف مقابل به حرف ما گوش می دهد و در مورد آن فکر می کند، افزود: 1+5 به این نتیجه رسیده است که تا ابد فرصت برای توافق وجود ندارد.
                            ظریف با بیان اینکه طرف های مذاکره هسته ای می دانند که تنها راه برای حل موضوع هسته ای توافق است، توضیح داد: آنها مشاهده کردند که فشار بر مردم ایران تاثیر نداشته و ملت ایران در انتخابات ریاست جمهوری با شکوهی هر چه بیشتر شرکت کردند، بنابراین هرچه جلوتر می رویم طرف مقابل برای ورود به مذاکره آمادگی بیشتری پیدا می کند.
                            وی با اشاره به موارد مورد اختلاف در مذاکرات هسته ای بین ایران و 5+1 نیز گفت: حق غنی سازی، آب سنگین و تحریم ها از موارد مورد اختلاف است که در مورد همه آنها بحث خواهیم کرد.
                            وزیر امور خارجه با اشاره به مباحث مطرح شده در مذاکره با 5+1 در خصوص تعداد و نوع سانتریفیوژها گفت: مواضع ما در خصوص تعداد سانتریفیوژ ها مشخص است و اصرار طرف مقابل بر روی این موضوع بی تاثیر است.
                            وی به خانه ملت گفت: اگر غربی ها با نگاه مبتنی بر توافق ژنو و اطمینان بر صلح آمیز بودن فعالیت هسته ای ایران، پیش بروند موضوع حل خواهد شد.
                            هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....

نظر

• ایرج اکبری
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 10934

در اصل توسط مخبرالدوله پست شده است View Post
                              حب الدنیا راس کل خطیه
                              شهوت قدرت و مال(دنیا) از شهواتیست که در تمام طول عمر دست از سر انسان بر نمیدارد.....
                              طیفی از روحانیت(همانند اقشار دیگر) در تمام اعصار بعداز پیدایش به سمت قدرت طلبی و شهوت دنیا
                              تمایل داشته اند....
                              آخوندهای درباری در زمان شاه.....
                              آخوندهای راحت طلب که در زمان انقلاب به گوشه ایی خزیدند و بعداز ارتحال حضرت امام خمینی(ره)
                              به یکباره سراز قدرت درآوردند...
                              با توجه به حکومت دینی ما این قشر از روحانیونی که فرصت طلب هستند و اکثرا در اطراف ا.ن حلقه زده اند
                              همانند مصباح....آقا تهرانی.و رسایی و........ از خطرناکترین اقشاری هستند که میتونن کشور را به آشوب بکشند...
                              البته ا.ن با تقویت ویژه خواران بازوی این گروه را در بخش اقتصادی تقویت کرد...
                              آقای پس اینگونه افراد چه فرقی با حیوان دارند البته ببخشید از بیان این کلمه و بسیار سخته از این مسیر توبه کنند و به سمت خدا بیایند !!! چه فایده این عمر کوتاه هم تمام میشه آنچه که می ماند نام نیک و اعمال خالصانه با تشکر

نظر

• ایرج اکبری
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 10934

ولایتی: به توافق ایران و 1+5 بر سر غنی‌سازی امیدوار هستیم:*

سه‌شنبه ۳۱ تیر ۱۳۹۳ - ۲۲:۲۲

رئیس مرکز تحقیقات استراتژیک کشورمان گفت: ‌امیدواریم تیم مذاکره‌کننده ما با پیروی از خطوط تعیین شده توسط رهبری بتواند با اعضای 1+5 به توافق برسد.>:D<

به گزارش خبرنگار سیاسی خارجی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، علی اکبر ولایتی در نشستی صمیمانه با اصحاب رسانه در مرکز تحقیقات استراتژیک در پاسخ به سوال خبرنگار ایسنا در رابطه با این که گفته می شود ایران و اعضای 1+5 در مورد سطح غنی‌سازی اورانیوم هنوز به توافق نرسیده‌اند و این که آیا طی چهار ماه باقی مانده از زمان مذاکرات در این زمینه توافقی حاصل خواهد شد یا خیر، گفت: کشورهای مختلفی عضو 1+5 هستند که لزوماً در سیاست خارجه با یکدیگر توافق ندارند.

وی ادامه داد: نمونه بارز این اختلافات میان اعضای 1+5 مشکلاتی است که میان روسیه و آمریکا در رابطه با مسأله اوکراین وجود دارد. همچنین رویکرد روسیه و چین در رابطه با سوریه و عراق با موضع قبل تفاوت دارد. علاوه بر این، مواضع آمریکا در حمایت تجزیه‌طلبی در چین در تعارض با خواسته های دولت چین است.

رئیس مرکز تحقیقات استراتژیک با بیان این که لزوما‌ً اعضای 1+5 مواضع یکسانی در مسائل مختلف ندارند، خاطرنشان کرد: روابط چین با ایران اصلاً قابل مقایسه با روابط ما با آمریکا و حتی اروپا نیست و تقریباً‌ حجم روابط ما با چین چیزی حدود 45 میلیارد دلار است و بیشترین کمک ها و مساعدت ها در زمینه های اقتصادی علمی و تکنولوژی میان ایران و چین برقرار است. همچنین میان ایران و روسیه نیز روابط خوبی برقرار است و با برخی از کشورهای اروپایی نیز سطح روابط ما با سایر کشورهای غربی متفاوت است. گروه 1+5 فقط برای مقابله با ایران شکل گرفت و زمانی که ما حسن نیت‌مان را به دنیا و افکار عمومی دنیا نشان بدهیم، دیگر نمی توانند نظراتشان را به ما تحمیل کنند.

ولایتی تأکید کرد: غربی‌ها تمایلی زیادی داشتند که این مذاکرات ادامه یابد. البته ما هم همیشه خواستار مذاکره و گفت‌وگو هستیم ولی این طور نیست که آنها امتیازی به ایران داده باشند بلکه از آنجایی که آمریکایی‌ها و غرب خودشان در دنیا با مشکلات زیادی مواجه هستند، تمایل زیادی به انجام مذاکره با ما دارند. برای مثال می توان به صحبت های جان کری اشاره کرد که بدون اطلاع میکروفونش پخش شد که نشان می داد که خود آمریکایی ها از اقدامات صهیونیست‌ها راضی هستند و تا مدتی فقط رجزخوانی کردند ولی حالا با رزمندگان حماس و جهاد اسلامی روبرو شده و به مشکل برخورده اند.

رئیس مجمع مرکز تحقیقات استراتژیک در رابطه به بحث هسته‌ای ایران و تمدید مدت مذاکرات به خبرنگار ایسنا گفت: با توجه به مشکلاتی که در عراق، افغانستان، سوریه و در جهان وجود دارد، اعضای 1+5 نیز به دنبال آن هستند تا مسأله هسته‌ای ایران را که کم‌کم افکار عمومی جهان به صلح‌آمیز بودن و صحت ادعاهای ما پی برده اند، آبرومندانه حل و فصل کنند و با مواضع محکم و طبق خطوطی که مقام معظم رهبری بر آن تصریح کردند، پیش خواهیم رفت.=D>

وی تصریح کرد: قصد ما از داشتن انرژی هسته‌ای انجام کارهای تحقیقاتی و آزمایشگاهی نیست بلکه ما به دنبال کارهای صنعتی و استفاده صلح‌آمیز از انرژی هسته‌ای هستیم و همچنین ما قطعاً امید داریم که با استمرار مردم ایران و تبعیت مذاکره‌کنندگان از خطوط ترسیم توسط مقام معظم رهبری ان‌ شاء الله در مذاکرات موفق خواهیم بود.

نظر

در حال کار...
                                X