آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • rajabnejad
    عضو فعال
    • Jan 2012
    • 4331

    #9496
    پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

    گزارش آژانس انرژی اتمی در مورد ایران؛
    ایران درحال اجرای تعهدات خود است


    اکونیوز:آژانس بین المللی انرژی اتمی چهارشنبه شب گزارش تازه خود در مورد برنامه هسته ای ایران را منتشر کرد.

    به گزارش خبرگزاری اقتصادی ایران(econews.ir)،آژانس بین المللی انرژی اتمی چهارشنبه شب تازه ترین گزارش خود در مورد برنامه هسته ای ایران و روند اجرای برنامه مشترک اقدام را منتشر کرد.
    در این گزارش که در اختیار اعضای آژانس قرار گرفته، دیده بان هسته ای سازمان ملل تائید کرده است که ایران اجرای گام های لازم برای عمل به تعهدات خود بر اساس تمدید برنامه مشترک اقدام را آغاز کرده است.
    همانطور که انتظار می رفت، آژانس در این گزارش همچنین بر پایبندی ایران به توافق موقتی که سال گذشته در شهر ژنو میان ایران و گروه موسوم به 1+5 منعقد شد، صحه گذاشته است. توافق موقت ژنو پایان تیر ماه امسال به مدت 4 ماه تا سوم آذر تمدید شد.


    آژانس که از سوی طرفین به عنوان ناظر اجرای تعهدات هسته ای ایران در نظر گرفته شده، ماهانه گزارشی را در مورد روند پیاده سازی گام های توافقی، منتشر می کند.
    در گزارشی که چهارشنبه شب منتشر شد، اعلام شده است که ایران در طول یک ماه گذشته، حدود 3.5 کیلوگرم از ذخایر اکسید اورانیوم با غنای 20درصد خود را برای تولید سوخت، مصرف کرده است. ایران همچنین به آژانس اعلام کرده است که بیش از 4 تن از ذخایر گاز اورانیوم غنی شده تا سطح حدود 2درصد را رقیق می کند.


    بر اساس تمدید توافق موقت ژنو، ایران متعهد شده است که بخشی از ذخایر اکسید اورانیوم خود را به سوخت تبدیل کرده و میزان زیادی از ذخایر اورانیوم با غنای پائین خود را رقیق کند.
    خبرگزاری رویترز ساعتی پیش به نقل از دیپلمات ها گزارش داده بود که آژانس در گزارش چهارشنبه شب خود، پایبندی ایران به توافق ژنو را تائید می کند.
    در ادامه متن کامل این گزارش که در اختیار خبرگزاری فارس قرار گرفته، آمده است:
    وضعیت برنامه هسته‌ای ایران در ارتباط با برنامه مشترک اقدام
    گزارش مدیر کل
    1. همانطور که در سند GOV/2014/2 عنوان شده بود، گزارش پیش رو اطلاعاتی را در مورد وضعیت برنامه هسته‌ای جمهوری اسلامی ایران در ارتباط با «اقدامات داوطلبانه» که ایران به عنوان بخشی از برنامه مشترک اقدام که در 24 نوامبر 2013 بین ایران و گروه E3+3 مورد توافق قرار گرفت، با اجرای آن‌ها موافقت کرد، ارائه می‌کند. برنامه مشترک اقدام در تاریخ 20 ژانویه 2014، در ابتدا برای یک دوره 6 ماهه اجرایی شد. مدت اجرای برنامه مشترک اقدام، در تاریخ 24 جولای 2014 تا 24 نوامبر 2014 تمدید شد.
    2. آژانس تائید می‌کند که از تاریخ 20 ژانویه تاکنون، ایران:
    I) در هیچ‌یک از تأسیسات اعلام‌شده خود اقدام به غنی‌سازی بالای 5درصد نکرده است؛
    II) در هیچ‌یک از تأسیسات اعلام‌شده خود از آبشارها در وضعیت به هم پیوسته استفاده نکرده است؛
    III) عملیات رقیق‌سازی (کاهش سطح غنا به حداکثر 5درصد) نیمی از مواد هسته‌ای را که در تاریخ 20 ژانویه 2014 به فرم UF6 غنی شده تا سطح اورانیوم 235 با غنای تا 20درصد بودند، تکمیل کرده است
    IV) مقدار 100 کیلوگرم از UF6 غنی‌شده تا سطح اورانیوم 235 با غنای 20درصد را به منظور تولید اکسید اورانیوم، در کارخانه تولید صفحات سوختی به روند تبدیل تزریق کرده است؛
    V) در کارخانه تولید صفحات سوختی هیچ خط تبدیلی برای بازگرداندن اکسید اورانیوم به وضعیت UF6 نداشته؛
    VI) «هیچ پیشرفت بیشتری» در فعالیت‌هایش در کارخانه غنی‌سازی سوخت (FEP)، کارخانه غنی‌سازی سوخت فردو (FFEP) یا رآکتور اراک (رآکتور IR-140) انجام نداده است، از جمله در زمینه تولید یا آزمایش سوخت برای رآکتور IR-140؛
    VII) پرسشنامه اطلاعات طراحی بروزشده‌ای برای رآکتور IR-140 ارائه کرده و با اقدامات پادمان‌های ایمنی آژانس برای رآکتور، موافقت کرده است؛
    VIII) مقدار 1505 کیلوگرم از UF6 غنی‌شده تا سطح اورانیوم 235 با غنای 5درصد را برای تبدیل به اکسید اورانیوم، به پروسه تبدیل کارخانه پودر UO2 تزریق کرده است؛
    IX) به فعالیت‌های تحقیقات و توسعه تحت پادمان‌ها در کارخانه پایلوت غنی‌سازی سوخت (PFEP) ادامه داده است، بدون آنکه اورانیوم غنی‌شده‌ای انباشت کند؛
    X) در هیچ‌یک از تأسیساتی که آژانس به آن‌ها دسترسی دارد، از جمله رآکتور تحقیقاتی تهران (TRR) و تأسیاست تولید رادیوایزوتوپ مولیبدیوم، یودین و زنون، دست به اقدامات مرتبط با بازفرآوری نزده است؛
    XI) دسترسی مدیریت‌شده به معدن اورانیوم و آسیاب «گچین»، همچنین معدن اورانیوم «ساغند» و کارخانه تولید اورانیوم اردکان، به علاوه اطلاعات مربوط به آن‌ها را فراهم کرده است؛
    XII) به ارائه دسترسی روزانه به تأسیسات غنی‌سازی در نطنز و فردو ادامه داده است؛
    XIII) به ارائه دوره‌ای دسترسی به کارگاه‌های مونتاژ سانتریفیوژ، کارگاه‌های تولید روتور سانتریفیوژ و تأسیسات ذخیره‌سازی ادامه داده و اطلاعات مربوطه به آن‌ها را فراهم کرده است؛
    XIV) و، در ارتباط با نظارت پیشرفته، موارد زیر را ارائه داده است؛
    • نقشه‌های تأسیسات هسته‌ای و توضیحات مربوط به هریک از ساختمان‌های هر سایت؛
    • توضیحات مربوط به ابعاد فعالیت‌هایی که در هریک از مکان‌های دخیل در فعالیت‌های مشخص هسته‌ای، صورت می‌گیرد؛
    • و، اطلاعات مربوط به معادن و آسیاب‌ها و همچنین مواد اولیه.
    3. علاوه بر این، آژانس تائید می‌کند که از تاریخ 24 جولای 2014، ایران:
    I) حدود 3.5 کیلوگرم U3O8 را با هدف تولید قطعات سوختی برای رآکتور تحقیقاتی تهران، مورد استفاده قرار داده و آن را از فرم UF6 به اورانیوم 235 با غنای تا 20درصد تبدیل کرده است.
    II) به اطلاع آژانس رسانده است که حدود 4118 کیلوگرم از UF6 غنی‌شده تا سطح اورانیوم 235 با غنای 2درصد را تا سطح غنای اورانیوم طبیعی، رقیق می‌کند
    هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....

    نظر

    • ایرج اکبری
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 10934

      #9497
      پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

      بین الملل > ایران در جهان
      گزارش وزارت دفاع آمریکا درباره استراتژی نظامی ایران/ سیاست نظامی تهران دفاعی و بازدارنده است

      وزارت دفاع آمریکا"پنتاگون "در گزارشی محرمانه به کنگره آمریکا تاکید کرد که سیاست نظامی ایران کاملا دفاعی و بازدارنده ومبتنی بر سازوکارهای دیپلماتیک است.
      به گزارش خبرگزاری مهر، رسانه آمریکایی بلومبرگ به نقل از یک گزارش محرمانه مربوط به بررسی های وزارت دفاع آمریکا از سیاست های نظامی ایران نوشت: در حالیکه جمهوری اسلامی ایران رزمایش های نظامی خود را بطور علنی کاهش داده است اما همچنان در حال تقویت توان نظامی خود در داخل و در نزدیکی تنگه هرمز است.

      در بخشی از این گزارش که حالت محرمانه ندارد و در 7 جولای طی یک یادداشتی از سوی وزیر دفاع آمریکا به کنگره این کشور ارائه شده است با طرح این ادعا که ایران در حال تقویت توان نظامی خود است ، تاکید شده که توان دفاعی ایران صرفا مبتنی بر استراتژی باز دارندگی است .

      در این گزارش آمده است: استراتژی نظامی ایران دفاعی است و برای بازدارندگی ، نجات از حملات اولیه ، تلافی حملات مهاجمین و اعمال راه کار دیپلماتیک طراحی شده است.

      در این گزارش ادعا شده است بعد از روی کار آمدن حسن روحانی در ایران برخی تاکتیک های نظامی ایران تغییراتی کرده است بطوریکه اعلام توانمندی های نظامی ایران از طریق رسانه های عمومی تا میزان زیادی کاهش یافته است امری که پیش از این یک روند خبری ساده ای بود که معمولا در رسانه های دولتی ایران مانندخبرگزاری مهر منتشر می شد.

      در گزارش ارائه شده توسط چاک هیگل وزیر دفاع آمریکا به تشریح توانمندی های نظامی متعارف و غیر متعارف و توانمندی هسته ای ایران و شکاف اطلاعاتی آمریکا درباره ایران پرداخته شده است.
      كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

      نظر

      • amirabbas2011
        عضو فعال
        • Nov 2013
        • 651

        #9498
        پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

        عراقچی: اگر به توافق نهایی نرسیم، فاجعه رخ نمی دهد/احتمالا دیدار دیگری را با آمریکایی‌ها خواهیم داشت

        معاون امور حقوقی و بین الملل وزیر امور خارجه گفت: توافق ژنو فرصتی ایجاد کرده است تا به توافق نهایی برسیم اما اگر هم به توافق نرسیم فاجعه ای رخ نمی‌دهد.


        سیدعباس عراقچی موضوعاتی چون میزان غنی‌سازی، تاسیسات اراک، مدت توافق نهایی و تحریم‌ها را بخشی از مذاکرات تیم مذاکره کننده هسته‌ای و گروه 5+1 دانست و افزود: اختلافات در برخی از این موضوعات کماکان وجود دارد و در برخی از موضوعات هم مقداری نزدیک تر شده‌ایم.




        وی با بیان این‌که «گزینه‌های مختلفی در این‌باره وجود دارد» ابراز امیدواری کرد که در یک ماه آینده بتوانیم در دیدارها و مذاکرات دوجانبه برخی از این‌ها را حداقل به هم نزدیک‌تر کنیم و بتوانیم در جلسه بعدی که در حاشیه مجمع عمومی سازمان ملل خواهیم داشت، پیشرفت‌های قابل توجهی داشته باشیم تا بعد بتوانیم مذاکرات را در موعد مقرر خود تا 24 نوامبر به پایان برسانیم.




        وی مذاکرات را پیچیده و مفصل دانست و گفت: حتی زمانی که توافق اولیه صورت گیرد تا به توافقی واقعی تبدیل شود شاید به ده‌ها و صدها ساعت مذاکرات در هر موضوع نیاز باشد.

        معاون وزیر امورخارجه ابراز امیدواری کرد در یک ماه آینده بتوانیم مقداری در این موضوعات نزدیک‌تر شویم که البته لازمه‌اش این است که در طرف مقابل حسن نیت وجود داشته باشد و از زیاده‌خواهی خودداری شود.




        وی افزود: در این حال باید درباره راه حل های خلاقانه ای که می تواند خواسته های هر دو طرف را پوشش دهد بیشتر فکر کنیم و به چنین راه حل هایی برسیم.




        وی همچنان از برگزاری نشست‌های دوجانبه با اعضای 5+1 قبل از نشست مجمع عمومی سازمان ملل خبر داد و گفت: این نشست‌ها در همه سطوح خواهد بود و اوایل سپتامبر نیز آقای دکتر ظریف و خانم اشتون دیدار خواهند کرد.




        عضو ارشد تیم مذاکره کننده تیم هسته ای افزود: دیدار با کشورهای 5+1 به شکل دو جانبه اما با سه کشوری اروپایی خواهد بود که در حال تنظیم آن هستیم.




        وی گفت:‌ احتمالا دیدار دیگری را با آمریکایی‌ها خواهیم داشت و در پی دیدارهای دو جانبه‌ای با مقامات روسیه و چین هستیم گرچه مشورت های ما با این دو کشور مستمر است و مدام از کانال‌های مختلف با آنان در تماسیم.




        وی افزود:‌ در یک ماه آینده در سطوح و به شیوه های مختلف مذاکرات را با هدف رایزنی و تبادل نظر بیشتر خواهیم داشت و درباره گزینه‌های مختلفی که ممکن است مطرح شود فکر می‌کنیم تا بتوانیم برای جلسه 5+1 در حاشیه مجمع عمومی سازمان ملل به جمع‌بندی برسیم.




        عراقچی گفت:‌ البته حتی اگر در این نشست‌ها به جمع‌بندی برسیم به معنی این نیست که در نیویورک به توافق خواهیم رسید؛ زیرا حتی با رسیدن به جمع‌بندی اولیه هنوز چند ماه حداقل دو سه ماه نیاز به مذاکرات جدی و کارشناسی است تا آیین‌نامه‌های اجرایی را هم تهیه کنیم.




        وی افزود: اگر همه چیز خوب پیش برود امیدواریم تا قبل از 24 نوامبر، 3 ‌آذر که مهلت ماست به مقصود برسیم و اگر هم نرسیم همانطور که بارها گفته ایم فاجعه‌ای رخ نمی‌دهد به هر حال ممکن است که دو طرف به وضع پیش از توافق ژنو بازگردند.

        وی تاکید کرد:‌ البته این به معنی این نیست که در چنین شرایطی دیپلماسی تمام می‌شود دیپلماسی هیچگاه تمام نمی‌شود و همیشه راه‌هایی برای ادامه مذاکرات دیپلماتیک هست فقط ممکن است شیوه‌ها و شکلش فرق کند.



        معاون امور حقوقی و بین الملل وزیر امور خارجه گفت: به هر حال توافق ژنو فرصتی ایجاد کرده است تا به توافق نهایی برسیم اما اگر به توافق هم نرسیم وضع دیگری خواهد بود و فاجعه‌ای رخ نمی‌دهد.




        وی در گفت‌وگو با واحد مرکزی خبر، تاکید کرد:‌ ملت ایران ملتی بزرگ و قدرتمنداست و هیچ‌کس نمی‌تواند نقش ایران را در منطقه وجهان نادیده بگیرد؛ دنیا حتما به حقوق مردم ایران در همه موضوعات احترام خواهد گذاشت.

        نظر

        • ایرج اکبری
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 10934

          #9499
          پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

          کارشناس مسائل امنیتی آمریکا: تردیدی ندارم که مذاکرات هسته ای نتایج مثبت و سازنده خواهد داشت
          نیویورک- ایرنا- دکتر جیمز والش پژوهشگر آمریکایی مسائل امنیتی جهان ضمن تقدیر از هوشمندی تیم مذاکره کننده ایرانی در دور تازه گفتگو های هسته ای، تمدید مهلت این گفتگو ها را نشانه اشتیاق طرفین به حصول یک توافق نهایی دانست و گفت که تردیدی ندارد که این گفتگو ها به نتایج مثبت و سازنده ای منتهی خواهد شد.
          کارشناس مسائل امنیتی آمریکا: تردیدی ندارم که مذاکرات هسته ای نتایج مثبت و سازنده خواهد داشت
          جیمز والش کارشناس مسائل امنیتی و پژوهشگر ارشد پروژه مطالعات امنیتی انستیتوی تکنولوژی ماساچوست در گفت و گو با ایرنا گفت که به نظر او احتمال به نتیجه رسیدن این مذاکرات بخصوص با توجه به میل و اشتیاقی که در طرفین مذاکرات دیده می شود، بسیار زیاد است.

          وی افزود همین که طرفین بر سر تمدید مهلت گفت و گو ها به توافق رسیده اند، نشان می دهد که آن ها و بخصوص ایران و آمریکا خواهان رسیدن به یک توافق جامع و دراز مدت هستند وگرنه مثل دفعات گذشته به محض برخورد با یک مشکل شانه بالا می انداختند و مذاکرات را ترک می کردند.


          این پژوهشگر آمریکایی دلیل توفیق مذاکرات اخیر را هوشمندی و تلاش طرفین و بویژه هوشیاری تیم مذاکره کننده ایرانی دانست و افزود : به نظر من دولت جدید ایران با استفاده از همه تجارب گذشته به این قدرت دست یافته است تا راه را برای رسیدن به یک توافق جامع هموار کند.

          جیمز والش ادامه داد که هر دو طرف با تجریه شکست های پیاپی مذاکرات قبلی به این آگاهی رسیده اند که در مذاکره به نرمش و سازش نیاز دارند تا بتوانند به نقاط مشترکی دست پیدا کنند وگرنه هیچ مذاکره ای بدون سازش و گذشت به نتیجه نخواهد رسید.

          وی در پاسخ به این سوال که در مذاکرات ماه سپتامبر انتظار چگونه گذشت هایی از سوی طرفین می رود، گفت که در این مذاکرات 2 و یا 3 موضوع عمده وجود دارد که طرفین باید بر سر آن ها به توافق برسند و اولین موضوع حجم و زمان غنی سازی ها است.



          ** استفاده از فناوری هسته ای حق ایران

          والش در توضیح این موضوع گفت : حالا دیگر کسی در مورد این که برنامه های هسته ای حق مسلم ایران است، تردیدی ندارد و همه بر سر این موضوع به توافق رسیده اند و در نتیجه فقط این سوال مطرح است که به چه حجم و تا چه مدتی.

          وی افزود که به نظر او مسئله فاز بندی تولید سانتریفیوژ ها موضوع دومی است که طرفین در این مذاکرات به بحث و بررسی در مورد ان خواهند پرداخت و هردو طرف نیاز خواهند داشت تا برای رسیدن به راه هایی به منظورتوافق بر سرچگونگی و تعداد این سانتریفیوژ ها پیدا کنند.

          والش ادامه داد: مثلا ممکن است توافق بشود که ایران در نخستین مرحله مقدار معینی از سانتریفیوژ ها را تولید کند و در مرحله بعدی به نسبت نیاز و اقتضای برنامه های هسته ای کشور این تعداد تغییر نماید.

          این کارشناس مسائل امنیتی سومین موضوع مورد بحث در این گفت و گو ها را طول مدت این توافق ها پیش بینی کرد و گفت: ایران و آمریکا در این گفت و گو ها باید ببینند که آیا بهتر است طول زمان توافق نهایی مثلا 3 ساله باشد و یا پنج ساله و یا هر مدت دیگری.

          والش در پاسخ به این سوال که آیا به نظر شما محافظه کاران آمریکایی در این مرحله نیز به کارشکنی ها و تبلیغات خود به منظور فلج کردن این گفت و گو ها و جلوگیری از رسیدن به یک توافق نهایی ادامه خواهند داد، گفت: مخالفان در هر دو کشور در ابتدای امضای توافقنامه موقت در نوامبر سال گذشته تلاش هایی را برای عقیم ساختن آن شروع کردند که خوشبختانه به نظر می رسد هردو گروه در این تلاش ها ناکام مانده اند و دلیل آن هم این است که گفت و گو ها نه تنها به شکست منجر نشد بلکه به مدت چهار ماه دیگر تمدید شده است.

          کارشناس امنیتی آمریکا با بیان این که احتمال ادامه تلاش گروه های مخالف همچنان وجود خواهد داشت، گفت : آنچه اهمیت دارد، این است که طرفین با هوشیاری راه رسیدن به یک توافق نهایی را هموار کنند و وقتی چنین توافقی حاصل بشود آن وقت گروه های مخالف در دو کشور ناگزیر به تسلیم خواهند شد و مذاکره کنندگان خواهند توانست بجای آن که صرفا به قول و وعده در مورد موفقیت این مذاکرات اکتفا کنند با اتکای به توافق به دست آمده حقانیت و درستی راهی را که رفته اند، به اثبات برسانند.

          وی افزود با حصول چنین توافقی رهبران هر دو کشور به مخالفان خود ثابت خواهند کرد که تلاش و هوشیاری آن ها به حصول این توافق منتهی شده و از این پس اگر اختلال و اشکالی پیدا بشود گناهش به گردن آن ها یعنی مخالفان خواهد بود
          .
          كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

          نظر

          • ایرج اکبری
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 10934

            #9500
            پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

            موحدی کرمانی: پیشنهاد ایران به غرب برد- برد است


            جمعه ۳۱ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۴:۱۴
            خطیب نماز جمعه تهران پیشنهاد ایران برای آمریکا، غرب و 1+5 را یک پیشنهاد برد- برد دانست که به نفع منطقه،‌ غرب و ایران است.

            به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، آیت‌الله موحدی کرمانی در خطبه‌های امروز نماز جمعه تهران اظهار کرد: من به آمریکا ، غرب و 1+5 نصیحت می‌کنم که پیشنهاد ایران را بپذیرند چون این یک پیشنهاد برد- برد است که هم به نفع منطقه ، هم غرب و هم ایران خواهد بود. و اگر این پیشنهاد را نپذیرند دیگر برد- برد نخواهد بود و به بازی برد- باخت تبدیل می‌شود.
            كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

            نظر

            • amirabbas2011
              عضو فعال
              • Nov 2013
              • 651

              #9501
              پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

              رويترز مدعي شد: همکاري‌هاي ايران و آژانس به کندي پيش مي‌روند


              خبرگزاري انگليسي رويترز ادعا مي‌کند آژانس بين‌المللي انرژي اتمي پيشرفت‌هاي محدودي در جلب همکاري ايران براي پاسخگويي به سوالات اين نهاد نظارتي سازمان ملل داشته است.

              در حالي که تنها سه روز به پايان موعد همکاري‌هاي ايران و آژانس بين‌المللي انرژي اتمي مانده خبرگزاري انگليسي رويترز از قول برخي ديپلمات‌هايي که اشاره‌اي به نام آنها نکرده مدعي پيشرفت کند همکاري‌هاي دو طرف شده است.

              ايران و آژانس بين‌المللي انرژي اتمي در ماه نوامبر به توافق رسيدند در يک بسته همکاري مشتمل بر 5 بند، مشارکت‌هاي دوجانبه که مدتي متوقف مانده بود را از سر بگيرند.

              از جمله موارد قيد شده در بسته همکاري‌هاي ايران و آژانس، ارائه اطلاعات درباره آزمايش‌هايي است که ادعا مي‌شود ايران درباره مواد منفجره انجام داده است. ارائه اين اطلاعات بخشي از تحقيقات آژانس بين‌المللي انرژي اتمي درباره آنچه «جنبه‌هاي نظامي احتمالي برنامه هسته‌اي ايران» خوانده مي‌شود.

              موضوع ديگري که ايران بايد تا 25 آگوست (سوم شهريور) با آژانس درباره آن همکاري کند، تحقيقاتي است که گفته مي‌شود ايران درباره قدرت انفجاري مواد منفجره هسته‌اي انجام داده است.

              منابع ديپلماتيک مي‌گويند ايران و آژانس احتمالاً گفت‌وگو درباره اين دو موضوع را آغاز کرده‌اند اما به نوشته رويترز، آنها، در عين حال احساس مي‌کنند تهران هنوز اطلاعات يا توضيحات لازم را درباره آنها ارائه نکرده است.

              ديپلمات‌ها با بيان اينکه ايران گاه براي دادن امتياز تا دقايق پاياني تعلل کرده است مي‌گويند ايران هنوز براي اجراي گامهاي مورد نظر آژانس زمان دارد.

              يوکيو آمانو، مدير کل آژانس بين‌المللي انرژي اتمي پس از سفر به تهران در روز يکشنبه گفت که اجراي پنج گام همکاري ايران و آژانس آغاز شده است.

              آقاي آمانو پس از ديدار با حجت‌الاسلام حسن روحاني، رئيس جمهوري ايران و ساير مقامات بلندپايه گفت ايران براي همکاري در زمينه اين تحقيقات طولاني مدت، قول مساعد داده است.

              جمهوري اسلامي ايران، به تأييد آژانس بين‌المللي انرژي اتمي، در ماه مه، به عنوان اولين گام از همکاري‌ها، اطلاعاتي مورد نياز اين نهاد نظارتي سازمان ملل درباره چاشني‌هاي انفجاري را در اختيار آن قرار داده است.

              نظر

              • وحید 20
                ستاره‌دار(98)
                • Mar 2011
                • 29911

                #9502
                پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                مهدی سنایی سفیر ایران در روسیه در صفحه شخصی خود در فیس‌بوک از سفر ظریف به مسکو خبر داده است.
                وزیر امور خارجه کشورمان به روسیه سفر خواهد کرد. به گزارش ایسنا، مهدی سنایی سفیر ایران در روسیه در صفحه شخصی خود در فیس‌بوک از سفر ظریف به مسکو خبر داده است.
                وی اضافه کرده است:‌ «جمعه آینده (هفتم شهریورماه) دکتر محمد جواد ظریف به مسکو می‌آید. در این سفر وی با سرگئی لاوروف، وزیر خارجه روسیه و برخی مقامات دیگر روسیه ملاقات و موضوعات مختلفی در روابط دوجانبه، منطقه‌یی و بین‌المللی را مورد بحث و بررسی قرار خواهد داد.»
                درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                نظر

                • وحید 20
                  ستاره‌دار(98)
                  • Mar 2011
                  • 29911

                  #9503
                  پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                  نامه پیش‌دستانه نماینده اسرائیل در آژانس به آمانو درباره برنامه هسته‌ای ایران

                  خبرگزاری تسنیم: نماینده رژیم صهیونیستی در آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در نامه‌‌ای به مدیر کل این نهاد نظارتی سازمان ملل بار دیگر ادعاها علیه برنامه هسته‌ای ایران را تکرار کرده است.

                  به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، نماینده رژیم صهیونیستی در آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در نامه‌‌ای به مدیر کل این نهاد نظارتی سازمان ملل بار دیگر ادعاها علیه برنامه هسته‌ای ایران را تکرار کرده است.

                  به گزارش رویترز، «مراو زفاری اودیز»، نماینده اسرائیل در آژانس پس از اطلاع از تصمیم دولتهای عرب برای تصویب قطعنامه‌ای غیرالزام‌آور علیه برنامه هسته‌ای اسرائیل در نشست کنفرانس عمومی آژانس در ماه آینده در نامه‌ای به یوکیو آمانو با اظهاراتی که به صراحت به ایران اشاره داشته مدعی شده تهدید اصلی صلح در خاورمیانه از جانب کشورهای است که تحت لفافه ان‌پی‌تی به دنبال دست‌یابی به سلاح‌های اتمی هستند.

                  وی در این نامه نوشته است: «مهم است به خاطر داشته باشیم، تهدید اصلی علیه نظام ان‌پی‌تی از کشورهایی در خاورمیانه ناشی می‌شوند که تحت لفافه ان‌پی‌تی در حال پیگیری سلاح‌های هسته‌ای هستند.

                  رژیم صهیونیستی از امضای معاهده منع گسترش سلاح‌های اتمی یا ان‌پی‌تی خودداری کرده است.

                  دیپلمات‌ها روز جمعه به خبرگزاری رویترز گفتند با بالا گرفتن جنگ در غزه، دولتهای عرب در نشست سالانه آژانس بین‌المللی انرژی اتمی که ماه آینده برگزار می‌شود احتمالاً فشار دیپلماتیک بر اسرائیل که تنها دارند سلاح‌های هسته‌ای در خاورمیانه است را افزایش خواهند داد.

                  دیپلمات‌های غربی همچنین گفته‌اند جنگ غزه باعث شده دولت‌هایی که در انتقاد از اسرائیل بر سر برنامه هسته‌ایش تردید داشته‌اند اکنون علی‌رغم عدم ارتباط بین سلاح‌های هسته‌ای اسرائیل و جنگ غزه تصمیم به افزایش فشار بر این رژیم بگیرند.

                  دولتهای عرب قصد دارند در کنفرانس عمومی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی که از 22 تا 26 سپتامبر برگزار می‌شود با تصویب قطعنامه‌ای موسوم به «توانمندی‌های هسته‌ای اسرائیل» از رژیم صهیونیستی انتقاد کنند.

                  دولتهای کشورهای عرب و ایران بارها هشدار داده‌اند سلاح‌های هسته‌ای رژیم صهیونیستی صلح و امنیت در منطقه را تهدید می‌کند.
                  درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                  توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                  نظر

                  • وحید 20
                    ستاره‌دار(98)
                    • Mar 2011
                    • 29911

                    #9504
                    پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                    پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : دبیر ستاد حقوق بشر قوه قضاییه ایران گفت: جمهوری اسلامی ایران به خاطر اینکه آمریکا نسبت به تعهدات خود پایند نیست آن را قابل اطمینان نمی داند و تمی توانیم با این کشور کنار بیاییم.

                    به گزارش ایرنا ˈ محمد جواد لاریجانی ˈ که روز جمعه در یادوازه 32 تن از شهیدان بیراستاق بخش لاریجان آمل و یادمان میرزا هاشم آملی در روستای ˈپردمˈ سخن می گفت افزود: در سال های اخیر آمریکا در موضوع انرِژی هسته ای و اعمال فشارهای تحریم نابرابر و دشمنی و سیاست هایی را که در قبال ایران برای خود متصور است نمی توان این کشور را پایبند بر اساس چارچوب های تعیین شده دانست و به همین دلیل ایران نمی تواند با آمریکا کنار بیاید.

                    وی ادامه داد: امروز در جهانی زندگی می کنیم که شبکه های تلویزیونی فارسی زبان با حمایت مستقیم آمریکا علیه مقدسات ایران و مخدوش کردن چهره اسلام در میان نسل جوان به دنبال اهداف شوم خود هستند.

                    دبیر ستاد حقوق بشر قوه قضاییه ایران تصریح کرد: هدف اصلی استکبار و حامیان آنها بهره گیری از قدرت رسانه ای برای گرفتن دین و مکتب ما است.

                    لاریجانی با بیان اینکه عده ای با خیال و فهمی نادرست ٰگذشت زمان را عامل کهنه شدن دین و فاصله گرفتن از مقدسات بیان می کنند، ادامه داد: این تفکر بی پایه و بی اساس است و افراد ساده لوح و ساده مغز با این افراد به بهانه خوش بودن و خوش گذراندن از برنامه های استکبار تبعیت می کنند.

                    وی با بیان اینکه بی دینی و کفر قدیمی تر از اسلام و قدمت آن بیش از دو هزار و 500 سال و از اروپا نشات گرفته است ، افزود: دین اسلام دینی کهنه ای نیست بلکه دینی مدرن و با تفکر است که از پیامبر و خاندان او نشات گرفته و به مانند کشورهای غربی به صورت هرزه گی روی کار نیامده است.

                    لاریجانی گفت: دشمن امروزه از پریشانی فکر ما سوءاستفاه می کند.

                    وی با اشاره به اینکه شیعه در نقطه هدف استکبار قرار دارد و این نشان از اقتدار شعیه در جهان است یاد آور شد: روی کار آمدن گروه تکفیری و داعش و حمایت بدون تفکر و بی برنامه استکبار سبب شده که با مقاومت مسلمانان در کشورهای سوریه و عراق زمین گیر شوند.
                    درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                    توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                    نظر

                    • وحید 20
                      ستاره‌دار(98)
                      • Mar 2011
                      • 29911

                      #9505
                      پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                      بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل گفت که گزینه نظامی برای موفقیت مذاکرات هسته ای ضروری است.
                      پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

                      بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل گفت که گزینه نظامی برای موفقیت مذاکرات هسته ای ضروری است.

                      به گزارش سرویس بین الملل «انتخاب»، نتانیاهو گفت که دولت اسرائیل و باراک اوباما رئیس جمهور آمریکا دیپلماسی را ترجیح می دهند اما برای موفقیت دیپلماسی، تحریم های سخت و تهدید نظامی باید با این پروسه همراه باشد.

                      نخست وزیر رژیم صهیونیستی اضافه کرد: راه حل دیپلماتیک بهتر از گزینه ی نظامی است اما گزینه نظامی به عنوان ابزار قدرتمند فشار در جهت موفقیت دیپلماسی تلقی می شود.

                      وی تاکید کرد: بدون دورنمای وجود یک گزینه نظامی، تحریم ها به دلیل توافق ماه گذشته ایران و 1+5 فرو می پاشد.

                      نتانیاهو گفت: گام های در جهت جلوگیری از لغو بیشتر تحریم باید براشته شود چراکه تحریم ها در نهایت عنصری ضروری در جهت تلاش های بین المللی برای مجبور ساختن ایران به تعطیلی برنامه نظامی خود است.

                      نخست وزیر اسرائیل افزود: ما نباید تصور کنیم که تحریم های سخت تر به توافقی بهتر منجر نمی شود.
                      درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                      توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                      نظر

                      • وحید 20
                        ستاره‌دار(98)
                        • Mar 2011
                        • 29911

                        #9506
                        پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                        براساس آنچه در رسانه ها به اشتباه به نقل از مجمدجواد ظریف وزیر خارجه ایران آمده، او گفته است که تهران به به عراق در بحران پیش آمده کمک می کند، البته در صورتی که تحریم ها لغو شود.
                        پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :


                        ای بی سی نیوز با انتشار گزارشی تحت عنوان «سخنان هسته ای ظریف وزارت خارجه آمریکا را سردرگم کرد» نوشت: وزارت خارجه آمریکا اعلام کرد که سخنان وزیر خارجه ایران در مورد همکاری علیه داعش در عراق در ازای لغو تحریم ها به اشتباه ترجمه شده و از آن سو برداشت شده است.

                        به گزارش سرویس بین الملل «انتخاب»، براساس آنچه در رسانه ها به اشتباه به نقل از مجمدجواد ظریف وزیر خارجه ایران منتشر شده، او گفته است که تهران به حل بحران عراق کمک می کند، البته در صورتی که تحریم ها لغو شود.

                        ظریف گفت: اگر ما در مورد عراق به توافق برسیم، طرف دیگر مذاکرات باید در مقابل کاری انجام دهد.

                        وی افزود: تمامی تحریم های مربوط به رنامه هسته ای ایران باید لغو شود.

                        وزارت خارجه آمریکا در همین حال اعلام کرد که ظریف به اراک اشاره کرده است، چراکه راکتور اتمی «اراک» شبیه به کلمه ی «عراق» تلفظ می شود.

                        سختگوی وزارت خارجه آمریکا گفت: ما چندین بار سخنان وزیر خارجه ایران را نگاه کردیم و معتقدیم او در مورد مبارزه با داعش در ازای لغو تحریم های غرب صحبت نمی کرد.

                        وی افزود: او در حال سخن گفتن از پیشرفت در مورد راکتور اراک در مقابل لغو تحریم ها بود.

                        سخنگوی وزارت خارجه آمریکا اضافه کرد: مترجمان فارسی ما چندین بار سخنان ظریف را مورد بررسی قرار داده اند و معقدند که منظور او «عراق» نبوده است.
                        درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                        توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                        نظر

                        • amirabbas2011
                          عضو فعال
                          • Nov 2013
                          • 651

                          #9507
                          پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                          رایزنی ظریف و اشتون در بروکسل






                          محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان در سفرش به بروکسل پایتخت بلژیک در اوایل سپتامبر با کاترین اشتون مسئول سباست خارجی اتحادیه اروپا در خصوص مذاکرات ایران و 5+1 درباره راه حل جامع هسته‌ای به گفت وگو خواهد پرداخت .

                          پیش از این عنوان شده بود که قرار است ظریف و اشتون دیداری دو جانبه داشته باشند.

                          محمد جواد ظریف اخیراً از دیدارش با کاترین اشتون مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا قبل از نشست مجمع عمومی سازمان ملل خبر داد.

                          مجید تخت روانچی معاون وزیر امورخارجه نیز عنوان کرده بود که قرار است که اوایل سپتامبر دیداری بین ظریف و اشتون برگزار شود.

                          پس از برگزاری ششمین دور مذاکرات ایران و 1+5 درباره راه حل جامع هسته‌ای در شهر وین در اواخر تیرماه توافق شد که این مذاکرات برای چهار ماه دیگر تمدید شود و قرار شد که مذاکرات در این خصوص پس از 3 تا ۴ هقته از سر گرفته شود.

                          در همین راستا معاونان وزرای خارجه ایران و آمریکا اوایل مرداد در شهر ژنو به مدت 4 ساعت به گفت وگو پرداختند و اعلام شد که مذاکرات دو جانبه با دیگر اعضای 1+5 در دستور کار قرار دارد و رایزنی‌ها از طریق سفارت خانه های این کشورها در جریان است .

                          مجید تخت روانچی معاون اروپا و آمریکای وزارت خارجه هفته گذشته از سفر محمد جواد ظریف به چند کشور اروپایی خبر داد .

                          نظر

                          • ایرج اکبری
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 10934

                            #9508
                            پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                            روحانی: با قطع یا تضعیف ارتباط با دنیا مشکل حل نمی شود/ نیاز به مدرس متحول در دنیای امروز داریم

                            در برنامه گفت‌وگوی ویژه خبری
                            ظریف: امکان رسیدن به توافق جامع وجود دارد
                            وزیر امور خارجه کشورمان گفت: امکان رسیدن به توافق جامع هسته‌ای وجود دارد
                            .

                            - f
                            كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                            نظر

                            • وحید 20
                              ستاره‌دار(98)
                              • Mar 2011
                              • 29911

                              #9509
                              پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                              رییس مجلس ادامه داد: تمام رسانه ها و رجال سیاسی دنیا مرتب تکرار می کنند که ایران دنبال سلاح هسته ای است، اما بعضی وقت ها افرادی هستند که حق مطلب را می رسانند.

                              رییس مجلس شورای اسلامی با بیان این که باید از همه فنون دیپلماسی برای حفظ دستاوردهای هسته ای استفاده بکنیم گفت: قدرت های بزرگ به خوبی می دانند ایران به دنبال سلاح هسته ای نیست ، اما خدعه و فریبکاری می کنند.

                              به گزارش ایرنا، علی لاریجانی در همایش آیینه داران آفتاب که در مجموعه فرهنگی رفاه برگزار شد با اشاره به خصوصیات و ویژگی های مشترک شهیدان رجایی ، باهنر ، اندرزگو ، لاجوردی و حاج مهدی عراقی ، اظهار داشت: نکته مشترک این افراد این بود که اینها قصد خدمت به مردم داشتند و منتی هم بر مردم نمی گذاشتند و وقتی شهید رجایی می گفت من خادم ملتم این یک مکتب مدیریتی ایجاد می کند که انسان در هر جا خود را خادم ملت بداند.

                              لاریجانی با بیان این که زمانی که خدمتی به مردم ارایه می کنیم باید تواضع ایجاد کند و نه احساس غرور ، اضافه کرد: خیلی از افراد وقتی به قدرت می رسند و احساس می کنند خیلی کارکرده اند باید به مردم منت بگذارند، در حالی که یقین دارم شهید لاجوردی زمانی که خدمت می کرد هیچ فرق بارزی با دیگران نداشت.

                              وی در بخش دیگری از سخنانش ضمن تشریح شرایط کشور بابیان اینکه آیا وضع مان بهتر از گذشته شده و نیازی به این سنت های فکری نداریم گفت: امروز میدان مبارزه گسترده تر و پیچیده تر از گذشته است، چه در مساله هسته ای و چه در اوضاع منطقه ای مصاف پیچیده ای داریم.

                              وی خاطرنشان کرد: مصاف هسته ای خیلی انرژی بر است و چیز ساده ای نیست و دستاوردهایی که ملت کسب کرده باید حفظ شود. همه قدرت های بزرگ جمع شده اند که این را بگیرند و ما باید استقامت کنیم و از فنون دیپبلماسی استفاده کنیم تا با هزینه کمتر آن را نگه داریم.

                              رییس مجلس ادامه داد: قدرت های بزرگ هر روز که از خواب بیدار می شوند بر علیه ایران فریادی می زنند که البته خدعه و فریب کاری می کنند، البته به خوبی می دانند که ما به دنبال سلاح هسته ای نیستیم، اما فضایی می سازند و آن را تبدیل به ماجرا می کنند.

                              رییس مجلس ادامه داد: تمام رسانه ها و رجال سیاسی دنیا مرتب تکرار می کنند که ایران دنبال سلاح هسته ای است، اما بعضی وقت ها افرادی هستند که حق مطلب را می رسانند.

                              وی با اشاره به اظهارات برژینسکی مشاور اسبق امنیت ملی آمریکا مبنی بر بی اساس بودن ادعاهای آمریکا درخصوص تلاش ایران برای کسب سلاح هسته ای گفت که براساس اظهارات وی ایران کشوری با هویت و معتبر است که دولت مستحکمی دارد و اسراییل تنها رژیمی است که به صورت انحصاری دارای سلاح هسته ای است و ارتش این رژیم بین 100 تا 200 بمب هسته ای دارد که این برای قتل عام کافی است ، بنابر این پرداختن به موضوع ساخت بمب اتم توسط ایران مصداق حقه بازی است و این حرف برژینسکی است.

                              وی با اشاره به فتوای مقام معظم رهبری مبنی بر حرام بودن استفاده از سلاح هسته ای گفت:آنها خودشان هم می دانند که فتوا مهم است و تغییر نمی کند،زمانی دبیرکل سازمان ملل به ایران آمده بود و می گفت آیا می توانید فتوای رهبری را در مجلس تصویب کنید و من به او گفتم ممکن است امروز مجلس قانونی وضع کند و فردا آن را تغییر دهد اما فتوای رهبری را نمی توان عوض کرد.

                              وی با بیان این که آنها می دانند ایران دنبال سلاح هسته ای نیست گفت: گزارش جامعه اطلاعاتی آمریکا هم گفته است که ایران سلاح هسته ای ندارد ، اما حرف آنها این است که شما الهام بخش و تاثیر گذار هستید و با کسب قدرت فناوری صلح آمیز هسته ای در معادلات تغییر ایجاد می کنید و مهمترین مساله آنها این است که با این فناوری تراز ایران در منطقه عوض می شود و بنابر این این مصاف کوچکی نیست و نیازمند مجاهدت ، اخلاص ، دقت نظر و خدمت گذاری است.
                              درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                              توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                              نظر

                              • وحید 20
                                ستاره‌دار(98)
                                • Mar 2011
                                • 29911

                                #9510
                                پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                                کوهن: به تلاش‌ برای اجرای تحریم‌های ایران ادامه می‌دهیم

                                «دیوید کوهن» معاون خزانه‌داری آمریکا روز یکشنبه گفت دولت این کشور به تلاش برای اجرای تحریم‌های وضع‌شده علیه ایران، ادامه می‌دهد.

                                به گزارش خبرگزاری فارس، «دیوید کوهن» معاون خزانه‌داری آمریکا روز یکشنبه گفت دولت این کشور به تلاش برای اجرای تحریم‌های وضع‌شده علیه ایران، ادامه می‌دهد.

                                آقای کوهن هفته گذشته برای کسب اطمینان از اجرای تحریم‌های ایران، به چند کشور از جمله کره، ژاپن، چین سفر کرد و قرار است در ادامه با مقامات عمان و امارات نیز دیدار کند.

                                معاون خزانه‌داری آمریکا که با شبکه اسکای‌نیوز گفت‌وگو می‌کرد، در ادامه گفت تحریم‌های وضع‌شده علیه ایران هزینه‌های زیادی را برای اقتصاد ایران به بار آورده است.

                                آقای کوهن در ادامه به مسئله تحرکات گروه‌های تروریستی پرداخت و گفت واشنگتن تلاش می‌کند تا از انتقال منابع مالی به گروه تروریستی «داعش»، جلوگیری کند. وی همچنین مدعی شد که «بشار اسد» رئیس‌جمهور سوریه مانعی در مسیر مبارزه با داعش است.

                                در یک هفته گذشته و در پی کشته شدن «جیمز فولی» خبرنگار آمریکایی در سوریه، رسانه‌های غربی از احتمال گسترش دامنه حملات آمریکا به سوریه خبر داده‌اند. برخی از این رسانه‌ها همچنین همکاری با دولت سوریه برای مبارزه با تروریست‌ها را اجتناب‌ناپذیر خوانده‌اند.

                                کوهن در ادامه مصاحبه به کشته شدن فولی پرداخت و قتل وی را اقدامی وحشیانه خواند. وی با بیان اینکه آمریکا پولی برای آزادی گروگان‌ها پرداخت نمی‌کند، خواستار محاکمه عامل قتل خبرنگار آمریکایی، شد. گفته می‌شود فردی که در ویدئوی منتشره داعش حضور دارد، یک تبعه انگلیسی است.
                                - See more at: http://www.farsnews.com/newstext.php....chxPEsjt.dpuf
                                درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                                توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                                نظر

                                در حال کار...
                                X