آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • tom cruise
    عضو فعال
    • Mar 2012
    • 4756

پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

در اصل توسط ائلچی پست شده است View Post

خوشم میاد بوقچی جماعت تو هر کوچه ای پیدا میشه یکی بوقچیه سهامه یکیش بوقچی .....

ولله آمار بگیرن لااقل بالای 50% مردم کشور یا طرفدار خاتمی یا رفسنجانی یا محمود یا همون جلیلی هستن، اونوقت این بهلول داننده داره کل وزیر و ....رو میشوره!

با اینکه از این نوع ادامه فعالیت انرژی اتمی خیلیا و مخصوصا خود من مخالفم (که با قلداری جلو همه دنیا بیاستیم و این همه مردم رو به زحمت بندازیم) اما خدا وکیلی اینی که نوشته خاتمی باید کل نیرو گاه و تاسیسات هسته ای رو تخریب می کرد رو، با اون همه هزینه گزافی که از قبل انقلاب کلنگش رو زده بودن کی قبول داره؟، شرافتن کدومتون اگه رهبر یا مسئول بودین اون همه تاسیسات رو ویران می کردین؟

زمین و زمان رو بهم میدوزه و بهتر از خودشم کسی رو قبول نداره 2تا گوسپند بدی واسه چروندن عصری با چوب دستیش برمی گرده ، اونوقت واسه ما شده منتقد/.:biggrinsmiley.:/

وقتی چیز ی نمی دانی اظهار نظر نکن....اینجا بازار سهام نیست هر روز بوق بزنی این ارزنده است ان ارزنده ...تو در حد همین چهار تا سهام زیر یک میلیارد سهم تبلیغ کن سعی کن در موضوعات کلان فقط خواننده باشی تا بر سوادت اضافه شود....مشخص است سیستم تحلیل سهمت دلالی و بنگاه املاکی یا همچین چیزهایی است که هر روز میگویند جنس...زمین ..مسکن..کالا ماشین...می رود بالا ..البته در ایران همیشه همین بوده...و یک چیز جهانی را عاجزند تحلیل کنند
    در ضمن پسوندهایی که زینت خودت هست به دیگران نسبت نده....
    اگر سواد داشتی می فهمیدی...که
    اولا کدام هزینه گزاف قبل از انقلاب شد؟
    دوما کدام تاسیسات قبل انقلاب را میگویی؟
    سر تاپای تاسیسات نطنز زمان خاتمی 10میلیون دلار نمی ارزید...
    سوما انموقع قضیه حیثیتی نبود و مردم نمی دانستند اصلا غنی سازی چیست کما اینکه امثال تو نیز الان انرا نمی فهمند....برای فریب مردم به پایداری در غنی سازی..انها را فریفتند تا قضیه حیثیتی شود...
    چهارما هیچوقت امرکیا به خاطر نیروگاه اتمی ایران را تحریم نکرد کما اینکه نیروگاه سازی از 10سال یا20سال قبل هم بود....الان هم بحث صرفا غنی ساز یاست کجای مباحثاتشان نیروگاه سازی مطرح بود؟
    پنجما اگر عدد بلد بودی که نیستی و تحلیل بلد بودی...می نشستی حساب میکردی...هزینه غنی سازی 400میلیارد دلار شده است با احتساب فرصت از دست رفته در صنعت و نفت و....به اعتراف خودشان....در حالیکه تا زمان خاتمی یک میلیارد دلارم هزینه نشده بود نکند سهمهایی که تو تبلیغ میکنی نسبت سود به زیانش یک به400است....:D
    https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
    tom cruise in face book

نظر

• tom cruise
      عضو فعال
      • Mar 2012
      • 4756

هرکسی استارت هر مکتب یا تاسیسات یا تئوری می پردازد باید تمام جوانب و عواقب قابل پیش بینی انرا را بر عهده بگیرد با توکل توسل نرود ...و گرنه غلط میکند چنین کاری بکند...و اولین نفر تاوان دهنده تمام ان عواقب باشد ...خصوصا عواقبی که به او هشدار داده باشند و گوش نکرده باشد
      اگر محمد خاتمی بگوید من نمی دانستم چنین میشود باید به او گفت توغلط کردی نمی دانستی باید می دانستی...اگر کودکی از بی دارویی بمیرد قصاصش با اوست....
      زمان علی یک کارگزار عثمان تخطی کرد صحابه جمع شدند خانه عثمان...او هم گفت فلان شهر از من دور است و فاصله اش زیاد است من نمی دانستم او چنین کرده علی هم گفت تو بی خود نمی دانستی تو باید می دانستی....و مسئولش تویی....
      ملت عمرشان سر راه گیر نیاوردند بازیچه بولهوسی خاتمی روحانی احمدی نژاد شود...مدام بهم پاس میدهند اگر ظریف را نمیگذارند هسته ای را حل کند برود استعفا بدهد....عین بازرگان....
      https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
      tom cruise in face book

نظر

• ehsangh61
        عضو عادی
        • Mar 2014
        • 149

در اصل توسط ائلچی پست شده است View Post

خوشم میاد بوقچی جماعت تو هر کوچه ای پیدا میشه یکی بوقچیه سهامه یکیش بوقچی .....

ولله آمار بگیرن لااقل بالای 50% مردم کشور یا طرفدار خاتمی یا رفسنجانی یا محمود یا همون جلیلی هستن، اونوقت این بهلول داننده داره کل وزیر و ....رو میشوره!
        با اینکه از این نوع ادامه فعالیت انرژی اتمی خیلیا و مخصوصا خود من مخالفم (که با قلداری جلو همه دنیا بیاستیم و این همه مردم رو به زحمت بندازیم) اما خدا وکیلی اینی که نوشته خاتمی باید کل نیرو گاه و تاسیسات هسته ای رو تخریب می کرد رو، با اون همه هزینه گزافی که از قبل انقلاب کلنگش رو زده بودن کی قبول داره؟، شرافتن کدومتون اگه رهبر یا مسئول بودین اون همه تاسیسات رو ویران می کردین؟

زمین و زمان رو بهم میدوزه و بهتر از خودشم کسی رو قبول نداره 2تا گوسپند بدی واسه چروندن عصری با چوب دستیش برمی گرده ، اونوقت واسه ما شده منتقد/.:biggrinsmiley.:/

از خدا جوییم توفیق ادب................. بی ادب محروم ماند از لطف رب

نظر

• لولی بربط زن
          عضو فعال
          • Nov 2013
          • 1862

صفحه اصلی > بین الملل
          سرویس: بین الملل ، تاریخ: ۲۹/آذر/۱۳۹۳ - ۰۹:۱۸ ، شناسه خبر: ۵۹۴۰۴۸
          موضع وزارت خارجه آمریکا درباره مذاکرات هسته‌ای ژنو

خبرگزاری تسنیم: سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در نشست خبری خود از مفید بودن تمام نشست‌های هسته‌ای میان ایران و ۱+۵ در ژنو خبر داد.

نسخه قابل چاپ
          به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، جن ساکی، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در نشستی خبری اعلام کرد که تمام نشست‌های میان ایران و گروه 1+5 در ژنو به منظور حل موضوع هسته‌ای ایران مفید بوده‌اند. وی همچنین از برگزاری جلسات بعدی در اواسط ژانویه خبر داد و درمورد تاریخ دقیق آن نیز اعلام کرد که تاریخ آن هنوز نهایی نشده است.
          این درحالی است که دیپلمات‌ها ماه مارس (اواسط اسفند) را برای دستیابی به توافقی کلی هسته‌ای تعیین کرده‌اند. انتظار می‌رود تا آن زمان چندین دور مذاکره بین ایران و گروه 1+5 در قالب‌های مختلف انجام شود تا در نهایت وزرای خارجه بار دیگر در زمستان گرد هم آیند.
          در مذاکرات ژنو (15 الی 17 آذر) علاوه بر آمریکا و متحدین سنتی ایران یعنی چین و روسیه با نماینده فرانسه نیز دیدار شد. فرانسه در بین کشورهای اروپایی سخت‌ترین مواضع را در مذاکرات اتخاذ کرده است و حتی خبرگزاری فرانسه در گزارشی که چندین روز پیش منتشر شد از اختلاف‌نظر بین این کشور و آمریکا درباره مذاکرات خبر داد. چنین ادعا شده که پاریس نگران مواضع سهل‌گیرانه واشنگتن در مذاکرات است.
          دیپلمات‌ها اعلام کرده‌اند قصد دارند تا ماه مارس یعنی اواسط اسفند به توافق سیاسی و کلی درباره برنامه هسته‌ای ایران دست یابند و پس از آن طی فرصت باقی‌مانده تا اوایل تیر ماه جزئیات این توافق را مکتوب سازند.
          ای لولی بربط زن ! تو مست تری یا من ................ ای پیش چو تو مستی، افسون من افسانه ( مولانا )

نظر

• ائلچی
            ستاره دار (2)
            • Jul 2013
            • 1945

در اصل توسط tom cruise پست شده است View Post
            وقتی چیز ی نمی دانی اظهار نظر نکن....اینجا بازار سهام نیست هر روز بوق بزنی این ارزنده است ان ارزنده ...تو در حد همین چهار تا سهام زیر یک میلیارد سهم تبلیغ کن سعی کن در موضوعات کلان فقط خواننده باشی تا بر سوادت اضافه شود....مشخص است سیستم تحلیل سهمت دلالی و بنگاه املاکی یا همچین چیزهایی است که هر روز میگویند جنس...زمین ..مسکن..کالا ماشین...می رود بالا ..البته در ایران همیشه همین بوده...و یک چیز جهانی را عاجزند تحلیل کنند
            در ضمن پسوندهایی که زینت خودت هست به دیگران نسبت نده....
            اگر سواد داشتی می فهمیدی...که
            اولا کدام هزینه گزاف قبل از انقلاب شد؟
            دوما کدام تاسیسات قبل انقلاب را میگویی؟
            سر تاپای تاسیسات نطنز زمان خاتمی 10میلیون دلار نمی ارزید...
            سوما انموقع قضیه حیثیتی نبود و مردم نمی دانستند اصلا غنی سازی چیست کما اینکه امثال تو نیز الان انرا نمی فهمند....برای فریب مردم به پایداری در غنی سازی..انها را فریفتند تا قضیه حیثیتی شود...
            چهارما هیچوقت امرکیا به خاطر نیروگاه اتمی ایران را تحریم نکرد کما اینکه نیروگاه سازی از 10سال یا20سال قبل هم بود....الان هم بحث صرفا غنی ساز یاست کجای مباحثاتشان نیروگاه سازی مطرح بود؟
            پنجما اگر عدد بلد بودی که نیستی و تحلیل بلد بودی...می نشستی حساب میکردی...هزینه غنی سازی 400میلیارد دلار شده است با احتساب فرصت از دست رفته در صنعت و نفت و....به اعتراف خودشان....در حالیکه تا زمان خاتمی یک میلیارد دلارم هزینه نشده بود نکند سهمهایی که تو تبلیغ میکنی نسبت سود به زیانش یک به400است....:D
            بهلول داننده سهم بی بنیادی رو که من اومده باشم و تبلیغش کرده باشم رو یدونه مثال بیار تا بعد ببینیم بوق بعدیت چیه؟ و سهمی که خودت تحلیل کرده باشی رو هم یدونه مثال بیار ببینم سواد تحلیل خودت چقدره که دیگه سهامداران و تحلیل گران بازار سهام در نگاه تو خرد باشن.
            طرف به غیر اینکه بگه دلار الان میره بالا فردا میره بالاتر رو از رو دست می خونه واسه ملت کپی می کنه اسم خودش رو گذاشته تحلیل گر ارشد که کل سیاست دنیا رو داره تفسیر می کنه. راستی من سهم یک میلیاردی تحلیل می کنم ولی شما کل اقتصاد اسیا و اقیانوسیه رو! ای ول داری بهلول داننده=))
            أَلَيْسَ اللَّهُ بِكَافٍ عَبْدَهُ

نظر

• Nay
              Banned
              • Aug 2014
              • 641

دعوا سر چیه؟

ایرج میرزا اینجوری گفته:

دو نفر دزد خری دزدیدند / سر تقسیم به هـــم جنگیدند
              بودند آن دو گرم زد و خورد / دزد سوم خرشان را زد و برد

--------------------------
              ایرج میرزا هم نظر من رو داشت، الان با خوندن این شعر به عمق حکمتش پی بردم

میگه همه چیز 3 حالت داره،

1- صالح / 2- اصلح

میزان موقعیت فعلی افراد است!

حالا روسیه و آمریکا سالهاست دارند سر تقسیم قدرت با هم می جنگند، دزد سوم داره جیبشون رو خالی میکنه

تو گیر و دار داخلی هم همینطوره، همیشه پای سومی سر بزنگاه قد علم کرده، زده برده خورده یه آبم روش

تو آخرین اخبار، سردار دهقان به هاشمی پریده، گفته بد اخلاق! (بخاطر افشای ماجرایی از جنگ که مدعی شده بوده برخی از فرماندهان جنگ را می بایست اعدام می کرده اند و این هاشمی بوده که مانع شده)

بوی توافق هر لحظه فوی تر میشه، فقط ملا نصرالدین داره با دمپایی سر و صدا میکنه تا صداش شنیده نشه! بویش را کاری نمیشه کرد!!!!!

نظر

• Hessam
                عضو فعال
                • Aug 2012
                • 1240

مذاکره کنندگان نامزد عنوان شخصیت سال ۲۰۱۴
                اعضای تیم مذاکره کننده ایران و کشورهای ۱+۵ از سوی یک موسسه آمریکایی نامزد عنوان شخصیت سال ۲۰۱۴ شدند.
                کد خبر: ۴۵۹۷۷۴
                تاریخ انتشار: ۲۹ آذر ۱۳۹۳ - ۱۲:۰۱ - 20 December 2014
                اعضای تیم مذاکره کننده ایران و کشورهای ۱+۵ از سوی یک موسسه آمریکایی نامزد عنوان شخصیت سال ۲۰۱۴ شدند.

به گزارش ایرنا مذاکره‌کنندگان ایران و کشورهای ۱+۵ به سبب گفت‌وگوهای فشرده برای رفع حساسیت‌ها نسبت به برنامه هسته‌ای ایران از سوی موسسه کنترل سلاح یا (Arms Control) نامزد عنوان شخصیت سال ۲۰۱۴ شدند.

این موسسه که مقر آن در واشنگتن است از سال ۲۰۰۷ تاکنون افراد و موسساتی را که در هدایت و اقدام برای حل مساله سلاح‌های هسته‌ای فعال بوده‌اند، نامزد عنوان شخصیت سال کرده است.

انتخاب شخصیت سال از سوی این موسسه از طریق رای‌گیری در سایت این موسسه انجام می‌شود و مخاطبان تا هفتم ژانویه برای انتخاب شخصیت سال فرصت دارند. نتیجه این رای گیری روز نهم ژانویه اعلام خواهد شد.

علاوه بر اعضای تیم‌های مذاکره‌کننده سیاسی و کارشناسی ایران و کشورهای ۱+۵ که صدر فهرست نامزدهای این موسسه است، احمد اوزومجو مدیرکل سازمان منع سلاح‌های شیمیایی (OPCW) و زیرگرید کاگ رییس هیات مشترک این سازمان و سازمان ملل که بر امحای سلاح‌های شیمیایی سوریه نظارت داشتند هم نامزد عنوان شخصیت سال هستند.

اعضای تیم بازرسی آژانس بین المللی انرژی اتمی که بازرسی‌های فشرده‌ای از تاسیسات هسته‌ای ایران داشتند تا بر نحوه اجرای برنامه اقدام مشترک ژنو نظارت کنند.

الکساندر کمینت سفیر استرالیایی به سبب برنامه ریزی سومین کنفرانس بین المللی تاثیرات انسانی سلاح های هسته‌ای در هشتم ونهم دسامبر در وین که در آن ۱۵۸ کشور در قالب هیات‌های دولتی گرد هم آمدند، سناتور پاتریک لی و سناتور دایان فینس تین آمریکایی، سازمان دیده بان حقوق بشر به سبب تحقیقات در مناطق بحرانی در زمینه نقض قوانین بین‌المللی در بکارگیری سلاح‌های شیمیایی، پیت دکلرک سفیر هلند که کشورش هماهنگی و هدایت نشست جهانی امنیت هسته‌ای را در مارس سال ۲۰۱۴ به عهده داشت، پاپ فرانسیس به خاطر تجدید نظر در موضع کلیسای کاتولیک نسبت به مساله هسته‌ای، سی. جی. چیورز گزارش نیویورک تایمز به خاطر گزارش‌های تحقیقاتی و افشاگرانه خود نسبت به روش هایی که نیروهای امریکایی در خلع سلاح شیمیایی عراق به کار گرفته اند از دیگر نامزدهای شخصیت سال ۲۰۱۴ این موسسه آمریکایی هستند.

نظر

• وحید 20
                  ستاره‌دار(98)
                  • Mar 2011
                  • 29911

دیش‌های‌ماهواره حاصل انحصارگرايي امثال شماست
                  زیباکلام: آقای شریعتمداری، چرا تهدید می‌کنید؟

گروه سیاسی: صادق زیبا کلام در پاسخ به سخنان شریعتمداری درباره نشست بررسی برنامه های هسته‌ای ایران نوشت: آقای شریعتمداری اگر جنابعالی از مفید بودن آنچه هسته ایی برای کشورببارآورده یقین دارید(که ظاهرا دارید)، پس چرا برای جلوگیری از آنچه که بنده یا دکتر شیرزاد در انتقاد از برنامه هسته ایی می گوییم متوسل به زور می شوید؟

صادق زیباکلام در این نامه ادامه داده است: همانطور که مستحضرند انجمن اسلامی دانشجویان دانشکده ادبیات وعلوم انسانی دانشگاه تهران روز چهارشنبه 26 آذر نشستی برگزار می کنند در خصوص بررسی روند برنامه هسته ایی کشور . آقایان دکتر هرمیداس باوند، احمد شیرزاد، سیروس ناصری و این بنده حقیر از طرف انجمن دعوت شده بودیم. آقای سیروس ناصری البته نتوانستند حضور پیدا کنند . بخش هایی از آنچه که در آن نشست گفته شد توسط سایت ها درج شدند. مطالب گفته شده بالاخص توسط آقای دکتر شیرزاد و بنده با مخالفت و واکنش تند جنابعالی و برخی دیگر از همفکرانتان قرار گرفت. برخی از این واکنش ها را که بنده بعد از نشست دانشگاه تهران رصد کردم عبارت بودند: مصاحبه خود جنابعالی و جناب سردار محمد کوثری با خبرگزاری فارس؛ اشاره اخبار ساعت 19 شبکه اول (27 آذر)؛ پاسخ های سردار محمد کوثری و آقای هادی ثروتی در برنامه زنده " بدون خط خوردگی" رادیو گفتگو (27 آذر)، مصاحبه جناب ابراهیم کارخانه ایی رئیس محترم کمیته هسته ایی مجلس، اظهارات سرکار زهره طیب زاده (نماینده محترم مجلس)؛ سرمقاله جناب محمد اسماعیلی در روزنامه جوان (27 آذر) تحت عنوان "دانشگاه تهران پاتوق مخالفان هسته ایی".

اینها بخشی از مطالب دوستان در پاسخ به عرایض بنده و دکتر شیرزاد بودند. بنده هیچ گلایه ایی از جانب آنها ندارم. بالاخره صدا و سیما تعلق به شما دارد و هرچه را که دلتان بخواهد در آن می گوئید. این هم حرف و حدیث تازه ایی نیست. دیش های ماهواره که از در و دیوار مملکت بالا رفته و حتی در روستاهای کشور هم ظاهر شده اند حاصل انحصار شما بر صدا و سیمای کشور است. جناب شریعتمداری عزیز، سخن بنده نه اصلاً در باب آنست که بنده در دانشگاه تهران چه گفتم و شما و دوستانتان چه پاسخ هایی داده اید و دارید می دهید؛ و نه اصلاً گلایه از تحریف، دروغ و روایت یکسویه صدا و سیماست. نزدیک به سه ساعت مطالب نشست دانشگاه تهران در خصوص برنامه هسته ایی کشور ضبط شده که ما آنجا چه گفتیم و شما و همفکرانتان چه پاسخ داده اید. دست کم چند صد دانشجو در آن سه ساعت شاهد و شنونده حرفهای ما بودند و می توانند شهادت دهند که آیا در آن سه ساعت کلامی که در جهت مصالح و منافع ملی کشور و نظام بود گفته شد یا نه؟

جناب شریعتمداری، انگیزه من از نوشتن این نامه به محضرتان بازگو کردن داستانی است که در دوران خردسالی ام که به مدرسه می رفتم اتفاق می افتاد. بعضی وقتها از مدرسه که تعطیل می شدیم در سر راه منزل با بچه های دیگر دعوا می کردیم. من و برخی دیگر از بچه ها هر قدر هم که در دعوا کتک می خوردیم به "بزرگترمان" یک کلام نمی گفتیم. مادرم کشتیارم می شد که "کی تو را به این روز انداخته"، اما یک کلام نمی گفتم. اما برخی از بچه های دیگر بعد از دعوا به "بزرگترشان" مراجعه کرده و به اصطلاح دادخواهی می کردند. حالا جناب شریعتمداری شده داستان من و شما. من و شما بر سر مسئله هسته ایی ، جنگ، آمریکا یا هر مسئله دیگری مجادله مان می شود. بنده در یک سخنرانی ، مقاله یا مناظره مطلبی را می گویم یا می نویسم. جنابعالی هم پاسخ می دهید. اما متاسفانه دعوا فقط میان من و شما نمی ماند. جنابعالی، آقای حمید رسایی و سایر "دلواپسان" توافق ژنو را سال گذشته بدتر از ترکمنچای اعلام فرمودید. بنده اما از توافق ژنو دفاع کردم و از جنابعالی و همفکرانتان این سئوال را پرسیدم که هسته ایی علیرغم این همه هزینه هنگفتی که مستقیم و غیر مستقیم ( هزینه تحریم ها) برای کشور داشته، چه فایده و ثمری اقتصادی برایمان به بار آورده؟ بالطبع شما و دوستانتان هم پاسخ هایی داده اید. اما متاسفانه "دعوا" صرفاً میان من و شما باقی نماند. "بزرگتری" بنام قوه قضائیه وارد مجادله من و شما شد و به شما کاری نداشت اما من را بواسطه آنچه در پاسخ شما در خصوص هسته ایی گفته بودم به اتهام "تشویش اذهان عمومی" و "تبلیغ علیه نظام" به یکسال حبس محکوم نمود. بنده یکسال دوندگی کردم تا با لطف برخی ازمقامات قوه قضائیه حبسم تبدیل شد به 5 میلیون تومان جزای نقدی.

جناب شریعتمداری، این همان حکایت دعواهای دوران مدرسه مان است. نمی شود که شما و دوستانتان هر چه دلتان می خواهد در مورد سیاست های هسته ایی این دولت بگوئید و گفته هایتان مصداق وطن پرستی و انقلابی گری توصیف شود اما اگر کسی سیاست های هسته ایی دولت قبلی را مورد مواخذه قرار دهد گفته هایش مصداق غرب زدگی، شرق زدگی، مزدوری و..... توصیف شود و بعد هم دادستانی انقلاب علیه اش پرونده تشکیل بدهد؟ جناب سردار کوثری هم در برنامه زنده رادیویی هم در مصاحبه با "فارس" علنا می فرمایند که مسئولین قضایی باید با این افراد(یعنی بنده و دکتر شیرزاد) برخورد نمایند. دیگران هم مطالبی قریب به همین مضامین فرموده اند.اگر جنابعالی یا ایشان از مفید بودن آنچه هسته ایی برای کشورببارآورده یقین دارید(که ظاهرا دارید)، پس چرا برای جلوگیری از آنچه که بنده یا دکتر شیرزاد در انتقاد از برنامه هسته ایی می گوییم متوسل به زور می شوید؟ حرفهای بنده یا دکتر شیرزاد در حضورچند صد دانشجو در دانشگاه تهران بود. جنابعالی می فرمایید حرفهای ما درست نبوده و شما درست می اندیشید، بسم الله شما و سردار کوثری،دکتر جلیلی، آقای ثروتی و....بفرمایید که چرا حرفهای ما نادرست و مال شما درست است؟ چرا پای قوه قضاییه را وسط می کشید؟ آیا در کشور های دیگر هم کسانی را که با این یا آن سیاست دولت های شان مخالفت می ورزند یا انتقاد می کنند را خائن، مزدور،صهیونیست،غربزده، وابسته، نفوذی، عامل بیگانه و....خطاب می کنند و خواهان آن می شوند که "قوه قضاییه و یا سایر مقامات دهان آنانرا ببندند"؟
                  درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• ایرج اکبری
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 10934

آهنی: رویکرد فرانسه در مذاکرات متحول شده است/ از لغو تحریم‌های کوبا خوشحالیم

شنبه ۲۹ آذر ۱۳۹۳ - ۱۲:۵

سوال: یعنی می‌گویید فابیوس (وزیر خارجه فرانسه) در قبال ایران عملگرایانه‌تر رفتار می‌کند؟

پاسخ: رویکرد وی متحول شده است.

سوال: یعنی چگونه ؟

پاسخ: مثبت‌تر شده است.

سوال: بیش‌تر در این باره برای‌مان صحبت کنید آقای سفیر..

پاسخ: به هنگام مذاکرات نوامبر 2013 در ژنو شما دیدید که آقای فابیوس مواضع تندی داشت که به گفته خودش همه چیز را قفل کرد. وی در آن زمان درباره توافق آمریکا و ایران گفت "مذاکرات ساده لوحانه است". در آن زمان فرانسه اصلا فعال نبود و این آمریکا بود که فعال بود و امور را به پیش می‌برد ولی بعد از آن فرانسه سعی کرد که رویکرد خود را عوض کند و عملگراتر باشد و کمک کند و این بار در وین دیدیم که موضع فرانسه نسبت به ژنو قبلی متحول شده بود.

سوال: آیا مواضع فرانسه و غرب و آمریکا به دلیل وقایع جنگ در منطقه، در عراق و در سوریه متحول شده است؟

پاسخ: ببینید مباحث مختلفی وجود دارد که می‌تواند روی یکدیگر اثر داشته باشد. ولی در مورد مذاکرات هسته‌ای که مدتی است ادامه دارد و مذاکرات دقیق و دشواری است، همه موافق هستند که زمان رسیدن به توافق و اجازه دادن به همه طرف‌ها برای حفظ منافع خاص خودشان در زمینه سیاسی و اقتصادی و بهرمند شدن از منافع خود، فرا رسیده است.

انتهای پیام
                    كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• ایرج اکبری
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 10934

جن‌ساکی: مذاکرات ژنو مفید بود

شنبه ۲۹ آذر ۱۳۹۳ - ۰۸:۵۸
                      afp3-90.jpg
                      سخنگوی وزارت خارجه آمریکا گفت: تمامی مذاکرات در ژنو از جمله مذاکرات دوجانبه و مذاکرات با گروه پنج به علاوه یک مفید بود.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) به نقل از وزارت خارجه آمریکا، جنیفر ساکی افزود :من نمی‌توانم اطلاعات بیشتری درباره این موضوع در اختیار شما قرار دهم. بدیهی است که مذاکرات زیادی پیش‌بینی شده بود. دیدارهای بیشتری در نیمه ماه ژانویه صورت خواهد گرفت. درباره تاریخ دقیق به نظرم این موضوع هنوز در حال نهایی شدن است.

انتهای پیام
                      كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• Hessam
                        عضو فعال
                        • Aug 2012
                        • 1240

در ارتباط با طرح مشترک اقدام صورت گرفت؛

گزارش آمانو درباره وضعیت برنامه هسته‌ای ایران
                        دبیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی گزارشی درباره وضعیت برنامه هسته ای ایران در ارتباط با طرح مشترک اقدام منتشر کرد.
                        کد خبر: ۴۵۹۹۲۶
                        تاریخ انتشار: ۲۹ آذر ۱۳۹۳ - ۲۳:۲۹ - 20 December 2014
                        دبیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی گزارشی درباره وضعیت برنامه هسته ای ایران در ارتباط با طرح مشترک اقدام منتشر کرد.

به گزارش ایلنا به نقل از پایگاه اینترنتی آژانس بین المللی انرژی اتمی متن این گزارش بدین شرح است:

1- درست مثل گزارش GOV/2014/2 این گزارش هم اطلاعاتی در زمینه موقعیت برنامه هسته ای جمهوری اسلامی ایران در رابطه با« اقدامات داوطلبانه» که ایران قبول کرده به عنوان بخشی از طرح مشترک اقدام طبق توافق 24 نوامبر 2013 بین ایران و گروه پنج بعلاوه یک انجام دهد ارائه می کند.

طرح مشترک اقدام از بیستم ژانویه 2014 به مورد اجرا گذاشته شد و در ابتدا زمان آن 6 ماه تعیین شده بود.

در 24 ژوئیه 2014 این توافق تا 24 نوامبر 2014 تمدید شد و در 24 نوامبر 2014 بار دیگر تا 30 ژوئن 2015 تمدید شد.

2- آژانس تائید می کند که ایران از بیستم ژانویه 2014:

- در هیچکدام از تاسیسات اعلام شده اش اورانیوم را بیشتر از پنج درصد غنی سازی نکرده است.

- آبشارها را در هیچ یک از تاسیسات اعلام شده راه اندازی نکرده است.

- کار رقیق سازی را انجام داده-سطح غنی سازی را به بیشتر از پنج درصد افزایش نداده و 108.4 کیلوگرم از اورانیوم 235 بیست درصدی را به پنج درصد رقیق کرده است.

- صد کیلوگرم از یو اف شش بیست درصد غنی شده را وارد روند تبدیل به سوخت برای تبدیل شدن به اکسید اورانیوم کرده است.

- هیچ فعالیتی برای تبدیل مجدد اکسید اورانیوم به یو اف شش نداشته است.

- هیچ فعالیت بیشتری در تاسیسات غنی سازی سوخت، تاسیسات فردو یا راکتور اراک از جمله تولید و آزمایش سوخت برای راکتور IR-40 نداشته است.

- پرسشنامه اطلاعات طراحی DIQ را برای راکتور IR-40 به روز کرده و با آژانس درباره رویکرد پادمانی این راکتور به نتیجه رسیده است(براساس پرسشنامه اطلاعات طراحی و اقدامات پادمانی توافق شده در پنجم مه 2014)

- 2720 کیلوگرم یو اف شش پنج درصدی را وارد روند تبدیل به اکسید اورانیوم کرده است.

- به فعالیتهای غنی سازی مربوط به تحقیق و توسعه طبق پادمانها بدون انباشتن اورانیوم غنی شده ادامه داده اند.

- هیچ فعالیتی در ارتباط با پردازش مجدد در راکتور تحقیقاتی تهران و دیگر تاسیساتی که آژانس به آنها دسترسی دارد انجام نداده است.

- اطلاعات و امکان دسترسی به معدن اورانیوم گچین، معدن اورانیوم ساغند و کارخانه تولید اورانیوم اردکان را فراهم کرده است.

- همچنان امکان دسترسی روزانه به تاسیسات غنی سازی در نطنز و فردو را فراهم کرده است.

- امکان دسترسی منظم به کارگاه های مونتاژ سانتریفیوژ،کارگاه های تولید پره سانتریفیوژها و تاسیسات انباشت و همینطور اطلاعات مربوط به آن را فراهم کرده است.

- همچنین در ارتباط با بازرسی و نظارت بیشتر:

/طرح هایی برای تاسیسات هسته ای و توصیفی از هر ساختمان در هر یک از تاسیسات هسته ای ارائه کرده است.

/توضیحاتی درباره حجم و گستره عملیات انجام شده در ارتباط با فعالیتهای هسته ای در هر محل ارائه داده است.

/اطلاعاتی درباره معادن و کارخانه های اورانیوم تهیه کرده است.

3- علاوه بر آن آژانس تائید می کند ایران از 24 ژوئیه 2014:

- 25.8 کیلوگرم از U3O8(یو3 او هشت) تبدیل شده از یو اف شش غنی شده بیست درصدی را برای تولید آیتم های سوختی استفاده کرده است.

-درحدود 4118 کیلوگرم یو اف شش غنی شده را تا سطح طبیعی رقیق کرده است.

نظر

• ایرج اکبری
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 10934

گزارش گلف‌نیوز از دستاوردهای توافق هسته‌ای برای ایران و آمریکا

یکشنبه ۳۰ آذر ۱۳۹۳ - ۱۱:۱۸

روزنامه گلف‌نیوز در گزارشی نوشت: نتیجه مذاکرات هسته‌ای ایران و گروه 1+5‌ می‌تواند منجر به تغییر وضعیت داخلی ایران و تغییر جایگاه ایران در منطقه و سطح بین‌الملل شود.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) و به نوشته روزنامه گلف‌نیوز در سال 2014 بخش زیادی از خبرهای رسانه‌های جهان به ایران اختصاص داشت. این اتفاق از آنجایی نشأت گرفت که مسیر دیپلماسی در خصوص برنامه هسته‌ای ایران سرعت یافت و دیدارهای سطح بالا میان مقامات ایران و گروه 1+5 شامل آمریکا، روسیه ، چین ، انگلیس، فرانسه و آلمان به یکی از اصلی‌ترین امور بین‌المللی تبدیل شد. سرنوشت این مذاکرات می‌تواند تغییر وضعیت داخلی ایران، ارتقای جایگاه این کشور در منطقه و سطوح بین‌المللی را در پی داشته باشد. درواقع دو تغییر اصلی در رویکرد ایران و آمریکا مسیر مذاکرات ایران و غرب را هموار کرد. آمریکا از سیاست قدیمی خود مبنی بر نبود هیچ‌گونه غنی سازی اورانیوم در ایران دست برداشت و ایران وارد مذاکره با ایران شد که همان مفهوم نرمش قهرمانانه است.

از منظر آمریکایی ها باراک اوباما، رئیس‌جمهور این کشور و دولت وی به دلایل زیادی نمی‌خواهند این فرصت از دست برود.

اول اینکه حسن روحانی، رئیس جمهور میانه روی ایران روی کار آمده است. اگرچه این رهبر ایران است که تصمیمات نهایی را اتخاذ می‌کند با این حال سیاست خارجی ایران در دوره های مختلف نشان می‌دهد روسای جمهور این کشور در تعیین رویکرد سیاست خارجی نقش دارند.

این روزنامه در ادامه به رویکرد دو رئیس جمهور پیشین ایران یعنی محمد خاتمی و محمود احمدی نژاد اشاره کرد که در طول سالهای گذشته سیاست های متفاوتی را در عرصه بین‌المللی داشتند. اولی خواستار همکاری بود و دومی در تمام جبهه های عرصه سیاست خارجی به دنبال مقابله بود.

دوم اینکه با توجه به افزایش نفوذ جمهوری خواهان در کنگره پس ازبرگزاری انتخابات میان دوره ای آمریکا نگرانی هایی در خصوص ادامه مذاکرات هسته‌ای به وجود آمده است که خود ماهیت حساسی دارد. شکست مذاکرات می تواند به تحریم های بیشتر علیه ایران و در نتیجه توقف ارتباط و گفت‌و‌گو میان ایران و آمریکا منجر شود. همچنین تهران برنامه هسته‌ای خود را گسترش خواهد داد.

تاریخ روابط بین‌الملل نشان می‌دهد هرگاه دو کشور نتوانستند اختلافات خود را از طریق مذاکره حل کنند تنها راه حل جایگزین جنگ بوده است. اما با توجه به تنش های کنونی در خاورمیانه اوباما نمی تواند وارد یک جنگ دیگر در این منطقه شود که پیامدهای غیرقابل پیش‌بینی خواهد داشت.

سوم اینکه رقبای ایران در منطقه شامل عربستان و ترکیه موجب بی ثباتی در منطقه شده اند. جنگ داخلی سوریه به اوج خود رسیده و تکفیری ها رشد بیشتری داشته اند که منطقه به علاوه منافع امنیتی آمریکا را تهدید می‌کنند . اگر آمریکا بخواهد با کمک تلاش های بین‌المللی این شرایط پیچیده را حل کند و ثبات را به منطقه بازگرداند راهی ندارد جز این که ایران را وارد این ماجرا کند.

شانس اوباما برای باقی گذاشتن یک میراث تاریخی از خود تنها منوط به حل مسئله برنامه هسته‌ای ایران است که از زمان جنگ سرد تاکنون یکی از مهمترین مسائل عرصه سیاست خارجی در دولت آمریکا بوده است. از منظر ایرانی ها نیز دستیابی به توافق هسته‌ای در کوتاه ترین زمان ممکن امری ضروری است چون این اتفاق به پایان تحریم هایی منجر خواهد شد که علاوه بر سقوط اخیر قیمت جهانی نفت تاثیرات منفی زیادی بر اقتصاد ایران داشته اند.

از طرف دیگر نتیجه مذاکرات بر سرنوشت دولت روحانی و تیم وی تاثیرگذار خواهد بود . شکست مذاکرات اصلاح طلبان را به حاشیه خواهد راند در حالی که موفقیت آمیز بودن این مذاکرات به اصلاح طلبان فرصت می‌دهد که جایگاه خود را تقویت کنند.

این روزنامه در پایان نوشت : مذاکره کنندگان در آخرین دور رایزنی‌های هسته‌ای خود در وین توافق اولیه شان را تا آخر ژوئن سال 2015 تمدید کردند. همانطور که گفته شد آمریکایی ها برای به نتیجه رساندن این مذاکرات دلایل زیادی دارند و به نظر نمی رسد کنگره بتواند در این مبارزه پیروز شود. همچنین ایرانی ها نیازمند لغو تحریم ها هستند که افزایش سطح صادرات نفت و دسترسی به سرمایه بلوکه شده شان در خارج از کشور را در پی خواهد داشت.

نظر

• لولی بربط زن
                            عضو فعال
                            • Nov 2013
                            • 1862

کد خبر: ۳۷۱۹۱۶

تعداد نظرات: ۲۹ نظر
                            تاریخ انتشار: ۲۹ آذر ۱۳۹۳ - ۱۱:۲۸

صفحه نخست » سیاست خارجی

رائول بر خلاف برادرش فیدل ، به این نتیجه رسید که اگر اقتصاد کشورش را در دایره محدود داخل کشور نگه دارد و به اقتصاد شتابان جهانی متصل نسازد، باید فروپاشی اقتصاد کشورش را شاهد باشد که پیامد آن، آسیب جدی به ارزش هایی است که سال ها به خاطرشان با "امپریالیسم" مبارزه کرده اند.
                            عصرایران - 17 دسامبر 2014 ، خبر از سرگیری روابط آمریکا و کوبا تیتر یک رسانه های جهان شد، به ویژه آن که این خبر بسیار غافلگیر کننده بود و بسیاری، بعد از اعلام توافق متوجه شدند که دو کشور از 18 ماه پیش با میانجیگری واتیکان درگیر مذاکره با یکدیگر در کانادا بودند.
                            در پی این توافق، مردم کوبا به خیابان ها ریختند و پایان نیم قرن قطع رابطه و تحریم را جشن گرفتند.

با توجه به این که ایران و آمریکا نیز دهه هاست که رابطه دیپلماتیک با یکدیگر ندارند و از این رو، تحریم های فراگیر متوجه کشورمان شده است، توافق کوبا می تواند برای دو کشور ایران و آمریکا، درس آموز باشد:

1 - باراک اوباما، رئیس جمهور آمریکا اذعان کرد که نیم قرن تحریم و منزوی کردن کوبا ، حاصلی نداشته است.
                            وی تصریح کرد: تصمیم گرفتیم سیاست قدیمی برای انزوای کوبا را پایان بدهیم سیاستی که نتوانست در کوبا تغییری ایجاد کند.

سخن اوباما، البته مقرون به واقعیت است.در سال 1961 فیدل کاسترو، اموال آمریکا در کوبا را ملی اعلام کرد. در واکنش به این اقدام ، آمریکا کوبا را تحریم کرد؛ تحریمی که بیش از نیم قرن به طول انجامید ولی سودی به حال آمریکا نداشت و حتی نتوانست حکومت را از "کاسترو" ها بگیرد و تغییری در نظام سیاسی کوبا ، آن هم در 177 کیلومتری مرزهای ایالات متحده ایجاد کند.

تنها نتیجه تحریم ها، تنگدستی مردم کوبا بود که ناچار شدند به مدت نیم قرن در فشار زندگی کنند. اما فقر کوبایی ها چه سودی به حال آمریکا داشت؟ مردم کوبا تحت فشار زندگی کردند ولی از فقر آنها، نصیبی عاید آمریکا نشد.

تحریم نیم قرنی آمریکا علیه کوبا، نه تنها به تضییفات مادی شهروندان کوبایی انجامید، بلکه شرکت های آمریکایی را نیز از بازار همسایه و میلیاردها دلار پول راحت، محروم ساخت.

در این سوی دنیا نیز،سال هاست که آمریکا، ایران را تحریم کرده است. این تحریم هر چند مردم ایران را تحت فشارهای مادی قرار داده ، اما واقعیت این است که نمی تواند تغییری در حکومت ایجاد کند. ایران که سهل است، کره شمالی که هرگز به اندازه ایران ثروتمند و پر نفوذ نیست هم تحت تحریم ها ، همچنان به حیات خود ادامه داد و حتی به سلاح اتمی هم رسید. مردم کره شمالی ، البته فقیر شدند اما فقر آنها تأمین کننده اهداف آمریکا نبود.

بنابراین، همان گونه که اوباما به درستی گفته است، سیاست تحریم و منزوی ساختن کشورها، هرگز اهداف کشورهای تحریم گر را محقق نخواهد کرد. از این رو، درسی که آمریکا باید از توافق خودش با کوبا بگیرد، این است که سیاست تحریم را در قبال ایران نیز کنار بگذارد تا هر دو کشور و ملت، از مزایای سرشار ارتباط همسان، بهره مند شوند. این، نه فقط به سود ایران، که به نفع آمریکا نیز هست.

2 - رائول کاسترو، در شرایطی توافق با آمریکا را پذیرفت که اقتصاد کشورش در آستانه فروپاشی بود. او در سال های اخیر کوشید با اصلاحات اقتصادی، اوضاع را بهبود بخشد. از جمله خرید و فروش خانه را آزاد کرد و خصوصی سازی های محدود مانند داشتن فروشگاه های کوچک را بلامانع دانست. همچنین 6 سال پیش برای اولین بار ، داشتن تلفن همراه را در کشورش آزاد کرد که اتفاق مهمی در کوبا به شمار می رفت.

با این حال، رائول بر خلاف برادرش فیدل ، به این نتیجه رسید که اگر اقتصاد کشورش را در دایره محدود داخل کشور نگه دارد و به اقتصاد شتابان جهانی متصل نسازد، باید فروپاشی اقتصاد کشورش را شاهد باشد که پیامد آن، آسیب جدی به ارزش هایی است که سال ها به خاطرشان با "امپریالیسم" مبارزه کرده اند.

اقتصاد ایران و سایر مؤلفه های قدرت در آن، به مراتب در سطح بالاتری از کوبای 11 میلیون نفری است. اما واقعیت این است که هر هیچ قدرتی ، هر اندازه هم که توانمند باشد، باز نمی تواند به تنهایی بار حیات در جهان جدید را به دوش بکشد به ویژه آن که دنیا، بسیار بیش از گذشته، درگیر رقابتی است که حتی یک روز هم در آن، اثرگذار است.

تدبیر ایجاب می کند که قبل از آن که وضعیت اقتصادی ایران به وضع کوبا دچار شود، بهبود روابط خارجی ایران به طور جدی تری در دستور کار قرار گیرد. بدیهی است که اگر این روند با در نظر گرفتن "عزت،حکمت و مصلحت" دنبال شود، هر گونه توافقی بزرگی در سیاست خارجی، می تواند از سر عزت امضا شود.
                            ای لولی بربط زن ! تو مست تری یا من ................ ای پیش چو تو مستی، افسون من افسانه ( مولانا )

نظر

• لولی بربط زن
                              عضو فعال
                              • Nov 2013
                              • 1862

کد خبر: ۱۴۰۹۳۴

تاریخ انتشار: ۲۹ آذر ۱۳۹۳ - ۱۳:۲۷

صفحه نخست » سرویس بورس

شبکه رادیویی صدای روسیه طی یادداشتی با اشاره به برگزاری دور اخیر مذاکرات هسته‌ای ایران در ژنو سوئیس و سازنده ارزیابی کردن رایزنی‌هایی ۱۰ دوره‌ای ایران و گروه ۱+۵، الگوریتم لغو تحریم‌ها را مشکل بزرگ باقیمانده در مذاکرات دانست.

به گزارش فارس،شبکه رادیویی صدای روسیه طی یادداشتی به قلم «ولادیمیر ساژین» نوشت: مذاکرات میان ایران و گروه ۱+۵ اخیرا بار دیگر در ژنو سوئیس برگزار شد. یازدهمین دور از این مذاکرات حدود ۸ ساعت به طول انجامید و طی آن دیداری با حضور همه اعضا و رایزنی‌هایی دو و چندجانبه میان طرفین شرکت‌کننده در این مذاکرات صورت گرفت. در این مذاکرات که پشت درهای بسته برگزار شد، هیچ رسانه‌ای حضور نیافت و ناظران بین‌المللی در حال بررسی نتایج مذاکرات دسامبر و وضعیت کلی و روند پیشرفت آن هستند.

۱۰ دور مذاکرات هسته‌ای برگزار شده میان ایران و گروه ۱+۵ (اعضای دائم شورای امنیت سازمان ملل و آلمان) بیش از تمامی مذاکراتی که طی ۱۰ سال گذشته برگزار شده، مفید و سازنده بوده است.

به گفته «سرگی ریابکوف» معاون وزیر امور خارحه روسیه به عنوان مذاکره‌‌کننده اصلی روسیه در مذاکرات هسته‌ای ایران، پس از پایان دور پیشین مذاکرات در ۲۴ نوامبر گذشته، طرفین به معنای واقعی کلمه و به دور از اغراق تنها دو قدم تا توافق فاصله داشتند.

صدای روسیه در ادامه یادداشت خود نوشت: طرفین طی آخرین دور مذاکرات خود در واقع حول حدود ۹۵ درصد متن توافقنامه جامع به توافق رسیدند و موفق شدند در خصوص مسائل متعددی به تفاهم و توافق برسند و تنها ۵ درصد موضوعات میان آنها به صورت حل نشده باقی ماند که البته این ۵ درصد باقیمانده از منظر شرکت‌کنندگان در مذاکرات مسائل بسیار پیچیده و موضوعات معلقی است که نیازمند بررسی دقیق و عمیق است و به همین دلیل است که طرفین نهایتا به این نتیجه رسیدند که برای تنظیم پارامترهای توافق نهایی به حدود ۳ تا ۴ ماه زمان و برای تهیه ضمیمه فنی و جزئی توافقنامه نیز به چند ماه زمان دیگر نیاز دارند.

موضوعات فنی از جمله کاهش شمار سانتریفیوژها، بهینه‌سازی مقادیر ذخایر اورانیوم غنی‌شده در ایران، تغییرات تکنولوژیکی در سایت‌های هسته‌ای مختلف به ویژه رآکتور آب سنگین اراک و کارخانه غنی‌سازی فوردو و همچنین اعمال نظام کنترل از سوی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی مشکل عمده‌ای بوجود نخواهد آورد.

الگوریتم لغو تحریم‌ها همچنان به عنوان یک مشکل بزرگ باقی است. ایران خواستار لغو تمامی تحریم‌ها همزمان با امضای توافقنامه است و بدیهی است که با توجه به پیچیدگی مکانیسم اعمال اقدامات قانونی مناسب از سوی شورای امنیت سازمان ملل، تحقق چنین امری از سوی پارلمان‌های کشورهای اعمال‌کننده تحریم‌ها بر جمهوری اسلامی ایران به دور از واقعیت است.

«ایرینا فدورووا» سیاستمدار و کارشناس مؤسسه شرق‌شناسی آکادمی علوم روسیه معتقد است: «فقدان اعتماد به ویژه میان آمریکا و ایران مانع اصلی در مسیر حل این مشکل است و به همین دلیل گفت‌وگوهای سخت ایران و آمریکا طی ماه‌های اخیر کاملا منطقی است. طرفین در تلاشند که از شر نفرتی که طی ۳۵ سال گذشته میان آن‌ها تلنبار شده رهایی یابند. البته باید توجه داشت که رهایی آن‌ها از این نفرت لزوما به معنای آن نیست که آنها با یکدیگر رابطه برقرار کنند یا در امر مبارزه با گروه تروریستی داعش با یکدیگر همکاری رسمی داشته باشند بلکه آنها در پی آنند که مواضع خود را به یکدیگر نزدیک‌تر کنند تا بتوانند به نتیجه‌ای مثبت در مذاکرات هسته‌ای دست یابند.»

ایران و شش کشور در سوم آذر ماه سال جاری و پس از آنکه بعد از ۱۰ دور رایزنی در خصوص توافق جامع به این نتیجه رسیدند که حصول توافق جامع به دلیل اختلافات و از جمله کمبود وقت امکانپذیر نیست، توافقنامه ژنو را برای هفت ماه و هفت روز دیگر تمدید و البته تأکید کردند که تا قبل از چهار ماه آینده برای رسیدن به توافق تلاش کنند.

به گفته نماینده ارشد ایران در مذاکرات هسته‌ای، دور بعدی گفت‌وگوهای تهران و اعضای دائم شورای امنیت سازمان ملل به علاوه آلمان، ماه آینده برگزار می‌شود که البته هنوز محل برگزاری نشست آتی مشخص نشده است.

نظر

• PETROLEUM
                                Banned
                                • May 2014
                                • 853

سکوت معنادار دولت در مقابل جریان تضعیف کننده صنعت هسته‎ای/ آیا روحانی و ظریف از حمله به دستاوردهای استراتژیک هسته‎ای راضی هستند!؟
                                اظهارات اخیر سه تن از اصلاح طلبان در دانشگاه تهران در حمله به فناوری هسته ای کشور و تاکید بر لزوم متوقف ساختن تمام تاسیسات هسته ای، نه تنها از سوی رییس جمهور، وزیر خارجه، رییس سازمان انرژی اتمی و دیگر مسئولان ارشد دولت یازدهم بی پاسخ مانده است بلکه سکوت معنادار مسئولان در این باره منجر به پدید آمدن سوالات متعددی در افکار عمومی شده است.

در حالی که تیم مذاکره کننده هسته ای کشورمان همچنان در حال مذاکره با 1+5 است و مذاکرات اخیر طرفین در ژنو نیز به دلیل زیاده خواهی های طرف مقابل بدون نتیجه باقی مانده است، احمد شیرزاد، داوود هرمیداس باوند و صادق زیباکلام که به دعوت انجمن به اصطلاح اسلامی دانشگاه تهران در دانشکده ادبیات این دانشگاه سخنرانی می کردند، اظهاراتی را بیان کردند که بدون شک در شرایط کنونی نتیجه ای جز «تضعیف» تیم مذاکره کننده هسته ای در شرایط فعلی مقابل 1+5 ندارد.
                                در این نشست، احمد شیرزاد عضو حزب منحله مشارکت گفت: «اگر جمهوری اسلامی ایران به جای 10 هزار دستگاه سانتریفیوژ 500 یا هزار و یا حتی 1 دستگاه داشته باشد چه اتفاقی رخ می دهد؟»صادق زیباکلام نیز تاکید کرد: «انرژی هسته ای چه گلی به سر ملت زده است و فقط به خاطر این مسئله برایمان پرونده درست شد ... من معتقدم آنقدر که هسته ای به ما ضرر زده است جنگ نزده است.»هرمیداس باوند از چهره های ملی- مذهبی نیز گفت: «در کل هیچ گونه رابطه منطقی بین ملی کردن صنعت نفت و بحث هسته‌ای وجود ندارد و ما از آغاز انقلاب تا امروز هنوز بابت مسئله گروگان‌گیری سفارت آمریکا هزینه می‌دهیم.»
                                این اظهارات در شرایطی که تیم مذاکره کننده هسته ای کشورمان همچنان با زیاده خواهی های 1+5 روبروست، باعث می شود تا عملا دست مذاکره کنندگان ایرانی بسته شود زیرا به جای چانه زنی ظریف و کری درباره تعداد سانتریفیوژها، این مدل اظهارات اصلاح طلبان در داخل کشور باعث می شود تا 1+5 با استناد به این اظهارات، بر برچیدن کامل تاسیسات هسته ای ایران تاکید کنند و این موضوع را نه مطالبه خود، بلکه خواسته ی اصلاح طلبان و برخی حامیان دولت در کشور بیان کنند.لذا به نظر می رسد همانطور که آقای روحانی و ظریف تاکنون بارها در برابر کوچکترین نقد منتقدان دلسوز دولت، واکنش نشان داده و حتی با ادبیات خاص خود، طعنه و کنایه های فراوانی را به آنها روا داشته اند، بجاست در برابر اظهارات «خیانت آمیز» نامبردگان در دانشگاه تهران نیز از خود واکنش نشان داده و مقابل هر گونه اظهارات غیر مسئولانه ای که منجر به تضعیف موقعیت تیم مذاکره کننده هسته ای کشورمان مقابل 1+5 می شود، ایستادگی کنند.

گفتنی است پیش از این طی سالهای 82 تا 84 که آقای روحانی تحت عنوان دبیر شورای عالی امنیت ملی مسئولیت مذاکرات هسته ای ایران با 3 کشور فرانسه، انگلیس و آلمان را برعهده داشت نیز زمانی که کشورهای اروپایی با بیان برخی ادعاهای این روزهای اصلاح طلبان، در اصل نیاز جمهوری اسلامی ایران به فناوری هسته ای ایجاد تردید می کردند، با پاسخ محکم و روشن روحانی مواجه شده بودند.در این باره رییس جمهور در صفحات 40 و 41 کتاب خاطرات هسته ای خود با عنوان «امنیت ملی و دیپلماسی هسته ای» می نویسد:
                                «نگاه ها به تدریج و به شکل کارشناسانه تری به سمت نیازهای آتی کشور در حوزه انرژی، سوق می یافت و مقامات کشور را به این نتیجه می رساند که انرژی هسته ای باید در زمره اولویت های مسایل اقتصادی قرار بگیرد. بعدها که میان و غرب، چالش هسته ای پدید آمد این کارِ کارشناسی به کمک استدلال های علمی ما آمد و در پاسخ به یکی از ایراداتی که غربی ها در مذاکرات هسته ای مطرح می کردند مبنی بر اینکه شما با این همه ذخایر نفت و گاز، چه نیازی به انرژی اتمی دارید؟ به آن مباحث استناد و تکیه می کردیم. استدلال دیگر ما هم این بود که خود آمریکایی ها در رژیم سابق اعلام کرده بودند ایران به انرژی هسته ای نیاز دارد و نتیجه بررسی های موسسه تحقیقاتی استنفورد این بود که ایران به 23 هزار مگاوات برق هسته ای نیاز خواهد داشت. به آنها گفته می شد که خود شما اروپایی ها به چه دلیل و با چه آینده نگرای با رژیم سابق قرارداد تاسیس نیروگاه های هسته ای منعقد کردید؟ چرا در زمینه سوخت، ایران را در اوردیف مشارکت داده بودید اما حالا اعتراض دارید؟ آنها پاسخ قانع کننده ای نداشتند.»

دبیر اسبق شورای عالی امنیت ملی کشورمان در صفحه 400 این کتاب نیز ضمن اشاره به مذاکراتش با ژاک شیراک برای حل مساله هسته ای ایران در سال 83 می نویسد:
                                «از نظر مردم ما پذیرش توقف یا تعلیق بلند مدت غنی سازی تحقیر آمیز است و "غرور ملی" ما را خدشه دار می کند. لذا به هیچ قیمتی به آن تن نخواهد داد. این موضوع بدعتی خطرناک است که با حقوق تمامی کشورهای در حال توسعه مباینت دارد ... دولت فعلی و هیچ دولت دیگری در ایران این توان سیاسی و اختیار قانونی را برای توقف یا تعلیق بلند مدت ندارد و هر دولتی بخواهد به آن تن بدهد، سقوط خواهد کرد.»
                                به نظر می رسد با توجه به منطق رییس جمهور مبنی بر اینکه «هر دولتی که بخواهد غنی سازی در ایران را متوقف یا حتی برای بلند مدت تعلیق کند، سقوط خواهد کرد»، افکار عمومی بیش از هر زمان دیگر انتظار دارد اظهارات سخیف اصلاح طلبان در دانشگاه تهران از سوی آقایان روحانی یا ظریف پاسخ داده شود.

گفتنی است صادق زیباکلام پیش از این اعلام کرده بود که اسراییل را به رسمیت می شناسد، هرمیداس باوند نیز چندی قبل حکم قرآنی قصاص را در گفتگو با روزنامه آسمان زیر سوال برده بود و احمد شیرزاد نیز در مجلس ششم وقتی در مخالفت با برنامه هسته ای ایران سخنان آمریکا و اسراییل را تکرار کرد، با واکنش مهدی کروبی مواجه شد که به وی گفت این حرفها را رادیو اسراییل نیز نمی زند!

----------------------------------------------------------------------------------------------------

امیدواریم دولتی که مخالفان خودش را "اجیر شده" و "تازه به دوران رسیده" ، "غوطه ور در فساد" ، "ناراحت از توافق" و هزاران القاب دیگر خطاب می کند ، در مقابل این جور حرفهای مفت هم موضع بگیرد :: هرچند این انتظار ، انتظار عبث و بیهوده ای هست !!

آقای حقوقدان ! شما که با الفاظ توهین آمیز ، مخالفان خودتان و منتقدان را مورد لطف قرار می دهید ، همینقدر هم عرضه دارید که در مقابل این حرفهای ضد امنیت ملی و ضد فناوری هسته ای هم موضع بگیرید ؟
                                آیا عرضه دارید که در مقابل آمریکا هم همینطور حرف بزنید ؟؟؟ لااقل به متن کتاب خودتان پایبند باشید
                                آخرین ویرایش توسط PETROLEUM؛ 2014/12/21, 20:20.

نظر

در حال کار...
                                X