آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Hessam
    عضو فعال
    • Aug 2012
    • 1240

    #17266
    پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1


    تحلیل AP

    در صورت شکست گفتگوهاي هسته‌اي، قدرتهاي جهاني چه گزينه اي در مقابل ايران دارند؟
    گزینه جنگ که آمریکا بر روی میز نگاه داشته است طرفدار چندانی ندارد و جامعه جهانی نیز مایل به اعمال تحریم‌های فلج‌کننده بر ایران نیست. در نتیجه دوره خطرناکی از تردید پیش خواهد آمد.
    پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
    در صورت شکست گفتگوهاي هسته‌اي، قدرتهاي جهاني گزينه اي مقابل ايران ندارند

    آسوشیتدپرسنوشت: اگر گفتگوهای هسته‌ای ایران شکست بخورد، سایر گزینه‌ها برای کنترل برنامه هسته‌ای ایران طرفدار ندارد.

    به گزارش انتخاب ؛ گزینه جنگ که آمریکا بر روی میز نگاه داشته است طرفدار چندانی ندارد و جامعه جهانی نیز مایل به اعمال تحریم‌های فلج‌کننده بر ایران نیست. در نتیجه دوره خطرناکی از تردید پیش خواهد آمد.

    این که کدام یک از این احتمالات رخ دهد بستگی دارد به این که کدام یک از طرفین احتیاج بیشتری به توافق هسته‌ای دارد.

    آسوشیتدگرس ادامه می دهد: در ظاهر به نظر می رسد ایران موضع ضعیف‌تری دارد اما ایران موضعی اتخاذ کرده است که همگان بر شجاعت آن صحه می‌گذارند.

    دولت اوباما نیز که میراث سیاسی اش در معرض خطر است به همان اندازه برای حصول توافق مصمم است.

    اسرائیل و کشورهای عرب سنی نظیر عربستان به خاطر تردید نسبت به وعده‌های ایران و نیز توان غرب برای مهار ایران برای حصول هیچ توافقی تمایل ندارند.

    در بعد اقتصادی، به نظر می‌رسد جهان برای به‌زانودرآوردن ایران از طریق قطع جریان سرمایه و کالا به این کشور آمادگی ندارد.


    این کار مستلزم تحریم پرهزینه زمینی و دریایی این کشور است که از نظر سیاسی نیز انفجارآمیز است و مستلزم اعمال منطقه پرواز ممنوع بر فراز کشوری است که دو برابر و نیم ایالت تگزاس آمریکاست.

    ای پی می افزاید: در نتیجه، راه واقع‌گرایانه‌تر افزودن بر فشار تحریم‌های کنونی است اما کشورهای دیگر حتی این مساله را نیز به سادگی نخواهند پذیرفت.

    برخی کشورها نظیر چین، هند و ژاپن هنوز هم به مقادیر زیادی از نفت ایران وابسته هستند.

    ایران بازار گسترده‌ای دارد که شرکت‌های ریز و درشت مشتاق ورود به آن هستند.

    هرچه تحریم‌ها بیشتر باقی بمانند، شرکت‌های جهان بیشتر تشویق می‌شوند که راهی برای دورزدن آن پیدا کنند و در نتیجه، تاثیر افزایش تحریم‌ها کاهش خواهد یافت.

    در آمریکا، افزایش تحریم‌های ایران در میان مقامات طرفدارانی دارد اما اشتهای موجود برای افزایش تحریم‌های سازمان ملل و اتحادیه اروپا بسیار کمتر است.

    نظر

    • Hessam
      عضو فعال
      • Aug 2012
      • 1240

      #17267
      پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

      المیادین: توافق احتمالی هسته‌ای شامل یک بازه زمانی سه مرحله‌ای خواهد بود
      بین الملل > انرژی‌ هسته‌ای - واحد مرکزی خبر نوشت:

      شبکه تلویزیونی المیادین با تهیه گزارشی درباره برنامه هسته ای ایران تصریح کرد توافق احتمالی مورد نظر یک بازه زمانی سه مرحله ای را ناظر بر دستیابی به توافق، تصویب آن از جانب نمایندگان پارلمانهای کشورهای مربوطه و اجرای آن تحت نظارت کامل سازمان ملل شامل خواهد بود.

      به گزارش شبکه تلویزیونی المیادین، آسمان ابری وین تا حدودی بازگو کننده آن چیزی است که در روی زمین این شهر می گذرد در حالیکه شاید پشت ابرهای آسمان این شهر پاسخ سوالی نهفته باشد که خواب از چشم جهانیان ربوده است. سوالی بزرگ با این مضمون که آیا راهی برای توافق هست؟

      به نظر نمی رسد درهای توافق مسدود و از هر جهت بسته باشد بلکه صحبت از چند ساعتی است که محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه ایران در کشورش سپری خواهد کرد تا ترجمان راه حلهایی باشد که شاید در افق پدیدار شده است.

      یکی از حاضران در مقر گفتگوها در وین در گفتگو با خبرنگار المیادین گفت: طبق اظهار نظرهای مسئولان طرفها ، هیچ اشاره و علامت منفی وجود ندارد و به نظر می رسد اراده سیاسی لازم میان طرفها وجود دارد و آنها می خواهند در نهایت به توافق برسند.
      المیادین در ادامه این گزارش گفت: ظریف شام خود را در تهران خواهد خورد تا سحر سه شنبه خود را به وین برساند. این در حالی است که از فاصله سحر تا افطار امروز سفره مذاکرات پر از غذاهای چرب و در عین حال دیرهضمی است که باید در چندین وعده آنرا هضم و جذب کرد.

      در همین حال منابع آگاه به المیادین گفتند توافق مورد نظر مشمول یک بازه زمانی سه مرحله ای خواهد بود. مرحله نخست صرفا دستیابی به توافق خواهد بود و مرحله دوم تصویب آن از جانب نمایندگان پارلمانهای کشورهای مربوطه خواهد بود و مرحله سوم نیز آغاز اجرای آن تحت نظارت کامل سازمان ملل است.

      استفانی کوک سردبیر نشریه نیوکلیر انتلیجنس گفت: به نظر می رسد روند امور در جهت درستی پیش می رود. البته بسیار غافلگیرکننده خواهد بود که تا آخر هفته توافق اعلام شود اما همگان در وین از این مساله استقبال می کنند. البته پر واضح است که طرز فکر لغو تحریمها به طور مستقیم پس از امضای توافقنامه حاصل نخواهد شد.
      علی هاشم در ادامه گزارش خود گفت: وین امروز در انتظار بازگشت مذاکره کنندگان ارشد به سر می برد در حالیکه درهای خود را به روی گردشگران بازکرده و روزنامه نگاران نیز خود را برای یک روز مهم آماده می کنند.
      وی در بخش پایانی گزارش خود با اشاره به محل برگزاری مذاکرات گفت: دود سفید از این مکان خارج خواهد شد البته اگر این دود واقعا سفید باشد در نتیجه به یکی از سوالات مهم طی یک دهه و نیم پاسخ داده خواهد شد. حال آیا این پاسخ کافی و وافی و برای همگان منصفانه خواهد بود.

      نظر

      • Hessam
        عضو فعال
        • Aug 2012
        • 1240

        #17268
        پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

        سخنگوی دولت: از نامه اوباما به ایران بی اطلاعم / اینکه یک نماینده خبر این نامه را بگوید جای تعجب دارد
        سخنگوی دولت گفت: اگر نامه‌ای از سوی اوباما به رئیس‌جمهور اایران ارسال شده باشد که سخنگوی دولت اظهارنظر می‌کند و اگر این نامه به رهبری ارسال شده باشد ایشان سایت و دفتر دارند
        پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
        سخنگوی دولت: از نامه اوباما به ایران بی اطلاعم / اینکه یک نماینده خبر این نامه را بگوید جای تعجب دارد
        سخنگوی دولت گفت: اگر نامه‌ای از سوی اوباما به رئیس‌جمهور اایران ارسال شده باشد که سخنگوی دولت اظهارنظر می‌کند و اگر این نامه به رهبری ارسال شده باشد ایشان سایت و دفتر دارند

        ‫به گزارش «انتخاب»، محمدباقر نوبخت، سخنگوی دولت در نشست خبری خود در جمع خبرنگاران در خصوص ارسال نامه جدید اوباما به مقامات کشور ضمن اعلام بی‌اطلاعی گفت: از نامه اوباما به مقامات کشور بی‌اطلاعم و به تبع، آن را تأیید نمی‌کنم.

        وی همچنین گفت: اگر چنین نامه‌ای به رئیس‌جمهور ارسال شده باشد که سخنگوی دولت اظهارنظر می‌کند و اگر نامه به رهبری ارسال شده باشد ایشان سایت و دفتر دارند، اینکه یک نماینده مجلس خبر این نامه را اعلام کند جای تعجب است.

        نظر

        • Hessam
          عضو فعال
          • Aug 2012
          • 1240

          #17269
          پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

          نشست شورای امنیت درباره ایران
          بین الملل > دیپلماسی - ایرنا نوشت:

          یک مقام دیپلماتیک به خبرگزاری اسپوتنیک روسیه گفت:' شورای امنیت سازمان ملل ممکن است در یک ماه آینده برای بررسی و تصویب قطعنامه ای درباره برنامه هسته ای ایران تشکیل جلسه دهد.'

          این منبع دیپلماتیک روز دوشنبه به اسپوتنیک گفت:' نشست شورای امنیت ممکن است هر چه زودتر و در ماه ژوییه (10 تیر تا 9 مرداد) و قبل از نشست آینده مجمع عمومی برگزار شود.'

          هفتادمین نشست سالانه مجمع عمومی سازمان ملل متحد اواخر شهریورماه در شهر نیویورک آمریکا برگزار می شود.
          وی که در مذاکرات شرکت داشته، در پاسخ به این پرسش که آیا ممکن است شورای امنیت قبل از نشست آتی مجمع عمومی سازمان ملل برای بررسی قطعنامه ای درباره برنامه هسته ای ایران تشکیل جلسه دهد، گفت: 'بله من این طور فکر می کنم. خوشبختانه شورای امنیت قبل از آن تشکیل جلسه خواهد داد.'

          منبع مذکور همچنین گفت:' اگر توافقی حاصل شود، یک قطعنامه شورای امنیت وجود خواهد داشت.'

          وی با بیان این که مذاکره کنندگان گروه 1+5 در داخل این گروه به توافق رسیده اند، اظهار داشت:' گروه 1+5 تا اندازه ای به توافق رسیده اند و ما فقط نیاز داریم طرف ایرانی را متقاعد کنیم.'

          اسپوتنیک نوشت: 'از سال 2006 شورای امنیت چند قطعنامه درباره برنامه هسته ای ایران صادر کرده که بر اساس چهار قطعنامه تحریم هایی علیه ایران اعمال شده است.'

          مهلت ضرب الاجل مذاکرات ایران و گروه 1+5 برای حصول توافقی نهایی درباره برنامه هسته ای ایران امروز (سه شنبه) به پایان می رسد. دو طرف در ماه آوریل 2015 (فروردین 1394) به چارچوب توافقی سیاسی دست یافتند.

          نظر

          • Mohsen 1348
            عضو عادی
            • Feb 2013
            • 83

            #17270
            پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

            [QUOTE=Hessam;620841]سخنگوی دولت: از نامه اوباما به ایران بی اطلاعم / اینکه یک نماینده خبر این نامه را بگوید جای تعجب دارد
            سخنگوی دولت گفت: اگر نامه‌ای از سوی اوباما به رئیس‌جمهور اایران ارسال شده باشد که سخنگوی دولت اظهارنظر می‌کند و اگر این نامه به رهبری ارسال شده باشد ایشان سایت و دفتر دارند

            اگه بذرپاش آدم باشه دیگه از این اظهار فضلها نمیکنه و خودشو لوس نمیکنه
            همونطور که میدونید مهرداد بذرپاش از نامه اوباما پرده برداری کرده
            یکی از منتقدین دوآتیشه مذاکرات هم همین الدنگه
            امیدوارم یه جوری روشو کم کنن که دیگه حرف اضافه نزنه

            نظر

            • Hessam
              عضو فعال
              • Aug 2012
              • 1240

              #17271
              پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

              ظریف: مذاکرات به مرحله بسیار حساسی رسیده است
              وین - ایرنا - محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه گفت: مذاکرات به مرحله بسیار حساسی رسیده است وتنها توافقی که مردم ایران می پذیرند توافقی عادلانه، متوازن و بر اساس عزت ملی و حقوق مردم ایران است
              [ظریف: مذاکرات به مرحله بسیار حساسی رسیده است]

              وزیر امور خارجه صبح سه شنبه پس از ورود به وین از همراهی علی اکبر صالحی و حسین فریدون در این مرحله از مذاکرات ابراز خشنودی کرد و گفت: بسیار خوشحالم که فرصتی پیش آماده است تا با آقای صالحی و آقای فریدون مذاکرات را ادامه دهیم. احساس می کنم مذاکرات به مرحله بسیار حساسی رسیده و در این مرحله با اراده سیاسی و عزم و کار فراوان امکان پیشبرد کار وجود دارد.
              وی افزود: حضور جناب دکتر صالحی به ما دراین زمینه کمک می کند . از این که بعد از یک دوره طولانی نقاهت , سلامتی خود را به دست آوردند ، بسیار خوشحالم. ایشان می توانند در بسیاری موارد راه گشا باشند.
              رییس تیم مذاکره کننده ایران گفت: آن چه بیش از هرچیز نیاز است در واقع اراده سیاسی طرف مقابل است که کار را برای رسیدن به یک سرانجام قابل قبول و پایدار آسان می کند.
              ظریف تاکید کرد: مردم ایران تنها توافقی را خواهند پذیرفت که عادلانه , متوازن و بر اساس عزت ملی و حقوق ملت باشد. فکر می کنم این واقعیت را طرف مقابل هم درک کرده که بدون یک توافق خوب و بدون شناسایی حقوق مردم ایران رسیدن به یک توافق دراز مدت امکان پذیر نیست .
              وی در پاسخ به این سوال که با توجه به زیاده خواهی های روز افزون غربی ها فکر میکنید تا چه حد می توان دسترسی به توافق جامع امیدوار بود ، گفت:
              ما همیشه گفتیم که مواضع مذاکراتی باید بر اساس یک توزان منطقی باشد. همه مسولان ایران گفته اند که آماده یک مذاکره و داد و ستد معقول و منطقی هستند.
              وزیر امور خارجه خاطرنشان کرد: مقام معظم رهبری هم به همین نکته اشاره کردند . بر همین اساس اگر توافقی قرار است صورت بگیرد باید بر اساس هم مواردی باشد که طرف غربی می پذیرد و هم مواردی باشد که ما می پذیریم. من فکر میکنم باید مبنای ان توافق لوزان باشد. در این صورت امکان رسیدن به راه حل وجود دارد .
              ظریف در پاسخ به سوالی درباره محورهای مورد اختلاف گفت: یک متن مذاکراتی به نتیجه نمی رسذ مگر اینکه همه مواردش مورد بررسی قرار بگیرد و ما باید این مرحله را طی کنیم.

              نظر

              • naruto
                عضو فعال
                • May 2011
                • 1879

                #17272
                پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                [QUOTE=Mohsen 1348;620853]
                در اصل توسط Hessam پست شده است View Post
                سخنگوی دولت: از نامه اوباما به ایران بی اطلاعم / اینکه یک نماینده خبر این نامه را بگوید جای تعجب دارد
                سخنگوی دولت گفت: اگر نامه‌ای از سوی اوباما به رئیس‌جمهور اایران ارسال شده باشد که سخنگوی دولت اظهارنظر می‌کند و اگر این نامه به رهبری ارسال شده باشد ایشان سایت و دفتر دارند

                اگه بذرپاش آدم باشه دیگه از این اظهار فضلها نمیکنه و خودشو لوس نمیکنه
                همونطور که میدونید مهرداد بذرپاش از نامه اوباما پرده برداری کرده
                یکی از منتقدین دوآتیشه مذاکرات هم همین الدنگه
                امیدوارم یه جوری روشو کم کنن که دیگه حرف اضافه نزنه
                --------------
                آخرین ویرایش توسط naruto؛ 2015/06/30, 12:03.

                نظر

                • tom cruise
                  عضو فعال
                  • Mar 2012
                  • 4756

                  #17273
                  پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                  حقا که مشرق زمین شیرانی مثل تو به تاریخ ندیده....
                  سفیر کشی و سفارت گیری که اوج بزدلی یک گروه است و سابقه تاریخی دارد ...
                  کشتن سفرای چنگیز خان مغول در800سال قبل...
                  کشتن گریبایدوف روس در 200سال قبل زمان فتحعلیشاه و جنگگهای ایران روس...
                  گرفتن سفارت امریکا....
                  گرفتن سفارت انگلیس..
                  اولی سبب شد اگر ازمایش ژن بگیری ژن چنگیز خان در ده درصد باشد....و فاتحه تمدن ایرانی اسلامی خوانده شد برای همیشه تاریخ
                  دومی سبب شد هر قوت روسها عشقشان بکشد یکی را دار میزدند یا راه می افتادند می امدند تهران در زمان قجر...
                  سومی سبب شد علاوه بر بلوکه شدن دارییها... فاتحه صنعت اقتصاد اقلا نصفش خوانده شود...و تورم 2رقمی به عنوان تنها کشور برازنده این افتخار در تارخی بشر برای سه دهه ثبت شود
                  چهارمی که فتح الفتوح میگفتند سبب شد یک تحریم مشتی نفت بیمه بانک بزنند ایران که به قول یکی از نمایندگان مجلس اعضای دولت زمان تحریم در جلسات از شدت فشارها گریه میکردند...و ضربه فنی شدند طوریکه در نهایت برای اول بار رهبری ایران هم مجبور به محکوم کردن ان شد....چون هرچقدر سفیر فرستادند اینها خودسر بودند معذرت..گفتند باید مقام ولایت زبانا علنا تقبیح کند....
                  نمیدانم چرا میگویند عاقل یا مومن یکبار گزیده نمیشود این شده4بار..حال مثال غلط است؟ اینها کافرند مومن نیستند؟ اینها عاقل نیستند؟
                  احتمالا ضرب المثل غلط است مومن و عاقل از یک سوراخ سیصد بار گزیده میشود درست است :D

                  در اصل توسط MAGDAD2015 پست شده است View Post


                  *
                  https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
                  tom cruise in face book

                  نظر

                  • سلطان بورس
                    كاربر فعال
                    • Aug 2011
                    • 3373

                    #17274
                    پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                    یک منبع اگاه در گفتگو با «انتخاب»:
                    مذاکرات هسته ای قطعا تمدید می شود؛ گفتگوها تا هفتم جولای ادامه پیدا می کند
                    یک منبع آگاه از تمدید هفت روزه ی مذاکرات هسته ای خبر داد.
                    پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
                    مذاکرات هسته ای قطعا تمدید می شود؛ گفتگوها تا هفتم جولای ادامه پیدا می کند


                    یک منبع آگاه از تمدید هفت روزه ی مذاکرات هسته ای خبر داد.

                    یک منبع آگاه در گفتگو با خبرنگار اعزامی «انتخاب» به وین اظهار داشت: عبور از ضرب الاجل سی ام ژوئن قطعی است و مذاکرات مسلما تمدید خواهد شد.

                    وی افزود: مذاکرات احتمالا تا هفتم جولای تمدید خواهد شد.

                    نظر

                    • نجاT...
                      عضو فعال
                      • Dec 2013
                      • 2639

                      #17275
                      پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                      فابیوس خبر از سفرش به ایران , بعد از توافق داد...
                      انتقال ثروت از كوتاه مدتي ها به بلند مدت ها !

                      نظر

                      • نجاT...
                        عضو فعال
                        • Dec 2013
                        • 2639

                        #17276
                        پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                        بلافاصله پس از امضای توافق نهایی با ایران، وزیر خارجه فرانسه به همراه نمایندگان 100 شركت فرانسوی به ایران سفر خواهند کرد...

                        در صورت حصول توافق هسته‌ای، فابیوس به ایران سفر خواهد کرد 
                        به گزارش فرجام و به نقل از رویترز، منابع خبری اعلام کردند بلافاصله پس از امضای توافق نهایی با ایران، وزیر خارجه فرانسه به همراه نمایندگان 100 شركت فرانسوی به ایران سفر خواهند کرد. 
                        منابع آگاه اعلام کردند فرانسه آماده است به محض امضای توافق هسته ای و لغو تحریم های ایران، روابط سیاسی و تجاری خود را با این کشور از سر گیرند. گفته می شود هم اكنون مقامات فرانسه در حال طرح ریزی برای سفر به ایران در ماه سپتامبر (مهر) هستند و تاكنون 100 شركت برای ملحق شدن به این هیئت اعلام آمادگی کرده اند. 
                        به گفته یک مقام ارشد فرانسوی، "وزیر خارجه علاقمند است هرچه سریعتر روابط با ایران از سر گرفته شود. ما هم اكنون در حال آماده شدن برای سفر آقای فابیوس به ایران پس از امضای توافق هسته ای هستیم." 
                        گفته می شود تاكنون چندین نشست میان مقامات دیپلماتیک و سران تجاری فرانسه با موضوع آغاز سریع روابط با ایران تشکیل شده است. یک منبع آگاه دولت فرانسه اعلام کرد، "دولت مُصر است که برای آغاز روابط با ایران نباید هیچ فرصتی را از دست داد." 
                        رویترز اعلام کرد مبادلات ایران و فرانسه در سال 2011 به ارزش 3.4 میلیارد دلار بود اما به دلیل اعمال تحریم های اقتصادی، این نرخ در سال 2013 به 556 میلیون دلار کاهش یافت...
                        انتقال ثروت از كوتاه مدتي ها به بلند مدت ها !

                        نظر

                        • نجاT...
                          عضو فعال
                          • Dec 2013
                          • 2639

                          #17277
                          پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                          در اصل توسط نجاT... پست شده است View Post
                          بلافاصله پس از امضای توافق نهایی با ایران، وزیر خارجه فرانسه به همراه نمایندگان 100 شركت فرانسوی به ایران سفر خواهند کرد...

                          در صورت حصول توافق هسته‌ای، فابیوس به ایران سفر خواهد کرد 
                          به گزارش فرجام و به نقل از رویترز، منابع خبری اعلام کردند بلافاصله پس از امضای توافق نهایی با ایران، وزیر خارجه فرانسه به همراه نمایندگان 100 شركت فرانسوی به ایران سفر خواهند کرد. 
                          منابع آگاه اعلام کردند فرانسه آماده است به محض امضای توافق هسته ای و لغو تحریم های ایران، روابط سیاسی و تجاری خود را با این کشور از سر گیرند. گفته می شود هم اكنون مقامات فرانسه در حال طرح ریزی برای سفر به ایران در ماه سپتامبر (مهر) هستند و تاكنون 100 شركت برای ملحق شدن به این هیئت اعلام آمادگی کرده اند. 
                          به گفته یک مقام ارشد فرانسوی، "وزیر خارجه علاقمند است هرچه سریعتر روابط با ایران از سر گرفته شود. ما هم اكنون در حال آماده شدن برای سفر آقای فابیوس به ایران پس از امضای توافق هسته ای هستیم." 
                          گفته می شود تاكنون چندین نشست میان مقامات دیپلماتیک و سران تجاری فرانسه با موضوع آغاز سریع روابط با ایران تشکیل شده است. یک منبع آگاه دولت فرانسه اعلام کرد، "دولت مُصر است که برای آغاز روابط با ایران نباید هیچ فرصتی را از دست داد." 
                          رویترز اعلام کرد مبادلات ایران و فرانسه در سال 2011 به ارزش 3.4 میلیارد دلار بود اما به دلیل اعمال تحریم های اقتصادی، این نرخ در سال 2013 به 556 میلیون دلار کاهش یافت...
                          بی شک رنو و پژو سیتروئن جزء این 100 شرکت هستند...
                          انتقال ثروت از كوتاه مدتي ها به بلند مدت ها !

                          نظر

                          • محمود گرگانی
                            عضو فعال
                            • Sep 2012
                            • 973

                            #17278
                            پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                            لویزیون فرانسه: توافق هسته ای نزدیک است
                            تهران- ایرنا- تارنمای تلویزیون فرانسه نوشت: توافق هسته ای نزدیک است حتی اگر همسایگان ایران و برخی تمایلی به آن نداشته باشند.
                            تلویزیون فرانسه: توافق هسته ای نزدیک است
                            به گزارش ایرنا، 'ژک دووو' (Jacques Deveaux) در گزارشی که با عنوان 'آیا ایران به سمت پایان تحریم ها می رود؟' در France TV info (تارنمای این رسانه) منتشر شده است، نوشت: مذاكرات میان غرب و ایران به نقطه رفع اختلافات رسیده است.
                            بر اساس این گزارش، 'غربی ها دسترسی آژانس بین المللی انرژی هسته ای را به پایگاه های هسته ای و از جمله نظامی می خواهند. این در حالی است که رهبر عالی ایران (آیت الله) علی خامنه ای این خواسته را بویژه در مورد پایگاه های نظامی رد می کند. وی همچنین ممنوعیت فعالیت هسته ای به مدت 10 سال را نمی پذیرد.'
                            تارنمای تلویزیون فرانسه نوشت: مساله مشكل ساز دیگر، تحریم هاست. ایران تعلیق کامل و سریع تحریم ها را خواستار است درحالی که غربی ها به رفع تدریجی تحریم ها و بازگشت پذیری آن برای بررسی حسن نیت تهران در پرونده هسته ای تمایل دارند.
                            بر پایه گزارش 'استفانی پرز' (Stéphanie Pérez) و 'رژی ماته' (Régis Mathé) از ایران، 'طبقه متوسط در انتظار احیای اقتصادی و بهبود سطح زندگی به سر می برند.'
                            تارنمای تلویزیون فرانسه نوشت: گزارش تلویزیونی به مصاحبه خبرنگاران این رسانه با مردم ایران مربوط می شود. در این گزارش، ابتدا دو مصاحبه در محل برگزاری نماز جمعه تهران پخش می شود و از دو مصاحبه شونده که هر دو در مخالفت با آمریکا سخن می گویند.
                            'در بخش دیگر این گزارش، که به گفته خبرنگاران بیشتر مردم از طبقه متوسط جامعه را شامل می شود، رفاه نسبی را در زندگی خواستار می شوند.'
                            این رسانه فرانسوی سپس نوشت: حتی اگر وزیران خارجه وین – محل مذاكرات هسته ای- را ترک کنند، به آن بازخواهند گشت؛ همه اتفاق نظر دارند که مذاكرات به دلیل اهمیت چالش و موانع باقی مانده از 30 ژوئن (9 تیر) فراتر خواهد رفت.
                            'برخی کشورهای خاور میانه چون اسرائیل (رژیم صهیونیستی) و عربستان سعودی، نگاه مثبتی به حمایت آمریکا از ایران ندارند. از سوی دیگر صبر فعالان عرصه اقتصادی نیز به سر رسیده است.'
                            تارنمای تلویزیون فرانسه نوشت: تاثیرات لغو تحریم بر فعالیت های اقتصادی در ایران تا 6 ماه بعد احساس خواهد شد. شركت های غربی نیز از هم اینک به تكاپو افتاده اند.
                            اروپام ** 9053 **1485**1479 **1572** 1701
                            انتهای پیام /*
                            بس عمارت که بود خانهٔ رنج
                            بس خرابی که شود پردهٔ گنج

                            نظر

                            • Rudel
                              عضو فعال
                              • Apr 2014
                              • 2164

                              #17279
                              پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                              در اصل توسط نجاT... پست شده است View Post
                              فابیوس خبر از سفرش به ایران , بعد از توافق داد...
                              کلاهبردار کلاشی هست این فابیوس داره از آب گل آلود برای خودش ماهی می گیره

                              اگه توافق نشد اسمش یه جوریه که می تونیم انواع مختلف شعر مستهجن براش بسازیم قافیه با این اسم هم جوره >:)

                              نظر

                              • ایرج اکبری
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 10934

                                #17280
                                پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                                تاریخ خبر: 09/04/1394 | ساعت: 12:57|
                                رویترز: مواضع پاریس در وین خشم شرکت های فرانسوی را بر انگیخته است
                                تهران - ایرنا - مواضع سخت و متفاوت پاریس در مذاکرات هسته ای وین در مقایسه یا دیگر اعضای 1+5، خشم شرکت های فرانسوی را به دلیل احتمال کاهش فرصت همکاری با ایران پس از لغو تحریم ها در پی داشته است.
                                كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                                نظر

                                در حال کار...
                                X