پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • لوئیز
    عضو عادی
    • Nov 2013
    • 81

پاسخ : پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )

هر رویشی یک ریزشی دارد شبندر که از 100 تومن تا 1800 رفته بود حالا هم منطقی هست افت کنه

نظر

• لولی بربط زن
      عضو فعال
      • Nov 2013
      • 1862

یک زمانی عشقم شبندر بود. منم بالای 200 هزار تاداشتم و با سود 100 درصدی ازش خارج شده بودم و وقتی میفروختمش انگار داشتم بچه مو میدادم میرفت. اینقدر این سهم بهم لطف کرده بود. ولی چه بلایی سر اینا اوردن که ملت میخوان ازش فرار کنن و نمیتونن. شده عین یه سکه داغ کف دست سهامدار بیچاره. این دولت فریبکار معلوم نیست داره چه غلطی میکنه!

با اینکه مدتهاست حتی یک سهم پترو پالایشی ندارم ولی دلم کباب شد بخاطر سهامدارای بی پناهش. اگه علی حاتمی الان بود میگفت " در این بورس رو گل بگیرن بجاش دارالایتام دایر کنن درست تره"

داعشیها باید بیان سر بریدن و سوزوندن رو از اینا یاد بگیرن. اسم داعش بد در رفته. قتلگاه واقعی امروز بود که سر هزاران سهامدار رو ظرف یکساعت بریدن. بعدش میرن با پول سهامدار بیچاره، روز عاشورا خرج امام سوم میکنن./:.zzzzzz.:/
      ای لولی بربط زن ! تو مست تری یا من ................ ای پیش چو تو مستی، افسون من افسانه ( مولانا )

نظر

• azarpad
        عضو عادی
        • Jun 2013
        • 232

شبندر تا 170 تومان به مرور سهم افت خواهد كرد . با سود 41 تومن 450 تومن قيمت حباب هست .

نظر

• omidvar
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 796

در اصل توسط ashkan zandi پست شده است View Post
          همش از گور اون مموتی بلند میشه
          در ضمن همه اینها یکی هستند دست در دستان هم هیچ فرقی با هم ندارند فقط اسم ها و لباس هایشان عوض میشود راهشون یکی هست و خواهد بود شایدم.........
          تو دیگه چقدر میفهمی!!!!!!!!واقعا که!!!!!!!!
          شمس وقمر هردو چو پنهان شوند

شب پره بازیگر میدان شود

نظر

• rahnama
            عضو فعال
            • Jul 2012
            • 770

در اصل توسط rahnama پست شده است View Post
            چند لحظه قیمت باز شده را دیدم و سایتو بستم. آخه منم سهامدار شبندر هستم.
            فکر کنم شوکه شده بودم که نتونستم عکس العملی از خودم نشون بدم.
            از شوک در اومدم. کاری نمیتونم بکنم . برنامه ریزی برای جبران. خوب بالاخره بچه ها انتظار دارند و عید است.
            1- چادر زدن بجای اجاره ویلا
            2- امسال با همان کت و شلوار قبلی بسازم.
            3- کفشامو بدم تعمیر و واکس . کفش نو بعدا هم میشه خرید
            4- شام را از برنامه حذف کنم. اخه شام ضرر هم داره.
            5- ماشینی که دیده بودم را میشه سالهای بعد هم خرید. بهمین هم می سازم .
            6- سعی کنم خدا نخواسته حرف بدی نزنم برای گلایه این حرکت بورسی .
            7- تمرین بیشتری بکنم برای خونسردی . از تجسم و تکرار جملات مثبت استفاده کنم.
            8- بجای اجیل از تخمه و نخودچی استفاده کنم.
            9- بجای میوه های متنوع فقط خیار و سیب های درجه دو جلو مهمان بگذاریم.
            10- بجای ماهی پلو چهارشنبه سوری از چند تن ماهی که در یخچال هست استفاده میکنیم.
            11- برای لباس بچه ها برم مهاباد از تاناکورا خرید کنم.
            12- دوباره شروع کنم به پس انداز.برای خرید سهم بعدی و سیر کردن شکم ........(ببخشید خودمو کنترل کردم.)
            خدا باعث و بانیش را نفرسته بهشت بلکه بین جهنم و بهشت نگهشون داره. که روز بروز لاغر تر بشن . و از پولی که از سهمامداران است سهم به جیب زده اند استفاده نکنند.
            خدا رحمت کنه فردی که گفت از مازاد سرمایه خود سهم بخرید تا با چندین برنامه بشود دوباره کمی هم خندید.

اینستاگرام من :
            منتظر شما عزیزان هستم.
            www.instagram.com/hoshangghorbanian

نظر

• مجتبی مصلحMTM
              عضو فعال
              • Mar 2014
              • 1656

همش از گور اون مموتی بلند میشه
              در ضمن همه اینها یکی هستند دست در دستان هم هیچ فرقی با هم ندارند فقط اسم ها و لباس هایشان عوض میشود راهشون یکی هست و خواهد بود شایدم.........

هنوز کسی هست ک بگه تخصیر دولت قبله/:.weirdsmiley.://:.ohno-smiley.:/
              بهتراست روی پای خودبمیری تاروی زانوهایت زندگی کنی

نظر

• ashkan zandi
                عضو فعال
                • Jun 2013
                • 1139

در اصل توسط mtm2424 پست شده است View Post
                هنوز کسی هست ک بگه تخصیر دولت قبله/:.weirdsmiley.://:.ohno-smiley.:/
                ن گماشتگان بورس قبلی رو من آورده بودم پالایشی هارو هم من انداختم به مردم
                اصلا همین کاغذ پاره ها و محو کردن و مدیریت جهانیم برای این دولت بوده
                در ضمن همشون مثل هم هستند من مثل شما طرفدار قبلیه نیستم همیچنین طرفدار فعلی هم نیستم اما قبلیه یه پدری از مردم در آورد که حالا حالاها باید تاوان پس بدیم

نظر

• شهرقدس
                  عضو عادی
                  • Feb 2015
                  • 182

در اصل توسط rahnama پست شده است View Post

از شوک در اومدم. کاری نمیتونم بکنم . برنامه ریزی برای جبران. خوب بالاخره بچه ها انتظار دارند و عید است.
                  1- چادر زدن بجای اجاره ویلا
                  2- امسال با همان کت و شلوار قبلی بسازم.
                  3- کفشامو بدم تعمیر و واکس . کفش نو بعدا هم میشه خرید
                  4- شام را از برنامه حذف کنم. اخه شام ضرر هم داره.
                  5- ماشینی که دیده بودم را میشه سالهای بعد هم خرید. بهمین هم می سازم .
                  6- سعی کنم خدا نخواسته حرف بدی نزنم برای گلایه این حرکت بورسی .
                  7- تمرین بیشتری بکنم برای خونسردی . از تجسم و تکرار جملات مثبت استفاده کنم.
                  8- بجای اجیل از تخمه و نخودچی استفاده کنم.
                  9- بجای میوه های متنوع فقط خیار و سیب های درجه دو جلو مهمان بگذاریم.
                  10- بجای ماهی پلو چهارشنبه سوری از چند تن ماهی که در یخچال هست استفاده میکنیم.
                  11- برای لباس بچه ها برم مهاباد از تاناکورا خرید کنم.
                  12- دوباره شروع کنم به پس انداز.برای خرید سهم بعدی و سیر کردن شکم ........(ببخشید خودمو کنترل کردم.)
                  خدا باعث و بانیش را نفرسته بهشت بلکه بین جهنم و بهشت نگهشون داره. که روز بروز لاغر تر بشن . و از پولی که از سهمامداران است سهم به جیب زده اند استفاده نکنند.
                  خدا رحمت کنه فردی که گفت از مازاد سرمایه خود سهم بخرید تا با چندین برنامه بشود دوباره کمی هم خندید.

آخوندها بر مملکت حکومت کنند اشکالی ندارد مردم چه می کشند

نظر

• ایرج اکبری
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 10934

حال روی صحبتمان با وزارت اقتصاد و شخص وزیر، آقای دکتر طیب نیاست. آقای وزیر سوختن سرمایه سهامداران در شرکت های پالایشی که امروز در بازار سرمایه مشاهده کردید نتیجه اقدامات و تصمیماتی است که در بازار سرمایه ابتدا اجرا می شود و سپس در خصوص آن تفکر می شود.

سال 93 با این اتفاق رسما خود را در ذهن ها ماندگار کرد سرمایه هایی که در چهارشنبه سوزی حافظ دود شدند و چه بسا سهامدارانی که بالن آرزوهایشان در هوا محو شد.
                    كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• شهرقدس
                      عضو عادی
                      • Feb 2015
                      • 182

خدایا به حق سر بریده امام حسین کسانی که به مردم ظلم می کنند رشه شان را بکن عید مان حرام شد

نظر

• والیخان
                        عضو فعال
                        • Oct 2013
                        • 413

ن گماشتگان بورس قبلی رو من آورده بودم پالایشی هارو هم من انداختم به مردم
                        اصلا همین کاغذ پاره ها و محو کردن و مدیریت جهانیم برای این دولت بوده
                        در ضمن همشون مثل هم هستند من مثل شما طرفدار قبلیه نیستم همیچنین طرفدار فعلی هم نیستم اما قبلیه یه پدری از مردم در آورد که حالا حالاها باید تاوان پس بدیم
                        جناب زندی سلام توصیه میکنم وارددعوای شرکای دولت قبل ودولت فعلی نشین.چون من وشماطرفدار هیچکدام نیستیم حالادولت بعدی بیاد بازاینارورسوامیکنه.دولتهای بعدانقلاب ازبازرگان تااحمدی نژاد همه شون زیرتیغ حمله نظام مقدس قراردارن.نوبت حسن آقاهم میشه.نمیدونم چرا بچه بودیم این ضرب المثل رازیاد میشنیدیم(سگ زردبرادرشغاله)البته بنده یک سگ زرددارم که تا2نسل قبلشوکاملا میشناسم ونسبتی هم باهیچ شغالی نداره. ببخشین شاید بهتربودخصوصی میفرستادم@};-

نظر

• ashkan zandi
                          عضو فعال
                          • Jun 2013
                          • 1139

در اصل توسط والیخان پست شده است View Post
                          جناب زندی سلام توصیه میکنم وارددعوای شرکای دولت قبل ودولت فعلی نشین.چون من وشماطرفدار هیچکدام نیستیم حالادولت بعدی بیاد بازاینارورسوامیکنه.دولتهای بعدانقلاب ازبازرگان تااحمدی نژاد همه شون زیرتیغ حمله نظام مقدس قراردارن.نوبت حسن آقاهم میشه.نمیدونم چرا بچه بودیم این ضرب المثل رازیاد میشنیدیم(سگ زردبرادرشغاله)البته بنده یک سگ زرددارم که تا2نسل قبلشوکاملا میشناسم ونسبتی هم باهیچ شغالی نداره. ببخشین شاید بهتربودخصوصی میفرستادم@};-
                          والیخان من ارادت خاصی به شما دارم و حرفتون به دیده منت میپذیرم کلی سهامدار ضرر کردن بعضی از دوستان دنبال این هستند که دولت فعلی یا قبلی رو مقصر جلوه بدن ولی همونطور که فرمودید ما طرفدار هیچ کدوم نیستیم چون هیچ فرقی با هم ندارند هیچ فرقی/:.Heart.:/

نظر

• seraj
                            ستاره دار(2)
                            • Feb 2012
                            • 2064

با سلام
                            بقول یکی : بقیه سهامها هم افت 50 60 درصدی تو این یه سال داشتند ولی من اینو قبول ندارم ( علی رغم اینکه پالایشی ندارم ) بخاطر اینکه بقیه سهامها فرصت خروج دادند ولی پالایشی ها امروز سهامدارا رو نقره داغ کردند . این چهارشنبه سوزی بورسی سالها خاطره تلخش از ذهن ها پاک نخواهد شد .
                            آخرین ویرایش توسط seraj؛ 2015/03/17, 23:24.
                            نظرات شخصی است . ابدا مبنای خرید و فروش نیست .

نظر

• nacir44
                              عضو عادی
                              • Feb 2014
                              • 48

محمد فطانت :
                              محمد فطانت در گفت‌و‌گو با اقتصادنیوز درباره پیش‌بینی خود از وضعیت بازار سرمایه گفت: من به‌عنوان فردی که بازار را مانیتور می‌کند نه رئیس سازمان بورس معتقدم انصافا بازار سرمایه ما از نظر قیمت‌ها به جایی رسیده است که اگر اسم آن را بهشت بگذاریم، اشتباه نکرده‌ایم.

آقای فطانت تو هنوز فرق بهشت وجهنم را نمی دانی بورس ایران یک جهنم واقعی است

نظر

• اسفند89
                                عضو عادی
                                • Jul 2013
                                • 69

در اصل توسط nacir44 پست شده است View Post
                                محمد فطانت :
                                محمد فطانت در گفت‌و‌گو با اقتصادنیوز درباره پیش‌بینی خود از وضعیت بازار سرمایه گفت: من به‌عنوان فردی که بازار را مانیتور می‌کند نه رئیس سازمان بورس معتقدم انصافا بازار سرمایه ما از نظر قیمت‌ها به جایی رسیده است که اگر اسم آن را بهشت بگذاریم، اشتباه نکرده‌ایم.

آقای فطانت تو هنوز فرق بهشت وجهنم را نمی دانی بورس ایران یک جهنم واقعی است
                                فراموش نکنید که این هم دست نشانده تیم اقتصادیه دولت هست و اگر از خودش اختیاری داشت، امثال خواجه نصیر و لجن های دیگه، جایی در این سازمان نداشتناین بندگان خدا که از خودشون اختیاری ندارن، حتی گفته هاشون هم دیکته شده و دستوریه

نظر

در حال کار...
                                X