پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )
Collapse
X
-
دلار رو همون 1226 فرض می کنیم و فعلا فقط به 2 بند4 (600میل) و 9(700میل) فکر می کنیم بند 4 2ماه پیش حل شد و بند 9 میمونه که اونم با خصوصی شدن برطرف همین دو بند کافیه سود 94 تومانی برا سهم بسارند (تعدیل 700 درصدی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
درمورد دلار هم میزاریم سال بعد تصمیم بگیریم بهتره احساسی برخورد نمیکنیم
فقط یه چیز تحقیق کنید تا بتونید راحتر و با خیال راحتر تصمیم بگیرد در 190 خیلی از دوستان از سهم خارج شدند در 220 هم همینطور
دوستان فقط به هم گیر بدیم بهتره ودنبال این باشیم تا اگه تحلیلمون اشتباست اصلاحش کنیم و همین میشه کم شدن اشتباه و کمتر به دوستان زیان میرسه
پس فعلا دلار 1226(=))) فرض می کنیم و فقط بند 4 و 9 پله پله تا...........
خداحافظ بله یا علی برادر یا علی علی سرور ماست و مولای ما یا علیبسم الله الرحمن الرحیم خدایا به امید تو
نظر
-
اومدن تو چت به ما میگن شبنه شبندرت رو بفروش ....که بعدش میبنده ......میگم کی گفته میگه مدیر عاملش .....میگم چرا ......میگه گفته حبابه ....میگم ارزش جایگزینش بالای 1000 تومنه .....کجاش حبابه .....میگه میبنده ....میگم اگه حبابه پس کی داره میخره .....میگه عرضه مهمه !!!
میگم عرضه مهم نیست ...........خریدار مهمه .........میگه من که میفروشم ............میگم بفروش ....:d منم به روش خودم که پله ای داشتم میفروختم عمل میکنم.......
میگم تعدیل داره ...میگه اره ....میگم مثبته ...میگه اره .....خوب حالا فروش چرا ؟؟ میگه خواب پول داره .........
===============
حالا شاید هم ببنده ...خلاصه شایعه شده به زودی مینده ....:d اینم از رفقای ما ............رانت هایی میدن ...........همه رانت میدن 200 درصد سود میکنن ما ......باید سهممون رو بفروشیم با یه رانت حبابی...:D هاها منم باور کردم .....///
نظر
-
زیر 1000 تومان قشیر داشتم یکی گفت میبنده منم با سود کم فروختم شبندر اضافه کردم خداییش قشیر بیشتر سود داد
حالا باز یک عده اومدن شایعه کردن شبندر میبنده , معلومه که میبنده ولی واسه تعدیل مثبت نه واسه اینکه حبابه اینهمه سهم تو بازار دارن رشد میکنند, شاخص ترکوند
حالا چون شبندر رشد میکنه میان میبندن ؟!
یاد روزای اولی که دلار رشد میکرد افتادم یک عده میگفتن غیر واقعیه بک عده هم میگفتن میریزه عزیزان دولتی هم که میگفتن آی ایهاالناس نخرید که ضرر میکنیدا !
هر وقت دید سازمان دولتی گفت چیزی ضرر داره و ازش دوری کنید با کله باید رفت توش چونکه احتمالا طلاست ( سیگنال از این قویتر ؟!) مثل طلا و سکه و رهنمونهای جناب بهمنی که میگفت نخرید حبابه
روش کاری من هم مثل آقا میثمه من هم رو مثبت میفروشم سیو سود میکنم و وقتی اصلاح کرد از صف فروش بر میدارم ,اگر هم بست که میریم واسه تعدیل
یادمون نره شبندر فقط بالای 200 تومان بیش از 358 میلیون سهم معامله شده و هر روز کف سهم میاد بالاترآخرین ویرایش توسط odise؛ 2012/09/27, 14:49.
نظر
-
بورس تا شاخص 40000 امسال رشد ميكنه بنابراين قيمت شبندر بالاي 400 تومان خواهد بود فروش در چنين روزهايي منطقي نيست
در صورت بالا رفتن دلار تا مرز 3000 رشد شبندر بيش از اين خواهد شد حتي قيمت 1000 تومان رو شاخشه
حالا ممكنه مقطعي از روي ترس كساني بفروشند ولي از من ميشنويد تا قيمت به 400 تومان نرسيده مگر در صورت نياز نگهداريد از نوسانات هم نترسيد اصلا به بازار وارد نشويد تنا خيالتان راحت باشد يك ماه ديگر بياييد و ببينيد چه شده است
ممنوندوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند
نظر
-
یکی به من میگفت شبندر رشد میکنه الان نه اونقد گفت که شبندرهامو رو 195 یه مقدارشو دادم قندی گرفتم شبندر مثبت زد قندیا چنر روز منفی دوباره شبندر را رابالای 200 شروع به اضافه کردن کردم ..............گاهی اوقات بهتره به سهم اعتماد کنیم نه حرفای این واون ..............شبندر قابل اعتمادهوقتی روز بدی دارید همیشه یادتان باشد که کس دیگری روز بدتری داشته است، شکرگزار داشته هایتان باشید ...
نظر
-
در اصل توسط rad پست شده است View Postقیمت نفت نزولی شده .به نظرتون روی قیمت سهم شبندر اثر مگذارد یا ...
سپاس
ما هنوز نزولی ندیدم .....هر موقع اومد زیر 90 دلار میشه نزول.........و بعدش باید نگران شد ..........;)البته غیر تکنیکالی من میگم ......تکنیکال بلد نیستم ........:d
البته دلار تو این کشور جلوی هر افتی رو میگیره ..........;)///
نظر
-
شبندر معامله بلوکي داره.
يا نبايد ببنده يا اگه مي خواهد ببنده واسه تعديل مي بنده و بعد بالاي 500باز مي کنه و معامله بلوکي را اجرا مي کنند.
من از بستن سهم استقبال مي کنم.
در ضمن بازار بدون شبندر خيلي بي حال خواهد شد.گمان نکنم فعلا اين کار را کنند.
شما را بخدا نگاه کنيد کل بازار بخاطر عرضه صف خريد شبندر مي خواهد صفهاي خريد را عرضه کنه.
=))
نظر
-
در اصل توسط odise پست شده است View Postمطمئنا اگه قبل از معامله بلوکی ببنده با قیمت بالا باز میشه :d
نظر
نظر