پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ata007
    عضو فعال
    • Nov 2011
    • 6291

در اصل توسط شبندر پست شده است View Post
    امروز به جز چند سهام عالي(شبندر و...) بقيه سهام ها منفي خواهند خورد
    بازار امروز نزولي است
    حتي ممكن است صف فروش ميليوني شبندر يك لحظه شوك آور ايجاد گردد.
    اگه دست پاچه نشويد چنين اتفاقي نخواهد افتاد

آقای محترم اینجا چت روم نیست
    هی یه خط یه خط پست میزنی

نظر

• شبندر
      عضو فعال
      • Sep 2012
      • 3598

آفرين اگه همينطور مقاومت كنيد بازار مثبت خواهد ماند
      دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند

نظر

• محمد یزدی
        عضو فعال
        • May 2011
        • 948

دوستان همگی در پناه خدای بزرگ یا علی
        بسم الله الرحمن الرحیم خدایا به امید تو

نظر

• m_r_anari
          عضو فعال
          • Aug 2012
          • 881

دوستان مراقب باشید. شنیده شده هرآن ممکنه سازمان برای شفاف سازی سهم رو ببنده و چند ماه بسته بمونه بعد هم به چه قیمتی باز شه خدا میدونه. من خیلی نگرانم. نظر دوستان چیه. خارج شیم یا ادامه بدیم.
          اگر فقیر به دنیا آمدی تقصیر خودت نیست ولی اگر فقیر از دنیا رفتی خودت مقصر هستی

نظر

• lattex007
            عضو جدید
            • Sep 2012
            • 10

در اصل توسط abedinejad پست شده است View Post
            تجربه من میگه در طول روز اگر صف خرید بریزه و عرضه به اندازه کافی باشه، حداقل به اندازه 80% ماگزیمم صف خرید قبل از ساعت 9 معامله میشه. و اگر صف بریزه و عرضه کافی نباشه، به اندازه ماگزیمم منهای حجم عرضه نشده، دوباره صف خرید میشه.
            دوست عزیز ممکنه معاملات یک روز را به عنوان مثال سیمولینک کنید تا قضیه واضح تر بشه؟مثلا معاملات روز 3/7/91 را
            ممنون

نظر

• پلنگ صورتی
              عضو عادی
              • Aug 2012
              • 27

در اصل توسط m_r_anari پست شده است View Post
              دوستان مراقب باشید. شنیده شده هرآن ممکنه سازمان برای شفاف سازی سهم رو ببنده و چند ماه بسته بمونه بعد هم به چه قیمتی باز شه خدا میدونه. من خیلی نگرانم. نظر دوستان چیه. خارج شیم یا ادامه بدیم.
              دوست عزیز کی گفته؟
              سازمان بورس گفته؟
              یا یه سری که این سهم رو ندارن میگن؟!
              دست رو اکثر سهم ها بزارین صعودای نجومی داشتن
              مثلا قندی ها
              اصلا همین ذوب... دهم عرضه بلوکیه
              هیشکی ترس ازین نداره که ممکنه با 100 درصد بیشتر از قیمت روز قبل معامله نشه
              ولی همینجوری داره میره بالا
              حالا چرا همه میخوان به این شبندر گیر بدن من یکی موندم

نظر

• m_r_anari
                عضو فعال
                • Aug 2012
                • 881

در اصل توسط پلنگ صورتی پست شده است View Post
                دوست عزیز کی گفته؟
                سازمان بورس گفته؟
                یا یه سری که این سهم رو ندارن میگن؟!
                دست رو اکثر سهم ها بزارین صعودای نجومی داشتن
                مثلا قندی ها
                اصلا همین ذوب... دهم عرضه بلوکیه
                هیشکی ترس ازین نداره که ممکنه با 100 درصد بیشتر از قیمت روز قبل معامله نشه
                ولی همینجوری داره میره بالا
                حالا چرا همه میخوان به این شبندر گیر بدن من یکی موندم
                دوست عزیز مگه یادتون رفته همین چند وقت پیش این بلا سر همین قندی ها که اشاره فرمودید اومد و بدلیل افزایش قیمت زیاد برای شفاف سازی سازمان بورس گروه رو بست و وقتی باز کرد اکثراً 40 تا 50% کاهش داشتن. هدف ما هم بررسی و جلوگیری از خسارت دوستان هست من خودم هم این سهم رو دارم و بهیج عنوان نمیفروشم ولی میخواستم نظر دوستان رو هم در این رابطه بدونم. لذا امکان هرچیزی وحود داره و ما باید هوشیار باشیم.
                اگر فقیر به دنیا آمدی تقصیر خودت نیست ولی اگر فقیر از دنیا رفتی خودت مقصر هستی

نظر

• کيانوش
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 6613

در اصل توسط m_r_anari پست شده است View Post
                  گمان نکنم شبندر را ببندند.
                  چون شبندر تا کنون ظرف 20روز گذشته دو بار اطلاعيه شفاف سازي داده است.و در شفاف سازي اول و دوم گفته است بر اساس گزارش 3ماهه من فعلا تعديل ندارم.و گفته است براي حذف 23درصدي کمک به صندوق توسعه ملي نامه داده ايم و در حال پيگيري هستيم که اگه نتيجه بگيريم اعلام مي کنيم.
                  البته اگه اين موضوع اتفاق بيفته سهم بايد براي تعديل و اعلام سود 84 توماني بسته بشود.که احتمالا بالاي 500تومان باز خواهد شد.
                  معقولش هم همين هست که سهم را براي معامله بلوکي 17 درصدي و 40درصدي قسمتي از پتانسيلش را ازاد کنند.
                  همه مي دانند که شبندر پس از خصوصي سازي با دلار 2400تومان در سال 1392 با راه اندازي طرح و توسعه و حذف 23درصد کمک به صندوق حداقل 400تومان سود خواهد ساخت گه پي به اي 5 ان مي شود 2000تومان.
                  اگه قرار باشد خصوصي سازي همه اين پتانسيل سود را بگذارد براي خريدارهاي بلوک انوقت به بيت المال و کشور خيانت کرده است.

.........................

سازمان بورس هم مي داند شبندر بخاطر پتانسيلهاي سود سازي اش ليدر بازار شده است لذا گمان نکنم ليدر را از بازار بگذارند کنار.شبندر شل ميشه بازار هم شل ميشه.
                  درضمن عرضه بلوک 17 و 40درصد هم اعلام شده است ولي زمانش معلوم نيست اگه قرار باشه عرضه بزودي اتفاق بيفته لذا بايد شبندر را اگر هم ببندند زود بازش کنند و قيمت تابلو را تا مرز 600تومان بالا ببرند چون بلوک شبندر حداقل 1000تومان مي ارزد.
                  ..........................
                  جالب اينکه ديروز اکثر فعالان بازار و تحليل گران فاند و تکنيکالي همچون اقايان رضواني-اعرابي-و جناب استاد درخشاني هم در قيمتهاي حدود 220تومان وارد شبندر شده اند.از نوشته هاي ايشان در بورکس اين موضوع را خوانم.به بورکس مراجعه فرماييد.
                  .....................
                  جالب اينکه مي گويند ديروز بسياري از حقوقيهاي بازار هم در صف خريد شبندر بوده اند و همچنين عرضه 30ميليون خصوصي سازي با هماهنگي بوده است تا بعضي حقوقيها و حقيقيها هم از اين نعمت الهي بهره مند شوند.
                  از ظواهر امر و حس روانشناسي بازار مي شود فهميد که اگه خصوصي سازي قرار باشد بلوک 17 و 40 درصدي شبندر را عرضه کند مي بايست قسمتي از پتانسيلهاي شبندر ازاد شود يعني اين سهم که بيش از 1000تومان بخاطر تعديلات سود بلقوه مي ارزد و ارزش جايگزيني بيش از 1200توماني دارد حداقل قيمتش به 600تومان برسد.
                  ............................
                  در صورتي که تحريم کنار گذاشته شود دو صنعت پالايشگاه و پتروشيمي پي به اي بالاتري هم خواهند گرفت.
                  با شبندر باشيم بهتر است.

نظر

• محمد یزدی
                    عضو فعال
                    • May 2011
                    • 948

در اصل توسط کيانوش پست شده است View Post
                    گمان نکنم شبندر را ببندند.
                    چون شبندر تا کنون ظرف 20روز گذشته دو بار اطلاعيه شفاف سازي داده است.و در شفاف سازي اول و دوم گفته است بر اساس گزارش 3ماهه من فعلا تعديل ندارم.و گفته است براي حذف 23درصدي کمک به صندوق توسعه ملي نامه داده ايم و در حال پيگيري هستيم که اگه نتيجه بگيريم اعلام مي کنيم.
                    البته اگه اين موضوع اتفاق بيفته سهم بايد براي تعديل و اعلام سود 84 توماني بسته بشود.که احتمالا بالاي 500تومان باز خواهد شد.
                    معقولش هم همين هست که سهم را براي معامله بلوکي 17 درصدي و 40درصدي قسمتي از پتانسيلش را ازاد کنند.
                    همه مي دانند که شبندر پس از خصوصي سازي با دلار 2400تومان در سال 1392 با راه اندازي طرح و توسعه و حذف 23درصد کمک به صندوق حداقل 400تومان سود خواهد ساخت گه پي به اي 5 ان مي شود 2000تومان.
                    اگه قرار باشد خصوصي سازي همه اين پتانسيل سود را بگذارد براي خريدارهاي بلوک انوقت به بيت المال و کشور خيانت کرده است.

.........................

سازمان بورس هم مي داند شبندر بخاطر پتانسيلهاي سود سازي اش ليدر بازار شده است لذا گمان نکنم ليدر را از بازار بگذارند کنار.شبندر شل ميشه بازار هم شل ميشه.
                    درضمن عرضه بلوک 17 و 40درصد هم اعلام شده است ولي زمانش معلوم نيست اگه قرار باشه عرضه بزودي اتفاق بيفته لذا بايد شبندر را اگر هم ببندند زود بازش کنند و قيمت تابلو را تا مرز 600تومان بالا ببرند چون بلوک شبندر حداقل 1000تومان مي ارزد.
                    ..........................
                    جالب اينکه ديروز اکثر فعالان بازار و تحليل گران فاند و تکنيکالي همچون اقايان رضواني-اعرابي-و جناب استاد درخشاني هم در قيمتهاي حدود 220تومان وارد شبندر شده اند.از نوشته هاي ايشان در بورکس اين موضوع را خوانم.به بورکس مراجعه فرماييد.
                    .....................
                    جالب اينکه مي گويند ديروز بسياري از حقوقيهاي بازار هم در صف خريد شبندر بوده اند و همچنين عرضه 30ميليون خصوصي سازي با هماهنگي بوده است تا بعضي حقوقيها و حقيقيها هم از اين نعمت الهي بهره مند شوند.
                    از ظواهر امر و حس روانشناسي بازار مي شود فهميد که اگه خصوصي سازي قرار باشد بلوک 17 و 40 درصدي شبندر را عرضه کند مي بايست قسمتي از پتانسيلهاي شبندر ازاد شود يعني اين سهم که بيش از 1000تومان بخاطر تعديلات سود بلقوه مي ارزد و ارزش جايگزيني بيش از 1200توماني دارد حداقل قيمتش به 600تومان برسد.
                    ............................
                    در صورتي که تحريم کنار گذاشته شود دو صنعت پالايشگاه و پتروشيمي پي به اي بالاتري هم خواهند گرفت.
                    با شبندر باشيم بهتر است.
                    انچه که نظر خودم هست رو میگم دوستان نظر شخصی هست خود شما هم تحقیق کنید:

دوست عزیزفکر کنم بند 9 یا همون 23 درصد سهم توسعه ملی 700 میلیارد سود اوری برا شرکت داره که میشه سود هر سهم حدود 50 .
                    در ادامه فرمایشات دوست محترم عرض کنم که در مجمع 2ماه پیش بند 4 هم که اصلاح شد 600 میلیارد به سود اوری شرکت اضافه شد که زیان شرکت رو به سود 4 تومانی تبدیل کرد(البته این بندبرا امسال این مبلغ بوده سال بعد میتونه بیشتر باشه-یارانه حمل) که سال بعد حدود 44 تومان میشه سود شرکت یعنی فقط این 2 بند سود شرکت میشه 94 تومان تعدیل مثبت
                    فرمایش دوستمون که قیمت رو حوالی 500 میدونند کاملا حق با دوستمونه کف سهم 485 تا 500 تاره با پی ای 5 اگه پی ای بیشتر بشه که بی خیال قیمت.
                    خلاصه:
                    حتی اگه فقط این 2 بند رو حساب کنیم خودتون تحقیق کنید
                    در شرکتهای هم گروهی این سهم با پیش بینی سود حدود 100 تومان قیمت سهم چنده خودم بهتون بگم کف این سهم حداکثر تا مجمع سال 92 وحداقل تا عرضه بلوکی سهم(که با خصوصی شدن سهم، سهم صندوق حذف میشه) در حدود 485 تا 500(اگه بیشتر نباشه#:-s) هست
                    پس ارزشش رو داره تا نهایتش مجمع 92 با سهم میمونم با بازدهی حداقل حدود 100 درصد ار قیمت الان(224)
                    در پایان نظر شخصی بود دوستان با معیار وملاک خودتون تصمیم بگیرید
                    توکل بر خدا یاعلی
                    آخرین ویرایش توسط محمد یزدی؛ 2012/09/27, 09:18.

نظر

• کيانوش
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 6613

در اصل توسط محمد یزدی پست شده است View Post
                      انچه که نظر خودم هست رو میگم دوستان نظر شخصی هست خود شما هم تحقیق کنید:

دوست عزیزفکر کنم بند 9 یا همون 23 درصد سهم توسعه ملی 700 میلیارد سود اوری برا شرکت داره که میشه سود هر سهم حدود 50 .
                      در ادامه فرمایشات دوست محترم عرض کنم که در مجمع 2ماه پیش بند 4 هم که اصلاح شد 600 میلیارد به سود اوری شرکت اضافه شد که زیان شرکت رو به سود 4 تومانی تبدیل کرد(البته این بندبرا امسال این مبلغ بوده سال بعد میتونه بیشتر باشه-یارانه حمل) که سال بعد حدود 44 تومان میشه سود شرکت یعنی فقط این 2 بند سود شرکت میشه 94 تومان تعدیل مثبت
                      فرمایش دوستمون که قیمت رو حوالی 500 میدونند کاملا حق با دوستمونه کف سهم 485 تا 500 تاره با پی ای 5 اگه پی ای بیشتر بشه که بی خیال قیمت.
                      خلاصه:
                      حتی اگه فقط این 2 بند رو حساب کنیم خودتون تحقیق کنید
                      در شرکتهای هم گروهی این سهم با پیش بینی سود حدود 100 تومان قیمت سهم چنده خودم بهتون بگم کف این سهم حداکثر تا مجمع سال 92 وحداقل تا عرضه بلوکی سهم(که با خصوصی شدن سهم، سهم صندوق حذف میشه) در حدود 485 تا 500(اگه بیشتر نباشه#:-s) هست
                      پس ارزشش رو داره تا نهایتش مجمع 92 با سهم میمونم با بازدهی حداقل حدود 100 درصد ار قیمت الان(224)
                      در پایان نظر شخصی بود دوستان با معیار وملاک خودتون تصمیم بگیرید
                      توکل بر خدا یاعلی
                      با تشکر از جنابعالي
                      يکي ديگر از پتانسيلهاي اين سهم که احتمالا بعد از فروش بلوک و خصوصي سازي رخ خواهد داد فروش ارز صادراتي شبندر به نرخ ازاد هست.بعد از خصوصي سازي قدرت هيات مديره بدست سهامداران عمده خواهد افتاد ولذا فروش ارز صادراتي به قطعيت خواهد رسيد.
                      شما حساب کنيد از محل ماوالتفاوت فروش ارز 1226توماني با ارز 2400يا 2600توماني چه سودي نصيب اين شرکت خواهد شد.
                      حداقل 300تومان از محل 3.5ميليارد دلار درامد ارزي نصيب شرکت خواهد شد.اين سود حداقل 400توماني که عرض کردم بخاطر همين موضوع بود.
                      جالب اينکه در حال حاضر تمام شرکتهاي بورسي مي بابيست تسعير ارزشون را با نرخ ازاد اعلام کنند و اين کار داره انجام ميشه الا شبندر.
                      من فکر مي کنم خصوصي سازي اگه شبندر را مجبور نکنه که سود خودش را از محل فروش ارز صادراتي تعديل بدهد و معامله بلوکي انجام شود بزرگترين خيانت را به بيت المال انجام داده است وقطعا روزي را مي بينم که شايد مجلس مجبور شود در اين خصوص از شبندر و عرضه ان تحقيق صورت پذيرد و حتي اگر همين الان هم گزارشي به مجلس داده شود جلوي معامله بلوکي را قبل از ازاد سازي تعديلات سود شبندر را بگيرند.

نظر

• محمد یزدی
                        عضو فعال
                        • May 2011
                        • 948

در اصل توسط کيانوش پست شده است View Post
                        با تشکر از جنابعالي
                        يکي ديگر از پتانسيلهاي اين سهم که احتمالا بعد از فروش بلوک و خصوصي سازي رخ خواهد داد فروش ارز صادراتي شبندر به نرخ ازاد هست.بعد از خصوصي سازي قدرت هيات مديره بدست سهامداران عمده خواهد افتاد ولذا فروش ارز صادراتي به قطعيت خواهد رسيد.
                        شما حساب کنيد از محل ماوالتفاوت فروش ارز 1226توماني با ارز 2400يا 2600توماني چه سودي نصيب اين شرکت خواهد شد.
                        حداقل 300تومان از محل 3.5ميليارد دلار درامد ارزي نصيب شرکت خواهد شد.اين سود حداقل 400توماني که عرض کردم بخاطر همين موضوع بود.
                        جالب اينکه در حال حاضر تمام شرکتهاي بورسي مي بابيست تسعير ارزشون را با نرخ ازاد اعلام کنند و اين کار داره انجام ميشه الا شبندر.
                        من فکر مي کنم خصوصي سازي اگه شبندر را مجبور نکنه که سود خودش را از محل فروش ارز صادراتي تعديل بدهد و معامله بلوکي انجام شود بزرگترين خيانت را به بيت المال انجام داده است وقطعا روزي را مي بينم که شايد مجلس مجبور شود در اين خصوص از شبندر و عرضه ان تحقيق صورت پذيرد و حتي اگر همين الان هم گزارشي به مجلس داده شود جلوي معامله بلوکي را قبل از ازاد سازي تعديلات سود شبندر را بگيرند.
                        کیانوش جان ما فعلا تارگت بالا به دوستان ندیم بهتره
                        در مورد 3.5 میلیارد اشتباه نشه پیش بینی فروش صادراتی شرکت 3.5 میلیارد دلاره که شما درامد صادراتی نوشتید
                        پیش بینی سود
                        با فرض دلار به نرخ های مختلف (پیش بینی سود)eps تفاوت میکنه :
                        دلار بازار ازاد رو 1226 فرض کنیم: پیش بینی سود هر سهم میشه حدود 14 تومان(همونی که الان پیش بینی کرده)
                        دلار 1400 فرض کنیم پیش بینی سود شرکت میشه: 48 تومان
                        دلار 1600 فرض بشه پیش بینی سود میشه :86
                        دلار 1800 میشه : 125 تومان
                        دلار 2000 میشه 164 تومان
                        ...
                        ...
                        البته دلار سال اینده رو نمیشه پیش بینی کرد در چه بازه ای هست
                        اون دو بند هم که قبلا گفته شد 94 به سود اضافه بشه باشه با دلار 2000 سود هر حدود 250 میشه برای سال 92 نه امسال
                        و حالا قیمت سهم ........#:-S
                        تصمیم با خودتون نظر ومحاسبات شخصی خودمه
                        ولی کیانوش تارگت بالا ندیم فعلا بهتره باورش سخته
                        آخرین ویرایش توسط محمد یزدی؛ 2012/09/27, 11:30.

نظر

• محمد یزدی
                          عضو فعال
                          • May 2011
                          • 948

در ضمن احتمال بسیار در گزارش شش ماهه با تعدیل سود روبرو بشیم که این برا امسال است یه خوردش هم به خاطر ارز صادراتیه که توضیح داده شد.

نظر

• rad
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 557

سال دیگه دلار3250تومان است مرداد92
                            منبع(رانت)

نظر

• meysam_sh_2020
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 20673

در اصل توسط rad پست شده است View Post
                              سال دیگه دلار3250تومان است مرداد92
                              منبع(رانت)
                              دلار ازاد یا مرجع؟؟:-/

یا شاید هم تک نرخی ...
                              ///

نظر

• کيانوش
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 6613

در اصل توسط محمد یزدی پست شده است View Post
                                کیانوش جان ما فعلا تارگت بالا به دوستان ندیم بهتره
                                در مورد 3.5 میلیارد اشتباه نشه پیش بینی فروش صادراتی شرکت 3.5 میلیارد دلاره که شما درامد صادراتی نوشتید
                                پیش بینی سود
                                با فرض دلار به نرخ های مختلف (پیش بینی سود)eps تفاوت میکنه :
                                دلار بازار ازاد رو 1226 فرض کنیم: پیش بینی سود هر سهم میشه حدود 14 تومان(همونی که الان پیش بینی کرده)
                                دلار 1400 فرض کنیم پیش بینی سود شرکت میشه: 48 تومان
                                دلار 1600 فرض بشه پیش بینی سود میشه :86
                                دلار 1800 میشه : 125 تومان
                                دلار 2000 میشه 164 تومان
                                ...
                                ...
                                البته دلار سال اینده رو نمیشه پیش بینی کرد در چه بازه ای هست
                                اون دو بند هم که قبلا گفته شد 94 به سود اضافه بشه باشه با دلار 2000 سود هر حدود 250 میشه برای سال 92 نه امسال
                                و حالا قیمت سهم ........#:-S
                                تصمیم با خودتون نظر ومحاسبات شخصی خودمه
                                ولی کیانوش تارگت بالا ندیم فعلا بهتره باورش سخته
                                چشم
                                خدا نکنه دلار 2700تومان را به بالا بشکنه.
                                چون انوقت ميريم براي دلار 3000تومان
                                من تصور مي کنم دلار نمي تونه 2700تومان را بشکنه.و از 2700تومان خواهد ريخت.
                                چون فکر مي کنم نيروهاي بالا برنده دلار دارند تو اين قيمتها دلار را به خيک خلق الله مي اندازند و وارد بازار سرمايه مي شوند.
                                در اين راستا گويا خصوصي سازي هم 30ميليون شبندر عرضه کرد تا تازه واردها را هم منتفع گرداند.وگرنه عرضه همون 4ميليون بيشتر نبود.
                                ....................
                                خدايا تصورات من را جامعه عمل بپوشان.بازار ارز را ويران و بازار سرمايه را اباد کن.

نظر

در حال کار...
                                X