ذوب رو دادند
پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )
Collapse
X
-
در اصل توسط کيانوش پست شده است View Postخصوصي سازي هماهنگ شده داره ميده.کساني تو صف هستند که بايد تعداد بخرند.
شنيدم مهر يکي از خريداران بلوک خواهد بود.
ظاهرا بعد از معامله بلوکي تعديل ناشي از حذف کمک 23درصدي و يارانه حمل و نقل اعمال خواهد شد.يعني تعديل چند صد درصدي و قيمت 600توماني سهم.
من همچنان به فروش ارز صادراتي شبندر در اتاق بازرگاني اميدوارم.
من قيمت شبندر را تو بلند مدت بالاتر از شراز و شبريز مي بينم.
نظر
-
خوب امروز فقط 49 میلیون عرضه شد، و از 309 میلیون صف اول وقت 260 میلیون دیگه باقی مونده. اگر به همین صورت پیش بریم، تا آخر هفته روزی 4 درصد میره بالا.
امیدوارم شراز و شبریز و شتران رو همینجوری چند روز بسته نگه دارند. هر چقدر بیشتر بسته بمونند صف خرید شبندر بیشتر ادامه پیدا میکنه :d
نظر
-
نظر
-
-
-
سلام به همه
میثم جان این داستان استراحت شما چیه ؟
نکنه از بورس داری خارج میشی ؟
شبندر در قیمتهای زیر 225 تومن مدتی در جا زد و دوستان رو خسته کرد اما همه از پتانسیل بالای رشد این سهم اگاه بودیم و شد انچه را که انتظار میکشیدیم
تا بحال خریدهای اینچنینی را روی سهمی ندیده ام .واقعا شبندر و ذوب کولاک کردند .
بازی شبندر بازی برد برد است .
از نظر مسائل سیاسی شبندر بدون ریسک است .اما بازار متفقا در تعدیل بالای شبندر هم عقیده هستند و خرید های پر حجم حقیقی و حقوقی روی شبندر حکایت از اخبار بسیار خوبی برای این سهم میکند .
بنده هم علیرغم نظر برخی از دوستان معتقدم بازی اصلی شبندر تازه داره اغاز منیشه .
در وجنات این سهم سودهای انچنانی هویداست و میتواند براحتی مسیر شبریز را طی کند .
به نظر من این یکی از سهامی است که بر خلاف اصول بازار ارزش تک سهم شدن را دارا میباشد .
خصوصی سازی در 180 و 200 و 230 وهم اینک در 260 و 270 نتوانست جلوی روند رو به رشد سهم را بگیرد .
شک نکنید عرضه خصوصی سازی دستوری بوده و دلیل ان اکنون دیگر این نیست که بخوان جلوی رشد سهم رو بگیرن بلکه طبق گفته یکی از سهامداران عمده این سهم عرضه بدلیل جلوگیری از قفل شدن سهم میباشد .خصوصی سازی و سهامدار عمده اصلی سهم تحت فشار سایر سهامداران عمده که متفقا تقاضای عرضه داشتند عرضه کرده است .
وگرنه تقریبا هیچ حقوقی و حقیقی عرضه کننده این سهم نیست .
بنظر من فرصت بسیار استثنایی که پدید امده بزودی تکرار نخواهد شد .
ارزش سهم بالاست .
پتانسیلهای رشد ازاد شود شبندر بالای 1200 تومنئ می ارزد .
با تمام این موارد در این سهم عرضه های خوبی را داریم که هر کسی میتواند مقداری بخرد .از این بهتر چه میخواهید .
بنده نمیدانم سیاست خریدار بلوک چه خواهد بود ولی بنظر من صف شبندر در این هفته هر روز سنگین تر از روز قبل خواهد بود و بزودی از مرز 300 تومن خواهد گذشت .
فرصت را غنیمت شمارید .جای اینکه هر روز رشد 4 درصدی سهم را نظاره گر باشید و در انتظار اصلاح به سر برید شبندر را بخرید تا بیش از این عقب نمانید .اگر خصوصی عرضه نکند دیگری بعید است عرضه کند و اگر تعدیلی اعلام شود در جهش قیمتی که بوجود خواهد امد عرضه ای نخواهد بود که دوستان خرید داشته باشند .
دوست عزیزی که به شما از 220 توصیه به خریذد میکردم و سپس از 235 که گذشت اصرار و پافشاری به ورود شما داشتم اما شما در انتظار خرید شبندر 200 تومانی بودید 30 درصد رو از دست دادید و امروز در صف خرید قرار گرفته اید حتی اگر اصلاح داشتیم نگران نباشید در اصلاح بخرید در رشد بخرید و فقط بخرید .توجه کنید هر سه پالایشگاهی همگروه شبندر برای تعدیل بسته شده اند پس .................
یا حق
نظر
-
اره دیگه امروز رفتم دفترچه سربازی رو گرفتم .........کم کم باید بریم دیگه ...........این سربازی دیگه چیه بابا اه .......:d اون هم تو این اوضاع که شاخص میخواد 40000 رو بزنه و اوج بورس بازی ......
حالا تا دو ماه فقط میخوام برم روی سهم ذوب نوسان بگیرم با 50 درصد سرمایه ........میخوام ذوب رو ذوب کنم تا گزارش 9 ماهش .....یه سفره ای پهن کردن حقوقی ها ........شبندر هم که سر جاش هست ... فعلا حقوقی ها بزنن تو سر و کله هم تا گیرشون بیاد و جا نمونن ...ما هم بشینیم حالشو ببریم ..........:)) البته حواسمون هم هست بهش که اینم اگه خواست نوسانی کار کنه روی این هم نوسان بگیریم ولی نه اینجا بالای 300آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/10/27, 22:34.///
نظر
-
عجب
به هر حال سعی کن برنامه ای بچینی که در زمان خدمت سربازیت از بورس دور نمونی
مثلا کار دفتری چیزی .شاید فرماندتم اوردی توی بورس و دیگه نونت تو روغنه .غبشهر یک رالی دیگه داره ولی فعلا باهاش کاری ندارم .چون از بقیه بازار عقب میمونم .
اگه شبندر متعادل بود و رشدی نداشت توی همین هفته اونقدر با دوستان با غبشهر کلنجار میرفتم تا راه بیفته .حیف این سهم .میثم شبندر بنظرم سودی بهت بده که خاطره بشه .
من دو تارگت رو برای شبندر متصورم که تحت شرایط متفاوت میشه به تارگت دومی هم رسید .البته شهامت نوشتن اون تارگت رو ندارم ولی بهش اعتقاد دارم .
خلاصه که موفق باشی انشاءاله ی جای خوش اب و هوا خدمت کنی و حتی المقدور نزدیک به شهر محل سکونت .
دیگه از چند وقت دیگه از پادگان واسمون پست خواهی گذاشت .زودتر از اونکه فکرشو کنی تموم میشه .
یا حق
نظر
-
در اصل توسط vdtjn پست شده است View Postعجب
مثلا کار دفتری چیزی .شاید فرماندتم اوردی توی بورس و دیگه نونت تو روغنه .غبشهر یک رالی دیگه داره ولی فعلا باهاش کاری ندارم .چون از بقیه بازار عقب میمونم .
اگه شبندر متعادل بود و رشدی نداشت توی همین هفته اونقدر با دوستان با غبشهر کلنجار میرفتم تا راه بیفته .حیف این سهم .میثم شبندر بنظرم سودی بهت بده که خاطره بشه .
من دو تارگت رو برای شبندر متصورم که تحت شرایط متفاوت میشه به تارگت دومی هم رسید .البته شهامت نوشتن اون تارگت رو ندارم ولی بهش اعتقاد دارم .
خلاصه که موفق باشی انشاءاله ی جای خوش اب و هوا خدمت کنی و حتی المقدور نزدیک به شهر محل سکونت .
دیگه از چند وقت دیگه از پادگان واسمون پست خواهی گذاشت .زودتر از اونکه فکرشو کنی تموم میشه .
یا حقبسم الله الرحمن الرحیم خدایا به امید تو
نظر
-
در اصل توسط vdtjn پست شده است View Postعجب
یا حق///
نظر
-
اگه پتانسیل های رشدش ازاد بشه که غیرممکن نیست میتونه تا 280 سود بسازه .که با پ به ای 5 میشه ...............
البته توی بورس ایران همه چی امکان پذیره
شاید امسال به تارگت بالای 600 نرسه ولی اگه قرار باشه برسوننش در طول 2 ماه این مهم انجام میشه .
من از روز اول این سهمو دوس داشتم و ی جورایی به رشد بالای 300 تومنش اعتقاد داشتم
برای من خوش یمن بوده و همیشه در ابتدای رشد شرایط ورود سنگین برام مهیا شده
اخرین روزی که زیر 230 معامله شد 1100000 سهم زو در 4 مثبت روی 2299 ریال چیده بودن برداشتم و بمحض خرید من صف خرید شد و دیگه عرضه نشد .این مقدار سهم رو برای خرید غپینو فروخته بودم که جایگزین کردم شکر خدا
نظر
-
داشتم فکر میکردم اگه شبندر زیان سنواتی نداشت همین الان در مجمع 4 ماه پیش 40 تومان سود اضافه کرده بود و قیمتش همین الان هم قیمت شراز بود پس قیمت همین الان شبندر 400 تا 500 هستش این رو گوشه ذهنمون قرارش بدیم بد نیستبسم الله الرحمن الرحیم خدایا به امید تو
نظر
-
در اصل توسط abedinejad پست شده است View Postاین رو امروز شکار کردم. صف خرید 309 میلیونی. گفتم یادگاری اینجا باشه. >:D<
میانگین اردها هم 96969 سهم هست که نشون میده تقریبا کل صف حقوقی هستند.
نظر
نظر