در اصل توسط بیل گیتس پست شده است
View Post
پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )
Collapse
X
-
-
عطش خریدار خیلی بالاست شاید امروز 120 میلیون هم عرضه کنن بخرن .........فک میکنم 300 رو با قدرت رد کنه ............///
نظر
-
-
-
از 35 میلیون عرضه شده امروز، 34 میلیون رو خصوصی سازی عرضه کرده، که این باعث میشه یک مقدار روند رشد سهم کند بشه.
ولی ازطرفی صندوق نفت که قبلا روی 190 فروشنده بود، بعد از چند بار بازی در آوردن روی سهم، امروز 5 میلیون از صف خرید کرده!!!
معلومه اونهم ترسیده که از سهم عقب بمونه. =))
دوستانی که روند خرید و فروشهای صندوق نفت رو توی این سهم دنبال میکنند، میفهمند که این خرید چه معنی میده! <:-pآخرین ویرایش توسط abedinejad؛ 2012/10/24, 18:42.
نظر
-
نفت بز خر بره توصف خرید 5 میل بخره خیلیه !!!!!!!آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/10/24, 22:17.///
نظر
-
میثم جون اون شیفت رو که میگفتی بالاخره امروز انجام شد و به اتمام رسید
البته حجم اصلی شبندر رو زیر 230 و مقداری هم از قدیم الایام داشتم
اگه این شیفت رو یکم سریعتر انجام داده بودم کلی به نفعم بود ولی بخاطر حجم نسبتا زیادی که دارم چاره ای جز این نیست که در دو سه روز انجام بدم
البته بخاطر اینکه جا نمونم از اخرین درصدای سبدم امروز سریع انجام دادم واسه همین نگران منفی برخی از سهام نباش .میدونی که چی میگم .البته نه اینکه بگم ارزنده نیست نه ولی چون قبلا تک سهم شبندر بودم و استراتژیم برگشت کامل بود شیفت انجام شد .سهم هر چی هم ارزنده باشه من اونی رو که بالا میره و ابتدای تعدیله میپسندم .
موفق باشی
نظر
-
در اصل توسط vdtjn پست شده است View Postمیثم جون اون شیفت رو که میگفتی بالاخره امروز انجام شد و به اتمام رسید
البته حجم اصلی شبندر رو زیر 230 و مقداری هم از قدیم الایام داشتم
اگه این شیفت رو یکم سریعتر انجام داده بودم کلی به نفعم بود ولی بخاطر حجم نسبتا زیادی که دارم چاره ای جز این نیست که در دو سه روز انجام بدم
البته بخاطر اینکه جا نمونم از اخرین درصدای سبدم امروز سریع انجام دادم واسه همین نگران منفی برخی از سهام نباش .میدونی که چی میگم .البته نه اینکه بگم ارزنده نیست نه ولی چون قبلا تک سهم شبندر بودم و استراتژیم برگشت کامل بود شیفت انجام شد .سهم هر چی هم ارزنده باشه من اونی رو که بالا میره و ابتدای تعدیله میپسندم .
موفق باشی
اگر دیدی که من شنبه و یکشنبه هم نوشتم شبندر اضافه کردم تعجب نکنید .....یک پتانسیل از سهم قبلا گفته بودم .....در 6 ماهه کمی مطمئن تر شدم .........پس من شنبه هم اضافه میکنم ولی خوب هیچی اون تعداد اولم نمیشه ............الان دارم فکر میکنم نقدینگی از کجا بیارم برای شنبه ...........:d نصف شبندرامو از دست دادم به خاطر این عرضه بلوکی لامسب ....فکر نمیکردم قبل از عرضه گازشو بگیره .........:d احتمالا ذوبم رو به شبندر تبدیل کنم اگه فرصت بده ........یعنی سود ذوب پر !!!!کمی هم باید بزاریم روش تا همون تعداد شبندر بخرم ..شبندر از ذوب الان دقیقا 10 تومن بالاتره در صورتی که چند روز بیش هم قیمت بودن ........///
نظر
-
در اصل توسط abedinejad پست شده است View Postاز 35 میلیون عرضه شده امروز، 34 میلیون رو خصوصی سازی عرضه کرده، که این باعث میشه یک مقدار روند رشد سهم کند بشه.
ولی ازطرفی صندوق نفت که قبلا روی 190 فروشنده بود، بعد از چند بار بازی در آوردن روی سهم، امروز 5 میلیون از صف خرید کرده!!!
معلومه اونهم ترسیده که از سهم عقب بمونه. =))
دوستانی که روند خرید و فروشهای صندوق نفت رو توی این سهم دنبال میکنند، میفهمند که این خرید چه معنی میده! <:-p
و اينکه س نفت تو صف خريد شبندر در قيمت 262تومان 5ميليون خريد داشته است خيلي خيلي مهم هست.
...................................
شنبه ميريم و بازار ميره تو صف خريد شبندر سنگين .شايد بالاي 100ميليون سهم .
ديروز هم که هيات دولت مصمم بود و مصوب کرد صادر کننده ها بايد ارزشون را تو اتاق بازرگاني بفروشند.
خو ب شبندر تو 6ماهه دوم حداقل 1.5ميليارد دلار فروش صادراتي خواهد داشت از محل فروش ان تو اتاق حداقل بايد 140تومان تعديل مثبت بدهد.فروش ارز 1226تومان به 2540توماني تغيير خواهد کرد.
اين تعديل در سال 1392 ميشه بيش از 300تومان.
گمان کنم تازه حقوقيها از شنبه ميخواهند به شبندر ورود پيدا کنند.چون هر چي جلو تر ميريم ابعاد پتانسيلهاي بالقوه شبندر بيشتر خودش را ظاهر مي کند.
من گمان نکنم ديگه خصوصي سازي راضي بشه شبندر را کمتر از 500تومان بفروشه.
نظر
-
پرشین تحلیل
گزارش روز چهارشنبه:
در نماد شبندر امروز از همان ابتدای کار شاهد تشکیل صف خرید در سهم بودیم.خریداران سهم هنوز به سودآوری سهم و برگشت سهم صندوق توسعه ملی به حساب های شرکت امیدوارند،اتفاقی که در شش ماهه هم نیفتاد.امروز شرکت پخش و پالایش فروشنده 34 میلیون سهمی شرکت بود.
شبندر که در شش ماهه 78 ریال پوشش داده بود.سود هر سهم سال جاری خود را نیز از 143 ریال به 169 ریال افزایش داده است و با تعدیل مثبت 18 درصدی روبرو شده است.فروش شرکت نسبت به آخرین پیش بینی 832 میلیارد تومان کاهش داشته است، از طرفی بهای تمام شده شرکت نیز با کاهش 786 میلیارد تومانی روبرو شده است. علت کاهش فروش عمدتاْمربوط به کاهش نرخ فروش فرآورده هاي نفتي و علت کاهش بهاي تمام شده عمدتاْ مربوط به کاهش ارزش ارزي هر بشکه نفت خام نسبت به پيش بيني اوليه مي باشد
همچنین از کل فروش 6 ماهه اول سال، مبلغ 164ر930ر2 ميليون ريال(23% سهم صندوق توسعه) کسر گرديده است.
مقدار تولید و فروش شرکت نسبت به دوره مشابه سال قبل به ترتیب 9 و 4 درصد رشد داشته است.مبلغ فروش نیز رشد 25 درصدی را نسبت به سال قبل نشان میدهد.اما در شش ماهه نخست سال 17 درصد فروش شرکت صادراتی بوده که دلار را با نرخ 1226 تومان در نظرگرفته است
نظر
-
شبریز 6 ماهه 499 ریال ساخته ............در نتیجه مفت ترین سهم پالایشگاهی میشه همین شبندر ............شبندر هدف 400 رو میدیم .قبلا که زیر 200 بود هدف 300 داده بودیم .........گفتیم مرحله به مرحله .........که تارگت های رویایی هم ندیم .......گرچه اهداف بالای 250 هم در زمان خودش برای یه عده رویا بود ........///
نظر
-
شبندر اومده و تا پایان سال به امید خدا هر ماه بین 80 تا 100 تومان (یا بیشتر)رشد قیمتی داشته باشد همانگونه که تا الان شاهد این رشد بوده ایم در اینده وتا پایان سال نیز شاهد این رشد قیمت خواهیم بود زیرا سیاست های در نظرگرفته برای این سهم بر همگان اشکار نیست و هدف خاصی را دنبال میکند که اگر مشکل خاصی پیش نیاید به ان خواهد رسید.ان شاءالله
نظر
نظر