پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • meysam_sh_2020
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 20673

در اصل توسط zereshkkk پست شده است View Post
    شبندر اومده و تا پایان سال به امید خدا هر ماه بین 80 تا 100 تومان (یا بیشتر)رشد قیمتی داشته باشد همانگونه که تا الان شاهد این رشد بوده ایم در اینده وتا پایان سال نیز شاهد این رشد قیمت خواهیم بود زیرا سیاست های در نظرگرفته برای این سهم بر همگان اشکار نیست و هدف خاصی را دنبال میکند که اگر مشکل خاصی پیش نیاید به ان خواهد رسید.ان شاءالله
    من فردا هم اضافه میکنم ......عمرا خریدار این سهم به خاطر بلوک این رو نمیخره و خبر دیگری در راه است ............;)

بازی خوانی این سهم به من میگه شاید به زودی ببندد و یکی از اون آس های خوشکلش را رو کند ........
    .:x و گرنه عطش خریدار اینقدر هم شدید نبود ........=)) ببینیم فردا چه میکند .........

و 100 البته من روی این قیمت پیشنهاد خریدی نمیدم چون سهم 150 درصد رشد کرده فک کنم از این جا به بعد اونایی که به سهم اعتقاد دارن بخرن.
    آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/10/26, 17:08.
    ///

نظر

• محمد یزدی
      عضو فعال
      • May 2011
      • 948

دلیل این همه اشتیاق برا خرید-

خواهشا بررسی بشه تا اگه اشتباهه به کسی زیان وارد نشه

ماده84 ـ صندوق توسعه ملي كه در اين ماده صندوق ناميده ميشود با هدف تبديل بخشي از عوايد ناشي از فروش نفت و گاز و ميعانات گازي و فرآوردههاي نفتي به ثروتهاي ماندگار، مولد و سرمايههاي زاينده اقتصادي و نيز حفظ سهم نسلهاي آينده از منابع نفت و گاز و فرآوردههاي نفتي تشكيل ميشود.

بند ح ـ منابع صندوق:
      1ـ حداقل معادل بيست درصد (20%) از منابع حاصل از صادرات نفت (نفتخام، و ميعانات گازي، گاز و فرآوردههاي نفتي) در سالهاي برنامه و تعيين مبلغ آن در قوانين بودجه سنواتي
      2ـ حداقل بيست درصد (20%) ارزش صادرات تهاتري اقلام فوقالذكر

3-...

حالا میرسیم به این که چه شرکت های نفتی خصوصی حساب میشند و چه شرکت هایی دولتی

تبصره1ـ از نظر اين ماده (ماده بند ط مصارف صندوق)مؤسسات و شركتها در صورتي غيرعمومي محسوب ميشوند كه حداقل هشتاد درصد (80%) سهام، يا سهمالشركه آنها مستقيم و يا با واسطه اشخاص حقوقي متعلق به اشخاص حقيقي باشد.
      مؤسسات و شركتهايي كه اكثريت مطلق سهام آنها متعلق به مؤسسات عمومي و عامالمنفعه نظير موقوفات، صندوقهاي بيمهاي و بازنشستگي و مؤسسات خيريه عمومي است از نظر اين ماده در حكم مؤسسات و شركتهاي وابسته به نهادهاي عمومي غيردولتي هستند.
      تبصره2ـ بنگاههاي اقتصادي كه صرفنظر از نوع مالكيت بيش از بيست درصد (20%) اعضاء هيأت مديره آنها توسط مقامات دولتي تعيين ميشوند از نظر اين ماده دولتي محسوب ميگردند و پرداخت از منابع صندوق به آنها ممنوع است.

اینها اساسنامه های صندوق هستند که چند بندش گفته شد.
      -----------------------------------

ابهام اول : 40 درصد سهم شبندر به سهام عدالت واگذار شده و سوال اول اینه با واگذاری به سهام عدالت چرا هنوز سهم صندوق حذف نشده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ شاید هنوز شامل اکثریت مطلق نشده؟

با عرضه بلوکی حدود 17 درصد دیگه از سهم خصوصی میشه و این یعنی این که شرکت از شمول شرکت های دولتی خارج میشه و بالای 60 درصد شرکت خصوصی میشه (40 درصد سهام عدالت 17 درصدهم بلوک و تعدادی هم به صورت خرد)که دیگه باید دید میشه اکثریت مطلق
      باید منتظر بود و دید چه اتفاقی خواهد افتاد

اگه در بدبینانه ترین حالت از شمول این 23 درصد خارج نشه ما در محاسبات سود شرکت، نه تسعیر ارز رو باید حساب کنبم و نه 23 درصدسهم صندوق روکه شرکت دراین حالت میتونه حدود 60 تومان در بلند مدت بسازه (برا سال بعد)(بند 4 و بنزین سازی و سود ابتدای سال 14تومان)و قیمت سهم در حوالی قیمت شراز خواهد بود(سود شراز فعلی 58 تومان و قیمت 450)

ولی اگه این اتفاق بیفته، قیمت سهم رو باید در تارگت های حوالی 800 تا بالای 1000 دنبال کرد و دلیل اصلیش هم صادراتشه و بحت تسعیر ارز

دوستان همونطور که مشاهده میشه در هر صورت سهامدار بودن برد- برد هست البته با توکل بر خدا که شرط اصلیه

خواهشا بررسی کنید و هر گونه اشتباه رو تذکر بدید و نتیجه رو در اختیار دوستان قرار دهید ممنون

توکل بر خدا

یا علی
      آخرین ویرایش توسط محمد یزدی؛ 2012/10/26, 19:13.
      بسم الله الرحمن الرحیم خدایا به امید تو

نظر

• وحید 20
        ستاره‌دار(98)
        • Mar 2011
        • 29911

یشرفت 70 درصدی طرح افزایش ظرفیت تولید بنزین پالایشگاه بندرعباسمدیرعامل شرکت ملی مهندسی و ساختمان نفت ایران سومین طرح مهر ماندگار این شرکت را طرح افزایش ظرفیت پالایشگاه بندرعباس اعلام کرد و افزود: در این طرح حدود 850 میلیارد تومان سرمایه گذاری در آن انجام شده است و حدود 70 درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
        فرهاد احمدی افزود: این طرح 6 واحد فرآیندی دارد که در آن روزانه 8 میلیون لیتر گازوییل با کیفیت تولید می شود و ظرفیت تولید بنزین آن نیز افزون بر 3 میلیون لیتر در روز است، ضمن آن که یکی از مهم ترین واحدهای بنزین سازی در این طرح ساخته خواهد شد.وی تاکید کرد: برخی از واحدهای جانبی موردنیاز پروژه بنزین سازی بندرعباس از پالایشگاه موجود تامین شد که منجر به کاهش بخش قابل توجهی از هزینه های این طرح شد و امیدواریم با تامین منابع مالی موردنیاز، این طرح نیز تا نیمه اول سال آینده به بهره برداری کامل برسد.
        احمدی تصریح کرد: با توجه به پیشرفت 70 درصدی این طرح، حدود 70 درصد منابع مالی موردنیاز آن جذب شده که بیش از 500 میلیارد تومان بوده است.وی افزود: تامین کننده منابع مالی این طرح در ابتدا شرکت ملی پالایش و پخش بود که بخشی از آن از منابع شرکت پالایش و پخش، بخشی از صندوق انرژی بانک ملت و حدود 150 میلیارد تومان آن نیز از طریق اوراق مشارکت جذب شد، اما پس از واگذاری پالایشگاه بندرعباس به بخش خصوصی، خود پالایشگاه باید تامین کننده منابع مالی آن باشد.

درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• meysam_sh_2020
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 20673

این هفته فک کنم هفته ی شبندر باشه .........:d لذا دودستی سهمتون رو بچسبید و از شبریز درس عبرت بگیریم که قبل بلوکی چند بود و روز باز گشایی چند خواهد شد:))

شب خوش دوستان ........;)
          ///

نظر

• meysam_sh_2020
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 20673

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
            این هفته فک کنم هفته ی شبندر باشه .........:d لذا دودستی سهمتون رو بچسبید و از شبریز درس عبرت بگیریم که قبل بلوکی چند بود و روز باز گشایی چند خواهد شد:))

شب خوش دوستان ........;)

>:D<
            ///

نظر

• کيانوش
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 6613

280ميليون صف خريد.
              حقوقيهاي بسياري تو صف خريد شبندر رفته اند.
              س ص نفت و مهر جزيي از اين حقوقيها هستند.
              با اين تعديل مثبت شبريز تازه بازار ميفهمه چه دروغهايي تو دو گزارش شفاف سازي شبندر و اون گزارش 6 ماهه اول و 6ماهه دوم گفته اند.
              شايد امروز شراز ببنده واسه تعديل.
              از تو صف بودن نااميد نباشيد امروز خصوصي سازي يه حالي به همه ميده .
              به ما که چهارشنبه داد.

نظر

• abedinejad
                عضو فعال
                • Apr 2011
                • 494

این رو امروز شکار کردم. صف خرید 309 میلیونی. گفتم یادگاری اینجا باشه. >:D<
                میانگین اردها هم 96969 سهم هست که نشون میده تقریبا کل صف حقوقی هستند.

نظر

• کيانوش
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 6613

در اصل توسط کيانوش پست شده است View Post
                  280ميليون صف خريد.
                  حقوقيهاي بسياري تو صف خريد شبندر رفته اند.
                  س ص نفت و مهر جزيي از اين حقوقيها هستند.
                  با اين تعديل مثبت شبريز تازه بازار ميفهمه چه دروغهايي تو دو گزارش شفاف سازي شبندر و اون گزارش 6 ماهه اول و 6ماهه دوم گفته اند.
                  شايد امروز شراز ببنده واسه تعديل.از تو صف بودن نااميد نباشيد امروز خصوصي سازي يه حالي به همه ميده .
                  به ما که چهارشنبه داد.
                  شراز لعنتي هم بست.
                  شتران بست
                  شبريز بست
                  شراز بست
                  فقط شبندر باز هست چون اگه ميبست بالاي 500باز ميشد .و ديگه نمي تونستند سهم جمع کنند.
                  به شبندر امان نديد.

نظر

• mobina
                    عضو فعال
                    • Aug 2012
                    • 333

شراز هم که متوقف شد حالا فقط مونده شبندر که رشد کنه و به تنهایی جور شاخص را هم بکشه
                    صف شبندر مبارکتون دوستان
                    وقتی روز بدی دارید همیشه یادتان باشد که کس دیگری روز بدتری داشته است، شکرگزار داشته هایتان باشید ...

نظر

• محمد یزدی
                      عضو فعال
                      • May 2011
                      • 948

در اصل توسط mobina پست شده است View Post
                      شراز هم که متوقف شد حالا فقط مونده شبندر که رشد کنه و به تنهایی جور شاخص را هم بکشه
                      صف شبندر مبارکتون دوستان
                      امیدوارم با عرضه بلوکی اون اتفاقهایی که باید برا سهم بیفته قبل از پایان سال بیفته و به سال بعد نرسه

نظر

• بیل گیتس
                        عضو عادی
                        • Jan 2012
                        • 167

چقدر اطلاعات این سهم ر و دادم و فریاد زدم که قفل نشه.
                        ای دل غافل.

نظر

• محمد یزدی
                          عضو فعال
                          • May 2011
                          • 948

در اصل توسط بیل گیتس پست شده است View Post
                          چقدر اطلاعات این سهم ر و دادم و فریاد زدم که قفل نشه.
                          ای دل غافل.
                          جناب بیل گیتس اکثر دوستان 5 ماهی با سهم هستند و درصد خوبی از سبدشون شبندره خود بنده از ابتدای عرضه اولیه تا به حال

3 یا 4 شنبه هفته پیش حدود 90 درصد شبندر شده بودم

البته با تحقیات بسیار والبته استفاده از مطالب امثال شما عزیزان در تایپیک های مختلف فقط دعا کنید به سرانجام برسه

خدا قوت

توکل بر خدا

یا علی

نظر

• meysam_sh_2020
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 20673

اخ خصوصی سازی بده دیگه خرید ما تکمیل بشه .........چند بار رفتم تو صف فک نمیکردم بده لغو کردم .......اخرش باز رفتم تو صف .........
                            ///

نظر

• zereshkkk
                              عضو فعال
                              • Nov 2011
                              • 3474

احتمالا صفو میده حجم معاملات امروز بالاست

نظر

• کيانوش
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 6613

خصوصي سازي هماهنگ شده داره ميده.کساني تو صف هستند که بايد تعداد بخرند.
                                شنيدم مهر يکي از خريداران بلوک خواهد بود.
                                ظاهرا بعد از معامله بلوکي تعديل ناشي از حذف کمک 23درصدي و يارانه حمل و نقل اعمال خواهد شد.يعني تعديل چند صد درصدي و قيمت 600توماني سهم.
                                من همچنان به فروش ارز صادراتي شبندر در اتاق بازرگاني اميدوارم.
                                من قيمت شبندر را تو بلند مدت بالاتر از شراز و شبريز مي بينم.

نظر

در حال کار...
                                X