در اصل توسط vdtjn پست شده است
View Post
پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )
Collapse
X
-
-
در اصل توسط کيانوش پست شده است View Postمن هم مثل جنابعالي شبندر را از روز اول دارم ولي ان را نفروختم و چون مقاومت 280را ردکرده بودم امروز باز خريدم. و چون فردا دوباره قيمت رواني 300را ميشکونه دوباره سهم براي صعود محکمتر خواهد شد.هدف من 1000تومان هست.
5تومان از محل يارانه سود
70تومان از محل حذف 23درصد کمک به صندوق
يک چيزي در حدود 100تومان از محل فروش ارز صادراتي تو اتاق بازرگاني با دلار 2550تومان
اگر ارز مرجع تغيير کند به 1700تومان چيزي در حدود 90تومان
تو شکمش ميتونه تعديل بدهد.
.........................
براي سال 1392 اين سهم ميتونه حداقل 350تومان سود بسازد.
پيش بيني بنده اين هست که قيمت شبندر در يک سال اينده از شراز و شبريز بيشتر شود.
هر چه جلوتر مي رويم فضا براي به واقعييت رسيدن پتانسيلهاي شبندر روشن تر مي شود.
خريداران حقيقي و حقوقي جديدي تازه رو قيمتهاي 500تومان وارد شبندر خواهند شد البته انوقت سود شبندر تغيير يافته است.
احتمالا ديگه تو اين قيمتها عرضه نکنه چون با توجه به کسري بودجه دولت بهتره بالاتر بفروشه.
امروز اگه سهم بالاي 300تثبيت بشه خيلي خوبه.
فکر کنم بشه.
نظر
-
سهم حامی داره و حمایت میشه و صاحاب داره .......صاحابش هم خیلی قدره ...... قطعا بالای 300 کف خواهد ساخت .......///
نظر
-
به این سهم رحم نمیکنن ......چون میدونن توش چه خبره واسه یه قرون دو زار پولشون رو نمیارن اینجا الاف کنن.............خریدارهای با این صنعت اشنایی کامل دارن ............///
نظر
-
-
-
ظاهرا خصوصي سازي گفته كه حقوقي ها حق ندارند عرضه هاش را تعداد بالا بخرند و بايد عرضه ها رو شناور سهم اثر بذاره
فكر كنم بخاطر همين امروز از صف سنگين توسط حقوقي ها خبري نيستوقتی روز بدی دارید همیشه یادتان باشد که کس دیگری روز بدتری داشته است، شکرگزار داشته هایتان باشید ...
نظر
نظر