پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )
Collapse
X
-
بازار شل کرد و همه منتظر عرضه شپنا و شبندر هستند.تا بخرند.
ولي کو عرضه.
شايد در حد حجم مبنا عرضه شود.البته اون هم اگر حقوقي ها را راضي کنند.
شبريز را مي گند شايد 260تومان سود اوليه 92 را اعلام کنه.من که باور نمي کنم.اگر 260تومان اعلام کنه تا پايان سال انوقت بايد 700تومان بسازه.احتمالا کف شبريز ميشه 2000تومان
شراز و لاوان هم بستند واسه تعديل.امسال پالايشگاهها حرکت پارسال پتروشيميها را تکرار خواهند کرد.
شبندر 2000توماني
شپناي 6000توماني
شبريز 3500توماني
شراز 4000توماني
دور از دسترس نخواهد بود.
ما امسال با نگهداري و خريد پالايشگاهها در جشن حماسه اقتصادي کشورمان شرکت خواهيم کرد.آخرین ویرایش توسط کيانوش؛ 2013/03/26, 08:43.
نظر
-
یکی از حسنات و برکات بورس این است که انسانها را همواره و هر روز وا میدارد که دست به دعا ببرند ، یکی برای فروش سهم و پر شدن حجم مبنا و یکی برای خرید سهم .
بطور کلی بورس محلی عبادی ، سیاسی و گاهی وقتها هم اقتصادی است . >:D<آنچه هستیم، نتیجه چیزی است که بدان اندیشیده ایم.
نظر
-
بعد از ماجرای عرضه وفارس افراد حاضر در این تاپیک ( سهامداران شبندر ) بشدت کم شده ، خوب یا در سفرهای نوروزی هستند و یا فریب وفارس را خورده اند .
شبندریای عزیز ، لطفاً اعلام حضور نمایند. یاد ترانه من تنها ماندم ، محمد اصفهانی افتادم ! :Dآنچه هستیم، نتیجه چیزی است که بدان اندیشیده ایم.
نظر
-
وزارت نفت خواستار عدم واگذاری هلدینگ خلیج فارس است
به گزارش خبرگزاری پانا رئیس سازمان خصوصی سازی و معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی اظهار کرد: واگذاری شرکت های پتروشیمی در قالب اصل٤٤ قانون اساسی تاکنون نتایج مثبتی داشته و سبب رشد ، توسعه و پویائی این صنعت شده است.
رحیم احمدوند تصریح کرد: بازار سرمایه نیز همگام با واگذاری های انجام شده در چند سال گذشته رونق خوبی را تجربه کرده و سهم پتروشیمی ها در رونق بورس و افزایش معامله ها نشان دهنده اهمیت شرکت های پتروشیمی در توسعه اقتصادی ایران است.
وی افزود: با واگذاری هلدینگ خلیج فارس سهم صنعت پتروشیمی در کل واگذاری های انجام شده افزایش قابل توجی خواهد یافت و با توجه به این که بستر لازم برای واگذاری شفاف سهام این مجموعه عظیم در بورس ایجاد شده ،امیدواریم عرضه سهام این هلدینگ به عنوان بزرگترین واگذاری سهام در قالب اصل ٤٤ موجب تحولی بزرگ در صنعت پتروشیمی و نیز بازار سرمایه ایران شود.
وی ادامه داد: خصوصی شدن واحدهای پتروشیمی گامی مثبت برای توسعه پتروشیمی است و همزمان با تحقق اصل ٤٤ قانون اساسی باید شرایط رشد صنعت پتروشیمی را فراهم کرد.
احمد وند در مورد واگذاری سهام شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی گفت: وزارت نفت و شرکت ملی صنایع پتروشیمی خواستار باقی ماندن این شرکت در مجموعه خود و عدم واگذاری آن هستند و این درخواست نیازمند کسب مجوزهای قانونی بوده و سازمان خصوصی سازی نیز در حال بررسی این درخواست است.https://telegram.me/alizadeh_farzad
نظر
-
در اصل توسط yosef پست شده است View Postبعد از ماجرای عرضه وفارس افراد حاضر در این تاپیک ( سهامداران شبندر ) بشدت کم شده ، خوب یا در سفرهای نوروزی هستند و یا فریب وفارس را خورده اند .
شبندریای عزیز ، لطفاً اعلام حضور نمایند. یاد ترانه من تنها ماندم ، محمد اصفهانی افتادم ! :D
من هم از 125 با سهم هستم با 80 درصد سبد و مقداری نیز در حوالی 280 و 340 اضافه کرده ام. این سهم تا حالا کسی رو پشیمان نکرده.
به امید روزی که 2000 تقدیم بازار کنیم. ;)
نظر
-
با اين داستان کار شبندر به گره کشيده خواهد شد.
هيچکس حاضر نيست سهمي را که روزي بيش از 50ميليون معامله مي شد را در حد حجم مبنا عرضه کند.
گويا امسال همه مي خواهند با شبندر در جشن حماسه اقتصادي صادرات بنزين شرکت کنند.
روز جشن پيوستن ايران به جرگه کشورهاي صادرکننده بنزين که احتمالا در خرداد خواهد بود قيمت شبندر حداقل 1000تومان خواهد بود.
نظر
-
نظر