پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • حامد24
    عضو فعال
    • Mar 2011
    • 2532

به سلامتی گزارش شبندر هم اومد و اون بند 4 بحث برنگیز هم اصلاح شد
    هرچند که اون 44.6 ریال زیان برای سال 90 بازهم گونجونده شد ولی 90 هرچی که بود دیگه تمام شد و این گزارش اومده که عملکرد 3 ماهه شرکت رو مشخص کنه
    شرکت تو عملکرد سه ماهه 28 درصد معادل 3.9 ریال از سود 142 ریالیش رو پوشش داده و میزان فروشش هم نسبت به سال قبل 12 درصد افزایش داشته
    اگه اتفاق خاصی تو جو کلی بازار نیوفته بازگشایی مناسبی در انتظارشه
    البته بنظر میرسه سازمان هم همچین بدش نمیاد که شبندر بالا بازگشایی بشه و یه 200 واحد شاخصو بالا ببره
    یل یاتار ، طوفان یاتار
    یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .

نظر

• مات
      عضو فعال
      • Aug 2011
      • 5650

بالا باز شدنی در کار نیست
      به دو دلیل
      دلیل اول اینکه اگر بالا باز شه همه تو سود خوبی هستن و میرن برای شناسایی سود و از فردا خواهد ریخت
      دلیل دوم سازمان هیچ وقت اسشو نمیسوزونه چون با پایین باز کردنه اون خیلی راحت میتونه بازار رو بالا بیاره با بالا اومدنه شبندر
      آخرین ویرایش توسط مات؛ 2012/08/21, 19:55.
      الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
      اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
      اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• meysam_sh_2020
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 20669

در اصل توسط افشین ساعی پست شده است View Post
        این کاهش خرید حقوقی میتونه برا تجمیع پول و قدرت خریدش برا حمایت و درواقع بهتر بگیم افزایش تعداد سهامش تو سهم باشیم بخصوص اگه سهم با افزایش کم و پایینتر از 200 بازشه که فرصت بسیار مناسبی برا افزایش تعداد سهامش باشه..
        قبلا هم نوشتم خوبی شبندر بنسبت شراز البته یکیش اینه که شبندر حقوقی داره که دنبال کرسی و شراز خیر...همین باعث افزایش قیمت سهم بنسبت دیگری خواهد بود..

__________________________________________________ _______________
        حذف افزایش نرخ ارز مرجع هم تو شرایط کنونی که گویا قطعیست و تو همون 1226 میمونه تا باراه اندازی بورس ارز قیمت کشف بشه و 3 تا قیمت براارز خواهیم داشت جو بدی رو سهم اگه باز بشه داره..هرچند بنظرمن شرکت ارزش داره آزاذ میفروشه و خواهد فروخت ولی چون برا بازار تایید شده نیست تا نیومدن گزارش 3ماهه و مشخص نشدن شبهاتی که هست سهم باز نشه بهتر....
        هرچند من معتقدم بورس تا روشن و شفاف شدن همه اینها سهم بازنکنه نبخاطر ناجی شدن برا شاخص برا اینکه قشنک توبره شان پرسهم!!!!!

افشین جان نظر شما در مورد قیمت بازگشایی و همچنین گزارش 3 ماهه چیه؟
        در مورد فروش ارز که فعلا خبری نیست ...البته صادرات هم کم شده در 3 ماهه که به نظر من صادرات کم بشه به نفع شرکته تا اینکه بخواد سهم صندوق توسعه ملی رو بده ........;)

فعلا من یه قسمتش رو بررسی کردم از محل افزایش قیمت نفت کوره و همچنین کاهش تولید این محصول در سه ماهه میتونه تعدیل بده ...... کلا سهم ابهام داشته باشه خوبه.....

ما به التفاوت یارانه ها رو هم باید سر فرصت دوباره حساب کرد ........به نظر من این قسمت باز هم میتونه ابهام داشته باشه .....
        آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/08/21, 20:11.
        ///

نظر

• مات
          عضو فعال
          • Aug 2011
          • 5650

صنعت پالایشگاه تو ایران دارای ریسک هایی زیادی هست به خاطر تحریم
          تنها خوبیه این صنعت اینه که دارای ابهام زیادی هست و برای بازار نا مشخص و بابت همین ابهامها میتونن سهامهای این گروه رو بیارن بالا و برای بلند مدت به درد سرمایه گذاری نخواهد خورد با وجود این تحریمات
          الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
          اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• hamid20
            عضو عادی
            • Aug 2012
            • 122

من شبندر ندارم ولی به همه بچه هایی که شبندر دارن به خاطر گزارش خوبش تبریک میگم..........نوش جونتون.

نظر

• ali20
              عضو عادی
              • Aug 2011
              • 73

متاسفانه باز هم مانورهای ...
              وقتی سهمی مثل گکل با p/e 5 داره معامله میشه اونوفت شبندر با سود 14 تومنیش 120 هم گرونه ولی چه کنیم دوستان این سهمو دارنو باید خالی کنن
              دوستانی که ندارن احتیاط کنن

نظر

• ata007
                عضو فعال
                • Nov 2011
                • 6291

در اصل توسط ali20 پست شده است View Post
                متاسفانه باز هم مانورهای ...
                وقتی سهمی مثل گکل با p/e 5 داره معامله میشه اونوفت شبندر با سود 14 تومنیش 120 هم گرونه ولی چه کنیم دوستان این سهمو دارنو باید خالی کنن
                دوستانی که ندارن احتیاط کنن
                داداش هر صنعت p/e خاص خودش رو داره پالایشگاه با سنگ آهن نمیشه مقایسه کرد
                در ضمن این سهم با تقاضای چندر غاز من و تو بالا نمیره،نگران نباش خالی نمیکنیم،پشت این سهم حقوقی های بزرگی دندان تیز کرده اند
                یادمه زمانی که 114 عرضه شد از اینجور حرفها زیاد میدیدیم،اگر کسی از این سهم جا مونده میتونه اضافه کنه
                یادگاری اینو اینجا نگه می دارم
                آخرین ویرایش توسط ata007؛ 2012/08/21, 20:41.

نظر

• مات
                  عضو فعال
                  • Aug 2011
                  • 5650

اگر این سهم حقوقی طرفدارشه فقط و فقط به خاطر اینه که این سهم قیمتش باید به جایی برسه تا معامله بلوکی انجام بشه و بعد خلاص
                  نمونه های این سهامها هم توی بازار زیاده و بازی داره این سهم ولی با توجه به ریسکهایی که داره این سهمبه هیچ عنوان به درد سرمایه گذاری بلند مدت نخواهد خورد
                  فقط و فقط باید وارد بازیش شد و نهایت استفاده رو برد پس دوستان دقت کنند و دنباله مطرح کردنه سودهای نجومی برای این شرکت نباشند

نظر

• ali20
                    عضو عادی
                    • Aug 2011
                    • 73

این صنعت فقط ابهام داره و دولت و قیمت نفت و... هر جور خواستن میتونن ساز بزنن. نهایت p/e این گروه 5 تو این بازار.
                    در اصل توسط ata007 پست شده است View Post
                    داداش هر صنعت p/e خاص خودش رو داره پالایشگاه با سنگ آهن نمیشه مقایسه کرد
                    در ضمن این سهم با تقاضای چندر غاز من و تو بالا نمیره،پشت این سهم حقوقی های بزرگی دندان تیز کرده اند
                    یادمه زمانی که 114 عرضه شد از اینجور حرفها زیاد میدیدیم،اگر کسی از این سهم جا مونده میتونه اضافه کنه
                    یادگاری اینو اینجا نگه می دارم

نظر

• ata007
                      عضو فعال
                      • Nov 2011
                      • 6291

در اصل توسط پرستو پست شده است View Post
                      اگر این سهم حقوقی طرفدارشه فقط و فقط به خاطر اینه که این سهم قیمتش باید به جایی برسه تا معامله بلوکی انجام بشه و بعد خلاص
                      نمونه های این سهامها هم توی بازار زیاده و بازی داره این سهم ولی با توجه به ریسکهایی که داره این سهمبه هیچ عنوان به درد سرمایه گذاری بلند مدت نخواهد خورد
                      فقط و فقط باید وارد بازیش شد و نهایت استفاده رو برد پس دوستان دقت کنند و دنباله مطرح کردنه سودهای نجومی برای این شرکت نباشند
                      من نمیدونم ما هر وقت یخورده از یه سهم و خصوصیاتش گفتیم زود وارد گود میشید و شروع به دادن پالس های منفی میشید
                      کلا" بعضی وقتها با این پالس های منفیتون حال میکنم :d

نظر

• ata007
                        عضو فعال
                        • Nov 2011
                        • 6291

این صنعت فقط ابهام داره و دولت و قیمت نفت و... هر جور خواستن میتونن ساز بزنن. نهایت p/e این گروه 5 تو این بازار.
                        زمان مشخص خواهد کرد

نظر

• مخبرالدوله
                          عضو فعال
                          • May 2012
                          • 5228

مطلب شما درسته...این ابهامات که مجموعه ایی از اعدادو ارقامیست که مستقیما برروی سود و زیان شرکتها تاثیر میزاره
                          کار رو برای این گروه مشکل میکنه....
                          ولی از طرفی این گروه بواسطه عدم وابستگی به خارج در حد حداقلی...میتونه همیشه از گروههای مورد علاقه بازار باشه...

مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

نظر

• کیوان
                            ستاره دار (1)
                            • Jun 2011
                            • 5094

من چه پایین باز بشه چه بالا فروشنده نخواهم بود ، چون اون چیزی که مشخصه اینه که سهم روند نزولی نداره پس حتی اگر پایین باز شد و یا کمی به پایین هل هم دادند معنی صعود قویتر را میدهد. B-)
                            ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• shimab
                              عضو فعال
                              • Apr 2012
                              • 422

اين سهم در قيمت هاي زير 200 تومان مفت است. سهم با زيان انباشته 6,242,296 میلیون ریالی بالاي 140 معامله مي شد و صف خريد بود الان با سود انباشته 650,617 میلیون ریالی در چه محدوده اي مي تواند باز شود؟ برخي از دوستان كه جا مانده اند دارند جو منفي مي دهند، فقط مي تونم بگم تبريك به همه سهامداران شبندري 40 روز صبرشان به بار نشست.:x >:D<=D>=D>

نظر

• shimab
                                عضو فعال
                                • Apr 2012
                                • 422

در اصل توسط ata007 پست شده است View Post
                                من نمیدونم ما هر وقت یخورده از یه سهم و خصوصیاتش گفتیم زود وارد گود میشید و شروع به دادن پالس های منفی میشید
                                کلا" بعضی وقتها با این پالس های منفیتون حال میکنم :d
                                اتا جان تا ديروز كسي به اين تايپيك سر نمي زد الان مشتري اين تايپيك زياد شده، نظر دوستان محترم ولي كساني كه قبل مجمع خريد كردند بردند ;).

نظر

در حال کار...
                                X