در اصل توسط shimab پست شده است
View Post
پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )
Collapse
X
-
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postافشین جان نظر شما در مورد قیمت بازگشایی و همچنین گزارش 3 ماهه چیه؟
در مورد فروش ارز که فعلا خبری نیست ...البته صادرات هم کم شده در 3 ماهه که به نظر من صادرات کم بشه به نفع شرکته تا اینکه بخواد سهم صندوق توسعه ملی رو بده ........;)
فعلا من یه قسمتش رو بررسی کردم از محل افزایش قیمت نفت کوره و همچنین کاهش تولید این محصول در سه ماهه میتونه تعدیل بده ...... کلا سهم ابهام داشته باشه خوبه.....
ما به التفاوت یارانه ها رو هم باید سر فرصت دوباره حساب کرد ........به نظر من این قسمت باز هم میتونه ابهام داشته باشه .....
همونطور که انتظار میرفت فعلا تغییرسودی نداشتیم...
توحو م÷بت بازگشایی بین 180الی 200خواهدبود.
حرفهامون هم باشه هنگام بازگشایی و شرایط روز بازار...
فعلا سبزشدن آیدیهاییست که تواین 3ماه اظهارنظزی نداشته و بیکباره نظزات خودشون چندین بار تکرار میکنند...
همین بس که بسته بودن سهم بخودی خود مارو تو سود نگهداشته...وقتی بازار تو این مدت منوسط 20 الی 30 درصذ ضرر کرده ...ضرر نکردنمون یعنی سود کزدن ...پس وقتی سهم با سهمهای دیگه مقایسه میکنن و شبندر که تنها بااصلاح یکی از شبهاتش وضعیتش بهتر کرده میکویند به این نمیگن نظردادن..چون آدم نظرش یکبارمینویشه اونم با منطق....
میثم جان نظز دادن من هم تو شزایط فعلی و قیمتهای مختلف دادن یعنی زاه برا کل کل بارکردن با نظزهای مغرضانه.....
یک نگاه اینکه سهم کفش تو قیمتهای خرید ماست .و پایین زیادی تو بازار های وحشتناک منفی نداره...چرا بادید حداقل 3ماهه مثل اوراق مشارکت و حداکثر یکساله مث سرمایگذاری تو بخش مسکن بهش نگله نکنیم...
من 90 درصد سبدم شبندر...
نوشته هام تو سایت های دیگه هم کارنامم تو معرفی سهم و توصیه هام مشخص....قبلا هم تارگت سهم دادم و مث قبلیها پاش ایستادم و بهش هم خواهد رسید...
پس بهتر بخض عمده سرمایگداران جز به سهامشون دست نزنن و تنها کسانیکه نوسانگیر قهاری هستند دست به توسانگیری اونم تو درصذ کم و درصذی که ............................
طولانی شد....
درکل و خلاصه وار پایین 180 بشدت فرصت خرید
180تا120 نوسانگیری یادرصدی از سهامشون و بالاتز از 200 بمقداری شناسایی سود درمقطع کنونی ..اونم بسته به اینکه چه مقدار بالا باشه....
امیدوارم سهم تو جو+بار بشه وگرنه جو - هرسهمی طلا هم باشه روندش حتی مقطعی منفی خواهد بود.
__________________________________________________ ________________________________
درمورد ارز و صندوق توسعه ملی ..من خوشبینم این مساله هم حل خواهذ شد و
و....فعلا بگذریم تا ببینیم چه خواهدشد.
نظر
-
در اصل توسط افشین ساعی پست شده است View Postسلام
همونطور که انتظار میرفت فعلا تغییرسودی نداشتیم...
توحو م÷بت بازگشایی بین 180الی 200خواهدبود.
حرفهامون هم باشه هنگام بازگشایی و شرایط روز بازار...
فعلا سبزشدن آیدیهاییست که تواین 3ماه اظهارنظزی نداشته و بیکباره نظزات خودشون چندین بار تکرار میکنند...
همین بس که بسته بودن سهم بخودی خود مارو تو سود نگهداشته...وقتی بازار تو این مدت منوسط 20 الی 30 درصذ ضرر کرده ...ضرر نکردنمون یعنی سود کزدن ...پس وقتی سهم با سهمهای دیگه مقایسه میکنن و شبندر که تنها بااصلاح یکی از شبهاتش وضعیتش بهتر کرده میکویند به این نمیگن نظردادن..چون آدم نظرش یکبارمینویشه اونم با منطق....
میثم جان نظز دادن من هم تو شزایط فعلی و قیمتهای مختلف دادن یعنی زاه برا کل کل بارکردن با نظزهای مغرضانه.....
یک نگاه اینکه سهم کفش تو قیمتهای خرید ماست .و پایین زیادی تو بازار های وحشتناک منفی نداره...چرا بادید حداقل 3ماهه مثل اوراق مشارکت و حداکثر یکساله مث سرمایگذاری تو بخش مسکن بهش نگله نکنیم...
من 90 درصد سبدم شبندر...
نوشته هام تو سایت های دیگه هم کارنامم تو معرفی سهم و توصیه هام مشخص....قبلا هم تارگت سهم دادم و مث قبلیها پاش ایستادم و بهش هم خواهد رسید...
پس بهتر بخض عمده سرمایگداران جز به سهامشون دست نزنن و تنها کسانیکه نوسانگیر قهاری هستند دست به توسانگیری اونم تو درصذ کم و درصذی که ............................
طولانی شد....
درکل و خلاصه وار پایین 180 بشدت فرصت خرید
180تا120 نوسانگیری یادرصدی از سهامشون و بالاتز از 200 بمقداری شناسایی سود درمقطع کنونی ..اونم بسته به اینکه چه مقدار بالا باشه....
امیدوارم سهم تو جو+بار بشه وگرنه جو - هرسهمی طلا هم باشه روندش حتی مقطعی منفی خواهد بود.
__________________________________________________ ________________________________
درمورد ارز و صندوق توسعه ملی ..من خوشبینم این مساله هم حل خواهذ شد و
و....فعلا بگذریم تا ببینیم چه خواهدشد.///
نظر
-
اختصاصی/کرمانشاهی خواستار شد:
بازگشت ارز تک نرخی به بازار / خداحافظی با پیمانسپاری ارزی
معاون کل سازمان توسعه تجارت ایران با تاکید بر اینکه بازگشت دوباره پیمانسپاری ارزی به هیچ وجه در دستور کار دولت قرار ندارد، گفت: آرزوی ما بازگشت به ارز تک نرخی است.
کیومرث فتحاله کرمانشاهی در گفتگو با مهر گفت: موضوع پیمانسپاری ارزی به هیچ وجه در دستور کار دولت قرار ندارد و این سیاست اجرایی نخواهد شد. این در شرایطی است که ما به عنوان متولی توسعه تجارت در کشور، همواره آرزو داریم که سیاست ارز تک نرخی دوباره در کشور اجرایی شود.
معاون کل سازمان توسعه تجارت ایران با اشاره به مصوبهای که دولت به تازگی برای صادرات کالاهای وارداتی که ارز مرجع میگیرند، گفت: تنها 10 قلم کالای اساسی از جمله گندم، جو، کنجاله، ذرت، گوشت قرمز، گوشت مرغ، شکر و روغن به علاوه دارو و تجهیزات پزشکی ارز مرجع میگیرند.
وی ادامه داد: در این شرایط اگر واردکنندهای برای واردات کالاهای مذکور ارز مرجع دریافت کند، باید این کالا را وارد بازار مصرفی داخلی کند، در غیر این صورت اگر بخواهد بدون اینکه ارزش افزودهای بر روی آن انجام دهد، آن را مجدد به بازار کشور دیگری صادر کند، باید به سراغ بانک عاملی برود که از آن ارز مرجع برای واردات همان کالا دریافت کرده است.
کرمانشاهی گفت: صادرات اقلام مذکور ممنوع نیست ولی باید مابهالتفاوت ارز مرجع با ارز حاصل از صادرات را عینا به بانک عامل بازگردانده و برگه تسویه حساب دریافت کند و بعد از آن، کالا را صادر کند.
وی اظهار داشت: این فرآیند به معنای پیمان سپاری ارزی نیست و ما به شدت مخالف آن هستیم و پای آن نیز ایستادهایم.
معاون کل سازمان توسعه تجارت ایران خاطرنشان کرد: امیدواریم که ارز تک نرخی دوباره به بازار برگردد و سیستم شناور مدیریت شده نیز صورت گیرد.
.......................
بلاخره شرايط بايد طوري بشه که شبندر هم بتونه اون 3.5 ميليارد دلارش را به نرخ ازاد بفروشه.
اين احتمال هست که گواهي ارزي شبندر بنام خود شرکت در بورس ارز معامله بشه نه بنام شرکت پالايش و پخش.
اصلا دليلي هم نداره شرکتي که خصوصي شده است ارزش را تحويل دولت بده و سهامداران از ان منتفع نگردند.
نظر
-
دیدن بازار منفیه جونی نداره سهم منفی باز میشه نخواستن امروز باز شه خواستن به سهامداراش ی حالی بدنالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
-
عاون نخستوزیر سوریه در خبری غیرمترقبه اعلام کرد
بشار اسد آماده است که از قدرت کنارهگیری کند
بشار اسد آماده است که از قدرت کنارهگیری کند
قدری جمیل، معاون نخستوزیر سوریه، ساعاتی پیش در مسکو و در خبری غیرمترقبه اعلام کرد که بشار اسد آماده کنارهگیری از قدرت است.
نظر
-
در اصل توسط کيانوش پست شده است View Postامريکا بخاطر زلزله اذربايجان 45 روز تحريم را از ايران بر داشت.
ارواح سر ننشون.
ديدند نفت کشيد بالا .عمروعاص بازي دراوردند.
بازار مجددا مثبت خواهد شد.خصوصا نفتي ها و پتروها.چون تو همين 45 روز کلي انبارها را صادر خواهند کرد.
نظر
نظر