پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • alizadeh.f
    عضو فعال
    • Feb 2013
    • 878

بهداشت دیروز هم فروشنده شپنا بود، شنیده ها حاکی از خریدار بودن امروز شیران در این نماد است[/B]

بي عرضه ترين حقوقي شپنا صندوق بهداشته كه احمقانه عرضه ميكنه. هميشه صف خريد كه ميشه عرضه ميكنه. اگر به جاي بهداشت پارسان بود الان سهم زير 3000 تومان نبود....
    https://telegram.me/alizadeh_farzad

نظر

• جعفرزاده
      عضو فعال
      • Dec 2010
      • 5833

در اصل توسط ata007 پست شده است View Post

:x
      در ارزندگی شبندر شکی نیست . اما این مدل اردر خرید در اول وقت چیدن - فقط و فقط یکی از ترفندها و یا تکنیکهای کارگزاران میباشد که اکثر دوستان نیز این حرکت را میدانند .

نظر

• anahita
        عضو فعال
        • Jan 2013
        • 769

<):)
        *** هرچه در جستن آنی ، آنی ***

نظر

• sourena
          عضو فعال
          • Aug 2011
          • 1080

در اصل توسط 6500400 پست شده است View Post
          در ارزندگی شبندر شکی نیست . اما این مدل اردر خرید در اول وقت چیدن - فقط و فقط یکی از ترفندها و یا تکنیکهای کارگزاران میباشد که اکثر دوستان نیز این حرکت را میدانند .
          با درود و احترام
          با نظرتان مخالفم
          این حجم صف خرید اول وقت طبیعیه
          چون همه هجوم میارند برای اینکه در جای مناسبی قراربگیرند
          اما طرف وقتی میبینه جای خوبی نیست
          مثلاً 50 میلیون به بالا و مسلماً عرضه ای هم در این حد نخواهد بود
          عقل سلیم هم حکم میکنه از صف خارج بشه
          و
          اینگونه است که صف 650 میلیونی میشه 50 میلیون

به هرحال سپاس از عرضه کنندگان حجم مبنا
          وبه امید بالای 700 و گره 12 درصدی بزودی زود;)
          سال 1392 می تونه یک سال طلایی و فراموش نشدنی برای بورس وبازار سرمایه باشه.

نظر

• کاظمی
            عضو فعال
            • Sep 2012
            • 331

بیش از 4 میلیون سهم امروز ردوبدل شد و حجم مبنا برخلاف 2 روز گذشته زده شد اما کاملا تابلو بود که دارن حقیقی رو بازی می دن ...توی 4 میلیون سهم فقط 225 دونه گیر حقیقی اومده فقط 225 تا ... دلم به حال اونایی می سوزه که امروز اسیر این سهم شدن و پارسان و شپنا رو که فرصت خرید داد رو از دست دادن ..
            آخرین ویرایش توسط کاظمی؛ 2013/03/27, 11:46.
            تومپندارکه خاموشی من...هست برهان فراموشی من...

نظر

• reza ourom
              عضو عادی
              • Feb 2013
              • 165

با سلا;)م خدمت دوست گرامی حتما شما کارگزارین و امروزم گرفتین تبریک میگم
              در اصل توسط sourena پست شده است View Post
              با درود و احترام
              با نظرتان مخالفم
              این حجم صف خرید اول وقت طبیعیه
              چون همه هجوم میارند برای اینکه در جای مناسبی قراربگیرند
              اما طرف وقتی میبینه جای خوبی نیست
              مثلاً 50 میلیون به بالا و مسلماً عرضه ای هم در این حد نخواهد بود
              عقل سلیم هم حکم میکنه از صف خارج بشه
              و
              اینگونه است که صف 650 میلیونی میشه 50 میلیون

به هرحال سپاس از عرضه کنندگان حجم مبنا
              وبه امید بالای 700 و گره 12 درصدی بزودی زود;)
              [SIZE=3][COLOR="#B22222"]خوشبختی توپی است که وقتی می غلتد به دنبال آن می دویم و وقتی توقف می کند به آن لگد می زنیم[/COLOR].[/SIZE]

نظر

• sourena
                عضو فعال
                • Aug 2011
                • 1080

:
                در اصل توسط reza ourom پست شده است View Post
                با سلا;)م خدمت دوست گرامی حتما شما کارگزارین و امروزم گرفتین تبریک میگم
                درود.خیر و خیر;):D.موفق باشید

نظر

• ata007
                  عضو فعال
                  • Nov 2011
                  • 6291

در اصل توسط علی کرمی پست شده است View Post
                  میگم عطا اینقدر صف اول صب شبندر رو نزن یه عده ذوق مرگ میشند .......

ما که داداشش شپنا رو داریم الحق که این داش کوچیکه احترام داش بزرگه رو داره

یه سوال دارم

همونطور که واقفی برق مورد نیاز از طریق سه تا نیروگاه حرارتی ، زغالی و آبی تولید میشه هسته ای فعلا در حد کشک که چه عرض کنم در حد پشم هم نیست.. بعدا خدمتت عرض میکنم چرا ؟

میخواستم اگه زحمتی نیست هزینه تولید یک کیلو وات از برق تولیدی توسط این نیروگاه ها رو از زمانی که رتور و استاتور میچرخه تا زمانی که به دست مصرف کننده میرسه با احتساب تمام هزینه های اداری افت بار و غیره رو برام حساب کنی

و همچنین هزینه تمام شده یک کیلو وات برق برا مشترک چنده یعنی میخوام میزان یارانه ای که دولت از بابت برق میده رو حساب کم

یا علی بگو روی ما رو زمین ننداز که کار دارم با این آمار.....

گره هم گره از کار شبندر باز نمیکنه ....... اینم زیر سیبیلی .....
                  سلام جناب کرمی عزیز شرمنده من الان پست شما رو دیدم ;)
                  آقا نمیشه یه سوال راحت تر بپرسی؟! :Dشما هم رشتتون برقه؟!;;)

نظر

• وحید نصیری
                    عضو فعال
                    • Dec 2012
                    • 594

سلام بر عطالی عزیز

نه من عمران میخونم ولی دوستان برقی زیاد دارم

عطا میخوام یه حساب کتاب کنم ببینم از این بورس انرژی چیزی هم به مپنا میرسه یا نه

مپنا شرکت عظیمیه که 52 تا زیر مجموعه داره و مهمترینش موننکو هست که تو حوزه های نفت و انرژی فعالیت میکنه این شرکت کلی پروژه توی سوریه و آفریقای جنوبی بخصوص نیجریه داره( یه عده از دوستانم توی دانشگاه عباسپور که بودیم به واسطه اساتیدشون که توی مپنا بودند به استخدام شرکت در اومده بودند)

قضیه سر اینه که دولت قراره بابت طلبی که مپنا ازش داره بهش نیروگاه بده میخواستم ببینم چقدر برا مپنا میماسه

علاوه بر اون خبهمن هم یه نیروگاه تو کهنوج کرمان داره اتفاقا من کاراموزی رو نزدیک همونجا بودم ( سد خاکی صفا که روی رودخانه رودبر و رابر زده شده ) برا اینم میخواستم ببینم چقدر میماسه این نیروگاه کهنوج کلی از مشکلات مردم اون منطقه رو حل کرده یادمه زمانی که میخواستم از کرمان برم رابر یه بنده خدایی تو اتوبوس کنارم نشسته بود که این بشر دوران سربازیش رو تو همین نیروگاه گزرونده بود.

این بورس انرژی مپنا و خبهمن رو متحول میکنه البته خبهمن کمتر ولی مپنا رو میترکونه ....

عطا این همه زیر سیبیلی بهت دادم بازم میگی سوال ساده تر؟
                    بهترین تفریح خوابه!

نظر

• darab
                      عضو عادی
                      • Dec 2012
                      • 215

در اصل توسط kaz26733 پست شده است View Post
                      بیش از 4 میلیون سهم امروز ردوبدل شد و حجم مبنا برخلاف 2 روز گذشته زده شد اما کاملا تابلو بود که دارن حقیقی رو بازی می دن ...توی 4 میلیون سهم فقط 225 دونه گیر حقیقی اومده فقط 225 تا ... دلم به حال اونایی می سوزه که امروز اسیر این سهم شدن و پارسان و شپنا رو که فرصت خرید داد رو از دست دادن ..
                      سلام اگه می تونی الان یه نگاهی به آمارها بنداز مثل اینکه عوض شده.قضیه چیه؟خرید حقوقی276,945 خرید گروهی 0 و خرید حقیقی 3.847 میلیون جریان چیه؟ تازه اگر این سه تا رو با هم جمع کنیم حجم مبنا نمی شه؟:-/
                      شاهکار مولانا:[B]چون نباشد عشق را پروای او[/B]........... [B]او چو مرغی ماند بی پر وای او[/B]/:.Heart.:/

نظر

• sourena
                        عضو فعال
                        • Aug 2011
                        • 1080

سلام بر عطالی عزیز

مپنا شرکت عظیمیه که 52 تا زیر مجموعه داره و مهمترینش موننکو هست که تو حوزه های نفت و انرژی فعالیت میکنه این شرکت کلی پروژه توی سوریه و آفریقای جنوبی بخصوص نیجریه داره( یه عده از دوستانم توی دانشگاه عباسپور که بودیم به واسطه اساتیدشون که توی مپنا بودند به استخدام شرکت در اومده بودند)

قضیه سر اینه که دولت قراره بابت طلبی که مپنا ازش داره بهش نیروگاه بده میخواستم ببینم چقدر برا مپنا میماسه

علاوه بر اون خبهمن هم یه نیروگاه تو کهنوج کرمان داره اتفاقا من کاراموزی رو نزدیک همونجا بودم ( سد خاکی صفا که روی رودخانه رودبر و رابر زده شده ) برا اینم میخواستم ببینم چقدر میماسه این نیروگاه کهنوج کلی از مشکلات مردم اون منطقه رو حل کرده یادمه زمانی که میخواستم از کرمان برم رابر یه بنده خدایی تو اتوبوس کنارم نشسته بود که این بشر دوران سربازیش رو تو همین نیروگاه گزرونده بود.

این بورس انرژی مپنا و خبهمن رو متحول میکنه البته خبهمن کمتر ولی مپنا رو میترکونه ....

برای اینکه پستم بی ربط نباشه با تاپیک اول یک تبریک جانانه بگم
                        به شبندریای عزیز و متعصب که دارند مزد اعتقاد و ایستادگی به سهمشون رو میگیرند

مخلص علی آقا و عطا جان هستیم ، علی آقا چه خبراز شپنای 2000 تومنی؟;):D

اما نکته اصلی که من پست زدم ، چون خودم در مجموعه مپنا بودم وآشنایی نصفه نیمه ای
                        با این شرکت و زیر مجموعه هاش دارم بگم که موننکو یک شرکت مهندسین مشاوره و
                        به هیچ عنوان نمیتونه مهمترین زیرمجموعه مپنا باشه وقتی این شرکت زیرمجموعه های
                        دیگه ای مثل مپنا بین الملل، توسعه1 و2و3وتوگا و... داره

نظر

• sourena
                          عضو فعال
                          • Aug 2011
                          • 1080

در اصل توسط darab پست شده است View Post
                          سلام اگه می تونی الان یه نگاهی به آمارها بنداز مثل اینکه عوض شده.قضیه چیه؟خرید حقوقی276,945 خرید گروهی 0 و خرید حقیقی 3.847 میلیون جریان چیه؟ تازه اگر این سه تا رو با هم جمع کنیم حجم مبنا نمی شه؟:-/
                          خیلی داستان ساده است اینقدر پیچیدش نکنید
                          خریدهای گروهی که الزاماً به کد حقوقی نمیخوره
                          کارگزاری گروهی میخره و مطمئن باشید که همه میخوره
                          به کد حقیقی های نورچشمی
                          الان شبندر مثل عرضه اولیه شده بعید می دونم تو این
                          3 روز یک مشتری عادی کارگزاری شبندر گیرش اومده باشه

بعدش شما این اعداد را با هم جمع بزن کاملاً درسته و فقط چند هزارتا با حجم مبنا فاصله داره

نظر

• zagros59
                            عضو عادی
                            • May 2012
                            • 78

با توجه به دلار 2000 تومنی و سهم %26 ی صندوق توسعه ملی بهتره محصولاتش مصرف داخلی داشته باشه تا صادرات.
                            موقعیت استراتژیک شبندر بعد صادرات و اهمیت ویژه آن را نمایان می سازد و برخی هم از صادرات دلاری تا سه برابر میزان اعلام شده صحبت میکنند.
                            بعد از خصوصی سازی تازه این الماس تراش خورده و میشه برلیان.

نظر

• anahita
                              عضو فعال
                              • Jan 2013
                              • 769

در اصل توسط zagros59 پست شده است View Post
                              با توجه به دلار 2000 تومنی و سهم %26 ی صندوق توسعه ملی بهتره محصولاتش مصرف داخلی داشته باشه تا صادرات.
                              موقعیت استراتژیک شبندر بعد صادرات و اهمیت ویژه آن را نمایان می سازد و برخی هم از صادرات دلاری تا سه برابر میزان اعلام شده صحبت میکنند.
                              بعد از خصوصی سازی تازه این الماس تراش خورده و میشه برلیان.

موافقم ، اگر خصوصی بشه قضیه کامل عوض میشه . اونوقت راحت 2000 تومن میارزه.
                              *** هرچه در جستن آنی ، آنی ***

نظر

• ata007
                                عضو فعال
                                • Nov 2011
                                • 6291

سلام بر عطالی عزیز

قربونت برم خودت که یه پا استادی،فعلا" که ما از اطلاعاتت استفاده میکنیم علی جان :x ;;)

نظر

در حال کار...
                                X