کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
مطمئن باشید فردا از صف فروش شراز هم خبری نخواهد بود!!امروز دلیل زیاد داشت یکیش هم کنترل اتش برای خرید این دو سهم بود دفعه اول هم صف فروش شراز جمع شد اما دفعه بعد صف گنده تری چیدند که زهره چشم را بگیرند سهمی که براحتی بالای 130تومن سود میسازد و بدون مشکل فعالیت میکند چرا نخریم؟؟!!!!!!!!!
مطمئن باشید فردا از صف فروش شراز هم خبری نخواهد بود!!امروز دلیل زیاد داشت یکیش هم کنترل اتش برای خرید این دو سهم بود دفعه اول هم صف فروش شراز جمع شد اما دفعه بعد صف گنده تری چیدند که زهره چشم را بگیرند سهمی که براحتی بالای 130تومن سود میسازد و بدون مشکل فعالیت میکند چرا نخریم؟؟!!!!!!!!!
ما یکی از سبدامون کشرق داشت یه درصدیشو دادیم امروز البته اشتباه کردیم .البته من نبودم ..یکی دیگه فروخت با اینکه گفته بودم زوده ..........گفتم دیگه تا 300 نفروشن کشرق رو..;).....فردا یا شبندر میخریم یا شراز به جاش......احتمالا شراز .......البته اکه صف فروش بود ......بستگی به معاملاتش داره .......
هنوز دو ماه از تحریم نگذشته دلار 2300 تومن شده ........احتمالا همون 3000 تومنی که صحبتش بود درست از اب در بیاد .....ما دیگه مطمئن شدیم 2500 رو میزنه .........
ما یکی از سبدامون کشرق داشت یه درصدیشو دادیم امروز البته اشتباه کردیم .البته من نبودم ..یکی دیگه فروخت با اینکه گفته بودم زوده ..........گفتم دیگه تا 300 نفروشن کشرق رو..;).....فردا یا شبندر میخریم یا شراز به جاش......احتمالا شراز .......البته اکه صف فروش بود ......بستگی به معاملاتش داره .......
هنوز دو ماه از تحریم نگذشته دلار 2300 تومن شده ........احتمالا همون 3000 تومنی که صحبتش بود درست از اب در بیاد .....ما دیگه مطمئن شدیم 2500 رو میزنه .........
میثم جان به عنوان یه پالایشگاهی واقعا قیمت مفتی داره بعضی از دوستان صحبت از پی به ای این سهم میکنن که میگن به کم میلنگه معذرت میخوام مگر پی بر ای همه قندیها 3 هستش؟؟؟!!!!بنده خودم از قشرین بارها سود گرفتم با اون پی بر ای که دیگه میدونید چنده این سهم به راحتی به 250 میرسه و شبریزی دیگر خواهد بود تازه مزیتهایی داره نسبت به شبریز که بعدا عرض میکنم در ضمن میزان صادرات این پالایشگاهی رو دوست دارم بدونید!!
میثم جان به عنوان یه پالایشگاهی واقعا قیمت مفتی داره بعضی از دوستان صحبت از پی به ای این سهم میکنن که میگن به کم میلنگه معذرت میخوام مگر پی بر ای همه قندیها 3 هستش؟؟؟!!!!بنده خودم از قشرین بارها سود گرفتم با اون پی بر ای که دیگه میدونید چنده این سهم به راحتی به 250 میرسه و شبریزی دیگر خواهد بود تازه مزیتهایی داره نسبت به شبریز که بعدا عرض میکنم در ضمن میزان صادرات این پالایشگاهی رو دوست دارم بدونید!!
من به تک نرخی شدن ارز و بالا اومدن ارز مرجع تقریبا مطمئن شدم .....دلار رو یه فکری به حالش نکنن همون 3000 تومنی که چند روز پیش شایعه کردن میبینه .....که این قیمت دلار ریسک بزرگی برای دولتمردان خواهد بود ......از اون طرف مرجع باید بیاد بالا .............
حالا کسی که تاثیرات ارز رو پیش بینی کنه میتونه راحت این سهمو بخره ........
من اعتقاد دارم ارز مرجع میاد بالا پس راحت میخرم سهام مرتبط رو .........اگه هم ضرر کنم که باز هم طبق تحلیل بوده ..........و مشکلی نیست ..اگه هم درست پیش بینی کنیم که سودشو میبریم ناز شستمون .........
منفي 4 فرداي شبندر يعني منفي شدن شاخص.
اميدوارم که با منفي شبندر دوباره 25800 به زير 24000 نياد.
........................
دلار در مرز 2300 تومان
اگه شبندر يک اطلاعيه شفاف سازي بزنه که مشکل فروش ارز صادراتيش بشکل ازاد حل شده است چه ميشه.
ميشه 1000درصد تعديل مثبت سود شبندر
سهم خوب رو با تحلیل بدون تحلیل خلاصه باید خرید البته مپنا و حفاری رو فاکتور بگیرید :d که کلا قضیه این دوتا فرق میکنه اما سهم خوب رو باید خرید هر جوری هم حساب میکنم باز شبندر منفجر میشه ار ناحیه دلار ار ناحیه صادرات هر چی که بگی این شبندر خریدنیه امروز هم خوب زیرشو گرفتن
چرا شبندر بخریم؟؟؟؟
1-شرکت پالایش بندر عباس با سرمایه 1380 میلیارد تومانی میزان سود را برای 12 ماهه سال 91 ،142 ریال پیش بینی نموده است این درحالی است که این شرکت مبلغ هنگفت 972 میلیارد تومان را بابت پرداخت به صندوق توسعه ارزی در نظر گرفته است(یعنی چیزی در حدود 70 تومان برای هر سهم) این امر به این خاطر است که تنها 45 درصد از سهام این شرکت به بخش خصوصی واگذار گردیده و در صورتیکه 5 درصد دیگر به بخش خصوصی واگذار شود دیگر این مبلغ هنگفت به حساب دولت واریز نخواهد شد.
2-از طرفی این شرکت چیزی در حدود 3.5 میلیارد دلار صادرات دارد در حالیکه میزان واردات این شرکت تنها 4.45 میلیون دلار است به عبارت دیگر میزان واردات این شرکت نسبت به صادراتش بسیار ناچیز است. همچنین شرکت مذکور پیش بینی خرید 112 میلیون بشکه نفت خام را با قیمت 102 دلار درنظر گرفته است که در کل مبلغ 14019 میلیارد تومان از هزینه های شرکت را شامل میشود.این در حالی است که شرکت مذکور نرخ برابری دلار را 1226 تومان درنظر گرفته است.
پیچیده ترین جای قصه همین جاست:
شرکت چون نفت خام رو از داخل تهیه میکنه و چیزی در حدود 70 درصد از تولیدش رو در داخل عرضه میکنه پس نرخ دلار مرجع هرچی که باشه میتونه رو قیمت تمام شده تاثیر مستقیم بذاره.
اگه شرکت بتونه دلار حاصل از فروش صادراتیش رو در بورس ارز و با قیمت حدودا 1600 تومان بفروشه میتونه در 6 ماهه دوم چیزی در حدود 50 تومان به ازای هر سهم اضافه کنه.
حال سوال اینجاست که اگه بخوان نفت خام مورد نیاز شرکت رو با دلار 1600 تومانی خریداری کنن چه اتفاقی میافته؟؟؟؟؟
در این صورت شرکت چاره ای نداره جز اینکه قیمت محصولاتش رو در داخل کشور افزایش بده.
3-طرح های توسعه ای این شرکت هم از یه طرف میتونه باعث رشد سودآوری این شرکت در سال های آتی بشه.
نتیجه گیری:
با این حساب و کتاب ها اگه فکر می کنید ارزش هر سهم این شرکت کمتر از 200 تومنه بی خیال سهم بشید ولی اگه فکر می کنید که ارزش واقعی هر سهم 400،300،و... است پس تعجب نکنید که این شرکت تا حالا چیزی در حدود 70 درصد بازدهی داشته و مطمئن باشید که اونایی که سهم رو تا حالا و با عطش فراوان و اوردرهای چند صدهزارتایی و بلکه میلیونی جمع کرده اند هدف قیمتی سهم رو تشخیص داده اند و حالا حالاها با سهم کار دارن.
از طرفی شبندر به یکی از لیدرهای بازار تبدیل شده و این امر هم میتونه عامل مثبت دیگه ای باشه.
سایت همفکران
نظر