کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سلام
آقا کیانوش من تو دبیرستان برای 18 می خوندم 15 یا 16 می گرفتم.
قیمت گشایش را ببر بالا تا حداقل رو یک رقم خوب باز شود;;)
من به دوستاني که شبندر را داشتيم تو قيمتهاي زير 200تومان مي خريديم قول داده بودم براي مجمع 1000تومان را ببيند.و براي فروش هم گفتم حداقل 2000تومان خواهيم فروخت.
با برداشتن تحريمها شبندر قادر خواهد بود 10ميليارد دلار صادرات کند و حداقل 800تومان سود بسازد.شبندر بهترين سهم پالايشگاهي هست هيچ کدام از سهام پالايشگاهي اين توان را ندارند.
در صورت برداشتن تحريمها شبندر اهداف بالاي 4000تومان را خواهد داشت.
انشالله شبندر 1300تومان باز بشه.
با پایین آمدن نرخ تورم با آغاز کار دولت جدید و کاهش احتمالی نرخ بهره بانکی به تبع آن (البته به مرور) P/E های بالاتر (7 به بالا) توجیه و جذابیت بیشتری پیدا میکنند و این هم به نوبه خود سقف رشد سهامی مانند شبندر را از راههایی غیر از افزایش EPS بالاتر هم میبرد. کاهش تورم و تثبیت دلار بین 2400 تا 3000 آینده خوبی برای بورس رقم خواهد زد. انشاالله
تنها سایت آپلود عکس و فایل و آهنگ و فیلم رایگان و دائمی با لینک مستقیم و حجم بالا و بدون نیاز به ثبت نام و با ماندگاری مادام العمر آپلود سنتر عکس و فایل
صدری کدوم ......... اون جزء آندسته از مدیرانیکه بقول روحانی اتوبوسی و بدون بلیط اومده حتی یه معادله یک مجهولی هم نمیونه حل کنه - کلیه گزارشات و صورتحسابهای مالی توسط مدیرعامل محترم شرکت و تیم حسابرسی کنترل شده و شفاف شفافه - درحال حاضر هم هیچ بهانه ای برای توقف وجود نداره - نامور تموم تلاشهای خودشه کرده و تیم متخصصی هم داره - طبق اطلاعات واصله و شنیده ها ازسوی حسابرسان مستقل شرکت تاتاریخ 4/4/92 کلیه شبهات برطرف شده و بقول معروف توپ توی زمین ناشربورسه
چو عضوی به درد آورد روزگار - L-)دگرعضوهارانماندقرار
خوب اين هم شيريني امشب دوستان- (1392/04/05 ساعت 22:50)
.
.
.
زمان و گزارشات كدال همه چيز را اثبات خواهد كرد....
ظاهرا" گزارشات 92 هم مورد تاييد بورس قرار گرفته(ساعت 22 و بيست و نه دقيقه امروز دستم رسيد- همين الان)......
سود 260 تومني صحيح نيست....
تا الان كه هر چه بوده گفتيم عيبي نداره اين هم شيريني امشب دوستان
به آخرين سود قبلي كه عرض كردم 7 تومان ديگه اضافه كنيدو ديگه چانه نزنيد....
چون ديگه فعلا" چيزي اضافه نخواهد شد....
منتظر بمانيد....لطفا" سوال ديگري نپرسيد......
خوب اين هم شيريني امشب دوستان- (1392/04/05 ساعت 22:50)
.
.
.
زمان و گزارشات كدال همه چيز را اثبات خواهد كرد....
ظاهرا" گزارشات 92 هم مورد تاييد بورس قرار گرفته(ساعت 22 و بيست و نه دقيقه امروز دستم رسيد- همين الان)......
سود 260 تومني صحيح نيست....
تا الان كه هر چه بوده گفتيم عيبي نداره اين هم شيريني امشب دوستان
به آخرين سود قبلي كه عرض كردم 7 تومان ديگه اضافه كنيدو ديگه چانه نزنيد....
چون ديگه فعلا" چيزي اضافه نخواهد شد....
منتظر بمانيد....لطفا" سوال ديگري نپرسيد......
كدال نشان خواهد داد كه.......
سلام عزیز دل - یعنی 216 + 7 = 223 تومان ؟
شركت سرمايه گذاري سايپا در آخرين پرتفوي اعلامي خود به تاريخ منتهي به 1392/03/31 تعداد 8,503,295 سهم در سبد خود جاي داده است.....
استاد عزیز اینقدر خبر ساعت 22و نیم امشبت خوشحال کننده بود که یادم رفت سئوال کنم درمورد خبر آخرین پرتفوی ش س سایپا - به خرید چهارمیلیون سهم شبندراینشرکت قبل از بسته شدن ربط داره ؟
نظر