سلام من 358000 سهم شبندر دارم و به هیچ عنوان زیر 2800 تومن نمی فروشم. امیدوارم همیشه شاد و پرسود باشید.
پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )
Collapse
X
-
برخی شنیده های موثق از برخی منابع و دوستان شنیده شده شبندر سود سال 92 خود را 2230 ریال اعلام نموده و با تعدیل حدود 380 درصدی روبه رو شده است.همچنین برای سال 91 نیز 840 ریال که به زودی اعلام خواهد کرد.
http://www.sahamnews.rozblog.com/post/465
نظر
-
در اصل توسط ampour پست شده است View Postآفرین به دوستان عزیز BAORCO - دست همگی درد نکنه - طبق نظرسنجی بعمل آمده 85% جنوبی ها سهام خود را تا 2500 نگه میدارن - اززحمات مهندس م - ر نیز که با ارسال پیامک طی چند هفته گذشته به این مهم کمک کردن و اطلاع رسانی و شفاف سازی نمودن نیز صمیمانه تشکروقدردانی میشود انشاءالله همتون موفق و پرسودباشید - (هستیم تا مجمع سال 93)آخرین ویرایش توسط darab؛ 2013/06/27, 21:55.شاهکار مولانا:[B]چون نباشد عشق را پروای او[/B]........... [B]او چو مرغی ماند بی پر وای او[/B]/:.Heart.:/
نظر
-
-
در اصل توسط darab پست شده است View Postجناب ببخشید یک پیام خصوصی براتون گذاشتم.چو عضوی به درد آورد روزگار - L-)دگرعضوهارانماندقرار
نظر
-
در اصل توسط کيانوش پست شده است View Postبا عوض کردن مسولين بازار سرمايه بازار 2تا پي به اي ميگيره.
همه از رفتن به مجمع و بسته شدن سهم بيزارند.
چرا/؟
چون دوست من ازدواج کرد و بچه اش هم بدنيا امد ولي هنوز شصفها به تابلو بر نگشته است.
هر سهم شيران با احتساب افزايش سرمايه 10هزار تومان شد شصفها هنوز بسته است.و با قيمت زير 700تومان تو تي اس تي ام سيچو عضوی به درد آورد روزگار - L-)دگرعضوهارانماندقرار
نظر
-
در اصل توسط alizadeh.f پست شده است View Post
اصلا" اينگونه نيست....بعضي از حلال هاي شركت بالاي 3700 تومن در هر ليتر است......
اين مزيت بزرگ شپناست...لطفا" با تحليل و عالمانه سخن كنيم......
اینطور که بنده گفتگوها رو دنبال کردم اهالی این فروم ارادت خواصی به شما دارند و به اطلاعات ارسالی شما اعتماد دارند بنده زیاد نیست که وارد این فروم شده ام و خوشحالم که افراد صاحب نظر و قابل اعتمادی چون شما از راهنمایی دیگران احساس رضایت میکنید و دیگران نیز منتفع از این اطلاعات هستند
فقط خواستم تشکری کرده باشم و از دوستان بواسطه شما بخواهم که این فروم رو با اطلاعات خوب فعال نگهدارند تا انشاالله همه بهره خوبی از سهامداری شبندر ببرند
ضمنا از دوستان هم انتظار داریم در موقع باز شدن سهم از هیجانی شدن بازگشایی اجتناب کرده به مسیر فروش نروند که سهم رو منفی کنند اگه شبندریها متحد از سهم دفاع کنند انشاالله شترانی دیگر متولد شود .
خوشحال میشوم از نظرات شما آقای علیزاده نیز استفاده کنیم
نظر
-
-
نظر