پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ampour
    عضو فعال
    • May 2013
    • 1306

يه تحليل سفارشي از شپنا-(مورخ 1392/04/04)نوشته شده توسط استادعلیزاده

با توجه به سود هاي اعلامي سال 92 شراز و شبريز كه حاشيه سود هردوي آنها برابر با 9% اعلام شده(حاشيه سود ارتباطي با ظرفيت شركت ها نداره. و سود ناخالص را با تناسب هر ظرفيتي نشان ميدهد.)درحاليكه حاشيه سود شپنا 7% اعلام شده است...
    اين حاشيه سود اصلا" مورد قبول نيست چون شپنا پيچيده ترين پالايشگاه بوده و متنوع ترين محصولات پالايشگاهي را دارد. كه خود اين موضوع بزرگترين مزيت شپناست. فرآوري بيشتر محصولات با ارزش تر(كه با همه اين حرف ها از اين مزيت نيز صرف نظر كرده ايم و شرايط را مساوي در نظر گرفتم)
    لذا همين 2% حاشيه سود(2=7-9) ميشود 28% پتانسيل سودي كه شپنا اعلام نكرده كه تازه با اعلام آن برابر با حاشيه سود شراز و شبريز خواهد شدو....حال تنوع محصولات شپنا بماند...
    ضمنا" عرض كردم در حال حاضر...تعديل هاي آتي شبريز و شراز بماند..در شرايط مساوي و در حال حاضر....
    2=7-9
    28%=2/7
    به عبارتي 624=1.28*488 سود منطقي و كنوني شپنا ميبايست باشد و نه 488 تومان
    به عبارتي همين الان و بدون تعديل هاي آتي ميبايست اين سود اعلام ميشد و نه 488 تومان...

با افزايش ارز از 1226 در سال 91 به 2450 تومان در سال 92:

شراز با افزايش ارز سود را از 100 به 362 ارتقا داد(262% ارتقا)
    شبريز با افزايش ارز سود را از 112.7 به 384 ارتقا داد(240% ارتقا)
    و شپنا 230 تومان را به 480 تومان(تنها 108% ارتقا !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

اين موضوع جهت پيش بيني سود نهايي سال 91 هم قابل بررسي است.........
    من سود فوق را با تناسب ظرفيت و سرمايه شپنا،در مقايسه با شراز و شبريز هم حساب كردم كه همين محاسبات بدست آمد.(محاسبات مفصلي داشت...)

لذا به اعتقاد من بدون لحاظ ارزش افزوده شپنا توان سودآوري بيش از 750 را داراست و تعديل هاي زيادي در راه خواهد بود و محاسبات گواه اين مطلب است....

نكته: با توجه به مزيت صادراتي شبندر و اينكه شراز و شبريز محصولات را در داخل عرضه ميكنند من شراز و شبريز را نزديك تر به شپنا ميدانم لذا از اين 2 شركت در محاسبات استفاده كردم.....
    استاد علیزاده خواهشا بعدازبازشدن یه تحلیل سفارشی هم برای ما بذار
    چو عضوی به درد آورد روزگار - L-)دگرعضوهارانماندقرار

نظر

• وحید نصیری
      عضو فعال
      • Dec 2012
      • 594

در اصل توسط ampour پست شده است View Post
      يه تحليل سفارشي از شپنا-(مورخ 1392/04/04)نوشته شده توسط استادعلیزاده

با توجه به سود هاي اعلامي سال 92 شراز و شبريز كه حاشيه سود هردوي آنها برابر با 9% اعلام شده(حاشيه سود ارتباطي با ظرفيت شركت ها نداره. و سود ناخالص را با تناسب هر ظرفيتي نشان ميدهد.)درحاليكه حاشيه سود شپنا 7% اعلام شده است...
      اين حاشيه سود اصلا" مورد قبول نيست چون شپنا پيچيده ترين پالايشگاه بوده و متنوع ترين محصولات پالايشگاهي را دارد. كه خود اين موضوع بزرگترين مزيت شپناست. فرآوري بيشتر محصولات با ارزش تر(كه با همه اين حرف ها از اين مزيت نيز صرف نظر كرده ايم و شرايط را مساوي در نظر گرفتم)
      لذا همين 2% حاشيه سود(2=7-9) ميشود 28% پتانسيل سودي كه شپنا اعلام نكرده كه تازه با اعلام آن برابر با حاشيه سود شراز و شبريز خواهد شدو....حال تنوع محصولات شپنا بماند...
      ضمنا" عرض كردم در حال حاضر...تعديل هاي آتي شبريز و شراز بماند..در شرايط مساوي و در حال حاضر....
      2=7-9
      28%=2/7
      به عبارتي 624=1.28*488 سود منطقي و كنوني شپنا ميبايست باشد و نه 488 تومان
      به عبارتي همين الان و بدون تعديل هاي آتي ميبايست اين سود اعلام ميشد و نه 488 تومان...

با افزايش ارز از 1226 در سال 91 به 2450 تومان در سال 92:

شراز با افزايش ارز سود را از 100 به 362 ارتقا داد(262% ارتقا)
      شبريز با افزايش ارز سود را از 112.7 به 384 ارتقا داد(240% ارتقا)
      و شپنا 230 تومان را به 480 تومان(تنها 108% ارتقا !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

اين موضوع جهت پيش بيني سود نهايي سال 91 هم قابل بررسي است.........
      من سود فوق را با تناسب ظرفيت و سرمايه شپنا،در مقايسه با شراز و شبريز هم حساب كردم كه همين محاسبات بدست آمد.(محاسبات مفصلي داشت...)

لذا به اعتقاد من بدون لحاظ ارزش افزوده شپنا توان سودآوري بيش از 750 را داراست و تعديل هاي زيادي در راه خواهد بود و محاسبات گواه اين مطلب است....

نكته: با توجه به مزيت صادراتي شبندر و اينكه شراز و شبريز محصولات را در داخل عرضه ميكنند من شراز و شبريز را نزديك تر به شپنا ميدانم لذا از اين 2 شركت در محاسبات استفاده كردم.....
      استاد علیزاده خواهشا بعدازبازشدن یه تحلیل سفارشی هم برای ما بذار
      تا جایی که من میدونم فک کنم بنزین ارزش افزوده بیشتری تو محصولات پالایشگاهی داره ..... و تنوع محصولات نمیتونه دلیلی بر این موضوع باشه که ارزش محصولاتش میره بالاتر.....

تنوع محصولات ریسک شرکت رو میاره پایین و تو بعضی موارد بازار انحصاری میتونه ایجاد کنه ...... (این دلیل رو اگر برای مزیت تنوع محصولات بگیم شاید مناسب تر باشه )
      بهترین تفریح خوابه!

نظر

• ampour
        عضو فعال
        • May 2013
        • 1306

در اصل توسط علی کرمی پست شده است View Post
        تا جایی که من میدونم فک کنم بنزین ارزش افزوده بیشتری تو محصولات پالایشگاهی داره ..... و تنوع محصولات نمیتونه دلیلی بر این موضوع باشه که ارزش محصولاتش میره بالاتر.....

تنوع محصولات ریسک شرکت رو میاره پایین و تو بعضی موارد بازار انحصاری میتونه ایجاد کنه ...... (این دلیل رو اگر برای مزیت تنوع محصولات بگیم شاید مناسب تر باشه )
        جناب علی کرمی باسلام - اگه توجه کرده باشید استاد علیزاده توی پرانتز به این مسئله اشاره کرده که از این مزیت صرف نظر کرده و با شرایط مساوی محاسبات رو انجام داده - هرچند بنده نیز با این مسئله که تنوع محصولات = بالاتر بودن ارزش محصولات موافقم - همه عرضه داخلی هستن پس بازار انحصاری چرا؟

نظر

• کيانوش
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 6613

در اصل توسط zereshkkk پست شده است View Post
          مبارکه 223تومن
          با پي به اي 5 هم حساب کنيم ميشه 1115تومان
          که البته از همون بازگشايي صف خريد بسته خواهد شد انشالله.
          فروش شبندر ممنوع
          با برداشتن تحريمها شبندر قادر هست با همين دلار اتاق مبادلات ارزي يعني 2450تومان حداقل 800تومان سود بسازه.صادرات 10ميليارد دلاري از پتانسيلهاي شبندر هست که هيچ پالايشگاهي اين توان را ندارد.انوقت بايد شبندر را با قيمتهي 4000تومان ببينيم.
          .................................................. ............................................
          اگر بازار اين موضوع را متوجه بشه قطعا به شبندر پي به اي بالاتري خواهد داد.مثلا 8 و قيمت بازگشايي 1800توماني
          البته طوري نيست اگر هم شبندر پايين قيمت بخوره باز بطرف روندي که گفتم خواهد رفت.شايد اين براي شبندر و بازار هم بهتر باشه.
          فقط يادمون باشه فروش شبندر ممنوع.زير 1200تومان بايد اضافه کنيم چون با اين سود اعلامي ماهيت شبندر ديگه براي همه بازار مشخص و معلوم شده است.

نظر

• alizadeh.f
            عضو فعال
            • Feb 2013
            • 878

در اصل توسط علی کرمی پست شده است View Post

اصلا" اينگونه نيست....بعضي از حلال هاي شركت بالاي 3700 تومن در هر ليتر است......
            اين مزيت بزرگ شپناست...لطفا" با تحليل و عالمانه سخن كنيم......
            https://telegram.me/alizadeh_farzad

نظر

• jasmith
              عضو عادی
              • Sep 2012
              • 189

در اصل توسط django پست شده است View Post
              بالاخره بعد مدتها عقب موندن از بازار امیدوارم هفته بعد باز بشه و سود خوبی بهمون برسونه.سرمایه هایی که الان روی شبندر خوابیده باید مدت عقب ماندگیش جبران بشه.وگرنه هیچ فایده ای نداره.مثلا اگه 16000 ریال باز بشه تازه راه نرفتشو میره.باز هم صبر میکنیم تا ببینیم چی میشه.با خبر اقای علیزاده هم فکر کنم فردا روی کدال میره.

دوست عزیز از زمان بسته شدن شبندر تا امروز میانگین افزایش قیمت سهام پالایشگاهها به 20 درصد هم نمیرسد. با این حساب اگر شبندر باز میبود و رشد همگامی با گروه می داشت الان حداکثر حدود 900 تومان معامله میشد و نه 1600. هر چیزی بالای 900 یا 1000 خوب است. باید انتظارات کنترل شوند تا بعدا دچار سراسیمگی نشویم. فقط باید سهامداری کرد و به تحلیلهای بنیادی که نوید رشد مستمر گروه را میدهند اعتماد داشت. نمودارهای جدید نشاندهنده افزایش قدرت نسبی (relative strength) پالایشیها نسبت به دیگر گروهها ظرف چند روز گذشته میباشد.

نظر

• jasmith
                عضو عادی
                • Sep 2012
                • 189

یک سوال: این سود 223 تومانی که فعلا گزارش شده، آیا در آن حذف 26 درصد سهم صندوق توسعه ملی و عودت 6 درصد مالیات افزوده احتساب شده است یا خیر؟ (یکی از دو تا، هر دو، هیچکدام؟) چون سودهای گزراش شده شرکتهای دیگر گروه برای سال 92 بدون احتساب هر دو عامل بالا است.
                آخرین ویرایش توسط jasmith؛ 2013/06/27, 09:27.

نظر

• ampour
                  عضو فعال
                  • May 2013
                  • 1306

در اصل توسط jasmith پست شده است View Post
                  یک سوال: این سود 223 تومانی که فعلا گزارش شده، آیا در آن حذف 26 درصد سهم صندوق توسعه ملی و عودت 6 درصد مالیات افزوده احتساب شده است یا خیر؟ (یکی از دو تا، هر دو، هیچکدام؟) چون سودهای گزراش شده شرکتهای دیگر گروه برای سال 92 بدون احتساب هر دو عامل بالا است.
                  گزینه 4

نظر

• zereshkkk
                    عضو فعال
                    • Nov 2011
                    • 3474

شبندر 114 تومنی یه هدیه بود به سهامدارا و اهالی بازار سرمایه که اینچنین عرضه ایی دیگه تکرار نخواهد شد

نظر

• ampour
                      عضو فعال
                      • May 2013
                      • 1306

در اصل توسط zereshkkk پست شده است View Post
                      شبندر 114 تومنی یه هدیه بود به سهامدارا و اهالی بازار سرمایه که اینچنین عرضه ایی دیگه تکرار نخواهد شد
                      مبارک همه دوستان باشه - البته ما که تو رنج 600 تا 800 وارد شدیم اما از سود همه چه 114 تومنی ها چه 960 تومنی ها خوشحالم واعتقاددارم حسادت خصلت زنانه ست - آینده سهم روشن روشنه حرب حرب حتی النصر=D>
                      آخرین ویرایش توسط ampour؛ 2013/06/27, 12:15.

نظر

• خطیر
                        عضو عادی
                        • May 2013
                        • 44

کسی خبر واقعی از شبندر نداره

نظر

• کامل
                          عضو فعال
                          • Apr 2013
                          • 558

اعتراض دسته جمعی سهامداران پالایشگاهی به عدم بازگشایی نمادهای متوقف در سایت همسایه

نظر

• کامل
                            عضو فعال
                            • Apr 2013
                            • 558

دولت یازدهم، ناف دولت را از بازار سرمایه قیچی کند

اعتراض دسته جمعی سهامداران پالایشگاهی به عدم بازگشایی نمادهای متوقف در روزنامه بهار

هذا الموقع الالكتروني للبيع! baharnewspaper.com هل هو أول وأفضل مصادر جميع المعلومات التي تبحث عنها. من ضوء الموضوعات العامة إلى مزيد من الموضوعات التي كنت لتتوقعها هنا، baharnewspaper.com تمتلكها جميعًا. نأمل أن تجد ما تبحث عنه!
                            آخرین ویرایش توسط کامل؛ 2013/06/27, 13:22.

نظر

• ampour
                              عضو فعال
                              • May 2013
                              • 1306

آفرین به دوستان عزیز BAORCO - دست همگی درد نکنه - طبق نظرسنجی بعمل آمده 85% جنوبی ها سهام خود را تا 2500 نگه میدارن - اززحمات مهندس م - ر نیز که با ارسال پیامک طی چند هفته گذشته به این مهم کمک کردن و اطلاع رسانی و شفاف سازی نمودن نیز صمیمانه تشکروقدردانی میشود انشاءالله همتون موفق و پرسودباشید - (هستیم تا مجمع سال 93)

نظر

• کيانوش
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 6613

با عوض کردن مسولين بازار سرمايه بازار 2تا پي به اي ميگيره.
                                همه از رفتن به مجمع و بسته شدن سهم بيزارند.
                                چرا/؟
                                چون دوست من ازدواج کرد و بچه اش هم بدنيا امد ولي هنوز شصفها به تابلو بر نگشته است.
                                هر سهم شيران با احتساب افزايش سرمايه 10هزار تومان شد شصفها هنوز بسته است.و با قيمت زير 700تومان تو تي اس تي ام سي

نظر

در حال کار...
                                X