پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • شطرنج باز
    عضو عادی
    • Apr 2012
    • 169

نقل از دوست خوب در سایت همسایه:سلام .هر عزیزی که رابطه ای با رسانه ها داره اخبار20.30 و برنامه در شهر وشبکه خبر را فراموش نکنه.باشد که این انگل های چسبیده به سازمان بورس را بیرون کنیم.یا علی
    سعی کنید نیاز محتاج را از چشمان اوبشنویدتا از زبانش

نظر

• مشتاق
      عضو عادی
      • Oct 2012
      • 150

در اصل توسط alireza51 پست شده است View Post
      هر کس در شیوه و نحوه انتخاب مختار است، ادبیات شما صحیح نیست.
      نه از داخل شبندر خبر درست دارید نه از داخل سازمان بورس، چطور قضاوت می کنید؟
      شاید فشار از رده های بالاتر از سازمان بورس باشد.
      شما که با جراتی یکبار گیر بیافتی، خیلی از چیزهایی که الان نمی فهمی را می فهمی؟
      صبر کن پولت چند برابر میشود، دوست داری هر عنوانی که می خواهند به شما بچسبانند؟

این همه مردم و احزاب گوناگون انقلاب کردند آخر کی شد صاحب قدرت؟؟؟
      در اختشاشات 88 تعداد افراد معترض خیلی بیشتر از سهامداران شبندر بود، چه شد؟
      هفت سال برنامه ریزی شد تا رییس جمهوری با خواست نظام آورده شود، به طوریکه همه راضی باشند و اتفاقی هم نیافتند. همه چیز برنامه ریزی شده است.
      فکر می کنید این پست ها را فقط من و شما می بینیم؟
      بروید برادران منتظر شما هستند، برای هر نوع تجمع (آرام + سکوت + با شعار و سروصدا + ... ) که مجوز ندارد آمادگی برخورد دارند.
      صبر + صبر + صبر + ....

درود
      مگر کار خلاف قانونه؟ضمنا اصلا موضوع قابل مقایسه با شرایط سال 88 نیست.
      اداره نظارت بر ناشران اوراق بهاداره و وظیفه اش پاسخگویی به سهامدارانه چه فردی چه گروهی
      ضمنا من سالها در عرصه جنگ و نظام بوده و هستم .
      برادر من حرف حساب ترس نداره شما رو هم نمیشناسم اما اینهمه ترس و دست یه عصایی در زندگی و خصوصا بورس جواب نمیده.
      اگر شما در مجمع شتران تشریف داشتید و مانند من شخصا با مالمیر صحبت میکردید و ایشون به شما میگفت اگر در 2-3 هفته باقی مونده عمر وزرای فعلی تصمیمی در خصوص شفاف سازی گرفته شد نمادها باز میشوند وگرنه تا 2-3 ماه بعد نباید توقع باز شدن سهام رو داشته باشید،متوجه علت حرص و جوش من و سایر دوستان میشدید.
      بهر حال من خدای ناکرده قصد اسائه ادب به شما یا کس دیگر و نداشته وندارم و عذر میخوام اگرسوء تفاهمی شد.

نظر

• alireza51
        عضو فعال
        • Feb 2013
        • 1205

در اصل توسط مشتاق پست شده است View Post
        درود
        مگر کار خلاف قانونه؟ضمنا اصلا موضوع قابل مقایسه با شرایط سال 88 نیست.
        اداره نظارت بر ناشران اوراق بهاداره و وظیفه اش پاسخگویی به سهامدارانه چه فردی چه گروهی
        ضمنا من سالها در عرصه جنگ و نظام بوده و هستم .
        برادر من حرف حساب ترس نداره شما رو هم نمیشناسم اما اینهمه ترس و دست یه عصایی در زندگی و خصوصا بورس جواب نمیده.
        اگر شما در مجمع شتران تشریف داشتید و مانند من شخصا با مالمیر صحبت میکردید و ایشون به شما میگفت اگر در 2-3 هفته باقی مونده عمر وزرای فعلی تصمیمی در خصوص شفاف سازی گرفته شد نمادها باز میشوند وگرنه تا 2-3 ماه بعد نباید توقع باز شدن سهام رو داشته باشید،متوجه علت حرص و جوش من و سایر دوستان میشدید.
        بهر حال من خدای ناکرده قصد اسائه ادب به شما یا کس دیگر و نداشته وندارم و عذر میخوام اگرسوء تفاهمی شد.
        ضمن عرض ادب و تشکر از زحمات شما در دوران دفاع مقدس
        طبق قانون هر گونه اعتراض به صورت تجمع، نیاز به اخذ مجوز رسمی از وزارت کشور دارد.
        در غیر این صورت قانون گذار برای برخورد ، دست نیروهای امنیتی را باز گذاشته است.
        متاسفانه سازمان بورس و پالایشگاه ها با هم هماهنگ نیستند.
        دوستان کمی دیگر صبر کنید، خودم به شخصه حجم زیادی از پالایشگاه ها را دارم و بسیار امیدوار، انشاالله مشکل برطرف می شود.
        موفق و موید باشید.
        آخرین ویرایش توسط alireza51؛ 2013/08/09, 21:29.
        عمر خیلی کوتاه است.

نظر

• ampour
          عضو فعال
          • May 2013
          • 1306

در اصل توسط darab پست شده است View Post
          سلام خانم علیپور. آیا فرمایش دوستان رو در رابطه با پرداخت سود وبازگشایی تایید می فرمایید؟ (خواهشا از مسؤول امور سهام بپرسید)
          دوستان عزیز اول سلام - دوم عید بر همه شما مبارک - و سوم : خبر جدیدی که الان بدستم رسید - البته این خبر به این معنی نیست که اعتراض رو قبول ندارم بلکه برعکس - این خبر باعث شد که تصمیم خودم هم جهت شرکت در این اعتراض جدی تر شده و اگر مشکلی پیش نیاد و پدرم هم اجازه بده حتماً شرکت میکنم و اما دو خبر جدید و موثق موثق : همانطور که همه استحضار دارید سازمان به دو مسئله گیر داده بود البته بجز بحث گزارش سه ماهه - چون این گزارش چهارشنبه گذشته (نهم)تهیه و دهم مرداد توسط شبندر به سازمان بورس ارسال شده و در این خصوص هیچ مشکلی وجود نداره اونو حذف کردم - خبر اول : همانطور که دوستان و اساتید عزیز شبندری اطلاع کافی دارند در خصوص بند 4 گزارش حسابرسی که عنوان گردید بعلت عدم وجود مدارک و اسناد و تائیدیه های دریافتی از پالایش و پخش و مشاهده مغایرت در حسابها اظهار نظر قطعی مقدور نمیباشد (اظهارنظر مشروط) لذا باید عرض کنم که اعلامیه و مدارک لازم ازسوی پالایش و پخش دریافت گردید و توسط شبندر به سازمان بورس و حسابرسی ارسال شده و باید منتظر قطعی شدن این بند و رفع مشکل از آن باشیم (نرخ ارز نیز مشخص شد) خوب آیا این بدین معنا است که این موضوع را حل شده بدونیم بنظر من نه چرا؟ چون اگه یادتون باشه و گزارش مجمع را مطالعه کرده باشید , نسبت به تعویض حسابرسان قانونی تصمیم گرفته شدو تصویب شد - حالا با توجه به اینکه در خصوص این بند مشروط , باید همان حسابرسان قبلی نظر بدهند و شرط آن برداشته بشه و قطعیت داشته باشه و نمیتوان این بند را به حسابرسی جدید محول کرد احتمال کارشکنی و گیر دادن وجود دارد (این گروه حتی قبل از تعویض و هنگام کار برروی صورتهای مالی سال 91 دائماً اشکال تراشی میکردند و پایه و اساس حسابرسی شون با دیدگاه دولتی منطبق بود حال که بخاطر تصویب در مجمع مبنی بر تعویض شدنشان عصبانی هم شده اند و امکان کارشکنی وجود دارد - البته فقط اتلاف وقت - چون طبق اطلاعات واصله اعلامیه های دریافتی و مشخص شدن نرخ ارز دقیق دقیقه و بقول معروف مو لا درزش نمیره ) - 2- همانطور که همه میدانند یکی از اشکالاتیکه به شبندرنسبت داده شده (البته تا این ساعت مکتوب نبوده و بصورت شفاهی عنوان شده) بحث میزان سود تقسیمی بین سهامداران بوده ( اختلاف بین 50% اعلام شده اولیه که میشد حدود 40 تومن و 80% تصویبی در مجمع یعنی 60 تومن ) - سازمان گفته پیرو ابلاغ مصوبه هیئت مدیره شبندر مورخ 4/8/1392 درخصوص پیشنهاد تقسیم سود سال 1391 به میزان 50%سود هر سهم موافقت شده بود در حالیکه در مجمع با اصرار و پافشاری سهامداران بخصوص سهامداران عمده این میزان افزایش یافته و خواهان شفاف سازی در این خصوص شده - که به نظر بنده این موضوع به سادگی حل میشه (در گذشته در بعضی از شرکت ها هم این مشکل بوجود آمده و حل شده) و فقط کافی است که سهامدار عمده شبندر ( نماینده سهام عدالت ) با مسئولین سازمان بورس مذاکره و نشستی داشته باشند و شفاف سازی بشه و در خصوص منابع مالی از قبل دیده شده بدین منظور مدارک و اسناد لازم به بورس ارائه گردد که بنظر بنده این بند زیاد مشکلی نخواهد داشت و طبق بررسی بعمل آمده و مذاکره با نماینده سهام عدالت تا پایان هفته آینده این بحث خاتمه می یابد که امیدوارم همون 60 تومن تائید و مشکلی بوجود نیاید - البته بنده تا حالا فکر میکردم چون این میزان 60تومن برای ترجیحی ها محسوب و جهت آزاد سازی سهام اونها اقدام شده کار تمام شده و دیگر کسی نمیتونه روی این بند دست بزاره در صورتیکه طبق بررسی های بعمل آمده مبالغ دریافتی از سهامداران با احتساب سود 60 تومنی در یک حساب واسطه قرار گرفته و تاکنون به سازمان واریز نشده است . خسته شدم - والسلام
          آخرین ویرایش توسط ampour؛ 2013/08/09, 21:43.
          چو عضوی به درد آورد روزگار - L-)دگرعضوهارانماندقرار

نظر

• darab
            عضو عادی
            • Dec 2012
            • 215

از اين كه زحمت كشيديد و به پرسش بنده به تفصيل پاسخ داديد بسيار سپاسگزارم.
            شاهکار مولانا:[B]چون نباشد عشق را پروای او[/B]........... [B]او چو مرغی ماند بی پر وای او[/B]/:.Heart.:/

نظر

• zereshkkk
              عضو فعال
              • Nov 2011
              • 3474

[QUOTE=ampour;361362]دوستان عزیز اول سلام - دوم عید بر همه شما مبارک - و سوم : خبر جدیدی که الان بدستم رسید - البته این خبر به این معنی نیست که اعتراض رو قبول ندارم بلکه برعکس - این خبر باعث شد که تصمیم خودم هم جهت شرکت در این اعتراض جدی تر شده و اگر مشکلی پیش نیاد و پدرم هم اجازه بده حتماً شرکت میکنم و اما دو خبر جدید و موثق موثق : همانطور که همه استحضار دارید سازمان به دو مسئله گیر داده بود البته بجز بحث گزارش سه ماهه - چون این گزارش چهارشنبه گذشته (نهم)تهیه و دهم مرداد توسط شبندر به سازمان بورس ارسال شده و در این خصوص هیچ مشکلی وجود نداره اونو حذف کردم - خبر اول : همانطور که دوستان و اساتید عزیز شبندری اطلاع کافی دارند در خصوص بند 4 گزارش حسابرسی که عنوان گردید بعلت عدم وجود مدارک و اسناد و تائیدیه های دریافتی از پالایش و پخش و مشاهده مغایرت در حسابها اظهار نظر قطعی مقدور نمیباشد (اظهارنظر مشروط) لذا باید عرض کنم که اعلامیه و مدارک لازم ازسوی پالایش و پخش دریافت گردید و توسط شبندر به سازمان بورس و حسابرسی ارسال شده و باید منتظر قطعی شدن این بند و رفع مشکل از آن باشیم (نرخ ارز نیز مشخص شد) خوب آیا این بدین معنا است که این موضوع را حل شده بدونیم بنظر من نه چرا؟ چون اگه یادتون باشه و گزارش مجمع را مطالعه کرده باشید , نسبت به تعویض حسابرسان قانونی تصمیم گرفته شدو تصویب شد - حالا با توجه به اینکه در خصوص این بند مشروط , باید همان حسابرسان قبلی نظر بدهند و شرط آن برداشته بشه و قطعیت داشته باشه و نمیتوان این بند را به حسابرسی جدید محول کرد احتمال کارشکنی و گیر دادن وجود دارد (این گروه حتی قبل از تعویض و هنگام کار برروی صورتهای مالی سال 91 دائماً اشکال تراشی میکردند و پایه و اساس حسابرسی شون با دیدگاه دولتی منطبق بود حال که بخاطر تصویب در مجمع مبنی بر تعویض شدنشان عصبانی هم شده اند و امکان کارشکنی وجود دارد - البته فقط اتلاف وقت - چون طبق اطلاعات واصله اعلامیه های دریافتی و مشخص شدن نرخ ارز دقیق دقیقه و بقول معروف مو لا درزش نمیره ) - 2- همانطور که همه میدانند یکی از اشکالاتیکه به شبندرنسبت داده شده (البته تا این ساعت مکتوب نبوده و بصورت شفاهی عنوان شده) بحث میزان سود تقسیمی بین سهامداران بوده ( اختلاف بین 50% اعلام شده اولیه که میشد حدود 40 تومن و 80% تصویبی در مجمع یعنی 60 تومن ) - سازمان گفته پیرو ابلاغ مصوبه هیئت مدیره شبندر مورخ 4/8/1392 درخصوص پیشنهاد تقسیم سود سال 1391 به میزان 50%سود هر سهم موافقت شده بود در حالیکه در مجمع با اصرار و پافشاری سهامداران بخصوص سهامداران عمده این میزان افزایش یافته و خواهان شفاف سازی در این خصوص شده - که به نظر بنده این موضوع به سادگی حل میشه (در گذشته در بعضی از شرکت ها هم این مشکل بوجود آمده و حل شده) و فقط کافی است که سهامدار عمده شبندر ( نماینده سهام عدالت ) با مسئولین سازمان بورس مذاکره و نشستی داشته باشند و شفاف سازی بشه و در خصوص منابع مالی از قبل دیده شده بدین منظور مدارک و اسناد لازم به بورس ارائه گردد که بنظر بنده این بند زیاد مشکلی نخواهد داشت و طبق بررسی بعمل آمده و مذاکره با نماینده سهام عدالت تا پایان هفته آینده این بحث خاتمه می یابد که امیدوارم همون 60 تومن تائید و مشکلی بوجود نیاید - البته بنده تا حالا فکر میکردم چون این میزان 60تومن برای ترجیحی ها محسوب و جهت آزاد سازی سهام اونها اقدام شده کار تمام شده و دیگر کسی نمیتونه روی این بند دست بزاره در صورتیکه طبق بررسی های بعمل آمده مبالغ دریافتی از سهامداران با احتساب سود 60 تومنی در یک حساب واسطه قرار گرفته و تاکنون به سازمان واریز نشده است . خسته شدم - والسلام [/QUOT

ممنون از زحمات شما
              ایشالا بزودی حل بشه

نظر

• ALEN
                عضو فعال
                • Jun 2013
                • 746

آفرین ampour
                فکر کنم تو این مدت اینقدر تایپ کردی تایپ سرعت رو کامل یاد گرفتی :)
                دستت درد نکنه
                این مسئله گیر سازمان به پیشنهاد سود توسط هیئت مدیره و تغییر اون در مجمع صحت داره
                حرف سازمان اینه که میگه در پرداخت سودتون ثبات رویه داشته باشید و مثلا اگر میخواین 70 در صد تقسیم کنین تو تمام گزارشاتتون همینو قرار بدین که البته حرف منطقی هم هست چون درسته سود تو مجمع تصویب میشه اما سهامدار عمده که یک دفه تو مجمع ظاهر نمیشه که همیشه هست . از اول سال بیاد به شرکت اعلام کنه بگه میخوایم چقدر تقسیم کنیم تا همه اطلاع داشته باشن
                اما تو بدترین حالتش برای رانفور 3 سال پیش همین گیرو دادن , تازه اونجا درصد تقسیم سود رو در شرکتهای تابعه هم تغییر داده بودیم که باعث شده بود سود شرکت بترکه :) (رانفور 5000 شده بود) اما بازم سازمان هیچ کاری نتونست بکنه و نهایتا قبول کرد و فقط یه تعهد از هیئت مدیره و شرکت مادر گرفت که اینکارو دیگه نکنن و ...

نظر

• mohsen ho
                  ستاره دار(1)
                  • Feb 2013
                  • 11257

در اصل توسط omidbn پست شده است View Post
                  امروز با امور سهام شبندر تماس گرفتم
                  در مورد مجمع وسود سال 91 گفت پول ها برای واریز سود اماده است
                  ومشکلی در این مورد نیست وطبق زمان بندی پرداخت میکنیم
                  مبلغ سود هم همان 60 تومان است
                  در مورد زمان بازگشایی سهم گفتند سود سال 92 همراه
                  با پوشش سه ماهه به بورس ارسال شده است
                  متل اینکه بورسی نکته ی جدیدی در گزارش شرکت دیده
                  که موجب تعدیل مجدد سود میشود
                  در مورد سود سال 92 هم حرفی نزد
                  دلار را هم در گزارش با نرخ مبادله ای دیده شده است
                  موفق باشید
                  دوستان شبندری نگران این سهم نباشید
                  با توجه به رشد 100تا 400 درصدی اغلب سهم های بازار
                  قیمت های زیر 2000 تومان برای این سهم خاطره است
                  در صورت بازگشایی زیر قیمت 2000 صف های خرید چند ده میلیونی ایجاد میشود
                  امیدوارم این سهم هر چه زودتر به بازار بر گردد
                  موفق وپرسود باشید
                  خوش انصاف نام نویسنده را میگفتی

نظر

• ampour
                    عضو فعال
                    • May 2013
                    • 1306

در اصل توسط ALEN پست شده است View Post
                    آفرین ampour
                    فکر کنم تو این مدت اینقدر تایپ کردی تایپ سرعت رو کامل یاد گرفتی :)
                    دستت درد نکنه
                    این مسئله گیر سازمان به پیشنهاد سود توسط هیئت مدیره و تغییر اون در مجمع صحت داره
                    حرف سازمان اینه که میگه در پرداخت سودتون ثبات رویه داشته باشید و مثلا اگر میخواین 70 در صد تقسیم کنین تو تمام گزارشاتتون همینو قرار بدین که البته حرف منطقی هم هست چون درسته سود تو مجمع تصویب میشه اما سهامدار عمده که یک دفه تو مجمع ظاهر نمیشه که همیشه هست . از اول سال بیاد به شرکت اعلام کنه بگه میخوایم چقدر تقسیم کنیم تا همه اطلاع داشته باشن
                    اما تو بدترین حالتش برای رانفور 3 سال پیش همین گیرو دادن , تازه اونجا درصد تقسیم سود رو در شرکتهای تابعه هم تغییر داده بودیم که باعث شده بود سود شرکت بترکه :) (رانفور 5000 شده بود) اما بازم سازمان هیچ کاری نتونست بکنه و نهایتا قبول کرد و فقط یه تعهد از هیئت مدیره و شرکت مادر گرفت که اینکارو دیگه نکنن و ...
                    ممنون - ضمن احترام به همه دوستان این تاپیک - سه ماهه که سهم بسته شده و ما چشم به این دوخته ایم که مثلاً استاد علیزاده بیاد و برامون مطلب بنویسه - حداقل کاری که میتونیم بکنیم اینه که از نقطه نظرات هم با خبر بشیم - مثلاً چه اشکال داره دوستان بیان و نظر بدهند که به این دلیل و آن دلیل روی این قیمت باز میشه - یا شبندر رو با سایر همسایه هاش مقایسه کنن مثلاً تولید بنزین شبندر درمقایسه با شپنا / شبریز و یا اینکه به چه علت از زمانیکه بسته شده تا حالا هیچ سهمی نتونسته لیدری بازار رو در دست بگیره وووووووووووووووووووووووووووووووووووو هزاران هزار نقطه نظر و تحلیل - هرموقع با دوستام دور هم جمع میشیم مثلاً در رابطه با حدود قیمت بازگشایی کلی بگومگو داریم - جالب اینجاست که علیرغم اینکه اونها بیشتر از من دارن اما همیشه بحث از قیمت های پائین میکنند و میگن به این دلیل و آن دلیل .................................... خوب درسته ما همه دوست داریم لیدر سریعتر برگرده و با قیمت بالا باز شه اما با رویا که نمیشه زندگی کرد با به چیزی فکر کنیم که به واقعیت نزدیکتره که اگه خدایی نکرده پائین تراز اون چیزی که ما فکرشو میکردیم باز شد دچار یاس و ناامیدی نشیم - چه اشکال داره هرکی بیاد و (البته نه کشکی) در این خصوص صحبت کنه - وقتی تاپیک رو باز میکنیم و میبینیم هیچکس حرفی نزده - خبری هم که نیست - حرفهایی هم که ردو بدل میشه ............................. من خودم همیشه تذکر میدم که بحث خارج از شبندر کسی اینجا نکنه بخاطر اینکه میشه تو تاپیک های دیگه رفت اما بعضی از دوستان میان و ........................................ خوب یکی نیست مثلاً به این آقا علیرضا بگه تو که دوست نداری سهم باز شه و دائماً حرف از این میزنی که مثلاً شپنا یا شتران اینقدر بسته شدند و اینقدر باز شدند پس خوبه که بسته باشه اگه دوست داری سهم بسته باشه خوب چرا اصلاً میای اینجا - برو بشین خونه هرموقع اعلام کردند بازشد اون وقت بیا - دقت کردی که استاد هم دیگه نمیاد اینجا - یکی نیست به اینها بگه آخه عزیز دل مگه برای اطلاع رسانی چی میدن به جز زحمت و .......................... دقت کن حتی سایر دوستان هم دیگه پست نمیدن (مثلاً زرشک خان که هر روز چند تا خبر درج میکرد) - خوب دیگه انگیزه باقی نمی مونه

نظر

• alpha041
                      ستاره دار(1)
                      • Aug 2013
                      • 109

صادرات نفت ایران ۲۰۰ هزار بشکه در روز افزایش یافت

به گزارش خبرگزاری تسنیم، آژانس بین المللی انرژی اعلام کرد، ایران که ناوگان تانکری خود را با استفاده از تانکرهای غول پیکر خریداری شده از چین گسترش داده است، به رغم رویارویی با تحریم های غرب، نفت بیشتری به چین صادر می کند. آژانس بین المللی انرژی، در گزارش ماهیانه خود از بازار نفت نوشت، تولید نفت خام ایران در ماه جولای نسبت به ماه ژوئن 50 هزار بشکه در روز کاهش یافته و به 2.6 میلیون بشکه رسیده است. در عین حال، آمارهای اولیه نشان می دهد که صادرات نفت خام ایران در جولای امسال نسبت به ماه قبل از آن 200 هزار بشکه در روز افزایش یافته و به 1.16 میلیون بشکه در روز رسیده است. این نهاد بین المللی رقم صادرات نفت ایران در ماه ژوئن را 960 هزار بشکه در روز اعلام کرده بوده است. افزایش صادرات نفت ایران در ماه جولای عمدتا ناشی از افزایش واردات نفت چین از ایران بوده است که از 385 هزار بشکه در روز در ماه ژوئن به 660 هزار بشکه در روز طی ماه جولای رسیده است. در این گزارش همچنین آمده است: «در ماه جولای تنها 5 کشور چین، ژاپن، کره جنوبی، ترکیه و امارات از ایران نفت وارد کرده اند.»

نظر

• zereshkkk
                        عضو فعال
                        • Nov 2011
                        • 3474

در اصل توسط ampour پست شده است View Post
                        ممنون - ضمن احترام به همه دوستان این تاپیک - سه ماهه که سهم بسته شده و ما چشم به این دوخته ایم که مثلاً استاد علیزاده بیاد و برامون مطلب بنویسه - حداقل کاری که میتونیم بکنیم اینه که از نقطه نظرات هم با خبر بشیم - مثلاً چه اشکال داره دوستان بیان و نظر بدهند که به این دلیل و آن دلیل روی این قیمت باز میشه - یا شبندر رو با سایر همسایه هاش مقایسه کنن مثلاً تولید بنزین شبندر درمقایسه با شپنا / شبریز و یا اینکه به چه علت از زمانیکه بسته شده تا حالا هیچ سهمی نتونسته لیدری بازار رو در دست بگیره وووووووووووووووووووووووووووووووووووو هزاران هزار نقطه نظر و تحلیل - هرموقع با دوستام دور هم جمع میشیم مثلاً در رابطه با حدود قیمت بازگشایی کلی بگومگو داریم - جالب اینجاست که علیرغم اینکه اونها بیشتر از من دارن اما همیشه بحث از قیمت های پائین میکنند و میگن به این دلیل و آن دلیل .................................... خوب درسته ما همه دوست داریم لیدر سریعتر برگرده و با قیمت بالا باز شه اما با رویا که نمیشه زندگی کرد با به چیزی فکر کنیم که به واقعیت نزدیکتره که اگه خدایی نکرده پائین تراز اون چیزی که ما فکرشو میکردیم باز شد دچار یاس و ناامیدی نشیم - چه اشکال داره هرکی بیاد و (البته نه کشکی) در این خصوص صحبت کنه - وقتی تاپیک رو باز میکنیم و میبینیم هیچکس حرفی نزده - خبری هم که نیست - حرفهایی هم که ردو بدل میشه ............................. من خودم همیشه تذکر میدم که بحث خارج از شبندر کسی اینجا نکنه بخاطر اینکه میشه تو تاپیک های دیگه رفت اما بعضی از دوستان میان و ........................................ خوب یکی نیست مثلاً به این آقا علیرضا بگه تو که دوست نداری سهم باز شه و دائماً حرف از این میزنی که مثلاً شپنا یا شتران اینقدر بسته شدند و اینقدر باز شدند پس خوبه که بسته باشه اگه دوست داری سهم بسته باشه خوب چرا اصلاً میای اینجا - برو بشین خونه هرموقع اعلام کردند بازشد اون وقت بیا - دقت کردی که استاد هم دیگه نمیاد اینجا - یکی نیست به اینها بگه آخه عزیز دل مگه برای اطلاع رسانی چی میدن به جز زحمت و .......................... دقت کن حتی سایر دوستان هم دیگه پست نمیدن (مثلاً زرشک خان که هر روز چند تا خبر درج میکرد) - خوب دیگه انگیزه باقی نمی مونه
                        حق با شماست اما من که گفته بودم تو ایام تعطیل و اخر هفته ها سعی میکنم از اینترنتو سایتها دور باشم بجاش طول هفته داٍئم پست میزارم اما والا دیگه مطلب جدیدی نمونده که برای دوستان جذاب باشه یا جدید باشه یا اگرم هست بنده بی اطلاعم....با تشکر از شما
                        همه منتظرن چاره ای نیست!

نظر

• alizadeh.f
                          عضو فعال
                          • Feb 2013
                          • 878

در اصل توسط ampour پست شده است View Post

با سلام
                          بنده منتظر آخرين گزارشات شبندر و پالايشگاهي ها هستم تا تحليل سود 92 را ارائه نمايم....
                          جداول تحليل مربوطه آماده است و با ارائه گزارشات پالايشگاه ها مطالب را ارائه خواهم نمود......با تشكر

تحليل به ديتاي مناسب نياز دارد.....
                          https://telegram.me/alizadeh_farzad

نظر

• ampour
                            عضو فعال
                            • May 2013
                            • 1306

در اصل توسط alizadeh.f پست شده است View Post

با سلام
                            بنده منتظر آخرين گزارشات شبندر و پالايشگاهي ها هستم تا تحليل سود 92 را ارائه نمايم....
                            جداول تحليل مربوطه آماده است و با ارائه گزارشات پالايشگاه ها مطالب را ارائه خواهم نمود......با تشكر

تحليل به ديتاي مناسب نياز دارد.....
                            سلام استاد - شما به ما که بدهکار نیستی - اما حتماً قبول دارید بچه های اینجا هم شما رو دوست دارن و به نظرات و تحلیل های شما اعتقاد دارن و بدون استثنا بهتون احترام میذارن(برعکس تالار بورس) - همه دوستان این فروم افرادی باشخصیت و با احترام هستند و هیچگاه به کسی بی احترامی نمیکنند اما شما بیشتر تو تالار بورس پست میدید که ..................................... چیزی نمیگم - من خودم اونجا عضو هستم ولی نفرت دارم از اونجا - بی احترامی میکنند - برچسب میزنند و .................. (البته نه همه - همه جا خوب و بد داره ولی اونجا نوبره) یک مسئله خیلی مهم اینکه مطالب ما رو با کمی تغییر به اسم خودشون چاپ میکنن - یکیشون که دائماً اینکار رو میکنه و حتی مطلب قبلی منو کپی کرد (majid ho) - دوستان فقط یه سر برید ببینید اونجا چه خبره ........................ . از این حرف من ناراحت نشو چون هرکسی هرکاری که دلش میخواد میکنه - در هرحال ما همیشه شما رو دوست داریم چه باشی چه نباشی و بی احترامی تو مرام بچه های اینجا نیست - یاعلی

نظر

• zereshkkk
                              عضو فعال
                              • Nov 2011
                              • 3474

حل مشکل گروه پالایشگاهی در دولت جدید
                              دبیرکل سابق کانون کارگزاران از عملکرد شرکت پالایش و پخش درخصوص شرکتهای پالایشگاهی به شدت انتقاد کرد و گفت: با رفتاری که پالایش و پخش دارد هیچ مدیری نمیتواند پیشبینی سود داده یا سود دقیقی اعلام کند زیرا برخی مواد اولیه و فروش شرکتها به صورت علیالحساب است. حسین خزلیخرازی، کارگزار بورس اوراق بهادار تهران به تشریح علت توقف طولانی مدت نمادهای پالایشگاهی در بورس تهران پرداخت و به ایسنا گفت: سازمان بورس اوراق بهادار حداکثر تلاش خود را برای شفافسازی این شرکتها انجام میدهد بهطوری که در برخی مواقع به درگیری و مجادله منجر میشود.
                              وی افزود: علت این است که صنعت پالایشگاهی دولتی اداره شده و سیستمهای حسابداری قوی در آنها وجود ندارد همچنین در سالهای متمادی رفتار آنها این بوده که قیمت مواد اولیه توسط شرکت پالایش و پخش مشخص شود و پالایش و پخش به عنوان ناظر، تمام قراردادها و حجم تولیدات آنها را کنترل کند. وی خاطرنشان کرد: به این ترتیب بعد از ورود شرکتهای پالایشگاهی به بورس تهران اطلاعاتی که شرکت پالایش و پخش میدهد به شدت در درآمد و هزینههای آنها تاثیرگذار است بهطوری که با یک اطلاعیه میتواند شرکت را از زیان 300 میلیارد تومانی به سود 700 میلیارد تومانی برساند و چون تاکنون شرکتهای پالایشگاهی زیر نظر پالایش و پخش بودند بنابراین این تفاوت و نوسان برای آنها مهم نبوده است ولی در حال حاضر سهام این شرکتها وارد بورس شده و مردم آن را خریداری کردهاند. شرکتهای پالایشگاهی ریسک مالیات، بازپرداخت صندوق توسعه ملی و قیمتگذاری مواد اولیه دارند.
                              خزلی خرازی با بیان اینکه این ریسکها باید قبل از وارد شدن پالایشگاهها به بورس برطرف میشد با ذکر مثالی گفت: به عنوان مثال با اطلاعیههای پالایش و پخش و همچنین ریسکهای موجود شرکت پالایشگاه تهران میتواند از زیان فاحش به سود 20 هزار تومانی برای هر سهم برسد و این نوسان، محصول مدیریت است و مربوط به سازمان بورس نیست.
                              وی با بیان اینکه برخی افراد سازمان بورس را در این زمینه متهم میکنند، تاکید کرد: مشکل شرکتهای پالایشگاهی در سازمان بورس نبوده و در دولت و فرآیند خصوصیسازی است زیرا اطلاعات شرکتهای پالایشگاهی و گزارش حسابرسی شده سالانه و شش ماهه و تمام اطلاعاتی که به بورس میدهند به سرعت تغییر میکند و شرکت پالایش و پخش اطلاعاتی که قبل از عرضه سهام ارایه کرده است را کان لم یکن تلقی میکند.
                              مدیرعامل کارگزاری بانک آینده عنوان کرد: علاوه بر این یک سال از ورود شرکتهای پالایشگاهی به بورس تهران میگذرد و هنوز مشخص نیست که این شرکتها دولتی هستند یا خصوصی. این کارگزار بورس تصریح کرد: به شدت از این موضوع گلهمندیم و شکایت داریم زیرا مردم با چشمانداز مثبت وارد بورس شدند و زمانی که نمادی متوقف میشود، نقدشوندگی سهامداران کاهش مییابد این درحالی است که کارگزاران با بازاریابی افراد را به سمت بورس سوق داده و جبهه تماس با سرمایهگذاران هستند.
                              دبیرکل سابق کانون کارگزاران تاکید کرد: دولت جدید باید مناسبات خصوصیسازی را تعریف کرده و حداکثر تلاش خود را بکند تا در قیمتگذاری و فرآیند تولید شرکتهای پالایشگاهی حداقل دخالت را داشته باشد و بیشترین تلاش خود را برای شفافسازی و مشخص کردن داراییها کرده و سپس اقدام به فروش سهم کند. وی اعلام کرد: خصوصیسازی یک استراتژی ملی و تحول انقلابی بوده و با نگاه بودجهای و آماری مطابقت ندارد.
                              این فعال بازار در خصوص برطرف شدن مشکل شرکتهای پالایشگاهی راهکار ارایه داد و تاکید کرد: برای رهایی از این مشکل باید قیمتگذاری محصولات پالایشگاهی کاملا آزاد شده و نحوه مالیات بر ارزش افزوده آنها مشخص شود؛ از سوی دیگر باید در مورد سهم 26 درصدی پالایشگاهها از صندوق توسعه ملی سریعا تصمیمگیری شده و اطلاعات این شرکتها به صورت کاملا شفاف ارایه شود.
                              خزلی خرازی با اشاره به اینکه مدیران سازمان بورس در مجامع شرکتهای پالایشگاهی از هر دو طرف تحت فشارند، درباره اعمال سیاستهای تنبیهی گفت: باید فعالان بازار علاقهمند به شفافسازی در این زمینه باشند و سیاستهای تنبیهی در این فرآیند جوابگو نیست.
                              وی عنوان کرد: مدیریت نظارت بر ناشران سازمان بورس به عنوان متولی این امر موضوع را در دولت جدید پیگیری کرده و فعالان بازار سرمایه نیز برای کمک به سازمان بورس میتوانند برخی مشکلات را از طریق کانون کارگزاران منتقل کنند که امیدواریم این مشکلات در دولت جدید برطرف شود.

ایشالا

نظر

• zereshkkk
                                عضو فعال
                                • Nov 2011
                                • 3474

به دنبال شروع به كار دولت جديد و انتخاب معاون اول رييسجمهوري، نخستين دستور معاون اول به مذاق بازار خوش آمد. اسحاق جهانگيري، معاون اول رييسجمهوري بر آن شد تا در اولين تصميمات دولتي طي صدور بخشنامهاي اجراي تصميمات دولت گذشته را كه بعد از اول خرداد 92 تصويب شده بودهاند، متوقف كند تا به اين واسطه شبح افزايش قيمت خوراك و عطف به ماسبق آن در شركتهاي پتروشيمي از ميان برود. مصوبهاي كه سبب خواهد شد تا شمار زيادتري از تصميمات تغيير كند كه در اين ميان نيز ميتوان به واگذاري برخي اموال دولتي از جمله معادن گل گهربه تامين اجتماعي و نمايشگاه بين المللي به صدا و سيما اشاره كرد. از سوي ديگر، اعلام نظر سازمان حسابرسي در مورد تغيير استاندارد 16 به منظور رفع مشكل شديد مالي ناشي از تسعير بدهي ارزي به نرخ ارز مبادلاتي در شركتهايي كه از بدهيهاي ارزي برخوردارند نيز از ديگر تصميماتي بود كه نشان از عقلانيت بيشتر در حوزه اقتصادي دارد. اعلام مهار تورم به عنوان برنامه اساسي وزير اقتصادي پيشنهادي دولت موجب شده است تا معاملهگران با دقت برنامه وزير اقتصادي پيشنهادي دولت را دنبال كنند.
                                جنب پل حافظ
                                خبرهای خوب از دولت جدید
                                گروه بورس- همایون دارابی: بورس اوراق بهادار تهران هفته گذشته در حالی به بازدهی سالانه خود 7/1 درصد دیگر افزود که با آغاز به کار دولت جدید خبرهای مناسبی در اختیار بازار قرار گرفته است.
                                در هفته گذشته بازار مرز بازدهی 50درصدی را پشت سر گذاشت و به بازدهي 8/52 درصد رسید که رقم قابل ملاحظهای به شمار میرود. در این میان در آخرین روز هفته گذشته معاملهگران شاهد اعلام خبرهای مناسب در شروع به کار دولت بودند.
                                روز چهارشنبه معاملهگران شاهد اعلام نظر سازمان حسابرسی در مورد تغییر استاندارد 16بودند. این مصوبه تاثیر بسیار مهمی بر شرکتهای بورسی و غیر بورسی در سال گذشته و امسال دارد.
                                با اصلاح استاندارد حسابداری شماره 16، شرکتها میتوانند آثار تغییرات شدید نرخ ارز را که باعث افزایش بدهیهای ارزی میشود به بهای تمام شده داراییهای مربوط اضافه کنند، مشروط به اینکه مبلغ دفتری دارایی از مبلغ قابل بازیافت آن بیشتر نشود.
                                در سال 91 ارائه ارز مبادلاتی و رسمی شدن نرخ ارز 2هزار و 450تومانی و در سال جاری حذف ارز مرجع موجب شده است بسیاری از شرکتهایي که دارای بدهی ارزی هستند با مشکل شدید مالی ناشی از تسعیر بدهی ارز به نرخ ارز مبادلاتی مواجه شده و عملا بدهی آنها دوبرابر شده است. شرکتهایي نظیر هلدینگ خلیج فارس، مپنا، پالایش نفت تهران و شمار قابل ملاحظهای از شرکتهای سیمانی و فلزی نظیر سیمان ایلام و هگمتان و همچنین مس باهنر با اصلاح این استاندارد میتوانند شرایط بهتری را تجربه کنند. هر چند که شرکتهایي که مجمع خود را برگزار کردهاند صورتهای تجدید ارزیابی شده منتشر میکنند، اما شرکتهایي که در آستانه برگزاری مجمع هستند میتوانند از محل استاندارد جدید وضعیت سود و زیان بهتری را به نمایش بگذارند. این مصوبه همچنین کاهش درآمد مالیاتی دولت را نیز متوقف میکند؛ امری که به نفع دولت است.
                                در همین رابطه ريیس تدوین استانداردهای سازمان حسابرسی در گفتوگو با خبرگزاري فارس، با اشاره به برگزاری مجمع سازمان حسابرسی که با حضور وزیر اقتصاد برگزار شد، اظهار كرد: در این مجمع دو تصمیم مهم اتخاذ شد که مربوط به اصلاح استاندارد شماره 16 حسابداری و تصویب استانداردهای دولتی برای موسسهها و دستگاههای دولتی بود.
                                موسی بزرگاصل ادامه داد: در پی بروز مشکلاتی برای برخی صنایع ارزبر و تغییر نرخ ارز از نرخ مرجع به نرخ مبادلهای، استاندارد شماره 16 حسابداری اصلاح شد تا طبق آن صنایع وشرکتهای مختلف ارزبر با چنین مشکلی مواجه نشوند.
                                این مقام مسوول ادامه داد: به طور مثال شرکتهای سیمانی که به صندوق ذخیره ارزی بدهی داشتند به دلیل تغییر مبنای محاسبه از نرخ ارز مرجع به نرخ ارز مبادلهای با مشکلاتی مواجه شدند که در صورت افزایش این نوع بدهیها زیانده و مشمول ماده 141 قانون تجارت میشدند؛ بر همین اساس این استاندارد مهم اصلاح شد تا چنین مشکلی برطرف شود.
                                بزرگ اصل در بخش دیگری از اظهارات خود گفت: دیگر مصوبه مهم مجمع دیروز سازمان حسابرسی مربوط به تصویب استانداردهای دولتی بود که طبق آن همه موسسات و دستگاههای دولتی از سال 94 مکلف میشوند که به جای استفاده از رویه حسابداری نقدی از رویه حسابداری تعهدی استفاده کنند.
                                در همین شرایط بازار با خبری دیگر نیز مواجه شد؛ به دنبال شروع به کار دولت جدید و انتخاب معاون اول ريیسجمهوری، نخستین دستور معاون اول به مذاق بازار خوش آمد؛ با صدور بخشنامه اسحاق جهانگیری، معاون اول ريیسجمهور اجرای تصمیمات دولت گذشته که بعد از اول خرداد 92 تصویب شدهاند، متوقف شد.
                                این خبر میتواند شبح افزایش قیمت خوراک و عطف به ماسبق آن در شرکتهای پتروشیمی را از میان ببرد. در هفته گذشته بر اساس نامه معاونت برنامهریزی و نظارت بر منابع هیدروکربوری وزارت نفت، قیمت خوراک پتروشیمیها از جمله خارک از مهر سال 91 با افزایش بر مبنای دلار مبادلاتی مواجه شد که این تصمیم به دلایل متعدد از جمله عطف به ما سبق شدن قیمتگذاری و عدم تناسب آن با واقعیتهاي صنعت با اعتراض شرکتهای پتروشیمی مواجه شده بود. در همین حال شمار زیادتری از تصمیمات نیز با این مصوبه تغییر خواهد کرد که از جمله آن به واگذاری برخی اموال دولتی از جمله معادن گلگهر به تامین اجتماعی و نمایشگاه بینالمللی به صدا و سیما اشاره کرد.در این شرایط به نظر میرسد با شروع کار دولت جدید معاملهگران شاهد عقلانیت بیشتری در حوزه اقتصادی باشند که همین امر نیز انتظارات را افزایش خواهد داد.
                                در کنار تحولات یاد شده معاملهگران در هفته جاری شاهد بررسی و رای اعتماد نمایندگان مجلس شورای اسلامی در روز دوشنبه خواهند بود؛ امری که تاثیر مهمی را روی بازار خواهد داشت. ارائه برنامههای وزرای پیشنهادی و همچنین نحوه برخورد مجلس شورای اسلامی با برنامه وزرا از اهمیت خاصی برخوردار است. در همین حال در حوزه اقتصادی معاملهگران با دقت برنامه وزیر اقتصاد را دنبال میکنند. اعلام مهار تورم به عنوان برنامه اساسی وزیر اقتصاد موجب شده است تا نحوه حصول این برنامه نیز از اهمیت برخوردار باشد. با اين وجود هنوز کاندیدای ریاست کل بانک مرکزی مشخص نیست. ريیس کل بانک مرکزی به ویژه از نظر بحث ارز و بانکها دارای اهمیت است. در حوزه اقتصادی در بازار جهانی معاملهگران شاهد افزایش بهای فلزات هستند. در بازار جهانی بهای مس به 7هزار و 186دلار در هر تن رسیده است. بهای سه فلز آلومینیوم، روی و سرب نیز به ترتیب یک هزار و 821دلار، یک هزار و 905دلار و دو هزار و 152دلار در هر تن رسیده است.
                                در بازار چه خبر بود؟
                                روز چهارشنبه بازار شرایط مثبتی را پشت سرگذاشت. فرا رسیدن عید سعید فطر و پایان تاثیر سنتی ماه مبارک رمضان در کنار خوش بینی به برنامههای وزرای پیشنهادی و انتشار خبر تغییر استاندارد حسابداری موجب شد تا بازار شرایط بهتری را تجربه کند. امری که موجب شد تا علاوه بر رشد اکثر نمادها، بازگشاییهاي مناسبی صورت گيرد که به ویژه در بازگشایی نماد نفت پاسارگاد و جهش 20درصدی این سهم رقم خورد.
                                در همین حال روز چهارشنبه بازار با عدم انجام چند معامله عمده نیز همراه بود سه عرضه بلوکی روز چهارشنبه در بازار رقم خورد که به شکست انجامید. عرضه یک درصد سهام ایرانخودرو توسط سرمایهگذاری صنعت ومعدن، عرضه 5درصد سهام رنا توسط سازمان خصوصیسازی و عرضه یک درصد سهام معادن و فلزات توسط صندوق فولاد عرضههايی بودند که شکست خورده و خریداری برای آنها در بازار حاضر نشد. از سوي ديگر بازار شاهد اعلام دو عرضه بلوکی دیگر نیز بود؛ 38درصد سهام مقره سازی در روز سوم شهریور ماه عرضه میشود که با توجه به مالکیت 55درصدی توسعه صنعتی در این شرکت احتمالا «وتوصا» خریدار این شرکت خواهد بود که در قیمت هر سهم 18هزار و 83ریال عرضه میشود.
                                در همین حال 5درصد سهام بانک صادرات نیز به دلیل عدم پرداخت اقساط توسط سازمان خصوصی سازی عرضه خواهد شد. در گروه پالایشگاهی معامله گران همچنان شاهد ادامه تلاش برای ثبت تصمیمات مجمع پالایشگاهها هستند؛ در این بخش انتظار میرود با تغییر استاندارد راه برای ثبت صورت جلسه برخی از پالایشگاهها باز شود. مشکل پالایشگاهها به ویژه شیراز و تبریز که مسوولان بازار خواهان تغییر در میزان سود تقسیمی آنها هستند موجب شده است بازگشایی نماد هلدینگ نفت و گاز پارسیان به تاخیر بیفتد.
                                برخی شنیده حکایت از احتمال ارائه گزارشهای شفاف سازی برای دو پالایشگاه بندرعباس و لاوان در میانه هفته دارد. انتظار میرود این دو پالایشگاه که مشکل کمتری در صورتهای مالی خود دارند در میانه هفته جاری بازگشایی شوند. با اين حال تکلیف چهار پالایشگاه شیراز، تبریز، اصفهان و تهران نیز به بررسی موضوع تقسیم سود شرکتها و همچنین عملکرد سه ماهه این شرکتها وابسته است.
                                در گروه نفتی بازگشایی نماد نفت پاسارگاد بعد از تعدیل سود خبر مناسبی برای تاپیکو و صندوق بازنشستگی بود.
                                نفت پاسارگاد در آخرین گزارش خود سود هر سهم خود را از 393 تومان به 490 تومان افزایش داده است. این در حالی است كه تاپیکو سود هر سهم «شپاس» را در پیشبینی اخیر سال مالی منتهی به ارديبهشت 92 مبلغ 393 تومان و تقسیمی آن را 384 تومان در نظر گرفته که از این اختلاف 97 تومانی با سود جدید حدودا 30میلیارد تومان به سود خود اضافه میکند و تقریبا به ازای هر سهم يك تومان به سود شرکت اضافه خواهد شد. صندوق بازنشستگی نیز تا 160ریال سود را از این محل شاهد خواهد بود. این محاسبات در شرایطی است که عملکرد سه ماهه نفت پاسارگاد تعدیل سود این شرکت در سال جاری را قطعی كند.
                                در گروه بانکی، بانک آینده در انتهای هفته گذشته رسما مجوز فعالیت خود را دریافت کرد. انتظار میرود با دریافت این مجوز این بانک بتواند به فرابورس بازگردد تا پس از ماهها بلاتکلیفی سهامداران بانک ادغام شده تات بتوانند در قالب بانک آینده شاهد داد و ستد سهام خود باشند.
                                در گروه غذایی، نمادهای قندی در حالی با صف خرید در بازار روز چهارشنبه مواجه بودند که بحث حذف ارز مرجع و واردات براساس ارز مبادلاتی میتواند قیمت قند و شکر را افزایش دهد.
                                در گروه فلزی به گزارش خبرنگار اقتصادی گروه کارخانههای نورد آلومینیوم با ارسال نامهای به سازمان بورس اوراق بهادار با اعلام اینکه هیچگونه تغییر با اهمیتی در پیشبینی سود هر سهم منتهی به 29 اسفند سال جاری (حسابرسی شده) ایجاد نشده، درباره تغییر نرخ ارز مرجع متذکر شد که به استناد بخشنامه بانک مرکزی در مورخ سوم اسفندماه 91 از آنجا که کلیه خریدهای مواد اولیه شمش آلومینیوم این شرکت مطابق با ماده 2 بخشنامه فوق در قالب تسهیلات ریفاینانس و یوزانس بوده و تمامی موارد آن قبل از سوم مرداد ماه 91 ترخیص شده است و مورد مصرف قرار گرفته؛ تسویه بدهیهای ارزی ایجاد شده با نرخ ارز زمان گشایش اعتبار امکانپذیر است.
                                در مجموع بازار روز چهارشنبه بازار مثبتی بود که در آن شاخص 467واحد رشد کرد و به رکورد تازه 58هزار و 142 واحد رسید. با این کارنامه ارزش بازار با توجه به یک روز فعالیت بیشتر بازار نسبت به هفته ماقبل با رشد 54درصدی به هزار و 377میلیارد تومان رسید. شمار خریداران نیز با رشد 32درصدی به 120هزار و 105نفر بالغ شد.

نظر

در حال کار...
                                X