فکر میکنم ملت دارند شرازهاشون رو میفروشن، شبندر میخرن. مگرنه هیچ دلیلی نداره شراز امروز -4 درصد معامله بشه!
پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )
Collapse
X
-
-
در اصل توسط پريسا پست شده است View Postاخبار فردا اين طوفان را فرو خواهد نشانددر اصل توسط پريسا پست شده است View Postبه نظرم الان بايد سهمي را خريد كه ديگران اصلا براش ارزشي قائل نيستنددر اصل توسط پريسا پست شده است View Postاين روند معاملات كه به سرعت انجام ميشه براي سهام داران جز چه نويدي دارهدر اصل توسط پريسا پست شده است View Postبه نظرم شنبه روز مكافات عمل هستش
يا خريدار ها برنده مي شوند يا فروشنده ها
كه بيشتر فروشنده ها بايد برنده باشنددر اصل توسط پريسا پست شده است View Postدر صورت ايجاد بورس ارز صنعت سيمان بيشترين رشد را خواهد داشت 1000 درصددر اصل توسط پريسا پست شده است View Postاين نوسان به خاطر بورس ارزه ولي باور كنيد اين كارو نميكنندر اصل توسط پريسا پست شده است View Postبه نظرم الان بانك ملت خوبه براي خريد نظر شما چيه دوستان؟در اصل توسط پريسا پست شده است View Postامروز همه سهام ها داره فروش ميره چه خبره
اين نوسانات خيلي تفسير خوبي ندارهدر اصل توسط پريسا پست شده است View Postبه نظرم الان بايد سهامي خريد كه مهرماه ارزان نفروشيم
نمیدونم سهامدار شبندر هستی نیستی...با اون کاری ندارم
اولا" اینجا تاپیک شبندر نه تاپیک بانک ملت،سیمان...
دوما" اینجا چت روم نیست که هر حرفی بگیم...
سوما" خوش امد میگم بابت اومدن به این سایت.
نظر
-
اوه اوه عجب معاملات وحشت ناکی بود ........و عجب حمایتی شد ............حمایت نبود امروز این سهم تا صف فروش هم میرفت ........دم خریدارش گرم و متشکریم ازش ......
امروز بالای 20 میلیارد تومن یعنی به اندازه یک روز کاری کل بورس شبندر معامله شده ........... حالا چند روز هم در جا بزنه بعدش مشکلی هم نیست ...صبر میکنیم .......و این معامله امروز برای سهم لازم بود که کف سهم رو بیاره بالاتر .........96 میلیون معامله شد ......:d///
نظر
-
خیلی عالی بود! حجم بالا ، حمایتهای خوب و مثبت پایانی. حقیقتش امروز منتظر عرضه های زیاد بودم اما انتظار همچین حمایت و قیمت پایانی را نداشتم.
>:d<
ولی خودمونیما! این شراز بدجووری کم آورد! من گینمو ازش گرفتم و سریع ازش خارج شدم. یک موقعی میگفتم نباید مقایسه کرد ولی الان به صراحت میگم این اصلا در حد شبندر نیست!! :d با عرض معذرت از شرازی ها ! البته اگر دیگه شرازی مونده باشه ! ظاهرا همه کوچ کردند اومدند شبندر!!ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
-
در اصل توسط ata007 پست شده است View Postالان این پست ها رو میبینم....
نمیدونم سهامدار شبندر هستی نیستی...با اون کاری ندارم
اولا" اینجا تاپیک شبندر نه تاپیک بانک ملت،سیمان...
دوما" اینجا چت روم نیست که هر حرفی بگیم...
سوما" خوش امد میگم بابت اومدن به این سایت.
نظر
نظر