پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • کيانوش
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 6613

خدا بده برکت.
    حالا 92را اعلام کنه تا جيگرمون حال بياد.
    پارسال وقتي با 35تومان زيان با سهم شبندر باهاش رفتم مجمع .همه دوستان گفتند تو ديوانه اي.
    امسال هم رفتم مجمع.
    خداوند با صابرين هست.
    انشالله 1500تومان باز شه حالشو ببريم.
    .................................................. .................
    شصفها هم 500تومان تقسيم کرد.پارسال 300تومان تقسيم کرد.شصفها را 380تومان خريده بودم.شبندر را 114تومان و 110تومان
    هدف شبندر را فعلا 2000تومان و شصفها را 8000تومان ميدانم.
    بعدا شبندر 4000تومان و شصفها 12000تومان خواهند شد.
    چشم اندازهاي کيانوش بسيار زيباست.

نظر

• ampour
      عضو فعال
      • May 2013
      • 1306

در اصل توسط کيانوش پست شده است View Post
      خدا بده برکت.
      حالا 92را اعلام کنه تا جيگرمون حال بياد.
      پارسال وقتي با 35تومان زيان با سهم شبندر باهاش رفتم مجمع .همه دوستان گفتند تو ديوانه اي.
      امسال هم رفتم مجمع.
      خداوند با صابرين هست.
      انشالله 1500تومان باز شه حالشو ببريم.
      .................................................. .................
      شصفها هم 500تومان تقسيم کرد.پارسال 300تومان تقسيم کرد.شصفها را 380تومان خريده بودم.شبندر را 114تومان و 110تومان
      هدف شبندر را فعلا 2000تومان و شصفها را 8000تومان ميدانم.
      بعدا شبندر 4000تومان و شصفها 12000تومان خواهند شد.
      چشم اندازهاي کيانوش بسيار زيباست.
      مبارکت باشه استاد - راستی گفتی داری روی فولای کار میکنی - نتیجه داد؟
      چو عضوی به درد آورد روزگار - L-)دگرعضوهارانماندقرار

نظر

• کيانوش
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 6613

در اصل توسط ampour پست شده است View Post
        مبارکت باشه استاد - راستی گفتی داری روی فولای کار میکنی - نتیجه داد؟
        تا حالا 3ماهه 2برابر شده است
        چشم اندازم از فولاي 3ساله 40برابر بايد بشه.
        يعني هر سهم 300توماني 12000تومان
        فولاي روح شبندر هست در يک غالب ديگر.

نظر

• ampour
          عضو فعال
          • May 2013
          • 1306

در اصل توسط کيانوش پست شده است View Post
          تا حالا 3ماهه 2برابر شده است
          چشم اندازم از فولاي 3ساله 40برابر بايد بشه.
          يعني هر سهم 300توماني 12000تومان
          فولاي روح شبندر هست در يک غالب ديگر.
          سلام استاد - بعداز برگشت شاه لیدر به بازار قصد دارم از تک سهمی بیرون بیام و درصدی از سبدم رو به سهم های دیگه اختصاص بدم - (شپنا یا شبریز . تاپیکو یا رمپنا ) پس صلاح میدونی فولای رو در سبدم داشته باشم؟ آیا این روند رو به رشد فولای را در کوتاه مدت نیز مثبت ارزیابی میکنی؟

نظر

• ampour
            عضو فعال
            • May 2013
            • 1306

[SIZE=2]نوشته اصلی توسط ebi_ati
            خدایا به داده هایت شکر

شتران که نگذاشتند حق سهامدار ضایع بشه

شبندر ، شپنا و شراز هم که همه بهتر خبر دارند چی شده

حالا ببینیم این شاوان چه میکنه

تاریخ و ساعت مجمع : ساعت 15:00 روز دوشنبه مورخ 1392/04/31

نتیجه مجمع لاوان چی شد؟
            آخرین ویرایش توسط ampour؛ 2013/07/22, 22:30.

نظر

• حسنعلی
              عضو عادی
              • Jun 2013
              • 124

سلام
              یه سئوال خیلی تخصصی
              کی این شبندر باز میشه؟تکلیفش تا کی معلوم میشه

نظر

• m_r_anari
                عضو فعال
                • Aug 2012
                • 881

در اصل توسط حسنعلی پست شده است View Post
                سلام
                یه سئوال خیلی تخصصی
                کی این شبندر باز میشه؟تکلیفش تا کی معلوم میشه

این سوال تخصصی نیست. سوال هوشه.
                هیچکس نمیتونه تاریخ دقیقی برای این سوال بده. از سری سوالات انیشتنی است که بدون پاسخ مونده.
                به محض ارائه گزارش سه ماه رو کدال باز خواهد شد. حالا این گزارش کی روی کدال میره معلوم نیست.
                اگر فقیر به دنیا آمدی تقصیر خودت نیست ولی اگر فقیر از دنیا رفتی خودت مقصر هستی

نظر

• AMIR2000
                  عضو عادی
                  • Apr 2013
                  • 180

در اصل توسط ALEN پست شده است View Post
                  در مورد زمانبندی پرداخت سود تو مجمع صحبتی نشد ؟ همون 6/1؟
                  این سود برام خیلی شیرینه میخوام زودتر بگیرم حالشو ببرم
                  قبلا اعلام کرده بودند که از اول شهریور تا 15 مهر سود سهامداران حقیقی که از یک سهم تا 500 هزار سهم دارندپرداخت خواهد شد .

نظر

• darab
                    عضو عادی
                    • Dec 2012
                    • 215

سهامداران شبندر باید خیلی مواظب سهامشون باشند. سهمی که در آمدش هر از چند گاهی با تعدیل سنگین روبه رو می شود در حال حاضر فروشی نیست. شبندر تارسیدن به قیمت واقعیش خیلی جا داره. ;;)
                    شاهکار مولانا:[B]چون نباشد عشق را پروای او[/B]........... [B]او چو مرغی ماند بی پر وای او[/B]/:.Heart.:/

نظر

• ampour
                      عضو فعال
                      • May 2013
                      • 1306

در اصل توسط darab پست شده است View Post
                      سهامداران شبندر باید خیلی مواظب سهامشون باشند. سهمی که در آمدش هر از چند گاهی با تعدیل سنگین روبه رو می شود در حال حاضر فروشی نیست. شبندر تارسیدن به قیمت واقعیش خیلی جا داره. ;;)
                      سلام داراب خان - چشم مواظبیم - قرار شد برای خلاصی از تک سهمی 20 - 30% از شاه بندرم عوض کنم یا شبریز شما یا شپنا - امروز استاد کیانوش هم توضیحاتی روی فولای (فولادیزد) داد که دارم بررسی میکنم - سهم پدرمادر داریه - اما شبریز شما : وقتی 91/12/27 روی 1300 بسته شد و بعداز45 روز (92/02/10 ) روی 2200 تومن باز شد و سودی که توی مجمع اختصاص داده شده و تاریخ آخرین معامله قبل از بسته شدن (92/04/15) روی 26445 ریال - آدمو به فکر میبره که نه بابا واقعاً میشه بعداز شاه لیدر بهش لقب حداقل نخست وزیر داد - نظرت چیه؟

نظر

• darab
                        عضو عادی
                        • Dec 2012
                        • 215

خدمت دوست گرامی ampour:شبریز سهم خیلی خوبیه وهیچ حرفی در مورد بنیادیش وجود نداره. اما به عقیده بنده شبندر داره مراحل ترقی رو سریعتر پیش می ره. از طرفی شبندر هنوز حامی خوبی پیدا نکرده و احتمال داره در آینده از سایر پالایشی ها بزنه جلو چون پتانسیل های نهفته ای داره که حتی خیلی از حقوقی های بازار از اون غافلند. به نظر من به شبندر هات دست نزن. اما اگر می خوای شبریز یا شپنا و یا هر چیز دیگری بگیری از منابع دیگر مالیت کمک بگیر. سهامت هم که به نظر میاد ترجیحی باشه اگه اینطوره فعلا آزاد نکن وبذار با سودش رفته رفته آزاد میشه. خلاصه اینکه با شبندرهات کاری نداشته باش که بعدا خدای ناکرده پشیمون میشی.;;)
                        شاهکار مولانا:[B]چون نباشد عشق را پروای او[/B]........... [B]او چو مرغی ماند بی پر وای او[/B]/:.Heart.:/

نظر

• ampour
                          عضو فعال
                          • May 2013
                          • 1306

در اصل توسط ALEN پست شده است View Post
                          در مورد زمانبندی پرداخت سود تو مجمع صحبتی نشد ؟ همون 6/1؟
                          این سود برام خیلی شیرینه میخوام زودتر بگیرم حالشو ببرم
                          سلام دوست عزیز - تاریخ پرداخت سود که تغییری نمیکنه - همون اول شهریور -راستی سهم فباهنر ات مبارکه - صف خریدش ترکونده - P/E = 12.88 شناورش هم که 21% - سود مجمع که اعلام شده فقط کمه = 200 ریال - اما از 92/03/01 که روی 160 تومن بود رسیده به 3092 ریال امروز - اما برعکس سهم فایرا که فکر میکنم دیونه ات کرده - حتی برگزاری مجمع اش هم لغو شد - عجب سهم مزخرفیه (بهت برنخوره) پارسال برج 7 = 2500 تومن بود اما رسید به یک پنجم کاهش - روی 5167 بخواب رفت - این دیگه چه سهمیه - باز شد ردش کن بره بابا - فقط از شاه بندر و شتران خیالت راحت باشه

نظر

• ampour
                            عضو فعال
                            • May 2013
                            • 1306

در اصل توسط darab پست شده است View Post
                            شبریز سهم خیلی خوبیه وهیچ حرفی در مورد بنیادیش وجود نداره. اما به عقیده بنده شبندر داره مراحل ترقی رو سریعتر پیش می ره. از طرفی شبندر هنوز حامی خوبی پیدا نکرده و احتمال داره در آینده از سایر پالایشی ها بزنه جلو چون پتانسیل های نهفته ای داره که حتی خیلی از حقوقی های بازار از اون غافلند. به نظر من به شبندر هات دست نزن. اما اگر می خوای شبریز یا شپنا و یا هر چیز دیگری بگیری از منابع دیگر مالیت کمک بگیر. سهامت هم که به نظر میاد ترجیحی باشه اگه اینطوره فعلا آزاد نکن وبذار با سودش رفته رفته آزاد میشه. خلاصه اینکه با شبندرهات کاری نداشته باش که بعدا خدای ناکرده پشیمون میشی.;;)
                            185 هزارتاش ترجیحی بود که اولین نفری بودم که آزادش کردم - اما با تعدادی از دوستانم اضافه اش کردم - البته اونا مثل من تک سهمی رو انتخاب نکردن و سهم های خیلی خوبی گرفتن و سود خیلی خوبی هم بردند که مبارکشون باشه (کوتاه مدت ) - اما گفتی منابع دیگه مالی - همشه گذاشتم روی شبندر - اگه مثلاً 2/4 (که فکر میکنم شما هم ماه قبل گرفتید) یا 1/7 که فکر میکنم ماه دیگه قرار بهمون بدن منظورت باشه که چیری نمیشه خرید - در هر حال ممنون

نظر

• 63morteza63
                              عضو عادی
                              • Jul 2013
                              • 172

در اصل توسط AMIR2000 پست شده است View Post
                              قبلا اعلام کرده بودند که از اول شهریور تا 15 مهر سود سهامداران حقیقی که از یک سهم تا 500 هزار سهم دارندپرداخت خواهد شد .
                              با کارت ملی از بانک بگیریم یا باید کاغذ بازی بکنیم؟
                              دوستان لطفا در تاپیک خروج از بازار نظرات خود رادر مورد زمان ورود وخروج کلی یا تک سهم از بازار بفرمایند.

نظر

• ALEN
                                عضو فعال
                                • Jun 2013
                                • 746

در اصل توسط ampour پست شده است View Post
                                سلام دوست عزیز - تاریخ پرداخت سود که تغییری نمیکنه - همون اول شهریور -راستی سهم فباهنر ات مبارکه - صف خریدش ترکونده - P/E = 12.88 شناورش هم که 21% - سود مجمع که اعلام شده فقط کمه = 200 ریال - اما از 92/03/01 که روی 160 تومن بود رسیده به 3092 ریال امروز - اما برعکس سهم فایرا که فکر میکنم دیونه ات کرده - حتی برگزاری مجمع اش هم لغو شد - عجب سهم مزخرفیه (بهت برنخوره) پارسال برج 7 = 2500 تومن بود اما رسید به یک پنجم کاهش - روی 5167 بخواب رفت - این دیگه چه سهمیه - باز شد ردش کن بره بابا - فقط از شاه بندر و شتران خیالت راحت باشه
                                مرسی عزیزم از توجه شما
                                در مورد پرداخت سود و زمان آن مجمع میتونه تصمیم بگیره و اونو تغییر بده (جلوتر یا عقب تر بندازه تو قانون فقط گفته تا 8 ماه پس از برگذاری مجمع باید سود رو بدن :))
                                در مورد فایرا هم یه افزایش سرمایه 365 درصدی رایگان داشت که قیمت سهم حدود 1/3 شد بعدش خیلی بازی درآوردن تا اینطوری ما رو اذیت کنه
                                مجمع فایرا دیروز برگذار شد اون مجمع عادی به طور فوق العاده بود عزیزم که منتفی شد (انتخاب اعضا هیئت مدیره)
                                تو سه ماهه معادل حدودا 48%بودجه رو پوشش داده اما همه میدونن خیلی محافظه کاره قیمتش باید حداقل 1500 باشه
                                اما در کل با این حرف شما که شرکت مزخرفیه کاملا موافقم اما دیگه افتادم باهاش رو لج و لج بازی تا سود خوب نگیرم ولش نمیکنم :)
                                >:D

نظر

در حال کار...
                                X