با اجازه اساتید و دوستان عزیز شبندری
امروز داشتم مطالب درون یکی از تالارها ( سایت دیگری غیر از سایت خودمان) را میخواندم - اونجا هم افرادی هستند که اخبار و تحلیل هاشون را اکثراً قبول دارند ( مثل جناب علیزاده خودمون ) - والله قصد مقایسه ندارم ولی اونهایی که ازشون دارم میگم هربار پست میزنند بین 100 تا 130 کاربر از ایشون تشکر میکنند - بیکار بودم نشستم مطالب اساتید این فروم بخصوص آقای علیزاده رو از ابتدای امسال تا حالا مرور کردم - وقتی مقایسه میکنم با مطالب اونهایی که ازشون تعریف کردم خدایی میبایست هر بار مثلاً علیزاده پستی زد حداقل 300 کاربر از ایشون تشکر بکنه - اینها رو گفتم برای آینده که قدر این دوستان رو بدونید . امروز یک مطلبی دیدم از استاد جناب آقای باربد که خوشم اومد وچون میتونه برای سهامدارای جدید سودمند باشه اونه درج میکنم :
اگر سهمی را با بررسی خریده اید که در بازار منفی نباید بهراسید
اگر در بازار منفی از منفی شدنش ترسیدیم دو علت دارد
یا بدون تحلیل خریده ایم و یا به تحلیل خود اعتماد نداریم که هر دو اینها معضل است باید برطرف شود
نکته بعدی زود سود کردن یا خوب سود کردن است
این سوال همیشه است یعنی دوست داریم سهمی را تا میخریم از فردا رشد کند ولی این همیشگی نیست
یعنی گاهی اصلا وقتی استارت میکنه ما دیگر نمی توانیم به راحتی ان را بخریم
پس اگر از این سرعت عمل برخوردار نیستیم
بهتر است سهم خوب را پیدا کنیم و بخریم و سهامداری کنیم
من به جرات میگویم سهامداری در سهمهای خوب خیلی بهتر از
از این شاخه به ان شاخه پریدن است
دوستان عزیزیان
در سهمهای بنیادی خود فقط سهامداری کنید و با معاملات زیادی
کارمزد بیش از حد به کارگزاری های خود ندهید
اگر واقعا احساس میکنید برای بالا رفتن هیجان خود نوسان بگیرید یا کوتاه مدتی هم باشید
تنها با بخشی از سرمایه خود کار کنید تا خدایی نکرده ضرر زیادی نکنید
امروز داشتم مطالب درون یکی از تالارها ( سایت دیگری غیر از سایت خودمان) را میخواندم - اونجا هم افرادی هستند که اخبار و تحلیل هاشون را اکثراً قبول دارند ( مثل جناب علیزاده خودمون ) - والله قصد مقایسه ندارم ولی اونهایی که ازشون دارم میگم هربار پست میزنند بین 100 تا 130 کاربر از ایشون تشکر میکنند - بیکار بودم نشستم مطالب اساتید این فروم بخصوص آقای علیزاده رو از ابتدای امسال تا حالا مرور کردم - وقتی مقایسه میکنم با مطالب اونهایی که ازشون تعریف کردم خدایی میبایست هر بار مثلاً علیزاده پستی زد حداقل 300 کاربر از ایشون تشکر بکنه - اینها رو گفتم برای آینده که قدر این دوستان رو بدونید . امروز یک مطلبی دیدم از استاد جناب آقای باربد که خوشم اومد وچون میتونه برای سهامدارای جدید سودمند باشه اونه درج میکنم :
اگر سهمی را با بررسی خریده اید که در بازار منفی نباید بهراسید
اگر در بازار منفی از منفی شدنش ترسیدیم دو علت دارد
یا بدون تحلیل خریده ایم و یا به تحلیل خود اعتماد نداریم که هر دو اینها معضل است باید برطرف شود
نکته بعدی زود سود کردن یا خوب سود کردن است
این سوال همیشه است یعنی دوست داریم سهمی را تا میخریم از فردا رشد کند ولی این همیشگی نیست
یعنی گاهی اصلا وقتی استارت میکنه ما دیگر نمی توانیم به راحتی ان را بخریم
پس اگر از این سرعت عمل برخوردار نیستیم
بهتر است سهم خوب را پیدا کنیم و بخریم و سهامداری کنیم
من به جرات میگویم سهامداری در سهمهای خوب خیلی بهتر از
از این شاخه به ان شاخه پریدن است
دوستان عزیزیان
در سهمهای بنیادی خود فقط سهامداری کنید و با معاملات زیادی
کارمزد بیش از حد به کارگزاری های خود ندهید
اگر واقعا احساس میکنید برای بالا رفتن هیجان خود نوسان بگیرید یا کوتاه مدتی هم باشید
تنها با بخشی از سرمایه خود کار کنید تا خدایی نکرده ضرر زیادی نکنید
نظر