پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ampour
    عضو فعال
    • May 2013
    • 1306

با اجازه اساتید و دوستان عزیز شبندری
    امروز داشتم مطالب درون یکی از تالارها ( سایت دیگری غیر از سایت خودمان) را میخواندم - اونجا هم افرادی هستند که اخبار و تحلیل هاشون را اکثراً قبول دارند ( مثل جناب علیزاده خودمون ) - والله قصد مقایسه ندارم ولی اونهایی که ازشون دارم میگم هربار پست میزنند بین 100 تا 130 کاربر از ایشون تشکر میکنند - بیکار بودم نشستم مطالب اساتید این فروم بخصوص آقای علیزاده رو از ابتدای امسال تا حالا مرور کردم - وقتی مقایسه میکنم با مطالب اونهایی که ازشون تعریف کردم خدایی میبایست هر بار مثلاً علیزاده پستی زد حداقل 300 کاربر از ایشون تشکر بکنه - اینها رو گفتم برای آینده که قدر این دوستان رو بدونید . امروز یک مطلبی دیدم از استاد جناب آقای باربد که خوشم اومد وچون میتونه برای سهامدارای جدید سودمند باشه اونه درج میکنم :

اگر سهمی را با بررسی خریده اید که در بازار منفی نباید بهراسید
    اگر در بازار منفی از منفی شدنش ترسیدیم دو علت دارد
    یا بدون تحلیل خریده ایم و یا به تحلیل خود اعتماد نداریم که هر دو اینها معضل است باید برطرف شود

نکته بعدی زود سود کردن یا خوب سود کردن است
    این سوال همیشه است یعنی دوست داریم سهمی را تا میخریم از فردا رشد کند ولی این همیشگی نیست
    یعنی گاهی اصلا وقتی استارت میکنه ما دیگر نمی توانیم به راحتی ان را بخریم
    پس اگر از این سرعت عمل برخوردار نیستیم
    بهتر است سهم خوب را پیدا کنیم و بخریم و سهامداری کنیم

من به جرات میگویم سهامداری در سهمهای خوب خیلی بهتر از
    از این شاخه به ان شاخه پریدن است
    دوستان عزیزیان
    در سهمهای بنیادی خود فقط سهامداری کنید و با معاملات زیادی
    کارمزد بیش از حد به کارگزاری های خود ندهید

اگر واقعا احساس میکنید برای بالا رفتن هیجان خود نوسان بگیرید یا کوتاه مدتی هم باشید
    تنها با بخشی از سرمایه خود کار کنید تا خدایی نکرده ضرر زیادی نکنید
    چو عضوی به درد آورد روزگار - L-)دگرعضوهارانماندقرار

نظر

• zereshkkk
      عضو فعال
      • Nov 2011
      • 3474

در اصل توسط ampour پست شده است View Post
      با اجازه اساتید و دوستان عزیز شبندری
      امروز داشتم مطالب درون یکی از تالارها ( سایت دیگری غیر از سایت خودمان) را میخواندم - اونجا هم افرادی هستند که اخبار و تحلیل هاشون را اکثراً قبول دارند ( مثل جناب علیزاده خودمون ) - والله قصد مقایسه ندارم ولی اونهایی که ازشون دارم میگم هربار پست میزنند بین 100 تا 130 کاربر از ایشون تشکر میکنند - بیکار بودم نشستم مطالب اساتید این فروم بخصوص آقای علیزاده رو از ابتدای امسال تا حالا مرور کردم - وقتی مقایسه میکنم با مطالب اونهایی که ازشون تعریف کردم خدایی میبایست هر بار مثلاً علیزاده پستی زد حداقل 300 کاربر از ایشون تشکر بکنه - اینها رو گفتم برای آینده که قدر این دوستان رو بدونید . امروز یک مطلبی دیدم از استاد جناب آقای باربد که خوشم اومد وچون میتونه برای سهامدارای جدید سودمند باشه اونه درج میکنم :

اگر سهمی را با بررسی خریده اید که در بازار منفی نباید بهراسید
      اگر در بازار منفی از منفی شدنش ترسیدیم دو علت دارد
      یا بدون تحلیل خریده ایم و یا به تحلیل خود اعتماد نداریم که هر دو اینها معضل است باید برطرف شود

نکته بعدی زود سود کردن یا خوب سود کردن است
      این سوال همیشه است یعنی دوست داریم سهمی را تا میخریم از فردا رشد کند ولی این همیشگی نیست
      یعنی گاهی اصلا وقتی استارت میکنه ما دیگر نمی توانیم به راحتی ان را بخریم
      پس اگر از این سرعت عمل برخوردار نیستیم
      بهتر است سهم خوب را پیدا کنیم و بخریم و سهامداری کنیم

من به جرات میگویم سهامداری در سهمهای خوب خیلی بهتر از
      از این شاخه به ان شاخه پریدن است
      دوستان عزیزیان
      در سهمهای بنیادی خود فقط سهامداری کنید و با معاملات زیادی
      کارمزد بیش از حد به کارگزاری های خود ندهید

اگر واقعا احساس میکنید برای بالا رفتن هیجان خود نوسان بگیرید یا کوتاه مدتی هم باشید
      تنها با بخشی از سرمایه خود کار کنید تا خدایی نکرده ضرر زیادی نکنید

دقیقا درسته من فولاد صبانور بعد از عرضه اولیه و رو 2000 تا 2100 وارد شدم قبلش صف خرید بود
      بعد از 2000 ریش کرد و 1300 تا 1400 رو هم دید اما چون باتحلیل خودم خریده بودم بهش اعتقاد داشتم و در قیمتهای پایین هم اضافه میکردم

نظر

• zereshkkk
        عضو فعال
        • Nov 2011
        • 3474

دوستان پیامهای خصوصی من نامفهومه چرا
        !!!

نظر

• masoud1343
          عضو عادی
          • May 2013
          • 76

با سلام خدمت دوستان شبندری بخصوص اساتید محترم علیزاده و دیگران
          من یکی از سهامداران شبندرم ولی زیاد این سهم رو ندارم چند تا سئوال داشتم لطفا راهنمایی کنید
          1- اگر بخواهم سهام شبندرم رو اضافه کنم در زمان بازگشایی سهم ، تو چه قیمتهایی خرید مناسب است؟
          2- من سهام پتروشیمی شیراز و کرماشا و تاپیکو را دارم آیا صلاح میدانید آنها را با شبندر عوض کنم ؟
          3- در کل با توجه به وضعیت بازار نگهداری سهام پتروشیمی های بخصوص اوره سازان رو مناسب میدانید ؟
          4- سهام شبندر رو تا چه مبلغی برای نگه داشتن مناسب میدانید ؟

با تشکر

نظر

• zereshkkk
            عضو فعال
            • Nov 2011
            • 3474

در اصل توسط ampour پست شده است View Post
            سلام - چندروزه غیبت خوردی - اگه اناری جون پادرمیونی نمیکرد کسرحقوق میشدی - حالا کسی از مجمع لاوان خبر داره ؟ میخوام بعضی آیتم هاشو با شاه خودمون مقایسه کنم بلاخره همسایه شبندره

راستش اینقد تو این هفته و هفته های قبل سایتارو زیرو رو .کردم خسته شدم تصمیم گرفتم دو روز اخر هفته به کارای دیگه برسم و این دوروز اخرهفته سراغ اینترنت و سایتا نرم یه استراحتی به خودتون بدید فعلا خبری نیست تا شبندر باز شه اون موقع اصل رصد بازاره پس تا اون موقع اسراحت کنید
            ;)

نظر

• darab
              عضو عادی
              • Dec 2012
              • 215

اگر شایعه تحقق سود سه ماهه 100 تومانی صحیح باشه: شبندر از شراز -شبریزو شاوان ارزنده تره بدون شک.
              شاهکار مولانا:[B]چون نباشد عشق را پروای او[/B]........... [B]او چو مرغی ماند بی پر وای او[/B]/:.Heart.:/

نظر

• meysam_sh_2020
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 20673

در اصل توسط darab پست شده است View Post
                اگر شایعه تحقق سود سه ماهه 100 تومانی صحیح باشه: شبندر از شراز -شبریزو شاوان ارزنده تره بدون شک.
                در سه ماه پوشش همچین سودی بعیده برای شبندر .........احتمالا شایعه کردن سه ماهه 100 بسازه که اگه گفت 60 میسازم و این گزارش اومد روی کدال بازار بگه مگه قرار نبود 100 اعلام کنه و 60 اعلام کرد که بتونن پایین تر باز کنن سهمو.......
                ///

نظر

• darab
                  عضو عادی
                  • Dec 2012
                  • 215

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
                  در سه ماه پوشش همچین سودی بعیده برای شبندر .........احتمالا شایعه کردن سه ماهه 100 بسازه که اگه گفت 60 میسازم و این گزارش اومد روی کدال بازار بگه مگه قرار نبود 100 اعلام کنه و 60 اعلام کرد که بتونن پایین تر باز کنن سهمو.......
                  من گفتم اگرشایعه درست باشه. ضمنا هرچی من وشما می گیم فرضیه است وبس . احتمالش هست چنین سودی ساخته باشه ونمی توان ثابت کرد یا نکرد. الله اعلم

پارسال کی فکر می کرد این سهم بتونه 60 تومان تقسیم کنه. هر چقدر هم در بورس کارشناس باشی نمی تونی رفتار این سهم عجیب و غریب رو بشناسی . پس با یقین

نگو بعیده.;;)
                  آخرین ویرایش توسط darab؛ 2013/07/26, 21:40.
                  شاهکار مولانا:[B]چون نباشد عشق را پروای او[/B]........... [B]او چو مرغی ماند بی پر وای او[/B]/:.Heart.:/

نظر

• ampour
                    عضو فعال
                    • May 2013
                    • 1306

در اصل توسط zereshkkk پست شده است View Post
                    دوستان پیامهای خصوصی من نامفهومه چرا
                    !!!
                    به مدیر محترم انجمن اطلاع دادند - پیامهای منم خرچنگ قورباغه ایی

نظر

• meysam_sh_2020
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 20673

من گفتم اگرشایعه درست باشه. ضمنا هرچی من وشما می گیم فرضیه است وبس . احتمالش هست چنین سودی ساخته باشه ونمی توان ثابت کرد یا نکرد. الله اعلم

پارسال کی فکر می کرد این سهم بتونه 60 تومان تقسیم کنه. هر چقدر هم در بورس کارشناس باشی نمی تونی رفتار این سهم عجیب و غریب رو بشناسی . پس با یقین

نگو بعیده.;;)

بحث مالیات بر ارزش افزوده فعلا بعید میدونم عملی بشه و تو گزارش سه ماه حساب بشه و اثرش در گزارش 3 ماهه بیاد .........پس من با یقین میگم عمرا و عمرا 100 تومن ساخته باشه ........:D

ولی پوششی بین 50 تا 70 تومن منطقی تره صبر میکنیم گزارش بیاد .......;)
                      ///

نظر

• darab
                        عضو عادی
                        • Dec 2012
                        • 215

من منتظر سود سه ماهه 100 تومانی نیستم. این سهم رو خریدم و زمانی می فروشم که از کلیه پالایشگاههای فوق الذکر قیمتش بالاتر باشه. :D

نظر

• ampour
                          عضو فعال
                          • May 2013
                          • 1306

من منتظر سود سه ماهه 100 تومانی نیستم. این سهم رو خریدم و زمانی می فروشم که از کلیه پالایشگاههای فوق الذکر قیمتش بالاتر باشه. :D
                          سلام بر همه دوستان - داراب خان شما که زود ناراحت نمی شدی - البته آقا میثم نظر خودشو میگه و نظرش هم محترمه - چهارشنبه تو کارخونه همه از 85 تومن صحبت میکردن اما چون شایعه بود نگفتم - استاد علیزاده و کیانوش خان هم که تا زمان اومدن گزارش روی کدال رفتن لالا و خبری ازشون نیست که حداقل به این شایعات خاتمه بدهند . میگم نکنه خدایی نکرده توی هفته گذشته که هردوتیم تبریزی باختند (اونهم به دو تیم سرخابی) ناراحتی - شوخی کردم - بابا بخند دیگه دارم میبینمت ها

نظر

• ampour
                            عضو فعال
                            • May 2013
                            • 1306

[QUOTE=masoud1343;355960]با سلام خدمت دوستان شبندری بخصوص اساتید محترم علیزاده و دیگران
                            من یکی از سهامداران شبندرم ولی زیاد این سهم رو ندارم چند تا سئوال داشتم لطفا راهنمایی کنید
                            1- اگر بخواهم سهام شبندرم رو اضافه کنم در زمان بازگشایی سهم ، تو چه قیمتهایی خرید مناسب است؟
                            2- من سهام پتروشیمی شیراز و کرماشا و تاپیکو را دارم آیا صلاح میدانید آنها را با شبندر عوض کنم ؟
                            3- در کل با توجه به وضعیت بازار نگهداری سهام پتروشیمی های بخصوص اوره سازان رو مناسب میدانید ؟
                            4- سهام شبندر رو تا چه مبلغی برای نگه داشتن مناسب میدانید ؟

استاد علیزاده که فعلاً رفته گل بچینه - فقط به اناری جون و زرشک خان دسترسی داری - لطفاً جواب این آقا مسعود گل را بدهید دیگه بعد میگن چرا این جنوبی ها زود از کوره درمیرن

نظر

• zereshkkk
                              عضو فعال
                              • Nov 2011
                              • 3474

خب بعضیا شایعه پراکنی میکنن و حرفت از3ماهه 100تمنی میزنن که وقتی 3ماهه مثلا 70 تومن ساخت بزنن تو سر سهم
                              اما این خبرا نیست 100 یا 70 این سهم راهشو میره و راهی جز صعود نداره حتی اگه 50 تومنم ساخته باشه عالیه چون سودهای واقعی تر تو 9ماهه و 12 ماهه بهتر نمود پیدا میکنه مثلا سود 91 تو 92 مشخص شد :D ;) >:D<
                              ایشالا همرو به هدفشون میرسونه

البته روزنامه دنیای اقتصاد هم شایعه 100تومنی رو منعکس کرده بود برا 3 ماهه

نظر

• zereshkkk
                                عضو فعال
                                • Nov 2011
                                • 3474

اون قرارداد روزی 4000000لیتر صاذرات به عراقش چی شد راستی؟!!!!

نظر

در حال کار...
                                X