پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mehrdad89
    عضو عادی
    • Dec 2012
    • 104

دوستان با اينكه پيشبيني سخته ولي به نظرتون فردا با صف فروش آغاز ميشه يا خريدار اجازه نميده ؟

تشكر

نظر

• zereshkkk
      عضو فعال
      • Nov 2011
      • 3474

دوستان جواب ابلهان خاموشیست خودتونو ناراحت نکنید

نظر

• Arash007
        عضو فعال
        • Jul 2013
        • 541

من فکر میکنم فردا و پس فردا منفی باشه و سپس حرکتشو آغاز کنه

نظر

• yosef
          عضو فعال
          • Dec 2012
          • 440

شبندر در قیمت خوبی باز شد که نوید روزهای صعودی را میدهد . همچنان با شبندر هستم تا به ارزش واقعیش برسد .
          به شبندریای عزیزی که ارزش سهامشان را میدانند و همچنان با آن هستند تبریک میگم , شبندر بازگشایی باشکوهی داشت .
          آنچه هستیم، نتیجه چیزی است که بدان اندیشیده ایم.

نظر

• Captain Nemo
            مدیر
            • Dec 2010
            • 2934

در اصل توسط yosef پست شده است View Post
            شبندر در قیمت خوبی باز شد که نوید روزهای صعودی را میدهد . همچنان با شبندر هستم تا به ارزش واقعیش برسد .
            به شبندریای عزیزی که ارزش سهامشان را میدانند و همچنان با آن هستند تبریک میگم , شبندر بازگشایی باشکوهی داشت .
            ممکنه تا 1100 بیاد ... گفتم ممکنه ... فحشمون ندید ...
            ولی برنده کسانی هستند که با این سهم تا مجمع 93 سهامداری کنند ...
            همانطور که کسی فکر نمیکرد شبندر 114 تومنی به اینجا برسه الانم کسی نمیدونه شب مجمع سال دیگه چه قیمتی باشه ...
            الانم ممکنه چند روزی نوسانی باشه ... یک نکته را هم بگم ... دوستان فعلا جو بورس روی پالایشی ها نیست ...

کوتاه مدتی ها بهتره امروز و فردا خارج بشوند و جایشان را به بلند مدتی ها بدهند ...
            باید سهامداری کرد ... همین و بس
            یاری اندر کس نمی​بینیم یاران را چه شد
            دوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد

شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیار
            مهربانی کی سر آمد شهریاران را چه شد

نظر

• DJANGO
              عضو فعال
              • May 2013
              • 1701

واسه کسانی که میانگین خریدشون پایین هست اصلا مهم نیست که سهم فردا برمیگرده یا 10 روز دیگه مهم اینه که حتما برمیگرده وخوبم برمیگرده.
              میدونید من نگران چی هستم نگران این هستم که دوباره شبندر رو به خاطر به دست گرفتن کل بازار ببندن.به چی فکر میکنید؟
              یعنی سوددهی شبندر از سایپا و ایرانخودروی درپیتی کمتر میشه که نباید پی بر ای بیشتری بهش داد؟
              اون اقایی هم که میگن بازیگردانان اومدن روی خودرو و سایپا خدمتشون عرض کنم همون بازیگردانان هم نتونستن جلوی تاثیر شبندر به سهامشون رو بگیرن.پس بهتره دعا کنید شبندر منفی نخوره چون اگه منفی باشه کل بازارو با خودش میکشه پایین اونوقته که چشم باز میکنی میبینی همون ایرانخودرو و سایپات با پی بر ای صدوهورده ای رو دستت باد کرده و شبندر با پی بر ای 4 معامله میشه.به نظرت چه اتفاقی میوفته؟
              بی خیال شبندر از این بازیها خیلی دیده.صبر
              عشقی که زندگی میبخشد../www.mahak-charity.org/main//:.Heart.:/

نظر

• امیر بهرامی
                Banned
                • Jul 2013
                • 2201

ما در شرایطی نیستیم که بتوانیم برای سهام های دلاری یا در ارتباط و

نیازمند به دلار تصمیمی نهایی بگیریم به همین علت نمی توانیم به آنها

اعتبار(p/e) بدهیم

و متاسفانه بازار گیج است و منگ...

نظر

• ampour
                  عضو فعال
                  • May 2013
                  • 1306

در اصل توسط CAPTAIN NEMO پست شده است View Post
                  سلام
                  از منم منم کردن و پست بالا آوردن خیلی بدم میاد ...
                  الانم این پست را بالا آوردم تا اون کاربری که بهم پیام داد که خیلی سطحی نگری و توهین کرد بفهمه که از روی تجربه
                  حرف میزنم ... اگر 1800 باز میشد امثال شما خالی میکردند و بعدا به ریش ما میخندیدند ...
                  ادعایی ندارم ولی از سال 83 تو این بازار مکاره دارم کار میکنم ... اگر حرفی میزنم رو هوا و الکی نیست ...

تک سهم شبندر هستم و قیمت تمام شده ام را فقط کارگزارم میداند ...
                  به قول جناب علیزاده یکسری ها باید پیاده بشن از سهم .
                  صف فروش را هم سنوین درست کرده بود ...

ممنون و خسته نباشی کاپیتان - هستیم با سهم انشاءالله
                  راستی دیدی امروز آقا فنسر - فکر کنم سنگین خرید
                  چو عضوی به درد آورد روزگار - L-)دگرعضوهارانماندقرار

نظر

• m_r_anari
                    عضو فعال
                    • Aug 2012
                    • 881

در اصل توسط CAPTAIN NEMO پست شده است View Post
                    سلام
                    از منم منم کردن و پست بالا آوردن خیلی بدم میاد ...
                    الانم این پست را بالا آوردم تا اون کاربری که بهم پیام داد که خیلی سطحی نگری و توهین کرد بفهمه که از روی تجربه
                    حرف میزنم ... اگر 1800 باز میشد امثال شما خالی میکردند و بعدا به ریش ما میخندیدند ...
                    ادعایی ندارم ولی از سال 83 تو این بازار مکاره دارم کار میکنم ... اگر حرفی میزنم رو هوا و الکی نیست ...

تک سهم شبندر هستم و قیمت تمام شده ام را فقط کارگزارم میداند ...
                    به قول جناب علیزاده یکسری ها باید پیاده بشن از سهم .
                    صف فروش را هم سنوین درست کرده بود ...

جناب کاپیتان، عزیز مائی
                    عشق از تک سهم. فقط با شبندر باید تک سهم شد. همین.

افرادی که به دیگران توهین میکنند بدلیل عدم توانائی قانع کردن طرف مقابلشون هستند. در واقع وقتی کم میارن رو به توهین و.. میارند تا خوشون رو تخلیه کنند تابه حالت عادی برسند.
                    اگر فقیر به دنیا آمدی تقصیر خودت نیست ولی اگر فقیر از دنیا رفتی خودت مقصر هستی

نظر

• mohsen ho
                      ستاره دار(1)
                      • Feb 2013
                      • 11257

در اصل توسط mehrdad89 پست شده است View Post
                      دوستان با اينكه پيشبيني سخته ولي به نظرتون فردا با صف فروش آغاز ميشه يا خريدار اجازه نميده ؟

تشكر
                      دوست عزیز فردا حجم معاملات بالای 50 میلیون سهم خواهد بود
                      صف فردا اول صبح اجرا نخواهد شد
                      باید این فروشنده از سهم خارج شوند تا رالی جدید اغاز شود !!!!
                      این سهم با دید بلند مدت بهترین سهم کنونی بازار است

نظر

• m_r_anari
                        عضو فعال
                        • Aug 2012
                        • 881

در اصل توسط metitondar پست شده است View Post
                        کسی میتونه جوابشو بده؟
                        سلام دوست عزیز

اینم پاسخ آقای HSC

چقدر با احساس و لطیف.احسنت ولی گزارش شما چند تا نکته ریز ولی بسیار مهم داره که کل گزارشتون رو برعکس میکنه و عقلانیت رو برای حفظ این سهم و حتی خرید در این قیمت ها توجیه میکنه : اتفاقا من خودم کسی بودم که امروز هم اضافه کردم.

1- شما نمیدانمید ولی دیگران میدانند که هنوز مالیات ارزش افزوده برنگشته و انقریب هست که برگرده و حدود 90 تومان به سود شبندر اضافه کنه. این اولین تعدیل
                        2- شما نمیدانید ولی ما میدانیم که شبندر طرح افزایش تولید داشته و از این محل هم سود سازی خواهد کرد.
                        3- باز هم شما نمیدانید ولی خیلی ها میدانند که شبندر مبلغ صادراتش رو خیلی پائین دیده. اگر یه نگاه به صورت های مالی سال های قبل و امسال بندازی همه چیز دستگیرت میشه. اتفاقا از این محل یه سود توپول دیگه داره.
                        4- باز هم شما نمیدانید که متوسط پی به ای بازار بالاتر از 8 رفته ولی شبندر هنوز 5.5 هست.
                        5- شما نمیدانید اکثر سهامها بدون هیچ اتفاق خاصی تو این مدت 3 تا 4 برابر شدند و پی به ای بالای10 گرفتند در صورتکیه نه تعدیل سودی داشتند و نخواهند داشت (بغیر از تعدادیشون).
                        6- شما میدانید ولی ما نمیدانیم شبندررو بفروشیم بریم تو این بازار چی بخریم با توجه به اینکه همه سهام ها رشدشون رو کردند.
                        7- شما نمیدانید شبندر در آینده عرضه بلوکی خواهد داشت.

موفق و موید باشید

نظر

• Captain Nemo
                          مدیر
                          • Dec 2010
                          • 2934

در اصل توسط ampour پست شده است View Post
                          ممنون و خسته نباشی کاپیتان - هستیم با سهم انشاءالله
                          راستی دیدی امروز آقا فنسر - فکر کنم سنگین خرید
                          خواهش میکنم خانم علیپور
                          بله فقط سهامداری ...
                          فنسر خان احتمالا صبح صف فروش را جمع کنند ... :O

در اصل توسط m_r_anari پست شده است View Post
                          جناب کاپیتان، عزیز مائی
                          عشق از تک سهم. فقط با شبندر باید تک سهم شد. همین.

افرادی که به دیگران توهین میکنند بدلیل عدم توانائی قانع کردن طرف مقابلشون هستند. در واقع وقتی کم میارن رو به توهین و.. میارند تا خوشون رو تخلیه کنند تابه حالت عادی برسند.
                          درود بر جناب اناری عزیز
                          شرمنده نکنید قربان کوچیک شما هستیم ...
                          سعی میکنم زیاد در مورد سهم ننویسم چند ماهی هیچ پستی نزدم ...
                          بعدا متهم به تبلیغات میشویم ...

مهم نیست بزارید عقده هاشون را سر ما خالی کنند ... قیمت امروز جواب خوبی بود .
                          من از خدام بود سهم 2 تومن باز بشه ... ولی گفتم قبلا توافق مدیر عامل و بورس تعیین کننده قیمت و بازگشایی است .
                          این یک قانون نانوشته است ... میگن بازار و عرضه و تقاضا ... ولی در مورد سهم های بزرگ و شاخص ساز به شدت سهم زیر نظر و هماهنگ شده باز میشود .
                          یاری اندر کس نمی​بینیم یاران را چه شد
                          دوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد

شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیار
                          مهربانی کی سر آمد شهریاران را چه شد

نظر

• mohsen ho
                            ستاره دار(1)
                            • Feb 2013
                            • 11257

در اصل توسط m_r_anari پست شده است View Post
                            سلام دوست عزیز

اینم پاسخ آقای HSC

چقدر با احساس و لطیف.احسنت ولی گزارش شما چند تا نکته ریز ولی بسیار مهم داره که کل گزارشتون رو برعکس میکنه و عقلانیت رو برای حفظ این سهم و حتی خرید در این قیمت ها توجیه میکنه : اتفاقا من خودم کسی بودم که امروز هم اضافه کردم.

1- شما نمیدانمید ولی دیگران میدانند که هنوز مالیات ارزش افزوده برنگشته و انقریب هست که برگرده و حدود 90 تومان به سود شبندر اضافه کنه. این اولین تعدیل
                            2- شما نمیدانید ولی ما میدانیم که شبندر طرح افزایش تولید داشته و از این محل هم سود سازی خواهد کرد.
                            3- باز هم شما نمیدانید ولی خیلی ها میدانند که شبندر مبلغ صادراتش رو خیلی پائین دیده. اگر یه نگاه به صورت های مالی سال های قبل و امسال بندازی همه چیز دستگیرت میشه. اتفاقا از این محل یه سود توپول دیگه داره.
                            4- باز هم شما نمیدانید که متوسط پی به ای بازار بالاتر از 8 رفته ولی شبندر هنوز 5.5 هست.
                            5- شما نمیدانید اکثر سهامها بدون هیچ اتفاق خاصی تو این مدت 3 تا 4 برابر شدند و پی به ای بالای10 گرفتند در صورتکیه نه تعدیل سودی داشتند و نخواهند داشت (بغیر از تعدادیشون).
                            6- شما میدانید ولی ما نمیدانیم شبندررو بفروشیم بریم تو این بازار چی بخریم با توجه به اینکه همه سهام ها رشدشون رو کردند.
                            7- شما نمیدانید شبندر در آینده عرضه بلوکی خواهد داشت.

موفق و موید باشید
                            برگشت مالیات ارزش افزوده به حساب شرکت 150 تومان بر سود شبندر می افزاید

نظر

• m_r_anari
                              عضو فعال
                              • Aug 2012
                              • 881

در اصل توسط metitondar پست شده است View Post
                              کسی میتونه جوابشو بده؟
                              در اصل توسط hossenemohsen پست شده است View Post
                              برگشت مالیات ارزش افزوده به حساب شرکت 150 تومان بر سود شبندر می افزاید
                              نه دوست عزیز
                              90 تومان هست. ضمنا رایزنی هایی هم برای برگشت 26% سال های قبل هم در حال انجام هست که اگر بشود دیگه هیچی.

نظر

• ahmad
                                عضو عادی
                                • Aug 2013
                                • 216

سلام .بنده تازه عضو شدم امیدوارم از وجود شما عزیزان بتونم استفاده کنم

نظر

در حال کار...
                                X