کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
صرفه جویی های میلیاردی اما در مقابل عظمت کارخونه شبندر خیلی کوچیک و به چشم نمیآد ولی میشه به اونها هم اشاره کرد:
اساتید محترم همانطور که استحضار دارند برخی از قطعات یدکی / مواد شیمیایی / جاذب ها / کاتالیستها /.................................................. ...مورد نیاز شبندر نه تنها 100% وارداتی بلکه 100% تحریمی و شرکت از این بابت تاکنون هزینه هنگفتی متحمل میشده (البته هنوز در برخی موارد هزینه میشه ولی کمتر)
امسال بیش از 1200 قلم از این قطعات یدکی (جالب است بدانید که اورجینال آنها امریکایی) مربوط به توربین ها مثلاً (steam turbine * gas turbine ) یا پمپ ها مثلاً(centrifugal pump............) توسط بازار داخلی طراحی و ساخت شده و هم اکنون نصب و بکارگیری شده که نتیجه آنها(جلوگیری از خروج ارز از مملکت . کاهش هزینه و خودکفایی شبندر ........................... در آینده نه چندان دور شاهد رقص شبندر خواهیم بود با تولید ملی - عزم و اراده ایرانی - کار بیشتر - سود بیشتر
داشت یادم میرفت : یکی از اقلامیکه با فلاکت و بدبختی و با 40 پنجاه برابر هزینه واقعی اون تاکنون شبندر تهیه میکرده (انحصاری) انواع کاتالیست ها ست که که بنابه مسائل ح.ا.ط فقط به یک مورد اشاره میکنم امسال دو نمونه پر مصرف و گرانقیمت از آنها توسط مهندسین و مبتکرین ایرانی (عزیزان زحمت کش در اداره تحقیقات ساخت و پشتیبانی وزارت نفت ) تهیه و تولید و تحویل گردیده که این موضوع گام بلندی است جهت صرفه جویی و سودآوری بیشتر که بقیه رو خودتون میدونید .
عزیزان شرکتی میدانند ارزش حیاتی و ریالی بعضی از کاتالیست های حاوی فلزات گرانبها مثل CATALYST .R134 یا CZ100 و قیمت های میلیاردی آنها - شبندر احتیاج به تبلیغ نداره - کارگران رده پائین کارخونه (محترم و زحمت کش و بی ادعا) هم این اطلاعات بالا را دارند خیلی بیشتر از من - الماس است این شبندر
ماشاا... شمام با اینکه خانومی فنی ت خوبه هاااااااااا!!!;)
الحمدلله این تاپیک از متخصص هیچی کم نداره !!!!!
من پیشنهاد میدم اگه پالایشگاه کمک خواست از بر و بچز این فروم جذب نیرو کنه خالی از لطف نیست !!!!
به قول امضائی که زدی : هر چیز که در جستن آنی، آنی
ایشالا که خیره
چش مایی!!!!
حالا اون که محض مزاح بود.
ولی از وقتی که به این جمله مولانا اعتقاد پیدا کردم شاید باورت نشه چیزی برام غیر قابل دستیابی نبوده . اصن یه انرژی داره این جمله که من هر وقت تو ذهنم تکرارش میکنم انگار خروجی یه ترانس 400 kva رو بهم وصل کردن البته بدون اتصال به زمین !!!/.:biggrinsmiley.:/
حدود 43 میل معامله شده . که فروشنده حقیقی میباشد و خریدازر گروهی . از فروشنده خالی شده و قیمت سهم در معاملات امروز از پایین به باا امده است که میتواند حرکت مثبتی برای سهم باشد.
نظر