پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • محمد یزدی
    عضو فعال
    • May 2011
    • 948

با سلام خدمت دوستان و سهامداران شبندر

نکاتی از گزارش پیش بینی 92 که دوستان بهتره بررسی کنند تا بتونیم به نتیجه برسیم که سود شبندر چقدر میتونه افزایش داشته باشه

1- میزان تولید نفت سفید سال 92 نسبت به سال 91 کمترلحاظ شده در حالی که سه ماهه تولید این محصول افزایش داشته و در قسمت فروش این محصول هم با کاهش نسبت به 91 پیش بینی شده که با لحاظ کردن قیمت فروشی برابر سال 91 حدود 81 ریال به سود در امد شبندر اضافه میشه

2- قیمت نفت سفید رو هم یه نگاه بندازیم اگه اشتاه نکنم با لحاظ کردن نرخ 3 ماهه 92 از این محل حدود 429 ریال به درامد شبندراضافه میشه

3-وکیوم باتوم هم میتونه حدود100 ریال به درامد شبندر اضافه کنه

4- تولید بنزین نسبت به سال 91 افزایش پیش بینی شده در حالی که در قسمت فروش کمتر لحاظ شده(مترمکعب)اگه همون میزان فروش سال 91 رو لحاظ کنیم با قیمت سال 92 ،از این محل 388 ریال به درامد شبند اضافه میشه

5- مصرف نفت خام دوره رو که یه نگاه بندازیم و به نسبت با سال 91 بزنیم با این تعداد بشکه نفت خام مصرفی چیزی حدود 70 ریال به درامد شبندر اضافه خواهد شد

سر جمع حدود 106 تومان که باید مالیات رو ازش کسر کرد

طرح افزایش طرفیت و افزایش بنزین هم بین 30 تا 50 تومان به درامد شرکت اضافه خواهد کرد

موضوع دیگه هزینه ای هست که در حال حاضر برای افزایش ظرفیت باید انجام بشه و در سالها بعد این هزینه دیگه وجود نخواهد داشت و از این محل هم به درامد شبندر اضافه خواهد شد

هزینه انجام شده پروژه تکمیل ظرفیت طبق گزارش حدود 48 تومان و برا تکمیل پروژه حدود 37 تومان هست البته اینکه این هزینه ها رو درپیش بینی سود لحاظ کرده یا نه رو دقت نکردم بررسی باشما

یعنی بین 221 الی 250 تومان از این محلها به درامد شبندر اضافه خواهد شد (سود حدودا 200 اضافه خواهد شد )

سود شبندر رو ما اگه بازه 426 تا 446 دراینده فرض کنیم با یک پی بر ای 4 و 5 کف بنیادی سهم رو 1600 تا 2000 میشه در نظر گرفت

نظرات شخصیه برا رفع اشکال و بررسی توسط دوستان قرار داده شده ملاک خرید یا فروش قرار ندید

برا بیراهه نرفتن و قدم در راه مستقیم

توکل بر خدا

یا علی
    بسم الله الرحمن الرحیم خدایا به امید تو

نظر

• کامل
      عضو فعال
      • Apr 2013
      • 558

حقوقی مهم عرضه کننده شبندر زیر مجموعه اقتصاد نوین بوده .

نظر

• جعفرزاده
        عضو فعال
        • Dec 2010
        • 5833

شبندر باید p/e بالای 10 برود . والا بازار را قرمز رنگ میکند.

نظر

• alireza51
          عضو فعال
          • Feb 2013
          • 1205

کلی امید داشتیم به بازگشایی، که نشد.
          آیا تا آخر شهریور فرجی می شود؟
          خدا کند مثبت شود.
          آخرین ویرایش توسط alireza51؛ 2013/08/25, 23:32.
          عمر خیلی کوتاه است.

نظر

• جعفرزاده
            عضو فعال
            • Dec 2010
            • 5833

در اصل توسط alireza51 پست شده است View Post
            کلی امید داشتیم به بازگشایی، که نشد.
            آیا تا آخر شهریور فرجی می شود؟

-------- تاثیر مثبت شاخص 92/06/03 از شبندر 1612 واحد (مثبت)
            احتمالا تاثیر منفی شاخص 92/06/04 از شبندر 1612 واحد (منفی)
            خدا کند مثبت شود.
            دوست عزیز محاله شاخص منفی 1625 بشه اونهم از ناحیه شاهبندر

نظر

• FENCER
              عضو فعال
              • Aug 2025
              • 601

در اصل توسط ampour پست شده است View Post
              راستی دیدی امروز آقا فنسر - فکر کنم سنگین خرید

نه من منتظر 1100 بودم ؛ حالا شاید فردا
              شخصیت مرد سرنوشت اوست

نظر

• ampour
                عضو فعال
                • May 2013
                • 1306

در اصل توسط FENCER پست شده است View Post

نه من منتظر 1100 بودم ؛ حالا شاید فردا
                سلام - انشاءالله
                فنسر جون - ستاره سهیل - بقول کاپیتان عزیز خودمون ...................................... یه راهنمایی بکن برای فردای من - شبندر به اندازه کافی دارم - یه سهم دیگه میخوام اضافه کنم - تازه اگه بخوام از شاه ماهی خودمون بریزم توی آکواریوم الان مناسب نمی بینم . بلاخره شما قدیمی و کهنه کار بورس هستید . ممنون - موفق و پرسودباشی
                چو عضوی به درد آورد روزگار - L-)دگرعضوهارانماندقرار

نظر

• ampour
                  عضو فعال
                  • May 2013
                  • 1306

[QUOTE=محمد یزدی;369036]با سلام خدمت دوستان و سهامداران شبندر

نکاتی از گزارش پیش بینی 92 که دوستان بهتره بررسی کنند تا بتونیم به نتیجه برسیم که سود شبندر چقدر میتونه افزایش داشته باشه

1- میزان تولید نفت سفید سال 92 نسبت به سال 91 کمترلحاظ شده در حالی که سه ماهه تولید این محصول افزایش داشته و در قسمت فروش این محصول هم با کاهش نسبت به 91 پیش بینی شده که با لحاظ کردن قیمت فروشی برابر سال 91 حدود 81 ریال به سود در امد شبندر اضافه میشه

2- قیمت نفت سفید رو هم یه نگاه بندازیم اگه اشتاه نکنم با لحاظ کردن نرخ 3 ماهه 92 از این محل حدود 429 ریال به درامد شبندراضافه میشه

3-وکیوم باتوم هم میتونه حدود100 ریال به درامد شبندر اضافه کنه

4- تولید بنزین نسبت به سال 91 افزایش پیش بینی شده در حالی که در قسمت فروش کمتر لحاظ شده(مترمکعب)اگه همون میزان فروش سال 91 رو لحاظ کنیم با قیمت سال 92 ،از این محل 388 ریال به درامد شبند اضافه میشه

5- مصرف نفت خام دوره رو که یه نگاه بندازیم و به نسبت با سال 91 بزنیم با این تعداد بشکه نفت خام مصرفی چیزی حدود 70 ریال به درامد شبندر اضافه خواهد شد

سر جمع حدود 106 تومان که باید مالیات رو ازش کسر کرد

طرح افزایش طرفیت و افزایش بنزین هم بین 30 تا 50 تومان به درامد شرکت اضافه خواهد کرد

موضوع دیگه هزینه ای هست که در حال حاضر برای افزایش ظرفیت باید انجام بشه و در سالها بعد این هزینه دیگه وجود نخواهد داشت و از این محل هم به درامد شبندر اضافه خواهد شد

هزینه انجام شده پروژه تکمیل ظرفیت طبق گزارش حدود 48 تومان و برا تکمیل پروژه حدود 37 تومان هست البته اینکه این هزینه ها رو درپیش بینی سود لحاظ کرده یا نه رو دقت نکردم بررسی باشما

یعنی بین 221 الی 250 تومان از این محلها به درامد شبندر اضافه خواهد شد (سود حدودا 200 اضافه خواهد شد )

سود شبندر رو ما اگه بازه 426 تا 446 دراینده فرض کنیم با یک پی بر ای 4 و 5 کف بنیادی سهم رو 1600 تا 2000 میشه در نظر گرفت

نظرات شخصیه برا رفع اشکال و بررسی توسط دوستان قرار داده شده ملاک خرید یا فروش قرار ندید

برا بیراهه نرفتن و قدم در راه مستقیم

سلام و خسته نباشید استاد محترم و ممنون
                  در مورد هزینه ای که فرمودید مربوط به پروژه افزایش ظرفیت = درسته که این هزینه مربوط به امساله و سال بعد حذف میشه اما اطلاعی که دارم برای سال آتی پروژه مشابه ای در دست طراحی جهت عملیاتی ساختن اونه (مشابه از نظر هزینه ) که اطلاعات دقیق تر از اون نزدیک به پایان سال جاری توسط شبندر اعلام و...................................
                  همه پروژه ها سودآوری قابل توجه ای دارند و فقط منظورم جایگزینی هزینه است . میبخشید جسارت کردم
                  یکی از این پروژه ها میتونه در خصوص تولید محصولات با کیفیت برتر (مثلاً بنزین یورو.............................................. ) یا لوله گذاری جهت انتقال خوراک توسط خط لوله که در مجمع به اون اشاره شده .............................. (کاهش هزینه 3 دلاری در هر بشکه ) که اساتید محترم بدان واقف هستند . موضوع ساخت مخازن بیشتر جهت افزایش ذخیره سازی (غیر از سه مخزن جدید که همه دوستان ازپروژه اون اطلاع کافی دارند) در دست مطالعه توسط شرکت ملی مهندسی و ساختمان بوده .................................................. ....

نظر

• ampour
                    عضو فعال
                    • May 2013
                    • 1306

ضمناً قبلاً نیز به آن اشاره شده که چون دولت اجازه افزایش نرخ محصولات جدید مثل بنزین یورو4 را تا این لحظه نداده پالایشگاهها هم رغبتی به مانور روی این محصولات ندارند ولی در صورت تصویب افزایش نرخ میتونیم شاهد رقابت در این عرصه و سودآوری قابل ملاحظه از این بابت هم باشیم که بقول استاد علیزاده آسیاب به نوبت

نظر

• ampour
                      عضو فعال
                      • May 2013
                      • 1306

دوستان اشتباه نوشتم؟ آخه استاد بیداره دستم موقع تایپ کردن میلرزه (مثل امتحان نهایی میمونه)

نظر

• ampour
                        عضو فعال
                        • May 2013
                        • 1306

صرفه جویی های میلیاردی اما در مقابل عظمت کارخونه شبندر خیلی کوچیک و به چشم نمیآد ولی میشه به اونها هم اشاره کرد:
                        اساتید محترم همانطور که استحضار دارند برخی از قطعات یدکی / مواد شیمیایی / جاذب ها / کاتالیستها /.................................................. ...مورد نیاز شبندر نه تنها 100% وارداتی بلکه 100% تحریمی و شرکت از این بابت تاکنون هزینه هنگفتی متحمل میشده (البته هنوز در برخی موارد هزینه میشه ولی کمتر)
                        امسال بیش از 1200 قلم از این قطعات یدکی (جالب است بدانید که اورجینال آنها امریکایی) مربوط به توربین ها مثلاً (steam turbine * gas turbine ) یا پمپ ها مثلاً(centrifugal pump............) توسط بازار داخلی طراحی و ساخت شده و هم اکنون نصب و بکارگیری شده که نتیجه آنها(جلوگیری از خروج ارز از مملکت . کاهش هزینه و خودکفایی شبندر ........................... در آینده نه چندان دور شاهد رقص شبندر خواهیم بود با تولید ملی - عزم و اراده ایرانی - کار بیشتر - سود بیشتر
                        داشت یادم میرفت : یکی از اقلامیکه با فلاکت و بدبختی و با 40 پنجاه برابر هزینه واقعی اون تاکنون شبندر تهیه میکرده (انحصاری) انواع کاتالیست ها ست که که بنابه مسائل ح.ا.ط فقط به یک مورد اشاره میکنم امسال دو نمونه پر مصرف و گرانقیمت از آنها توسط مهندسین و مبتکرین ایرانی (عزیزان زحمت کش در اداره تحقیقات ساخت و پشتیبانی وزارت نفت ) تهیه و تولید و تحویل گردیده که این موضوع گام بلندی است جهت صرفه جویی و سودآوری بیشتر که بقیه رو خودتون میدونید .
                        عزیزان شرکتی میدانند ارزش حیاتی و ریالی بعضی از کاتالیست های حاوی فلزات گرانبها مثل CATALYST .R134 یا CZ100 و قیمت های میلیاردی آنها - شبندر احتیاج به تبلیغ نداره - کارگران رده پائین کارخونه (محترم و زحمت کش و بی ادعا) هم این اطلاعات بالا را دارند خیلی بیشتر از من - الماس است این شبندر
                        آخرین ویرایش توسط ampour؛ 2013/08/26, 02:52.

نظر

• hamedsh
                          عضو عادی
                          • May 2013
                          • 160

دوستان حواسشون باشه یه عده دزد اول وقت صف الکی خرید یا فروش ایجاد میکنن وبقیه هم وای می ایستن تو اون صف و نزدیکای ساعت 9 سفارشو بر می دارن تا کلاه سرشون نرده من یادمه موقعی که 760 تومان بود بارها صف خرید بیشتر از فروش شد ولی انگار فروشنده اصرار داشت تو کف بفروشه
                          راه حلش اینه که از 8:30 تا 9 هرکی سفارش گذاشت نتونه برداره زنگ بزنیم از مالمیر بخواید

نظر

• hamedsh
                            عضو عادی
                            • May 2013
                            • 160

در اصل توسط hamedsh پست شده است View Post
                            دوستان حواسشون باشه یه عده دزد اول وقت صف الکی خرید یا فروش ایجاد میکنن وبقیه هم وای می ایستن تو اون صف و نزدیکای ساعت 9 سفارشو بر می دارن تا کلاه سرشون نرده من یادمه موقعی که 760 تومان بود بارها صف خرید بیشتر از فروش شد ولی انگار فروشنده اصرار داشت تو کف بفروشه
                            راه حلش اینه که از 8:30 تا 9 هرکی سفارش گذاشت نتونه برداره زنگ بزنیم از مالمیر بخواید
                            دوستان دارن می بینن حرف منو؟
                            اگه یه روز من کاره ای بشم دزد رو با نسلش بر میدارم

نظر

• FENCER
                              عضو فعال
                              • Aug 2025
                              • 601

در اصل توسط ampour پست شده است View Post
                              سلام - انشاءالله
                              فنسر جون - ستاره سهیل - بقول کاپیتان عزیز خودمون ...................................... یه راهنمایی بکن برای فردای من - شبندر به اندازه کافی دارم - یه سهم دیگه میخوام اضافه کنم - تازه اگه بخوام از شاه ماهی خودمون بریزم توی آکواریوم الان مناسب نمی بینم . بلاخره شما قدیمی و کهنه کار بورس هستید . ممنون - موفق و پرسودباشی
                              سلام صبح بخیر
                              والا کار سختیه ، من احساس میکنم بازار از خرید کمی اشباء شده .
                              خرید مجدد شبندر وقتی که اونو از قیمتهای پائین دارین جز بالا بردن میانگینتون کار دیگه ای نمیکنه
                              سهمائی مثل بترانس ، ذوب و واتی در برگشت می تونن مناسب باشند
                              شخصیت مرد سرنوشت اوست

نظر

• وحید 20
                                ستاره‌دار(98)
                                • Mar 2011
                                • 29911

تقریبا در منفی کامل اضافه کردم....
                                درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

در حال کار...
                                X