کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
فکر کنم تو هم مثل امروز من حتی یک دونه هم معامله نکردی درسته ؟
حواسم فقط به شنفت مادر مرده بود
10دقیقه پایانی
من اگه معامله نکنم یه چیزیم میشه امروز اتفاقا ثفارس فروختم خداروشکر توپمون رو پر پر کرد دوستان همراه شبندر یه نیم نگاه به اینم داشته باشید توی اوج خرابی بازار این صف خرید داشت !!!!!
خیالتونم از خقوقی راحت باشه خانوادگی اینقدر قدرتش را داریم که جمعش کنیم البته چند درصد سهامش مال من وخانواده هست /:.winksmiley02.:/
کسی خواست ثفارس رو بالا پایین کنه حاشو میگیرم
واقعا در تعجبم اين شبندر مانند فيس بوك داره عضو ميگيره ميترسم روزي برسه يك ميليارد سهامدار داشته باشه،اونم با اين قيمت بالا روزانه بالاي 30 ميليون خريد وفروش ميشه واقعا لقب سلطان بورس هاي جهان برازنده اين سهمه،از وقتي كه شبندر عرضه شد بورس ايران رشد كرده از 24000تا 61000 واحد
دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند
واقعا در تعجبم اين شبندر مانند فيس بوك داره عضو ميگيره ميترسم روزي برسه يك ميليارد سهامدار داشته باشه،اونم با اين قيمت بالا روزانه بالاي 30 ميليون خريد وفروش ميشه واقعا لقب سلطان بورس هاي جهان برازنده اين سهمه،از وقتي كه شبندر عرضه شد بورس ايران رشد كرده از 24000تا 61000 واحد
اینو باید به اون بیشعورهایی بگی که 3ماه سهمو الکی بسته نگه داشتن
اگه باز بود هر روز شاخص مثبت خوووب بود
نظر