پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • meysam4950
    عضو عادی
    • Jul 2013
    • 117

در اصل توسط edi906 پست شده است View Post
    دوست عزيز من نميدونم شما چرا ناراحت ميشيد و البته دوستمون Sushiant و استاد عليزاده
    مگر نوسان گيري كار بدي يا گناه كبيره هست
    من ميخوام جهت ياد گيري خودم بدونم شخص شما كه ميدونستي مقاومت روي 1790 داره و يا استاد كه احتمالا خبر از گزارش 6 ماهه كه بازار را نا اميد ميكنه داشته ( البته اين برداشت من هستش لطف كنيد در پاسخ روي اين هي مانور ندهيد ) آيا خارج شدي و منتظر فرصت ورود در قيمت پايين تر مثلا 1500 هستي
    يك تاپيك خوب بورسي به همين مطالب هستش كه كي فرصت خريد هست كي فروش ( البته خيلي از سايتها بابت اين موضوع پول ميگيرند و من ممنونم كه عزيزان بدون منت بيشتر اين مطالب را در اختيار ميگذارند )و گرنه اكثرا ميدانند اين سهم ها خوب هستن
    روی 1420 و 1640 هم مقامت داشت اما ردش کرد از کجا معلوم که اینم رد نمیکرد
    اکثر سهامدارای تو این تاپیک هدفشون میان مدت یا بلند مدته و نوسانگیر نیستن
    بعدش به قول دوستمون نوسانگیری شخصیه و غیر قابل پیشبینی
    مثلا با توجه به معاملات دیروز شما چه جور پیش بینی میکردین امروز چی میشه و اگه این گزارش 6 ماهه چیزی غیر از این بود و اگه بیشتر از این 109 تومان پوشش میداد اونموقع باید تو صف خرید میموندی و باید با ضررر وارد این سهم میشدی

نظر

• edi906
      عضو عادی
      • Mar 2013
      • 51

دوست عزيز لطف كن جملات اولي كه گفتي رو خودت رعايت كن
      من كه توهيني نكردم و فقط چند سوال آموزشي پرسيدم براي خودم
      من فكر نميكنم هدف تاپيك فقط حرفهاي كلي باشه يا اخباري كه در تمامي سايتها ميشه پيدا كرد خوبي يك تاپيك به اعلام فرصتهاي خريد و فروش هست ، البته باز هم ممنونم از استاد عليزاده و ديگر دوستان بابت اخبار ناب و دست اولشان كه بدون منت به ما ميدهند ... به خدا نوسان گيري گناه نيست ... لطف كنيد يك نفر از عزيزان جواب سوال من را بده ...

نظر

• edi906
        عضو عادی
        • Mar 2013
        • 51

در اصل توسط meysam4950 پست شده است View Post
        روی 1420 و 1640 هم مقامت داشت اما ردش کرد از کجا معلوم که اینم رد نمیکرد
        اکثر سهامدارای تو این تاپیک هدفشون میان مدت یا بلند مدته و نوسانگیر نیستن
        بعدش به قول دوستمون نوسانگیری شخصیه و غیر قابل پیشبینی
        مثلا با توجه به معاملات دیروز شما چه جور پیش بینی میکردین امروز چی میشه و اگه این گزارش 6 ماهه چیزی غیر از این بود و اگه بیشتر از این 109 تومان پوشش میداد اونموقع باید تو صف خرید میموندی و باید با ضررر وارد این سهم میشدی
        دوست عزيز من كه يك آماتور هستم ادعايي كه ندارم و سوال دارم براي ياد گيري و تصميم گيري بهتر خودم
        بله 1420 و 1640 رو رد كرد با تمام قدرت ... ولي ميخواهم بدانم عزيزان حرفه اي در قيمت 1800 كه اول صف بود بعد با گزارش لاوان و شپنا به ناگهان صف فروش شد ( و ديروز و امروز ) آيا خارج شدند كه در پايين تر وارد بشن ...
        من هم در سود هستم خيلي ها در سود هستن بحث ياد گيري و اموزش و سود بيشتر هست

نظر

• ampour
          عضو فعال
          • May 2013
          • 1306

به محض رسیدن اعلامیه ها : اصلاحیه گزارش 6 ماهه ......

بعداز اورهال : گزارش ارتقاء کیفیت و تا مقداری افزایش تولید بنزین ............
          قبل از گزارش 9 ماهه : رسیدن پیشرفت فیزیکی پروژه افزایش ظرفیت حداقل تا مرز 91%
          اواخر امسال ( پیش بینی دهه فجر - آخر بهمن ) ............ خبر عملیات طرح توسعه و افزایش ظرفیت .......؟؟؟؟؟؟؟؟؟
          ذخیره سازی : عالی
          تامین و ساخت قطعات یدکی و مواد مصرفی کارخونه : 95% به بالا - مقدار کمی مونده intermadiate
          چو عضوی به درد آورد روزگار - L-)دگرعضوهارانماندقرار

نظر

• alizadeh.f
            عضو فعال
            • Feb 2013
            • 878

1392/07/30
            سربسته عرض ميكنم بدون توصيه به خريد و فروش......

به نظر من شبندر حدود 140 پوشش داشته و 20%-25% تعديل......
            سازمان بورس و ادامه سياست كثافت كاري و رانت خواري و .........
            شبندر شده اهرم شاخص بورس. با فشار و صدها ترفند مانع ميشوند كه سود واقعي را......
            شبندر با صادرات و استفاده از بازاهاي جهاني بيشترين حاشيه سود را دارد. اگر اجازه دهند.......

احتمالا" يكي دو روزه حدود 10% تعديل بده به جاي 25%....!!

سال 91 : شش ماهه دوره قبل 67 ريال و پايان سال 757 ريال......
            سال 92 :شش ماهه امسال 1093 ريال وبرآورد بنده تا پايان سال 3500-4000 ريال سود...

به هيچ عنوان توصيه به خريد و فروش نداريم.
            آخرین ویرایش توسط alizadeh.f؛ 2013/10/22, 14:12.
            https://telegram.me/alizadeh_farzad

نظر

• meysam4950
              عضو عادی
              • Jul 2013
              • 117

دوست عزيز من كه يك آماتور هستم ادعايي كه ندارم و سوال دارم براي ياد گيري و تصميم گيري بهتر خودم
              بله 1420 و 1640 رو رد كرد با تمام قدرت ... ولي ميخواهم بدانم عزيزان حرفه اي در قيمت 1800 كه اول صف بود بعد با گزارش لاوان و شپنا به ناگهان صف فروش شد ( و ديروز و امروز ) آيا خارج شدند كه در پايين تر وارد بشن ...
              من هم در سود هستم خيلي ها در سود هستن بحث ياد گيري و اموزش و سود بيشتر هست
              آخه عزیز دلم منم همین رو دارم میگم که روزی که سهم به 1802 تومن رسید تا ساعت 11:30 صف خرید بود و بعدش قیمت پایین اومد و و تو روزایی که همه منتظر گزارش 6 ماهه خوبی بودن نوسانگیری کار پرریسکی بود حتی دیروز هم اگه معاملات رو دیده باشید اول وقت سهم با 1740 باز شد و معاملات نشان از برگشت سهم میداد
              شما میگین 1500 بازم میگم اگه گزارش 6 ماهه بالاتر از این بود چی؟
              ببین دوست عزیز شما این جمله دوست عزیزمونSushiant رو دقیق بخونید
              پاسخ شما همینه
              من دوستان نوسانگیری رو دارم که با مبالغ مشابه وارد بورس شدیم ولی اونها نصف من هم سود نکردند تا به حال !!!!
              ادعایی نداریم سر این موضوع ولی در بورس به نظرم نگاه میان وبلند مدت بهترین گزینه هست!!!

نظر

• Sushiant
                عضو فعال
                • Jun 2011
                • 1391

دوست عزيز لطف كن جملات اولي كه گفتي رو خودت رعايت كن
                من كه توهيني نكردم و فقط چند سوال آموزشي پرسيدم براي خودم
                من فكر نميكنم هدف تاپيك فقط حرفهاي كلي باشه يا اخباري كه در تمامي سايتها ميشه پيدا كرد خوبي يك تاپيك به اعلام فرصتهاي خريد و فروش هست ، البته باز هم ممنونم از استاد عليزاده و ديگر دوستان بابت اخبار ناب و دست اولشان كه بدون منت به ما ميدهند ... به خدا نوسان گيري گناه نيست ... لطف كنيد يك نفر از عزيزان جواب سوال من را بده ...
                آی قربونت برم !!! جهت آموزش تکنیکال باید جستجویی در گوگل بزنی !!! اونجا میشه چیزهایی پیدا کرد !!! جواب سوالت هم ناگفته پیداست !!! چرا ؟؟؟!!! چون میبینی که همه دارن میگن گزارش واقعی نیست من خودم تو صفحات قبل چند تا از تحلیل های سایت های تحلیلی که پولی هم هست گذاشتم و دیدید که نظر اونها هم همینه !!! حتی در بعضی از همین سایتهای تحلیلی هم اشاره به نظریات جناب علیزاده شده !!!! پس دیگه سوالی نمیمونه قربونت!!!
                ما هم خداییش قصد جسارت نداشتیم !!! ولی وقتی میاین از بنده خدا جناب علیزاده شاکی میشین بابت حرفهایی که نزده !!!! خداییش درست نیس دیگه !!!
                به هر ترتیب من از همه بابت همه چی عذر میخوام تا این تاپیک مثل گذشته به روال معمول برگرده!!
                هر چیز که در جستن آنی، آنی

نظر

• metitondar
                  عضو فعال
                  • Sep 2012
                  • 443

در اصل توسط alizadeh.f پست شده است View Post

...... بنده كجا صحبت از 190 كردم.
                  ضمنا" كسي از شما براي سهامداري دعوت نكرده....
                  در نوع گفتگوهايت دقت كن. تعصب!!!!!!!
                  من هيچ صحبتي از پوشش در هيچ جا نكردم. يا پست را بالا ميارين و يا عذرخواهي ميكنين...همين الان

دوستان عزیز لطف کنن پست های قبلی منو بخونن ببینن تا حالا من به کسی توهین یا جسارتی کردم؟
                  خیلی محترمانه فقط نظرمو گفتم. اینکه تعداد کمی از دوستان تحملشون پایینه و سریعاً با تشر زدن میخوان صداها رو خفه کنن یه بحث دیگست.
                  جناب علیزاده ی عزیز
                  من که پیشاپیش عرض کردم به شخص شما ارادت دارم و از تحلیل های خوبتون استفاده میکنم.
                  من فقط چیزی که از حرفای خودتون برداشت کردم رو نوشتم.
                  قبلاً یادمه یه بار گفته بودین شبندر تنها سهمیه که بیشترین وقت و انرژیو روی اون گذاشتین وتحت هیچ شرایطی، هیچ وقت و به هیچ کس توصیه فروشش رو نکردین... (شاید معنی این چیزی غیر از تعصبه!)
                  درسته شما هیچ جایی از شش ماهه 190 تومنی حرف نزدین (این برداشت من بوده!) ولی وقتی کف پوشش 92 رو بین 350 و 400 تومن میدونین و تارگت میدین امسال 2000 و سال بعد 3000 تومن ، آیا این حقو نمیدین که دیگران انتظار پوشش شش ماهه 180 تا 200 تومنی از شبندر داشته باشن (میانگین 190 تومن!)؟؟؟
                  با این حال من ناحسابی از این برداشت غلطم! از شما و سایر طرفدارانتون عذرخواهی میکنم...

نظر

• meysam4950
                    عضو عادی
                    • Jul 2013
                    • 117

بچه ها به قول یکی از بچه ها ما صف 90 میلیونی هم دیدیم پس این 30 یا 40 تا چیزی نیست بیخیال
                    خوش باشید و به قول آقای علیزاده صبر و ظفر

نظر

• soli
                      عضو عادی
                      • Oct 2013
                      • 78

1392/07/30

شبندر شده اهرم شاخص بورس. با فشار و صدها ترفند مانع ميشوند كه سود واقعي را......
                      شبندر با صادرات و استفاده از بازاهاي جهاني بيشترين حاشيه سود را دارد. اگر اجازه دهند.......

دوستان تو سايت بورکس از اين بابت خيلي از کاربرا ناراحتند
                      درسته طبق پيش بيني بايد 143 اعلام ميشد کثافت کاريا تمومي نداره تا تو لاوان بودن سهم 800 توماني 5 برابر کردن الانم همشون کشيدن بيرون
                      بايد اعتراضمونو به اين کثافت کاريا نشون بديم همه عالم ميدونند که اين سهم 20% حداقل تعديل داشت با فشار بورس اين طوري گزارش 6 ماهه داد

يک روز مشخص بشه کل پالايشگاهيا برا اعتراض مجدد حاضر بشن

چراغ اول بندريا روشن کنن

نظر

• meysam4950
                        عضو عادی
                        • Jul 2013
                        • 117

توصیه به خرید و فروش ندارم
                        این جمله ای هست که زیر همه پستهای آقای علیزاده میبینید

نظر

• alizadeh.f
                          عضو فعال
                          • Feb 2013
                          • 878

در اصل توسط meysam4950 پست شده است View Post
                          توصیه به خرید و فروش ندارم
                          این جمله ای هست که زیر همه پستهای آقای علیزاده میبینید

ده ها بار گفته ام كه توصيه به بررسي داريم و نه خريد و فروش.

نظر

• Ali zahedi
                            كاربر فعال
                            • Sep 2012
                            • 676

اولین حمایت مهم سهم 1420 تومان و دومی 1280 و سومین 1110 میباشد

نظر

• ampour
                              عضو فعال
                              • May 2013
                              • 1306

با عرض سلام و صبح بخير- 1392/07/08

شبندر با قدرت مقاومت 1280 را شكست. كاملا" مشخصه كه ديگه حقوقي دست ها را به نشانه تسليم بالا برده....
                              روند شبندر تا پايان سال كاملا" منطقي، محكم و صعودي خواهد بود. شايد بعضي مواقع اصلاح اندكي بكنه كه صد البته اصلاح لازم و حياتيه . ولي تا پايان سال 2000 براي شبندر مثل راه رفتن عادي محسوب ميشه و نه دويدن. به راحتي دست خواهد يافت.....

.................................................. .....

عرضه حقوقي به خيال خودش براي اين بود كه براي فردا صف نباشه....
                              در آخر وقت با وجود عرضه 12.7 ميليون سهم از طرف حقوقي و سپس حقيقي هاي متزلزل، شبندر مجددا" 4.5 ميليون صف شد..

اين نشان ميدهد كه پول عظيمي پشت سهم آمده.....
                              4.5 ميليون صف مجدد در 5 دقيقه آخر يعني 6 ميليارد تومان...يعني عطش جمع آوري سهم

شبندر در عرض يكماه چنان فشرده و آماده رشد شد كه با اين حجم ها نميشه جلوي سهم رو گرفت.
                              شبندر در روزي در مثبت كامل معامله و حجم زد كه بيش از 60% بازار منفي بود.....

سلامت و سربلند باشيد- عليزاده

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
                              شبندر - رفیق تک سهمتیم
                              روزهای سبز و قرمزتم هم زیاد دیدیم
                              تحلیل و تکنیکال بلد نیستم اما میدونی توی این تاپیک بجز چند نفر از همکارام هیچکس اطلاعات فنی ت رو مثل من نداره
                              رفاقت کن و ناز نکن - خواب بسته - ( کمی ورزش بد نیستا )
                              چو عضوی به درد آورد روزگار - L-)دگرعضوهارانماندقرار

نظر

• alizadeh.f
                                عضو فعال
                                • Feb 2013
                                • 878

1392/07/30

[COLOR="#000080"][B]
                                شبندر بودجه سال را با حاشيه سود 15% ديده و حال با حاشيه سود 11%، 109.3 تومان پوشش داده. پوشش 6 ماهه با فرض همان حاشيه 15% بودجه و با توجه به آمار توليد و فروش 6 ماهه ميشود 130-140 تومان و علي الحساب و حداقل در شش ماهه مي بايست 265-270 اعلام ميكرد.(حداقل)
                                ضمنا" شركت در بودجه اولين پيش بيني(2266 ريال) نفت سفيد را 903 تومان ديده و در گزارشات 6 ماهه 1817 تومان به فروش رسانده . بودجه براي شش ماهه دوم نياز به اصلاح و تعديل دارد.
                                6 ماهه دوم سود آوري شركت بسيار فراتر از 6 ماهه ابتدايي سال است.
                                گزارشات اين شركت در سال 91 گواه اين مطلب است.

توصيه به خريد و فروش نداريم.
                                آخرین ویرایش توسط alizadeh.f؛ 2013/10/22, 14:53.

نظر

در حال کار...
                                X