پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • samy816
    عضو عادی
    • Apr 2012
    • 108

درسته ولی آیا امروز اگر بندر بود شاخص رنگ سبز بخود میدید؟
    در اصل توسط roohe-khashen پست شده است View Post
    بازار بدون شبندر کوچکترن جذابیتی نداره

نظر

• m_r_anari
      عضو فعال
      • Aug 2012
      • 881

شایعات و شنیده های بازار امروز -1(22خرداد)

شنیده شده که افراد حقوقی متقاضی خرید وکالتی شبندر هستند،قیمت های پیشنهادی از1100تا1800 تومان است ودرصد تعدیل انتظاری برای سال 92شبندر374 درصد.

ضمنا طبق گزارش آمده ازکدال درتاریخ 92،3،21 درصورت تصویب نامه شماره( 48116/ت48284 ه) مورخ 92،2،31هئیت وزیران که درتاریخ92،3،13 برای کارشناس محترم آن سازمان دورنگار گردیده است پیرامون نرخ خوراک و نرخ تسعیر ارز بالغ بر3.103.195.867ریال ازدرآمد سال مالی کسر خواهد شدکه تاثیر آن کاهش سود پس ازکسر مالیات به مبلغ 174 ریال خواهد بود.

ضمنا حسب پی گیری های به عمل آمده و مذاکرات صورت پذیرفته با شرکت پالایش و پخش، اجرای مصوبه مذکور تاثیری در سود و زیان شرکتهای پالایشی نخواهد داشت و شرکت ملی پالایش و پخش در حال استفاده از تمامی ظرفیتهای خود جهت حل موضوع می باشد.

منبع : نما بورس - 92/03/22
      لینک : http://namabourse.com/fa/news/37656/...AF%D8%A7%D8%AF

----------------------------------------
      نما بورس یکی از معتبرترین سایت های خبری بورس می باشد و بندرت چنین اخباری را منتشر می نماید.
      اگر فقیر به دنیا آمدی تقصیر خودت نیست ولی اگر فقیر از دنیا رفتی خودت مقصر هستی

نظر

• ALEN
        عضو فعال
        • Jun 2013
        • 746

شبندر 250.000 سهم فروشنده هستم 1500 کسی خواست خبر بده

نظر

• mohsen ho
          ستاره دار(1)
          • Feb 2013
          • 11252

در اصل توسط hossenemohsen پست شده است View Post
          شپنا مفت ترین پالایشگاه
          شبندر مدرنترین پالایشگاه
          شتران گران ترین پالایشگاه
          شاوان مطلوم ترین پالایشگاه
          شبریز زیباترین پالایشگاه
          شراز حوصله بر ترین پالایشگاه
          این مطالب بر گرفته ازسایت تالار بورس می باشد

نظر

• mohsen ho
            ستاره دار(1)
            • Feb 2013
            • 11252

دوستان شبندری غصه نخورید وبرین در این سایت زندگی نامه بخونید

فیلتر شکن میخاد
            http://farsish.weebly.com/1580160616...315881602.html

نظر

• zereshkkk
              عضو فعال
              • Nov 2011
              • 3474

امور سهام شبندر اعلام کرده که بیش از دو هفته است که گزارش شرکت به سازمان بورس ارسال شده و سازمان بورس از بازگشایی نماد خودداری نموده همچنین شنیده ها از ارسال گزارش شبندر بر روی سایت کدال تا دوشنبه هفته آینده حکایت دارد چیزی که مسلم است بازگشایی شبندر را به پس از برگزاری انتخابات و اعلام نام رییس جمهور جدید منوط کرده است

نظر

• DJANGO
                عضو فعال
                • May 2013
                • 1701

دوستان به نظرتون یعنی تا مجمع سهم بسته میمونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
                یا بازش میکنن و دوباره میبندن.؟
                عشقی که زندگی میبخشد../www.mahak-charity.org/main//:.Heart.:/

نظر

• ampour
                  عضو فعال
                  • May 2013
                  • 1306

سلام - دوستان حق دارن شاکی باشن - نامه اخیر که روی کدال قرار گرفته صرفا جهت اطلاع رسانی نیست .................... مگه شفاف سازی چقدر طول میکشه - دارن با وقت بازی میکنن - یکماه دیگه بیشتر به مجمع نمونده و هنوز ازاعلام روی کدال خبری نیست - ازاول هم معلوم بود میخوان تا بعداز انتخابات وقت تلف کنن - کاش زودتر مسئله کسر 174 ریال حل بشه درغیراینصورت 672 ریال میشینه رو کدال
                  چو عضوی به درد آورد روزگار - L-)دگرعضوهارانماندقرار

نظر

• yosef
                    عضو فعال
                    • Dec 2012
                    • 440

در بررسی چشمانداز بازار سهام در روزهای آینده فاکتورهای زیر تعیینکننده هستند:

- انتخاب رئیسجمهور جدید و نگرش ایشان نسبت به بازار سرمایه؛ سیاستهای پولی و بانکی و موضعگیریشان در برابر سیاست خارجی

- تحریمهایی که در چند روز گذشته شامل حال صنایع پتروشیمی شد و در روزهای آینده متاسفانه صنعت خودرو و معدنی کشورمان را هدف قرار دادهاند و همچنین تحریمهای سفت و سختتر بانکی.

قطعاً با توجه به این تحریمها و کسری بودجه شدید دولت و جمع شدن فنر دلار در ماههای گذشته بار دیگر شاهد افزایش قیمت ارز و تکرار سیکل گذشته خواهیم بود با این تفاوت که همانطور که تحریم صنعت بانکی در دو سال گذشته مانع از رشد قیمت سهامهای بانکی شده احتمالاً تحریمهای صنایع پتروشیمی و معدنی و خودرویی نیز بر روی روند حرکتی این سهامها بیتاثیر نخواهد بود و در عوض اقبال بازار متوجه سهامهایی مثل سهامهای پالایشگاهی که با شفافسازی در سال گذشته به P/Eهای منطقیتری رسیدند و محصولات آنها جزو معدود مسیرهای دور زدن تحریمها و تامین ارز است و همچنین اکثر آنها طرحهای توسعهای مطلوبی در دل خود دارند، بشود.

- مذاکرات پیشرو با 1+5 و آژانس بینالمللی انرژی بسته به مثبت یا منفی بودن آنها تاثیر بسیاری بر روی بورس خواهد داشت، باید دقت کرد که بازار سرمایه یک بازار کارا و زنده است و نسبت به پیشبینیها و خبرها واکنشهای سریع نشان میدهد.

- بحث نرخ تبدیل دلار در بودجه شرکتها و تعدیلات پیش رو در راستای این بحث

- رسیدن به فصل مجامع و کند شدن حرکت بازار سهام به دلیل ورود نمادها به مجمع و بسته شدن آنها و نقد شدن قسمتی از سرمایهگذاران که تمایلی برای رفتن به مجمع با سهم ندارند.

- مساله P/E شرکتها و افزایش بیشتر نرخ تورم در جامعه در سال پیش رو و تمایل بازار به P/E محدوده 3 و در نتیجه کاهش قیمت سهام و یا تلاش برای بالا بردن درآمد شرکتها.

- پتانسیلهای نهفته بازار سهام مانند رونق گرفتن بورس انرژی در سال 1392 و در نتیجه تحول در قیمت سهامهای نیروگاهی و همچنین اضافه شدن ابزارهای مالی نوین به بازار

- بالا رفتن قیمت فلزهای اساسی بعد از ریزشهای اخیر و به تبع آن رونق صنایع فلزی بورسی.

امیرمحمد خدیوی
                    کارشناس بازار سرمایه

از دوستان و اساتید گرامی تقاضا دارم ، اگر این تحلیل را قبول دارند ، تایید کنند.
                    آخرین ویرایش توسط yosef؛ 2013/06/13, 08:32.
                    آنچه هستیم، نتیجه چیزی است که بدان اندیشیده ایم.

نظر

• sasa
                      عضو عادی
                      • May 2013
                      • 182

رفته بودم کارگزاری در مورد شبندر ازش سوال کردم خبری که توی سایت نما بورس هم هست که از 1100 تا 1800 خریداری میشه رو بهش گفتم زنگ زد چند جا سوال کرد گفت خالی بندیه گفت زیاد به این چیزا اطمینان نکن گفتم شبندر چطوره ؟ گفت تعدیل منفی داشته همین کافیه که به فنا بریم .... :(:(

نظر

• mehrdad89
                        عضو عادی
                        • Dec 2012
                        • 104

در اصل توسط sasa پست شده است View Post
                        رفته بودم کارگزاری در مورد شبندر ازش سوال کردم خبری که توی سایت نما بورس هم هست که از 1100 تا 1800 خریداری میشه رو بهش گفتم زنگ زد چند جا سوال کرد گفت خالی بندیه گفت زیاد به این چیزا اطمینان نکن گفتم شبندر چطوره ؟ گفت تعدیل منفی داشته همین کافیه که به فنا بریم .... :(:(
                        از چه حلال زاده هايي سوال كردي ، از كارگزاري ، گفت تو هم باور كاردي !!

نظر

• خطیر
                          عضو عادی
                          • May 2013
                          • 44

در این چند سال هرنوع سهم گرفتم فقط زیان کردم این اخرین بار بودخداحافظ بورس

نظر

• خطیر
                            عضو عادی
                            • May 2013
                            • 44

امسال با 60 میلیون تومان داخل بورس شدم با 20ملیون دارم جدا میشم خنده داره مگه نه ولی واقیعت داره

نظر

• DJANGO
                              عضو فعال
                              • May 2013
                              • 1701

در اصل توسط sasa پست شده است View Post
                              عجب کارگزار چرتی بوده.
                              مسخره.

نظر

• DJANGO
                                عضو فعال
                                • May 2013
                                • 1701

در اصل توسط خطیر پست شده است View Post
                                امسال با 60 میلیون تومان داخل بورس شدم با 20ملیون دارم جدا میشم خنده داره مگه نه ولی واقیعت داره
                                عزیز من به قول امضای حمید بروکر عزیز:
                                در بورس نداشتن تحلیل و دنباله روی کورکورانه قطعاً شکست سنگین به ارمغان خواهد آورد.

نظر

در حال کار...
                                X