کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
یه زمانی بود واسه افزایش سود 3تا5 تومنی شبندر خدا خدا میکردیم و بعدش همه خوشحال از فرداشم دوباره صف های خرید................
الان بسی جای شکر داره واقعا خداروشکر که سود 223تومنی رو صفحه شبندر میشینه (شوخی نیست با این حجم سهام ) و نگرانی همرو از بابت ریسک و بالا بودن پی ای و ریزش سهم کم میکنه پس با خیال اسوده تر از قبل سهامداری کنید سهم راهشو میره همین که حدود 100تا 90 هم برای سه ماهه شنیده شده(99درصددرسته) اقبال بازارو به سهم زیاد و صفهای خریدش دیدنیتر میشه قبلا که دست خالی بود اونجوری بود الان که دیگه ماشالا دست پر اومده(بازهم منتظر خبر قطعی سود 3ماهه هستیم )
شاید زیاد مرتبط نباشه اما مثلا شاراکو یه بررسی کنید سود و پی ای و قیمتشو بد نیست ....بقیشو دیگه خودتون بخونید تا تهشو....... یا حق پیروز باشید
کاش آقای علیزاده هم به مجمع میومد . با این همه زحمتی که کشیده و این همه اطلاعاتی که داره حیفه نیاد . هرجا ست براش آرزوی موفقیت میکنم . من بعداز مجمع 80% شبندرمو با شبریزو شپنا عوض میکنم - دوستان این فروم که در دراز مدت میخوان با شاه بندر باشن باید قدر این آقایایون رو بدونند . البته زرشک خان شما هم خیلی زحمت کشیدی و کلیه دوستان از اخبارو تحلیل هات استفاده مفید کردن برای شما هم آرزوی موفقیت میکنم
چو عضوی به درد آورد روزگار - L-)دگرعضوهارانماندقرار
اینم میشه برادر نا تنی ذوب !
دو تا غول زیان ده که با یه گزارش دستکاری شده وارد بازار میشن. با یه گزارش پیش بینی سود به عرش میرن اما در محقق کردن زیان 2 رقمی از هیچ تلاشی کوتاه نمیان:-&
زرشک خان این مطلب مربوط به پارسال (28/3/91) - گفتم بد نیست یه نگاهی به مطالب گذشته دوستان بکنیم
یه مروری از قدیم بکنیم ببنیم چند چند شدیم و کدوم بندها حل شد!
نکات مثبت
با توجه به خصوصی شدن شرکت در سال ۹۱، همچنین عدم لحاظ شدن سهم صندوق توسعه ملی در لایحه پیشنهادی بودجه سال ۹۱ و مذاکرات شرکت پالایش و پخش با معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی رییس جمهور، در صورتی که کمک به صندوق توسعه ملی حذف گردد، با توجه به سهم ۲۹% فروش صادراتی شرکت، از این محل ۷۰۴ ریال سود به ازای هر سهم بر سودآوری شرکت افزوده خواهد شد.
شرکت برنامه افزایش ظرفیت ۳۵% ی بنزین خود را که تا کنون با هزینه بالغ بر ۷۸۱ میلیارد تومان ۶۵% پیشرفت فیزیکی داشته است در سال ۱۳۹۲ به بهره برداری می رساند که طبق طرح توجیهی ارایه شده توسط شرکت ۲۷ تومان سود به ازای هر سهم به سودآوری شرکت اضافه خواهد کرد.
با توجه به معافیت مالیاتی محصولات صادراتی و همچنین تخفیف در نظر گرفته شده برای شرکت های پذیرفته شده در بورس، محاسبه نرخ صحیح مالیات با توجه به دو مورد فوق نیز ۱۲ ریال بر سودآوری شرکت خواهد افزود.
با توجه به نیاز به آب زیاد برای واحدهای عملیاتی شرکت (۲۵ تا ۳۰ هزار متر مکعب در ساعت) نزدیکی به خلیج فارس جهت تامین این حجم از آب یکی از مزیت های اصلی این پالایشگاه در مقایسه با برخی از شرکت های صنعت می باشد. همچنین این مجاورت به خلیج فارس با کاهش هزینه های مربوط به صادرات محصولات شرکت نیز خواهد شد.
برخورداری از تکنولوژی پیشرفته پالایش نیز یکی دیگر از مزیت های این شرکت می باشد.
روز شمار تاریخ - مطلب پارسال برج 5 ( صرفاً جهت اطلاع)
فاکتورهاي مهم ارزندگي شبندر
1-تعديل ناشي از يارانه حمل و نقل تقريبا 85 درصد رو سود تاثير دارد.
2-تعديل ناشي از حذف 23درصدي سود صادراتي به صندوق ملي
3-تعديل ناشي از تغيير ارز مرجع 1226 توماني به ارز 1700 توماني
4- تعديل ناشي از فروش ارز 1226توماني مرجع به ارز 2170 توماني فعلي
5-عرضه بلوک مديريتي سهم
6-ورود ساير پالايشگاهها به بورس مثل شتران-شاولان-شابادان و...
7-ارزش جايگزيني هر سهم با دلار 1226 توماني مساوي 650تومان و با دلار 2100 توماني بيش از 1000 تومان
8-خروج شرکت از زيان 44 توماني
............................................
اتفاق جالبي که ممکنه در مورد شبندر رخ دهد.
با تغيير نرخ ارز مرجع بورس ارز هم راه اندازي شود.انوقت يک تعديل 30توماني از محل تغيير ارز 1226توماني به 1700 توماني رخ مي دهد و يک تعديل بيش از 100 توماني هم از محل فروش ارز صادراتي به قيمت 2100 تومان هم خواهيم داشت.
در بورس ارز گواهي ارزي و حواله ارزي بنام شرکت اصلي و صاحب ارز صادراتي صادر خواهد شد يعني شبندر و نه پالايش و پخش لذا ديگه ارز در بانک با نرخ مرجع تسعير نخواهد شد. بلکه با ارز ازاد تسعير خواهد شد.در بورس ارز تمام شرکتهاي دولتي و نيمه دولتي و خصوصي ارزشان را بر اساس عرضه و تقاضا خواهند فروخت حتي پول نفت هم انجا به ريال تبديل خواهد شد چه برسد به دلارهاي شبندر.
................................
يعني تعديل بلقوه مثبت سود بيش از 1000 درصدي در شکم شبندر خفته است.
سودهاي بلقوه در درون شبندر
معامله بلوکي
ارزش جايگزيني سهم
حمايت خاص حقوقي از سهم
حمايت سازمان بورس از سهم بعنوان خون بورس(سهم 500 توماني 114 تومان قيمت خورد)
..................
من همچنان با سهم هستم.به اميد 500 تومان يک ساله
این هم آخرین مطلب مفید - پارسال بعداز مجمع و بازگشایی 91/06/12 از استاد کیانوش خان - جهت اطلاع دوستان شبندری قبل از ورود به مجمع 92
زرشک خان این مطلب مربوط به پارسال (28/3/91) - گفتم بد نیست یه نگاهی به مطالب گذشته دوستان بکنیم
بله دقیقا یادمه به خاطر همین تحلیل زیانده بودن این دوست عزیز (ایشون هم منظورش اطلاع رسانی بوده و اون موقع زیان داشت)مردد بودم که بخرم اما بالاخره رو همون قیمتهای ابتدایی به لطف خدا وبا مشورت و توصیه پدر گرامی ام وارد شبندر شدم
کارت ورود به مجمع رو گرفتم - توصیه /نظر/پیشنهادی داری تا تو مجمع ارائه کنم
با عرض سلام وخسته نباشید خدمت دوست گرامی آقای امین پور(اگر اشتباه نکرده باشم). درخواست بنده از شما اینه که تو مجمع در صورت امکان تا می تونید بر dps بالاتر اصرار داشته باشید. ضمنا اگر تونستید یک گزارش کلی از چشم اندازها و آینده شرکت که در مجمع مطرح خواهد شد(که تقریبا با راهنمایی های استاد علیزاده به بخشی از آن آگاهی داریم.) رو در اختیار دوستان سهامدار بگذارید.
شاهکار مولانا:[B]چون نباشد عشق را پروای او[/B]........... [B]او چو مرغی ماند بی پر وای او[/B]/:.Heart.:/
با عرض سلام وخسته نباشید خدمت دوست گرامی آقای امین پور(اگر اشتباه نکرده باشم). درخواست بنده از شما اینه که تو مجمع در صورت امکان تا می تونید بر dps بالاتر اصرار داشته باشید. ضمنا اگر تونستید یک گزارش کلی از چشم اندازها و آینده شرکت که در مجمع مطرح خواهد شد(که تقریبا با راهنمایی های استاد علیزاده به بخشی از آن آگاهی داریم.) رو در اختیار دوستان سهامدار بگذارید.
سلام داراب خان - توصیه شما به روی چشم - حتماً - هرچند بعداز مجمع و بازگشایی شاه بندر قصد دارم 80% سهم رو با شبریز و شپنا عوض کنم - بین شبهرون و شرانول هم یکی رو انتخاب میکنم . درکل امسال میخوام از تک سهمی بیرون بیام - تک سهمی خسته کننده است - امین پور هم اشتباه است - منا علیپور - آرزوی موفقیت و سودمندی برای شما و همه سهامداران و دوستان این فروم را دارم
نظر