در اصل توسط rezatehrani پست شده است
View Post
پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )
Collapse
X
-
-
-
نوش جونت دوست عزیز - ای کلک تو هم که 300 تایی هستی - البته ما که به پای شما نمیرسیم (120تاش مال خانواده اس) مبارکت باشه - خدا کنه همیشه شاد باشی - کلاه ها رو order بدم؟در اصل توسط Sushiant پست شده است View Post18 میل سودش نوش جونمون!!!!!!!!!!!!!!:.thumbsupsmileyanim
قریب یکساله که با سهمم !!
بایدم نتیجشو میدیدم!!!
بازم نوش جونم و نوش جون تمام شبندری های عزیز!!!چو عضوی به درد آورد روزگار - L-)دگرعضوهارانماندقرار
نظر
-
یک بانک تجارت دیگر بروید بگیرید، من صبح رفتم بانک تجارت اول گفت مشخصاتم نیست ولی بانک تجارت دوم سریع داد.در اصل توسط sarina پست شده است View Postمن که رفتم تجارت گفتنالایش بندرعباس تو لیستشون نیست.قضیه چیه!!!!!!!!/:.wacsmiley.:/
ظاهرا بانکها باید یکی باشند ولی اینطور نیست.عمر خیلی کوتاه است.
نظر
-
[QUOTE=alireza51;368137]یک بانک تجارت دیگر بروید بگیرید، من صبح رفتم بانک تجارت اول گفت مشخصاتم نیست ولی بانک تجارت دوم سریع داد.
ظاهرا بانکها باید یکی باشند ولی اینطور نیست.[/QUOT
نه اینکه مشخصات من نباشه کلا" شبندر تو لیستشون نبود ،شک کردم گفتم شاید بانکش تجارت نیست.بعدشم که تصادف کردم باید همه سودمو بدم واسه خسارت ماشین جلویی و خودم،همه اش ضد حال،امروزم که بازش نکردن.
مرسی حداقل مطمئن شدم تجارته،امیدوارم با رفتن به شعب دیگه مشکل حل شه کار به شهرای دیگه نرسه
نظر

نظر