پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )
Collapse
X
-
-
درود؛
خبرهای جالبی از عملکرد 6 ماهه شرکت به گوش میرسه.. هرچند ماه هاست سمت پالایشگاهی ها نرفتم اما صحبت از پوشش سود حدود 190 تومانیست...إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
در اصل توسط afshar پست شده است View Postتبریک بخاطر سهم ارزنده تون. اما بگو نمیخوای شام بدی به دوستت دیگه چون اس تقلال......;)
شما دوست پرس پولیسی رنگ آسیا را ببینید به شما هم شام میدیم نمی خواد صعود کنید چون حضور شما در آسیا مثل قهرمانیه واستون/:.yead.:/آخرین ویرایش توسط ahmad؛ 2013/09/29, 14:01.
نظر
-
با برگشت نرخ دلار از 3150 تومان به 3050 فردا اقبال بازار بسوی گروه خودرو دارو بانک حمل و نقل خواهد رفت
نظر
-
در اصل توسط ampour پست شده است View Postدوستان عزیز شبندری سلام - گزارشات شش ماهه تهیه شده - منتظر خبرهای خوبی در این خصوص هستم
شبندر همیشه لیدر بازار باقی میمونه شک نکنید
مطلب ساعت 9/51 صبح امروز قبل از صف
کاری به نرخ ارز و رفع تحریم و قیمت بنزین و نفت و ................. ندارم
فقط اینو بدونید گزارشات 6 ماهه شبندر بجای چاپ روی کاغذ معمولی A4 روی لوح زرین A3000 و طلاکاری شده آماده ارسال به سازمانه (قاب نقره ای هم پیشکش)
متاسفانه خبرهای خوب زودتر از ما بدست سفته بازها میرسه و خدا میدونه چطور و همه امروز دیدند که چگونه رنج و پائین میکشیدند و جمع میکردند
یکساعت آخر ........................
نقد کم داشتم ولی تونستم 27 هزار تا اواسط تایم میانگین 12155 اضافه کنم که اگه خبری از این لوح زرین نبود 666 سود امروز میشد حدود یک و هشتصد
دارم برای فردای 13333 نقشه میکشم چون تا یک و پونصدی که حقش بود زمان بازگشایی باشه چیزی نمونده . فقط خدا کنه فردا فروشنده زیاد باشه که هم از صف متنفرم و هم باید جبران ضرر یک دوم خارج شده بشه که دقیقا شده تقلب از روی دست عبود پسرخاله عبدالجاسمچو عضوی به درد آورد روزگار - L-)دگرعضوهارانماندقرار
نظر
-
در اصل توسط ampour پست شده است View Postمطلب ساعت 9/51 صبح امروز قبل از صف
کاری به نرخ ارز و رفع تحریم و قیمت بنزین و نفت و ................. ندارم
فقط اینو بدونید گزارشات 6 ماهه شبندر بجای چاپ روی کاغذ معمولی A4 روی لوح زرین A3000 و طلاکاری شده آماده ارسال به سازمانه (قاب نقره ای هم پیشکش)
متاسفانه خبرهای خوب زودتر از ما بدست سفته بازها میرسه و خدا میدونه چطور و همه امروز دیدند که چگونه رنج و پائین میکشیدند و جمع میکردند
یکساعت آخر ........................
نقد کم داشتم ولی تونستم 27 هزار تا اواسط تایم میانگین 12155 اضافه کنم که اگه خبری از این لوح زرین نبود 666 سود امروز میشد حدود یک و هشتصد
دارم برای فردای 13333 نقشه میکشم چون تا یک و پونصدی که حقش بود زمان بازگشایی باشه چیزی نمونده . فقط خدا کنه فردا فروشنده زیاد باشه که هم از صف متنفرم و هم باید جبران ضرر یک دوم خارج شده بشه که دقیقا شده تقلب از روی دست عبود پسرخاله عبدالجاسم
یادآور میشم امروز 7 مهرماه 92 هست و تازه 7 روز از پایان دوره 6 ماهه گذشته و شرکتهای بورسی تا تاریخ 30 مهرماه فرصت دارن گزارش 6 ماهه رو برای سازمان ارسال کنن !!!
یه مقدار پیشواز نرفتین؟ :)
در اینکه گزارشه خیلی خوبی میده شکی نیست اما زوده برا سازمان ارسال کردنش الان
نظر
-
در اصل توسط ahmad پست شده است View Postشبندر بامعرفتترین سهمی که دیدم امروز دوباره به اونایی که از قطار جا مونده بودند فرصت سوار شدن داد فردا هم حتما سوار بشین چون اگه جا موندین مجبورین در ایستگاههای دیگر و با بلیط گرانتر سوار بشید.پس بجنبین دوستان
مشکل نقدینگی است و مگر چند صباحی عادت کنیم به پیاده روی و قید رانندگی رو بزنیم
همیشه مشکلات مخصوص لیدره
تارگت الکی نمیدم ولی قول بهت میدم هزار و پونصد و که رد کرد همه پالایشی ها رنج نزدیک به هم پیدا میکنن
اونوقت بقول دوست عزیزمون (چش عزیز - سوشیانت ) ماهم ایکس چی چی بود ؟ سوار شیم
چو عضوی به درد آورد روزگار - L-)دگرعضوهارانماندقرار
نظر
-
در اصل توسط ALEN پست شده است View Postضمن عرض ارادت
یادآور میشم امروز 7 مهرماه 92 هست و تازه 7 روز از پایان دوره 6 ماهه گذشته و شرکتهای بورسی تا تاریخ 30 مهرماه فرصت دارن گزارش 6 ماهه رو برای سازمان ارسال کنن !!!
یه مقدار پیشواز نرفتین؟ :)
در اینکه گزارشه خیلی خوبی میده شکی نیست اما زوده برا سازمان ارسال کردنش الان
خیلی مخلصیم
بابا ایراد
گفتم آماده شده عزیز دل
نگفتم ارسال شده
خوب چی میشه کرد . تو توی خط گزارش نویسی هستی و ایرادت بجا
چو عضوی به درد آورد روزگار - L-)دگرعضوهارانماندقرار
نظر
-
در اصل توسط ampour پست شده است View Postبه به - سلام آلن جون - کجایی؟ کم پیدایی
خیلی مخلصیم
بابا ایراد
گفتم آماده شده عزیز دل
نگفتم ارسال شده
خوب چی میشه کرد . تو توی خط گزارش نویسی هستی و ایرادت بجا
آخه گفتم شاید من خیلی شل عمل میکنم چون از شما چه پنهون ما که تلفیقی باید بدیم هنوز ترازشم نریختم تو اکسل :))) /:.negaran.:/
نظر
-
در اصل توسط ampour پست شده است View Postدقیقاً - مطلب تون و قبول دارم دوست اس تق لالی عزیز
مشکل نقدینگی است و مگر چند صباحی عادت کنیم به پیاده روی و قید رانندگی رو بزنیم
همیشه مشکلات مخصوص لیدره
تارگت الکی نمیدم ولی قول بهت میدم هزار و پونصد و که رد کرد همه پالایشی ها رنج نزدیک به هم پیدا میکنن
اونوقت بقول دوست عزیزمون (چش عزیز - سوشیانت ) ماهم ایکس چی چی بود ؟ سوار شیم
نظر
-
در اصل توسط ampour پست شده است View Post
دارم برای فردای 13333 نقشه میکشم چون تا یک و پونصدی که حقش بود زمان بازگشایی باشه چیزی نمونده . فقط خدا کنه فردا فروشنده زیاد باشه که هم از صف متنفرم و هم باید جبران ضرر یک دوم خارج شده بشه که دقیقا شده تقلب از روی دست عبود پسرخاله عبدالجاسم
اگر این درسو نگیری دنیا واست تکرارش میکنه اونقدر تا درسو بگیری !!!!
اینم تصویری از چش ما :
یه هیولای واقعی
آخرین ویرایش توسط Sushiant؛ 2013/09/29, 19:26.هر چیز که در جستن آنی، آنی
نظر
-
[QUOTE=Sushiant;383724]میخونم ..................:
آخ که دیگه شبنـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــدر .........................................!!!!!!!!! !!!!!!
عشق تــــــــــــــــــــــــــــــــــو داغـــــــــــــــــــــــــــــونم کرد...........................................!!!! !!!!!!!!!>
چطور استاد علیزاده از آوردن مطلبشون بدون نقل قول ناراحت می شند من هم اگه کسی شعرم رو بدون نقل قول بیاره ناراخت می شم. لطفا مراعات کنید خواهشا"/.:biggrinsmiley.:/شاهکار مولانا:[B]چون نباشد عشق را پروای او[/B]........... [B]او چو مرغی ماند بی پر وای او[/B]/:.Heart.:/
نظر
نظر