پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • m_r_anari
    عضو فعال
    • Aug 2012
    • 881

سلام دوستان
    من امروز نبودم و نتونستم معاملات رو دقیق رصد کنم ولی یکی از دوستانم زحمت می کشید و هرساعت آخرین اطلاعات رو برایم اس ام اس میکرد. (یعنی واقعا معتاد شدیم رفت...) الان امدم دیدم وای چه خبره..

خوب، فکر کنم دوستانی که پیش بینی میکردند شبندر تا آخر سال به 2000 میرسه یواش یواش دارن به اشتباه خودشون پی میبرن و به شبندر 3000 توماتی در پایان سال می اندیشن. هرچند پیش بینی رشد شبندر خیلی سخته ولی پیش بینی بنده برای شبندر تا پایان سال 3000 و تا مجمع 93 ( با توجه به پیش بینی سال 93 که قطعا طرح توسعه در اون دخیل خواهد بود) 4000 هست. (هر دو مورد با پی به ای 6 تا 7 هرچند من به پی به ای زیاد اعتقاد ندارم و اون رو فقط یکی ار پارامترهای معامله بصورت کاملا عادی می بینم و سایر پارامترها هم از درجه اهمیت زیادی برخودارمی باشند)

خیلی زود دیر میشه.

همه موفق و پرسود باشید برای رهائی از استرس به اسپم ها توجه نکنید و آنها را به حال خود رهاکنید. هرکس از زندگی خودش یه جوری لذت میبره. یکی با گین گرفتن رورانه از شبندر یکی هم با تخلیه عقده های روزانه ولی این کجا و اون کجا.

از همه دوستان هم که این تاپیک رو پر رونق نکه داشته و اطلاعات خوبشون رو منتشر میکنن تشکر میکنم از جمله آقای علیزاده عزیز، آمپول مهربون و زرشک و کیانوش عزیز و سوشیانت و.... امیدوارم این آخری رو درست نوشته باشم.
    اگر فقیر به دنیا آمدی تقصیر خودت نیست ولی اگر فقیر از دنیا رفتی خودت مقصر هستی

نظر

• شطرنج باز
      عضو عادی
      • Apr 2012
      • 169

در اصل توسط کيانوش پست شده است View Post
      چشم انداز شبندر 2000تومان
      و با لغو تحريمها 4000تومان.
      کجايي شبندر 114توماني
      تو ما را سربلند کردي.
      .......................................
      کیانوش عزیز استعداد فوق العاده ای در کشف سهم های پر پتانسیل(زیر خاکی) داره .خیلی دلمون برات تنگ شده بود.
      سعی کنید نیاز محتاج را از چشمان اوبشنویدتا از زبانش

نظر

• ahmad
        عضو عادی
        • Aug 2013
        • 216

بازار بورس تهران همچنان افسار گسیخته به رشد خود ادامه می دهد! در جریان معاملات امروز، شاخص کل با رشد ۵۲۰ واحدی روبرو گردید تا شاخص کل قله ۷۱۰۰۰ واحدی را نیز به راحتی فتح نماید! اگرچه بازار امروز با افزایش عرضه ها در ساعت اولیه روبرو بود، اما در ادامه با افزایش تقاضا برای خرید در نمادهای پالایشگاهی و پتروشیمی، باعث تشکیل صف خرید در نمادهای مهم این گروه گردید. در گروه بانکی، همانطور که در نظرات امروز نیز گفتیم، وتجارت پیشتاز گروه است و در روزی که اکثر نمادهای این گروه قرمز پوش بودند، وتجارت کار خود را با صف خرید به پایان رسانید! شنیده هایی از بازگشایی نماد کفرا در هفته آینده به گوش می رسد! کفرایی که در گزارش ششماهه خود، کل سود اعلام شده به عنوان اولین پیش بینی را محقق خواهد نمود و باید سود بالای ۴۰۰ تومانی به بازار باز خواهد گشت. گفته میشود کفرا بیش از ۶۵ درصد از سود بالای ۴۰۰ تومانی خود را نیز در ششماهه پوشش داده است!بورس تهران

نظر

• Sushiant
          عضو فعال
          • Jun 2011
          • 1391

در اصل توسط m_r_anari پست شده است View Post
          سلام دوستان
          من امروز نبودم و نتونستم معاملات رو دقیق رصد کنم ولی یکی از دوستانم زحمت می کشید و هرساعت آخرین اطلاعات رو برایم اس ام اس میکرد. (یعنی واقعا معتاد شدیم رفت...) الان امدم دیدم وای چه خبره..

خوب، فکر کنم دوستانی که پیش بینی میکردند شبندر تا آخر سال به 2000 میرسه یواش یواش دارن به اشتباه خودشون پی میبرن و به شبندر 3000 توماتی در پایان سال می اندیشن. هرچند پیش بینی رشد شبندر خیلی سخته ولی پیش بینی بنده برای شبندر تا پایان سال 3000 و تا مجمع 93 ( با توجه به پیش بینی سال 93 که قطعا طرح توسعه در اون دخیل خواهد بود) 4000 هست. (هر دو مورد با پی به ای 6 تا 7 هرچند من به پی به ای زیاد اعتقاد ندارم و اون رو فقط یکی ار پارامترهای معامله بصورت کاملا عادی می بینم و سایر پارامترها هم از درجه اهمیت زیادی برخودارمی باشند)

خیلی زود دیر میشه.

همه موفق و پرسود باشید برای رهائی از استرس به اسپم ها توجه نکنید و آنها را به حال خود رهاکنید. هرکس از زندگی خودش یه جوری لذت میبره. یکی با گین گرفتن رورانه از شبندر یکی هم با تخلیه عقده های روزانه ولی این کجا و اون کجا.

از همه دوستان هم که این تاپیک رو پر رونق نکه داشته و اطلاعات خوبشون رو منتشر میکنن تشکر میکنم از جمله آقای علیزاده عزیز، آمپول مهربون و زرشک و کیانوش عزیز و سوشیانت و.... امیدوارم این آخری رو درست نوشته باشم.
          خودت درستی اناری جان !!
          هر چیز که در جستن آنی، آنی

نظر

• m_r_anari
            عضو فعال
            • Aug 2012
            • 881

در اصل توسط شفاف سازی پست شده است View Post
            با سلام

هر چند من تو قیمت ها نظاره گر هستم و خرید نمی کنم ( دیگه پول هم ندارم که بخرم )و به داشته هایم اکتفا می کنم

ولی تمام پالایشگاه ها با ارزش هستند

شبندر - شاوان - شتران - شپنا - شبریز - شراز همه عالی هستند

عین همین جمله را از چند ماه پیش گفتم

من به شبندر 500 تومانی اعتقاد نداشتم ( حتی در این خصوص فکر کنم با اقای اناری یه جر و بحث کوچک هم کردم امیدوارم از من خرده به دل نگرفته باشند ) شبریز و شراز را روی 1300 فروختم

اما چند ماه بعد شدیدا" تفکراتم نسبت به پالایشگا ها عوض شد بررسی کردم و پی به ارزش اونا بردم

به همین خاطر مجدد شبریز 1800 شراز 2100 شاوان 1500 شبندر 1170 و شتران 60000 تومانی خریدم

الان فقط بازار رو نگاه می کنم و حالا حالاها فروشنده هم نیستم حتی اگر چند روز پشت سر هم منفی بخورند

مگر اینکه سیاستی توسط دولت اتخاذ بشه یا دلار بیاید زیر 2500 تومان و.... که مجبور به فروش بشم

با روند کنونی سال ها این صنعت حرف اول و اخر را خواهد زد

این مطلب توصیه به خرید نیست

سلام دوست عزیز
            این محل جای تبادل نظر و کارشناسی هست و قرارنیست کسی بدلیل مخالفت با کسی خرده به دل بگیره. فقط باید از توهین و اهانت و خارج از چارچوب اداب به دور باشه که خدا رو شکر حداقل این سایت به همین شکل اداره میشه. همه دوستان در اینجا اگر هم با نظرات هم مخالف هستند محترمانه نقد و بررسی هاشون را اعلام میکنن. امیدوارم همه جامعه ما به همین منوال باشه. با شما هم از معدود دوستان عزیز بنده که افتحار ملاقات حضوری داشتم.
            متاسفانه یکی از مهمترین دلایل جلوگیری از پیشرفت کشور همین گسستگی هاست هیچ کدوم در کارگروهی موفق نیستیم ولی در کار انفرادی انصافا حرف اول رو میزنیم ولی تمام دنیا با کار گروهی پیشرفت میکنن نه انفرادی.

همگی دوستان موفق و موید باشند.
            آخرین ویرایش توسط m_r_anari؛ 2013/10/15, 08:08.
            اگر فقیر به دنیا آمدی تقصیر خودت نیست ولی اگر فقیر از دنیا رفتی خودت مقصر هستی

نظر

• soli
              عضو عادی
              • Oct 2013
              • 78

سلام
              با يکي از مديراي کارگزاري ها ديروز صحبت کردم مي گفت تا دوشنبه خريد نکن چون کارگزاري ها دارن خالي ميکنن تا آخر ماه فعلان خريد نکن

نظر

• آرتا
                عضو عادی
                • Oct 2013
                • 76

در اصل توسط soli پست شده است View Post
                سلام
                با يکي از مديراي کارگزاري ها ديروز صحبت کردم مي گفت تا دوشنبه خريد نکن چون کارگزاري ها دارن خالي ميکنن تا آخر ماه فعلان خريد نکن
                دوست عزيز ممنون از اطلاع رساني شما ببخشيد دليلش چي بوده ؟
                [B][COLOR=#0000ff]اگر حس روييدن در تو باشد حتي در كوير هم رشد خواهي كرد "" دكتر شريعتي ""[/COLOR][/B]

نظر

• soli
                  عضو عادی
                  • Oct 2013
                  • 78

در اصل توسط آرتا پست شده است View Post
                  دوست عزيز ممنون از اطلاع رساني شما ببخشيد دليلش چي بوده ؟
                  آخر ماه تسويه کارگزاري هاست

نظر

• ahmad
                    عضو عادی
                    • Aug 2013
                    • 216

رو سفیدمون کردی شاه بندر.صف خریدش مبارکه دوستان

نظر

• soli
                      عضو عادی
                      • Oct 2013
                      • 78

شير بندر رو همرو کم کرد/:.grlim:./
                      دوستان عزيز من يک شايعه شنيدم که ميگن بندر هفته آينده برا تعديل ميبنده کسي خبر موثق داره

نظر

• ائلچی
                        ستاره دار (2)
                        • Jul 2013
                        • 1945

شير بندر رو همرو کم کرد/:.grlim:./
                        دوستان عزيز من يک شايعه شنيدم که ميگن بندر هفته آينده برا تعديل ميبنده کسي خبر موثق داره
                        آقا اینی که بچه ها بهش آواتار می گن خیلی خشن هستش منم که دیشب خواب ترسناک دیدم دیگه.....
                        أَلَيْسَ اللَّهُ بِكَافٍ عَبْدَهُ

نظر

• soli
                          عضو عادی
                          • Oct 2013
                          • 78

[QUOTE=ائلچی;391842]آقا اینی که بچه ها بهش آواتار می گن خیلی خشن هستش منم که دیشب خواب ترسناک دیدم دیگه.....[/QUOTE

مثل خود بندر خشن همرو نابود ميکنه ميره جلو .رنگشم سبز مثل خود بندر

نظر

• ahmad
                            عضو عادی
                            • Aug 2013
                            • 216

[QUOTE=soli;391847]
                            در اصل توسط ائلچی پست شده است View Post
                            آقا اینی که بچه ها بهش آواتار می گن خیلی خشن هستش منم که دیشب خواب ترسناک دیدم دیگه.....[/QUOTE

مثل خود بندر خشن همرو نابود ميکنه ميره جلو .رنگشم سبز مثل خود بندر
                            کی گفته شبندر خشنه؟؟؟؟؟؟؟شبندر با ظرافتش و محجوبییتش مردم رو جذب خودش کرده...این آواتارت (ناراحت نشو) بیشتر به شیطان پرستی میخوره.....بازم میگم شخصیت عکس رو میگم نه به شما دوست عزیز چون ما هممون بچه مسلمونیم

نظر

• soli
                              عضو عادی
                              • Oct 2013
                              • 78

[QUOTE=ahmad;391851]

کی گفته شبندر خشنه؟؟؟؟؟؟؟شبندر با ظرافتش و محجوبییتش مردم رو جذب خودش کرده...این آواتارت (ناراحت نشو) بیشتر به شیطان پرستی میخوره.....بازم میگم شخصیت عکس رو میگم نه به شما دوست عزیز چون ما هممون بچه مسلمونیم
                              دوست عزيز اين يک خوانندهrock

نظر

• آرتا
                                عضو عادی
                                • Oct 2013
                                • 76

شبندر 4 درصد را خورد تمام .
                                مبارك همه دوستان
                                [B][COLOR=#0000ff]اگر حس روييدن در تو باشد حتي در كوير هم رشد خواهي كرد "" دكتر شريعتي ""[/COLOR][/B]

نظر

در حال کار...
                                X