صنايع فولاد آلياژي يزد ( فولاي )
جمع کردن
X
-
خب خدا رو شکر شرکت دقیقا تعدیل ۴۲ درصدی رو اعلام کرد در مورد افزایش سرمایه هم اگر خبر جدیدی به دستم رسید انشاا... به اطلاع دوستان میرسانم موفق باشیددر اصل توسط میرحسین پست شده است مشاهده پستبا سلام تعدیل سود ۹۲ دقیقا ۴۲ درصده ولی اینکه این مقدار تعدیل رو اعلام کنه یا کمتر بستگی به نظر مدیرای شرکت داره[COLOR=#۰۰۸۰۰۰]ادب مرد به ز دولت اوست[/COLOR]
نظر
-
دوستان تبريک مي گم.۷۷تومان اعلام کرد.
پي به اي ۵سهم ميشه۳۸۵تومان
تو مجمع پيشنهاد تقسيم سود هم فعلا۳۵تومان هست که ممکنه بيشتر هم تقسيم شود.
يعني سهم تا۴۲۰تومان ميتونه باز بشه ولي من بيشتر از ۳۷۰تومان نخواهم خريد چون دوستم ميخواهد ۱درصد از اين شرکت را تا ۳۷۰تومان بخرد.لذا من هم همون حدود خواهم خريد.
فولاي به ازاي هر سهم هم حدود۷۰تومان هم سود انباشته دارد.
فولاي در سال ۱۳۹۲ حداقل ۱۲۰تومان خواهد ساخت.که حدود ۷۰تومان هم از ماليات بهش برگشت خواهد خورد ميشه ۱۹۰تومان.
فولاي ۹۰۰درصد افزايش سرمايه دارد.
.................................................. ....
من ۲۰۰هزار سهم از اين شرکت را دارم و قصد دارم به بيش از ۱درصد برسانم و تا ۳سال اينده هم بهش دست نزنم.
تاکيد مي کنم بالاي ۳۷۰تومان در حال حاضر نخواهم خريد.لذا قيمت را بالا نبريد و انهايي هم که دارند نگه دارند.
امسال اين سهم تارگت بالايي را خواهد زد.بعد بيشتر صحبت مي کنم.
نظر
-
مربوط به اسفند ۹۱ هست.از سايت تالار بورس اوردم.
پاسخ به پرسش های موجود درباره فولای :
افزایش ۹۰۰ درصدی سرمایه شرکت، طرح توسعه،تعدیل مثبت، فروش سهام کارگزاری ایساتیس پویاو... از جمله مواردی است که فرید گلشن مدیر عامل شرکت فولاد آلیاژی یزد در خصوص آنها با خبرنگار «دنیای اقتصاد» به گفتوگو پرداخته است.گلشن معتقد است: تعامل سازنده با مصرفکنندگان و انجام تعهدات، شرکت صنایع فولاد آلیاژی یزد را به عنوان تولیدکننده و تامینکننده مطمئن در یک دهه گذشته معرفی کرده است.
متن کامل این گفتوگو را در ادامه میخوانید:
قرار بود شرکت از ۴ میلیارد تومان به ۴۰ میلیارد تومان یعنی معادل ۹۰۰ درصد افزایش سرمایه داشته باشد، بفرمایید که سرانجام افزایش سرمایه شرکت چه شد؟ و منابع آن از چه ناحیهای تامین میشود؟
برنامه افزایش سرمایه کماکان در دستور کار شرکت قرار دارد. مطالعات فنی و اقتصادی بهروز شده نشان میدهد که بهرغم افزایش نرخ متغیر ارز، اجرای پروژههای توسعه شرکت توجیه پذیر است. سازمان بورس اوراق بهادار برای موافقت با افزایش سرمایه از محل مطالبات حاصل شده و آورده نقدی سهامداران نیاز به دو تاییدیه از وزارت صنعت، معدن و تجارت و بانک کارگزار برای تامین ارز مورد نیاز پروژه دارد. براساس شیوه نامه موجود در وزارت صنعت، معدن و تجارت برای امکان استفاده از منابع ارزی صندوق توسعه ملی یا اتاق مبادله ارزی نیاز به پیشرفت ۴۰ درصدی پروژه است که خوشبختانه پروژه توسعه شرکت دارای پیشرفت ۴۱ درصدی تایید شده، اما به علت بوروکراسی موجود برای اخذ تاییدیه از وزارتخانه مطبوع، چند ماهی است که موضوع افزایش سرمایه متوقف شده است.
طرح توسعه شرکت در چه مرحلهای قرار دارد؟
باتوجه به حجم سرمایه گذاری انجام شده در پروژه توسعه شرکت، برگشتناپذیر بودن پروژه و ضرورت ادامه کار قطعی است. در صورت عدم همراهی وزارتخانه صنعت، معدن و تجارت رکود فعالیتها در اجرای پروژه قطعی است، ولی متوقف نخواهد شد.
با توجه به قیمتهای بالای میلگرد، آیا شرکت میتواند در نیمه دوم سال باز هم تعدیل مثبت داشته باشد؟
تمامی مدیران شرکت در تلاشند که با توسعه بازار در صنایع عمده از جمله صنعت خودرو، صنعت نفت، گاز و پتروشیمی و صنایع ماشینسازی امکان اجرای برنامههای مصوب مجمع را فراهم کنند. به طور قطع و یقین افزایش درآمد و کاهش هزینهها و درنهایت افزایش سودآوری مدنظر مدیریت خواهد بود.
آیا فروش سهام کارگزاری ایساتیس پویا قطعی شده است؟
فروش سهام شرکت کارگزاری ایساتیس پویا انجام شده است و قطعیت موضوع پس از اخذ تاییدیه سازمان بورس اوراق بهادار اعلام خواهد شد.
وضعیت فولاد یزد در صنایع آلیاژی چگونه است،آیا «مثل فولاژ» با صنایع استراتژیک کشور قرارداد دارید؟
تعامل سازنده با مصرفکنندگان و انجام تعهدات، شرکت صنایع فولاد آلیاژی یزد را به عنوان تولیدکننده و تامینکننده مطمئن در یک دهه گذشته معرفی کرده است. هم اکنون با شرکتهای معتبر قراردادهای بلند مدت داریم.
گفته میشود، سهامداران عمده قصد واگذاری بلوکی سهام شرکت را دارند،چقدر از سهام شرکت در فرابورس عرضه شده و چقدر دیگر قابلیت عرضه دارد؟
سهم شناور شرکت بالای ۷۰ درصد بوده و کماکان این شرایط بر شرکت حاکم است. جابهجایی سهام این شرکت در بین سهامداران بالای یک درصدی، غیر عادی نبوده و نخواهد بود.
آیا به فاز دوم هدفمندی فکر کردهاید، استراتژی شما در برابر اجرای احتمالی این طرح چیست؟
موضوع اجرای فاز دوم هدفمندی بهدلیل نحوه اجرای این قانون در فاز اول و فشارهای وارده به واحدهای تولیدی خیلی حساس است. تاثیر فاز دوم هدفمندی بیشتر بر صنایع بالادستی این شرکت که مصرفکننده عمده انرژی هستند، بسیار زیاد بوده اما ممکن است قیمت تمام شده فولاد را به شدت افزایش دهد که پدیده ضرورت تامین سرمایه در گردش بیشتر برای این شرکت حادث خواهد شد. قابلیت این شرکت و انعطافپذیری موجود مدیریت بر اجرای فاز دوم هدفمندی را ممکن ساخته و تاثیرپذیری آن در سودآوری شرکت را به حداقل میرساند
.................................................. .................................................. ..
شرکت يک سالن اسکلت فلزي با ۴۰۰۰متر مربع اماده کرده است.
شرکت در زمين ۵۴۰۰۰متري براي پروژه نورد گرم کلاف و شاخه يک فوندانسيون ۲۰هزارمترمربع ۲۰۰۰۰متر مربع براي توليد ۴۰۰هزار تن ۴۰۰۰۰۰تن محصول اماده کرده است.
حالا بايد افزايش سرمايه بده تا کامل کنه و دستگاهها را اماده کنه براي توليد ۴۰۰هزار تن.
کل توليد۴۵۰هزار تن توليد جقدر سود ميسازه.\؟
امسال از محل فروش ۲۳هزار تن محصول فعلا ۷۷تومان اعلام کرده است که به ۱۲۰تومان خواهد رساند.
که با تناژ۴۵۰۰۰۰تن ميتونه ۲۵۰۰تومان سود بسازه.که با پي به اي ۵ ميشه ۱۲۵۰۰تومان
پس سهم بعد از ۹۰۰درصد افزايش سرمايه احتمالا بعد از ۳سال ميشه ۱۲۵۰۰تومان.
.................................................. ...........................
اين در شرايط عادي هست در شرايطي که اقتصاد جهاني راه بيفته سهم به بيش از ۲۰هزار تومان خواهد رسيد.
يعني يک سهم ميشه ۱۰تا در حالت عادي ۱۲۵۰تومان هرسهم و در حالت راه افتادن اقتصاد جهاني ۲۰۰۰تومان
شرکت ۱۰درصد از فروش را سود خواهد کرد.زماني که ميلگرد را مي خريد کيلويي ۱۰۰۰تومان تو هر کيلو ۱۰۰تومان سود مي کرد و حالا که مي خرد ۱۷۰۰تومان ۱۷۰تومان سود مي کند لذا زماني که اقتصاد جهاني راه بيفته و ميلگرد بشه ۳۴۰۰تومان کيلويي ۳۴۰تومان سود خواهد کرد.يا زماني که دلار گران بشود و ميلگرد هم گران بشود.
اين حداقل سود شرکتها هست الان تو بقالي سر کوچه رو فروش هربسته پفک ۲۰درصد سود مي خورند.
.................................................. ......................
به نظر بنده فولاي شگفتي ساز سالهاي ۹۲ و ۹۳ و ۹۴ خواهد شد.
اين سهم لياقت ان را دارد که پي به اي ۱۵ بگيرد چون چشم انداز خوبي دارد.
فولاي امسال ۱۲۰تومان خواهد ساخت
۷۰تومان از محل برگشت ماليات گيرش مياد.
۳۰تومان از محل فروش سهام و....
ميشه ۲۰۰تومان امسالش.
فولاي از ديروز دست به فروش اذر اب زده است بزودي دوباره براي تعديل مثبت سود خواهد بست.
خريد سهم را تا ۳۷۰تومان در برنامه دارم من و دوستم.
قصد دارم سهامدار بالاي ۱درصد فولاي شوم با هدف ۳ساله.
فولاي مثل کسرا خواهد شد با يک سر و گردن بالاتر هر دو يزدي هستند و اهل اردکان منتهي هدايت کسرا افتاده دست اقتصاد دانان اصفهاني و کسي قدر فولاي را نمي داند.احتمالا بزودي حقوقيها و حقيقيهاي اصفهاني و ................به اين سهم خواهند رفت تا اين سهم را شکوفا کنند.
تارگت فروش من تو فولاي حداقل ۱۲۵۰۰تومان خواهد بود.
در ضمن اينها ميتونه ۱۰۰درصد اشتباه باشه و من ضرر سنگيني کنم ولي طوري نيست بورس يعني برد و باخت و ريسک.من در مجمع فولاي ۳۵تومان سود خواهم گرفت
نظر
-
دوست عزیز ۱۵۰ ریال ؟؟ یا ۱۵۰ تومان ؟؟در اصل توسط nazer پست شده است مشاهده پستنقسیم سود فولایفولای در مجمع ۱۵۰ تومان به ازای هر سهم سود تقسیم کرد و افزایش سرمایه ۱۵۰ درصدی در دست پیگیری است و سود ۷۶۶ ریالی سال ۹۲ احتمالا با تعدیل هرماه استریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
۱۵۰ تومن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:O:O :O:O:O:O:Oدر اصل توسط nazer پست شده است مشاهده پستنقسیم سود فولایفولای در مجمع ۱۵۰ تومان به ازای هر سهم سود تقسیم کرد و افزایش سرمایه ۱۵۰ درصدی در دست پیگیری است و سود ۷۶۶ ریالی سال ۹۲ احتمالا با تعدیل هرماه استتمام سال من بی تو...
نظر
-
تعدیل رو داددر اصل توسط paiezan پست شده است مشاهده پستبا عرض سلام
فولای مگه برای تعدیل با اهمیت بسته نشده ؟صحبتی از تقسیم سود نبود چرا الان این خبر تقسیم سود اومده ؟
سپاس
اما سهم رو بدون بازگشایی فرستادن مجمع تقسیم سود سالانه که امروز بود و خبری ازش نداریمریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
جواد جان،اصلا شرکت همچین انباشته ای داشته که بخواد تقسیم کنه؟!!!!!!!!در اصل توسط آریو پست شده است مشاهده پستتعدیل رو داد
اما سهم رو بدون بازگشایی فرستادن مجمع تقسیم سود سالانه که امروز بود و خبری ازش نداریم
به نظرم همون خبری که یه دوستی داده بود مبنی بر تقسیم ۶۰ تومنی صحیح تر باشه،بقیه خبرش که دقیق بود،تا این یکی چی بشه...
گزارش مجمعش فردا میاد رو کدال؟!
به نظرت سهم رو کی باز میکنن؟!تمام سال من بی تو...
نظر

نظر