صنايع فولاد آلياژي يزد ( فولاي )

جمع کردن
X

• زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست‌های جدید
  • امیر
    عضو عادی
    • اسفند ۱۳۸۹
    • ۱۴۴

با سلام وتشکر از اطلاع رسانی دوستان در صورت امکان در مورد نحوی چگونگی پرداخت سود نقدی شرکت نیز بفرمایید.

نظر

• علیرضا1
      عضو فعال
      • بهمن ۱۳۸۹
      • ۸۵۳

در اصل توسط امیر پست شده است مشاهده پست
      با سلام وتشکر از اطلاع رسانی دوستان در صورت امکان در مورد نحوی چگونگی پرداخت سود نقدی شرکت نیز بفرمایید.
      خسته شدم از بس خبر در مورد فولای اوردم ......
      به ئخاطر دوستان در مجمع کلنجار رفتیم و از مرداد ماه سود پرداخت میشه.......
      "ايجادو ساخت ارتباطات با انسانهاي بيشتر،اوج بلوغ يك انسان است"

نظر

• کيانوش
        عضو فعال
        • آذر ۱۳۹۰
        • ۶۶۱۳

اقاي عليرضا
        از خبرهاي خوبتان و زحمات بي وقفه جنابعالي بسيار سپاسگزارم.
        گويا ظاهر شرکت قصد دارد سود ۷۷توماني ۹۲ خود را دوباره تعديل دهد.ايا اين موضوع صحت دارد.
        ....................................
        در ضمن با عبور اذراب از ۴۵۰ تومان فردا تکنيکالها شروع به خريد فاذر خواهند کرد.لذا فولاي يک تعديل هم اينجا دارد.
        با اين داستان که اين سهم حالا حالاها باز نميشه و اگر هم باز بشه ديگه بايد دندون خريد زير ۴۰۰تومان را کند انداخت بيرون.خصوصا اينکه گروه فولاد هم اماده حرکت صعودي شده است.
        حيف شد.ديگه دارم نااميد خريد زير ۳۵۰تومان ميشم.
        انور قضيه امروز هم تو بورس کالا قيمت ميلگرد ۱۰درصد افزايش نرخ روبرو شد.واين يعني ۱۰درصد مياد رو فروش محصولات فولاي.چون فولاي ۱۰درصد بالاتر از قيمت تموم شده محصولات را ميفروشد.و لذا بازهم فولاي با تعديل سود روبرو خواهد شد.

نظر

• علیرضا1
          عضو فعال
          • بهمن ۱۳۸۹
          • ۸۵۳

در اصل توسط کيانوش پست شده است مشاهده پست
          اقاي عليرضا
          از خبرهاي خوبتان و زحمات بي وقفه جنابعالي بسيار سپاسگزارم.
          گويا ظاهر شرکت قصد دارد سود ۷۷توماني ۹۲ خود را دوباره تعديل دهد.ايا اين موضوع صحت دارد.
          ....................................
          در ضمن با عبور اذراب از ۴۵۰ تومان فردا تکنيکالها شروع به خريد فاذر خواهند کرد.لذا فولاي يک تعديل هم اينجا دارد.
          با اين داستان که اين سهم حالا حالاها باز نميشه و اگر هم باز بشه ديگه بايد دندون خريد زير ۴۰۰تومان را کند انداخت بيرون.خصوصا اينکه گروه فولاد هم اماده حرکت صعودي شده است.
          حيف شد.ديگه دارم نااميد خريد زير ۳۵۰تومان ميشم.
          انور قضيه امروز هم تو بورس کالا قيمت ميلگرد ۱۰درصد افزايش نرخ روبرو شد.واين يعني ۱۰درصد مياد رو فروش محصولات فولاي.چون فولاي ۱۰درصد بالاتر از قيمت تموم شده محصولات را ميفروشد.و لذا بازهم فولاي با تعديل سود روبرو خواهد شد.
          سلام کیانوش جان .عرض ادب و ارادت
          اگه متهم به تبلیغ در مورد فولای نشم باید صادقانه بگم ایمان قلبی دارم که فولای راه کسری و شیران رو میره .با فرمایش شما موافقم فکر میکنم باید به فولای ۴۰۰ تومانی عادت کنیم.البته حداقل ۴۰۰ تومانی
          در مورد عایدی ۹۲ هم ارقامی در حدود ۱۰۲ تا ۱۰۵ تومان رو شنیدم البته شرکت بعد از لو رفتن ماجرای شتران مجبور شده تعدیل عایدی بده ...صبر میکنیم بینیم چی پیش میاد.......................

نظر

• ناظم
            عضو فعال
            • اردیبهشت ۱۳۹۰
            • ۵۰۸

حالا همه شده اند تحلیل گر وکارشناس به خدا قسم روزها می گذشت سهم حول وحوش ۲۵۵ تا ۲۶۵ در نوسان بود یک نفر راجع به این سهم صحبتی نمی کرد گویا چنین سهمی اصلا تو بازار وجودنداشت حالا که همه چیز مشخص شده حالا نرخ تعیین می کنند این که دیگه کاری ندارد

نظر

• کيانوش
              عضو فعال
              • آذر ۱۳۹۰
              • ۶۶۱۳

در اصل توسط ناظم پست شده است مشاهده پست
              حالا همه شده اند تحلیل گر وکارشناس به خدا قسم روزها می گذشت سهم حول وحوش ۲۵۵ تا ۲۶۵ در نوسان بود یک نفر راجع به این سهم صحبتی نمی کرد گویا چنین سهمی اصلا تو بازار وجودنداشت حالا که همه چیز مشخص شده حالا نرخ تعیین می کنند این که دیگه کاری ندارد
              من اصلا در مورد اين سهم اطلاعاتي نداشتم.اقاي پرريسک که يکي از بهترين تحليلگران و نخبگان بازار سرمايه هست اين سهم را معرفي کردند .و من يک بررسي کردم ديدم سهم خوبي هست بعد که اون گزارش شرکت را براي مجمع ديدم و اون طرح و توسعه شرکت و افزايش سرمايه۹۰۰درصدي و توليد ۴۵۰هزارتني را در گزارش هيات مديره براي مجمع را خوندم چشمام باز شد و متوجه شدم اي بابا يک شيران-شصفها-شبندر-کسراي دوم و............اينجا بود و ما ازاش خبر نداشتيم.ولي حيف که تعدادي نخريده بودم و سهم هم براي تعديل و مجمع بسته شده بود.اون گزارش بعد از بسته شدن سهم امد رو کدال و اون مطالبي که من اون بالا زدم را شما در هيچ سايتي و در هيچ گفتگوي بورسي نمي تواني ببيني.همه حرفهايي که بايد گفته بشه را گفتم و چشم انداز اين سهم را براي سه سال اينده را ترسيم کرده ام.
              من عادت دارم هميشه حرف اخر را همون اول بزنم.تو شصفها-شيران-شبندر و........همه جا اينطور بوده ام لذا همه فکر مي کنند من يک فرد تخيل گرا و توهم زده اي هستم.
              من اگر هم تا حالا اين سهم را تحليل نکرده بودم يا اطلاعي از اون نداشته بودم يا اصلا در اشتباه بودم.
              اعتراف به اشتباه کردم کار سختي نيست و از بزرگي يک انسان هست چيزي که در جامعه ايران اصلا باب نيست.
              موفق باسيد.

نظر

• m.r_moradi
                عضو فعال
                • شهریور ۱۳۹۱
                • ۲۱۸۸

در اصل توسط کيانوش پست شده است مشاهده پست
                من اصلا در مورد اين سهم اطلاعاتي نداشتم.اقاي پرريسک که يکي از بهترين تحليلگران و نخبگان بازار سرمايه هست اين سهم را معرفي کردند .و من يک بررسي کردم ديدم سهم خوبي هست بعد که اون گزارش شرکت را براي مجمع ديدم و اون طرح و توسعه شرکت و افزايش سرمايه۹۰۰درصدي و توليد ۴۵۰هزارتني را در گزارش هيات مديره براي مجمع را خوندم چشمام باز شد و متوجه شدم اي بابا يک شيران-شصفها-شبندر-کسراي دوم و............اينجا بود و ما ازاش خبر نداشتيم.ولي حيف که تعدادي نخريده بودم و سهم هم براي تعديل و مجمع بسته شده بود.اون گزارش بعد از بسته شدن سهم امد رو کدال و اون مطالبي که من اون بالا زدم را شما در هيچ سايتي و در هيچ گفتگوي بورسي نمي تواني ببيني.همه حرفهايي که بايد گفته بشه را گفتم و چشم انداز اين سهم را براي سه سال اينده را ترسيم کرده ام.
                من عادت دارم هميشه حرف اخر را همون اول بزنم.تو شصفها-شيران-شبندر و........همه جا اينطور بوده ام لذا همه فکر مي کنند من يک فرد تخيل گرا و توهم زده اي هستم.
                من اگر هم تا حالا اين سهم را تحليل نکرده بودم يا اطلاعي از اون نداشته بودم يا اصلا در اشتباه بودم.
                اعتراف به اشتباه کردم کار سختي نيست و از بزرگي يک انسان هست چيزي که در جامعه ايران اصلا باب نيست.
                موفق باسيد.
                کیانوش جان من یکی که شما رو با شبندر ۱۰۰۰ تومنی میشناسم;)

خداییش اون موقع که شبندر ۲۰۰ تومن بود به هرکی میگفت شبندر تا اخر سال ۱۰۰۰ تومن شاخ در میاورد ولی شما با شجاعت همه جا از شبندر ۱۰۰۰ تومنی حرف میزدید...

دانش شما شناخته شده اس و نیازی به پاسخ گویی به همچین پستایی نیست...:x
                تمام سال من بی تو...

نظر

• علیرضا1
                  عضو فعال
                  • بهمن ۱۳۸۹
                  • ۸۵۳

در اصل توسط ناظم پست شده است مشاهده پست
                  دوست عزیز سلام.
                  اولا بنده نه تحلیلگرم نه کارشناس نه ادعایی دارم.پروسه خرید من روی فولای از ۲۸۰ شروع شد .چون میخواستم تعداد بخرم چراغ خاموش خریدم .فکر میکنم اطلاعات مربوط به شتران و کربن خرید شده توسط فولای ارزش نوشتن و اطلاع رسانی به دوستان را داشته باشه.در عین حال چشم به دیده منت دیگه چیزی در مورد فولای نمینویسم تا خدای نکرده باعث رنجش کسی نشه.......

نظر

• BETA
                    عضو فعال
                    • دی ۱۳۹۱
                    • ۴۴۷

کیانوش سابقش هست...نیازی به تایید ندارن..=D>
                    کیانوش و علیرضا کارتون بیسته..
                    تار و پود هستي ام بر باد رفت اما نرفت / عاشقي ها از دلم ديوانگي ها از سرم

نظر

• m.r_moradi
                      عضو فعال
                      • شهریور ۱۳۹۱
                      • ۲۱۸۸

در اصل توسط علیرضا۱ پست شده است مشاهده پست
                      دوست عزیز سلام.
                      اولا بنده نه تحلیلگرم نه کارشناس نه ادعایی دارم.پروسه خرید من روی فولای از ۲۸۰ شروع شد .چون میخواستم تعداد بخرم چراغ خاموش خریدم .فکر میکنم اطلاعات مربوط به شتران و کربن خرید شده توسط فولای ارزش نوشتن و اطلاع رسانی به دوستان را داشته باشه.در عین حال چشم به دیده منت دیگه چیزی در مورد فولای نمینویسم تا خدای نکرده باعث رنجش کسی نشه.......
                      اقا این حرفها چیه!تو پست قبلی هم گفتم،نیازی به پاسخ به این طور پست ها نیست!!!

شما و جناب کیانوش سابقه شون مشخصه!!!این اقای کارشناس بفرمایند تا حالا چه سهمی رو معرفی یا بررسی کردن یا اخبار دست اول ازشون تو سایت گذاشتن؟!!!!!

بنده تکنیکالی خرید و فروش میکنم،فولای ۲۶۵ تومنی از نظر من خریدنی نبود،به قول خود ایشون کسی نگاهش نمیکرد،اما همین فولای وقتی اومد بالای ۲۸۰ و بعدش ۳۰۰ خریدنی شد...پستهاش هم تو همین تاپیک موجوده...

علیرضا خان منتظر نتیجه ی تلاشهاتون هستیم... ;)
                      تمام سال من بی تو...

نظر

• BETA
                        عضو فعال
                        • دی ۱۳۹۱
                        • ۴۴۷

رای ما یک کلام.مرادی والسلام... کدت چنده؟حس رای نبود..اما میخام رای مو به یک مرد تکنیکالیست بدم..<:-p.اگه کاندید شدی بگو به همکارا ودوستان سفارش کنم..
                        در اصل توسط m.r_moradi پست شده است مشاهده پست
                        اقا این حرفها چیه!تو پست قبلی هم گفتم،نیازی به پاسخ به این طور پست ها نیست!!!

شما و جناب کیانوش سابقه شون مشخصه!!!این اقای کارشناس بفرمایند تا حالا چه سهمی رو معرفی یا بررسی کردن یا اخبار دست اول ازشون تو سایت گذاشتن؟!!!!!

بنده تکنیکالی خرید و فروش میکنم،فولای ۲۶۵ تومنی از نظر من خریدنی نبود،به قول خود ایشون کسی نگاهش نمیکرد،اما همین فولای وقتی اومد بالای ۲۸۰ و بعدش ۳۰۰ خریدنی شد...پستهاش هم تو همین تاپیک موجوده...

علیرضا خان منتظر نتیجه ی تلاشهاتون هستیم... ;)
                        تار و پود هستي ام بر باد رفت اما نرفت / عاشقي ها از دلم ديوانگي ها از سرم

نظر

• sourena
                          عضو فعال
                          • مرداد ۱۳۹۰
                          • ۱۰۸۰

خبری نیست؟
                          مشگلش چیه باز نمیشه؟
                          در این روزها کمتر از ۴۰۰ قیمت نمیخوره
                          سال ۱۳۹۲ می تونه یک سال طلایی و فراموش نشدنی برای بورس وبازار سرمایه باشه.

نظر

• m.r_moradi
                            عضو فعال
                            • شهریور ۱۳۹۱
                            • ۲۱۸۸

در اصل توسط BETA پست شده است مشاهده پست
                            رای ما یک کلام.مرادی والسلام... کدت چنده؟حس رای نبود..اما میخام رای مو به یک مرد تکنیکالیست بدم..<:-p.اگه کاندید شدی بگو به همکارا ودوستان سفارش کنم..
                            عزیزمی:x

من به نفع اقای روحانی انصراف دادم!:D;)<:-p
                            تمام سال من بی تو...

نظر

• DJANGO
                              عضو فعال
                              • اردیبهشت ۱۳۹۲
                              • ۱۷۰۱

کسی اطلاع داره این سهم چرا باز نمیشه؟
                              عشقی که زندگی میبخشد../www.mahak-charity.org/main//:.Heart.:/

نظر

• Ayat
                                عضو جدید
                                • مرداد ۱۴۰۵
                                • ۶

من امروز با امور سهام تماس گرفتم. گفت ما گزارش رو برای بورس ارسال کردیم و منتظریم که روی کدال بیاد و بازش کنن. این گزارش تعدیل + دیگه ای علاوه بر تعدیل قبلیه!!
                                معرکست!!!

نظر

در حال کار...