بعد از چند روز حجم معاملات مناسب و جمع اوری و کف سازی انتطار میرفت هر لحظه حرکت کنه از بیشترین قیمت تاریخش که اینگونه هم شد:)
صنايع فولاد آلياژي يزد ( فولاي )
Collapse
X
-
در اصل توسط کيانوش پست شده است View Postامروز در بورکس يکي از تکنيکاليستها هدف فولاي را 1000تومان اعلام کرد.که کمي با چشم اندازهاي ما همخواني دارد.
ما اعتقاد داريم فولاي بايد همواره با پي به اي 15معامله گردد.
يعني بايد قيمت بره بطرف 1500تومانما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
در اصل توسط کيانوش پست شده است View Postامروز در بورکس يکي از تکنيکاليستها هدف فولاي را 1000تومان اعلام کرد.که کمي با چشم اندازهاي ما همخواني دارد.
ما اعتقاد داريم فولاي بايد همواره با پي به اي 15معامله گردد.
يعني بايد قيمت بره بطرف 1500تومان
فولای :
اگر سهم بالای 550 تثبیت بشه با یه الگوی پرچم و موج 5 که میفته ، هدف 1000 داره
نظر
-
در اصل توسط Mohsen Mehrvarz پست شده است View Post
رفقا همين اقا بود صاحب تحليل تکنيکال بورکس.
اگر فنورد با پي به اي 10 و فجر با پي به اي 14معامله مي شوند چرا فولاي اينطور نشود.فولاي که قرار هست توليدش 4برابر فنورد و فجر گردد.
نظر
-
در اصل توسط آریو پست شده است View Postصف فروش خاور بسیار دراماتیک هست :D
الان دکتر علیرضا1 میاد مارو دعوا میکنه :-w
اقا جواد دعوا کجا بود ؟ما اهل گفتگو هستیم .................
راستش منم از صف فروش خاور برداشتم..........."ايجادو ساخت ارتباطات با انسانهاي بيشتر،اوج بلوغ يك انسان است"
نظر
-
گنج کویر دیگه فرصت خرید نمیده...............
تا 700 سهم عرضه چندانی نداره............معاملات پرحجم در قیمت 700 نوید روزهای طوفانی جدیدی رو برای سهم میده .......
دوستان به خوبی مشخصه که مجموعه مدیریتی فولای علاقه ای به افت سهم نداره .هر جا سهم به مقاومت برخورد میکنه تعدیل مثبت یا خبری در مورد بخشودگی مالیاتی میاد.............
شرکت چند تا خبر تاپ داره که بزودی اعلام میکنه.................."ايجادو ساخت ارتباطات با انسانهاي بيشتر،اوج بلوغ يك انسان است"
نظر
-
چهارشنبه هفته قبل روی 530 با دید نوسان گرفتیم ولی فعلا نمک گیر سهم شدیم.
گروه فولادی یه گین حسابی به بازار بدهکارهوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Postچهارشنبه هفته قبل روی 530 با دید نوسان گرفتیم ولی فعلا نمک گیر سهم شدیم.
گروه فولادی یه گین حسابی به بازار بدهکاره
300-315 خریدم ، 448.6 ، 511.2 ، 509.9 هم خریدم...
خسته شدم از بس خریدم!!
شب قدر با خدا صحبت مینمودم، گفتم خدایا جان هرکی دوست داری دیگه الان وقتشه، من خریدامو کردم، اگه فولای بیشتر اینجاها بمونه غرق میشم و سبد مبد میره زیر سوال و همش میشه فولای ها؛ خواهشن بنده ات رو از غرق شدن نجات بده...
خلاصه گویا صحبتهام داره جواب میده L-)
سهمی که توی بازار دیروز و امروز اینجوری معامله میشه، تکلیفش معلومه
ضمن عرض تشکر از فروشندگان محترم فعلا بای بای تا قیمتهای بالاتر =;
نظر
نظر