صنايع فولاد آلياژي يزد ( فولاي )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • دوبله
    عضو عادی
    • Sep 2013
    • 35

سلام
    دوستان فولای شرکتی فولادی سرمایه گزاری خودرویی(فسخ) شده است
    خوب دوستان یک سوال :اگر مدیران خوش فکر شرکتی بتوانند از محلی مطمئن( در این دولت هیچ بازاری مطمئن تر از بورس نخواهد بود) برای خود درامد خوبی کسب کنند چرا اینکار را تکرار نکنند(قابل تکرار بودن این سودها) ؟ بنابراین:
    1-شرکتی است سرمایه گزاری:زمانی که بازار مشغول بازی با کگل،کچاد،پارسان و... بود فولای مشغول خریدشتران 7700 تومانی و شکربن 290تومانی و فاذر 200 تومانی بود (حالا بگویید چند شرکت سرمایه گزاری سراغ دارید که در این مدت چنین بازدهی کسب کرده باشند) به نظر بنده این رویه را سالیان سال ادامه خواهد داد(تازه زیر زبان مدیرانش مزه کرده است) واما گریزی به سمگا ،خرید تازه فولای :
    عمده سهامدار(54 درصد)هتل فرودگاه امام خمینی(هتلی است انحصاری جهت دیپلماتها و مسافران دلاری و مطابق استانداردهای بین المللی) و مجتمعهای رفاهی –خدماتی بین راهی فراوان و دانشگاه تخصصی گردشگری و هتل داری و .... که افتتاح اینها از اواخر امسال شروع می شوند و سال دیگرسال سود اوری سمگاست )داشته است و طبق سابقه شرکت ،سهام را به دید بلند مدت وکسب سود چند برابری خرید می کند
    مدیر سرمایه‌گذاری طرح توسعه فرودگاه بین‌المللی امام‌ خمینی (ره) گفت: بخش اعظم هتل فرودگاه بین‌المللی امام خمینی (ره) تا حدود دو ماه دیگر به بهره‌برداری می‌رسد.
    به گزارش ایسنا، علی کیانی - مشاور مجری طرح توسعه فرودگاه بین‌المللی امام‌ خمینی (ره) - اظهار کرد: ساخت هتل بین‌المللی کنار فرودگاه ‌امام از جمله فعالیت‌هایی است که جهت ارائه خدمات به مسافران بین‌المللی و ترانزیتی درنظر گرفته شده است.
    وی افزود: این هتل‌ 200 اتاق سه ستاره، 300 اتاق چهار ستاره و دو طبقه پارکینگ دارد.
    کیانی با بیان اینکه در افق چشم‌انداز 1404 باید در فرودگاه بین‌المللی امام خمینی(ره) 90 میلیون مسافر و دو میلیون تن بار جابه‌جا شوند،‌ گفت: در حال حاضر حدود پنج میلیون مسافر و 100 هزار تن بار در این فرودگاه جابه‌جا می‌شود که به همین تناسب در پایان فاز دوم ظرفیت بار نیز افزایش می‌یابد.
    زمان مخابره:
    ۹ : ۱۸ -- ۱۳۹۲/۶/۱۷
    هوشنگ پاکدل" مدیر طرح و توسعه هتل فرودگاه امام خمینی که از دو سال گذشته و در زمان وزارت علی نیکزاد مسئولیت مدیر طرح و توسعه این هتل را برعهده گرفت هربار خبر از افتتاح این پروژه عظیم داده بود اما این بار دیگر به شعار بسنده نکرد و به CHN، گفت: « تا سه ماه دیگر این پروژه افتتاح موقت می‌شود
    وی در پاسخ به این سوال که افتتاح موقت چه اصطلاحی است؟ سخنان خود را تغییر داده و گفت: «منظورم این است که افتتاح نمی‌شود فقط به بهره‌برداری می‌رسد و افتتاح آن را موکول کردیم به دهه فجر.
    2- صد البته شرکتی فولادی خودرویی هم هست و باید قبول کنیم کسب سود حداکثری از افزایش سرمایه سنگین و طرحهای عظیم نیاز به زمان، حوصله ومطالعه بسیار دارد(روشن شدن وضعیت تحریمها و وضعیت بازار فروش (خودروسازها) و مواد اولیه وتامین نقدینگی بیشتروارزان تر و...) که البته با لحاظ مورد بالا من هم باشم عجله چندانی نمی کردم(تاخیر در تشکیل مجمع جهت بررسی افزایش سرمایه و به تبع ان خرید سهام بنیادی وآینده دار مانند فاذر و سمگا:قابل توجه اینکه خرید و فروش می کند ولی میلی به کم کردن فعالیت بورسی اش نشان نمی دهد که هیچ تازه گسترش هم داده است)
    بنابراین به هیات مدیره و مدیرعامل فهیمش اطمینان کامل داشته باشید که ماندن با فولای رشدی کمتر از رشداین بازار و حتی سایر بازارها نصیبتان نخواهد داد و با یک بازو بسته کردن ، سهم از خجالت تان در می اید
    سالم وپرسود باشید

نظر

• تنها
      عضو فعال
      • Dec 2012
      • 1109

با تشکر از جناب دوبله عزیز اخرین خبری که دارم و من تکمیل میکنم صحبتهای شما رو
      فولای تو مهرماه تعداد قابل توجهی سهام ولساپا با قیمت 120 خریداری کرده
      مدیران شرکت به جد در حال درامد زایی برا فولای به هر طریق ممکن هستن شرکتهای بورسی فقط میتوانن 10 درصد سرمایه خود رو تو بورس سرمایه گذاری کنن با توجه به همین امر شرکت در حال پرسه افزایش سرمایه برا ورود نقدینگی به شرکت و همچنین درصد بیشتر سرمایه گذاری در بورس هستن من با مدیر مالی جناب حسینی صحبت کردم گفتم نگرانی سهامداران اینس که با توجه به غیر عملیاتی بودن سود سال 92 احتمال تکرار ان در سال بعد نیست که ایشان فرمودن سال بعد که بودجه اسفند ماه اعلام میشه به اندازه همین رقم فعلی سود عملیاتی اعلام میکنیم و شرکت سرمایه گذاری خود رو در بورس و غیره در در سال های بعد ادامه خواهد داد

نظر

• تنها
        عضو فعال
        • Dec 2012
        • 1109

اون شرکت حقوقی که طی روزهای قبل حدود 270 هزار سهم خرید
        همین وگستر خودمون هست
        من با مدیر پرتفوی گردانیش اشنا هستم شنبه تماس میگیرم و ازش میخوام حمایت کنه از سهم من با ورودم با شرکت هم اعلام کردم ورود کنه که بعد من وگستر هم ورود کرده
        و امیدوارم حامی سهم بشه طی روزهای اینده
        این سهم باید حداقل قیمتش 1200 باشه

نظر

• تنها
          عضو فعال
          • Dec 2012
          • 1109

در اصل توسط تنها پست شده است View Post
          مدیران شرکت به جد در حال درامد زایی برا فولای به هر طریق ممکن هستن شرکتهای بورسی فقط میتوانن 10 درصد سرمایه خود رو تو بورس سرمایه گذاری کنن با توجه به همین امر شرکت در حال پرسه افزایش سرمایه برا ورود نقدینگی به شرکت و همچنین درصد بیشتر سرمایه گذاری در بورس هستن من با مدیر مالی جناب حسینی صحبت کردم گفتم نگرانی سهامداران اینس که با توجه به غیر عملیاتی بودن سود سال 92 احتمال تکرار ان در سال بعد نیست که ایشان فرمودن سال بعد که بودجه اسفند ماه اعلام میشه به اندازه همین رقم فعلی سود عملیاتی اعلام میکنیم و شرکت سرمایه گذاری خود رو در بورس و غیره در در سال های بعد ادامه خواهد داد
          اصلاح میکنم وساپا منظورم بوده نه ولساپا

نظر

• rsldvd
            عضو جدید
            • Jun 2013
            • 16

اصلاح میکنم وساپا منظورم بوده نه ولساپا
            سلام
            ممنون دوست گرامی خیلی زحمت می کشید
            من از 400 تومن فولای دارم و فعلا هاااا می خوام نگه ش دارم و خوشبختانه یه متاسفانه 24% سبدم م هست
            ممنون میشم اگر خبر واطلاع خاصی داشتید ما رو هم بی نصیب نزارید /:.Heart.://.:biggrinsmiley.:/ با تشکر

نظر

• mohamad123
              ستاره دار(5)
              • Jan 2013
              • 1171

در اصل توسط abtinsalari پست شده است View Post
              سلام دوستان این سود سهامو که رفتیم مجمع کی میدن؟من یادم نبود باید کجا برم؟
              بانک صادرات میداد ولی خیلی وقته داده
              نمیدونم چندماه پیش گرفتم من
              فکر کنم مرداد داد
              اللهم عجل لولیک الفرج.

نظر

• تنها
                عضو فعال
                • Dec 2012
                • 1109

تبریک بایت صف خرید فولای
                زیر 800 فرصت خرید خوبی بود حیف طمع کردم زیاد نخریدم خواستم رو 750 جمع کنم صبح امدم دیدم صف شده
                مبارک خریداراش
                فکر کنم تکنیکالی بود این صفش
                150 درصد افزایش سرمایه بزودی اعمال میشه

نظر

• omid_reza
                  عضو عادی
                  • Aug 2013
                  • 104

امروز حقوقي خريد نکرد اگه رنج بکشه فکر کنم دوباره با صف بسته بشه

نظر

• تنها
                    عضو فعال
                    • Dec 2012
                    • 1109

در اصل توسط omid_reza پست شده است View Post
                    امروز حقوقي خريد نکرد اگه رنج بکشه فکر کنم دوباره با صف بسته بشه
                    نیازی به خرید حقوقی نیست سهم خودش راه خودشو پیدا میکنه

نظر

• تنها
                      عضو فعال
                      • Dec 2012
                      • 1109

تکنیکال فولای
                      880 رو رد کنه تا 1300 میره
                      برگرفته از بورکس
                      فري زبل نوشته است:
                      مهرداد خان نوشته است:
                      داش فري سلام تكنيكال فولاي رو برام ترسيم کن مر30 فدات
                      در ضمن يسوال با وپست هستي هنوز؟؟

سلام مهرداد
                      880 رو رد کنه هدفش 1300 تومنه
                      توكاناله و سهم خوبي به نظر مياد فاندشو ببين
                      نه پست رو 8883 خريدم بود 9285 خالي کردم ولي تو واچينگمه ببينم چه ميخواد بكنه و الگوش چي ميشه با سايپا عوض کردم
                      هنوز فيلد نكرده

مرسی داش فری بس فولای هنوز نگه دارم به نظرت

نظر

• PULP
                        عضو عادی
                        • Jan 2013
                        • 162

امروز کل فاذر هاشو خالی کرده، چرا اخه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نظر

• تنها
                          عضو فعال
                          • Dec 2012
                          • 1109

دوستان خبر توپ
                          فولای در حال فروش فاذر و شناسایی سود و اعمال افزایش سرمایه از محل سود انباشته
                          به زودی نماد بسته میشه برا تعدیل سود صف خرید امروز صبح بی دلیل نبود
                          سهم خودتون دو دستی بچسبین

نظر

• تنها
                            عضو فعال
                            • Dec 2012
                            • 1109

در اصل توسط PULP پست شده است View Post
                            امروز کل فاذر هاشو خالی کرده، چرا اخه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
                            کلش 12 میلیون و 300 هزار سهم هست که امروز فروشنده 3 تا حقوقی فقط 4 میلیون و 700 تا فروخته فولای امروز 4/300 هزار سهم فروخته
                            سهم برا تعدیل باید بسته شه
                            فردا صف خرید شایدم فردا بسته شه

نظر

• علی نظامی
                              عضو فعال
                              • Jul 2013
                              • 1033

متاسفانه بازار کیفیت سود غیرعملیاتی رو درک نمیکنه! بالاخره هر گردی گردو نیست!!;)

نظر

• تنها
                                عضو فعال
                                • Dec 2012
                                • 1109

امروز 4/5 میلیون فروخته که یک میلیارد و 400 میلیون درامد داشته از این محل امروز با توجه به قیمت تمام شده برا فولای 40 تومن به سود شرکت اضافه میشه که سود شرکت میشه 216 تومن که p/e 4/5 هم بدیم سهم 972 تومن تو بدترین حالت

نظر

در حال کار...
                                X