صنايع فولاد آلياژي يزد ( فولاي )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • تنها
    عضو فعال
    • Dec 2012
    • 1109

بیشتر طرف قرداد و مشتریان فولای شرکتهای قطحه ساز و خودرو سازه
    فولای با رفع تحریم خودرو سازها فروشش بیشترم میشه
    فولای با صحبتهای مدیر عاملش امروز باید حداقل 5 میلیون صف خرید داشت

نظر

• تنها
      عضو فعال
      • Dec 2012
      • 1109

دوستان اینم مد نظر داشته باشین فولای تعداد قابل توجهی تو مهرماه وساپا (سرمایه گذاری سایپا) خریداری کرده و همچنین سمگا تعدادی خوبی داره که برا تعدیل سود بستس

نظر

• تنها
        عضو فعال
        • Dec 2012
        • 1109

نم نمک داریم میرم برا صف خرید انشالله به مدد خدا و کمک حقوقی عزیز
        اتا جان دست بوسیم /:.Heart.:/

نظر

• تنها
          عضو فعال
          • Dec 2012
          • 1109

900 تومن رو رد کنیم رفتیم برا صف خرید و 1200 سقف بعدی

نظر

• تنها
            عضو فعال
            • Dec 2012
            • 1109

تبریک اینم صف با قدرت فروشنده را رو بازوندیممممممممممممممممم
            مبارکه .......................

نظر

• DJANGO
              عضو فعال
              • May 2013
              • 1701

اخه خداییش این سهم که کلا پر از سود هستش کجاش فروشی هستش که بعضیا اینطور میفروشن؟
              از 3500ریال با سهم هستم تا هدفهایی که در سر دارم.
              عشقی که زندگی میبخشد../www.mahak-charity.org/main//:.Heart.:/

نظر

• تنها
                عضو فعال
                • Dec 2012
                • 1109

خبرا از اعلام سود 250 تومنی در گزارش 9ماهه است
                البته نکته جالب اینجاست تعدیل از محل عملیاتی شرکت هست
                1200 قله بعدی

/:.Heart.:/

نظر

• mokhlas
                  عضو فعال
                  • Mar 2012
                  • 301

سلام
                  خداییش ،دلم میخواهد که تک سهم شم رو فولای برم دنبال کارم
                  /:.grlim:./
                  هيچ ثروتي چون عقل، و هيچ فقري چون ناداني نيست. هيچ ارثي چون ادب، و هيچ پشتيباني چون مشورت نيست. حضرت علی(ع)

نظر

• تنها
                    عضو فعال
                    • Dec 2012
                    • 1109

در اصل توسط mokhlas پست شده است View Post
                    سلام
                    خداییش ،دلم میخواهد که تک سهم شم رو فولای برم دنبال کارم
                    /:.grlim:./
                    تک سهمی خوب نیست هر چند با این تیم هیت مدیره فولای و مدیر عاملش لایق هزاران تشکر هستن

نظر

• m.r_moradi
                      عضو فعال
                      • Sep 2012
                      • 2188

امروز از محل نقدینگی جدیدی که به دستم رسید مجدد سنگین وارد فولای شدم،بار قبلی که خیلی دلچسب بود،ببینیم این بار خدا چی میخواد...
                      فردا امیدوارم در مصاف با قله ی تاریخی سر بلند بیرون بیاد...
                      ----------------
                      یاد فولای 300 تومنی قبل مجمع به خیر،یاد جواد خان آریو و دکتر علیرضای عزیز به خیر...

در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Post
                      یه چیزایی شنیدم امروز راجع بهش مخم سوت کشید!ما چه گنجی داشتیم و خودمون خبر نداشتیم!
                      یادش به خیر چند وقت قبل تر به نظر میرسید اگه 360 باز بشه خوب باز شده،بعد اقا جواد مرقوم فرمودن انتظار 430 دارن از سهم اما اگه چیزایی که امروز شنیدم بوقوع بپیونده شاید بشه منتظر فولای 500 تومنی هم باشیم!!!!حالا اگه دوستی که این اخبار رو در اختیار من قرار داد دوست داشت خودش میاد و اینجا هم نقل میکنه،چون از بر و بچه های گل همین سایت خودمونه...;)

راستی جناب علیرضا1 کم حرف شدید قربان؟!ما رو از اخبار دست اولتون محروم نفرمایید...:x
                      سلام و درود ron عزیز،اقا شرمنده نفرمایید...

والا تو این زمینه اقا جواد و اقا علیرضا و کیانوش جان صلاحیتشون خیلی خیلی بیشتر از بنده است اما با توجه به چیز هایی که شنیدم زیر 500 تومن به نظر من میتونه فرصت خرید خوبی باشه،مثلا حوالی همون 430 تومنی که اقا جواد فرمودن فرصت خرید بسیار مناسبی باید باشه...

به نظر میرسه شرکت امسال میتونه 120 تومن سود بسازه(صرفا بر اساس شنیده هام از منبع موثق) و میتونه قیمت حداقلی 600 تومن رو ببینه...
                      اه اه اه ،این سهم آخه مگه چی داره نشستید تو صفش،بابا کارخونه اش اتیش گرفته،کارگزاش اعتصاب کردن،ورشکسته اس اصلا،میخواید خودتون رو بدبخت کنید؟!!!

سهم از این بدتر تو بورس پیدا نمیشه:^o

بابا بیخیال شید دیگه! :D

پ.ن:وای خدا،مفت باز شد :))))))))
                      تمام سال من بی تو...

نظر

• farazbrs
                        عضو جدید
                        • Oct 2013
                        • 18

رفع تحریم خودرو ساز ها و قطعه سازان تاثیر مستقیم بر افزایش فروش فولای خواهد داشت و باز شدن ذخایر ارزی موجب تسهیل در دریافت وام ارزی 60 میلیون یورویی میشود در ظمن فولای پرتفوی خوبی از سهام خودرویی و تجهیزاتی و خدماتی و پتروشیمی دارد که این روزها رشد خوبی خواهند کرد طبق گفته مدیر عامل 150 درصد افزایش سرمایه تا پایان سال و 150 درصد دیگر تا مجمع با توجه به فروش سرمایه گذاری ها همگی یا بخش عمده آن از محل سود انباشته قابل تحقق است ، رفع تحریم بیشتر تاثیر مثبت را بر شرکتهایی دارد که طرح توسعه خواهند داشت به این دلیل که تجهیزات و خدمات مورد نیاز برای طرح های توسعه بسیار سهل تر و ارزان تر فارق از موانع تحریمی فراهم میشود و انشالله طرح توسعه نورد گرم 400000 تنی فولای بسیار زودتر از زمان پیش بینی شده به بهره برداری میرسد ........................$$فولای = طلای یزد$$.....................:x
                        تحلیل های اینجانب [B][SIZE=2]صرفا تکنیکالی[/SIZE][/B] است و میتواند[B][SIZE=3] اشتباه [/SIZE][/B]باشد.

نظر

• m.n88
                          عضو عادی
                          • Mar 2013
                          • 49

امروز از محل نقدینگی جدیدی که به دستم رسید مجدد سنگین وارد فولای شدم،بار قبلی که خیلی دلچسب بود،ببینیم این بار خدا چی میخواد...
                          ----------------
                          یاد فولای 300 تومنی قبل مجمع به خیر،یاد جواد خان آریو و دکتر علیرضای عزیز به خیر...
                          دیدم معاملتش امروز یه جون تازه ای گرفته بود/:.tonguesmiley:./

نظر

• هامد
                            ستاره دار(7)
                            • Aug 2012
                            • 2611

----------------
                            خوش اومدی محمدرضا جان، کدوم قله ی تاریخی رفیق!;)) یه جور گفتی تاریخی انگار ده بار قبلا خاسه ردش کنه نتونسه;)) از لحاظ قیمتی که اصن نمیشه مقاومت به حسابش اورد انقد که پیش پا افتادس ولی مشکل باز همونه هفته پیشه که گفتم:

در اصل توسط هامد پست شده است View Post
                            فعلا به خط روند rsi واکنش نشون داد در حالی که به نظر رد شده میومد و تاپیک عطایه عزیزم گفتم ولی نتونست ردش کنه البته اصلاح قیمتی زیادی بعیده داشته باشیم چون سهم خشکه و نهایت یکی دوروز متعادل معامله شدنه اینو از قدرت خریدارای قبله 9 میشد فهمید که بیشتر از حجمی که تا الان معامله شده دستور خرید گذاشته بودن!

خط روند Rsi که باز فردا بش میخوریم و سری قبلی همونطوری که پیش بینی هم میشد اصلاح قیمتی نداشتیم و دو روز متعادل معامله شد شواهد که میگه این سری چون همین دوروز پیش بش واکنش نشودن داده باید دیگه رد بشه که امیدوارم همین اتفاقم بیفته ...
                            اِلهی عَظُمَ الْبَلاء

نظر

• m.r_moradi
                              عضو فعال
                              • Sep 2012
                              • 2188

ممنون هامد عزیز،صحبت شما متین،صرفا از نظر روانی عرض کردم،و اینکه تو تاریخچه ی سهم بالاترین قیمتیه که دیده شده وگرنه میدونی که من خودمم تکنیکال بازم و اگه این مقاومت رو الان خیلی جدی میدونستم امروز وارد نمیشدم...! :.thumbsupsmileyanim
                              انشالله که فردا به سلامت عبور میکنه برای پله اول نزدیکای 1100 تومن...
                              اگه بخوام در مورد چارت هم صحبتی بکنم،تکرار مکررات میشه،گفتنی ها رو شما گفتی...
                              فقط همینقدری عرض کنم که به نظر من میان مدتی(یا حتی میشه گفت کوتاه مدتی) تارگت 1200 اصلا اصلا برای فولای دست نیافتنی نیست و کاملا معقوله...(چند روز پیش عینا همین مطلب رو تو سایت همسایه ذکر کردم)

انشالله که در کنار هم سود خوبی بکنیم.../:.Heart.:/

به شخصه امروز خیلی سنگین وارد شدم با میانگین قیمت 902 تومن!خدا به خیر بگذرونه فقط :D

در اصل توسط هامد پست شده است View Post
                              خوش اومدی محمدرضا جان، کدوم قله ی تاریخی رفیق!;)) یه جور گفتی تاریخی انگار ده بار قبلا خاسه ردش کنه نتونسه;)) از لحاظ قیمتی که اصن نمیشه مقاومت به حسابش اورد انقد که پیش پا افتادس ولی مشکل باز همونه هفته پیشه که گفتم:

خط روند Rsi که باز فردا بش میخوریم و سری قبلی همونطوری که پیش بینی هم میشد اصلاح قیمتی نداشتیم و دو روز متعادل معامله شد شواهد که میگه این سری چون همین دوروز پیش بش واکنش نشودن داده باید دیگه رد بشه که امیدوارم همین اتفاقم بیفته ...
                              تمام سال من بی تو...

نظر

• amin_hamedani
                                عضو جدید
                                • Jul 2013
                                • 9

درود بر همه ی دوستان
                                درباره فولای میشه گفت پتانسیل های خفته ی زیادی داره
                                و تا حداقل 1100میشه روش حساب باز کرد
                                که با زمزمه هایی تا 1300 هم روش میشه حساب کرد

نظر

در حال کار...
                                X