عجب بازی کثیفی راه انداختن.
صنايع فولاد آلياژي يزد ( فولاي )
Collapse
X
-
-
فقط میتونم بگم ماااااااااااامان! ;)) ینی کی میتونسه باشه!؟ امیدوارم از سهامدارا درصدی نبوده باشه!
نگران نباش محمدرضا، اصن این صفه فولادو که میبینم با اینکه کلی فولای دارم بازم تحریک میشم بخرم اونم تو این قیمتا :x
ولی جدی جدی داش صف میشدا! نمیدونم یارو یهو چی شد تصمیم فروش گرفت، احتمالا خیلی نیاز داشته ....اِلهی عَظُمَ الْبَلاء
نظر
-
-
در اصل توسط محمدرضا 87 پست شده است View Postدقیقا همینو می خوان، می خوان سهامدارو خسته کنن تا مفت سهمو جمع کنن.
تصمیم با خودت دوست عزیز.
بخدا نقدینگیم تو سهامای دیگه گیر افتاده واگرنه امروز خودم یک میلیون سهم جمع میکردم
نظر
-
با سلام خدمت جناب تنها
قبل از هر چیز میخواستم بابت پیگیری های بسیار مجدانه در خصوص این سهم از شما تشکر کنم
ضمنا شما تنها نیستی و دوستان این تاپیک هم مثل شما از سهامداران فولای هستن
لذا شما بهتر از هر کسی میدونید که فولای رو واسه سبد بلند مدت باید برداشت و این نوسانات چندان در روند بلند مدت سهم موثر نیست و نخواهد بود.
ضمنا اون بنده خدایی که 200 هزار رنج منفی کشید حتی نتونست نیم درصد به سهم منفی بزنه، درحالی که نیم درصد سهم شرکت رو فروخت!!![FONT=tahoma][B][SIZE=2][COLOR=#008000]مطالب ارائه شده صرفا جهت اطلاع بوده و توصيه به خريد يا فروش سهم نمي باشد...[/COLOR][/SIZE][/B][/FONT]
نظر
-
در اصل توسط ROSEMAN پست شده است View Postبا سلام خدمت جناب تنها
قبل از هر چیز میخواستم بابت پیگیری های بسیار مجدانه در خصوص این سهم از شما تشکر کنم
ضمنا شما تنها نیستی و دوستان این تاپیک هم مثل شما از سهامداران فولای هستن
لذا شما بهتر از هر کسی میدونید که فولای رو واسه سبد بلند مدت باید برداشت و این نوسانات چندان در روند بلند مدت سهم موثر نیست و نخواهد بود.
ضمنا اون بنده خدایی که 200 هزار رنج منفی کشید حتی نتونست نیم درصد به سهم منفی بزنه، درحالی که نیم درصد سهم شرکت رو فروخت!!!
دوستان فولای الان صف خرید باید باشه
میدونستین فولای وساپا و سمگا داشت ببینین چند باز شده
گزارش 9 ماهه فولای دیدن داره
نظر
-
در اصل توسط تنها پست شده است View Postممنون دوست عزیز از لطف شما متشکرم
دوستان فولای الان صف خرید باید باشه
میدونستین فولای وساپا و سمگا داشت ببینین چند باز شده
گزارش 9 ماهه فولای دیدن داره
خدا رو شکر/:.grlim:./
>:)موفق كسي است كه با آجرهايي كه بطرفش پرتاب مي شود، يك بناي محكم بسازد
نظر
-
در اصل توسط تنها پست شده است View Postشوخی میکنم مگه دیونه ام بفروشم خودم کلی برا اطاعات شرکت که به بیرون درز کنه زحمت کشیدم بعد خودم بفروشم
بخدا نقدینگیم تو سهامای دیگه گیر افتاده واگرنه امروز خودم یک میلیون سهم جمع میکردم
مهرداد جان ایشالا مزد تلاشتو بگیری.
شاخص خیلی رشد کرده. دستوری جلو حرکت شاخصو می خوان بگیرن.
برا همین همه پولا میاذ رو سهم های فرابورسی و گروه ها کوچیک مثل دارو و کاشی.
نظر
-
در اصل توسط mokhlas پست شده است View Postسلام
ای کاش منفی بیشتر بخوره .تا ماهم بخریم
سهم به قیمت که باید برسه میرسه.این سهم مال سهامداریه
امیدوارم به دل نگیری مُخلَص جان منظوری نداشتم و صرفا برای شوخی بود :)آخرین ویرایش توسط هامد؛ 2013/12/01, 13:07.اِلهی عَظُمَ الْبَلاء
نظر
-
به نظر من هم به قطع يقين از معاملات که انجام ميدن کاملا معلومه با قصد ترغيب سهامدارا برا فروش هستش دوستان ىه سوالى داشتم فولاى به نظر بنده ىکى دو ميليون فاذر فروخته نه 4ميليون تو تاريخ 25ابان 4حقوقى اين 4ميليون رو فروخته بايد ده ميليونى سهام داشته باشه , امروز هم تماسى با امور سهام داشتم گفتن که هنوز پيگير افزايش سرمايه هستيم به محض دريافت مجوز از طريق کدال اطلاع ميديم
نظر
نظر