صنايع فولاد آلياژي يزد ( فولاي )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • محمدرضا 87
    عضو فعال
    • May 2012
    • 1522

واما فولای

امروز بازی راه انداخته حقیقی رو سهم بعد هر رنج مثبت میره تو کف میشینه تا فروشنده ها بفروشن بهش.

البته یه خوبی که اینکار داره امروز اینه که نوسانگیرای دیروز خیلی شیک بهشون گفت بفرما بیرون با ضرر .

اگه آخر وقت و یا فردا سهم به سمت +5 درصد حرکت نباید تعجب کرد.

تکنیکالش کاملا مستعد یه حرکت و رشد خوبه که به نظرم این سری اگه کمتر بازی در بیارن رو سهم میتونه مقاومت و تبدیل کنه به حمایت.

پر سود باشید.

نظر

• omid_reza
      عضو عادی
      • Aug 2013
      • 104

ظاهرا دوستان فعلا اقبالی رو این سهم ندارند

نظر

• شاه بورس
        ستاره دار (4)
        • Dec 2012
        • 325

8750 تا رو 875 تومن اضافه کردم امروز/:.rolleyessmileyani/:.coolsmiley02:./
        با اومدن حقوقی های جدید کم کمک باید بریم سمت 1100
        :D;;)
        موفق كسي است كه با آجرهايي كه بطرفش پرتاب مي شود، يك بناي محكم بسازد

نظر

• هامد
          ستاره دار(7)
          • Aug 2012
          • 2611

خیلی عجیب داره معامله میشه، بعده اینکه تو روز استارت رو 900 اون حجم رو خورد اصن نمیشد حدس زد باز یه عده بیان رو قیمتا اونم با این حجم بشینن واسه فروش! هر دفه که حس میکنم زیره 900 خالی شده از فروشنده باز یه عده میان شرو میکنن در افشانی!;))
          ازونطرفم حقیقی که خوب خرید میکرد باز امروز نیومد روزه اول که با حقوقی هرچی رنج بود زدن دیروز باز بد نبود 100هزارتا رنج خوبی زد تا 920 ولی امروز هیچی نخرید، امیدوارم باز برگرده، وگسترم به غیر همون روزه اول این دوروز در حده 20-30هزارتا فقط خریده! اینم نمیدونه با خودش چ چنده چون دو سه هفته پیش رو 850 فک کنم حدود 200هزارتا خالی کرده بود!

نمودار اصن دلیلی بره اصلاح نشون نمیده اون سری گفتم سقف Rsi بود چون واقعا دلیلش همون بود ولی این سری تکنیکال واقعا توجیهی برای این منفی خوردن بعد از اون حجم دیده نمیشه!! اون محدوده از rsi که سه چار روز پیش گفتم اثرشو گذاشت به همراه کف کانال و کف سه قلو زد! همچنان منتظرم هدف اول این 5 که 1040 هست رو بزنه اگه ردش کنه مقاومت بعدی سقف کانال محدوده 1200-1300 هست...

اِلهی عَظُمَ الْبَلاء

نظر

• ROSEMAN
            عضو عادی
            • Aug 2013
            • 186

در اصل توسط هامد پست شده است View Post
            خیلی عجیب داره معامله میشه، بعده اینکه تو روز استارت رو 900 اون حجم رو خورد اصن نمیشد حدس زد باز یه عده بیان رو قیمتا اونم با این حجم بشینن واسه فروش! هر دفه که حس میکنم زیره 900 خالی شده از فروشنده باز یه عده میان شرو میکنن در افشانی!;))
            ازونطرفم حقیقی که خوب خرید میکرد باز امروز نیومد روزه اول که با حقوقی هرچی رنج بود زدن دیروز باز بد نبود 100هزارتا رنج خوبی زد تا 920 ولی امروز هیچی نخرید، امیدوارم باز برگرده، وگسترم به غیر همون روزه اول این دوروز در حده 20-30هزارتا فقط خریده! اینم نمیدونه با خودش چ چنده چون دو سه هفته پیش رو 850 فک کنم حدود 200هزارتا خالی کرده بود!

نمودار اصن دلیلی بره اصلاح نشون نمیده اون سری گفتم سقف Rsi بود چون واقعا دلیلش همون بود ولی این سری تکنیکال واقعا توجیهی برای این منفی خوردن بعد از اون حجم دیده نمیشه!! اون محدوده از rsi که سه چار روز پیش گفتم اثرشو گذاشت به همراه کف کانال و کف سه قلو زد! همچنان منتظرم هدف اول این 5 که 1040 هست رو بزنه اگه ردش کنه مقاومت بعدی سقف کانال محدوده 1200-1300 هست...

با سلام

جهت اطلاع دوستان عرض میکنم که اون درخواست های فروش 40، 50 هزارتایی مربوط به فروشنده واقعی نبود، بلکه مربوط به خریداری بود که قصد داشت سهم رو با قیمت پایین جمع کنه که البته بدلیل عدم وجود فروشنده در این قیمتها چندان که باید نتونست جمع کنه.
            لذا از دوستانی که به هر دلیل قصد فروش دارن توصیه میشه برای امتحان هم که شده قیمت های فروش رو پشت سر قیمت حجم های بالا قرار بدن، اونوقت میبینید که فروشنده به سرعت جا میزنه و قیمت فروشش رو افزایش میده...
            متاسفانه توی این بازار کمتر هستند کسانی که به بازی برد-برد اعتقاد داشته باشند و عموما با زیان دیگران قصد کسب سود دارن.

مطالب صرفا جهت اطلاع بوده و توصیه به خرید یا فروش نمی باشد.
            [FONT=tahoma][B][SIZE=2][COLOR=#008000]مطالب ارائه شده صرفا جهت اطلاع بوده و توصيه به خريد يا فروش سهم نمي باشد...[/COLOR][/SIZE][/B][/FONT]

نظر

• behzad2014
              عضو عادی
              • Nov 2013
              • 39

ولى هر کس اينکارو انجام ميده واقعا تو اشتباهه تو اين بازار مثبت پولمونو به هر چى داده بوديم دو برابر شده بود اونم مثل ما در جا ميزنه به جاى اينکه تو سر سهم بکوبه ميتونه رنج مثبت بزنه خودش هم منفعت کنه و سهامدار جديد دو سه روز مثل اولين روز حمايت ميکرد سهم راه خودشو پيدا ميکرد با حمايت حقوقى دنبالش حقيقى هم خواهد اومد الان سهمى مثل ايرانخودرو قبل اينکه مساله توافق هسته اى بياد چه جور از 90به350رسيد فقط با حمايت حقوقى و گروهى ,الان هم حقيقى ها خوب حمايتش ميکنن سهم بايد يه حقوقى فعال داشته باشه گسترش سرمايه ايرانيان هم تکليفشو با خودش مشخص نکرده حمايت کنه يا......... بقيه حقوقى ها که هيچ

نظر

• صولت الدوله قشقایی
                عضو فعال
                • Dec 2013
                • 839

سلام
                من یه حرفی میزنم فقط دوستانه هست نه قصد تخریب دارم خدای ناکرده نه پیشنهاد هست نه هیچ فقط تجربه خودم. اینکه فولای سهم ارزنده ای هست و روندش هم قطعا صعودی هست هیچ شکی نیست و حتما همینطور. ولی بعضی وقتا سهمامداری هم زیاد خوب نیست و آدم سود کم را فدای سود زیاد میکنه. من سهامدار فولای بودم و تعداد زیاد داشتم اونقدر صبر کردم که واقعا خسته شدم و سهمو 870 فروختم رفتم سهم دیگه خریدم که تا امروز 20 درصد تو سود هس ولی فولای هنوز 870 هس کاش زودتر این کارو کرده بودم. سهم بسیار خوبی هست ولی اصلن چابک نیست و حمایت کننده های قوی هم نداره. خواهشا از حرفام کسی ناراحت نشه قصد تخریب نداشتم فقط تجربه خودمو گفتم. شما کار درست را انجام بدید. موفق باشید

نظر

• nav
                  عضو عادی
                  • Nov 2013
                  • 97

فولای! ای خرگوش خواب الو بیدار شو!/:.rolleyessmileyani
                  هر چه انسان بیشتر به نادانی و ضعف خود پی ببرد داناتر و قویتر میشود

نظر

• behzad2014
                    عضو عادی
                    • Nov 2013
                    • 39

منم با نظرت موافقم دوستم ديروز از سهم خارج شد سهم خيلى خسته کننده شده ولى با ديد دو ساله هر کس نگه داره به مقصودش خواهد رسيد

نظر

• محمدرضا 87
                      عضو فعال
                      • May 2012
                      • 1522

مثل اینکه یه عده نمی خوان فعلا این سهم بره بالا و دارن بدجور خشک می کنن سهمو.

به زودی یه رالی شارپ فرابورسی خواهد داشت.

فولادم که صف این سهمم راه میافته بالاخره دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره.

پر سود باشید.

نظر

• omid_reza
                        عضو عادی
                        • Aug 2013
                        • 104

اين سهم احتياج به حمايت حقوقي داره بايد ديد چرا يه روز خريد سنگين ميکنه و بعد ديگه کنار ميکشه و حمايتي نمي کنه تا حمايت نباشه سهم حرکتي نداره حالا هر چقدر هم ارزشمند باشه

نظر

• MOSTAFAVI
                          Banned
                          • Jun 2012
                          • 5636

در اصل توسط محمدرضا 87 پست شده است View Post
                          مثل اینکه یه عده نمی خوان فعلا این سهم بره بالا و دارن بدجور خشک می کنن سهمو.

به زودی یه رالی شارپ فرابورسی خواهد داشت.

فولادم که صف این سهمم راه میافته بالاخره دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره.

پر سود باشید.
                          اگر قرار باشه یه سهم در روزهایی که اکثر سهام مثبت می خورن منفی بخوره ،نگهداشتنش خیلی به صرفه نیست.من اگه فولای رو دو هفته پیش می فروختم و به جاش ستران می خریدم الان حداقل یه 20% سود سیو کرده بودم.(منم مثل شما فکر می کنم این سهم پرواز خواهدکرد اما کی و کجا معلوم نیست)

نظر

• behzad2014
                            عضو عادی
                            • Nov 2013
                            • 39

از دوستان يکى با شرکت تماس بگيره وضعيت افزايش سرمايه و تعداد باقى مانده اذراب رو بپرسه خيلى بهتر ميشد من يکى دو بار تماس گرفتم در همين مورد جواب قطعى افزايش سرمايه رو ندادن تازه خبر نگرفتم يکى لطف کنه تماس بگيره

نظر

• omid_reza
                              عضو عادی
                              • Aug 2013
                              • 104

ظاهرا روند تکنیکالی سهم بهم ریخته یه روز مثبت دو روز منفی

نظر

• شاه بورس
                                ستاره دار (4)
                                • Dec 2012
                                • 325

سهم خشک خشک شده
                                فقط نمیدونم چرا حقوقی حمایت نمیکنه/.:blinksmiley.:/
                                فولای فقط یه حمایت کوچیک میخواد/:.negaran.:/
                                موفق كسي است كه با آجرهايي كه بطرفش پرتاب مي شود، يك بناي محكم بسازد

نظر

در حال کار...
                                X