صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • خوشبين
    عضو عادی
    • Jun 2012
    • 54

    #5131
    در اصل توسط Fmoradi پست شده است View Post
    اين دد تايم كي هست جالبه اقا حميد تا حالا تو نوشته ها چند تا زمان. داده اند
    هفته اينده
    اخر ماه
    بعد از ماه رمضان
    زمان نامشخص جلسه بورس و صدرا

    در عجبم كه شما فكر. ميكنيد مثلا اونا اين چيزا رو نميفهمند بورس با اون گردن كلفتيش كاري نميكنه
    اعت... هم مرد دروغگو براي تمام فصول است
    قرارگاه هم الان به دفاع در جنگ فكر ميكنه
    واقعا يه تنه حاج حميد زدي به صف تجمع كنندگان و پيروز شدي تبريك. ميگم
    هر چند اگه صورتجلسه هم داشتيد فرقي نميكرد اما از حالا همه دنبال اقتصاد مقاومتي هستن پول خلق الله هم در همين راستا

    اين افراد گير كرده تو صدرا دو ديدگاه دارند بخشي در جهت حكومت برخي هم با حكومت كاري ندارند اگه نخواهيم بگيم مخالف
    با يكي از كساني كه تو جلسه صدرا بود حرف زدم گفتم فلاني چه خبر گفت همون حرفاي كلي چيزي توش پيدا نميشه همش دروغ


    دوست گرامي شك نكن كه تمام حرفهاي اين اقايان (مدير عامل) براي خريد در يك

    قيمت خوب براي ابروي نظام دروغي بيش نيست و بدان حضرات براي امسال دو برابر

    سال گذشته زيان اعلام خواهند كرد و با تمام قدرت صدرا را از بورس خارج خواهند كرد

    ونماد حالا حالاها بسته خواهد ماند

    و هيچ كاري هم از سهامدار حقيقي ديگر برنخواهد امد اين جلسه هم براي تزريق ارامبخشي به

    سهامداران چيز ديگري در بر نداشت فقط مگر خدا كمك مان كند حالا بعضي از اقايان هي بيايند وبگويند

    يك هفته ديگر دو هفته ديگر و يا بعد از ماه رمضان اين مدت هم ميگذرد و باز روز از نو و جلسه ديگهاي از نو

    اين پست اينجا بماند تا به موقعش بالا بياورم
    سلامتي اونايي كه تو اوج سختي و مشكلات بجاي اينكه تركمون كنن در كمون ميکنن

    نظر

    • hamid672003
      عضو فعال
      • Nov 2011
      • 1165

      #5132
      باسلام:
      دوستان عزیز بنده قرار نیست امتحان پس دهم . لطفا راهکار ارائه نمایید . ضمنا بنده با این دیدگاه به صحبت با آقایان نشستم که ما سهامداران حقیقی ضمن وارد نمودن اعتراض مبنی بر تخلف . با قرارگاه و صدرا و بورس در یک جبهه هستیم .تا نتیجه حاصله برد برد برد برد باشد . و من الله توفیق .


      در اصل توسط Fmoradi پست شده است View Post
      اقا حميد مثلا اگه مسئولين گفتن هفته ديگه وقت نداريم و جلسه و افطاري و مسافرت هستيم و هفته بعدش اونوقت چه ميكنيد اگه تا انقلاب مهدي طول دادن چه
      اخرش هم ميگن مملكت تو وضعيت اقتصاد مقاومتي هست چه ميكنيد حالا همون اوليش رو بگي ممنون

      نظر

      • بابک 52
        ستاره‌دار (27)
        • Mar 2011
        • 17028

        #5133
        واگذاری توسعه سومین میدان نفتی به قرارگاه خاتم الاوصیا

        امضای قرارداد توسعه میدان نفتی سومار
        توسعه میدان نفتی سومار در کرمانشاه طی قراردادی به قرارگاه «خاتم الاوصیا» واگذار شده است. این قرارگاه که بر اساس گزارشها وابسته به وزارت دفاع ایران است، دو ماه پیش نیز طرح توسعه دو میدان نفتی دریایی را بر عهده گرفت.
        به گزارش ایسنا، روز چهارشنبه ۱۱ مرداد، همچنین قرار بود موافقتنامه توسعه میدان نفتی سوسنگرد در خوزستان که یکی از بزرگترین میدانهای نفتی کشف شده کشور طی پنج سال گذشته است، امضا شود که تاکنون خبری درباره آن منتشر نشده است.

        احمد قلعه بانی، مدیرعامل شرکت ملی نفت در این باره گفته است در این قرارداد که طی دو مرحله اجرایی میشود، ابتدا ۵ هزار بشکه و در سپس ۱۰ هزار بشکه نفت در روز تولید خواهد شد.

        همچنین جانشین فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم الاوصیا افزوده است فعالیتهای توسعه این میدان نفتی از سال گذشته آغاز شد اما به دلیل برخی مسائل فنی، مطالعاتی و ایجاد هماهنگی قرارداد آن با تاخیر امضا شد.

        پیشبینی شده است که این میدان نفتی ۲۵ میلیون دلار سرمایهگذاری ارزی و ۵۲ میلیارد تومان سرمایهگذاری داخلی طی ۲۴ ماه به بهرهبرداری برسد و محمد علیزاده با اشاره به تامین بودجه آن، افزوده است که امکان دارد توسعه سومار زودتر به نتیجه برسد.

        از طرف دیگر، روز گذشته قرار بود قرارداد میدان نفتی سوسنگرد با تولید بیش از ۸. ۸ میلیارد بشکه نفت که به عنوان بزرگترین میدان نفتی کشف شده در پنج سال گذشته شناخته میشود، به خاتمالاوصیا واگذار شود.

        میدان نفتی سوسنگرد در خوزستان، سه سال پیش کشف شد و پیشبینی شده بود که با تکمیل طرح توسعه آن حدود ۳۰ هزار بشکه به ظرفیت تولید نفت ایران افزوده شود اما تاکنون خبری راجع به واگذاری قرارداد آن منتشر نشده است.

        ایران یکی از دارندگان منابع عظیم نفت و گاز جهان است اما کارشناسان تحریمهای بین المللی معتقدند کمبود منابع مالی، کنارهگیری شرکتهای غربی از همکاری، خلف وعده پیمانکارانی آسیایی از جمله دلایل عقب ماندگی ایران از رقبا اعلام میکنند.

        در این میان سپاه پاسداران و قرارگاه سازندگی خاتمالانبیا، حضوری پررنگ در توسعه طرحهایی نفت و گاز داشته و تاکنون توسعه شش فاز میدان گازی پارس جنوبی به آن واگذار شده اما روند انجام کار با کندی مواجه شده است.

        اکنون برخی قراردادها به قرارگاه سازندگی خاتمالاوصیا که گفته میشود وابسته به وزارت دفاع است، واگذار میشود که از جمله آن، طرح توسعه دو میدان نفتی توسن و آلفا به صورت ترک تشریفات مناقصه بود که دوم خرداد امسال عملی شد.

        این قرارگاه طی دو سال گذشته به عنوان مجری پروژه ملی کنارگذر ساحلی رامسر و پروژه قطار برقی تهران مشهد و همچنین واگذاری یک فاز پارس جنوبی به آن، شناخته شده است.

        با وجود این، چندی پیش وزیر نفت ایران در مجلس گفته بود که عقب ماندگی ایران در توسعه میادین مشترک نفتی با دیگر کشورها «فاحش» است و ایران توانایی کمی در برداشت از این میادین دارد.

        رستم قاسمی که پیش از تصدی وزارت نفت، فرمانده قرارگاه خاتمالانبیا بود همچنین خبر داده بود این قرارگاه سپاه به جای شرکتهای بزرگ خارجی در صنعت نفت و گاز ایران جایگزین میشود.

        قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا در سال ۱۳۶۸ به دستور آیتالله خامنهای تاسیس شده و بزرگترین پیمانکار پروژههای دولتی در ایران است که تحت تحریمهای بین المللی قرار گرفته است.

        این نهاد پس از ورود محمود احمدی نژاد به دولت، با انجام معاملات کلان، کلیدیترین پروژه ها اقتصادی را در اختیار گرفته است و تابستان دو سال پیش اعلام شد که ارزش مالی پروژههای نفتی آن، به ۲۵ میلیارد دلار رسیده است.




        The greater the risk ، The greater the reward

        هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

        نظر

        • خوشبين
          عضو عادی
          • Jun 2012
          • 54

          #5134
          [QUOTE=hamid672003;188829]باسلام:
          دوستان عزیز بنده در همینجا اعلام می کنم هر دوستی که توانایی در احقاق حق ما دارد باید به کمک ما بشتابد .و من الله توفیق

          نميدانم قسم حضرت عباست را باور كنم يا دم خروس را

          جنابعالي كه ديروز تو بوق و سورنا كرده بوديد كه ديگر احتاجي به تجمع نيست

          وما به خواسته هاي خود رسيديم و خبرهاي بسيار خوبي براي هفته اينده دادي

          و اگر تعداد محدود از كاربران به نتيجه جلسه انتقاد داشتند با توپ پر به همه عنوان كردي

          همه چيز درست شده است !!!!!!!

          چه شده در كمتر از 24 ساعت باز از دوستان تقاضاي كمك كرده اي براي احقاق حق

          مگر جنابعالي نفرموديد به نتايج بسيار خوبي با حضرات رسيديد پس شما كه نبايد نگراني

          داشته باشي لااقل به گفته خودت تايك هفته نكنه شما هم ترسيديد

          كه اقايان شما را هم بازي دهند كه به نظر بنده جز اين نمي باشد برادر تو خوب ميداني

          نوشته هايي كه در اين جا گذاشتي هيچ وقت عملي نخواهد شد تا ديروز يك هفته زمان

          بود براي خبرهاي خوش حالا شد بعداز ماه رمضان و بعد از ماه رمضان هم خدا ميداند اين را بدان

          زمان همه چيز را ثبت خواهد كرد به من وشما

          البته اگر ان زمان من وشما در اين تايپيك با نام همين كاربري بنويسيم
          سلامتي اونايي كه تو اوج سختي و مشكلات بجاي اينكه تركمون كنن در كمون ميکنن

          نظر

          • محمود
            عضو عادی
            • Jan 2011
            • 37

            #5135
            در اصل توسط hamid672003 پست شده است View Post
            باسلام:
            دوست عزیز بنده ضمن داشتن تشکر فراوان از لطف جنابعالی و تمامی دوستان باید همانطور که دیروز هم خدمتتان عرض کردم : عرض کنم در جلسه با مهندس حدود بیست نفر بودیم و به علت اینکه ممکن است نتوانم نام تمامی این عزیزان را بخاطر آورم .نام آنها را نمی برم ولی از همه آنها کمال تشکر را دارم و در مورد نشست با مهندس مالمیر و مهندس مستشار خدمتتان عرض کنم .بنده که اعتقاد دارم و از خداوند متعال می خواهم که توان خدمت رسانی را عطا نماید .و اما اصل مطلب اینست که فراموش نفرمایید آقا وحید و مهندس خلبان با نام آقا (محمود) در جلسه بودیم و جناب armin777 عزیز هم به ما پیوستند .که بنده از شما دوستان خواهش می کنم آگاه باشید که این دوستان کمتر از بنده تلاش نکردن که هیچ بنده اعتقاد دارم ایشان بسیار با درایت تر و پخته تر از بنده سخن فرمودند و نتیجه این جلسه هم مدیون این بزرگواران است . و فقط بنده جز تشکر از دستم بر نمی آید و امیدوارم توانسته باشم از ایشان کمال تشکر را بنمایم . در آخر عرض کنم هر کس به صدرا می اندیشد با ماست .و هرکس به ایران آباد می اندیشد با ماست و هر کس بر مدار ولایت فقیه است با ماست . و من الله توفیق .
            حمید جان خدا قوت باز هم از این همه نیرو و تلاش روز افزونی که برای به ثمر رسان احقاق حق همه ما سهامدارا انجام میدهی سپاسگزارم ...من هم در خدمت شما و دیگر دوستان بودم و خواهیم بود و امیدوارم که با این تلاش ها به نتیجه مطلوبی برسیم.

            در ضمن بنده مهندس نیستم ولی بهرحال ممنون از القابی که به بنده دادی.;)

            نظر

            • محمد صالحی
              عضو عادی
              • Jun 2011
              • 207

              #5136
              نوشته شده توسط برخی دوستان در تاریخ 01/05/1396 یعنی5 سال اینده

              بر طبق جلسه ای که با اعتصام داشتم قرار شده که جلسه ای در ماه اینده بگیرند و ایشان قول دادند که نماد را هرچه سریعتر بازگشایی شود و اقای فلان هم بودند و ایشان گفتند که جلسه ای داشتند و قول دادند که پیگیر سند جزیره باشند ودوستان شما که 5 ساله صبر کردید این یک ماه را هم صبر کنید خاتم قول داده که منابع مالی را پیگیری کند و قیمت بازگشایی در یک قیمت مناسب بازگشایی شود دوستان تبریک میگویم

              البته روی صحبتم با دوستی نیست بلکه اعتصام را کاملا میشناسم
              **عشق زیبایی را می افریند نه زیبایی عشق را که عشق بر پایه زیبایی همانند ابر اسمانیست که کوتاه مدت مهمان ماست**

              نظر

              • خوشبين
                عضو عادی
                • Jun 2012
                • 54

                #5137
                در اصل توسط محمد صالحی پست شده است View Post
                نوشته شده توسط برخی دوستان در تاریخ 01/05/1396 یعنی5 سال اینده

                بر طبق جلسه ای که با اعتصام داشتم قرار شده که جلسه ای در ماه اینده بگیرند و ایشان قول دادند که نماد را هرچه سریعتر بازگشایی شود و اقای فلان هم بودند و ایشان گفتند که جلسه ای داشتند و قول دادند که پیگیر سند جزیره باشند ودوستان شما که 5 ساله صبر کردید این یک ماه را هم صبر کنید خاتم قول داده که منابع مالی را پیگیری کند و قیمت بازگشایی در یک قیمت مناسب بازگشایی شود دوستان تبریک میگویم

                البته روی صحبتم با دوستی نیست بلکه اعتصام را کاملا میشناسم

                بدرود:

                و تا افراد ساده لويي مثل بنده باشند لذا اين جلسه و جلسات ادامه خواهند داشت

                و به نظر بنده ميتواند سر گرمي بسيار خوبي براي افرادي مثل بنده باشد كه مثل كبك سرمان

                را در زير برف كرده و چشمان خود را بر واقعيتها بسته باشيم دوست عزيز حقيقت براي

                همه ما تا يك هفته ديگر روشن خواهد شد
                سلامتي اونايي كه تو اوج سختي و مشكلات بجاي اينكه تركمون كنن در كمون ميکنن

                نظر

                • baradaran
                  عضو فعال
                  • Feb 2011
                  • 545

                  #5138
                  در ادامه مطلبی که صبح زدم چند مورد عرض میکنم .
                  دوستان عزیز سهامدار صدرا باید توجه داشته باشید همه بر یک قایق سوار هستید بنابراین اگر قصد رسیدن به هدف را دارید باید همه در یک جهت پارو بزنید در غیر اینصورت فقط نیروهای هم را خنثی خواهید کرد و بعد از مدتی همه خسته و بی رمق بدون کوچکترین حرکت مثبتی جای اول خواهید بود و دیگر رمقی برای ادامه کار باقی نمی ماند .
                  حتی اگر معتقد باشید جهت حرکت باید سمت دیگری باشد نباید بطور مجزا اقدام کنید و باید با هماهنگی با مجموعه سهامداران همه در یک جهت حرکت کنید لطفا با طرح مباحث قدیمی و همچنین رد و بدل کردن مطالب انتقادی از یکدیگر که منجر به پاسخ از طرف مقابل و انحراف موضوع و هدف اصلی میشود انرژی خود و مجموعه را به هدر ندهید .
                  به هر حال هر حرکتی در شرایط فعلی بهتر از نشستن و صحبتهایی از سر نا امیدی کردن است اگر پیشنهادی هست ارائه کنید وگرنه با طرح مطالب منفی فقط موجب دلسردی بیشتر خواهید شد .
                  بنابراین لطفا در شرایط فعلی فقط مطالبی که در جهت ادامه این مسیر مفید است طرح کنید چرا که هر بحث حاشیه ای ترمزی خواهد بود که موجب اتلاف وقت و انرژی خواهد شد .
                  بنده همچنان بر پیشنهاد صبح مبنی بر تشکیل جلسه حضوری بین سهامداران اصرار دارم برگزاری چنین جلسه ای مزایای بسیاری دارد از جمله آشنا شدن سهامدارن با یکدیگر و استفاده از توانایی فردی هر نفر در جهت هدف و همچنین انتخاب نمایندگان از بین سهامداران و در نهایت تصمیم گیری قطعی و هماهنگی بیشتر .
                  پیشنهاد دیگر من این است که به هر طریق باید آدرس و شماره تماس سهامدارن را آماده کرد تا در صورت لزوم به راحتی به همه سهامدارن دسترسی داشت .
                  مورد دیگر که به نظرم میرسد اینکه بهتر است در جمع دوستانی که قرار است در جلسات با مدیران صدرا و بورس به نمایندگی از سهامدارن شرکت کنند چند نفر دیگراز دوستان البته با تفکرمتفاوت هم حضور داشته باشند تا به این ترتیب جمع فوق برآیند هر دو گروه باشد بدین صورت توافقاتی که حاصل شود مورد قبول هر دو طیف که اکنون با هم کمی اختلاف نظر دارند قرار خواهد گرفت .
                  آخرین ویرایش توسط baradaran؛ 2012/08/03, 16:32.
                  دو اصل مهم در زندگی : 1_جسارت در بیان عقیده 2_ جرات در پذیرش اشتباه

                  نظر

                  • armin777
                    عضو عادی
                    • Nov 2011
                    • 61

                    #5139
                    در اصل توسط baradaran پست شده است View Post
                    در ادامه مطلبی که صبح زدم چند مورد عرض میکنم .
                    دوستان عزیز سهامدار صدرا باید توجه داشته باشید همه بر یک قایق سوار هستید بنابراین اگر قصد رسیدن به هدف را دارید باید همه در یک جهت پارو بزنید در غیر اینصورت فقط نیروهای هم را خنثی خواهید کرد و بعد از مدتی همه خسته و بی رمق بدون کوچکترین حرکت مثبتی جای اول خواهید بود و دیگر رمقی برای ادامه کار باقی نمی ماند .
                    حتی اگر معتقد باشید جهت حرکت باید سمت دیگری باشد نباید بطور مجزا اقدام کنید و باید با هماهنگی با مجموعه سهامداران همه در یک جهت حرکت کنید لطفا با طرح مباحث قدیمی و همچنین رد و بدل کردن مطالب انتقادی از یکدیگر که منجر به پاسخ از طرف مقابل و انحراف موضوع و هدف اصلی میشود انرژی خود و مجموعه را به هدر ندهید .
                    به هر حال هر حرکتی در شرایط فعلی بهتر از نشستن و صحبتهایی از سر نا امیدی کردن است اگر پیشنهادی هست ارائه کنید وگرنه با طرح مطالب منفی فقط موجب دلسردی بیشتر خواهید شد .
                    بنابراین لطفا در شرایط فعلی فقط مطالبی که در جهت ادامه این مسیر مفید است طرح کنید چرا که هر بحث حاشیه ای ترمزی خواهد بود که موجب اتلاف وقت و انرژی خواهد شد .
                    بنده همچنان بر پیشنهاد صبح مبنی بر تشکیل جلسه حضوری بین سهامداران اصرار دارم برگزاری چنین جلسه ای مزایای بسیاری دارد از جمله آشنا شدن سهامدارن با یکدیگر و استفاده از توانایی فردی هر نفر در جهت هدف و همچنین انتخاب نمایندگان از بین سهامداران و در نهایت تصمیم گیری قطعی و هماهنگی بیشتر .
                    پیشنهاد دیگر من این است که به هر طریق باید آدرس و شماره تماس سهامدارن را آماده کرد تا در صورت لزوم به راحتی به همه سهامدارن دسترسی داشت .
                    مورد دیگر که به نظرم میرسد اینکه بهتر است در جمع دوستانی که قرار است در جلسات با مدیران صدرا و بورس به نمایندگی از سهامدارن شرکت کنند چند نفر دیگراز دوستان البته با تفکرمتفاوت هم حضور داشته باشند تا به این ترتیب جمع فوق برآیند هر دو گروه باشد بدین صورت توافقاتی که حاصل شود مورد قبول هر دو طیف که اکنون با هم کمی اختلاف نظر دارند قرار خواهد گرفت .
                    درود:
                    جناب برادران ممنون و در عجبم که عده ای که معلوم نیست سهامدار هستند یا نیستند و ما فرض را بر سهامدار بودن آنها میگذاریم وقتی صدرا با 214 میلیارد تومان زیان در1 سال آخر, نمادش بسته است و بازار منتظر چه قیمتهائی بود فقط از پشت سیستم شعار میدهند چون آنقدر ترسو هستند که منافعشان با هم پیمانی با اکثریت سهامداران هم خوانی ندارد .وقتی ما تلاش میکنیم حداقل 2 برابر قیمت انتظاری بازار توافق کنیم سنگ اندازی میکنند بدون اینکه راه حلی داشته باشند و بعضا حتی زحمات این عزیزان را به تمسخر میگیرند.بنده مطمئن هستم در روز بازگشائی قبل از طلوع آفتاب زنبیل خود را برای فروش سهام در صف میگذارند.به جای راه حل مسخره میکنند.در هفته آینده ما سهامداران صدرا قرار است حضوری در مکانی گرد هم آئیم خواهیم دید این دوستان اصلا صدرا دارند یا نمیتوانند بیایند چون کارهای مهم تر دارند.مکان و تاریخ این گرد همائی متعاقبا اعلام خواهد شد.دوستان این گردهمائی در تهران خواهد بود و ارزش آن را خواهد داشت که دوستان هر چند در تهران نباشند تلفنی اعلام کنند تا نماینده اکثریت انتخاب شود. دوستانی هم که راه حل جدا گانه وپیشنهاد دیگری دارند میتوانند تشکل دیگری را رهبری کنند هر چند بعید میدانم چنین توانائی داشته باشند.

                    نظر

                    • armin777
                      عضو عادی
                      • Nov 2011
                      • 61

                      #5140
                      درود:
                      بنده از مخالفین طرح اجرا شده و حضور فیزیکی خواهش میکنم در همین تاپیک اعلام مخالفت با اکثریت کنند شاید ما اشتباه میکنیم.کسانی که سهامدار صدرا هستند و این راه را که با کمک هم با جلسه با مسئولان خواهیم رفت اعلام کنند و اگر میشود با ذکر تعداد سهم و یا کد سهامداری. با تشکر

                      نظر

                      • hooh
                        عضو جدید
                        • Aug 2012
                        • 11

                        #5141
                        اقا حمید مرسی ما بالاخره اومدیم

                        نظر

                        • کدبان باستان
                          عضو عادی
                          • Aug 2012
                          • 199

                          #5142
                          در اصل توسط hamid672003 پست شده است View Post
                          باسلام:
                          دوستان عزیز بدانید در صورت داشتن اتحاد و یک دلی و دوری از هرگونه تشنج و ایجاد مشکل برای کشور عزیزمان که ما عزیز این مرز و بوم هستیم و این کشور عزیز ماست بنده در حال آماده شدن برای این قضیه هستم که در انتهای جلسه در پیش رو با حضور مدیران ارشد ضمن اثبات ارزش فیزیکی هزار تومانی صدرا و حتی گرفتن تایید از ایشان به طور حتم و پس از آن برگ برنده ای رو کنم که هرگز کسی به آن نپرداخته و هرگز کسی منکر آن نیست و ادعای ارزش ده دلاری هرسهم صدرا را به اثبات قطع برسانم .ضمنا دوستان هم فکر دوست عزیز ما جناب کدبان باستان عزیز لطفا نفرمایید که این تفکر سم است و در عوض بیاید و این اثبات را ببینید و خواهید دید که چه آسان تایید همه را خواهم گرفت .فقط همگی در زمانی که به این مهم می پردازم تنها گوش کنید تا کلمات مفهوم خود را در ذهن شما بگذارد. ضمنا این کار را بدون گفتن کوچکترین حرف محیر العقولی ویا اثبات تخلفی و یا اتهام به مقامی انجام خواهم داد.و من الله توفیق .
                          درود بر شما
                          تایید سخن چه ارزشی دارد ؟ اثبات تنها زمانی است که بر تابلو بورس اعداد و ارقام کنار نام نماد نقش ببندد.
                          اینکه اعتصام یا هر کس دیگری عددی را تایید کند چه دردی را دوا میکند ؟
                          مگر تایید آنها اعداد و ارقام روی تابلوی بورس و نماد مربوطه را دگرگون میکند ؟
                          که اگر چنین بود ، مگر تایید و تاکید اعتصام را مبنی بر با ارزش تر بودن صدرا در قیمت 280 تومان نداریم ؟ آیا این تایید و تاکید دردی را دوا کرد ؟ یا اینکه صرفا حرفی مفت بود که لحظه خروج از مجمع به زبان آورده بود ؟!!
                          این چگونه تایید بی خاصیتی بود که زیان 142 تومانی را در دامان سهامداران فلک زده نهاد ؟!!!
                          اثبات یک قضیه چیزیست ، اعمال آن چیز دیگر است.
                          نباید این دو را ، این همان دانست.
                          از شبی که گفتگوی اعتصام را در شبکه جام جم دیدم ، زوایایی از شخصیت اعتصام را بدست آوردم که تازه میفهمم چرا چنین آشوبی بر سر صدرا پدیدار شده است.
                          پدر من در سالهای نه چندان دور ، شریکی داشت که نزدیک به 40 سال با یکدیگر کار میکردند.
                          این شریک نازنین ، از چنان روحیه سستی برخوردار بود که بر اساس سیاست های شخصی اش ، مخالف نظر هیچ کس سخن نمیگفت.
                          حرف و سخن همه را تایید میکرد. به محض اینکه طرف چشم چپ میکرد و رویش را بر میگرداند ، با چشم و ابرو و سخن زیر لبی چهار تا لیچار هم بار طرف میکرد و او را به مسخره میگرفت.
                          در میان همکاران ، نام این جناب شریک را گذاشته بودند آقای تایید !!!! حکایت این آقای تایید ما ، ضرب المثل خاص و عام شده بود.
                          تا پیش از شب مصاحبه من تنها عکس های اعتصام را دیده بودم که از نظر روانشناختی صرفا یک سری اطلاعات محدود را در اختیار من قرار میداد. البته مصاحبه های وی نیز از نظر جمله بندی اندکی مرا با روحیاتش آشنا کرده بود. اما اینکه تصویر و صدا و شیوه سخن گفتن و زبان بدنش را در جام جم دیدم ، نکات ارزشمندی را در اختیارم قرار داد که از این پس بیشتر از آنها بهره خواهم گرفت.
                          یکی از سیگنال هایی که اعتصام به من صادر کرد ، ویژگی آقای تایید بود. و برخی مسائل دیگر که در همان شب طی نوشته ای با دوستان مطرح کردم.
                          غرض از این همه پرگویی ، این بود که خود را به تایید های اعتصام و غیره دلخوش نکنید.
                          باور کنید اینها سم است. ابتدا برای شما و سپس برای کسانی که در مجاورت نگاه شما قرار میگیرند.
                          داشتن چنین دیدگاه و چشم اندازی نسبت به صدرا خوبست . زیرا میتواند مغز شما را برنامه ریزی کند تا پتانسیل های نهفته صدرا را کشف و بعنوان مشاور در اختیار مدیران قرار دهید. اما اینکه کادر مدیریتی صدرا با توجه به شناختی نسبی که همگان بر آن واقف هستیم ، از مشاوره شما درست بهره بگیرند یا نه ، چیز دیگریست.
                          دوست گرامی ، تنها زمانی به این پیش بینی خود ایمان بیاورید که آن را نقش بسته بر تابلوی تالار بورس و در کنار نماد خصدرا ببینید.
                          ولاتقف و مالیس لک بهی علم
                          پیروز و سربلند باشید
                          آخرین ویرایش توسط کدبان باستان؛ 2012/08/03, 18:32.
                          [SIZE=3][COLOR="#0000CD"][B]زمان ، داور میان ادعاهای آدمیان است. به زمان اعتماد کنید نه به زبان!!! [/B][/COLOR][/SIZE]

                          نظر

                          • Fmoradi
                            كاربر فعال
                            • Nov 2011
                            • 279

                            #5143
                            جناب كد باستان
                            مشكل فقط مشكل اعتصام و قرارگاه نيست مشكل لقمه اغشته با پول حرام است چند وقته مديران از غدير و غيره حرف از حمايت زدن كدوم ايشان بيست ميليون سهم خودشان را در مثبت خريدن
                            همه ايشان به بعد از اتفاقات سوريه نگاه ميكنن و دنبال بار سفر هيچكدام دنبال رهبر خود نبودن سه ساله هرچه ايشان شعار سال اعلام ميكند برعكس انجام ميدهند غدير سه شنبه كمي رنج مثبت زدو صف خريد كرد و حقيقي دوان دوان پشتش را گرفت اما نيتي در سيستم براي توطئه وجود دارد نارضايتي مردم از انقلاب حالا براي برخي از دوستان زحمتكش ازمودن خوبه اما اگه ايشان از يكشنبه لحن خودشان را تغيير ندادن اعتصام و مالمير فقط دنبال تفرقه بودن خود من سكوت ميكنم و نوشتنم از بابت مخالفت با دوستان نيست تجمع هم بهم خورده فقط اميدوارم از اين ادما ركب نخورن و باعث افتخار بشوند به دندي جان هم ميگويم اشكالي نداره دوستان چيزي بنويسند اين باعث ميشه دو تفكر به رشد برسند تا فريبكار بداند همه را خام نكرده است

                            نظر

                            • کدبان باستان
                              عضو عادی
                              • Aug 2012
                              • 199

                              #5144
                              در اصل توسط Fmoradi پست شده است View Post
                              جناب كد باستان
                              مشكل فقط مشكل اعتصام و قرارگاه نيست مشكل لقمه اغشته با پول حرام است چند وقته مديران از غدير و غيره حرف از حمايت زدن كدوم ايشان بيست ميليون سهم خودشان را در مثبت خريدن
                              همه ايشان به بعد از اتفاقات سوريه نگاه ميكنن و دنبال بار سفر هيچكدام دنبال رهبر خود نبودن سه ساله هرچه ايشان شعار سال اعلام ميكند برعكس انجام ميدهند غدير سه شنبه كمي رنج مثبت زدو صف خريد كرد و حقيقي دوان دوان پشتش را گرفت اما نيتي در سيستم براي توطئه وجود دارد نارضايتي مردم از انقلاب حالا براي برخي از دوستان زحمتكش ازمودن خوبه اما اگه ايشان از يكشنبه لحن خودشان را تغيير ندادن اعتصام و مالمير فقط دنبال تفرقه بودن خود من سكوت ميكنم و نوشتنم از بابت مخالفت با دوستان نيست تجمع هم بهم خورده فقط اميدوارم از اين ادما ركب نخورن و باعث افتخار بشوند به دندي جان هم ميگويم اشكالي نداره دوستان چيزي بنويسند اين باعث ميشه دو تفكر به رشد برسند تا فريبكار بداند همه را خام نكرده است
                              درود بر شما
                              دقیقا نکته در همین جاست . اعتصام و افرادی مانند وی در دو سال پیاپی که مقام معظم رهبری با نگاهی ژرف و خردمندانه ، با نامگذاری سال 90 و 91 مسائل اقتصادی و معیشتی را مورد توجه قرار دادند ، آنقدر جسارت و حماقت به خرج دادند که درست در خلاف جهت حرکت کنند. کسانی که چنین جسورانه مقابل فرمایش ولی فقیه می ایستند ، بنده و شمای سهامدار که یک سرگرمی بیشتر برایشان نیستیم.
                              شانه اینها به شانه افرادی مانند خاوری خورده است که با پیشانی پینه بسته و انگشتر و تسبیح و ظاهر الصلاحی ، از درون منافقان سیاه دلی هستند که به خاطر منافع شخصی خود حاضرند ، رهبری و نظام و سهامدار و سرمایه و هر چه پیش رویشان است را هزینه کنند.
                              اینکه این همه بنده تا کنون تاکید داشته ام که باید صدای خود را به گوش رهبری برسانیم و بارها از دوستان درخواست کردم از طریق سایت معظم له و مکاتبه ، ایشان و دفترشان را در جریان قرار دهند ، به این سبب است که به روحیات ایشان تا اندازه ای آشنا هستم. میدانم که نابخردی و آسیب رسانی به آبروی نظام و انقلاب از نظر ایشان گناه بزرگی است و هر مسئولی که مرتکب چنین تخلفی شود ، شدیدا مورد نقد و یا قهر ایشان قرار خواهد گرفت.
                              این بزرگترین شانس ما بعنوان سربازان اقتصادی کشور است که رهبری چنین محافظه کار و ریز بین را پشت سر خود داریم. چرا نباید از این پتانسیل بزرگ بهره مناسب ببریم.
                              اگر اکنون تجمع به هر دلیلی ملغی شده ، هم زمان که دوستان در خط مقدم با اعتصام و دار و دسته اش دست و پنجه نرم میکنند ، ما نیز در پشت جبهه باید تلاش کنیم که صدای مظلومیت خود و این عزیزان را با نامه نگاری به گوش مقام معظم رهبری برسانیم تا به امید خدا ، همچنان با قدرت کامل در برابر ظلم و ستمی که به ما روا شده ایستادگی کنیم.
                              ضمن اینکه اینجا دیگر صحبت از سهامدار صدرا و غیره نیست. سخن از لیدر بورس و تابلوی اقتصادی کشور است که به دست عده ای نااهل افتاده و این وظیفه ملی و دینی و انقلابی همه ماست که با ایستادگی در برابر این نااهلان از آبروی انقلاب و نظام دفاع کنیم.
                              از توجه شما سپاسگزارم
                              پیروز باشید.
                              [SIZE=3][COLOR="#0000CD"][B]زمان ، داور میان ادعاهای آدمیان است. به زمان اعتماد کنید نه به زبان!!! [/B][/COLOR][/SIZE]

                              نظر

                              • اینکاره
                                عضو جدید
                                • Aug 2012
                                • 15

                                #5145
                                در اصل توسط کدبان باستان پست شده است View Post
                                درود بر شما
                                دقیقا نکته در همین جاست . اعتصام و افرادی مانند وی در دو سال پیاپی که مقام معظم رهبری با نگاهی ژرف و خردمندانه ، با نامگذاری سال 90 و 91 مسائل اقتصادی و معیشتی را مورد توجه قرار دادند ، آنقدر جسارت و حماقت به خرج دادند که درست در خلاف جهت حرکت کنند. کسانی که چنین جسورانه مقابل فرمایش ولی فقیه می ایستند ، بنده و شمای سهامدار که یک سرگرمی بیشتر برایشان نیستیم.
                                شانه اینها به شانه افرادی مانند خاوری خورده است که با پیشانی پینه بسته و انگشتر و تسبیح و ظاهر الصلاحی ، از درون منافقان سیاه دلی هستند که به خاطر منافع شخصی خود حاضرند ، رهبری و نظام و سهامدار و سرمایه و هر چه پیش رویشان است را هزینه کنند.
                                اینکه این همه بنده تا کنون تاکید داشته ام که باید صدای خود را به گوش رهبری برسانیم و بارها از دوستان درخواست کردم از طریق سایت معظم له و مکاتبه ، ایشان و دفترشان را در جریان قرار دهند ، به این سبب است که به روحیات ایشان تا اندازه ای آشنا هستم. میدانم که نابخردی و آسیب رسانی به آبروی نظام و انقلاب از نظر ایشان گناه بزرگی است و هر مسئولی که مرتکب چنین تخلفی شود ، شدیدا مورد نقد و یا قهر ایشان قرار خواهد گرفت.
                                این بزرگترین شانس ما بعنوان سربازان اقتصادی کشور است که رهبری چنین محافظه کار و ریز بین را پشت سر خود داریم. چرا نباید از این پتانسیل بزرگ بهره مناسب ببریم.
                                اگر اکنون تجمع به هر دلیلی ملغی شده ، هم زمان که دوستان در خط مقدم با اعتصام و دار و دسته اش دست و پنجه نرم میکنند ، ما نیز در پشت جبهه باید تلاش کنیم که صدای مظلومیت خود و این عزیزان را با نامه نگاری به گوش مقام معظم رهبری برسانیم تا به امید خدا ، همچنان با قدرت کامل در برابر ظلم و ستمی که به ما روا شده ایستادگی کنیم.
                                ضمن اینکه اینجا دیگر صحبت از سهامدار صدرا و غیره نیست. سخن از لیدر بورس و تابلوی اقتصادی کشور است که به دست عده ای نااهل افتاده و این وظیفه ملی و دینی و انقلابی همه ماست که با ایستادگی در برابر این نااهلان از آبروی انقلاب و نظام دفاع کنیم.
                                از توجه شما سپاسگزارم
                                پیروز باشید.
                                از این زیباتر نمیشد،آفرین...=d>

                                نظر

                                در حال کار...
                                X