کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سلام و شب بخیر خدمت همه دوستان
تحلیل قشیرین :
از جمله گروههای پر پتانسیل بورس گروه قندوشکر میباشد که علت عدم رشد آنها رادر این چند ماهه میتوان نبود محرک لازم دانست که این در این برهه زمانی این محرک میتواند تعیین میزان افزایش نرخ محصولات شرکتها اعم از قند ، شکر ، تفاله ، شکر آفینه و نیز فرایند تصفیه شکرخام به سفید باشد .
هم اکنون به بررسی تکنیکال یکی از برترینهای گروه یعنی قشرین میپردازیم .
در اندیکاتورهای Ichi moku , Macd , Rsi , Adx که در شکل زیر آورده شده اند ، صدور سیگنال خرید را مشاهده میفرمایید.
اینک به بررسی الگوهای تکنیکی سهم میپردازیم :
سهم همینک نزدیک سطح حمایتی 500 در نوسان است ولی اگر این حمایت شکسته شود ، برخورد سهم با سطح 478 از دو جنبه حائز اهمیت تلقی میشود .
1 ) برخورد سهم با ترندلاین صعودی بلندمدت 2 ساله سهم
2) پیوت شانه سمت چپ الگوی سروشانه کف
یکی از متدواولترین الگوهای بازگشتی ، الگوی سروشانه میباشد که در صورت بازگشت سهم از حوالی 478 میتواند امیدها را برای تحقق الگو زنده نگه دارد . شکست خط گردن سهم در 550 با پشتیبانی حجم سنگین ، به منزله تشکیل الگو با محدوده هدف 630-638 میباشد . در طی این مسیر ، مقاومت 588 ( کلاستر قیمتی فیبوی 38% با فیبوی آرک 38% ) پیش روی سهم است .
سایر کلاسترهای قیمت –زمان قشرین ، عبارتند از :
1)محدوده 630-638 که محل تلاقی فیبوی آرک 50% ، فیبوی 50% قیمت و فیبوی 38% زمان است .
2) 673 : محل تلاقی فیبوی آرک 61% ، فیبوی 61% قیمت وفیبوی 50% زمان
همچنین اهداف میان مدت سهم 733 و 800 تومان ارزیابی میشود .
وملت :
سهمی که یادمه به حمایت 40 گفته بودم پایبنده و سهم از 40 تومن هم برگشته این بار.
مقاومت سنگینی روی 44 داره که باید دید سهم فردا چه میکنه.
تکنیکال سهم :
سه الگوی هارمونیک در یک سهم !!!
1) الگوی هارمونیک GARTRLEY با هدف 60 ( تحقق کلاستر قیمت-زمان در نقطه B چشم نوازه )
2) الگوی هارمونیک BAT با هدف 54
3) الگوی هارمونیک AB=CD با هدف 54
نمایی دیگر از سهم :
ترندلاین های صعودی و نزولی سهم بطور مشخصی در چارت پدیدار هستند .
مقاومت مهم سهم اگر 44 زده بشه ، 47 ، بعدش 54
ومعادن-روزانه
کوتاه مدت صعودی.
سهم بعد از عبور از مووینگ21و42روزه امروز نیز توانست باقدرت بالاتر ازمووینگ 100روزه تثبیت بشود.
rsiواستوکاستیک درشرایط بسیار خوب.
اولین مقاومت سهم599تومن که انتظار افزایش عرضه داریم.بعدی628و663تومن.
وساخت :
خیلی دوست داشتم سهم به 260 برسه و بخرم. ولی همون 4شنبه آخرین منفی هاشو خورد و پرید.
سهم یه سروشونه ساخته که یه نیم پولبک هم به خط گردن داشتت میکرد . تارگتها رو ببینید....
چفیبر :
سهمی که یه حمایت قوی روی محل تلاقی فیبوی 615 با میدلاین چنگال در 330 داشت و من خیلی دوست داشتم بازیگر سهم حجم مبنا رو کم کم برمیداشت تا سهم به محدوده 300-295 برسه . اما امروز رکب خوردم و سهم برگشت . اما چون رو سهم کار کردم ، بالاتر خریدم . مقاومتها 392 ، 455 و 500 هستند .
سلام
خودروییها ، بانکی ها ، تک سهم هایی که مدتها افت کردن و ریسکی ندارن مثل چفیبر ، وساخت و... رو من کار کردم روشون و مثبت هم هستم . چفیبر خیلی خیلی من رو یاد چکاوه 500 تومنی میندازه که چندین بار اینجا عرض شد . حیف خودم زیاد تو سهم نموندم.
خودروییها رو دریابید که ممکنه تغییرات حاصله ، به نفعشون تموم بشه .
سابقا شاخصشون و خودرو و خزامیا و .... رو گذاشته بودم.
اما ختوفا به لحاظ بنیادی تو این گروه عالیه :
کمترین نسبت p/e که ریسک مجمع سهم رو از بین میبره .
تکنیکال سهم هم میگه که مقاومت 112 و ترندلاین نزولی سهم شکسته شده
مقاومت بعدی 124 و بعدش 147
اما اگر رالی گروه بعد 2سال آغاز بشه که تارگتها خیلی بالاتر خواهد بود.
با سلام خدمت تحلیلگر گرامی جناب مهرورزی در صورت امکان سامان گستر اصفهان را نیز یک بررسی بفرمایید با تشکر
دوستان تو ساختمونی ها وساخت ، ثشرق و ثغرب و ا س پ خیلی خوبن
یه مثلث نزولی در حال تشکیله . اما احتمالا سقف این مثلث که ترندلاین سهم هم هست در 127 به نوعی با رالی جدید گروه به بالا شکسته میشه
کف سهم که 120 تومنه
مقاومتها هم 141 و 157
درود
من خیلی وقت پیش ونوین و وپارس رو برترینهای گروه معرفی کرده بودم و جالبه الآن اوضاع اینها رو با بقیه گروه مقایسه کنید.
کلا بنده اعتقاد دارم پس از انتخاب صنعت مورد نظر ، باید بهترین ها ولیدرهای گروه خریداری بشن که تو گروه بانکی ونوین و وپارس این برتری رو نشون دادن ( تو گروه سیمانی سدور و سغرب معرفی شدن. تو دارویی دتماد . تو قندی قمرو و قلرست و.... )
دی مقاومت سنگینی روی 120 داره. هر وقت ردش کرد ، میشه با خواب سرمایه کمتر واردش شد
درود
بانکی ها هم رالی خوبی رو آغاز کردند . وبملت رو هم به لیدری گروه پذیرا هستیم .بالاخره استارت زد
بانک دی هم مقاومت 120 رو رد کرد
اما وپارس :
سهم ترندلاین نزولیشو شکست
1) درون چنگال اندروز به سمت بال بالایی در حرکته
2) سهم اکنون روی محدوده 215-217 قرار داره که میتونه این مقاومت رو رد کنه
3) یه الگوی هارمونیک باترفلای با تارگت 235 رو شاخشه
4) یه سروشونه کف هم با تارگت 250 اینجا میگنجه
5)مقاومت بعدی 258 . بعدی 288 -290 که محل تلاقی نسبتهای فیبوی 161% و 261% هست.
سلام جناب مهرورز و شبتون خوش
در صورت امکان اگر تحلیل خودتون رو از شپدیس بفرمایین بسیار ممنون میشم.
سپاس
سلام
بروز واگرایی منفی در سهم سه هفته پیش خیلی واضح بود
فعلا هم که سهم های دلاری راکد شدند
حمایت 1830 حمایت فعلیه
حمایت بعدی 1700
بعد 2000 من به سهم امیدوار میشم.
سلام بر محسن جان عزیز
نظرتون در مورد گزارش امروز قپیرا چیه ؟ پیش بینی فروش شکر را 1920 دیده برای 93
راستی معاملات امروز قشرین هم خیلی حرفهای ناگفته داشت -حقوقی 500000 تا امروز خریده تو قشرین
به نظر میاد فردا گروه رالی خودشو اغاز کنه نظر شما چیه ؟
سلام بر محسن جان عزیز
نظرتون در مورد گزارش امروز قپیرا چیه ؟ پیش بینی فروش شکر را 1920 دیده برای 93
راستی معاملات امروز قشرین هم خیلی حرفهای ناگفته داشت -حقوقی 500000 تا امروز خریده تو قشرین
به نظر میاد فردا گروه رالی خودشو اغاز کنه نظر شما چیه ؟
سلام کلا بهترین های گروه قندی ، قلرست ، قمرو ، قصفها و قپیرا هستند .
لیدر گروه هم قچار
این گروه واقعا در کف قیمتی هستند. این هفته حتما فرصت خریدند . فردا و پس فردا اکثرا به حمایتهای خوبی میرسن
سلام و شب بخیر خدمت همه دوستان
تحلیل قشیرین :
از جمله گروههای پر پتانسیل بورس گروه قندوشکر میباشد که علت عدم رشد آنها رادر این چند ماهه میتوان نبود محرک لازم دانست که این در این برهه زمانی این محرک میتواند تعیین میزان افزایش نرخ محصولات شرکتها اعم از قند ، شکر ، تفاله ، شکر آفینه و نیز فرایند تصفیه شکرخام به سفید باشد .
هم اکنون به بررسی تکنیکال یکی از برترینهای گروه یعنی قشرین میپردازیم .
در اندیکاتورهای Ichi moku , Macd , Rsi , Adx که در شکل زیر آورده شده اند ، صدور سیگنال خرید را مشاهده میفرمایید.
اینک به بررسی الگوهای تکنیکی سهم میپردازیم :
سهم همینک نزدیک سطح حمایتی 500 در نوسان است ولی اگر این حمایت شکسته شود ، برخورد سهم با سطح 478 از دو جنبه حائز اهمیت تلقی میشود .
1 ) برخورد سهم با ترندلاین صعودی بلندمدت 2 ساله سهم
2) پیوت شانه سمت چپ الگوی سروشانه کف
یکی از متدواولترین الگوهای بازگشتی ، الگوی سروشانه میباشد که در صورت بازگشت سهم از حوالی 478 میتواند امیدها را برای تحقق الگو زنده نگه دارد . شکست خط گردن سهم در 550 با پشتیبانی حجم سنگین ، به منزله تشکیل الگو با محدوده هدف 630-638 میباشد . در طی این مسیر ، مقاومت 588 ( کلاستر قیمتی فیبوی 38% با فیبوی آرک 38% ) پیش روی سهم است .
سایر کلاسترهای قیمت –زمان قشرین ، عبارتند از :
1)محدوده 630-638 که محل تلاقی فیبوی آرک 50% ، فیبوی 50% قیمت و فیبوی 38% زمان است .
2) 673 : محل تلاقی فیبوی آرک 61% ، فیبوی 61% قیمت وفیبوی 50% زمان
همچنین اهداف میان مدت سهم 733 و 800 تومان ارزیابی میشود .
محسن جان اگه میشه از غپینو هم یه تحلیل بزار نقطه ورودش کجاس?
این جور سهم هایی که با این سرعت رشد میکنن ، من سمتشون نمیرم. تکنیکالی هم چیز درست و درمونی در نمیاد .
این همه سهم ابتدای روند هستند . بانکی ها ، خودرو و لیزینگیها و قندی فعلا . یه سری تک سهم هم مثل وساخت و چفیبر و ....
نظر