سلام محسن خان ممکنه نظرتو درباره ومعادن بدونیم بنظرت الان وقته خوبی واسه خروجه ! یا اینکه سهم اهداف کوتاه مدت بالاتری از قیمت فعلی داره. با تشکر فراوان
محسن گلادیاتور تکنیکال
Collapse
X
-
سلام و درود :
واقعا بعد چندروز استراحت اومدم یه سری به تاپیک زدم. با این حجم درخواست بررسی ، جدا هنگ کردم. نمیدونم پاسخ کدوم دوستو بدم . چون جدا بررسی زمانبریه این حجم درخواست سهام!!!! لذا نمیدونم کدومشو ، چندتاشو و برای کدوم دوستو بررسی کنم این وقت شب!!!!
=========================================
==================================
یکسری سهم هارو دوستان پرسیدن. برام جالب بود که بعد دست کم 100% با تلورانس 10 % رشد همچنان سوال برای ورود گاها هست.
وبیمه 90 تومنی تا 110 اومد و درجا زد.
سهم رو 102 تومن میدادنش. گفتم این" سهم مثل تراول چک 100 تومنیه که کسی سمتش نمیره. میترسه دوربین مخفی باشه"
خب سهم استار عالی زد. مافوق تصور من . روند صعودی داره . تا زمانیکه با حجم سنگینی سهم رو خالی نکردن توصیه به نگهداری دارم.
خزامیا در حال رشد همچنان . از 60 معرفی شد
وملت 40 تومنی تا 94 ت رفت. فعلا نوسانیه
ولغدر 60 تومنی رو تارگت 120 برای 5ماهه دادم که یه ماهه بهش رسید. 150 تارگت دوم و 200 تارگت سومه
بترانس اگر 400 رو بزنه میره بازم
اما الآن تمرکزم رو ثشرقه . امیدوارم 4 ماهه بتونه حداقل 50% بده .
در اصل توسط Mohsen Mehrvarz پست شده است View Postوبیمه :
این سهم یه کف بسیار محکم روی 88 داشت که ازون به زیبایی برگشت.
حالا مقاومت سهم روی 100 تومن میفته . باید دید فردا سهم با این سطح بسیار مهم چه میکنه. من خوشبینم
بقیه مقاومتهای سهم 115 ، 124 و 137 هستند .
وملت :
این سهم واگرایی مثبتی بین قیمت و اندیکاتورهای RSI , MACD صادر کرده
بتازگی وارد ابرهای ایچی موکو هم شده . مقاومت سهم روی 41 بود که اگه فردا سهم مثبت باشه ردش میکنه. اما نکته اینجاس که مقاومتی که سهم تازه باهاش کلنجار میره 44 هست . چون سهم میتونه از بالای ابرها خارج بشه و شکست تکن سن توسط کیجون سن تثبیت بشه
مقاومتهای بعدی رو 49 و 58 میفتند
در اصل توسط Mohsen Mehrvarz پست شده است View Postسلام
زامیاد تونسته بالای ابرهای ایچیموکو تثبیت کنه خودشو فعلا و سیگنال های مثبتی هم از اندیکاتورها دریافت شده
اما مسئله اصلی و تاثیر گذار روی سهم ، عدم اطمینان بازار به این گروهه .. فعلا گروه خودرو اعتماد لازم رو جلب نکردن
لیدر این گروه هم که ایران خودرو هست.
کافیه برای بررسی هر سهم خودرویی ، نگاهی به جنبه های ایران خودرو بندازید تا اوضاع حاکم بر گروه دستتون بیاد
خودرو هم بالای 100 معاملاتی داشت و الآن در حال پولبک به 100 هست . اگر از 100 مجددا روند مثبت بگیره ، بهش میشه امیدوار بود
زامیاد :
ترندلاین نزولی رو شکسته
مقاومتهای 60 و 64 رو هم رد کرده . اما قبل تاچ سطح 74 برگشته
احتمال داره این بار از 64 یا60 برگرده که میتونن نقش حمایتهاشو ایفا کنن . باید دید واکنش سهم به این سطوح چیه
اما اگر سهم معاملات مثبت رواز سر بگیره ، مقاومت نزدیکش 74 و بعدیش 80 خواهند بود
بترانس :
این سهم مقاومت بسیار مهمی روی 260 داشته که فعلا قبل رسیدن به اون اصلاح رو پیش گرفته
محدوده حمایتی 212-207 یه محدوده معتبره که میتونه مانع افت بیشتر سهم بشه
حمایت معتبر بعدی در 182 خیلی خیلی محکمه
مقاومت 260 اگر شکسته بشه ، بقیه مقاومتهای معتبر در 300 ، 325 ، 375 و 423 هستند .
احتمال تشکیل الگوی سروشونه کف هم هست . منتها نیاز به حجم معاملات سنگین تو رشد داره که امیدوارم رخ بده
نظر
-
-
در اصل توسط prg86mirshd پست شده است View Postبحران آب در ايران جدي است لطفا صرفه جويي كنيم
نظر
-
سلام چه سهمی رو الان خیلی مناسب میبینین؟؟؟؟
و فاسمین رو تا کی باید نگه دارم
/:.smilingsmiley.:/[SIZE=4][FONT=comic sans ms][COLOR=#cc99ff]من1 [/COLOR][COLOR=#800080]پرندم [/COLOR][COLOR=#cc6699]ارزو داررررررررررررررررم'@-@L-)[/COLOR][/FONT][/SIZE]
نظر
-
در اصل توسط KITY پست شده است View Postسلام ببخشيد شما احيانا از جناب مهروز طلبي نداريد ؟ /:.grlim:./من سهم میخرم پس هستم/:.tonguesmiley:./
نظر
-
سلام و درود
امروز که غالب بازار مثبته و این یعنی تعویض مکرر سهم ، عاقبتی جز جا ماندن از سود اصلی و کارمزد دهی الکی چیزی نتیجه نمیده
لذا بنده هم با ثشرق هستم فعلا
ثشرق حمایت خوبی روی 230 داره . فردا به این سطح میرسه . بنظرم از 230 پله ای خرید کنید و با تارگت 350 کوتاه مدت با سهم بمونید . میان مدتی ها تارگت رو 500 قرار بدن
نظر
-
-
قبلا نظرمو در خصوص گروه های پیشتاز امسال گفته بودم
خودرو
بانکی
دارو
سیمانی ها
سیمانی ها هم سدورو گفته بودم زیر 1200 نمیره . نرفت و برگشته
در کنارشون یه سری تک سهم هم هستند
نظر
-