محسن گلادیاتور تکنیکال

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Mohsen Mehrvarz
    عضو فعال
    • Mar 2012
    • 1683

سلام و درود
    قنیشا رو هم یه بررسی بکنیم...
    این سهم تو موج 5 قرار داره که تارگت حداقلی 950 داره

از طرفی اگر سهم یه واگرایی مخفی مثبت هم نشون داده
    مهمتر از همه اگر سهم بتونه بالای 680 تثبیت بشه ، یعنی خط گردن سروشونه کف رو شکسته و تارگت 800 رو نشونه میره

مقاومتهای سهم هم محدوده 810-825 و بعدی 873 و بعدی 950 هست .

نظر

• lstyx
      عضو عادی
      • Aug 2013
      • 61

سهم با واگرایی منفی که زد و سقف دوقلویی که تکمیل کرد تا حمایت 200 افت کرد . حمایت معتبر بعدی سهم 190 تومنه .
      سهم برای استارت باید بتونه از سد مقاومتهای 223 و 250 عبور کنه
      اگر از قبل داریدش نگه دارید تا تکلیف حمایت و مقاومتش مشخص بشه

من نظرم رو راجع به سهم میدم. ولی انتخاب جابجایی یا عدم جابجایی با خودتونه
      من چهارشنبه قبل بترانس و مپنا رو گفتم
      ثشرق رو حمایت 230 با حد ضرر 200 هم گفتم که امروز ثشرق به حمایتش رسید . باید دید فردا ثشرق چیکار میکنه

ممنون که جوا ب دادین/:.Heart.:/

الان نظرت در مورد بانک ملت چیه؟
      تارگت و مدت زمان (حدودا)
      [CENTER][FONT=tahoma][COLOR=#0000ff]یادمه همه میگفتن....، از این راه نمیتونی نون شب بخوری!!!! نمیدونن این کار از نون شب برام مهمتره...........[/COLOR][/FONT][/CENTER]

نظر

• aria74482
        عضو جدید
        • Jul 2013
        • 10

سلام محسن جان
        اگه زحمتی نیست یه تحلیلی از فملیح برامون بزارید - ممنون

نظر

• Mohsen Mehrvarz
          عضو فعال
          • Mar 2012
          • 1683

در اصل توسط barca.omid پست شده است View Post
          سلام آقای مهرورز آقا به ثشرق امیدی هست یا نه ؟

سلام
          عجیبه تو این همه سهم که تو چند ماه اخیر توصیه به خریدم ، این اولین سهمه که منفی میشه
          فروردین فلوله 175 تومنی ،و سیمانیها با سدور 400 تومنی، اردیبهشت دارویی با دلر 800 و دتماد 1300 و خگستر 140 تومنی، خرداد خودرویی با خزامیا 60 تومنی ، تیرماه قندی ( قچار 520) ، وپست 600 تومنی ، کگاز 380 تومنی ، چکارن 220 تومنی ، چکاوه 550 تومنی و.... اخیرا هم بترانس 370 و مپنا 550 تومنی

اما قضیه اینه که سهم به خودی خود منفی نشده. بلکه سهمداران عمده شرکت با نیت سوئی که دارن و بواسطه شفاف سازی سهم رو منفی کردن تا کدهای خودشون رو پر کنن . که این بازی کثیف رو دیگه کسی نمیتونست پیش بینی کنه!!!!
          به هر حال سهم روی مقاومت 250 خراب کرد و حمایت 230 هم امروز در حال فیل شدنه . اگر فیل بشه سهم به سمت 210 میره
          اما این بازی زیاد دوام نداره . بنده به دوستان تارگت 350 رو در یک بازه زمانی 4 ماهه وعده دادم .

در اصل توسط aria74482 پست شده است View Post
          سلام محسن جان
          اگه زحمتی نیست یه تحلیلی از فملیح برامون بزارید - ممنون
          فملییح که قابل بررسی نیست
          خود سهم رو باید بررسی کنید . چون حق تقدم هر سهم هم از رفتار سهم اصلی تبعیت میکنه
          فملی از سهم های شاخص سازه . شاخص هم به محدوده مقاومتی 60000 رسیده. لذا اکثر گروههایی که رشد کردن ، شروع به عرضه کردند .
          حمایت فملی 340 تومنه
          آخرین ویرایش توسط Mohsen Mehrvarz؛ 2013/08/13, 10:13.

نظر

• sadeghmousavi
            عضو فعال
            • Aug 2013
            • 484

سلام.
            نظرتون راجع به فولای وفملی چیه آقا محسن؟ یکم فملی دارم بدم بره ؟

نظر

• koroosh
              عضو عادی
              • Jun 2013
              • 57

با سلام
              محسن جان یه تحلیل از خبهمن و ولغدر؟
              ممنون

نظر

• ahmadreza
                عضو فعال
                • Jul 2012
                • 1294

محسن جان تارگت وبيمه رو چند ميبينيد؟تا كي باهاش بمونيم؟

نظر

• Thorffins
                  عضو عادی
                  • Aug 2013
                  • 24

در اصل توسط Mohsen Mehrvarz پست شده است View Post

سلام
                  عجیبه تو این همه سهم که تو چند ماه اخیر توصیه به خریدم ، این اولین سهمه که منفی میشه
                  فروردین فلوله 175 تومنی ،و سیمانیها با سدور 400 تومنی، اردیبهشت دارویی با دلر 800 و دتماد 1300 و خگستر 140 تومنی، خرداد خودرویی با خزامیا 60 تومنی ، تیرماه قندی ( قچار 520) ، وپست 600 تومنی ، کگاز 380 تومنی ، چکارن 220 تومنی ، چکاوه 550 تومنی و.... اخیرا هم بترانس 370 و مپنا 550 تومنی

اما قضیه اینه که سهم به خودی خود منفی نشده. بلکه سهمداران عمده شرکت با نیت سوئی که دارن و بواسطه شفاف سازی سهم رو منفی کردن تا کدهای خودشون رو پر کنن . که این بازی کثیف رو دیگه کسی نمیتونست پیش بینی کنه!!!!
                  به هر حال سهم روی مقاومت 250 خراب کرد و حمایت 230 هم امروز در حال فیل شدنه . اگر فیل بشه سهم به سمت 210 میره
                  اما این بازی زیاد دوام نداره . بنده به دوستان تارگت 350 رو در یک بازه زمانی 4 ماهه وعده دادم .
                  به به چه شانسی دارم من. محسن جان این اولین تریدم بود 10 میل ثشرق 238 تومنی گرفتم بنظرت نگه دارم یا اینکه بفروشمو ترید کنم. خودت سهامتو چیکارش میکنی ؟ راستی نظرت درباره واتی و فاذر چیه ؟ مرسی از بابت راهنماییت.

نظر

• ahmadreza
                    عضو فعال
                    • Jul 2012
                    • 1294

نظر

• under line
                      عضو عادی
                      • Jul 2013
                      • 137

من اساسی گیجیدم اصلا نمیخوام !یعنی چی همش 10 ,20 تومنی میخوام سهم بخرم دیگه هرکی 1چی میگه!!!!کربن و فاسمینم دارم با اینا چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/بیاین کمک دیگه ینی چی مثلا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/:.zzzzzz.://:.wacsmiley.://:.negaran.:/X-(
                      [SIZE=4][FONT=comic sans ms][COLOR=#cc99ff]من1 [/COLOR][COLOR=#800080]پرندم [/COLOR][COLOR=#cc6699]ارزو داررررررررررررررررم'@-@L-)[/COLOR][/FONT][/SIZE]

نظر

• sadeghmousavi
                        عضو فعال
                        • Aug 2013
                        • 484

در اصل توسط under line پست شده است View Post
                        من اساسی گیجیدم اصلا نمیخوام !یعنی چی همش 10 ,20 تومنی میخوام سهم بخرم دیگه هرکی 1چی میگه!!!!کربن و فاسمینم دارم با اینا چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/بیاین کمک دیگه ینی چی مثلا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/:.zzzzzz.://:.wacsmiley.://:.negaran.:/X-(
                        عزیزم، یکم تحمل به اضافه یکم مطالعه و یادگیری تکنیکال راه حلی بود که منو از گیجی در آورد. بهت همین راه حل رو پیشنهاد می کنم. در ضمن سعی کن آدمای تو فروم ها رو بشناسی. لزوما همه نیتشون کمک کردن به بقیه در سودآوری نیست!

نظر

• ahmadreza
                          عضو فعال
                          • Jul 2012
                          • 1294

نظر

• vahid_sh
                            عضو فعال
                            • Jul 2013
                            • 388

جناب مهرورز خسته نباشد
                            اگه ممکنه یه نیم نگاهی هم به توریل و حتاید داشته باشید. روندشون چطوره به نظرتون؟ امیدی به صعودشون هست؟
                            با تشکر

نظر

• under line
                              عضو عادی
                              • Jul 2013
                              • 137

مرسی آقای موسوی

من باید تا 20 روز کربن رو بفروشم بهنظرتون الان بفروشم بهتره یا نه؟؟؟؟اگه بهتره واسه 20 روز چی بخرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:((
                              [SIZE=4][FONT=comic sans ms][COLOR=#cc99ff]من1 [/COLOR][COLOR=#800080]پرندم [/COLOR][COLOR=#cc6699]ارزو داررررررررررررررررم'@-@L-)[/COLOR][/FONT][/SIZE]

نظر

• sadeghmousavi
                                عضو فعال
                                • Aug 2013
                                • 484

در اصل توسط under line پست شده است View Post
                                مرسی آقای موسوی
                                من باید تا 20 روز کربن رو بفروشم بهنظرتون الان بفروشم بهتره یا نه؟؟؟؟اگه بهتره واسه 20 روز چی بخرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:((
                                *با اجازه آقا محسن*
                                من بودم نگهش میداشتم. به نظر میاد نزدیک حمایته (4300)و امید مثبت شدنش زیاده مخصوصا که یک دفعه حمایت شده تو این منطقه.
                                در ضمن اگه کابینه رای بیاره هم جو کل بازار مثبت میشه و احتمال شروع صعودیش زیادتر میشه.
                                ولی پیشنهاد میکنم حتی اگه خواستی بفروشی، اول سهم جایگزینشو پیدا کن. مطمئن که شدی( که ریسک سهم پایینه و صف خرید هم نیست و ...) اقدام کن.

نظر

در حال کار...
                                X