محسن جان اگه ميشه از شدوص يه تحليل بزاريد من ١٢٠٠ خريدم
محسن گلادیاتور تکنیکال
Collapse
X
-
در اصل توسط lstyx پست شده است View Postرفیق نظرت در مورید وپترو چیه؟/:.negaran.:/
نظرت در مورد تعویض وپترو با ثشرق یا ....(یه سهم پیشنهادی از خودت/:.yead.:/) چیه؟
من وپترو رو توی 248 خریدم!!!!!!=(([CENTER][FONT=tahoma][COLOR=#0000ff]یادمه همه میگفتن....، از این راه نمیتونی نون شب بخوری!!!! نمیدونن این کار از نون شب برام مهمتره...........[/COLOR][/FONT][/CENTER]
نظر
-
قندی میخرم.
شاید با این شایعات یه فرجی اساسی بشه
ثشرق روی حمایت 230 . باید دیدی چیکار میکنه
بترانس در آستانه شکست مقاومت 400 که از 370 وعده داده بودیم
مپنا هم از 540 میتازه همچنان
بانکیها هم همچنان عالی. وسینا مقاومت 200 رو رد کرده
وپارس هم در آستانه شکستن مقاومت 280 هست . بشکنه عالی میشهآخرین ویرایش توسط Mohsen Mehrvarz؛ 2013/08/12, 08:51.
نظر
-
در اصل توسط Mohsen Mehrvarz پست شده است View Postقندی میخرم.
شاید با این شایعات یه فرجی اساسی بشه
ثشرق روی حمایت 230 . باید دیدی چیکار میکنه
بترانس در آستانه شکست مقاومت 400 که از 370 وعده داده بودیم
مپنا هم از 540 میتازه همچنان
بانکیها هم همچنان عالی. وسینا مقاومت 200 رو رد کرده
وپارس هم در آستانه شکستن مقاومت 280 هست . بشکنه عالی میشه
قشکر از صف فروش برگشت و از فردا رالی داره
ثشرق هم از حمایت 230 برگشت و از فردا رالیش شروع میشه....
نظر
-
-
جنابMohsen Mehrvarz از سیمانی کدومشون برای خرید مناسب میدونید[RIGHT][SIZE=2][COLOR=#555555][FONT=Tahoma]" پرواز را بخاطر بسپار ...پرنده مُردنیست..." [/FONT][/COLOR][/SIZE][COLOR=#555555][FONT=Tahoma]فروغ فرخزاد[/FONT][/COLOR][/RIGHT]
[RIGHT]
[/RIGHT]
نظر
-
در اصل توسط 34728 پست شده است View Postمحسن جان اگه ميشه از شدوص يه تحليل بزاريد
با عرض سلام ،
از نظر تکنیکال خوشبختانه قیمت از ساپورت قدرتمند خود در 10606 که در سطح 23.6 فیبو قرار دارد عبور نکرد و افزایش یافت. در نمودار شاهد تشکیل یک الگوی مثلث قدرتمند هفتگی هستیم و در حال حاظر قیمت در بین سطوح 10606 و 13145 در حال نوسان است. این دو سطح سطوح ساپورت و رزیستنس را نشان می دهند در صورت عبور قیمت از رزیستنس خود شاهد افزایش بیشتر آن خواهیم بود و به عکس در صورت عبور قیمت از ساپورت خود و بسته شدن در زیر آن شاهد کاهش بیشتر آن خواهیم بود. بنابه اظهار نظر برخی سهام داران قیمت واقعی سهم بیشتر از رقم نوسانی کنونی می باشد ( شاید شایعه ای بیش نباشد) نمودار قرار داده شده نمودار هفتگی می باشد . در ایندیکیتور cci شاهد واگرایی هستیم که نشان از کاهش دارد در صورت عبور قیمت از خط روند ایندیکیتور شاهد افزایش آن خواهیم بود و در STOCHASTIC نیز شاهد عبور خط آبی از قزمر می باشیم که خود سیگنال خرید می دهد. در هر صورت باید دید که در روزهای آتی و یا هفته آینده چه اتفاقاتی می افتد.آخرین ویرایش توسط اقتصاد؛ 2013/08/12, 22:02.http://forums.boursy.com/group.php?groupid=13
نظر
-
در اصل توسط 34728 پست شده است View Postمحسن جان اگه ميشه از شدوص يه تحليل بزاريد من ١٢٠٠ خريدم
سهم سه تا واگرایی منفی پیاپی زد و افت کرد
اما حمایت خیلی خوبی روی 1035 داره که نذاشته سهم به زیر اون بره
همچنین مقاومت مهم سهم هم 1300 تومنه
فعلا سهم بین این دو سطح نوسانیه تا تکلیفش مشخص بشه
در اصل توسط lstyx پست شده است View Postاستاد میشه یه نگاهی هم به این وپترو بندازی؟
نظرت در مورد تعویض وپترو با ثشرق یا ....(یه سهم پیشنهادی از خودت/:.yead.:/) چیه؟
من وپترو رو توی 248 خریدم!!!!!!=((
سهم با واگرایی منفی که زد و سقف دوقلویی که تکمیل کرد تا حمایت 200 افت کرد . حمایت معتبر بعدی سهم 190 تومنه .
سهم برای استارت باید بتونه از سد مقاومتهای 223 و 250 عبور کنه
اگر از قبل داریدش نگه دارید تا تکلیف حمایت و مقاومتش مشخص بشه
من نظرم رو راجع به سهم میدم. ولی انتخاب جابجایی یا عدم جابجایی با خودتونه
من چهارشنبه قبل بترانس و مپنا رو گفتم
ثشرق رو حمایت 230 با حد ضرر 200 هم گفتم که امروز ثشرق به حمایتش رسید . باید دید فردا ثشرق چیکار میکنه
در اصل توسط احسان147 پست شده است View Postمحسن جان سلام
سهگمت رو چند بفروشیم خوبه ؟تا کجا میتونه بره بالا؟ممنونم دوست عزیز
مقاومت بعدی 747 و 790 هست. اما تارگت رو 935 میبینم .
در اصل توسط mosyjoon پست شده است View Postتحلیلی رو غمارگ دارین؟ممنون
مقاومت مهم سهم هم 1200 تومنه . اگر بتونه 1200 رو رد کنه احتمالا رالی جدیدی با تارگت 1500 داشته باشه . وگرنه نوسانیه هنوز
در اصل توسط ali-79 پست شده است View Postتارگت دلر رو كجا بزاريم اينجوري كه داره ميره؟ /.:blushsmiley:./
در اصل توسط بورس خوشبختی پست شده است View PostجنابMohsen Mehrvarz از سیمانی کدومشون برای خرید مناسب میدونید
سیمانی ها رو قبلا گفتم.
سدور
سغرب
سفارس
ساروم
همه خوبن. تو رالی سیمانیها همه با هم حرکت میکننآخرین ویرایش توسط Mohsen Mehrvarz؛ 2013/08/13, 00:36.
نظر
-
قچار :
این سهم رو قبلا گفته بودم که احتمالا از حمایت 650 که کف چنگال هست برگرده که برگشت
مقاومت سهم 780 بود که سهم از 760 بدلیل تخصیص ارز مرجع به کالاهای اساسی همگام با گروه افت کرد .
اما همینک با قوت گرفتن شایعات افزایش نرخ شکر به 1900 تومان ، گروه جان تازه ای گرفته . قشکر که از صف فروش تا آستانه صف خرید رفت . قمرو -قهکمت هم صف شدند .
اما قچار امروز هم به کف چنگال و حمایت قوی 690 برخورد کرد و برگشت . همچنان حمایت های معتبر سهم 690 و در وهله دوم 650 هستند .
سهم اگر این بار در روند رو به رشد خودش بتونه مقاومت 760 رو بشکنه ، میتونه با تشکیل سروشونه کف به سمت تارگت 900 حرکت کنه:
نظر
نظر